10 parasta SquareSpace-vaihtoehtoa ja kilpailijaa 2020

2

Joten laskeuduit tälle sivulle hakemaan paras Squarespace-vaihtoehto, joka vaatii minimalistisia teknisiä taitoja, mutta tarjoaa erinomaisen toimivuuden.


Ruututila on yksi yksinkertaisimmista rakentajista, joka käsittää tyylikkäitä malleja verkkokaupoille, blogeille ja muotisivustoille jne..

Menevät ovat päivät, jolloin verkkosivuston rakentaminen hajottaa sotkun lisäksi verkkotunnuksen ja isännöintisuunnitelman ostamisesta. Sinun on tehtävä paljon työtä, mukaan lukien koodausparametrien käsitteleminen, jotta sivustosi hyvä ulkonäkö saadaan aikaan.

Mutta ajan myötä asiat muuttuivat yksinkertaisemmiksi verkkosivustojen rakentajien tullessa markkinoille – merkitsee melkein mitään teknistä työtä ja sivuston käynnistäminen vain muutamassa minuutissa. Squarespace on markkinoiden parhaiden verkkosivustojen rakennusohjelmistojen joukossa.

Vaikka Squarespace koostuu joukosta ominaisuuksia, mutta yhdelläkään ei ole oikeutta toimia täydellisenä verkkosivustojen rakentajana. Ainoa asia, jonka voit saada, on paras sinulle.

Joten jos Squarespace ei täytä vaatimuksiasi – etenkin sähköisen kaupan verkkosivustoilla, niillä on erittäin rajalliset maksuväylät.

Älä huolestu, koska on olemassa Squarespace-sivuston kaltaisia ​​verkkosivustojen rakentajia, joissa on joitain erilaisia ​​ominaisuuksia, joita et ehkä löydä Squarespace-sivustosta..

Katsotaanpa siis suosikkimalliston kokoelmaa.

10 parasta ruutualuevaihtoehtoa 2020 – luotettavat neliötilan kilpailijat

1. Wix

Wix - paras neliötilavaihtoehto

Wix on yksi suosituista sivustojen rakentajista, joka auttaa asiakkaita rakentamaan verkkosivuja lähes vaivattomasti. Aloittaminen heistä on erittäin helppoa, ohjattu asennustoiminto auttaa sinua valitsemaan ADI- ja Wix-editorien välillä.

ADI-editori sopii parhaiten aloittelijoille, koska se on paljon automaattinen tapa, jossa he esittävät vain muutamia yksinkertaisia ​​kysymyksiä saadakseen suunnitellun verkkosivuston.

Wix-editori on myös erittäin helppo navigoida aloittamalla valitsemalla 100: sta ilmaisesta hieno näköisestä mallista, joka kuuluu eri luokkiin, kuten verkkokauppa, valokuvaus, matkustaminen ja blogi jne. Wix-editorin avulla voit tehdä muutoksia melkein jokaisessa osassa. verkkosivuja sekoittamatta koodausta.

Voit valita verkkosivun asettelun, luoda luokkia ja tehdä erilaisia ​​muokkauksia niiden työkaluriviltä. Lisäksi voit vetää elementtejä sijoittaaksesi ne minne haluat.

Wixin avulla pääset heidän sovellusmarkkinoilleen, jotka tarjoavat satojen sovellusten helpon asennuksen ja parantavat käytettävyyttä huomattavasti. Voit sisällyttää saumattomasti sosiaaliset sovellukset, markkinointityökalut, chat-asetukset, verkkokauppasovellukset ja paljon muuta.

Wix on erittäin joustava ja koodien upottaminen on erinomainen väline koirien rakastajille. Wixin suurin ongelma on sidottu malliin ja jos haluat muuttaa sitä joskus, sinun on uusittava sivusto.

Online-palveluita käsitellessään tarvitset aina tukipalveluita yrityksen teknisiltä asiantuntijoilta. Valitettavasti heillä ei ole live chat -ominaisuutta, mutta ne tarjoavat asiakastukea puhelimitse ja sähköposteissa. Lisäksi ne tarjoavat pääsyn vaiheittaisiin videooppaisiin.

Voit aloittaa Wixin maksutta vain maun vuoksi. Ilmaisena käyttäjänä sinulla 500 Mt tallennustilaa ja 1 Gt kaistanleveyttä. Ja kun pidät heistä, päivitä haluamaasi premium-suunnitelmaan.

Heillä on useita suunnitelmia alkaen 4,50 dollaria / kuukausi, joiden avulla voit yhdistää mukautetun verkkotunnuksen. Verkkokaupan perustamiseksi he tarjoavat verkkokauppasuunnitelman, jonka hinta on 8,25 dollaria kuukaudessa yli 100 dollarin arvosta ilmaismaksuja.

2. Shopify

Shopify neliötilavaihtoehto varastossa

Jos etsit Squarespace-vaihtoehtoja verkkokaupan käynnistämiseksi, Shopify on todennäköisesti paras paikka.

Heidän verkkokauppaan keskittyvä rakentaja helpottaa monimutkaisten töiden tekemistä ja voitti myös useita palkintoja. Ne tuottavat yli 500 000 verkkokauppaa. Kokemuksen vuoksi voit ottaa täällä 14 päivän koeajon.

Ne tarjoavat lähes 100 ilmaista ja maksettua mallia verkkokaupoille. Onneksi suurin osa heistä on maksettu, mutta annetut ilmaiset teemat ovat myös mukavan näköisiä.

Upea kohta Shopify-valinnassa on, että sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi tausta-asetuksen hallinnassa, koska se on melko yksinkertainen, jopa aloittelija voi ymmärtää sen nopeasti.

Shopify-laitteen kojetaululla pystyt hallitsemaan kaupan erilaisia ​​näkymiä, kuten tuotteita, tilauksia ja alennuksia jne. Ne tarjoavat myös oivalluksia, kuten muuntokurssi, asiakkaan sijainti, toistuva asiakas, kokonaistilaukset ja paljon muuta.

Toinen asia, joka tekee siitä paremman valinnan kuin Squarespace, on tuhansien sovellusten saatavuus, jotka voit sisällyttää muutamalla napsautuksella. Siirry vain sovellusliikkeeseen kojetaulusta ja löydät sovelluksia, jotka koskevat lähetys-, maksuyhdyskäytäviä, sosiaalisia, kirjanpito- ja varastonhallintaa.

Ne tukevat yli 100 maksuporttia, kun taas Squarespace rajoittuu vain Stripe- ja PayPal-ohjelmiin. Samoin kuin Squarespace, Shopify laskuttaa myös transaktiomaksun (vaihtelee valitun suunnitelman mukaan).

Asiakastukikanavat, kuten suorakeskustelu, puhelin ja sähköpostit, ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ilmaisille ja premium-käyttäjille. Vaihtoehtoisesti he pitivät yllä myös oppaita-osiota ja yhteisöfoorumia.

Toinen Shopififen käytön etu Squarespaceen verrattuna on hinnoittelu.

Shopify tarjoaa 3 erilaista suunnitelmaa, alkeellisin suunnitelma maksaa 29 dollaria / kk ja veloittaa 2% transaktiomaksu käytettäessä kolmannen osapuolen maksuyhdyskäytävää.

Vaikka se on hiukan korkeampi kuin monet muut markkinoilla saatavilla olevat verkkokaupan työkalut, siksi ihmiset etsivät sen vaihtoehtoja, mutta sen hinnoittelu on heidän palveluidensa arvoista paitsi transaktiomaksu, joka saattaa vahingoittaa hieman.

3. Pixpa

Pixpa neliön kilpailija

Pixpa on all-in-one-alusta luoville ammattilaisille, jotka voivat luoda verkkosivustonsa integroidulla verkkokaupalla, asiakasgalleriassa, blogissa ja paljon muuta.

Pixpana on tullut erittäin suosittu vaihtoehto Squarespaceen, etenkin valokuvaajien, taiteilijoiden ja suunnittelijoiden keskuudessa, jotka rakastavat sen monipuolisia ominaisuuksia ja kustannustehokkaita hinnasuunnitelmia.

Upeiden verkkosivustojen luominen on helppoa ja sillä on laaja valikoima pikselitäydellisiä, täysin muokattavia teemoja. Kaikki sivustot ovat mobiiliystävällisiä ja toimivat hyvin kaikilla laitteilla.

Sen yksinkertainen mutta tehokas vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentaja tarjoaa helpon ratkaisun kenellekään ilman koodaustaitoja luoda ja hallita täydellistä online-läsnäoloaan yhdessä paikassa. Heidän tukitiiminsä on myös käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri live-chatissa ja sähköpostitse auttaakseen sinua aina kun tarvitset apua.

Pixpa ohittaa neliön tilan melko paljon, kun on kyse kuvien esittelystä, jakamisesta, myymisestä ja toimittamisesta. Pixpa-gallerioissa on paljon ominaisuuksia, kuten tuki multimediasisällölle, valittavissa olevat yli 15 galleriaasettelua, IPTC-tietojen tuonti, tehokkaat kuvagalleriatyökalut ja paljon muuta.

Voit myös luoda verkkokauppaa tukevia gallerioita, jotta voit myydä kuvia tulostettuna tai ladattuna. Integroidun asiakasgalleria-alustan avulla käyttäjät voivat virtaviivaistaa työnkulkuaan ja jakaa, myydä ja toimittaa kuvia asiakkaille.

Voit myös luoda täysin varustellun, integroidun verkkokaupan Pixpan kanssa. Fyysisiä tuotteita, digitaalisia tuotteita tai palveluita voi alkaa myydä muutamassa minuutissa. Jos monet alustat perivät maksun jokaisesta transaktiosta, niillä ei ole lainkaan maksuja mistään tapahtumista. Joten kaikki voitot ovat sinun.

Mikä parasta, Pixpa tarjoaa kaiken tämän murto-osan Squarespace-hinnasta hinnat alkavat vain 6 dollaria / kuukausi.

Sen ominaisuudet, kustannustehokkaat hinnasuunnitelmat ja 24 x 7 -tuki tekevät siitä suositun alustan mainoksille ja pienyrityksille ympäri maailmaa..

Silti hämmentynyt päättää, pitäisikö sinun valita se? Älä huoli, myös 15 päivän ilmainen kokeiluversio on paikallaan. Mene eteenpäin ja kokeile sitä.

4. Duda

duda kojelauta

Duda on toinen suuri Squarespace-kilpailija, jolla on kohtuullinen hintarakenne. Verkkosivustosi toimii sujuvasti niin, että Duda käyttää sisällön ylläpitämiseen Amazonin pilvirakennetta.

Duda-verkkosivustojen rakentaja on ollut käytettävissä vuodesta 2010 lähtien ja hieno ratkaisu niille, joilla ei ole teknistä tietotaitoa ja muita sivustonhallintataitoja. Siinä on integroidut varmuuskopiointi-, SEO- ja analytiikkaominaisuudet.

Sivuston kehitysaika lyhenee dramaattisesti niiden vetämällä ja pudottamalla -ominaisuudella. Voit lisätä kohteita verkkosivustollesi hiiren napsautuksella.

Toisin kuin Squarespace, Duda tarjoaa useita käytettävissä olevia widgettejä, kuten painikkeen, tekstin lisäämiseen, viimeisimpiin viesteihin ja hakupalkkiin jne. Niiden työkalu tukee yli 100 kirjasinta..

Vedä vain haluamasi elementti ja pudota se verkkosivulle minne haluat. Henkilökohtaisesti meidän mielestämme sen oli mukavampaa käyttää kuin Squarespace.

Duda antaa sinun tehdä muutoksia sivuston suunnitteluun milloin tahansa. Voit käyttää videoita ja kuvia taustana ja suunnitella kauniin verkkosivun.

Lisäksi niiden sisällöntuontiominaisuuden avulla voit tuoda nykyiseltä sivustolta tekemättä teknistä työtä.

Voit jopa valita toisen asettelun matkapuhelimille, tablet-laitteille ja pöytätietokoneille. Lisäksi verkkosivujen mukauttaminen ei ole enää ongelma aloittelijoille, kuten ponnahdusikkunoiden lisääminen, ilmoituspalkki, soitto- ja työajasäännöt jne..

Duda esitteli verkkokaupan rakennusalan työkalullaan. Siirry vain tallentaaksesi sivupalkin ominaisuuksia, joilla voit hallita myyntiä, tuotteita ja tarjouksia.

Lisäksi toimitus, verot, lasku, maksutavat ja monet muut asetukset ovat määritettävissä vaivattomasti.

Voit tarkastella ja tehdä muutoksia tietylle alustalle, kuten pöytätietokoneille, mobiililaitteille ja tablet-laitteille. Ilmaiset käyttäjät voivat käyttää oppaita ja yhteisötukea, kun taas maksetut käyttäjät saavat myös apua vuorokauden ympäri suorassa chatissa ja 18 tuntia päivässä puhelintukeen.

Ennen ostamista he tarjoavat parhaan mahdollisuuden tarjoamalla ilmaisen tilin muutaman päivän kokeiluversion sijasta. Ilmaisessa versiossa voit myös käyttää heidän verkkokaupan ominaisuuksiaan jossain määrin.

Maksetut suunnitelmat alkavat 7,13 dollaria kuukaudessa, kun tilaat vuosittain, ja niihin sisältyy mukautettu verkkotunnus, HTTPS, varmuuskopio ja kehittäjätila. Verrattuna Squarespaceen, Duda ei peri mitään transaktiomaksua, vaan rajoittaa kunkin paketin tuotteiden määrän.

5. Weebly

weebly samanlainen kuin neliö

Lukuisat ominaisuudet, hyvin suunnitellut mallit ja hyvä käytettävyys tekevät Weeblystä loistavan vaihtoehdon Squarespaceen.

Työskennellyt vuodesta 2007 ja nyt antaa yli 40 miljoonalle Weeblyä käyttävälle yrittäjälle mahdollisuuden. Tämän verkkosivustojen rakentajan kauneus, että voit hallita sivustoa myös Android-, iPhone- ja iPad-laitteilla.

Kun olet valinnut mallin, laskeudut heidän editoriin. Heidän sivuston muokkausohjelma on hyvin yksinkertainen, ja tottu pian, vaikka et koskaan yrittänyt rakentajaa. Se toimii erittäin sujuvasti kaikki mitä sinun tarvitsee vain vetää elementti.

Voit muuttaa väriä, fontteja tai jopa koko teemaa ilman hikkaa. Kehittäjille ne integroivat erittäin kätevän CSS / HTML-muokkaustilan, joka näyttää teeman eri osat, kuten otsikon, tyylit ja sisältö jne., Mikä mahdollistaa nopean navigoinnin.

Jokainen verkkosivustosi sivu on helposti muokattavissa ja sai integroidun SEO-työkalun sivuston hakukoneiden näkyvyyden parantamiseksi. Rakentajassa on paljon elementtejä, jotka auttavat blogin kirjoittamisessa ja verkkosivujen rakentamisessa.

Esimerkiksi, haluat luoda ”Ota yhteyttä” -sivun, sinun tarvitsee vain luoda sivu ja vetää ”Yhteydenottolomake” -elementti sivupalkista. Sovellusmarkkinat sisältävät satoja sovelluksia, jotka tekevät siitä Squarespace-kilpailun tehokkaimman kilpailijan kuin mikään muu rakennustyökalu.

Weebly on tarpeeksi hyvä verkkokaupan rakentamiseksi. Tyylikkäästi suunniteltu kojelauta on kätevä lisäämällä tuotteita, lahjakortteja, kuponkeja jne.

Voit toteuttaa ja seurata tilauksia sekä hylättyjä kärryjä. EStoren käyttöön tarvitaan myös monia ominaisuuksia.

He ylläpitävät luultavasti kaikkia kanavia auttaakseen asiakkaitaan, kuten suoraa keskustelua, sähköpostia, yhteisöpaikkaa sekä laajaa valikoimaa oppaita ja videoita. Puhelintuki on saatavana Pro- ja Business-suunnitelman käyttäjille. Weeblyn suurin haittapuoli on se, että mallien muokkausvaihtoehdoilla on rajoitettu määrä.

Koeajoa varten voit aloittaa ilmaisena käyttäjänä heidän aliverkkotunnuksessaan ja 500 Mt tallennustilassa. He jakoivat suunnitelmat “verkkosivustoille” ja “verkkokaupalle”. Joten verkkosivustolle suunnitelma vaihtelee 8–25 dollaria kuukaudessa, kun se maksetaan vuosittain.

Perussuunnitelmaan sisältyy ilmainen verkkotunnus, 100 dollaria AdWords ja rajoittamaton tallennustila. Verkkokauppasuunnitelmaan Weebly on vähän kallis ratkaisu, koska he perivät 3%: n transaktiomaksun ja rajoitetut tuotteet kahdesta ensimmäisestä suunnitelmasta. Paketit alkavat 8 dollarista 38 dollariin kuukaudessa.

Kolmas suunnitelma maksaa 25 dollaria kuukaudessa (alempi kuin Shopify basic) ja sallii rajoittamattoman määrän tuotteita, SSL-varmenteen ja ilman transaktiomaksua. Joten voit kokeilla Wixiä tai mennä Shopify-vaihtoehtoihin täällä.

6. WooCommerce

WooCommerce - verkkokaupan rakennusvaihtoehto neliötilaan

WooCommerce on WordPress-laajennus, jota pidetään vahvana vaihtoehtona Squarespaceen, kun kyse on valvonnasta ja hinnoittelusta. WordPress on suosituin CMS verkkosivuston tai blogin luomiseen. Sekä WooCommerce että WordPress ovat vapaasti käytettäviä ja tarjoavat parhaan ratkaisun verkkokaupan perustamiseen.

Ainoa haittapuoli, jolla jotkut aloittelijat saattavat kohdata, on tekninen työ, kuten verkkotunnuksen ostaminen, web-hosting, CMS: n, SSL-varmenteen asentaminen ja niiden kaikkien hallinta..

Mutta sellaiset asiat antavat myös enemmän hallintaa. Onneksi nyt web-hosting-yritykset tekevät tällaisista asioista paljon helpompia ja voit saada kaikki ainekset yhdestä paikasta. Jotkut tarjoavat jopa esiasennettua CMS: ää sekä WooCommercea.

WooCommerce on johtava ohjelmisto, jota lähes 28% käyttää verkkokaupoissa. Asennuksen jälkeen laajennus, ohjattu toiminto opastaa sinua asettamaan kaikki tarvittavat myymälävaiheet.

Teemaluetteloa ei ole, mutta saat ilmaisen upean oletusarvon ”Storefront”. Joitakin lapsiteemoja on saatavana. Lisäksi voit käyttää mitä tahansa kolmannen osapuolen teemaa, jos WooCommerce on yhteensopiva kaikkien kanssa.

Ilmaiset ja maksetut laajennukset ovat WooCommercen kauneus. Asennettavissa on enemmän laajennuksia kuin mikään muu alusta. Löydät satoja laajennuksia hallintapaneelista WooCommerce-välilehdessä. Maksuyhdyskäytäviä, kuten raita, PayPal ja Square, on paljon.

WooCommerce on ilmainen ja saat täyden hallinnan laajennuksesta. Ja jos kohtaat ongelmia, heillä on laaja tietämyspohja sekä video-oppaita.

Lähetä puhua asiantuntijoiden kanssa vain lähettämällä lippu ja he auttavat sinua parhaimmillaan. Se on aito kustannustehokas Squarespace-vaihtoehto, jossa on enemmän ominaisuuksia. Sinun tarvitsee vain valita yhteensopiva WooCommerce-verkkopalveluntarjoajat sujuvaa toimintaa varten.

7. BigCommerce

BigCommerce neliötilan vaihtoehto 2017

Kuormittaa paljon ominaisuuksia BigCommerce tarjoaa ratkaisun verkkokaupan verkkokaupan käynnistämiseen. Se on arvokas vaihtoehto Squarespacelle ja hyvin samanlainen kuin Shopify-myymälärakentaja. Ne antavat helpon integroinnin esitellä tuotteitasi Amazonissa, Facebookissa, eBayssa ja saumattomasti monien POS-ohjelmistojen kanssa. Näin voit lisätä muuntoprosenttia.

Ne tarjoavat käsissäsi useita edistyneitä muokkausominaisuuksia. Lisäksi on olemassa myös laaja luettelo reagoivista ilmaisista ja maksutetuista teemoista, joissa jokaisella on paljon editointivaihtoehtoja. J

siirry kojetaulun sivupalkin “Kauppapaikka” -välilehteen, jossa voit muokata teeman erilaisia ​​näkymiä ja koko mallia.

Voit käyttää kaikkia ominaisuuksia suoraan taustalta tehdäksesi tehtäviä, kuten tuotteiden lisäämisen, tilausten hallinnan ja asiakkaiden käyttämisen jne. Lisäksi kassaprosessin määrittäminen, lahjojen kääriminen, kolmannen osapuolen teeman vieminen, live-chat ja monet muutkin Sisältää.

Lisäksi heidän sovelluskaupan avulla voit hyödyntää markkinointiin, maksuihin, kirjanpitoon, seurantatyökaluihin ja paljon muuta liittyviä ominaisuuksia..

Toisin kuin Ruututila, Bigcommerce ei ole veloittanut transaktiomaksua mistään suunnitelmasta. Ne auttavat asiakasta live-chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Lisäksi voit tarkastella heidän oppaitaan. BigCommerce University tuottaa tonnia videoita tai esittää kysymyksen yhteisöfoorumilla.

Saatavilla olevien suunnitelmien monimuotoisuus vaihtelee 29,95 dollarista 249,95 dollariin kuukaudessa. Vaikka perussuunnitelma näyttää kallista, mutta tämä on melko alhaisempi kuin Squarespace.

Lisäksi käytettävissä on enemmän maksuyhdyskäytäviä, ja niiden avulla voit listata myymäläsi suuremmilla markkinoilla. Omistettu SSL-varmenne toimitetaan myös kaikissa turvallisten tapahtumien suunnitelmissa. Kaiken kaikkiaan BigCommerce on paljon parempi kuin Squarespace verkkokaupan rakentamiseen.

8. Jimdo

Jimdo verkkosivujen rakentaja

Jimdo ei ole yhtä rikas mallimallien suhteen kuin Squarespace, mutta helppokäyttöisyys, hinnoittelu ja runsas joukko widgettejä tekevät Jimdosta läheisen vaihtoehdon Squarespacelle.

Parasta on, että ne antavat sinun toimia heidän mobiilisovelluksestaan, joka on saatavana Android- ja iOS-käyttäjille. Se on täydellinen ratkaisu freelancereille ja yrityssivustoille.

Jimdo tarjoaa kaksi tapaa, Jimdo Dolphin ja toimittaja. Delfiini luo sivuston tuulta, jossa he esittävät useita kysymyksiä, ja muutamassa minuutissa sivustosi valmistautuu toimimaan.

Sisäänrakennettu SEO-työkalu voi parantaa verkkokaupan ja alasivujen näkyvyyttä, jotta useammat asiakkaat voivat ajaa sivustoosi.

Voit tehdä muutoksia mallilajeihin, taustaan ​​tai jos haluat parantaa taitojen kehittämistä, vain pelata HTML: llä ja CSS: llä.

Jimdo builder tarjoaa ominaisuuksia täysin toimivan verkkokaupan käynnistämiseksi. Voit lisätä raitoja ja Paypalia jne. Maksujen vastaanottamiseen. Lisäksi tilausten hallinta, inventaario ja alennusten luominen ovat erittäin helppoja. Ja mikä tärkeintä, he eivät veloita mitään toimitusmaksua.

Suuri etu Jimdosta Squarespaceen nähden on saatavuus widgettejä, joita voit lisätä sivustollesi lisää toimintoja.

Verkkokauppaa, verkkosivustoja, viestintävälineitä ja paljon muuta ovat vain muutamalla napsautuksella. Valitettavasti asiakastukea varten he eivät tarjoa puhelintukea. Jos sinulla on kysyttävää, voit saada asiantuntija-apua sähköpostitse tai itse valmista -oppaista.

Tällä hetkellä valittavana on kaksi premium-suunnitelmaa. Ensimmäinen suunnitelma maksaa 7,50 dollaria kuukaudessa vuodessa. Saat ilmaisen verkkotunnuksen, 5 Gt tallennustilan, 10 Gt kaistanleveyden ja lähestymistavan myymälän perusominaisuuksiin (15 tuotetta).

Toisin kuin suurin osa rakentajista, Jimdo sisältää yhden sähköpostitilin perussuunnitelmassa. Suurempien projektien yhteydessä tilaa heidän 20 dollarin kuukausisuunnitelma, joka sisältää rajoittamattoman tallennustilan & kaistanleveys, rajoittamaton määrä tuotteita ja ensisijainen tuki.

9. Silmiinpistävää

Hämmästyttävän yksinkertainen vaihtoehto neliötilasta

Silmiinpistävä on liikkeellä etsiessäsi Squarespace-kilpailijaa. Yksinkertaisen käyttöliittymänsä ansiosta verkkosivun rakentaminen ja hallinta on vaivatonta.

Voit käydä tutustumassa heidän palveluihinsa ilmaisena käyttäjänä, jossa voit valita melkein 25 teemasta ja sitten toimittaja on edessäsi. Mielestämme Strikingly sopii paremmin yhden sivun verkkosivustojen luomiseen ja upeiden verkkosivujen luomiseen.

Verrattuna Squarespaceen, pidä yllättäen sovelluskauppaa, joka on rajoitettu muutamaan sovellukseen. Jotkut työkalut, jotka he ovat jo integroineet, kuten SEO, Google-analytiikka, yhteistyöt ja sosiaalinen media jne.

Jos tiedät vähän koodauksesta, voit lisätä mukautettuja koodeja. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain avata “asetukset” ja muokata asetuksia vaatimuksiesi mukaan.

Koska se on yksinkertainen työkalu, se antaa sinun muuttaa vain fontteja tai koko mallia. Voit myös muuttaa sivuston asettelua ja taustaa. Lisäksi sivun taustalle, vieritys- ja hover-linkkeille on olemassa useita animaatiovaikutuksia.

Hyvin rajallinen määrä muokkausvaihtoehtoja ja muutama integrointi saattaa tulla pullonkaulaksi sinulle, kun yrität käynnistää verkkokaupan silmiinpistävästi. Joten puuttuva monipuolinen ominaisuus Strikinglyssä ei tee siitä verkkokaupan oikea valinta.

Tästä huolimatta, Strikingly ei ole paras verkkosivustojen rakentaja, jos haluat tehdä monimutkaisen sivuston. Mutta se on varmasti arvoinen ja helpompi käyttää kuin Squarespace, kun etsit henkilökohtaisia ​​ja yritysverkkosivun rakentajia upeilla esivalmisteluilla.

Monet teollisuuden rakentajat liu’uttavat chat-tukea, kun taas Rauhallisesti sinun pitäisi tuntea olonsa vapaana livekeskustelujen, keskustelufoorumin, sähköpostin, video-opetusohjelmien ja oppaiden takia..

Heidän alaverkkotunnuksensa alla voit perustaa ilmaisen tilin, joka tarjoaa kapeamman joihinkin ominaisuuksiin, joiden kaistaleveys on 5 Gt. Tällä hetkellä on olemassa kaksi premium-suunnitelmaa, joista ensimmäinen maksaa 8 dollaria ja toinen 16 dollaria.

Toisessa suunnitelmassa on yksinomaisia ​​ominaisuuksia, kuten pääsy sovellusliikkeeseen, HTML / CSS / JavaScriptin upottaminen, mobiilitoiminto ja erilaiset fontit. Lisäksi se pitää rajoittamattoman kaistanleveyden. Molemmilla on ilmainen verkkotunnus ja 14 päivän palautustakuu vuotuisessa laskutuksessa.

10. Tunne

Volusion - parempi kuin neliö tilaa

Etsitkö verkkosivustojen rakentajalta kuten Squarespace, joka sisältää kattavat verkkokauppaominaisuudet? Sitten tulee Volusion. Vedä ja pudota -toiminnollaan ei vie aikaa, kun rakennat upeaa myymälää. He väittävät auttavansa toistaiseksi lähes 26 miljardin dollarin myynnin kasvattamisessa.

Tällä hetkellä Volusion tarjoaa 11 ilmaista ja 38 maksettua vaikuttavaa mallia. Voit myös ajaa heidän rakentajansa mukana 14 päivän kokeilutili. Niiden kätevä kojetaulu ei koskaan anna sinun sekoittaa ja auttaa hallitsemaan tilauksia, asiakkaita ja varastoja jne. Virheetömästi. Lisäksi he opastavat myös ensimmäistä kertaa.

Integroitujen työkalujen avulla Volusion helpottaa markkinointia. Siirry vain ”Markkinointi” -välilehteen, jonka avulla voit myydä Amazonissa, Facebookissa ja eBayssa jne. Lisäksi voit suunnitella kuponkeja ja päiväkaupan houkutellaksesi lisää asiakkaita. On myös SEO-vaihtoehtoja sekä sivukarttageneraattori oikealle indeksoinnille.

Toinen hieno asia on, että Volusion ei veloita prosenttiosuutta liiketoimista. Maksuyhdyskäytävät, kuten Authorize.net, Skrill ja Stripe, jne., Ovat saatavilla ilmaiseksi. Ei sovellusmarkkinoita, jotka laajentaisivat myymälän ominaisuuksia, vaan ne sisällyttivät melkein kaikki työkalut, mikä antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä myymälään.

Asiakaspalveluita annetaan live-chatin, puhelimen ja sähköpostien välityksellä. Lisäksi he yllä pitivät laajaa tietopohjaa omaapuun.

Vastatakseen monien asiakkaiden tarpeisiin, he suunnittelivat erilaisia ​​paketteja. Suunnitelmat alkavat 15 dollarista 135 dollariin / kuukausi erilaisilla eritelmillä. Ensimmäisen ”Mini” -suunnitelman avulla voit julkaista jopa 100 tuotetta ja 1 Gt kaistanleveyttä. Sinun on maksettava SSL: stä lisäksi. Joten hakeessasi mitä tahansa Volusion-palvelua, ennakoi tulevaisuuden tarpeesi huolellisesti.

11. WebFlow

webflow-verkkosivuston luoja

Webflow on toinen Squarespace-tyyppinen työkalu, mutta tarjoaa enemmän muokattavuutta. Ennen sijoittamista voit aloittaa ilmaisella tilillä.

Kestää tunti tunti heidän kojelautaan, joka on täynnä ominaisuuksia. Ohjelmisto, joka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen muokattavuus koskettamatta koodeja.

Jos haluat lisätä elementtejä, kuten tekstiä, kuvia, videoita, sarakkeita ja paljon muuta, sinun täytyy vetää se pudottamalla haluamaasi paikkaan. Muokkausvaihtoehdot ovat paras osa tätä ohjelmistoa.

Napsauta vain mitä tahansa elementtiä ja näet oikealla puolella tonnia vaihtoehtoja. Lisäksi voit määrittää liipaisupohjaiset toiminnot. Alusta tukee vain muutamaa integraatiota, kuten Google Maps, analytiikka ja sosiaalinen media.

Vaikka on WebFlow-editointia, joka on helppoa ja jolla ei ole koodaustaitoa, voit muokata verkkosivua haluamallasi tavalla, mutta niille, joilla on koodaustietoa, voit muuttaa javascript-, HTML- ja CSS-koodeja saumattomasti.

WebFlow antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa eri näkymien, kuten pöytätietokoneiden, tablet-laitteiden ja mobiililaitteiden, välillä. Sen lisäksi, että myös muutoksia tiettyihin laitteisiin, on myös erittäin kätevä. Se on paras tapa reagoivien verkkosivustojen suunnitteluun.

Jos hämmennät kiertäessäsi tausta-asetuksia, sinun on tarkasteltava tietopohja-osassa julkaistuja video-oppaita. Lisäksi he tarjoavat sähköpostitukea, yhteisöfoorumia ja lukuisia oppaita.

Suurin WebFlow-haittapuoli, että sillä ei ole verkkokaupan ominaisuuksia. Toimittaja keskittyy vain informaatiosivustojen / -blogien luomiseen.

WebFlowin ilmainen suunnitelma antaa rajoitetun pääsyn heidän ominaisuuksiinsa. Maksusuunnitelmat alkavat 12 dollarista kuukaudessa ja sallivat 25 000 kuukausivierailun. Se sisältää myös rajoittamattoman varmuuskopion, SSL-varmenteet ja CDN.

Näkemyksemme mukaan niiden hinnoittelu on korkeampaa kuin muiden kilpailijoiden, kuten Wix, Duda ja Weebly. Mutta suuri joustavuus, CMS-ominaisuudet ja runsaat muokkaustyökalut tekevät siitä potentiaalisen valinnan freelancereille, suunnittelijoille ja yrityksille.

Joten, mikä on paras vaihtoehto neliötilaan?

Kuten aiemmin mainitsimme artikkelissamme, että ketään ei voida kutsua “parhaaksi”, sinun on pidettävä tarpeesi ensisijaisina ja valittava sitten yllä mainituista Squarespace-kilpailijoista. Löydät halvemmat, helppokäyttöiset ja monipuoliset palvelut.

Kokemuksemme mukaan, Shopify on paras valinta verkkokaupoissa ja yksinkertaisten verkkosivustojen luomisessa Wix on erinomainen valinta.

Joten tarkista kaikkien mainitsemiemme palveluiden ominaisuudet ennen päätöksentekoa, jotta löydät oikean työkalun, joka sopii tarpeisiisi ja vaatimuksiin.

Kerro meille valinnastasi ja kokemuksestasi millä tahansa Squarespace-vaihtoehdolla kommenttiosion kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map