Com configurar el CDN gratuït CloudFlare amb el lloc web de WordPress

0

Esteu buscant una guia definitiva sobre com configurar CloudFlare CDN per al vostre lloc de WordPress?


A ningú li agrada un lloc web de velocitat de càrrega lenta, ni l’usuari ni el motor de cerca. Tot i així, hi ha tones de coses com imatges, optimitzacions de bases de dades i complements, etc., que participen en accelerar i baixar del lloc web. Quan es tracta de velocitat i seguretat, un CDN és la millor solució que heu d’utilitzar.

La concepció errònia comuna entre els principiants que configurar un CDN requereix molta feina, però afortunadament, gairebé tots els host web integren l’opció CloudFlare CDN al seu tauler de control que podeu configurar mitjançant l’assistent de configuració. A més, en el segon mètode, compartirem una forma més manual i usarem que podeu configurar CloudFlare CDN independentment de quin host web utilitzeu.

Què és CloudFlare CDN i els seus avantatges?

CDN és una forma breu d’una xarxa de lliurament de contingut. Hi ha molts serveis CDN disponibles al mercat i CloudFlare és un d’ells. Si busqueu serveis CDN gratuïts, CloudFlare és el millor dels serveis.

És una xarxa de servidors de tot el món i sempre que algú accedeix al vostre lloc proporciona les dades en memòria cau des de la ubicació més propera a aquest usuari. D’aquesta manera, les dades triguen menys temps a viatjar a l’usuari. Perquè l’ús d’un CDN allotja les dades del vostre lloc en una xarxa mundial de centres de dades en lloc d’un servidor únic, de manera que millora significativament el temps de càrrega del vostre lloc..

Una altra cosa que destaca CloudFlare CDN és que utilitzen el tallafoc i el servidor intermediari del lloc web de la base de núvols, cosa que significa que supervisa tot el trànsit que arriba al vostre lloc web i per bloquejar el trànsit sospitós. És un sistema eficaç contra l’atac de DDos i el trànsit maliciós que els obliga a entrar manualment al captcha abans d’aterrar al vostre lloc..

Com que el CDN de CloudFlare bloqueja els bots maliciosos marcant les IP malicioses, un altre avantatge que us proporciona és un estalvi de recursos. Els recursos del vostre servidor, com l’amplada de banda, no es perdran en aquest tràfic maliciós inútil.

El CDN gratuït de Cloudflare és una elecció excel·lent per a blogs i petites empreses. Tanmateix, en obtenir un pla premium obtindreu un rendiment millorat optimitzat especialment per a dispositius mòbils. Els seus plans de pagament comencen a partir de 20 dòlars al mes.

Com esmentàvem abans d’utilitzar Cloudflare CDN amb el vostre lloc web de WordPress és molt fàcil. Aquí en aquesta guia, cobrirem 2 mètodes que permeten configurar Cloudflare mitjançant un tauler de control d’amfitrió web i un enfocament manual que funcionarà amb tots els host web. Així, si per algun motiu el vostre host web no inclou un CDN de CloudFlare, podeu utilitzar CloudFlare fàcilment amb el vostre lloc mitjançant un segon enfocament..

Per tant, anem endavant en els passos de la guia per configurar Cloudflare CDN i vegeu com afecta el vostre lloc web.

Com configurar CloudFlare CDN amb el lloc web de WordPress

Aproximació 1: Instal·lació de Cloudflare a través del tauler de control de Hosting

 • En primer lloc, inicieu la sessió al vostre tauler de control d’allotjament que sol ser cPanel. Bluehost és un popular allotjament web i el seu pla d’allotjament ve amb cPanel. Inicieu la sessió al cPanel Cerca la icona “CloudFlare” que sol estar present a la secció de dominis.

bluehost cloudflare CDN

 • Per configurar Setup Cloudflare primer cal crear un compte. Així que vés a Flama de núvols feu clic al lloc web per registrar-se. No us preocupeu, és un compte gratuït que no haureu de pagar ni un sol cèntim.
 • Introduïu el vostre correu electrònic i la contrasenya de treball i després feu clic al botó Crea un compte.
 • Ara torneu al vostre cPanel de hosting. Feu clic a la icona CloudFlare i introduïu els detalls que vau utilitzar durant la inscripció.
 • Després redireccionareu a la pàgina de configuració de Cloudflare. Només cal fer clic a l’enllaç “activar” que es mostra al costat del vostre nom de domini.

Com deia Google, SSL proporciona al vostre lloc un petit avantatge de SEO, ara no només el comerç electrònic utilitza un certificat SSL, sinó que es fa imprescindible per a tots els llocs web. Aquí es nota que el certificat SSL proporcionat pel vostre host web no és compatible amb el compte gratuït de Cloudflare. Tot i així, el bo és que Free CloudFlare també ve amb un certificat SSL, per la qual cosa haureu d’optar CloudFlare SSL.

Després d’activar Cloudflare, la vostra empresa d’allotjament web s’ocuparà de la resta de configuracions. Podeu veure en qualsevol moment les estadístiques de CloudFlare. A més, si voleu fer canvis com el nivell de memòria cau, la minificació i la configuració de seguretat, etc., podeu fer-ho directament des del cPanel.

Configuració de CloudFlare mitjançant el tauler de control d’allotjament SiteGround

SiteGround és un altre nom conegut que respon a les necessitats d’un gran nombre de persones. Si utilitzeu SiteGround, que és un excel·lent amfitrió web que us recomanem fermament per a blocs individuals o per a llocs d’empresa. A més de les tecnologies premium, allò que ens proporciona tranquil·litat són els serveis de suport.

Anteriorment, SiteGround proporciona a cPanel el seu compte d’allotjament, però recentment han migrat a un nou tauler de control.

Inicieu la sessió al vostre tauler de control de SiteGround. Podeu trobar el Cloudflare a la pestanya Velocitat. Feu clic a “Cloudflare” i després al botó “SET UP”.

configuració de flocs de núvol del lloc

Un missatge emergent apareixerà amb un missatge o bé creeu un compte nou o connecteu-lo amb el que existeix. Si no creeu un compte, veureu que l’activació de CDN està en curs. Un cop finalitzi, el CDN de Cloudflare estarà actiu al vostre lloc web de WordPress.

Enfocament 2: Configuració manual de Cloudflare al lloc web de WordPress

Aquesta opció és per a aquells si la vostra empresa d’allotjament web no ofereix una instal·lació de Cloudflare amb un clic. Utilitzar aquest enfocament per configurar Cloudflare també és fàcil, però inclou alguns passos més. Comencem

 • Per connectar Cloudflare amb el vostre lloc web, heu de crear un compte Flama de núvols lloc web.

registre de núvols

 • Escriviu el correu electrònic i la contrasenya per crear un compte nou.

crear un compte amb Cloudflare

 • A continuació, només cal que escriviu el lloc web i, després, us demanaran que trieu un pla. Només cal que aneu amb Free i feu clic.

afegir lloc web a cloudflare

 • A continuació, se us demanarà que seleccioneu un pla. Per al tutorial, escollim un pla gratuït aquí. A continuació, premeu el botó “Confirma el pla”.

Selecció del pla de cloudflare

 • Després d’això, Cloudflare iniciarà l’exploració automàtica i us presentarà una llista de configuracions DNS que heu de verificar. No et preocupis pel seu senzill. Si l’estat del servidor intermediari al costat del registre DNS mostra una icona de núvol taronja que significa que el registre DNS està activat amb Cloudflare. I si la icona del núvol és grisa, vol dir que el registre DNS no es passarà per Cloudflare.

Aquí no necessiteu canviar res. Assegureu-vos que estigui habilitat per al vostre domini (icona del núvol taronja) i que estigui desactivat per a altres coses com ftp, correu, etc. (icona del núvol gris).

verifiqueu DNS per habilitar el cloudflare

 • Un cop verificat el registre DNS, feu clic al botó “Continuar”.
 • A continuació, es mostra el pas final on Cloudflare us demana que actualitzeu els vostres servidors de noms. Us proporcionen servidors de noms de Cloudflare. Heu d’enganxar aquests servidors de noms a la configuració del registre del vostre domini (on compreu el vostre nom de domini, que pot ser o no l’empresa on compreu el compte d’allotjament.)

Nota: després de canviar els servidors de noms, es triga fins a 24 hores a propagar-se a Internet. Durant aquest període, hi ha probabilitats que alguns llocs web no siguin accessibles per a alguns usuaris, però normalment funcionen bé.

Per canviar els servidors de noms, cal que inicieu la sessió al compte on heu registrat el domini. Aquí prenem l’exemple de NameCheap.

 • Així, si també teniu un domini amb NameCheap, inicieu la sessió al vostre compte.
 • Vés a la pestanya “Llista de dominis”. Allà podreu veure la secció “NAMESERVERS”. Assegureu-vos de seleccionar DNS personalitzats i després enganxeu els servidors de noms proporcionats per Cloudflare.

canvi de servidors de noms a namecheap

 • Després de canviar els servidors de noms, torneu al vostre compte de Cloudflare. Aneu a la secció “Visió general” que trobareu Torna a revisar ara D’aquesta manera es farà una comprovació immediata del servidor.

Configuració del complement de Cloudflare al WordPress

Cloudflare ha dissenyat un complement oficial que ofereix un accés fàcil a les funcions de Cloudflare. Si feu servir aquest complement, podeu netejar la memòria cau ràpidament, establir regles d’aplicació web i molt més. Per tant, vol dir que no cal que inicieu la sessió a Cloudflare perquè el complement us proporciona la capacitat de gestionar les funcions de Cloudflare directament des del tauler de WordPress..

Així que continua endavant instal·lant-lo i activant-lo Flama de núvols connectar.

Un cop activada, Cloudflare apareixerà al tauler de control de WordPress Configuració >> Flama de núvols.

Un cop feu clic, us presentaran una pàgina demanant “Creeu el vostre compte gratuït” o inicieu la sessió si ja teniu un compte. Simplement feu clic a Iniciar sessió.

A continuació, us demanaran que introduïu el correu electrònic i la clau d’API.

Podeu trobar l’API al lloc web de Cloudflare a l’àrea del vostre compte. Heu de copiar la clau d’API global.

clau d’API de cloudflare

Un cop feu clic a “Veure” apareixerà una finestra emergent que us demanarà que introduïu la vostra contrasenya. Després d’introduir la contrasenya, presentaran una clau d’API.

Clau API

Torneu ara al tauler de WordPress i introduïu l’adreça de correu electrònic i la clau d’API.

 • Després d’això, apareixerà la pàgina de configuració de Cloudflare. Per habilitar l’optimització de 1 clic de Cloudflare per a WordPress, feu clic al botó “Aplica”.
 • Us recomanem que activeu “Gestió automàtica de la memòria cau”. Això permet que Cloudflare esborri automàticament la versió antiga de la memòria cau del vostre lloc cada vegada que actualitzeu el lloc.
 • Al menú de configuració, hi ha algunes opcions útils per configurar com desitgeu.
 • El “Analytics” conté informació com la quantitat de amenaces bloquejades per Cloudflare, l’amplada de banda estalviat i els visitants, etc..

Alguns paràmetres crucials que heu de mirar:

HTTPS automàtic

Si utilitzeu Cloudflare principalment per obtenir el certificat SSL, aquesta opció és per a vosaltres. Si ho utilitzeu, tots els enllaços http: // es convertiran a https: //

Sempre en línia

Aquesta és una de les millors característiques de Cloudflare. Si activeu aquesta opció, us oferireu als visitants una versió caché del vostre lloc web quan el servidor d’allotjament caigui. Així que es recomana activar aquesta opció.

En mode d’atac

Habiliteu només aquest mode quan el vostre lloc sigui atacat. Si activeu aquest mode, tots els visitants veuran una pàgina intersticial durant uns 5 segons. Vostè hauria d’utilitzar aquesta funció mentre el lloc web es troba sota atac DDoS.

Mode de desenvolupament

Aquesta opció es proporciona a la pàgina de configuració. Si esteu al lloc web de Cloudflare, podeu activar / desactivar aquesta opció a la pàgina Cache. Quan activeu aquest mode vol dir que voleu obviar la memòria cau Cloudflare perquè pugueu veure els canvis en temps real. Heu d’utilitzar aquestes opcions quan feu alguns canvis de disseny o algun treball de desenvolupament.

Nivell de seguretat

De manera predeterminada, aquesta configuració es troba a nivell mitjà. Què vol dir, doncs? El Cloudflare mostrarà un captcha als visitants de la majoria dels visitants de la fila i també dels amenaços de nivell moderat. El flam de núvol sent massa prudent en aquest aspecte.

Per tant, mantenir-lo a un nivell mitjà pot no ser bo. Com quan les persones visiten el vostre lloc i veuen un captcha potser els molesta resoldre-les cada vegada que visiten el vostre lloc. Per això, us proposem mantenir-lo a un nivell baix.

Conclusió

Per tant, si busqueu un paquet que faci que el vostre lloc sigui més segur i ràpid, Cloudflare és una cosa excel·lent. I el sorprenent és que la seva versió gratuïta és realment útil per marcar la diferència. Així que si voleu estalviar l’ample de banda de precisions o amb freqüència en atacs, us recomanem que utilitzeu Cloudflare.

A més, tothom vol situar-se en els resultats del motor de cerca. Google ofereix un petit avantatge als llocs web que utilitzen SSL Cloudflare per fer-ho possible fins i tot sense invertir ni un cèntim.

Esperem que aquesta guia us ajudi a configurar Cloudflare. Intentem explicar-ho tot amb paraules senzilles, però, si teniu alguna confusió, no dubteu en preguntar-nos-en fent un comentari a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map