Grammarly vs. inkivääri 2020 – kumpi on parempi?

2

Muuna kuin äidinkielenään englanninkielisenä tiedämme kuinka tärkeätä ja hyödyllistä on hyvä oikolukutyökalu. Sisältö, jossa on kriittisiä kysymyksiä, näyttää epäammattimaiselta, karkealta ja saattaa jopa pakottaa vierailijan poistumaan sivustoltasi. Tämä voi myös vaikuttaa vakavasti luotettavuuteesi. Joten bloggaajille, opiskelijoille ja kirjoittajille on hyvä, että heidän palveluksessaan on luotettava työkalu.


Kielioppi ja inkivääri ovat yksi eniten käytettyjä työkaluja siellä. Kaikilla näillä työkaluilla on ainutlaatuiset myyntipisteet. Sinun on vain tehtävä täydellinen valinta, minkä vuoksi olemme luoneet tämän pyrkimyksen (Grammarly vs Ginger arvostelu).

Yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä, että oikoluku ei ole täydellinen vaihtoehto ihmisen oikolukijalle. Epäilemättä automatisoidut työkalut ovat hieno tapa havaita useita virheitä sisällössä ja säästää aikaa. Mutta on myös välttämätöntä oikolukua kerran manuaalisesti.

kielioppi vs inkivääri arvostelu

Joten siirrymme areenalle ilman enempää

Grammarly vs. inkivääri 2020 – kumpi on parempi?

Grammarly Review

Oikolukutyökaluista Grammarly on suosituin, joka tarkistaa tekstin tarkkuuden 400 edistyneen kielioppisäännön perusteella. Se on pilvipohjainen ohjelmisto, jonka työhön tarvitaan aina Internet-yhteys.

Lisäosia

Kielioppi on erittäin joustava työkalu käytettävyyden kannalta. Yhtiö tarjoaa

 • Verkkoeditori, jossa voit tarkistaa tekstin ja tallentaa asiakirjat luonnoksena.
 • Laajennukset Chrome-, Safari- ja Firefox-selaimille, jotka auttavat sinua melkein kaikissa Web-editorissa, kuten WordPress. Tästä on paljon hyötyä, koska sinun ei tarvitse siirtyä verkkoeditoriin.
 • Siellä on myös lisäosa Microsoft Office- ja Outlook-sovelluksille. MS Office -palvelua käytetään laajalti ja se osoittaa vain virheet, joten integroimalla Grammarly-lisäosan voit tunnistaa ja korjata kieliopin kirjoitusvirheet tehokkaasti..

kielioppitoimiston lisäosa

 • He esittelivät myös työpöytäsovelluksen. Nyt sinun ei enää tarvitse avata verkkoselaimen selainta, vaan avaa sovellus vain työpöydältä ja aloitetaan kirjoittaminen.

Voit ehkä lukea Grammarly Review 2019: Paras kielioppityökalu bloggaajille

Ominaisuuksien arvostelu

Käyttöliittymä

Onko ohjelmiston ulkonäöllä todella merkitystä? Ja vastauksemme on ”kyllä”. Monimutkainen, vanha suunniteltu käyttöliittymä vie paljon aikaa ymmärrykseen.

Grammarly tarjoaa yksinkertaistetun ja selkeän käyttöliittymän, joka auttaa sinua paremmassa kirjoittamisessa. Kaikki ominaisuudet ovat niin näkyviä. Kun olet mieltäsi, voit aloittaa heidän kanssaan joko kirjautumalla ilmaiseksi tai premium-tiliksi.

Genrekohtaiset profiilit

Sanoilla voi olla erilainen merkitys ja rakenne riippuen aiheesta / kapeasta, johon kirjoitat. Joten ymmärtämällä tämä kielioppitiimi esittelee useita valittavissa olevia profiileja. Nämä profiilit sisältävät yritys-, akateemisen, teknisen, lääketieteellisen, luovan, blogspot- ja sähköpostiviestit jne. Tietyn profiilin valitseminen antaa algoritmille mahdollisuuden seurata tiettyyn markkinarakoon liittyviä virheitä..

Saatat olla tietoinen amerikkalaisesta ja brittiläisestä englannista, joka eroaa hieman oikeinkirjoituksesta, välimerkistä ja kielioppisäännöistä. Joten, kielioppi antaa sinun myös valita yhden, joka auttaa parantamaan kirjoitustyyliä.

Sanastojen parantaminen

Erikoisuus tulee nerokkaan sanastojen parannusominaisuuden muodossa Grammarly pro -versiossa. Markkinoinnin kannalta sanat vaikuttavat paljon. Sanasuusehdotukset auttavat dramaattisesti artikkeleiden monipuolistamisessa. Kirjoituskontekstin perusteella ehdottaa kielioppisesti vaihtoehtoisia sanoja, mikä parantaa luettavuutta ja tehokkuutta.

Plagioinnin tarkastaja

Edistyneen kieliopin tarkistustyökalun lisäksi mukavaan ohjelmistoon on liitetty myös plagiaattitarkastaja. Tämä on edullinen ominaisuus verkkojulkaisijoille, opettajille ja opiskelijoille. Tämä työkalu auttaa sinua löytämään tekstin ainutlaatuisuuden 8 miljardiin verkkosivuun nähden, ja se on vain maksettujen käyttäjien käytettävissä. Se ei kuitenkaan ole niin taitava kuin työkalut, kuten Plagioinnin checkerX ja Copyscape jne., Mutta silti kannattaa käyttää sitä.

Apua lukemisessa

Jos kohtaat ongelmia lukiessasi englanninkielisiä artikkeleita, hyvä uutinen on, että kielioppi auttaa sinua ymmärtämään merkityksen kirjoittamatta sanoja sanakirjaan uudestaan ​​ja uudestaan. Joten tämä säästää myös aikaa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa selaimen laajennus napsauttamalla sitä ja ottamalla se sitten käyttöön.

Jos nyt löydät sinulle tuntemattomia sanoja, kaksoisnapsauta vain sitä, että se tarjoaa merkityksen ja selityksen samassa näytössä.

kielioppiselitys

Jotkut muut hyödylliset ominaisuudet kielioppissa

 • Luo henkilökohtainen sanakirja: Voit lisätä sanoja kieliopin henkilökohtaiseen sanakirjaan, joten ensi kerralla se ei korosta niitä virheinä.
 • Oikeinkirjoitus ja oikea pari: Se havaitsee kirjoitusvirheet ja ehdotukset oikean sanaparin käyttämiseksi.
 • Passiivinen ääni: Ohjelma merkitsee passiivisen äänen liiallista käyttöä sisällössä.
 • välimerkkejä: Korostaa puuttuvat ja väärät välimerkit.
 • wordiness: Tämä selvittää automaattisesti tavan lyhentää lauseita tiiviin selityksen vuoksi.
 • Toisto: Jos tietty sana toistuu uudestaan ​​ja uudestaan, työkalu ehdottaa sen korvaamista.
 • Lause: Kielioppi viittaa myös sekavaan prepositioon.

On paljon muuta, mitä voit tutkia kokeilemalla

Ilmainen kielioppi rajoitetuilla ominaisuuksilla
Premium Grammarly nauttii kaikista ominaisuuksista

Koe kieliopin

Bloggaaja Grammarly -verkkosovellus on meille erittäin hyödyllinen. Löydät sovelluksen tuetusta selainkaupasta tai siirry vain Grammarly-hallintapaneelin Sovellukset-osioon. Se integroituu automaattisesti melkein web-editorin tekstikenttään, kuten Gmail, Facebook, Twitter ja WordPress, jne. Mainitsimme jo muut Grammarly-lisäosat alussa..

Täällä tarkastellaan WordPress-editoria;

kielioppi WordPress-editorissa

Grammarly-verkkosovellus näyttää kriittisten ja ennakkovirheiden lukumäärän, joita meillä on vain yksi kriittinen virhe yllä olevassa kuvakaappauksessa. Vaikka voit nähdä ehdotuksia viemällä osoittimen sanan päälle. Jos haluat selityksen, napsauta ”KATSO LISÄTIETOJA KOKOON”. Grammarly editor ilmestyy, jossa voit myös korjata virheet ja nähdä selityksen sanoista, jotka lasketaan virheiksi.

Ilmaiset ja premium-suunnitelmat

Kielioppi on saatavana sekä ilmaisille että maksullisille käyttäjille. Ilmainen tili sisältää rajoitettuja ominaisuuksia, kuten 150 kielioppisääntöä, vaikka he väittävät, että premium voi tarkistaa sisältösi harkitsemalla yli 400 tarkistusta.

Palkkio-ohjelmat alkavat 29,95 dollarista kuukausittaiselta tilaukselta, kun taas voit säästää kustannuksissa vakavasti tilaamalla 11,66 dollaria kuukaudessa tekevän vuotuisen tilauksen..

Plussat

 • Jos englanti ei ole äidinkielesi, tämä on paras väline
 • Tarjoaa erittäin hyödyllisen tietokannan kieliopin oppimiseen
 • Erityinen asiayhteysvirheiden havaitseminen
 • Erittäin hyödyllinen työkalu opiskelijoille, bloggaajille ja yrityksille
 • Sisäinen sisällön päällekkäisyyksien tarkistustyökalu
 • Skannaa tekstisi lauserakenne, oikeinkirjoitusvirheet, välimerkit ja monet muut.

Haittoja

 • Toistaiseksi ei ole MS-toimiston lisäosaa Mac-käyttäjille.
 • Hinta kuukausittaisen laskutuksen yhteydessä, joten suosittelemme vuositilausta
 • Joskus lopeta työskentely tai lopeta virheiden tunnistaminen, kunnes avaat sisältöä uudelleen kielioppieditorissa

Osta kielioppi yli 400: lle kieliopin tarkistukselle hintaan vain 11,66 dollaria / kuukausi

Inkivääri arvostelu

Inkivääri on myös ylhäältä korjattu työkalu ja myös vanha. Ohjelmisto tarjoaa erinomaisen käytettävyyden selainten, MS-tuotteiden ja muiden sovellusten monien lisäosien ansiosta. Vaikka se on ei niin edistyksellinen kuin kielioppi, silti tarpeeksi arvoinen kokeilla ja sitä pidetään usein kieliopin vaihtoehtona lähinnä huolenaiheiden vuoksi. Kuten kielioppi, myös inkivääri tarvitsee Internet-yhteyden.

Lisäosia

Ginger-palveluiden käyttöympäristöjen suhteen se on kätevämpi kuin Grammarly.

 • Niiden verkkosivuilla oleva online-työkalu ei vaadi tilin luomista. Laita vain teksti ja tarkista se. Se tarkistaa rajoitetut sanat.

inkiväärin online-oikoluku

 • Työskennelläkseen työpöydällä, heillä on Windows-tuettu sovellus, joka on ilmainen asentaa ja saatavana heidän sivustolleen.
 • Jos haluat Gingerin toimivan online-editointilaatikoiden, kuten Facebook, Gmail, Twitter, WordPress, asenna vain heidän selaimen laajennus, joka on saatavana Chromelle ja Safarille..
 • Inkivääri menee enemmän kuin kielioppi tarjoamalla mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. Ainoa mitä sinun on tehtävä, asentaa heidän kirjoitussovelluksensa App Storesta ja lukea sisältösi oikolukuun. Sovelluksen avulla voit käyttää myös muita ominaisuuksia. On myös näppäimistösovellus.

Käyttöliittymä

Inkivääri ei tarjoa online-toimittajaa, kuten Grammarly, vaan ne rohkaisevat käyttäjiä käyttämään lisäosaansa. Työpöytäsovelluksen käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen, kuten Grammarly, missä kaikki on erittäin selvää. Katsokaa sitä.

inkivääri käyttöliittymä

Rephraser

Lauseteksti on hieno ominaisuus tuoda variaatio tekstiin, jolloin voit ilmaista ajatuksesi paremmilla sanoilla. Tämä tarkistaa tekstisi lauseelta lauseelta ja tarjoaa ehdotuksia synonyymeillä, ilmaisuilla ja lauseilla jne. Henkilökohtaisesti se on hyödyllinen ominaisuus, mutta sisällön lauseiden tarkistaminen käsin on todella aikaa vievää.

Henkilökohtainen valmentaja

Ginger’s Personal trainer on erityinen koulutusohjelma, joka on tarkoitettu palkattuille asiakkaille. Se on oppimisohjelma, joka rakentaa englannintunteja virheisiisi perustuen, jotta voit tulevaisuudessa välttää samat virheet. Joten keskittymisen sijaan yleiseen englantilaiseen inkiväärihenkilökouluttajaan, auttaa sinua keskittymään heikkoihin alueisiin räätälöimällä räätälöityjä oppitunteja.

Teksti puheeksi

Oletko heikko ääntämisessä? Jos kyllä, tämä osoittautuu erittäin hyödylliseksi oppimisessa. Vaikka nyt meillä on ilmainen Googlen kääntäjä, joka osaa puhua sanoja, inkivääri tuo kuitenkin monia muita ominaisuuksia. Voit valita lukunopeuden, miehen / naisen äänen, Yhdysvaltain ja Ison-Britannian aksentin ja toistaa tai keskeyttää sen milloin tahansa. Lisäksi se tuo esiin parhaillaan luettavan tekstin sen säilyttämiseksi. Valitettavasti tämä ominaisuus ei ole käytettävissä ilmaisille käyttäjille, joudut ostamaan heidän premium-tilauksensa.

Kääntäjä

Inkivääri on loistava ohjelmisto, joka auttaa sinua pääsemään kieli esteeseen. Se on ilmainen palvelu, joka kääntää sisältösi yli 40 kielelle. Sinun tarvitsee vain liittää teksti ohjelmistoon ja valita tulostuskieli. Se ei ole huippuluokan ominaisuus kuten Google kääntäjä tarjoavat myös samantyyppisiä toimintoja.

Auta lukemisessa

Artikkeleiden lukeminen verkossa on hieman sotkuista, jos et osaa englantia. Kuten kielioppi, inkivääri auttaa sinua tässä, kun kaksoisnapsautat vain sanaa ja esiin tulee ruutu, joka selittää merkityksen. Napsauttamalla “Lisää” saat lisää selityksiä samassa näytössä.

Tällaisen ominaisuuden asentaminen ei vaadi teknistä työtä. Asenna vain web-lisäosa ja se on valmis. Rehellisesti katsoen, että kielioppi tekee tässä hyvää työtä kuin Ginger.

inkiväärin selitys

Jotkut muut hyödylliset ominaisuudet Gingerissä

 • Oikeinkirjoituksen korjaus: Kuten muutkin oikolukutyökalut, inkivääri on erittäin tehokas havaitsemaan väärin kirjoitetut sanat.
 • Korjaa kaikki: Ohjelmiston avulla voit korjata kaikki virheet kerralla tai voit kumota kaikki muutokset yhdellä napsautuksella.
 • USA / UK englanti: Voit vaihtaa kielten välillä, joten ohjelmisto havaitsee ongelmat taitavammin.
 • välimerkkejä: Välimerkkien sijoittaminen oikeaan paikkaan on aina tärkeää, inkiväärien välimerkki auttaa sinua tekemään niin.
 • Henkilökohtainen sanakirja: Lisää sanasi henkilökohtaiseen sanakirjaan laskeaksesi ne virheiksi tulevaisuudessa.
 • Synonyymit: Siinä on synonyymit ja niiden määritelmäosa. Napsauta vain hiiren kakkospainikkeella sanaa Ginger-editorissa ja valitse synonyymit.

Koe inkivääri

Jos työskentelet verkossa, on sopivampaa kokeilla selaimen lisäosaa, joka voidaan asentaa Chrome-kaupasta tai suoraan Ginger-verkkosivuston kautta. Se toimii melkein kaikkien verkkoeditorien kanssa ja huomauttaa virheet kuten alla, jotka voit nähdä WordPress-editorissa.

Ohjelmisto korostaa virheitä ja sinulla on vaihtoehto joko lisätä sana henkilökohtaiseen sanakirjaan tai korjata se vain heidän ehdotuksellaan.

inkivääri WordPressissä

Ilmaiset ja premium-suunnitelmat

Inkivääri tarjoaa sekä ilmaisia ​​että premium-suunnitelmia. Vapaat käyttäjät saavat rajoitetun kieliopin tarkistuksen ja lauseiden uudelleenmuotoilun. Vaikka premium-käyttäjä voi käyttää lauseiden uudelleenlausekkeita, henkilökohtainen kouluttaja, tekstinlukija ja käännöstyökalu rajattomasti.

Tällä hetkellä kuukausimaksusuunnitelma on saatavana vain 14,98 dollarilla / kk, kun taas vuositilaus maksaa sinulle noin 74,88 dollaria / vuosi (6,24 dollaria / kuukausi)..

Plussat

 • Henkilökohtaisen valmentajan ominaisuus auttaa vähentämään mahdollisuuksia tehdä sama virhe uudelleen.
 • Laajennukset Androidille, iOS: lle, MS Officelle, selaimille ja työpöydälle.
 • Tunnista kielioppi, välimerkit ja kirjoitusvirheet
 • Osaa muotoilla lauseet sanamuotojen ja selkeyden parantamiseksi

Haittoja

 • Inkiväärin mukana ei ole plagioinnin tarkistustyökalua.
 • Ei sovellusta MAC-käyttöjärjestelmälle. Mutta sinulla on Safari-lisäosa.

Grammarly vs. Ginger: Tuomio

Joten mielestämme kielioppi on markkinoiden edistynein oikolukutyökalu. Yhtiö parantaa jatkuvasti suorituskykyä ja nyt se pystyy havaitsemaan virheet yli 400 tekijän perusteella. On erittäin älykästä löytää asiayhteyteen liittyviä virheitä ja antaa ehdotuksia oikeille sanoille. Voit käyttää sitä missä tahansa, kuten MS Office, web-selain tai asentaa työpöytäsovelluksen.

Toisaalta inkivääri on myös varsin hämmästyttävä, mutta täynnä tarpeettomia palveluita, kuten kääntäjää ja tekstinlukijaa jne., Koska Google-kääntäjä pystyy tehokkaasti suorittamaan tämän tehtävän. Vaikka Ginger kaipaa myös plagiointia, se voi osoittautua käteväksi vaihtoehdoksi verkkojulkaisijoille.

Käy Gingerissä

Käy Grammarlyssa

Kerro meille, mikä kieliopin ja inkiväärin välillä tarjoaa paremman suorituskyvyn. Luuletko, että Grammarly-plagioinnin tarkistaja kannattaa käyttää, onko se todella tarkoitettu plagioidun sisällön ratkaisuun? Älä epäröi jakaa ajatuksiasi alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map