10 parasta kauppavaihtoehtoa ja kilpailijaa verkkokauppasivustollesi

0

Shopify on kätevä, mutta ei lopullinen ratkaisu, ja jos jostain syystä etsit Shopify-vaihtoehtoja, laskeuduit oikeaan paikkaan.


Se on yksi verkkokauppasivustojen suosituimmista verkkosivustojen rakennusohjelmistoista, joka ei vain tarjoa helpointa tapaa ja tehokkaiden työkalujen yhdistelmää, vaan vaatii myös erittäin vähän teknisiä taitoja.

Shopify tukee tonnia maksuyhdyskäytäviä ja laajennuksia käytettävyyden parantamiseksi. Mutta se ei tarkoita, että se sopisi parhaiten kaikkien tarpeisiin.

Lisäksi, jos et ole varma Shopifesta, voit kokeilla heitä kirjautumalla sisään ilmainen 14 päivän kokeilu.

Erilaisten tuotevalikoimien vuoksi tarpeet vaihtelevat henkilöittäin. Joten on mahdollista, että et saa Shopify-ominaisuutta, jota todella haluat.

Joten tässä esittelemme parhaan vaihtoehdon Shopifylle mukaan lukien kattava katsaus jokaisesta.

Jotkut korvikkeista sijaitsevat siellä, missä suurin osa teknisistä näkökohdista on yrityksen itse hoitamia, mutta ne saattavat poiketa ominaisuuksista kuin Shopify.

Vaikka harvat isännöivät itseäsi ja suurin osa valvonnasta ja teknisestä työstä jää sinun käsiisi, kuten ostaa isäntä, asentaa ohjelmistoja, toteuttaa SSL ja päivitykset jne..

Jos Shopify-hinta sulkee sinut pois, itse isännöity ratkaisu näyttää potentiaalisemmalta.

Paras Shopify-vaihtoehto 2019

Vuoden 2020 parhaat kauppavaihtoehdot ja kilpailijat verkkokaupan verkkosivustoille ja myymälöille

BigCommerce

BigCommerce on hyvämaineinen sähköisen kaupankäynnin alusta, jolla on merkittävä markkinaosuus. Sinun ei tarvitse olla tekniikan taitava tai palkata kehittäjää.

Sen ylläpidetty alusta mikä tarkoittaa, että BigCommerce-tekninen tiimi huolehtii web-isännöinnistä, SSL: stä, tietoturvakorjauksista ja muista päivityksistä.

Lisäksi voit osoittaa verkkotunnuksesi, joka on ostettu toiselta verkkotunnuksen rekisteröijältä, tai ostaa vain BigCommerce-palvelussa eroon teknisestä työstä.

Aloittaen 2 hengeltä, heillä on nyt satoja työntekijöitä. Ja toistaiseksi he helpotti yli 8 miljardin dollarin kauppiaiden myyntiä.

Kuten Shopify, myös BigCommerce -palvelussa on helppo käyttää hallintotapaa. Jos käytät WordPress-hallintapaneelia, uskon, että et kohtaa ongelmia aiheiden ja muiden asetusten käsittelyssä.

Suoraan sanottuna on erittäin helppoa, onko sinulla aiempaa kokemusta vai ei.

BigCommerce-kojelaudan paneeli

Bigcommerce sai kauhaansa enemmän ominaisuuksia kuin Shopify. Ne tarjoavat 15 päivän koeaika koeajoa varten. Siellä on paljon ilmaisia ​​ja maksettuja teemoja, lukuisilla muokattavissa olevilla vaihtoehdoilla.

Pitämällä syrjään tuotteisiin, maksuyhdyskäytäviin, teemoihin ja sovelluksiin jne. Liittyviä perusominaisuuksia pääset lisäasetuksiin, kuten kassalle, lahjapaketointiin, tytäryhtiöiden seurantaan, varastotilaan ja tilausilmoituksiin..

Arvaa, mitä Shopify perii 2%: n maksun jokaisesta tapahtumasta. Ainoa tapa välttää tämä on käyttää heidän talonsa maksutapaa. Toisaalta BigCommerce tukee offline-, online- ja digitaalisia maksutapoja ja voit vapaasti käyttää mitä tahansa maksuväylää.

isokaupan maksuväylät

Voit lähestyä muita sovelluksia ilmaiseksi kuten MailChimp, kun taas Shopify tarjoaa paljon sovelluksia, mutta useimmille niistä on lisäkustannuksia.

isokaupan vaihtoehto kauppoille

Hinnan kannalta molemmat yritykset perivät melkein samanlaisia ​​maksuja. Shopify veloittaa 29 dollaria perussuunnitelmalle, kun taas sallitaan vain 2 henkilöstötili.

Toisaalta BigCommerce tukee rajoittamatonta henkilöstötiliä, integrointia Amazoniin & eBay, rajoittamaton määrä tuotteita, ilmainen omistettu SSL 29,95 dollaria / kuukausi.

Molemmat tarjoavat 24/7 live chat -tuen nopean avun saamiseksi. Lisäksi yhteisöfoorumit, oppaat ja dokumentaatio ovat erittäin hyödyllisiä oppimisessa ja vianetsinnässä.

Volusion

Volusion on kokenut verkkokaupan toimija, joka on työskennellyt vuodesta 1999, ja yksi suosituimmista Shopify-kilpailijoista. He ylittävät yli 180 000 asiakasta. Volusion tarjoaa joukon suunnitelmia tavata kaiken tyyppiset asiakkaat.

Se on isännöity alusta, joka tarkoittaa, että saat heiltä kaikki asiat viedäksesi kauppasi yleisön edessä. Voit aloittaa ilmaisen kiertueen sivustolla 14 päivän koeaika.

Ne tarjoavat vaikuttavia ilmaisia ​​malleja myymälälle. Voit tehdä monia muutoksia muokkaamalla, vaikka sinulla ei olisi teknisiä taitoja. Kaikki on näkyvissä heidän WYSIWYG-editorissaan ja olemme varmoja, ettet koskaan kadota.

Niiden avulla voit lisätä myyntitietojasi integroida eBay, Amazon ja Facebook, jne. Lisäksi he esittelevät erilaisia ​​hyödyllisiä analytiikoita kojelaudassa.

volusion vaihtoehto shopify-kojelautaan

Vaikka maksutapoja, kuten Shopify, ei ole niin paljon, mutta kaikki tuetut Volusion-maksujärjestelmät ovat ilmaisia, kun taas Shopify veloittaa 2%: n transaktiomaksu, joka alentaa voittoa.

Sinun ei tarvitse asentaa lisäosia, koska se hajotettiin kaikella mahdollisella tavalla. Haluatko seurata sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, parantaa hakukoneoptimointia, luoda alennuksia tai haluat perustaa CRM: n? Kaikki on valmiiksi rakennettu. Jokaisessa suunnitelmassa on luettelo ominaisuuksista

voluusisuunnitelmien ominaisuudet

Suunnitelmavalikoima tekee Volusionista edullisen ja älykkään valinnan. Mutta sinun on oltava varovainen valitessasi suunnitelmaa, koska ne rajoittavat tuotteiden määrän kuten “Mini” Suunnittelet, että voit myydä jopa 100 tuotetta. Lisäksi suunnitelma sisältää 1 Gt: n kaistanleveyden ja turvallisen kassan.

Kun siirryt suurempiin suunnitelmiin, sinulla on oikeus myydä enemmän tuotteita ja puhelintuki. Jokaisella suunnitelmalla oli joitain ainutlaatuisia piirteitä.

volusion shopify kilpailijat

”Ajo” että “Mini” pakettien käyttäjät voivat saada apua lähettämällä sähköpostia tai avaamalla keskustelun. Mutta muutkin käyttäjät voivat ottaa heihin yhteyttä puhelimitse. Lisäksi he ovat sitoutuneet tarjoamaan ensisijaisen tason tukipalveluita ”pro ”- ja” premium ”-suunnitelmien haltijoille.

Perusteellisesti voit saada apua ympäri vuorokauden, riippumatta siitä, minkä tyyppiset käyttäjät olet. Volusionin eri suunnitelmien saatavuus antaa sinun valita haluamasi suunnitelman. Lisäksi lukuisat kaupan teemat, helppo käytettävyys ja joustava räätälöinti tekevät kaikista menoista arvoisia.

Squarespace

Squarespace on isännöity verkkosivustojen rakennusohjelmisto, joka tarjoaa vetämällä ja pudottamalla -palvelun verkkokaupan, blogin ja verkkosivustojen rakentamiseksi. He suunnittelivat yksinoikeuspaketteja verkkokaupan käyttäjille. Kuten Shopify, saat intuitiivisen taustapaneelin hallita kaikkia myymäläsi näkymiä.

neliötilan myymälävaihtoehto

Vaikka Squarespace ei sisällä niin monta ominaisuutta kuin Shopify, mutta ne sisältävät kaikki keskeiset ominaisuudet saadaksesi yrityksesi alustalle.

Jos sinulla ei ole koodaustaitoja, voit rakentaa silmäänpistävän myymälän soveltamalla heidän erilaisia ​​ilmaisia ​​teemoja. Ne auttavat sinua luomaan mobiililaitteille optimoidun sivuston, josta tulee pakollista älypuhelimien laajan käytön vuoksi.

Suunniteltu hinnoittelu Verkkokaupan hinta alkaa 26 dollaria kuukaudessa ja vuosittaisella tilauksella saat ilmaisen verkkotunnuksen. Sivustollesi rekisteröimällesi tuotteille ei ole mitään rajoituksia. Ja mikä tärkeintä, olet vapaa kaikista transaktiomaksuista. Alennukset, tilaukset, asiakkaat ja varastot jne. Ovat helposti hallittavissa.

Lisäosien asentamisen sijaan Squarespacessa on sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten maksut, kassat, asiakastilit, kirjanpito, toimitus ja verot jne. Lisäksi on olemassa integroituja vaihtoehtoja, kuten SSL: n aktivointi ja SEO: n parantaminen..

Tällä hetkellä he tukevat vain PayPalia ja Stripeä. Joten Squarespace-toiminnolla et saa niin monipuolisia ominaisuuksia kuin BigCommerce ja LemonStand, mutta hanki tarpeeksi työkaluja toimiakseen vapaasti. Siksi suosittelemme, että kokeilet heidän luottokorttinsa ilmaista kokeilujaksoa.

Onko sinulla vaikeuksia käsitellä jotain asiaa? Squarespace tarjoaa yhteisötukea ja laajan tietokannan. Jos kuitenkin kohtaat ongelman, lähetä sähköpostia tai avaa live-keskustelu heidän teknisen edustajansa kanssa.

SquareSpace-tukipalvelut

Joten jos haluat yksinkertaisen ratkaisun, jossa ei tarvitse asentaa lisäosia tai sekoittaa teknistä työtä, Squarespace olisi hyvä mennä.

LemonStand

Jos hinnoittelu on ensisijainen huolenaihe, joka saa teidät pois Shopififista, LemonStand on hyvä Shopify-kilpailija. Vuonna 2010 perustettu Lemonstand tarjoaa vankan verkkokaupparatkaisun pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Jos sinulla on jo Shopify-, Magento- tai BigCommerce-kauppa, voit siirtyä LemonStand-palvelimille saumattomasti.

Lemonstandin mukana oleva valtava etu on muokattavuus. Voit tehdä merkittäviä muutoksia myymälään itse (tarvitsee koodaustaitoja) tai varaa kehittäjälle ja suunnittelijalle.

Demon vuoksi he luovuttavat 14 päivän kokeilutili aivan kuten Shopify. Ne tarjoavat täysin mielenrauhaympäristön tarjoamalla teknisen sotkuisen itsenäisen isännöimän isäntäalustan.

Rekisteröinnin jälkeen löydät hyvin suunnitellun WYSIWYG-editorin, jolla on erittäin ilmeinen luettelo ominaisuuksista.

sitruunapuolen ohjauspaneeli

Ne eivät tarjoa niin monta integraatiota kuin Shopify, mutta varmasti tarjoavat hyödyllisiäkin yhdessä 95+ maksuportit.

lemonstand-sovellukset ja maksujärjestelmät

Toistaiseksi he tarjoavat 15 teemaa inventaariossa. Kaikki teemat ovat avoimen lähdekoodin ja vapaasti käytettäviä. Tietysti edistynyt räätälöinti vaatii taitojen kehittämistä, mutta voit muuttaa värejä, logoa ja faviconia jne. Vaivattomasti.

LemonStand-paketit alkavat 19 dollaria / kk. Kaikissa suunnitelmissa on ydinominaisuuksia, kuten rajaton määrä tuotteita, henkilöstötili, tallennustila ja kaistanleveys.

Lisäksi maksuyhdyskäytävän käytöstä ei ole maksua. SEO, Global CDN, HTTPS, muokattavissa oleva kassalle ja paljon muuta sisältyvät ominaisuudet suunnitelmasta riippumatta.

kauppaa vaihtoehtoja 2017-2018

Ainoa asia, josta välität on tilausten määrä, koska aloitussuunnitelma (perus) antaa sinun käsitellä 75 tilausta kuukaudessa. Joten valitse suunnitelma, joka ennakoi tulevaa kasvuasi.

Apua annetaan asiakkaalle live-chatin ja sähköpostien avulla. Tukipalvelut ovat ystävällisiä ja heidän vastauksensa on yllättävän nopeaa jopa sähköpostissa. Lisäksi he ylläpitävät asiaankuuluvaa dokumentaatiota, josta löydät vastauksesi.

Vaikka kaikkein perussuunnitelma on melko edullinen rajoitetuilla tilauksilla, mutta seuraava suunnitelma maksoi sinulle huomattavasti. Kaiken kaikkiaan, paljon ominaisuuksia tulee laatikosta ostaessasi LemonStandia, minkä vuoksi se on arvokas sijoitus.

WooCommerce + WordPress.org [itsepalveltu]

WooCommerce on johtava verkkokauppaalusta, jolla on yli 30% myymälöitä (eli kattaa suurimman osan markkinaosuudesta kuin mikään muu).

Oikeastaan ​​se on plugin, joka asennettiin WordPress CMS: ään ja tarjoaa sinulle paremman hallinnan ja joustavuuden. Lisäksi se on avoin lähdekoodi, jotta voit muuttaa sen tarpeisiisi kysymällä kehittäjältäsi.

Sitä voidaan kutsua a: ksi ilmainen Shopify-vaihtoehto koska he eivät veloita sinulta mitään heidän ohjelmistostaan ​​tai transaktiomaksuista. Kaikki mitä sinun täytyy ostaa verkkotunnus ja a luotettava WooCommerce hosting.

Voit hankkia molemmat yhdeltä palveluntarjoajalta kaventaaksesi teknistä työtä. Suosittelemme, että kokeilet SiteGround vakaa, turvallinen ja käyttäjäystävällinen kokemus.

siteground shopify vaihtoehtoja intia

Kysymys voi ymmärtää, että koska se on itseisätetty ratkaisu, se voi edellyttää paljon teknistä tietämystä ja voi hämmentää aloittelijoita. Henkilökohtaisesti emme ole teknisiä taitajia, ja kokemuksemme mukaan sitä on uskomattoman helppo käyttää.

Päätä verkkotunnus, rekisteröi suunnitelma SiteGround-sivustossa ja anna aikaa valmistautua tilillesi. Käytä sen jälkeen WordPressin asentamiseen napsauttamalla heidän osoitetun cPanel-ohjelmiston asennusohjelmaa.

Asenna nyt WooCommerce-laajennus, ja se on kaikki. Lisäksi vain yhdellä napsautuksella voit aktivoida Salatkaamme SiteGroundin ilmaiseksi tarjoama SSL.

WooCommerce on erittäin runsaasti lisäosia lisäominaisuuksien lisäämiseksi. Saatavilla on satoja laajennuksia, jotka liittyvät lähetysmenetelmiin, markkinointiin, maksutapoihin ja kirjanpitoon jne.

woocommerce shopify vaihtoehdot reddit

Laajennuksen mukana tulee ilmainen erittäin herkkä aihe, nimeltään ”Storefront”. Siellä on myös muutama ilmainen lapsi teemat. Kaikki mitä voit hallita WordPress-hallintapaneelin WooCommerce-välilehdellä.

Verkkotunnuksen ja hosting-paketin hankkimisen kokonaiskustannukset ovat erityisen paljon alhaisemmat jopa Shopifyn perussuunnitelmasta. Lisäksi voit myydä niin monta tuotetta ja antaa sinun käyttää offline-, online- ja digitaalisia maksutapoja.

Facebook-integraatio tekee Facebook-sivustasi hyvän kauppapaikan, jolla muutetaan tehokkaasti muuntokurssia. He eivät tarjoa live chat-tukea.

Voit lähettää heille sähköpostia, katsella heidän vaiheittaisia ​​video-oppaitaan ja lukea heidän oppaitaan. Joten jos etsit taloudellista, mutta täydellistä ratkaisua, WooCommerce on kiinnostava huomio.

Wix

Wix on syvällinen ja jatkuvasti kasvava alusta luomaan ammattimainen läsnäolo verkossa. Perustettu vuonna 2006, nyt he ovat hallitsee yli 110 miljoonaa käyttäjää.

Lukuisat muodikkaat mallit, huomattava määrä sovelluksia ja helposti muokattavissa teemavaihtoehdot tekevät siitä yhden erittäin läheisten vaihtoehtojen Shopifylle. Joten tutustu heidän palveluihin joko käyttämällä ilmaisia ​​tai kohtuuhintaisia ​​maksettuja suunnitelmia.

Wix tarjoaa kaksi tapaa määrittää verkkosivustosi. ADI on nopea tapa, jolla pääset kiertueelle sen jälkeen, kun olet vastannut kyselyihin, jotka koskevat kauppaa, jonka haluat perustaa. Kun toinen menetelmä on nimeltään Wix editori, se tarjoaa enemmän räätälöintiä ja hallintaa, aloita valitsemalla 100s malleja.

Wix-sivustot, kuten shopify

Mallien lisäksi Wix teki laajan myymälän, joka sisältää yli 280 sovellusta, jotka liittyvät kuhunkin luokkaan.

Upota live-chat, sosiaalisen median integraatiot, maksuyhdyskäytävät tai luoda kuponkeja kaikki voidaan tehdä vain asentamalla yksinkertaiset lisäosat.

Lisäksi voit upottaa HTML-koodeja, lisätä valopöytiä, erilaisia ​​painityylejä ja laatikoita räätälöidäksesi myymälän tarpeidesi mukaan.

Wix shopify vaihtoehto 2018

Wix tarjoaa palveluitaan erittäin uskomatonta hinnoittelua varten. Ja niiden hinnoittelurakenne antaa heille mahdollisuuden hyötyä Shopifesta. Suunnitelmat alkavat 4,50 dollarista / kuukausi erittäin rajallisilla ominaisuuksilla, kuten 1 Gt: n kaistanleveys ja 500 Mt: n tallennustila. Tämä suunnitelma antaa sinun yhdistää myös mukautetun verkkotunnuksen. Joten tämä on kuin hyvin henkilökohtainen tai testaussuunnitelma.

Jostain vakavaan liiketoimintaan on valittava isompi suunnitelma. Voit perustaa verkkokaupan vain ”ECommerce” ja “VIP” suunnitelmia. Verkkokauppasuunnitelma maksoi vain 16,50 dollaria kuukaudessa 10 Gt kaistanleveydellä ja 20 Gt tallennustilalla.

Se sisältää myös joitain ilmaisohjelmia, kuten ilmainen verkkotunnus ja jotkut maksetut sovellukset. Vaikka heidän korkein “VIP” suunnitelma maksaa silti alempana (24,50 dollaria kuukaudessa) kuin Shopify ja salli rajoittamaton liikenne.

Wix on suunniteltu siten, että se tarjoaa helpon käytettävyyden jopa uusille tulokkaille. Lisäksi heillä on askel askeleelta oppaita ja video-oppaita ymmärtämistä paremmin.

Tällä hetkellä he eivät tarjoa livekeskustelua, mutta teknisen tuen vuoksi voit lähettää heille sähköpostia. Joten onko sinulla aiempaa tietoa tai ei, Wix ei petä sinua sen runsaasti ominaisuuksia, ainutlaatuinen muotoilu ja kohtuuhintaisuus.

Magento [itse isännöi]

Magento on toinen johtava sähköisen kaupan alusta, joka perustettiin vuonna 2007. Täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia aluksella, alusta on hyvä valinta, kun tarkastellaan Shopify-vaihtoehtoa..

Voit arvata heidän palveluidensa huippuosaamisen, koska siihen luottavat maailmankuulut tuotemerkit, kuten King Burger, Tom Dixon ja Ncare jne..

Magento on saatavana sekä ilmaisena että maksullisena versiona. Heidän maksettu versio ilmestyy pilvi-isännöidyllä rakenteella ja muuttaa verkkokauppasi valinnasta todella ylimääräisen valinnan tai voi jopa olla edullisempaa..

Samalla kun avoimen lähdekoodin Magento (myös yhteisöpainos) on vapaasti ladattavissa. Tarvitset kuitenkin verkkotunnuksen ja hosting-suunnitelman avoimen lähdekoodin version ajamiseksi.

Kuten aiemmin mainitsimme, SiteGround on erittäin ystävällinen isäntä sähköisen kaupan ratkaisuille. Lisäksi ne tarjoavat SSD-hosting-palvelun, Magento optimoitu palvelin, ja 24/7 välitön asiakastuki. On olemassa useita muita ainutlaatuisia ominaisuuksia:

Magento-sivuston web-hosting

Kun olet käynyt läpi teknisiä tilanteita, Magento-ohjelmiston käyttö on hämmästyttävän helppoa ja hauskaa. Mukava näköinen paneeli vaatii vain pienen oppimiskäyrän ja sinne menet.

Tuotteiden lisääminen on yhtä helppoa kuin muilla verkkokauppaympäristöillä. Voit tehdä monia asioita, jotka tekevät siitä tehokkaan työkalun kuponkien luomiseen, toivelistojen lähettämiseen, ostoskorin tallentamiseen, kun asiakas jättää ostamatta, erilaisia ​​SEO-työkaluja, fyysisten ja digitaalisten tuotteiden hallintaa, melkein 46 maksuporttia ja enemmän kuin luulet Shopify voivan tehdä.

magento paras myymälävaihtoehto

Magento-avoin lähdekoodi on ilmainen, eikä se myöskään perinyt mitään transaktiomaksua. Mutta toisin kuin Shopify, Magento ei ilmesty ilmaisiin teemoihin, vaan vain oletusteemaan. Voit ostaa yhden Magento-markkinoilta tai kolmansien osapuolien kehittäjiltä.

Magento suosittelee isäntämme kuitenkin “SiteGround”, joka tarjoaa joitain ilmaisia ​​malleja. Ja tietysti löydät niiden markkinoilta tonnia ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia, jotta voit lisätä uusia ominaisuuksia. Jos tarvitset apua heidän verkkosivuston resurssiosaan, käyttöoppaisiin ja tekniseen dokumentaatioon.

Ennen kuin päätät Magento-ohjelmasta, haluamme mainita, että se on luotettava ratkaisu vain teknisesti taitavalle kaverille, muuten tuhlaat paljon ajanhukkaa. Tai palkkaat kehittäjän, joka lopulta kasvattaa kuluja.

Haluamme sanoa, että jos et ole taitava tai vain aloittamassa, haluat perustaa verkkokaupan nopeasti, sinun on kokeiltava toista vaihtoehtoa, kuten Bigcommerce.

BigCartel

BigCartel on myös hieno ratkaisu, jota voidaan tarkastella etsiessään Shopifyn kaltaisia ​​palveluita. Siitä tulee erittäin potentiaalinen valinta, kun haluat käynnistää yksittäisen tason myymälän, koska saatavana korkein suunnitelma voi myydä jopa 300 tuotetta. Tämä fantastinen rakentaja aloitti matkansa vuonna 2005.

Erilaiset lisäosat ovat loistava tapa lisätä uusia ominaisuuksia myymälän käytettävyyden parantamiseksi. Samoin kuin Shopify, BigCartel tukee myös sinua useiden sovellusintegraatioiden tekemisessä.

bigcartel-sovellusluokat myyvät vaihtoehtoa

Hyvä ja helppo navigoida on kriittinen osa mitä tahansa verkkokauppaa. BigCartel tarjoaa yli 12 ilmaista teemaa runsaasti muokattavissa olevilla vaihtoehdoilla. Vain napsautuksella voit tehdä suuria muutoksia sovellettuun teemaan. Lisäksi kehittäjä voi tehdä koodin täydellisen mukautuksen mihin tahansa maksettuun suunnitelmaan.

Näyttää siltä, ​​että Shopify on vain tähän mennessä kokenut verkkokaupan rakentaja, joka veloittaa transaktiomaksun kolmannen osapuolen maksutapojen käytöstä. Toisaalta, BigCartel tukee tällä hetkellä Apple Pay-, PayPal-, Square- ja stripe-ohjelmia, kun mikään niistä ei maksa tapahtumamaksua.

BigCartel omaksuu ainutlaatuisen lähestymistavan, ja sen sijaan, että tarjoaan koeaikaa, he tarjoavat maksuttomien suunnitelmien rinnalla elinikäisen ilmaisen tilin. Mutta ilmainen suunnitelma on rajoitettu vain viiteen tuotteeseen eikä tarjoa mainosjakaumaa, joka ei seuraa kumpaakaan analytiikkaa.

Lisäksi et saa osoittaa mukautettua verkkotunnusta. Maksetut suunnitelmat luokitellaan pääasiassa myytävien tuotteiden lukumäärän perusteella. Alkeisin perushinta 9,99 dollaria kuukaudessa jossa voit julkaista 25 tuotetta. Joten jos sinun on tehtävä vakavaa liiketoimintaa, sinun on ostettava premium-suunnitelma, joka tarjoaa sinulle myös tonnia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

bigcartel suunnittelee ominaisuuksia

BigCartelin ohjekeskuksessa on erittäin hyödyllisiä oppaita, jotka johtavat ohjelmiston käyttämiseen. Löydät oppaat jokaisesta aiheesta, perustiedot eteenpäin. Lisäksi heillä on chat- ja sähköpostivaihtoehtoja, jos haluat puhua heidän teknisten edustajiensa kanssa. Joten jos luulet myymäläsi rajoittuvan 300 tuotteeseen, kannattaa kokeilla. Lisäksi, koska pieniä suunnitelmia on saatavana, voit aloittaa pienemmistä suunnitelmista säästääksesi kustannuksia.

PrestaShop [itse isännöi]

Prestashop on ilmainen alusta, jonka avulla voit myydä rajoittamattoman määrän tuotteita veloittamatta mitään transaktiokustannuksia ja sulkevan Shopify-vaihtoehdon.

Voimme yleensä sanoa, että se on ilmainen, mutta todella sinun täytyy ostaa verkkotunnus ja web-hosting, jotta voit käyttää kauppaa tämän kautta kuten Magento tai WooCommerce -laajennus.

Toisaalta heillä on myös isännöity versio, joka käyttää yhtä&1 isäntä (halpa WordPress-isännöintipalveluntarjoaja).

Koska se on itse isännöity, sen asettaminen voi olla ongelmallista joillekin aloittelijoille. Mutta henkilökohtaisesti kokeilimme sitä, eikä siinä ole jotain sekoittamista. Suosittelemme, että teet itsehoitopäätökset tilaamalla suunnitelman, joka on arvokkaampi kuin yksi palveluntarjoaja&1.

Mainitsemme jo SiteGround josta saat isäntäpaketteja sekä verkkotunnuksen ja niin ne linkittävät molemmat minimoidaksesi työsi. Asennuksen aikana sinulla on nolla vaivaa ja paljon enemmän etuja.

siteground vaihtoehto shopifylle

Prestashop on monikielinen alusta tukee 25 kieltä siten avustamalla kansainvälisessä myynnissä. He laittavat yli 600 ominaisuutta käsiisi, kuten rajaton määrä tuotteita, tuoteominaisuuksia, lahjojen käärettäminen, useita valuuttoja ja hylättyjä ostoskoritietoja jne. Asennuksen jälkeen näet esittelytilin, josta on apua tarkastella kuinka PrestaShopissa yksityiskohdat näkyvät..

prestashop backend -asetukset myyvät vaihtoehtoa

Alustalla on vain yksi esiasennettu teema. Jos haluat lisätietoja teemoista, käy heidän markkinoillaan tai voit hakea ostoksia kolmannelta osapuolelta. PrestaShop tarjoaa lukemattoman määrän moduuleja kaupan parantamiseksi. Mutta valitettavasti vain harvat ovat ilmaisia.

Avoimen lähdekoodin luonteen vuoksi riippumaton kehittäjä voi auttaa sinua tekemään muutoksia vaatimuksesi mukaan. PrestaShop ylläpitää myös yhteisöfoorumia, oppaita, koulutusta, dokumentaatiota ja video-oppaita. Heillä on puhelinlinja yleistä apua varten. Teknisen asiantuntija-avun saamiseksi sinun on ostettava heidän tukisuunnitelmansa, joka luo suuren aukon taskussa.

Johtopäätös – Mikä on paras vaihtoehto Shopify-tuotteelle?

Shopify on hämmästyttävä ratkaisu verkkokaupoissa käyville verkkosivustoille, mutta “huippuosaamisen kilpailun” ansiosta, koska kaupungissa on tarjolla vaihtoehtoja, joissa on valmiit ominaisuudet ja erityisen edullinen hinnoittelu. Toivomme, että yllä mainitut parhaat Shopify-vaihtoehdot auttavat sinua löytämään tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Koska vaihtoehtoja on kahta tyyppiä, Hosted ja Self-Hosted. Hosted platform kuten BigCommerce on loistava valinta aloittelijoille, kun taas jos sinulla on muutama tekninen taito, voit käyttää itsenäisesti isännöityä kuten WooCommerce, joka tarjoaa paremman resurssien hallinnan ja erittäin helppo käyttää.

Suurin osa isännöidystä ratkaisusta tulee pieneksi rajoitukseksi siitä, että muokattua sähköpostin luomista ei ole. Lähes kaikki isännöidyt alustat kuten Shopify, BigCommerce, ja Volusion, jne. eivät tarjoa muokattua sähköpostitiliä ollenkaan tai vain korkeammissa suunnitelmissa. Muokattu sähköpostitili päätyy myymälänimeesi / verkkotunnukseen ja näyttää ammattimaisemmalta.

Joten, nämä ovat todellakin parhaat Shopify-vaihtoehdot luotettavilla palveluilla. Kokeile heitä, koska suurin osa heistä tarjoaa kokeilutilin ja ilmoita meille valintasi alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map