Grammarly vs. Ginger 2020 – Quin és millor?

2

Com a parlant d’anglès no nadiu, sabem com de vital i útil tenir una bona eina de correcció de correccions. Un contingut amb problemes crítics no sembla professional, brut i fins i tot pot obligar el visitant a abandonar el vostre lloc. Això també pot afectar greument la vostra credibilitat. Així que per als bloggers, estudiants i escriptors, és bo tenir una eina fiable al seu servei.


Grammarly i Ginger són una de les eines més utilitzades per aquí. Totes aquestes eines tenen els seus punts de venda únics. Només heu de fer una elecció perfecta i és per això que hem creat aquest esforç (Grammarly vs Ginger review).

Una cosa que heu de tenir en compte és que la correcció de proves no és l’alternativa perfecta per a un corrector de correus humans. Les eines automatitzades, sens dubte, són una bona manera de detectar nombrosos errors en el contingut i estalviar temps. Però també és imprescindible revisar manualment.

revisió gramatical contra gingebre

Així, sense més detalls, passem al terreny

Grammarly vs. Ginger 2020: Quin és millor?

Revisió gramatical

Entre les eines de correcció de proves, Grammarly és la més popular que comprova la precisió del text en funció de les 400 regles gramaticals avançades. És un programari basat en núvol on sempre necessiteu connectivitat a Internet per treballar.

Complements

La gramàtica és una eina molt flexible quant a la usabilitat. L’empresa ofereix

 • Un editor en línia on podeu consultar el vostre text i desar els documents com a esborrany.
 • Extensions per a navegadors Chrome, Safari i Firefox que us ajudaran a gairebé tots els editors web com WordPress. Això és de gran ajuda, ja que no heu de canviar a l’editor en línia.
 • També hi ha un complement per a Microsoft Office i Outlook. MS Office s’utilitza àmpliament que només assenyalen els errors de manera que mitjançant la integració de complements de gramàtica es pot detectar i corregir els errors de gramàtica eficaçment.

addon gramaticalment

 • També van introduir una aplicació d’escriptori. Ara ja no heu d’obrir el navegador per a l’editor en línia sinó que obriu l’aplicació des de l’escriptori i comenceu a escriure.

Pot ser que us agradi llegir Grammarly Review 2019: The Best Grammar Tool for Bloggers

Revisió de característiques

Interfície

Realment és important l’aparició del programari? I la nostra resposta és “Sí”. Una interfície complexa i antiga que es necessita per comprendre.

Grammarly ofereix una interfície senzilla i molt senzilla que us ajuda a escriure millor. Totes les funcions són tan destacades. Un cop hàgiu pensat, podeu començar amb ells ja que us inscriviu en un compte gratuït o en un de primera.

Perfils específics per gènere

Les paraules poden tenir diferents significats i estructura segons el tema / nínxol que esteu escrivint. Així doncs, entenent aquest equip de Grammarly introdueix diversos perfils per triar. Aquests perfils inclouen empreses, acadèmiques, tècniques, mèdiques, creatives, Blogspot i correus electrònics, etc. Seleccionar un perfil específic permet l’algoritme perseguir els errors relacionats amb un nínxol específic.

Pot ser que tingueu coneixement de l’anglès americà i britànic, que és una mica diferent en les normes d’ortografia, puntuació i gramàtica. Per tant, Grammarly també permet seleccionar-ne la funció per ajudar a estils d’escriptura millors.

Millora del vocabulari

L’especialitat es presenta en forma d’enginyosa funció de millora de vocabulari a la versió professional de Grammarly. Des de la perspectiva del màrqueting, les paraules afecten molt. El suggeriment de vocabulari ajuda dramàticament a escriure els diversos articles. Basat en el context d’escriptura, suggerim gramaticalment les paraules alternatives per la qual cosa milloren la llegibilitat i l’efectivitat.

Comprobador de plagi

Al costat de l’eina avançada de comprovació de gramàtiques, també s’adjunta un programari verificador de plagi. Aquesta és una característica avantatjosa per a editors en línia, professors i estudiants. Aquesta eina us ajuda a trobar la singularitat del text contra 8.000 milions de pàgines web i només està disponible per als usuaris de pagament. Tot i que, no és tan hàbil com les eines com Plagiarism CheckerX i Copyscape, etc. Però, val la pena fer-ne ús.

Ajuda en la lectura

Si teniu problemes mentre llegiu articles en anglès, la bona notícia és que Grammarly us ajudarà a comprendre el significat sense escriure paraules al diccionari una i altra vegada. Per tant, també estalviem temps. Tot el que heu de fer és instal·lar l’extensió del seu navegador web, fer-hi clic i, després, habilitar-la.

Ara, si trobeu algunes paraules desconegudes per a vosaltres, només heu de fer un doble clic sobre això per proporcionar el sentit i l’explicació a la mateixa pantalla.

caixa d’explicació gramaticalment

Algunes altres funcions útils a la gramàtica

 • Crea un diccionari personal: Podeu afegir paraules al diccionari personal de gramàtica, de manera que la propera vegada no les destacareu com a errors.
 • Ortografia i parell dret: Detectarà errors d’ortografia i suggeriments per utilitzar parelles de paraules adequades.
 • Veu passiva: El programa marca l’ús excessiu de veu passiva en contingut.
 • Puntuacions: Destaca la puntuació que falta i es troba mal ubicada.
 • Formalitat: D’aquesta manera automàticament s’assabentarà la manera d’acurtar frases per l’explicació concisa.
 • Repetició: Si una paraula específica repeteix, una i altra vegada, l’eina proporciona suggeriments per substituir-la.
 • Proposta: La gramàtica també assenyala les preposicions confuses.

Hi ha molt més que pots explorar provant

Gramàtica gratuïta amb funcions limitades
Premium Grammarly gaudeix de totes les funcions

Experiència gramatical

Ser una aplicació web de Grammarly blogger és molt beneficiós per a nosaltres. Trobareu l’aplicació des de la botiga de navegadors acceptada o només aneu a la secció Aplicacions del tauler de gramàtica. S’integra automàticament amb un quadre de text de l’editor web gairebé com Gmail, Facebook, Twitter i WordPress, etc. Ja hem esmentat els altres complements de gramàtica al principi.

Aquí mira l’editor de WordPress;

gramaticalment en editor de wordpress

L’aplicació web gramaticalment mostra el nombre d’errors crítics i d’avançament que només tenim un error crític a la captura de pantalla superior. Tot i que podeu veure suggeriments fent passar el cursor sobre la paraula. Si voleu l’explicació, només cal que feu clic a “VEURE MÉS EN GRAMÀTICA”. Apareix un editor gramatical on també podeu corregir els errors i veure l’explicació de les paraules que es compten com un error.

Plans Gratuïts i Premium

Gramaticalment està disponible tant per als usuaris gratuïts com pels que paguen. El compte gratuït conté funcions limitades, com ara 150 regles gramaticals, mentre que afirmen que la prima pot comprovar el seu contingut, considerant més de 400 controls.

Els plans premium comencen des de 29,95 dòlars per a una subscripció mensual, mentre que podreu estalviar costos seriosament subscrivint una subscripció anual que reuneix 11,66 dòlars el mes..

Pros

 • Si l’anglès no és la vostra llengua materna, aquesta és la millor eina que hi ha
 • Proporciona una base de coneixement molt útil per a l’aprenentatge de gramàtica
 • Detecció d’errors contextuals específiques
 • Eina molt útil per a estudiants, bloggers i empreses
 • Eina de comprovació de duplicació de contingut incorporada
 • Escanegeu el text per trobar l’estructura de l’oració, els errors d’ortografia, la puntuació i molts altres.

Contres

 • Fins ara, no hi ha cap complement d’oficina MS per a usuaris de Mac.
 • Car en la facturació mensual, així que recomanem la subscripció anual
 • De vegades, deixeu de funcionar o deixeu de reconèixer errors fins que torneu a obrir el contingut a l’editor de Grammarly

Compreu gramaticalment per més de 400 xecs gramaticals a només 11,66 dòlars el mes

Ressenya de gingebre

El gingebre també és una eina de correcció de fons i l’antiga també. El programari ofereix una gran utilitat a causa dels múltiples complements per a navegadors, productes MS i altres aplicacions. Encara que ho sigui no tan avançat com Grammarly, Encara és prou digne de provar i sovint es considera una alternativa gramatical principalment a causa de la preocupació pel preu. Igual que Grammarly, Ginger també necessita una connectivitat a Internet.

Complements

Quan es tracta de les plataformes on es pot gaudir dels serveis de Ginger, és més útil com Grammarly.

 • Una eina en línia de la seva pàgina web no requereix la creació del compte, sinó posar el text i comprovar-lo. Es farà una comprovació de paraules limitades.

lectura de correccions en línia de gingebre

 • Per treballar a l’escriptori, tenen una aplicació compatible amb Windows, que és gratuïta per instal·lar i disponible al seu lloc.
 • Si voleu que Ginger funcioni amb quadres d’edició en línia com Facebook, Gmail, Twitter, WordPress, només cal que instal·leu l’extensió del navegador disponible per a Chrome i Safari.
 • Ginger va molt més enllà de Grammarly oferint aplicacions mòbils per a Android i iOS. Tot el que heu de fer per instal·lar la seva aplicació d’escriptura des de la botiga d’aplicacions i revisar el contingut. L’aplicació us permet utilitzar altres funcions. També hi ha una aplicació de teclat.

Interfície

Ginger no ofereix l’editor en línia com Grammarly, sinó que encoratja els usuaris a utilitzar els seus complements. La interfície d’aplicacions d’escriptori és molt senzilla igual que Grammarly, on tot està molt clar. Mireu-lo.

interfície de gingebre

Repressor

El rephraser d’oracions és una característica fantàstica per aportar la variació del text i d’aquesta manera us permetrà expressar els vostres pensaments amb millors paraules. Això comprovarà el text de l’oració per frase i proporcionarà suggeriments amb sinònims, idiomes i frases, etc. Personalment, és una característica útil, però comprovar manualment el contingut de l’oració per frase necessita molt temps..

Entrenador personal

L’entrenador personal de Ginger és un programa especial d’entrenament que s’adreça als clients de pagament. Es tracta d’un programa d’aprenentatge que genera lliçons d’anglès a partir dels teus errors per tal que en el futur puguis evitar els mateixos errors. Així, en lloc de centrar-se en l’entrenador personal de genèric anglès genèric t’ajuda a centrar-te en les àrees dèbils, adaptant les lliçons a mida.

Text a discurs

És dèbil en la pronunciació? Si és sí, això resulta molt útil per aprendre. Tot i que ara tenim traductor gratuït de Google que pot parlar paraules, però Ginger aporta diverses altres funcions. Podeu seleccionar la velocitat de lectura, la veu masculina / femenina, l’accent dels Estats Units / Regne Unit i reproduir-la o posar-hi en pausa en qualsevol moment. A més, destacarà el text que actualment està llegint, per mantenir-lo. Malauradament, aquesta funció no està disponible per als usuaris gratuïts que hagin de comprar la seva subscripció premium.

Traductor

El gingebre és un gran programari que us ajuda a superar la barrera de l’idioma. És un servei gratuït que tradueix el vostre contingut a més de 40 idiomes. Tot el que heu de fer només cal enganxar el text al programari i seleccionar l’idioma de sortida. No és una característica avantguardista Traductor de Google ofereixen també el mateix tipus de funcionalitat.

Ajuda a la lectura

Llegir articles al web és una mica desordenat si no sou bé en anglès. Igual que Grammarly, Ginger t’ajuda en aquest lloc on només has de fer doble clic sobre la paraula i apareix una caixa que explica el significat. Fent clic a “Més” obtindreu més explicacions a la mateixa pantalla.

No requereix cap treball tècnic per configurar aquesta característica. N’hi ha prou amb instal·lar el complement web i ja està llest. Sincerament, pensem que Grammarly fa un treball molt bo que Ginger en això.

explicació de gingebre

Algunes altres funcions útils de gingebre

 • Correcció de l’encanteri: Com altres eines de correcció de proves, el gingebre és ben eficaç per detectar paraules escrites amb errors.
 • Corregiu tot: El programari us permet corregir tots els errors alhora o podeu desfer tots els canvis amb un sol clic.
 • Anglès EUA / Regne Unit: Podeu canviar d’idiomes, de manera que el programari detecta problemes amb més eficàcia.
 • Puntuacions: Col·locar la puntuació al lloc correcte és sempre crucial. El verificador de puntuació de Ginger us ajuda a fer-ho.
 • Diccionari personal: Afegiu les vostres paraules al diccionari personal per tenir-les en compte en el futur.
 • Sinònims: Té sinònims i la seva secció de definició. Només cal fer clic amb el botó dret sobre una paraula mentre es troba a l’editor de gingebre i seleccionar la funció de sinònims.

Experimentant el gingebre

Si treballeu al web, és més adequat provar el complement del navegador que es pot instal·lar des de la botiga Chrome o directament a través del lloc web de Ginger. Funciona amb gairebé tots els editors en línia i assenyala errors com a continuació es poden veure a l’editor de WordPress.

El programari posa de manifest els errors i teniu les opcions d’afegir la paraula en un diccionari personal o bé corregir-la amb el seu suggeriment.

gingebre en wordpress

Plans Gratuïts i Premium

Ginger ofereix plans gratuïts i premium. Els usuaris gratuïts tenen accés a una comprovació gramatical limitada i a una nova frase de frases. Si bé l’usuari premium pot utilitzar una frase de frase, formador personal, lector de text i eina de traducció il·limitadament.

Actualment, el pla mensual està disponible a només 14,98 dòlars / mes, mentre que la subscripció anual li costa uns 74,88 dòlars / any (6,24 $ / mes).

Pros

 • La funció d’entrenador personal ajuda a disminuir les possibilitats de cometre el mateix error de nou.
 • Extensions per a Android, iOS, MS Office, navegadors i escriptori.
 • Detecta la gramàtica, la puntuació i les errades incorrectes
 • Puc tornar a esborrar les frases per a una millor redacció i claredat

Contres

 • No hi ha cap eina de comprovació de plagi inclosa a Ginger.
 • No hi ha cap aplicació per a Mac OS. Però teniu el complement de Safari.

Grammarly vs. Ginger: Verdict

Així, segons la nostra opinió, Grammarly és l’eina de correcció de proves més avançada disponible al mercat. L’empresa millora contínuament el rendiment i ara pot detectar errors basats en més de 400 factors. És molt intel·ligent trobar errors de context i proporcionar suggeriments per a paraules adequades. Podeu utilitzar-lo en qualsevol lloc com a MS Office, navegador web o instal·lar l’aplicació d’escriptori.

D’altra banda, Ginger també és força sorprenent, però ple de serveis innecessaris com ara traductor i lector de text, etc., ja que el traductor de Google pot fer aquesta tasca de manera eficient. Si bé Ginger també troba el controlador de plagi que pot resultar una opció convenient per als editors en línia.

Visita el gingebre

Visiteu gramaticalment

Feu-nos saber quina entre Grammarly i Ginger ofereix un millor rendiment. Creieu que val la pena fer-lo servir per comprovar gramaticalment el plagi, encara que realment s’adreça a qualsevol contingut plagiat? No dubteu a compartir els vostres comentaris a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map