2020’s Grammarly Review: La millor eina de gramàtica per als bloggers

0

Sabeu on posar les comes, els punts i punts claus i les preposicions?


Sabeu quin verb auxiliar heu d’utilitzar i quan heu d’utilitzar? Si mai contracteu un escriptor com a Fiverr, vareu saber que la majoria dels escriptors fins i tot no coneixien els fonaments bàsics de l’anglès..

Si l’anglès no és el vostre primer idioma, pot ser que tingueu problemes amb els errors d’ortografia, l’ús de verbs & falten les preposicions & puntuacions redundants, ús excessiu de veu passiva i moltes altres.

Tant si es tracta d’escriure cartes, aplicacions o articles, cal escriure línies lliures d’error.

Per tant, la millor solució és utilitzar la gramàtica. No seria malament dir que Grammarly és una de les millors eines del corrector gramatical que consideren més de 400 tipus de factors en el text per detectar els errors.

Les fallades gramaticals no només es converteixen en vergonya, sinó que també poden afectar la bona voluntat. En aquesta situació, utilitzar una eina com Grammarly resulta molt útil. Fa gairebé 1 any que utilitzem Grammarly, aquesta eina ajuda molt a trobar els errors. A més, veuràs que millores.

Característiques principals de la gramàtica

 • Permet corregir diversos estils d’escriptura
 • Comprobador de plagi
 • Paraules Explicació i Sinònims
 • Augmenta fàcilment el vocabulari

Anem a desglossar les quantes funcions té aquesta eina i com les fareu servir?

Com funciona?

El bo és que estigui disponible tant de forma gratuïta com premium. La versió gratuïta té algunes limitacions i troba moltes funcions oportunes. No obstant això, podeu agafar encanteris, errors de gramàtica, puntuacions i altres suggeriments útils per afegir professionalitat als vostres paràgrafs..

Aquí mira la comparació breu entre els plans de Grammarly gratuïts i els premium.

Premium:

 • La versió premium gramaticalment té en compte més de 400 factors gramaticals per detectar errors
 • Pot detectar el tipus de problemes avançats i crítics. Els problemes d’avançament inclouen 100 tipus de factors com ara l’ús de preposicions, assenyalar les oracions amb paraules, paraules de parella dreta i molt més.
 • Comprobador de plagi
 • Millora del vocabulari

Gratuït:

 • En una versió gratuïta, l’eina troba els problemes basats en els 100 factors
 • Només es poden detectar problemes crítics, com ara correccions ortogràfiques i errors de puntuació, etc..

Extensió del navegador

Abans de res, creeu un compte gramatical aquí.

L’extensió gramatical està disponible per a tots els navegadors principals com Chrome, Mozilla i Safari, etc. Després d’afegir l’extensió, feu clic a la icona que es mostra al navegador i, a continuació, poseu els detalls d’inici de sessió..

Durant la inscripció, es mostren automàticament la notificació per afegir l’extensió. També podeu descarregar l’extensió Grammarly chrome des de la botiga web o des del tauler de gramàtica de sota de les aplicacions.

El complement Grammarly proporciona una gran comoditat tant si feu un missatge de correu electrònic com si escriviu publicacions de bloc. No cal que escriviu a l’editor de Grammarly per trobar els errors. Classificaran els errors com a problemes crítics i avançats.

Els errors es subratllen per les línies de color vermell (crític) i groc (avançament). A més, també proporcionen raons per les quals la sentència és equivocada i quins canvis s’han de fer per a que sigui correcta.

Integració gramatical amb MS Office i Outlook

Per tant, si voleu Grammarly per a MS word, veureu que el seu equip de desenvolupadors també va fer el complement per a MS Office i perspectives. Significa que no cal que importeu el document a l’editor de Grammarly. N’hi ha prou d’habilitar-lo a Office i allà on hi aneu, examinarà el text i detectarà els errors si n’hi ha.

Feu clic a les aplicacions que es mostren a la barra lateral del tauler de Grammarly i, a continuació, veureu les aplicacions com es mostra a la imatge següent. Com que ja afegim l’extensió de crom durant el procés de cantar, per tant, està marcada com a Activa.

Complement de la revisió gramatical de Chrome i Office

Ara feu clic a la secció “Instal·lar” que apareix davant de la secció “Grammarly for Microsoft Office” i es començarà a descarregar. Quan el fitxer de configuració es descarrega a la unitat local, feu doble clic sobre ell.

Després d’alguna càrrega, la configuració mostra Microsoft Office i Outlook com a la imatge de sota. Si voleu integrar gramaticalment les dues aplicacions, marqueu les dues aplicacions.

Instal·lació del complement de gramàtica per a Office

Aleshores, feu clic a “Instal·la”. La configuració integrarà automàticament l’extensió amb MS Office.

Ara obriu el fitxer de documents d’oficina i feu clic a “Activa gramaticalment”.

El complement d’oficina també funciona fins i tot si teniu un compte gratuït.

Habilita gramaticalment a Office

Aplicació d’escriptori

Grammarly també va llançar una aplicació d’escriptori que funciona directament des de l’escriptori de l’ordinador en lloc del navegador web o MS Office. Si teniu un ordinador amb baixes especificacions, s’avançarà més lent quan instal·leu i utilitzeu MS Office perquè és un tipus d’aplicació pesada.

Així, podeu instal·lar l’aplicació d’escriptori Grammarly, que és molt útil i us permetrà escriure articles amb més precisió.

Vés al tauler de gramàtica i, a continuació, feu clic a “Aplicació”. Després d’això va tocar el “Instal·leu ” al botó “Grammarly per a Windows”. Començarà a descarregar el fitxer .exe. Ara executeu el fitxer descarregat i allà on aneu s’instal·larà automàticament al vostre ordinador.

Editor de gramàtica

A més de tots aquests, podeu escriure l’article a l’editor de Grammarly o simplement enganxar el text copiat. També podeu pujar tot el fitxer de documents. Admet diversos tipus de fitxers de documents com .doc, .docx, .txt, .rtf i .odt etc..

L’avantatge principal d’escriure a l’editor és que s’estalviarà automàticament al vostre compte. Així que si suprimiu el fitxer de l’ordinador accidentalment, encara podeu tenir la còpia a l’editor.

Grammarly Review 2020: funcions de subscripció gratuïta i premium

Britànic & anglès americà

Pot ser que tingueu coneixement de l’anglès britànic i americà. Si compareu aquests dos, trobareu diferències entre vocabulari i estructura d’oracions. Per exemple Color (britànic) i Color (americà), capó (britànic) i caputxa (americà). Alguns països segueixen els britànics, mentre que alguns segueixen l’anglès americà.

Així, si en el vostre cas és important seguir les regles com ara quan feu el treball acadèmic, podeu canviar fàcilment entre aquestes dues coses. Per a això, aneu al tauler de gramàtica i feu clic a “Perfil” i seleccioneu l’anglès que preferiu. Després d’això, detectarà els errors basats en l’idioma seleccionat.

Estils lingüístics britànics i nord-americans

Correcció ortogràfica

Pot ser la raó bàsica d’ús de Grammarly. Principalment, els escriptors utilitzen la famosa oficina de Microsoft que segurament pot detectar encanteris incorrectes. El motiu per triar la gramàtica és que inclou moltes altres funcions i la correcció ortogràfica.

A més, no només indicarà les grafies equivocades, sinó que també proporcionarà l’explicació amb exemples que la fan superior a l’oficina de MS per a la correcció de paraules incorrectes..

correcció ortogràfica per editor gramatical

Normes gramaticals

Coneixes l’ús de temps i verbs, etc.? Aquest és el problema més comú amb què s’enfronten la majoria dels escriptors mentre escriuen. L’ús de verbs equivocats i tensos canvien el significat de l’oració. Com a resultat d’això, és possible que el vostre lector no entengui clarament la cosa que voleu explicar.

Gramaticalment us ajuda a superar aquest tipus d’errors gramaticals i l’explicació de per què suggereix canviar la paraula.

Trobeu errors gramaticals

Errors de puntuació

Puntuacions com ara comes, guions, punts i punts i coma, etc. És molt necessari per a nosaltres el tipus de puntuació adequat al lloc adequat. Per exemple, les comes no només es poden fer servir per trencar la frase llarga, sinó que també fan clar el significat.

Detectar gramaticalment errors de puntuació

Proporciona l’explicació & Sinònims

Probablement la gran i la nostra característica preferida. És bo per a aquells que es troben en la fase d’aprenentatge o són febles en anglès. De vegades estàs llegint alguna cosa, com ara articles i publicacions de blocs a Internet, i és possible que s’enfrontin a paraules que són molt difícils d’entendre. I per entendre, pot ser que Google o obri tesaurus per a sinònims i comprensió clara.

En aquest sentit, gramaticalment pot ser de gran ajuda quan afegiu l’extensió al vostre navegador com Chrome i, amb un doble clic a la paraula sobre la qual necessiteu l’explicació, us proporcionarà diferents descripcions d’aquesta paraula. Mireu la imatge següent.

complement del navegador gramaticalment

Si esteu a l’editor de Grammarly, també proporcionen l’explicació de la paraula juntament amb els sinònims. Feu doble clic sobre una paraula i hi és.

sinònims de paraula amb doble clic

Diccionari personal

Podeu crear el vostre diccionari personal a Grammarly, de manera que no s’inclouran aquestes paraules com a errònia errònia en el futur.

Al costat esquerre del tauler, feu clic al perfil i, a continuació, afegiu la paraula. A més, Grammarly també permet afegir les paraules al diccionari quan corregiu els errors.

Estil i estructura d’oració

Aquestes funcions us ajuden a detectar ordres de paraules defectuoses i us permeten compilar l’oració amb la parella de paraules adequada.

La parella adequada presenta la comprensió clara. A més, també us proporciona el suggeriment de paraules confoses com quan utilitzeu efecte o efecte?

Funcions disponibles només en Grammarly Premium

Tipus de document

Grammarly té una rica base de dades i és per això que ofereix diferents tipus d’estils de documents. Això ajuda l’eina a trobar errors amb més precisió. Divideixen els documents en 6 tipus diferents com ara acadèmic, empresarial, tècnic, mèdic, creatiu i informal. Així que si sou un estudiant i escriviu un assaig, seleccioneu l’assaig que es presenta a la secció acadèmica.

Si sou blogger i escriviu una publicació en un bloc, us recomanem que seleccioneu la secció “Article / bloc” que es proporciona a la secció de negocis per treballar eficaçment per detectar problemes.

Diferents tipus de document

Comprobador de plagi

És una cosa que necessiteu tan intensament quan contracteu qualsevol escriptor en línia. Suposem que a Fiverr contracteu un escriptor i només copieu l’article del bloc d’altres persones i en realitzeu un article. Això no només afectarà la credibilitat del vostre bloc, sinó també danyarà la vostra classificació del motor de cerca.

Per tant, heu de tenir cura de la singularitat del vostre contingut abans de publicar-lo. Per a això, Grammarly ofereix Plagiarism Checker, que té un estoc de 8 milions de pàgines a la seva base de dades i amb un sol clic es farà una exploració dels vostres documents.

Si troba la còpia similar de text a Internet, destacarà les línies. Per a això, introduïu l’article a l’editor de Grammarly i després activeu el controlador de plagi. 

Grammarly Plagiarism Checker Review

Ús de les mateixes paraules

Hem trobat molt útil aquesta característica com s’ha esmentat anteriorment. Hi ha algunes paraules que més utilitzen els escriptors. Van dissenyar un algoritme de gramàtica de manera que esbriniran les paraules del vostre article i us proporcionaran el suggeriment per substituir les paraules que s’utilitzen més habitualment.

L’eina subratlla la paraula i us proporciona el suggeriment juntament amb la paraula que té un significat similar.

Sentència final de preposició

Hi ha molts que no fan i escriuen en anglès. Hi ha qui diu que l’ús de la preposició al final de l’oració no és adequat, mentre que alguns diuen que és perfectament natural en anglès modern.

Assenyala gramaticalment les oracions que acaben amb una preposició. De manera que tot depèn de tu si el vols canviar o no. Però us proposem que si voleu escriure amb un estil formal, procureu no situar la preposició al final de l’oració. La gramàtica comparteix un gran contingut publicar en això.

Millora del vocabulari

És l’opció més útil per a aquells que són febles en anglès i no tenen el tresor de les paraules angleses a la seva ment o podeu dir vocabulari. A més, si escriviu la majoria d’articles per al vostre bloc, hi ha probabilitats que utilitzeu massa algunes paraules. Si activeu aquesta funció, analitzarà el text i identificarà les mateixes paraules que utilitzeu moltes vegades.

Subratlla gramaticalment les mateixes paraules i també proporciona la paraula de reemplaçament. A més, si veieu que la paraula suggerida de Grammarly no s’ajusta a la vostra frase, podeu fer doble clic a la paraula subratllada per obtenir més paraules.

Per utilitzar-ho, quan esteu a l’editor només heu d’habilitar el perfeccionament de vocabulari i començareu a funcionar.

Millora del vocabulari gramatical

Eliminar la Wordiness

De vegades es pot explicar una cosa amb unes poques paraules en lloc de construir frases més grans. Un article amb paraules pot molestar els lectors ja que conté més paraules que la informació.

Gramaticalment us ajuda a detectar aquestes frases i us proporciona els suggeriments sobre com podeu escurçar-les.

Correcció professional

Voleu revisar els articles del vostre blog abans de publicar-los aquí a Grammarly. Un membre humà professional corre la prova dels seus paràgrafs.

Però heu de tenir en compte que haureu de pagar un import addicional per això, fins i tot si teniu un compte Grammarly premium.

L’enviament del document és molt fàcil. Només heu d’anar al vostre editor de Grammarly, fer clic a l’última icona que es mostra a la barra lateral. A continuació, envieu a un corrector.

Garantia de devolució de diners

D’entrada, ofereixen un període de prova de 7 dies on podeu utilitzar totes les funcions premium Grammarly. Però van canviar la seva política i ara ofereixen una política de reemborsament de 7 dies en lloc del període de prova. Només heu d’escollir el pla que vulgueu i fer el pagament.

Després d’això, tindreu 7 dies per demanar la devolució si no satisfàveu amb els seus serveis.

Serveis de suport

És possible que no necessiteu serveis d’assistència en aquest tipus d’eines. Però, podeu enviar la sol·licitud de qualsevol tipus d’ajuda i rebreu la resposta en una hora. No importa si sou un usuari gratuït o premium que segur que us ajudaran.

També escriuen un munt d’articles sobre els seus diferents productes per resoldre els problemes. Així que abans d’enviar la sol·licitud, us recomanem que navegueu a la base de coneixement i si no heu trobat la solució, envieu-los un correu electrònic.

Preu

Grammarly ofereix tres plans basats en la durada mensual, trimestral i anual. El pla mensual va costar 29,95 dòlars, que és bastant elevat, així que almenys seleccioneu el pla trimestral si voleu els seus serveis per a un període curt..

Sincerament, us recomanem que us haureu de subscriure al pla anual que té un cost de només 11,66 dòlars / mes i us estalvia molts diners.

comprar gramaticalment

Pros

 • Pot detectar més de 400 tipus d’errors i us permet corregir-los amb només un clic.
 • Molt còmoda d’utilitzar. Podeu integrar-lo amb MS Office, Outlook o fins i tot descarregar l’aplicació d’escriptori.
 • Funciona amb gairebé totes les aplicacions com a editor de WordPress, Gmail, Facebook, twitter i arreu.
 • Excel·lent si l’anglès no és la vostra llengua materna
 • Una eina adequada per a bloggers, estudiants, cartes de negocis i treballs mèdics, etc..
 • El controlador de plagi us permet consultar els articles si és genuí o si es funciona una pega de còpia.
 • Selecció d’estil d’idioma britànic o americà.
 • Disponible tant de forma gratuïta com premium.

Limitacions

 • L’eina funciona molt a Chrome, Mozilla i safari (segons afirmen), però què passa amb els altres navegadors coneguts com Opera.
 • Pot semblar costós en base mensual, però per al pla anual, és barat
 • Per trobar problemes, heu de tenir connexió a Internet. No hi ha cap versió fora de línia.
 • Fins ara, no hi ha cap complement d’oficina MS per als usuaris de Mac. Però els usuaris de Mac poden descarregar l’aplicació d’escriptori i utilitzar l’extensió del navegador.
 • Tot i això, aquesta eina no pot eliminar la necessitat d’un corrector de correus humans.

Conclusió

The Grammarly segurament fa la seva feina. Val la vostra totalitat els vostres diners. Provem moltes altres eines, però fins ara Grammarly té un rendiment molt senzill i fàcil d’utilitzar. El recomanem sense cap mena de dubte.

Per a bloggers individuals, poden començar amb una versió gratuïta, però intenten canviar al pla de prestació tan aviat com sigui possible, ja que cal eliminar els errors de bestreta anticipada si voleu un aspecte professional als vostres articles. Podeu crear un compte gratuït aquí.

Si vostè confia a l’oficina per detectar els errors, llavors li suggerim que ha de provar una vegada. Perquè MS Office es centra principalment en la captura de les faltes d’ortografia mentre que Grammarly és una eina avançada. A més, no és una eina habitual, sinó que també té llicència per més de 600 empreses i universitats.

Pensem que haureu de gastar alguns diners i aconseguir una subscripció premium ja que pot assenyalar millor els errors.

Fins ara estem gaudint Grammarly i estem molt satisfets amb els seus serveis. No dubteu a compartir la vostra experiència amb nosaltres. Agraïm molt els vostres comentaris i esperem que això Revisió gramatical t’ajudarà a saber-ho tot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map