Com fer còpies de seguretat de tot el vostre lloc web de WordPress: guia amb fotos

0

La còpia de seguretat és un dels pilars més importants d’un lloc / bloc de WordPress. Suposem que s’ha passat alguna cosa malament al vostre lloc i no podeu trobar les causes bàsiques o que tot el vostre lloc s’hagi vulnerable. Aleshores, la manera més ràpida i senzilla és restaurar la còpia de seguretat que heu creat. És molt fàcil crear una còpia de seguretat del lloc de WordPress. Han passat temps en què has de fer totes les coses de forma manual. Ara només cal prémer un clic i, tot això.


Molts proveïdors d’allotjament incloure serveis de creació i restauració gratuïts de còpia de seguretat en els plans, però heu de comprovar la seva política. Igual que amb InMotion, podeu restaurar la còpia de seguretat només una vegada durant la durada de quatre mesos. En el cas que SiteGround, només creen una còpia i heu de fer una sol·licitud sempre que vulgueu restaurar-la. Es tracta de fantàstics proveïdors d’allotjament; No deixem de banda els seus serveis només per les limitacions de còpia de seguretat.

Per tant, la solució és crear una còpia de seguretat completa del lloc del vostre lloc de WordPress mitjançant la instal·lació d’un simple plugin on no necessiteu habilitats tècniques. És un procediment molt fàcil per fer la còpia de seguretat mitjançant un complement. Updraftplus és el millor complement gratuït i de confiança per desar el vostre treball.

Com es pot fer una còpia de seguretat completa del lloc / bloc de WordPress de forma instantània: Updraftplus

Updraftplus

Updraftplus és el complement gratuït que permet crear la còpia de seguretat de forma gratuïta i donar suport a diverses ubicacions remotes on emmagatzeneu els fitxers de còpia de seguretat com Google Drive i Dropbox, etc. Podeu fer la còpia de seguretat de tot el lloc web de WordPress o els fitxers seleccionats com a temes, base de dades, complements, etc. I de la mateixa manera, quan voleu restaurar, també podeu triar quin fitxer voleu restaurar o tot el lloc.

Passos per fer la còpia de seguretat del lloc de WordPress:

 • Inicieu la sessió al vostre tauler de control de WordPress i navegueu a “Plugins” indicat a la barra lateral i després feu clic a “Afegir nou”.

com afegir nou pluguí a wordpress

 • Cerqueu “updraftplus” i instal·leu el connector
 • Després d’instal·lar el complement, us demanarà que “Activa”.

instal·lació i activació del complement de updraftplus

Ara heu de fer alguns paràmetres necessaris. No et preocupis. Seguiu els següents passos

 • A la barra lateral del tauler de comandament de WordPress passeu el ratolí sobre el “Configuració” i després feu clic a “Còpies de seguretat de UpdraftPlus”.

com accedir a la configuració de updraftplus

 1. Després de fer clic, el panell de configuració del complement us sortirà al davant. Ara feu clic a la secció “Configuració” Vegeu la imatge següent
 2. En la pestanya de configuració, cal configurar la programació de fitxers i bases de dades, així com el nombre de còpies de la còpia de seguretat. Podeu seleccionar el període de temps que s’ha de crear la còpia de seguretat.
 3. Aquí també podeu triar el nombre de còpies de còpia de seguretat que s’ha de conservar. A continuació, seleccionem una programació de còpia de seguretat setmanal i 2 còpies de còpia de seguretat.

programació de còpia de seguretat del lloc de wordpress

 • Després d’això, a la pestanya de configuració, el següent pas és donar la ubicació remota on voleu emmagatzemar els fitxers de còpia de seguretat. Aquí en aquesta guia, us explicarem el procediment per a “dropbox”. Perquè és fàcil de super-duper i un principiant pot integrar-lo fàcilment. Només heu de seleccionar “Dropbox” ara per ara, i després configurarem la seva configuració. Aquí podeu veure les opcions d’ubicació remota disponibles al connector.

dropbox per desar la còpia de seguretat

 1. Ara desplaceu-vos més avall i seleccioneu tots els fitxers si voleu fer la còpia de seguretat de tot el lloc de WordPress. També podeu fer la còpia de seguretat de coses particulars com temes, plugins i bases de dades, etc.
 2. També marqueu la casella de correu electrònic per rebre els informes relacionats amb les còpies de seguretat.
 3. Poseu la vostra adreça de correu electrònic a la qual voleu rebre els informes.
 4. Al final va colpejar el “Guardar canvis”.

Configuració completa de còpia de seguretat del lloc de wordpress

Després de guardar els canvis ara, heu d’enllaçar la ubicació remota amb el connector. A continuació, vegeu com connectar Dropbox per desar els fitxers de còpia de seguretat i després descarregar-los a la unitat local si voleu.

Com connectar Dropbox per emmagatzemar fitxers de còpia de seguretat del lloc de WordPress mitjançant Updraftplus:

 • Feu clic a l’enllaç que apareix a la finestra emergent, que apareix just després de guardar els canvis o Desplaça’t cap amunt i Feu clic a l’enllaç com es mostra a la figura següent

actualització d’enllaç amb emmagatzematge al núvol dropbox

 • Després de fer clic, s’obrirà la pàgina del lloc web de Dropbox sol·licitant “iniciar Sessió”. Si no tens el compte, en crea un de nou.
 • Després d’iniciar la sessió apareix un missatge demanant accés. Ara feu clic “Permetre” i, a continuació, completa la configuració.
 • Quan feu clic a “Configuració completa”, automàticament es dirigirà de nou al vostre tauler Updraftplus. Feu clic a “Còpia de seguretat ara” per fer una còpia de seguretat del lloc de WordPress. Normalment, automàticament començarà a crear una còpia de seguretat completa del lloc web.
 • Si voleu fer còpies de seguretat d’alguns fitxers específics, feu clic a “Còpia de seguretat ara” a la “Estat actual” fitxa Apareixerà un quadre per triar els fitxers. Suposem que volem crear la còpia de seguretat de la base de dades i els complements i, a continuació, marqueu només aquestes caselles. Aquí vegeu la imatge següent

trieu els fitxers per personalitzar la còpia de seguretat del lloc de wordpress

 • A la “Estat actual” a la pestanya Updraftplus, podeu veure el progrés de la còpia de seguretat. Això és tot el que heu creat correctament la còpia de seguretat del lloc.

Com guardar la còpia de seguretat del lloc de WordPress a la unitat local

Si voleu desar els fitxers de còpia de seguretat del disc dur de l’ordinador, només cal que descarregueu la carpeta des del Dropbox. Sempre és recomanable emmagatzemar els fitxers en més d’un lloc per garantir més seguretat.

 • Inicieu la sessió al vostre compte de Dropbox
 • Seleccioneu la carpeta i, a continuació, feu clic a baixar.

baixeu la còpia de seguretat del lloc de wordpress a la unitat local

Com restaurar els fitxers de còpia de seguretat:

Quan la còpia de seguretat es va completar, el contingut del vostre lloc està força segur. Si va passar alguna cosa malament i el vostre lloc es va bloquejar, haureu de restaurar-lo immediatament. Perquè si no ho heu fet, hi ha la possibilitat de perdre el nombre de visitants durant aquest període.

 • Per a restauració, feu clic a “Còpies de seguretat existents” i després feu clic a “Restaura”.

com restaurar la còpia de seguretat del bloc de text

 • Apareixerà un quadre per seleccionar els fitxers que voleu restaurar. Si voleu restaurar totes les coses, marqueu totes les caselles.

Així és com podeu crear una còpia de seguretat completa del lloc web / blog de WordPress i com restaurar? En cas que encara tingueu problemes per fer la còpia de seguretat del vostre lloc, no dubteu en demanar ajuda. Serà un plaer ajudar-vos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map