7 parasta verkkosivustojen rakennusohjelmistoa 2020 – rakenna upea räätälöity suunnittelu-sivusto

0

Mitä! Ei saanut haluamaasi mallia unelmasivustollesi?


En tiedä koodausta, mutta haluat rakentaa oman suunnittelusi?

Älä halua käyttää valtavia rahaa koodaajiin tai sivustosuunnittelijoihin?

Tässä on ratkaisu kaikkiin kyselyihisi. Kokeile vain verkkosivustojen rakennusohjelmistoa rakentamaan räätälöity verkkosivustosi.

Yleensä on kaksi tapaa luoda sivusto. Joko voit käydä läpi monimutkaisen tien ja oppia koodaamaan. Toiseksi, etsi WYSIWYG-editori, jonka avulla verkkosivustojen suunnittelu on erittäin helppoa. Suurin osa rakentajista tarjoaa vedä ja pudota -ominaisuuden, jossa voit laittaa asiat tyhjälle kankaalle tai esisuunnitelluille malleille.

Verkkosivun rakentajan edut

 • Voit hankkia kaikki asiat yhdestä paikasta, kuten verkkotunnuksen, web-isännöinnin ja rakentajan, jne., Ja parasta on, että mitään asennuksia ei vaadita ollenkaan, ja mikä parasta, että mitään asennuksia ei vaadita ollenkaan
 • Ei tarvitse kehittäjän taitoja
 • Kustannussäästö, koska sinun ei tarvitse maksaa suunnittelusta ja ylläpidosta aiheutuvia kustannuksia.
 • Valittavana on runsaasti houkuttelevia malleja ja elementtejä.
 • Lähes kaikki rakennusohjelmat tukevat vetämistä ja niin edelleen …

Mutta todellinen ongelma on se, mikä on oikea sivustosuunnittelusovellus? On paljon verkkosivustojen rakentajia, jotka väittävät olevansa alan parhaita. Joten tässä voimme auttaa sinua poimimaan parhaan.

Haluatpa luoda yrityssivustoa, henkilökohtaista blogia tai kauppaa, tässä on joitain huippuluokan verkkosivustojen rakennusohjelmistoja.

Parhaat verkkosivustojen rakentajat 2020 – tapa saada verkko heti

Wix [ilmainen + maksettu]

Wix-verkkosivustojen rakentaja

Wix on yksi johtavista ilmaisten verkkosivustojen rakentajista, joka tarjoaa paljon valmiita malleja, jotka liittyvät blogiin, yritystoimintaan, verkkokauppaan ja muotiin jne.. Lisäksi premium-version lisäksi ne tarjoavat ilmaisen pääsyn, jotta voit maistaa niitä ennen sijoittamista.

Luomalla tilin, Wix tarjoaa 2 muokattavaa tilaa, jotka ovat ADI ja Wix Editor. Molemmilla on identtiset ominaisuudet, mutta niiden tyylit ovat hiukan erilaisia.

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) on automaattinen tapa luoda sivusto. Se on nopea tapa, he kysyvät vain joitain yksinkertaisia ​​kysymyksiä ennen lopullisen suunnittelun suunnittelua. Jokainen sivuston osa on muokattavissa. Voit muuttaa teeman, värit, fontit, otsikon ja paljon muuta. Lisäksi niiden avulla voit lisätä animaatioita elementteihin houkuttelevamman verkkosivun tekemiseksi.

Toisaalta Wix Editor tarjoaa myös loistavan käyttökokemuksen. Se alkaa valmiin mallin valitsemisella. Valittavissa on 100 mallia. Kun olet valinnut mallin, editorin käyttöliittymä latautuu. Se tarjoaa helpon vetämis- ja pudotustoiminnon, ja voit lisätä tekstilaatikoita, liukusäätimiä, painikkeita, yhteystietofoorumia, sosiaalisia painikkeita ja uutiskirjeitä jne. Voit jopa muuttaa viestien sijainteja. Itse asiassa voit mukauttaa kaiken näytöllä näkyvän.

Wix tarjoaa App Market -sovelluksen, joka auttaa sinua parantamaan sivustoasi. Hakurivin, kommentin, chatin, skype-painikkeen, automaattisen sähköpostin, markkinoinnin ja analysointityökalun lisäämiseen on useita sovelluksia. Lisäksi, jos haluat luoda verkkokaupan, Wix on hieno ratkaisu, koska ne tarjoavat lukuisia asiaankuuluvia sovelluksia, kuten integroitavia arvosteluita, soittopainiketta, PayPalia, laskuja, valuuttamuunninta ja hinnoittelutaulukoita.

Haluat silti enemmän, niiden avulla voit myös lisätä koodeja, HTML-koodeja ja lisätä Flash (SWF) tiedostoja. Lisäksi Wix tarjoaa vaiheittaisen oppaan SEO: n parantamiseksi. Tukipalveluja tarjotaan lähettämällä lippuja ja tietopohjaa.

hinnoittelu: Erillistä web-hosting-suunnitelmaa ei tarvitse ostaa. Wix-suunnitelmien hinnoittelu alkaa 4,50 dollarista / kk, joka sisältää 1 Gt: n kaistaleveyden ja 500 Mt: n tallennustilan. Sinun on vain ostettava verkkotunnus ja osoitettava WIX-verkkosivustoosi. Lukuun ottamatta alkeellisinta suunnitelmaa, kaikki muut tarjoavat myös ilmaisen verkkotunnuksen. He tukevat 14 päivän palautuskäytäntöä.

DUDA [ilmainen + maksettu]

duda verkkosivujen rakennusohjelmisto

Duda on melko selvä käytettävyyden suhteen ja tekee käyttäjille vaikutuksen reaktiivisilla malleillaan ja ominaisuusjoukkoillaan. Se käynnistettiin vuonna 2010 ja on nyt parhaiden verkkosivustojen rakentajien joukossa tehostamalla isäntä Amazon pilvipalveluiden avulla. Koska sekaannustaso on nolla, valitse malli heidän valmiista malleistaan ​​ja aloita muokkaaminen.

Ensi silmäyksellä huomaat, että sen käyttäminen on melko helppoa. Voit milloin tahansa saada työpöytä-, mobiili- ja tablet-näkymän yhdellä napsautuksella. Duda ei kiinnitä sinua vain heidän rakentajansa kanssa, joten jos sinulla on kehittämistaidot, voit pelata CSS- ja HTML-koodeilla vapaasti.

Erinomaisten muokkausvaihtoehtojen lisäksi voit muokata mallia mille tahansa tietylle laitteelle (matkapuhelin, työpöytä ja tabletti), jolloin voit suunnitella reagoivimman verkkosivuston, joka on ratkaisevan tärkeä asiakkaiden / vierailijoiden kokemukselle ja hakukoneille. Toinen huomattava asia, että toisin kuin suurin osa rakentajista, Duda voi yhdistyä Google Analyticsiin esitelläkseen perusteelliset liikennetilastot.

Viesteihin / sivulle on paljon lisättäviä widgettejä / elementtejä, kuten painikkeet, sarakkeet, kuvakkeet, sosiaalinen, hakupalkki, Facebook & Disqus kommenttijärjestelmät ja paljon muuta. Ne tukevat yli 100 kirjasintyyliä. Jokainen widget on muokattavissa tyyleinä, ulottuvuuksina jne. Ja jopa joihinkin voit lisätä animaatioita ja erikoistehosteita, kuten pop up ja Anchor..

Duda-verkkosivuston rakentajan mukauttamisominaisuudet tekevät siitä hämmästyttävän työkalun. Mukauttamalla -kohdassa napsauttamalla muutama napsautus voit asettaa ponnahdusikkunat, myynninedistämisalennukset, palata kävijöiden hälytykset, vapaa-ajan, erikoistapahtumat ja monia muita hienoja asioita. Voit myös luoda mukautetun tapahtuman. Nämä tapahtumat osoittautuvat erittäin hyödyllisiksi asiakkaiden houkuttelemisessa.

Duda: n avulla on vaivatonta perustaa ja hallita verkkokauppasivustoa, jolla voit hallita myyntiin, tarjouksiin, tuotteisiin ja maksuihin liittyviä ominaisuuksia. Pro-käyttäjille Duda tarjoaa apua live-chatin ja puhelimen kautta. Vapaat käyttäjät voivat selata oppaita ja hyödyllisiä artikkeleita.

hinnoittelu: Vapaa suunnitelma on paras tapa kokea Duda. Sen jälkeen kun olet päättänyt maksetusta suunnitelmasta, Business plus alkaa 14,25 dollaria kuukaudessa. Voit myös tilata elinkaaren yritys + suunnitelman 299 dollarilla. Suunnitelmassa on mukautettu verkkotunnus, SSL, sivuston varmuuskopio ja chrome push -ilmoitukset. Lisäksi verkkokaupan käyttäjäliiketoiminnan ja suunnitelman avulla voit lisätä jopa 10 tuotetta. Lisäksi se tukee maksuja PayPal, Stripe ja Global Gateway.

Weebly [ilmainen + maksettu]

weeblyn verkkosivujen rakentaja

Weebly toisessa WYSIWYG-sivuston luojassa, joka perustettiin vuonna 2007, tarjoaa hyvin pakatun alustan verkkosivuston kehittämiseen. Weebly tarjoaa satoja malleja salkkuihin, verkkokauppaan ja henkilökohtaisiin sivustoihin. Tämän ilmaisen sivustojen rakentajan joustavuus antaa sinun integroida kolmannen osapuolen sovelluksia.

Weeblyn avulla voit joko aloittaa ilmaisena käyttäjänä aliverkkotunnuksen avulla tai käynnistää ammattisivustosi mukautetulla verkkotunnuksella. On melko helppoa ja näkyvää luoda uusi viesti, tarkistaa kommentteja, käyttää sivuja ja sivuston asetuksia. Kuten Wix, voit myös vetää ja pudottaa mitä tahansa elementtiä napsauttamalla muokkausvaihtoehtoja.

Weeblyn poikkeuksellisin asia on käytettävyys. Se antaa nautinnollisen kokemuksen uudelle käyttäjälle, joka ei koskaan ennen käyttänyt sivuston rakennusohjelmistoa. Siellä on lukuisia elementtejä, kuten teksti, kuva, diaesitys, kartta, hinnoittelutaulu, videoiden lisääminen, yhteysfoorumi, HTML-upotus ja paljon muuta. Lisäksi he antavat käsiisi myös myymälävaihtoehtoja, kuten kassaprosessin, PayPal-integraation, tilaukset ja toimituskulut jne.

Jos et löydä jotain Weebly-editorista, mene etsimään heidän sovellusmarkkinoitaan, joissa on sekä ilmaisia ​​että premium-sovelluksia. Ja käyttäjien asioiden yksinkertaistamiseksi he luokittelivat sovellukset sähköiseen kaupankäyntiin, markkinointiin, hakukoneoptimointiin, sivuston tilastoihin, sosiaaliseen ja viestintään. Kun olet luonut viestin, älä unohda tarkastella ”postiasetuksia”, joiden avulla voit kirjoittaa otsikon ja kuvauksen, jonka haluat näyttää hakukoneessa. Lisäksi voit ajoittaa, ottaa käyttöön / poistaa kommentteja ja lisätä viestejä haluttuun luokkaan.

Weebly ylläpitää ohjekeskusta, jonka avulla voit soittaa tai lähettää heille sähköpostia, kun kohtaat ongelmia. Lisäksi livekeskustelu on saatavana klo 18–18 Tyynenmeren aikaa (ma – pe) ja 8–17 Tyynenmeren aikaa (la-su). Voit etsiä ratkaisuja heidän yhteisöstään ja oppaistaan. Kaiken kaikkiaan se on erinomainen, intuitiivinen verkkosivustojen rakentaja ja kokeilemisen arvoinen.

hinnoittelu: Matalaimmin maksetut suunnitelmat maksavat vain 8 dollaria / kk ilmaisella verkkotunnuksella. Lisäksi rajoittamaton tallennustila, 100 dollarin Google-markkinointihyvitykset ja pääsy edistyneisiin sivustotilastoihin. Perussuunnitelmaan sisältyy myös muutama verkkokaupan ominaisuus, kuten kassaprosessi ja jopa 10 tuotteen lisääminen. Joten arvioi ensin vaatimuksesi ja valitse sitten suunnitelma.

Ruututila [Kokeilu + maksettu]

neliön tilan suunnittelija

Squarespace on toinen hienoimmista verkkosivustojen rakennusohjelmistoista, joka palvelee satoja tyylikkäitä malleja, jotka liittyvät kuhunkin luokkaan, kuten verkkokauppa, blogi, valokuvaus ja matkat jne. Voit kokeilla heidän palveluitaan vapaasti 14 päivän ajan. Ja kun huomaat, että se on etsimäsi, mene premium-tilaukselle.

Sivustojen perustaminen Squarespaceen on erittäin suoraviivaista. Luo vain tili, valitse malli, vastaa kysymyssarjoihin ja sinne menet. Navigointien ja sivujen luominen on melko yksinkertaista. Voit muokata mallia milloin tahansa heidän editorinsa kautta. Lisäksi siirtämällä hiiren minkä tahansa teemaelementin päälle, se näyttää muokkausvaihtoehdot.

Jotkin hienot ominaisuudet ovat Squarespace-tilassa helposti saatavilla. Kuten vain muutamalla napsautuksella, voit näyttää ilmoituspalkin ja mobiilitiedot-palkin. Ruututila näyttää useiden sivustojen liikennetilastot, jotta voit seurata kävijää syvästi. Ne tarjoavat tietoja liikenteen lähteistä, suositusta sisällöstä ja hakukonekyselyistä jne.

Vaikka mallipohjia ei ole niin paljon muokattavissa kuin Wix, mutta sinulla on pääsy kaikkiin tärkeisiin vaihtoehtoihin siistillä ja puhtaalla kojelaudalla. Jotkin edistykselliset mukautukset antavat sinun lisätä mukautettuja CSS-koodeja. Squarespacessa on valmiiksi valittuja vaihtoehtoja SEO: lle, markkinoinnille ja tietoturvalle. Tässä sinun tarvitsee vain päästä Asetuksiin ja täyttää tarvittavat kentät, jotta nämä asiat toimivat hyvin. Voit tehdä URL-osoitteen kartoituksen, 404-sivun suunnittelun, sosiaalisen jakamisen ja yhdistää sähköpostipalvelut ja paljon muuta.

Tarvitset tietenkin apua vaikeassa tilanteessa ja Squarespace-palvelun avulla saat sen välittömän live-chatin (maanantaista perjantaihin kello 4–18 itäaikaan), sähköpostien, oppaiden, videoiden ja tietokannan kautta. Lisäksi heillä on myös yhteisöfoorumi.

hinnoittelu: Ruututila auttaa asiakasta saamaan oikean valinnansuunnitelman luokittelemalla verkkosivustot ja verkkokaupat. Suunnitelma alkaa 12 dollarista kuukaudessa rajoittamattomalla isännöinnillä ja kaistanleveydellä. Se sisältää ilmaisen verkkotunnuksen ja SSL-varmenteen.

Verkkokaupan kanssa optimoitu perussuunnitelma maksoi sinulle 26 dollaria / kk, joka sisältää ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin, rajoittamattomat tuotteet, SSL, alennukset, vero- ja tilausvalvonta jne..

Shopify [Kokeilu + maksettu]

shoppailla verkkokaupan luomiseen

Jos haaveilet koskaan luoda verkkokauppaa, mutta lopetat sen monimutkaisuuden vuoksi, tässä on suora ratkaisu, joka tulee Shopify-muodossa. Heillä on platformillaan lähes 500 000 aktiivista myymälää. Arviointia varten voit aloittaa 14 päivän kokeilutilillä. Yli 100 ilmaista ja maksettua mallia annetaan valita.

Shopify tarjoaa äärimmäisen mukauttamistason, jossa voit muokata esivalmistettuja teemoja haluamallasi tavalla. Lisäksi käyttäjä voi ladata myös omat mallit. Mutta jos haluat mennä pidemmälle, Shopify antaa sinun lisätä / muuttaa CSS- ja HTML-koodeja. Kauppa on ystävällinen matkapuhelimelle ja asiakas voi suorittaa maksuja Android pay- ja iOS pay jne. Kautta.

Kaupan käsittely on erittäin helppoa. Kuten tuotteiden lisäämisessä, siirry vain editorissa Tuotteet-välilehteen ja lisää viimeisimmät tiedot. Voit seurata ja hallita asiakastilauksia ja hylättyjä tarkistuksia ”Tilaukset” -välilehdellä. Myynnin lisäämiseksi voit suunnitella alennuksia. Lisäksi työkalu tarjoaa erilaisia ​​analytiikoita, kuten kokonaistilaukset, muuntoprosentti, asiakkaan käyttämä laite, toistuva asiakas, sijainti, liikenteen lähde ja monet muut.

Kaupan parantamiseksi Shopify tarjoaa laajennetun sovelluskaupan, joka sisältää yli 1000 ilmaista ja maksettua sovellusta, jotka liittyvät myyntiin, markkinointiin, sosiaaliseen mediaan, varastoon ja lähetystoimintaan jne. Ja joustavuutensa ansiosta eri myyntikanavat voidaan lisätä. Tämän Shopify-myyntipiste -sovelluksen lisäksi voit käyttää Androidia, iPadia tai iPhonea ja hallita muita ominaisuuksia.

Shopify tarjoaa 24/7 tukipalveluita ilmaiseksi premium-käyttäjille. Voit antaa yhteystiedot puhelun, live-chatin, sähköpostin kautta tai lähettää twiitin. Suorassa chatissa ilmaisten käyttäjien on ehkä odotettava kauan, mutta maksettujen käyttäjien palvelut ovat melko kohtuullisia. Shopify on aika etukäteen, mutta silti, jos sekoitat, tutustu tonneihin oppaisiin heidän ohjekeskuksessaan.

hinnoittelu: Tällä hetkellä Shopifillä on kolme pakettia. Aivan perussuunnitelma alkaa 29 dollarista. Tässä suunnitelmassa veloitetaan 2% transaktiomaksu, jos käytät kolmannen osapuolen maksuyhdyskäytävää, kun taas maksua ei veloiteta, jos sinä käytät Shopify-maksuja. Lisäksi se sisältää rajoittamattoman tallennustilan, kaistanleveyden ja tuotteet. Suunnitelmassa on ilmainen SSL suojattuihin liiketoimiin. Lisäksi voit luoda blogin kaupan mukana.

Verkkosivun rakentaja [ilmainen + maksettu]

wesitebuilder -sivuston luoja

Websitebuilder on vankka valinta aloittamiseen, ei vain siksi, että se on helppo ymmärtää, mutta se tarjoaa myös tuhansia valmiita malleja. Sinun tarvitsee vain valita malli ja aloittaa kiillotus. Ei ole väliä oletko aloittelija, et sekoita muokkauspaneelin näkemiseen edes ensi silmäyksellä, koska se on melko selkeä ja hyvin suunniteltu. Voit tehdä muutoksia sivuston taustaan, väreihin ja fontteihin jne. Siirtymällä suunnittelu-välilehteen.

Ensinnäkin, voit vetää elementtejä mihin tahansa sivustoalueelle. Seuraavaksi napsauttamalla elementtiä tulee pieni muokkausikkuna, joka sisältää erilaisia ​​muokkausvaihtoehtoja, kuten mallien, tyylien, sijaintien ja mittojen muuttaminen jne. Lisäksi voit lisätä animaatiota tiettyyn elementtiin tai koko sivustoon, jos haluat. Kohteiden koon muuttaminen on varmasti kätevää, koska nyt mittojen kirjoittamisen sijasta voit suurentaa tai pienentää kokoa hiiren osoittimella.

Rakentaja eliminoi oikeudenmukaisesti koodaustarpeen, koska viesteihin ja sivuihin on laaja valikoima elementtejä. Kuten vain napin kohdalla, malleja on lähes kuusi. Lisäksi on olemassa lukuisia muita hyödyllisiä elementtejä, kuten sosiaalinen sisältö, laatikot, yhteysfoorumi, HTML / sivujen upottaminen, Google maps, uutiskirje, videoiden ja eri muotojen lisääminen jne..

WebsiteBuilder on yhteensopiva monien muiden SEO-, Analytics-, sosiaalisten ja kaupallistamissovellusten kanssa. Voit sisällyttää Bing- ja Google-verkkovastaavan työkalut saumattomasti. Ne sisältävät myös avainsanojen tiheyden, sivukarttageneraattorin ja AdSense-integraation. Verkkosivuston rakentaja ei rajoitu vain verkkosivustojen luomiseen. Voit rakentaa sen kanssa silmiinpistävän verkkokaupan. Muista, että kaikki integroinnit ja myymäläominaisuudet ovat premium-käyttäjien käytettävissä. Mutta ilmainen käyttäjä voi nauttia ilmaisesta verkkosivustojen rakentajastasi rajattomasti.

Asiantuntijatukitiimin hankkiminen on erittäin välttämätöntä online-toiminnan aikana. Joten WebsiteBuilder tarjoaa apua sähköpostitse ja puhelimitse. Lisäksi tietokanta sisältää kattavia artikkeleita editorista, hakukoneoptimoinnista, verkkotunnuksista ja sosiaalisesta mediasta. Kaiken kaikkiaan se on loistava sivustojen rakentaja, jolla on rikas editointivaihtoehto ja useita malleja.

hinnoittelu: Alhaisimmat palkkiojärjestelmät alkavat 5,99 dollaria / kuukausi sisältäen ilmaisen verkkotunnuksen ja mainoshyvityksen. Suunnitelma sallii myös SEO- ja markkinointityökalujen integroinnin. Huomaa, että se ei salli mukautettua sähköpostiosoitetta. Muokattuja sähköpostitilejä varten sinun on tilattava heidän liiketoimintasuunnitelman tilaukset. Ne tarjoavat erillisen suunnitelman verkkokaupan käyttäjille, joka maksaa 11,99 dollaria / kk ilmaisella verkkotunnuksella, prioriteettitason tuella ja mukautetuilla sähköpostiosoitteilla.

Ucraft [polku + maksettu]

ucraft-sivuston rakennusohjelmisto

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Ucraft tarjoaa nopean ratkaisun sivuston tai aloitussivujen rakentamiseen. 14 päivän kokeilutili on kaikkien saatavilla laadun testaamiseksi. Ne tarjoavat valtavan luettelon malleista, joista valita. Lisäksi heidän isäntänsä saa Google pilvipalvelinjärjestelmästä maksimaalisen saatavuuden varmistamiseksi. Sinun ei tarvitse huolehtia kaistanleveyden rajoituksista.

Verkkosivu jaotellaan erillisiin lohkoihin, joissa on muokattavissa olevat vaihtoehdot ja niin, että ne tekevät katseista kiinnostavan. Ucraft tarjoaa erilaisia ​​elementtejä, kuten kappaleiden, otsikoiden, painikkeiden, videoiden ja lähtölaskurien lisääminen jne. Niillä on myös kielenvaihto-ominaisuus. Lisäksi voit integroida Instagram-, SoundCloud- ja Twitter-syötteet.

Ucraft-kojetaulu tarjoaa pääsyn useisiin ominaisuuksiin, kuten SEO manager, verkkotunnukset ja tiimin jäsenten lisääminen. Lisäksi ne tarjoavat logonvalmistustyökalun. Ja tästä paneelista voit lisätä luokkia ja hallita viestien ja sivujen erilaisia ​​näkymiä. Ne tukevat useita sovellusintegraatioita, kuten Zendesk chat, Google Analytics ja hotjar jne.

Rakennustyökalun avulla voit lisätä erikoistehosteita sivuelementteihisi. Ucraft tarjoaa suunnittelijatyökalun, jonka lisäkustannukset ovat vain 2,99 dollaria / ikuisesti. Se on Photoshop-innoittama työkalu, joka voi muokata asettelua, tyylejä, typografiaa ja käyttöliittymäpaketin muokkausta. Kokemuksemme mukaan yksinkertainen editointipaneeli, laaja mallisarja, lukuisat ja Google Cloud -tuki riittävät pysyäkseen parhaiden verkkosivustojen rakennusohjelmistojen joukossa..

Chat-kuvake tulee aina näyttöön, josta aloitat keskustelun Ucraft-jäsenten kanssa saadaksesi apua. Se on vähän hidas kuin yleensä, saat vastauksen muutamassa tunnissa. Lisäksi heillä on tukikeskus, joka on täynnä oppaita melkein jokaisesta aiheesta.

hinnoittelu: Ensiluokkaisessa tilauksessa Ucraft alkaa 8 dollarista kuukaudessa. Voit luoda rajattomasti verkkosivuja. Plus artikkeleita, SEO ja monikieliset sovellukset ovat myös saatavana. Hinnoittelu menee huomattavasti alhaisemmaksi, jos maksat koko vuoden, joka maksoi vain 77 dollaria. Vuotuinen paketti sisältää yhden ilmaisen verkkotunnuksen. Ja vain 149 dollarilla saat Ucraft-käyttöoikeuden elinaikana.

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan paras verkkosivustojen rakennusohjelmisto on hieno tapa luoda verkkosivusto tai verkkokauppa. Sinun ei tarvitse oppia koodaamaan, koska WYSIWYG-rakentajat työskentelevät vetämällä -periaatteella. Rakentajat eivät vain säästä aikaa, vaan myös säästää kustannuksiasi räätälöityjen muotoilujen luomiseksi kehittäjiltä.

Koska verkkosivustojen rakennusyritys hallinnoi melkein kaikkea, joten voit keskittyä sivuston rakentamiseen palvelimen ja muiden teknisten näkökohtien sijaan.

Kaikki yllä mainitut rakentajat ovat suoraviivaisia ​​ja tarjoavat erittäin käyttäjäystävällisen kokemuksen.

Joten mikä on paras verkkosivustojen rakennusohjelmisto?

Verkkosivun rakentajan valinta riippuu vaatimuksistasi. Suosittelemme Wix verkkosivustojen luomiseen. Se sai satoja malleja ja rikas sovellusmarkkinat. Lisäksi heidän ADI-moodinsa on erinomainen valinta aloittelijoille aloittelijoille.

Varten perustetuilla verkkokauppasivusto, suosittelemme, että yrität Shopify koska kaupan pitäminen on paljon helpompaa, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta.

Ja varten muodit, matka- ja valokuvausblogit, Squarespace tarjoaa varsin osuvia ja upeita malleja vetämällä ja pudottamalla.

Joten jonka valitset?

Oletko käyttänyt ketään edellä mainittua?

Odotamme eteenpäin arvokkaita kommenttejasi ja jos sinulla on jotain muuta ratkaisematta olevaa kyselyä verkkosivustojen rakentajille, voit kysyä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map