Les 13 millors alternatives de pingdom 2020 per supervisar els llocs web

5

El lloc és com un malson quan el lloc baixa. Les vendes es van perdre durant aquest temps d’inactivitat. No només té pèrdues financeres, sinó també un mal impacte en la classificació del lloc. És per això que el temps de treball és molt superior al temps de càrrega.


Perquè quan el lloc triga més temps a carregar-lo, continua en línia i un client hi pot entrar. A més, una part del temps de càrrega està a les vostres mans. Podeu disminuir-lo mitjançant una optimització adequada. A més, podeu instal·lar varietat de plugins per optimitzar el vostre lloc web de WordPress.

Però el temps d’inactivitat és la pèrdua total de vendes. A continuació, esmentem alguns possibles efectes que el vostre lloc pugui experimentar a causa de temps d’inactivitat.

Pèrdues importants a causa del temps d’inactivitat

Vendes

Imagineu com els clients poden comprar el producte si els persianes estan a la baixa. De la mateixa manera, si un lloc web està fora de línia, el client es desvia cap a un altre lloc, de manera que heu perdut les vendes, així com els clients.

Reputació

Un lloc web que es manté majoritàriament sota la tempesta d’aturada no solament és inferior al motor de cerca, sinó que també imprimeix una imatge impactant davant dels visitants. I la propera vegada, cada vegada que el visitant vegi el vostre lloc al motor de cerca, simplement ometa el vostre lloc i obri el següent.

Expectatives dels usuaris

Un usuari espera que un lloc web carregui ràpidament. Els usuaris en línia tenen molta impaciència, de manera que els temps d’aturada i el retard en el temps de càrrega afecten greument el vostre lloc. Aquí mira l’enquesta de Akamai cosa que demostra que el 30% dels participants vol que un lloc web respongui en un segon. I el 18% de la gent vol que un lloc es carregui ràpidament. Per tant, heu de complir les expectatives de l’usuari.

Es pot evitar el temps d’inactivitat ?

El primer pas és com detectar els temps d’inactivitat? Per descomptat, no és possible supervisar el lloc web 24x7x365 ni tan sols per a les grans corporacions. El millor esforç que podeu fer és utilitzar una eina.

A continuació, com evitar els temps d’inactivitat? Malauradament, no hi ha manera d’eliminar totalment els temps d’inactivitat. Sempre hi ha el risc d’aturada. Però aquí hi ha alguns passos que algú pot fer.

En primer lloc, seleccioneu una empresa d’allotjament web amb bona reputació i confiança. Per això, us proposem A2Hosting. Hi ha casos escassos de temps d’inactivitat dels seus serveis. La companyia és capaç de lliurar el 99,9% de la capacitat de treball, però sí, com esmentem anteriorment, tingueu en compte la contingència de temps morts.

En segon lloc, vigileu els servidors. Per a això, podeu utilitzar una eina com un Pingdom. Aquesta eina us ajuda a controlar el lloc i a enviar-vos alertes fins i tot per telèfon mitjançant missatges de text. A més, ofereixen servei gratuït per mesurar el temps de càrrega de la pàgina.

Per què alternatives de Pingdom:

Pingdom és una eina excel·lent, però és car i inclou limitacions. Aquí hi ha algunes raons;

 • Preu elevat en comparació amb els altres
 • La prova de 14 dies necessita dades de targeta de crèdit
 • Sense compte gratuït

Aquesta llista d’alternatives Pingdom es fa tenint en compte els factors següents:

 • Nombre de monitors / comprovacions
 • Freqüència d’interval després de la qual es realitza l’anàlisi
 • Comproveu els tipus (inclou el tipus de serveis que podeu supervisar)
 • Preu
 • Alertes i tipus de maneres d’enviar notificacions d’aturada

Les 13 millors alternatives de Pingdom 2020 per supervisar l’horari del vostre lloc web

1. Servei Horari

alternativa de servei al pingdom

Quan considerem les alternatives de Pingdom, aleshores com ens oblidem d’esmentar el ServiceUptime. Funcionant des del 2005, el servei monitoritza el temps de funcionament i el rendiment de llocs web, servidors i ports (servidors DNS, descàrregues i MySQL, etc.). El temps d’ús del servei pot desencadenar un script amb Webhook sempre que passés alguna cosa dolenta com el temps d’aturada. A continuació, podeu enviar aquestes dades a l’empresa d’allotjament com a prova o compartir amb els visitants del vostre lloc.

Actualment, ofereixen 3 plans (estàndard, avançat i professional). Ofereixen fins a 10 ubicacions de control diferents.

Al pla estàndard, podeu afegir fins a 10 monitors. Hi ha 8 intervals de comprovació disponibles, però al pla estàndard, podeu seleccionar una comprovació mínima de 3 minuts que us permeti analitzar el lloc al cap de 3 minuts..

Sincerament, per als llocs més grans, aquesta és una llarga durada, per la qual cosa us recomanem que seleccioneu el pla Avançat, que encara costarà inferior al pla Pingdom Starter i és compatible amb 2 minuts de freqüència de comprovació. Mentre esteu en aquest pla, podeu afegir un màxim de 20 monitors.

Una altra característica convenient que inclouen tots els plans és la verificació de comprovació. Podeu seleccionar el nombre d’errors després dels quals el ServiceUptime us ha d’alertar com primer, segon o tercer error. Es ofereixen fins a cinc opcions.

Envien avisos mitjançant correu electrònic i SMS. A més, si un lloc té més d’un administrador i tothom vol obtenir l’alerta, pot afegir fàcilment diversos comptes i números de telèfon. Mai no se suprimeixen les estadístiques passades de manera que l’usuari pugui veure totes les novetats i desavantatges.

Veiem que el pla estàndard inclou algunes limitacions, com només 5 alertes SMS. Per als següents SMS 10, heu de pagar 2 dòlars. El servei de servei ofereix un compte de prova i gratuït. El compte de prova de 30 dies no requereix targeta de crèdit i pot efectuar xecs de 10 quilòmetres. Mentre que en un compte gratuït, hi ha moltes limitacions com si realitzen la revisió al cap de 60 minuts. És hilarant. Així que podeu triar un pla premium segons les vostres necessitats.

Què ens agrada:

 • Preu molt baix, sensibilitat de comprovació configurable, permet a l’usuari afegir múltiples contactes. Estadístiques passades durant la vida, el pla gratuït inclou tots els tipus de comprovació

El que no ens agrada:

 • La prova d’execució del pla estàndard després de 3 minuts, només 5 alertes SMS, període de comprovació de 60 min en un paquet gratuït

Visita el servei Horari

2. Lloc24x7

Eina de control Site24x7

No està malament dir que Site24x7 és una alternativa molt propera a Pingdom. Obtindreu totes les funcions essencials en només 9 dòlars, on Pingdom ofereix funcions similars en més d’11 dòlars. Està disponible en 10 idiomes, inclòs anglès, xinès, francès i italià, etc..

Podeu descarregar l’aplicació Site24x7 a Andriod, iPhone, etc. de manera que rebeu notificacions instantànies. També ofereixen una aplicació d’escriptori per obtenir alertes d’aturada i no cal visitar la bústia diàriament.

En funció del vostre públic objectiu, podeu seleccionar 8 ubicacions sobre 60. Podeu supervisar els servidors basats en Linux i Windows. Pot controlar tones de tipus de comprovació inclosos el servei web SSL, DNS, bases de dades, Ping, FTP i Amazon, etc..

Al pla “Estàndard” podeu afegir fins a 10 monitors (llocs web) mentre que el pla de negoci permet fins a 40 llocs web. Pensem que l’eina serà més útil si inclou l’escaneig de programari maliciós.

Els processos de transacció com el registre, el pagament i la sortida, etc. són una part important dels llocs web, especialment per a un lloc de comerç electrònic. Així que és molt necessari vigilar que si els processos funcionen bé o no.

A Site24x7 podeu afegir una transacció web sintètica com a Pingdom per supervisar aquests processos. Cada mes, 50 beques de SMS / crèdit de veu a l’usuari per obtenir canvis al telèfon. Ofereixen serveis de suport a través de correu electrònic i fòrum. Però en tots els altres plans superiors ajuden els clients a través de xat i trucades telefòniques.

L’informe envia al vostre compte segons el període seleccionat (diàriament, setmanal i mensual). Per evitar les falses alertes, tots els plans inclouen la funció de revisió que obté la confirmació de 3 ubicacions diferents.

L’empresa ofereix proves de 30 dies sense adjuntar la targeta de crèdit. Juntament amb vostè, també tindreu una política de reemborsament de 30 dies a la subscripció mensual, mentre que 45 dies a la subscripció anual. Hem trobat Site24x7 una eina ben dissenyada amb moltes funcions que la fa superior en comparació amb Pingdom. I, per descomptat, valdrà la pena els diners.

Què ens agrada:

 • Permet supervisar 10 llocs web, freqüència de comprovació de 60 segons, prova de 30 dies i també política de reemborsament de 30 dies, aplicacions disponibles tant a Android com a iOS, moltes integracions (Slack, Hipchat, AlarmsOne, etc.)

El que no ens agrada:

 • El nou usuari pot trobar que el tauler és una mica complex, afegint monitors addicionals que són costosos

Visiteu el lloc24x7

3. StatusCake

Detecta el temps d’inactivitat amb StatusCake

StatusCake és una eina impressionant per supervisar el vostre lloc i la millor alternativa de Pingdom. Afirmen tenir més de 75.000 usuaris, inclosos EA i NETFLIX, etc. Aquí ho elaborem com una bona alternativa a Pingdom i val la pena provar-ho. La interfície és molt amable i no necessiteu aprendre res. També mantenen una línia de xat i una base de coneixement per si teniu alguna pregunta.

StatusCake cobra més que Pingdom, però el seu pla no està limitat de limitacions. Una comprovació es realitzarà al cap de cada 1 minut des de les 8 ubicacions diferents. Sempre que detecti el temps d’inactivitat, obtindrà la confirmació de diverses ubicacions i us avisa.

A més, també comproven la mitjana. Temps de càrrega. No hi ha limitació en el nombre de proves. Executen proves de control il·limitat de SSL, Domini i servidor (allotjament web basat en Linux). Si bé Pingdom realitza només 10 comprovacions i no ofereix cap xat i només té 6 ubicacions de prova.

No només la supervisió, també fan una exploració del virus després d’intervallar una hora al pla superior (bàsic) mentre que el temps és inferior als plans superiors. El pla també inclou 25 alertes SMS. StatusCake també envia alertes quan el vostre domini s’apropi a la data de caducitat.

Podeu integrar Pushover, Pushbullet, HipChat i Slack i moltes altres aplicacions per rebre les notificacions. A més, tots els plans premium inclouen la funció de concordança de contingut. Fins ara no esmentaven cap política de dades històriques, però podeu veure una anàlisi màxim de 3 mesos.

L’empresa no ofereix cap política de reemborsament, però podeu provar a StatusCake, ja que també ofereixen un pla gratuït de manera que pugueu comprovar la qualitat dels serveis abans de realitzar una compra. Però inclou diverses limitacions com ara la realització de proves després de 5 minuts i comprovar el lloc des de les ubicacions aleatòries. En general, aquesta eina està bé. El preu pot semblar alt al principi, però els plans val la pena guanyar diners.

El que més ens agrada:

 • Verificacions il·limitades, control de SSL, exploració de virus profunds, serveis de suport a través de línia de xat

El que no ens agrada:

 • Un nombre reduït de alertes per SMS

Visita StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor millor servei d’horari 2017

Tant si voleu supervisar un lloc web o un servidor, UptimeDoctor pot fer-ho de manera instantània. Si afegiu una prova, podeu examinar el temps de funcionament i el rendiment. Com Pingdom, en aquesta eina podeu afegir 10 monitors (proves), però hi ha una diferència significativa entre els preus.

El pla bàsic d’UptimeDoctor només va costar 7,95 dòlars. I si diem que els seus plans són il·limitats, no anirà malament. Ofereixen diverses freqüències de monitoratge com ara 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 i 60 min.

Podeu fer la prova ràpida en qualsevol moment seleccionant les ubicacions de tot el món (Àsia, Europa i Amèrica del Nord). Permeten afegir contactes il·limitats, fins i tot en el pla bàsic, això és fantàstic quan voleu afegir més d’un contacte per rebre notificacions

Rebre avisos a través de telèfons intel·ligents és una forma molt còmoda. El doctor uptime ofereix notificacions push il limitades tant a Android com a iOS amb serveis com Pushover, Push bullet i Prowl, etc..

Per evitar les pèrdues, heu de mesurar les tendències de rendiment mitjançant les dades de retenció. Ofereix un període de retenció de tota la vida. Actualment, ofereixen 29 ubicacions. Això ajuda a eliminar els avisos falsos. I sempre que detecti l’error, confirmarà aquest error com a mínim des de dues ubicacions diferents.

A més, també podeu afegir les ubicacions de la llista. L’eina és força senzilla d’utilitzar, però tot i així, ofereixen suport tècnic i 14 dies de garantia de devolució.

UptimeDoctor també proporciona un pla gratuït que permet afegir 5 llocs web o servidors. El paquet admet 2 SMS, 50 push, alertes de correu electrònic il·limitades i també inclou contactes il·limitats. Realitza l’anàlisi fins a un interval d’1 minut i manté les dades a la retenció durant un any. A més, rebrà 14 dies de reembossament en un pla de prima i, després de 14 dies, emetran el reemborsament de valoració puntual.

Què ens agrada:

 • Analitzeu gairebé tots els principals protocols com HTTP, HTTPS, Ports i Ping, etc., nombroses ubicacions, retenció de dades al llarg de la vida, alertes push, resposta ràpida per correu electrònic.

El que no ens agrada:

 • No hi ha ports personalitzats, no hi ha alertes SMS gratuïtes, però teniu l’opció de comprar; en cas contrari, s’inclouen de forma gratuïta alertes push i de correu electrònic il·limitades.

Visita UptimeDoctor

5. Pingòmetre

Pingòmetre tancat pindom alternatiu

Pingòmetre és una manera excel·lent de controlar el lloc sense cap pausa. Ofereixen 4 plans diferents per satisfer les necessitats de cada individu segons el nivell de l’empresa. El pla molt bàsic anomenat SMALL i permet afegir 5 monitors. Podeu estar atents a la part superior & baixar monitors, temps de funcionament mitjà i velocitat mitjana d’un sol quadre de comandament.

Examina els tipus de comprovació com ara HTTP, HTTPS, RUM, POP3, Transaccions i molts altres protocols. Tingueu en compte que el pla Small no incloïa SSL i verificacions de dades. El nombre de localitzacions de prova depèn del pla que seleccioneu, p. A Small plan ofereixen 3 ubicacions mentre que a X-large (pla més gran) ofereixen fins a 10 ubicacions.

Una cosa que ens va impressionar realment és el quadre de comandament Pingòmetre. Per això, podeu navegar fàcilment per controlar, alertes i compte. Podeu integrar fàcilment el vostre correu electrònic, Twitter, número de telèfon i ganxo web per a alertes.

Tot i que l’eina és senzilla i funciona excel·lent, però tot i així necessiteu ajuda, podeu fer-ho mitjançant correu electrònic i línia telefònica. La limitació amb el pla Small és que permet que només un contacte sigui acceptable per al lloc individual que tingui un administrador. Així que si voleu enviar alertes a més d’un contacte, aneu al pla mitjà.

Pingometer ofereix un compte gratuït que us permet consultar un lloc web des d’una ubicació nord-americana amb una freqüència d’intervall d’1 minut i també supervisar la velocitat de càrrega. A més, també es disposa de diferents informes, com ara temps de resposta i temps de resposta, al compte gratuït per mesurar les tendències de rendiment.

En general, Pingometer és una excel·lent eina amb un panell sòlid. A més, ofereixen 30 dies de garantia de devolució, que és fantàstic en cas que no quedis satisfet després de comprar.

Què ens agrada:

 • Monitorització 24 hores / 24, Tauler amistós, política de reemborsament completa de 30 dies, protocols clau de suport, preus baixos, integració d’alerta amb Twitter i número de telèfon, etc..

El que no ens agrada:

 • Podeu afegir només un contacte (grup) al pla petit, només emmagatzemar les 24 hores de comprovació

Visiteu Pingòmetre

Exploreu les guies d’allotjament web:

Hosts SSD | Linux Hosts | Windows Hosting | Hosts PHP | MongoDB Hosting | Tomcat Hosting

6. NodePing

Millor eina de seguiment del lloc que nodreix

Nodeping ofereix un servei flexible i econòmic per supervisar el temps d’inactivitat i el temps d’inactivitat del lloc. No només els llocs web, sinó també molts altres serveis com POP3, IMAP4, DNS, Ping, seguiment SSL i molt més.

Nodeping realitza el seguiment de diverses regions (33) que cobreixen Amèrica del Nord, Europa, Àsia Oriental i Amèrica Llatina. També podeu seleccionar la ubicació aleatòria seleccionant l’opció mundial.

El pla d’inici s’adapta millor als llocs web que permeten fins a cinc monitors i usuaris il·limitats. D’altra banda, es poden afegir monitors addicionals en només 0,50 dòlars per monitor. Les alertes es poden enviar als usuaris per correu electrònic, SMS, Twitter i Pushover.

Ofereixen una àmplia gamma de freqüències de revisió d’1 min a 1 dia. Nodeping va posar les mans de la sensibilitat de verificació. En aquest cas, podeu seleccionar el nombre de recàrrecs després de la qual cosa confirmen el temps d’inactivitat i el reporten.

Si no activeu cap revisió, hi ha probabilitats de falses alertes, per la qual cosa us recomanem que seleccioneu almenys 2 recàrrecs per evitar notificacions innecessàries. Els resultats es poden examinar en forma de números i gràfics. L’empresa també ofereix proves manuals a la pestanya Eines de diagnòstic que permet provar el temps de càrrega de la pàgina, fer ping, cavar i traceroute, etc..

Nodeping no va oferir cap política de reemborsament, però ofereixen els comptes de prova durant el període estipulat (15 dies). Podeu cantar qualsevol dels plans fins i tot del paquet més valorat sense posar els detalls de la targeta de crèdit. Diversos clients també confien en els seus serveis, inclosos Rippleit i Pureweb, etc. Els plans ben destacats fan de Nodeping una gran alternativa a Pingdom.

Així que trieu un pla segons els vostres requisits, comenceu a controlar-lo abans que tingueu alguna pèrdua important.

El que més ens agrada:

 • Notificacions il·limitades inclosos SMS, suport a gairebé tot tipus de protocols i serveis, preus econòmics, usuaris il·limitats

El que no ens agrada:

 • El pla d’inici no inclou l’accés a l’API, per la qual cosa no és bo per als desenvolupadors, d’altra manera una bona opció

Visita Nodeping

7. UptimeRobot

alternativa de pingdom barat - UptimeRobot

No és un servei massa antic, llançat el 2010, però aviat serà conegut com un dels millors serveis per supervisar el temps de vida i ara confia en més de 360.000 usuaris. Si parlem del tipus de serveis, l’eina és limitada, ja que només supervisa el temps de funcionament mentre Pingdom ofereix un temps de funcionament, un control real dels usuaris i un seguiment de transaccions, etc..

El motiu d’enumerar un robot en temps de funcionament és el seu baix preu, precisió i facilitat d’ús. D’altra banda, si només voleu controlar el temps de funcionament, UptimeRobot és una opció considerable.

Podeu supervisar 50 llocs web i enviar ports HTTP, HTTPS, paraula clau, Ping i ports personalitzats en un sol compte. La configuració del lloc web és senzilla només cal posar l’URL, i això serà. Observa el vostre lloc des de diferents nodes situats en diferents continents (EUA, Regne Unit, Alemanya i Canadà, etc.) al cap de cada minut i quan detecta el temps d’inactivitat envien avisos. Fins i tot ofereixen un pla de preus baixos; tot i així, teniu els 30 dies per demanar un reemborsament complet si no està satisfet amb la qualitat del servei.

El que converteix el robot en el temps de la bona elecció és la notificació anticipada. Podeu seleccionar el nombre d’alertes per només un temps d’aturada i una durada d’aturada després de les quals us informin. Això ajudarà a ignorar els petits temps d’aturada.

Llavors, com obté les alertes? Ofereixen 10 SMS gratuïts i correu electrònic il·limitat per enviar les alertes en temps mort i als usuaris. A més, es pot integrar amb alguns canals importants com Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar i webhook, etc..

Encara no ha acabat, UptimeRobot emmagatzema les dades dels darrers un any i podeu descarregar fàcilment els registres de supervisió a Excel amb un sol clic. Com moltes altres empreses, podeu trobar la vostra resposta a través de les preguntes freqüents o bé només enviar-les per correu electrònic. Actualment, també ofereixen un pla gratuït que inclou 50 monitors i una freqüència de monitorització de 5 minuts. Segurament els seus plans valen molt i aporten el valor.

El que més ens agrada:

 • Podeu examinar els 50 monitors, simples i senzills, plans de preus baixos, Permet compartir estadístiques amb els visitants, política de reemborsament de 30 dies

El que no ens agrada:

 • No hi ha diversitat de serveis (només en excés i en temps mort)

Visita UptimeRobot

8. Updown.io

monitor de lloc gratuït de updown.io

Updown.io ofereix serveis però en un estil diferent. En lloc de comprar un pla només cal comprar els crèdits. Al primer registre, obtindreu 100.000 crèdits de forma gratuïta. El bo és que també us informen de la durada d’aquests crèdits amb el nombre actual de monitors i la freqüència de comprovació. I, per descomptat, ofereixen preus immillorables. Utilitzeu targeta de crèdit, Paypal o Bitcoins per adquirir els crèdits.

El tauler elegant ofereix una experiència molt agradable. Només cal posar l’URL i seleccionar l’interval de control. També podeu veure les tendències de temps de resposta al quadre de comandament. Si no toleríeu el temps d’inauguració ni tan sols d’uns segons, Updown.io és per vosaltres.

Permeten a l’usuari seleccionar la freqüència de monitorització fins a 30 segons. Quan escollim l’interval d’1 min, mostren que podem supervisar el lloc durant més de 2 mesos. Ben impressionant!

El vostre lloc està supervisat des de les 8 ciutats diferents dels diferents continents. A més, pot activar i desactivar qualsevol ubicació només amb un clic. La següent característica destacable són les presentacions d’estadístiques.

En primer lloc, primer es donen estadístiques de temps de funcionament i, a continuació, el temps de resposta de cada ubicació amb gràfics excel·lents. Al final, podeu veure les dades dels darrers 6 mesos juntament amb els esdeveniments.

Per a les alertes, ofereixen integració, correu electrònic i missatges d’interès. Altres serveis inclouen la concordança de contingut i la prova SSL. Si voleu controlar alguna cadena de text específica, la concordança de contingut és una manera excel·lent que us avisa quan no troba aquesta cadena (text)..

Llavors, per què espereu només registreu-vos ara de franc i si us registreu a través nostre, obtindreu crèdits addicionals de 100K.

El que més ens agrada:

 • Senzill i barat, interval de 30 segons, crèdits 100K gratuïts per a tots, confirmació de diverses ubicacions abans d’alertar, serveis de suport ràpid

El que no ens agrada:

 • Els preus en euro que poden confondre alguns clients, les alertes per SMS són costoses (7500 crèdits / SMS)

Visita Actualització

9. Uptime.com

Uptime.com

Uptime.com inclou diversos beneficis. Amb aquesta única eina, podeu analitzar el DNS, el servidor web, els servidors de correu i el programari maliciós de forma instantània. També pot realitzar el control PING. Ofereixen 30 ubicacions a tot el món per fer proves. La companyia afirma tenir alguns clients feliços gegants com AMD, IBM i CISCO, etc. Què és el que els fa superiors a Pingdom?

Uptime.com ofereix quatre plans diferents que van des de 10 a 400 dòlars. El pla bàsic està ben dissenyat per als llocs web individuals. Independentment del pla, tots poden realitzar anàlisis amb una freqüència d’1 min.

El pla bàsic s’adapta més als llocs que depenen principalment de la audiència dels Estats Units (audiència dirigida als Estats Units). El motiu és que només realitzen els controls des de les ubicacions dels Estats Units en lloc de diferents llocs dels continents. A més, aquest pla inclou 50 comprovacions (monitors) mentre que el pla bàsic Pingdom (d’inici) només inclou 10 comprovacions.

Les dades anteriors poden ser crucials per prendre decisions tècniques i altres. Per tant, Uptime conserva les vostres dades de darrers 4 mesos. A més, fan coincidències de contingut que busquen una cadena en particular al vostre lloc i, si aquesta cadena no hi és present, rebreu l’alerta. També podeu afegir ports personalitzats, control de SSL i generar els informes RUM per estar atent al temps de càrrega mitjà.

Admeten diversos canals per alertar els usuaris sobre esdeveniments desagradables, com els temps d’inactivitat, etc. Rebrà alertes mitjançant SMS, correus electrònics, Twitter, Webhook i notificació push (a HipChat i Pushover, etc.). En cas de problemes, podeu obtenir l’ajuda per correu electrònic o obrir el bitllet. També es proporciona un número de telèfon i, per a l’autoajuda, van mantenir una gran base de coneixement.

Uptime.com no ofereix cap prova ni cap compte gratuït, però Pingdom ofereix prova de 14 dies. Amb aquesta eina, podeu consultar gratuïtament la salut del domini. El quadre de comandament és senzill i simpàtic, i no creiem que un principiant pugui tenir cap dificultat.

Què ens agrada:

 • 50 comprovacions, detalls sobre temps de càrrega i temps de funcionament, etc., detalls de salut del domini, molts canals per a alertes, taxa de prova d’1 min, virus & exploració de programari maliciós, estadístiques de RUM

El que no ens agrada:

 • Només la ubicació nord-americana per provar-lo al compte bàsic, compte d’usuari únic
 • Sembla car amb només 20 comprovacions
 • Suport premium per a plans superiors

Visita Horaris

10. Aplicacions feliços

Prova de disponibilitat i rendiment de lloc de Happyapps

Donar suport a una àmplia gamma de tipus de comprovació com ara llocs web, aplicacions, Ping, bases de dades, Postgres i Sockets, etc., HappApps és adequat per a tot tipus de proves. Ofereixen més valor en comparació amb el Pingdom.

El pla principal de HappyApps és inferior a 10 dòlars, mentre que Pingdom cobra 11,95 dòlars. A més, a Pingdom us permeten afegir 10 comprovacions (monitors o llocs web, etc.) mentre HappyApps admet fins a 25 comprovacions. Així que una excel·lent elecció si teniu diversos llocs web.

La freqüència de control breu us permet estar atent a l’hora de funcionament. Així que a HappyApps ofereixen una freqüència d’1 minut. Juntament amb això, també es donen estadístiques de temps de resposta.

Podeu silenciar la comprovació en qualsevol moment. Això és molt útil quan feu una mica de manteniment i no voleu rebre les alertes. Només heu de fer clic sobre la comprovació que heu afegit, i després fer clic al senyal indicat a la part superior dreta, i ara hi serà, en mode silenciós.

Podeu consultar l’historial dels darrers 30 dies per analitzar les mitjanes. El correu electrònic és l’única manera de contactar amb ells en línia o navegar pel centre d’ajuda. Però pensem que no cal ajuda, perquè una persona nova pot entendre fàcilment com fer-la servir.

Cada mes, es reben 20 alertes SMS per rebre les advertències sobre temps d’inactivitat i temps morts. Però inclouen alertes de correu electrònic il·limitades. A més, també ofereixen una política de reemborsament de 30 dies.

Tot i així, si ho dubteu, proveu a HappyApps registrant un compte gratuït on podeu enviar fins a tres llocs web per fer-ne el seguiment. A més, inclou una freqüència mínima de 5 min, alertes de correu electrònic il·limitades i té una història de 7 dies.

Sabem que l’interval de 5 minuts és un llarg termini quan voleu supervisar específicament el temps de funcionament. Però, a un compte gratuït, ja que podeu afegir tot tipus de comprovacions, per la qual cosa pot ser útil fer-vos amigable al tauler de control.

Què ens agrada:

 • 25 comprovacions, 1 min de control, fàcil i fàcil d’utilitzar, permetre a diversos usuaris amb rols, tones de tipus de comprovació

El que no ens agrada:

 • El tipus de comprovació personalitzada només està disponible al pla més valorat, sense cap política de reembossament

Visita HappyApps

11. Host-Tracker.com

alternativa pingdom més barata 2017

Una de les raons principals per situar Host-tracker a la llista d’alternatives Pingdom és el seu preuador preu. El seu pla bàsic és una opció considerable per als llocs web més petits. Els nodes es troben a més de 140 ubicacions i ara tenen més de 43k clients. A més, la companyia va confiar en alguns gegants com Microsoft, Panasonic i Kaspersky, etc.

Segons el pla personal, podeu supervisar fins a cinc URL. La seva característica distintiva són els llocs des d’on es monitoritza el vostre lloc. Podeu seleccionar les ubicacions lliurement tenint en compte el vostre públic objectiu.

Hi ha molts serveis com ara HTTP, ping, ports, caducitats de certificats, bases de dades, CPU, monitorització de disc dur i molt més. Però els serveis disponibles per vosaltres depenen del pla que seleccioneu.

En el pla personal, realitzen la revisió al cap de 10 minuts. Sabem que sembla una durada elevada, però per als llocs web més petits, encara és una opció viable. Podeu afegir 5 contactes. No hi ha cap restricció al nombre d’enviaments d’alerta per correu electrònic, però les advertències per SMS són limitades a 50.

Host-tracker utilitza diversos mitjans com Skype, Viber i Hangout, etc. per informar els usuaris quan el lloc baixa i puja. Al llarg de aquestes tesis, també mantenen el seguiment del temps de resposta.

Actualment, Host Tracker adopta garantia de devolució de 30 dies. Però també podeu subscriure-us a una prova de 30 dies o a un compte gratuït. Si teniu un lloc més gran, us recomanem que trieu "Pla de negocis" que inclou molts serveis útils, com ara la comprovació de la llista negra DNS i el suport fins a 25 monitors i 300 alertes SMS.

Què ens agrada:

 • Preu molt baix, un munt de canals (Skype, Hangout, etc.) per a notificacions, tones de nodes per a alertes verificades, fa que el control sigui més eficient amb informes setmanals a anuals.

El que no ens agrada:

 • Interval de seguiment elevat al pla Personal, perdre moltes funcions, com ara la concordança de contingut i l’API, etc. al Pla personal.

Visita Host-Tracker

12. Monitor de port

Comprovar l'estat del lloc del monitor del port

No vull entrar en la complexitat dels serveis, a continuació, PortMonitor té els plans de preus baixos. Al tauler de control, podeu afegir el lloc web, DNS, servidor i ports personalitzats. El tauler continua actualitzant automàticament per presentar els darrers detalls. Presenta l’estat de temps de funcionament i de resposta dels darrers 24 hores, 7 dies i 30 dies.

PortMonitor ofereix 6 plans pre-elaborats amb especificacions diferents també si necessiteu un pla personalitzat, podeu fer-ho a través del fòrum. Els dos primers plans costen baix si els comparem amb el pla bàsic de Pingdom.

El primer paquet inclou 10 monitors mentre que el segon pla 20 monitors. L’execució automàtica es realitza cada 1 minut per determinar si el vostre lloc té temps d’inactivitat o temps de funcionament i quin és el temps de resposta.

Podeu rebre les alertes mitjançant correu electrònic de dues maneres i Pushover. Dirigiu-vos a la pestanya de configuració del tauler i, a continuació, seleccioneu les notificacions per correu electrònic per a alertes de correu electrònic. I per rebre els avisos en un telèfon intel·ligent, només cal que configureu la pestanya Pushover.

A més, podeu veure els informes i els esdeveniments en qualsevol moment i també envien informes setmanals i mensuals de correu electrònic. Per als desenvolupadors, ofereixen API REST que permet una fàcil integració del monitor del port amb un lloc web i una aplicació, etc.

Tot i així, si no esteu convençuts, podeu provar el seu compte gratuït, que és la millor manera de mesurar la qualitat del servei. Inclou un màxim de 2 monitors, freqüència de monitoratge de 60 segons, alertes de correu electrònic i push, etc.

Què ens agrada:

 • Preu baix, correu electrònic il limitat i notificacions Push, dades passades d’un any a la retenció, freqüència de comprovació d’1 min, permetre diversos contactes, verificació abans de crear l’esdeveniment de fallada

El que no ens agrada:

 • No hi ha alertes SMS, si permeten la integració de Twitter i Hangout, serà més útil

Visiteu PortMonitor

13. R apidspi ke

Alternativa ràpida al pingdom

Pot ser que els resulti costós i que sí. El motiu d’apartar-los és que obtindreu moltes solucions en un mateix lloc. Com és que un administrador web tingui un lloc web més gran i menys temps per centrar-se en els serveis de supervisió canviant entre diversos taulers? Aquí entra en joc RapidSpike.

Ofereix un interval d’1 a 60 min, la selecció és vostra. El pla professional es pot compartir entre 5 usuaris i permetre afegir monitors il·limitats. Això és fantàstic quan treballeu en grup.

Supervisa llocs web, servidors, ports, SSL, estadístiques de SEO i molt més. Després d’afegir el monitor, fins i tot podeu fer un seguiment de les pàgines específiques del vostre lloc web. Cada mes es donen 25 crèdits per trucades de veu / SMS. A més, podeu configurar el servei Slack i, Webhooks i Pager per rebre alertes.

Rapidspike també ofereix un control avançat que inclou WHOIS i SSL i mostra la seva caducitat i altres estadístiques. Si Google llista el vostre lloc per raons de programari maliciós, Google cerca les marques al vostre lloc amb un signe de precaució i, per tant, els visitants reben avisos sempre que intenten entrar i, per tant, no poden visitar el vostre lloc..

Rapidspike supervisa la llista de navegació segura de Google i envia alertes sobre programari maliciós i contingut perjudicial. En un quadre de comandament únic, també podeu supervisar el vostre lloc web SEO amb Alexa Rank, Google Analytics, Moz rank i estadístiques de backlink.

No s’ha acabat; n’hi ha més, podeu fer el seguiment del rendiment mitjançant un seguiment real de l’usuari. Ofereixen un mode de TV que presenta les estadístiques en directe perquè puguis capturar els problemes ràpidament. Aquesta és una característica útil si teniu una pantalla independent.

Rapidspike realitza el seguiment global, genera informes gràfics i permet als usuaris configurar la sensibilitat d’alerta. A més, podeu compartir estadístiques amb altres creant una pàgina d’estat públic. És una eina molt útil si us podeu permetre. Registra’t ara i fes una prova de 30 dies.

Què ens agrada:

 • Ofereix monitors il·limitats, control de SEO, detecció de programari maliciós, SSL & Monitorització WHOIS, integració amb nombroses eines, ofereix un control d’interval de 1 minut.

El que no ens agrada:

 • Un preu elevat, un bombardeig de serveis pot confondre els novells

Visita RapidSpike

Conclusió:

Per tant, anteriorment esmentàvem algunes de les millors alternatives de Pingdom per seguir el seguiment dels vostres llocs web. La majoria de les empreses de la llista ofereixen plans a preus més baixos que Pingdom, incloent totes les característiques essencials. És tota la vostra elecció.

UptimeRobot és una bona elecció, ja que suporta els diversos tipus de comprovació, 50 monitors i un interval de prova d’1 minut. Però només es limita a controlar el temps de funcionament. D’altra banda, Statuscake i Rapidspike ofereixen funcions útils, però altes en preus.

La millor manera de seleccionar el servei és que tingueu en compte el nombre de factors com ara l’interval de comprovació, el nombre de monitors, tipus d’alertes, retenció de dades i ubicacions de nodes. Per descomptat, els preus també són imprescindibles.

Estem pensant en els vostres pensaments i ens informem sobre la vostra experiència. Hi ha alguna alternativa alternativa a Pingdom que creieu que s’hauria d’indicar aquí? Suggeriu a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map