Com migrar el vostre bloc des de WordPress.com a WordPress.org

0

Voleu migrar el vostre bloc de WordPress a wordpress.org?


Si sou com moltes altres persones que inicien la creació de blocs utilitzant serveis gratuïts de WordPress.com i ara voleu migrar cap a una plataforma wordpress.org més flexible, aquesta és la guia perfecta per a vosaltres..

És un bon pas perquè obtindràs l’experiència real del lloc web basat en WordPress sense invertir ni un cèntim.

Així que si dediqueu molt de temps a gestionar un bloc de WordPress, com ara organitzar categories, tipografies, personalitzacions de temes i crear contingut útil per als lectors.

Ara el vostre bloc comença a obtenir trànsit i us adoneu que és el moment de traslladar el vostre blog des de WordPress.com. Per descomptat, és gratuïta, però si us pateix seriós, descobrireu que hi ha moltes coses que limiten el vostre creixement.

Tot i que aviat no és el vostre cas, us adonareu que WordPress.com ofereix, sens dubte, una oportunitat fantàstica per familiaritzar-vos amb aquesta increïble plataforma. Però el WordPress.com gratuït no ofereix tant control com allotjament de si mateix.

Per exemple, en un WordPress que s’allotgi a si mateix, podeu utilitzar diferents programes publicitaris, instal·lar qualsevol complement de tercers i instal·lar temes que trieu sense cap limitació..

Així que si esteu preparat per canviar el vostre lloc sense contingut de pèrdues, seguiu aquesta guia pas a pas, us mostrarem la manera adequada i fàcil de passar de WordPress.com a WordPress.org.

Com moure el vostre bloc / lloc des de WordPress.com a WordPress.org

A continuació, es mostra la llista de passos que seguirem en aquesta guia

 • Compreu un pla d’allotjament web
 • Instal·leu WordPress en nous allotjaments
 • Exportació de contingut des de WordPress.com
 • Importació d’enllaços de Blogroll
 • Definiu el vostre blog WordPress.com a privat

1. Compra un pla d’allotjament web

El primer fet que necessiteu per a un lloc web WordPress.org que s’allotgi per si mateix és el pla d’allotjament web i el nom de domini.

Recomanem Bluehost perquè proporcionen serveis de qualitat i totes les eines essencials per crear un bloc a wordpres.org a preus molt assequibles..

HostingSprout.com també comença el seu viatge amb Bluehost. A més, Bluehost és un dels amfitrions recomanats per WordPress. Amb un nom de domini gratuït i un certificat SSL gratuït, Bluehost és un bon negoci per agafar.

Si utilitzeu el nom de domini personalitzat amb el vostre bloc gratuït WordPress.com, aneu endavant, obteniu un pla d’allotjament de Bluehost ja que encara necessiteu allotjament web. En aquesta guia, us mostrarem com podeu mantenir el mateix domini mentre migreu a wordpress.org sense perdre la classificació del motor de cerca.

D’altra banda, si no ho feu, no anireu a cap altre lloc perquè Bluehost ofereix un domini gratuït juntament amb un pla d’allotjament.

I, per descomptat, mantingueu les vostres credencials de WordPress.com ja que encara ho necessiteu per exportar contingut.

2. Instal·leu WordPress en un nou pla d’allotjament

Així que després de comprar un pla d’allotjament web de Bluehost, no trigarà gaire a preparar-lo. Bluehost fa que la instal·lació de WordPress sense esforços.

El seu allotjament inclou un assistent de configuració senzill on només cal triar un tema, nom del lloc, etiqueta i allà on es dirigeix; instal·laran el WordPress automàticament. Ara per ara, podeu seleccionar qualsevol tema ja que sempre podreu canviar-lo.

Un cop veieu la instal·lació de WordPress amb èxit, també veureu alguns detalls de la instal·lació que inclouen l’URL del lloc web, l’administrador, el nom d’usuari i la contrasenya. Anoteu aquesta informació mentre la necessiteu per iniciar la sessió al quadre de comandament de WordPress.

Després d’instal·lar i configurar WordPress, ara és el moment d’exportar les dades que voleu migrar al vostre lloc web de WordPress.

3. Exportar contingut de WordPress.com

Endavant, inicieu la sessió al vostre WordPress.com i accediu al vostre tauler de gestió de blocs.

Podeu simplement escriure “Yourdomain.wordpress.com/wp-admin” per accedir al vostre Tauler de control de WordPress.

Des de la barra lateral, aneu a Eines > Exporta.

exporta wordpress

WordPress us ofereix llavors dues maneres de transferir on un mètode és gratuït mentre que l’altre es paga. Aneu de franc i feu clic a “Inicia l’exportació”.

exportació lliure de wordpress

A continuació, us demanaran què voleu exportar. Simplement trieu “Tot el contingut” i feu clic al botó “Descarrega l’exportació de fitxers”.

En cas que exporteu el contingut específic, no dubteu en seleccionar que, ja que el procés de migració serà el mateix, si aneu amb tot el contingut o amb la selecció.

descarregar el fitxer XML

Es descarregarà un XML a la unitat d’ordinador local, que conté totes les vostres pàgines, publicacions, comentaris, categories, etiquetes, suports i qualsevol altra personalització.

Abans de passar al següent pas, cal destacar una cosa que, de vegades, quan el fitxer exportat supera la mida del fitxer de 2 MB, és possible que no pugueu importar el fitxer a un servidor d’allotjament nou. Tot i això, és un cas molt rar, però si es troba amb un problema, no us preocupeu, és fàcil diagnosticar-lo.

Hi ha 2 maneres. En primer lloc, només cal que contacteu amb la vostra empresa de hosting; Gairebé totes les bones empreses de hosting ofereixen xat en viu per ajudar als seus usuaris ràpidament. I la segona manera és fer servir Splitter de fitxers WXR, que dividirà el fitxer en trossos manejables per poder pujar-lo fàcilment.

Com hem comentat anteriorment, és un cas molt rar, per la qual cosa no cal preocupar-se.

4. Importeu el contingut a un lloc de WordPress que s’allotgi de manera autònoma

Per importar el contingut antic de WordPress.com primer, heu d’iniciar sessió al vostre nou host web on heu instal·lat el nou wordpress.org. Tal com hem descrit al pas 2, obtindreu una URL d’inici de sessió i altres credencials d’inici de sessió a la instal·lació correcta de WordPress.

Un cop hàgiu iniciat la sessió al vostre tauler de control de WordPress, aneu a eines > Importa i, a continuació, feu clic a “Instal·la ara” enllaços que es mostren a WordPress, com es mostra a continuació.

plugin d'importador de wordpress

Instal·larà automàticament un complement anomenat “WordPress Importer”, que és un oficial desenvolupat per WordPress. Una vegada que vegeu Executeu importador només cal fer clic a l’enllaç que apareix a la mateixa pàgina.

executar l'enllaç d'importador

Us portarà a una pàgina on se us demanarà que pengeu un fitxer XML (el fitxer que vau exportar des de WordPress.com al pas 3).

importar fitxer a wordpress

Així, aneu endavant, feu clic a “Trieu fitxer” i localitzeu el fitxer XML de WordPress.com al vostre ordinador.

Un cop feu clic al botó “Carregueu fitxers i importeu”, WordPress us mostrarà algunes opcions.

Li pregunten si voleu assignar el mateix perfil d’autor que vau utilitzar a WordPress.com o voleu crear-ne un de nou. També podeu assignar publicacions a un autor existent al vostre nou lloc web de WordPress.

També hi ha una opció per descarregar i importar fitxers adjunts. Assegureu-vos de marcar aquesta casella de manera que inclogui tots els fitxers multimèdia que vau utilitzar a les vostres publicacions i pàgines. Per tant, heu de marcar aquesta casella.

complement d’importador assignant autor

5. Importació d’enllaços de Blogroll

Si utilitzeu enllaços de Blogroll, potser coneixeu aquest terme. Tot i així, en paraules senzilles, els enllaços de Blogroll són la llista d’enllaços que normalment apareixen a la barra lateral del vostre lloc web. Aquests són els enllaços a altres blocs que podrien pertànyer als teus amics. També podeu enllaçar amb els vostres propis llocs.

Així que si utilitzeu enllaços de Blogroll, seguiu aquest pas; en cas contrari, simplement desplaceu-vos cap avall i passeu per alt aquest pas.

Els enllaços de Blogroll tenen un format OPML i podeu desar el fitxer en format XML que exportarà i importarà tots els fitxers.

Com es pot trobar aquest fitxer OPML? És fàcil. Si utilitzeu subdomini gratuït que us proporcionava WordPress.com, només cal que escriviu aquest nom de subdomini en un navegador web com aquest

yourfreedomain.wordpress.com/wp-links-opml.php

Tanmateix, si utilitzeu un nom de domini personalitzat amb el vostre blog WordPress.com, heu d’escriure l’URL següent a la pestanya del navegador web per accedir al fitxer OPML..

yourdomain.com/wp-links-opml.php

Després de prémer el botó Enter, el navegador obrirà un fitxer OPML que heu de desar. Feu clic amb el botó dret a la pàgina i utilitzeu “guardar com” o simplement Ctrl + S per desar el fitxer. Desarà el fitxer en format XML. L’usuari de Mac el pot guardar mitjançant Command + S.

Ara, un cop heu desat aquest fitxer OPML, el següent pas és exportar-lo al vostre WordPress independent. De forma predeterminada, no hi ha cap gestor d’enllaços a WordPress.org, per la qual cosa heu d’activar-lo baixant i activant un complement.

Gestor d’enllaços és un dels excel·lents complements que hi ha des de fa anys, desenvolupat per WordPress. Després d’activar el complement “Enllaços” l’element s’afegirà al tauler de control de WordPress.

URL de blogroll

Per administrar els enllaços de blogroll del vostre WordPress.com, també cal instal·lar un altre complement. O simplement aneu a Connectors > Afegir nou. Cerqueu el document Importador OPML instal·leu-lo i, després, activeu-lo.

Ara per tal d’importar el fitxer OPML del fitxer, heu de tornar a visitar Eines > Importa. A continuació, feu clic a “Executar importador”.

importador de blogroll

Tan aviat com hi feu clic, veureu una pàgina que us demana que pengeu el fitxer OMPL que heu desat anteriorment. Feu clic a Trieu fitxer i, a continuació, localitzeu el fitxer OMPL. Després d’això, premeu el botó “Importa fitxer OPML”.

importar el fitxer OPML a wordpress

WordPress ara començarà automàticament a importar enllaços i categories d’enllaços des del fitxer que acabeu de penjar. Un cop finalitzat el procés, veureu un missatge d’èxit.

6. Establiu el vostre blog WordPress.com a Visibilitat privada

La importació de contingut de WordPress.com a WordPress.org no esborrarà el contingut que vau publicar al vostre antic bloc de WordPress.com. I, per descomptat, no voleu duplicar les vostres publicacions, pàgines i categories, etc..

Hi ha dues maneres de seguir.

Una forma és si no voleu redirigir el trànsit de WordPress.com al vostre lloc nou, només haureu de fer un pas senzill i que estigueu configurant el bloc antic a privat..

Per això, inicieu la sessió al vostre tauler de blocs de WordPress.com.

Des de la barra lateral, aneu a Configuració estableix la privadesa del bloc a Privat i després a “Desa la configuració”. Ara només tu o l’usuari que aproves pots accedir a l’antic bloc de WordPress.com.

canviar la privadesa del bloc a la privada

L’altra manera és que si escriviu un temps i el vostre bloc tingui visitants, no seria convenient penjar-los amb el vostre bloc antic.

Obtenir trànsit en un nou bloc no és fàcil; cal temps i molts esforços, per què no redirigir els usuaris antics del bloc al nou bloc. Afortunadament, sense afectar els rànquings del motor de cerca, podeu redirigir fàcilment els usuaris antics al nou bloc seguint el següent pas.

6. Redirigiu els usuaris de WordPress.com al lloc web de WordPress.org

La redirecció us assegureu que no perdreu cap rànquing de motors de cerca, reorientant automàticament l’usuari al lloc web que tingui accés a la vostra adreça antiga..

La solució estàndard per redirigir els usuaris a una ubicació nova és utilitzar 301 capçaleres sense afectar la classificació del motor de cerca. Però la limitació aquí per a realitzar una tasca necessària és necessari accedir al fitxer access.htaccess. Tanmateix, com WordPress.com no us proporcionarà accés a .htaccess, no podeu utilitzar aquest mètode.

Malauradament, WordPress.com només ofereix una eina de redirecció de llocs que paga una petita etiqueta de preu, és a dir, només 13 $ per any.

Així que si creieu que el vostre antic WordPress.com té prou trànsit per al qual val la pena pagar 13 dòlars / any, haureu de dirigir-vos al tauler de comandament de WordPress.com. Feu clic a “Configuració” a la barra lateral i feu clic a “redirigeix”.

A continuació, us demanaran que introduïu el vostre nom de domini cap a on vulgueu redirigir el públic. Després d’escriure el nom de domini, feu clic al botó “Vés”.

redirecció de llocs de pagament de wordpress.com a wordpress.org

Després d’això, se li demanarà que ompliu les dades de pagament per completar la compra.

Enhorabona, ja ho ha fet; tots els usuaris i motors de cerca es redireccionaran cap a un nou domini.

Si utilitzeu un domini personalitzat amb WordPress.com, ja està gairebé fet. Només heu de canviar el registre DNS al vostre nou servidor web, i tot anirà bé, inclosos els rànquings en cercadors.

D’altra banda, si canvieu de domini, heu de canviar els URL de les entrades. Heu d’actualitzar les URL que estan interrelacionades amb les publicacions. Així que seguiu els passos següents

 1. Vés al quadre de comandament wordpress.org.
 2. Instal·leu i activeu la versió Velvet Blues URL Update
 3. Vés a Eines > Actualitzar els URL
 4. Proporciona el teu URL antic i nou i tria quina URL s’ha d’actualitzar. I tot això.

Conclusió

Tot plegat, aquesta migració de WordPress.com a WordPress.org és bastant senzilla. Tot el que necessiteu per fer els passos següents

 • Exporteu l’XML mitjançant el tauler de control de WordPress.com
 • Obteniu un nou domini i pla d’allotjament. Instal·leu WordPress al vostre nou pla d’allotjament
 • Després d’instal·lar WordPress al tauler de control de WordPress, seleccioneu Eines > Exporta. Assegureu-vos de marcar la casella adjunt per exportar fitxers multimèdia.
 • Això és tot.

Espero que aquest tutorial us ajudarà a migrar el vostre lloc web de WordPress.com a un bloc que s’allotja. Si necessiteu més ajuda, no dubteu a preguntar a la secció de comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map