10 millors alternatives gramaticals del 2020

7

Sabíeu que els errors gramaticals poden afectar la vostra classificació, popularitat i personalitat del vostre bloc?


Tot i que els errors menors són ignorables, escriure articles sense errors hauria de ser la màxima prioritat.

Per a un parlant d’anglès que no sigui natiu, identificar i corregir les faltes gramaticals és una tasca aclaparadora tret de rebre ajuda d’altres persones.

La majoria de les persones confien en l’oficina de MS, però pot ser útil per les faltes d’ortografia i no per les errors gramaticals i / o d’altres. Si bé Grammarly és una eina avançada amb moltes funcions, els seus plans costosos poden demanar-vos que trobeu una alternativa gramatical.

També us agradaria llegir:
Els millors proveïdors d’allotjament en núvols més barats

Abans de començar, heu de saber que Grammarly us permet seleccionar l’anglès britànic / americà, comprovar el plagi, oferir nombrosos estils d’escriptura, suggeriments per a l’enriquiment de vocabulari, trobar gramàtica & errors de puntuació, i molt més. Llegiu el nostre comentari gramatical a fons aquí.

Per què gramaticalment és millor que altres??

Grammarl y és una de les eines avançades, modernes i perfectes que ofereix múltiples funcionalitats en un mateix lloc i ara mateix, no hi ha una sola eina prou bona per combatre-la. Tot i que hi ha molts serveis, l’algorisme avançat de Grammarly funciona com un encant i suggereix tots els possibles errors en pocs segons. Per tant, torna-ho a provar de nou i gaudeix d’una prova GRATUITA de 7 dies.

 • Elimina les faltes de gramàtica, ortografia i puntuació.
 • Suggereix paraules relacionades per a frases / paraules d’ús comú o millorar el vocabulari.
 • Comproveu de manera instantània el plagi per evitar duplicar contingut.
 • L’ajuda a millorar l’estructura de l’oració amb exemples.

Proveu gramaticalment ARA

Per tant, siguin quins siguin els motius per cercar les alternatives a Grammarly, ja siguin els preus o la qualitat o altres coses aquí, juntem la llista dels primers 10 millors alternatives gramaticals.

10 millors alternatives gramaticals el 2020

1. ProWritingAid

ProWritingAid és una excel·lent alternativa gramatical quan la vostra preocupació principal és el preu. És una eina molt rica en característiques, disponible en versions gratuïtes i premium. Podeu incorporar-lo fàcilment al vostre navegador per analitzar les deficiències del text quan escriviu Gmail, WordPress, Facebook i Twitter, etc. A més, es pot integrar fàcilment amb MS Office i Google Docs. Per als desenvolupadors, també proporcionen accés a l’API perquè els desenvolupadors puguin integrar-la amb la seva aplicació. No hi ha cap aplicació d’escriptori per a usuaris gratuïts.

Igual que Grammarly, ofereixen molts estils d’escriptura com ara general, empresarial i acadèmic, publicació al bloc, etc. Podeu triar als Estats Units, Regne Unit i estil general d’anglès. Utilitzar ProWritingAid és absolutament senzill. Després d’instal·lar l’extensió, veureu una petita icona que apareix sempre que esteu a l’editor de text de qualsevol lloc. Ara heu de col·locar el cursor sobre la icona i seleccioneu qualsevol opció que preferiu per provar gramàtica, paraules sobreutilitzades, estil, tòpics i redundàncies, etc..

Si no voleu fer cap instal·lació, vés a ProWritingAid i registra’t. El que fa d’aquesta eina una alternativa molt propera a Grammarly és que pot realitzar 25 tipus de proves al vostre text com ara gramàtica, pronoms, estructura d’oracions & la longitud, la transició i les paraules vagues, etc. El seu estil d’escriptura és molt eficaç per revisar les paraules per millorar la llegibilitat.

L’opció Tesaurus ressalta les paraules i, fent passar el cursor del ratolí, podeu seleccionar de la llista de paraules alternatives. L’eina és accessible a tarifes molt econòmiques i només té un cost de 60 dòlars per una subscripció anual, mentre que la subscripció per vida cobra 210 €.

Els plans es recolzen amb una garantia de devolució de 14 dies. No inclouen cap traductor, però, segons la nostra opinió, en general, no es considera un component obligatori en una eina de correcció de notes. Tot i que proporcionen un comprovant de plagi, li costarà un import addicional. ProWritingAid és una eina increïble amb una llarga llista de funcions i que val la pena guanyar diners.

2. WhiteSmoke

WhiteSmoke també és una eina d’escriptura i correcció d’anglès molt eficient. Indica la gramàtica i la puntuació, la correcció ortogràfica i els suggeriments d’estil d’escriptura. Està disponible per a tot tipus de dispositius, inclosos Mac, Windows, navegadors web, iOS i Android, etc. El programari conté més de 100 plantilles d’escriptura com Currículums, Condolències, Gràcies, Informes i Cartes de presentació, etc..

El traductor de WhiteSmoke es basa en la traducció automàtica estadística i mostra la traducció amb la màxima probabilitat de ser precisa. Admeten gairebé 55 idiomes. El programa ressalta les paraules i, fent passar el cursor del ratolí, podeu veure els suggeriments de gramàtica i puntuació. Comprova les 16 àrees diverses de la frase com ara fragments, tensió, puntuació incorrecta i modificadors de perill, etc..

L’eina proporciona una explicació de per què es destaca la paraula i també proporciona un exemple sobre com tractar la paraula. També presenta una extensa llista de sinònims a través del tesaurus, que és perfecte per crear el vocabulari i trobar l’alternativa d’una paraula que s’utilitza moltes vegades al document. A més, també defineix la paraula seleccionada.

Amb l’ajuda de WhiteSmoke, podeu esbrinar si el text està plagiat o no. Això és molt útil si contracteu alguns escriptors en línia per al vostre lloc web. La companyia va desenvolupar un complement que ajuda els usuaris mentre escriuen a Outlook, MS Office o altres quadres d’edició de text. WhiteSmoke assenyala els errors amb les lletres vermelles (per a les faltes d’ortografia), les verdes (per a les gramàtiques) i les paraules grises (per a repetir).

Una de les coses més interessants és que ofereixen diversos tutorials d’aprenentatge de vídeo relacionats amb les preposicions, els verbs auxiliars, els noms i els pronoms, etc. Per obtenir ajuda, podeu trucar o enviar-los un correu electrònic. WhiteSmoke té un cost de 4,16 dòlars al mes "Imprescindible" pla i 6,67 dòlars / mes per a la "Premium" subscripció d’un any.

La companyia proporciona una política de reembossament de 48 hores per a plans amb validesa inferior a 31 dies, mentre que els altres plans inclouen una pòlissa de reemborsament completa de 31 dies. WhiteSmoke és una eina impressionant per a una solució d’escriptura en anglès, però només ofereixen una prova de 4 dies molt limitada. Segons la nostra experiència, Ginger és més compatible pel que fa a usabilitat i fiabilitat que WhiteSmoke.

3. Gingebre

El gingebre és una altra eina força brillant entre estudiants, professors i bloggers a causa dels seus resultats eficients. Ginger ofereix funcions amb més comoditat ja que està disponible per a Windows, iOS, Android, Chrome, Safari i Mac. Podeu utilitzar l’eina de correcció de gingebre mentre escriviu els quadres d’edició com WordPress o simplement aneu al seu lloc i enganxeu el text. Fins i tot us ajuda mentre utilitzeu la barra de cerca en llocs web com YouTube.

Ginger detecta els errors de forma ràpida i els posa de manifest. Quan passeu el ratolí sobre la paraula ressaltada, us proporcionarà el suggeriment per corregir-lo. I si voleu aprovar tots els suggeriments alhora, feu clic a “Aprova tots”. Com a Grammarly, a Ginger també podeu seleccionar anglès britànic o americà.

Ginger també tradueix el vostre document a 40 idiomes, inclosos xinès, francès, urdú, hindi, àrab i rus. A més, podeu cercar la definició de les vostres paraules a través del diccionari i refermar les frases per a la varietat d’estructures. A més, també podeu crear un diccionari personal perquè el programa no mostri errors per a aquestes paraules la propera vegada. El lector de text és una altra funció única de Ginger que és útil per aprendre la pronunciació, però només està disponible en la versió premium.

Hi ha dues versions Gratuït i Premium. La versió gratuïta troba algunes característiques com l’informe d’anàlisi d’errors, el lector de text i el corrector gramatical il·limitat. Us recomanem que instal·leu la seva extensió o escriptori del navegador en lloc de provar el seu lloc web. Perquè quan comproveu el text enganxant-lo al lloc web, només analitzaran paraules limitades.

Per un pla anual, gramaticalment cobra 11,66 dòlars al mes mentre que el gingebre costa 7,49 dòlars el mes (oferint un descompte del 40%). Ginger és una de les grans alternatives gramaticals per a Mac i altres usuaris, però no té una eina de plagi que facilita a l’editor en línia lluitar contra la duplicació. A més, quan feu servir els seus sinònims o funció de definició fent clic dret sobre la paraula, passa a la pestanya de sinònims o de definició en lloc de mostrar la informació de la mateixa pestanya. No és un gran problema, però sembla irritant.

 • Grammarly vs Ginger: Quin és millor?

4. JetPack

El següent a la llista és el complement WordPress Jetpack. Si utilitzeu WordPress, potser ja esteu utilitzant aquest complement. Perquè aquesta eina pot oferir nombrosos avantatges com ara el seguiment del trànsit del vostre lloc, millorar la seguretat, temes gratuïts i molt més. La seva funció de correcció de correccions funciona amb els mateixos principis que Després de la línia límit. Per als bloggers de WordPress, és fantàstic tenir una eina de correcció a l’editor de publicacions en lloc d’enganxar els continguts per separat a l’editor de text de l’eina de correcció anglesa..

Després d’instal·lar el Jetpack, veureu una icona com aquesta. Comenceu a escriure o simplement enganxeu el contingut i després toqueu la icona. Començarà a escanejar i marcar les paraules amb línies vermella, verda i blava. Vermell significa que la paraula es troba mal escrit o mal utilitzada; el verd mostra errors de gramàtica mentre que el blau indica el suggeriment per als estils d’escriptura. A més, també ofereix l’explicació dels errors.

Podeu configurar l’eina de lectura de correccions de Jetpack navegant sobre Usuaris => El teu perfil. Simplement marqueu les caselles de la funció que voleu activar. La característica principal inclou detectar frases de veu excessivament usades, complexes, passives i de paraules, etc..

funcions gramaticals de jetpack

A més, l’eina pot llegir les publicacions escrites en anglès, castellà, portuguès, alemany i francès.

L’eina és senzilla i podeu utilitzar totes les seves funcions de correcció de notes sense pagar ni un cèntim. Però van trobar a faltar algunes característiques principals. No podeu compondre el diccionari personal i no indicarà les paraules malament escrites en idiomes diferents de l’anglès. A més, no us deixaran seleccionar entre els estils anglesos dels Estats Units, del Regne Unit i del Canadà. Per experiència, no és tan eficaç com Grammarly o Ginger, però és una eina gratuïta digna que us pot ajudar a millorar les vostres habilitats bàsiques d’escriptura.

5. PaperRater

PaperRater treballa en els algorismes de l’ordinador, que és anomenat afectuosament com a Grendel. Actualment, no hi ha cap extensió ni la versió d’escriptori d’aquesta eina. Simplement visiteu-ne Corrector i correcció de gramàtica i introduïu el text al quadre que apareix al vostre davant i obteniu l’informe. El seu sistema subratlla les paraules mal escrites o amb problemes de gramàtica. La imatge següent mostra les funcions de PaperRater.

Funcions de corrector de correcció de proves

Com que hi ha moltes dades publicades cada any pels editors en línia, és necessari publicar les dades originals. PaperRater també ofereix el controlador de plagi com Grammarly. Però en una versió gratuïta, el verificador de plagi només indica el percentatge d’originalitat. No podeu trobar les línies ni el contingut plagiats sense subscriure-us a un pla de pagament. A més, està integrat amb l’eina de correcció de correccions, cosa que significa que heu d’enganxar el text a Plagiarism Checker per separat.

També ofereixen Vocabulary builder. Només cal que introduïu la paraula i presentin la definició, així com diverses frases d’exemple, per tal de fer-vos la idea d’utilitzar aquesta paraula.

PaperRater és similar a Grammarly, però la seva versió gratuïta té diverses limitacions. No podeu importar els fitxers i també l’eina està limitada a 5 pàgines. A més, la seva correcció de proves és una mica complexa. Per obtenir una subscripció premium, tot i que el programari és barat, no és una solució definitiva, i no només hi podeu confiar.

6. Feu clic a escriure

La varietat de funcions fa que SlickWrite sigui una alternativa propera a Grammarly. Primer de tot, utilitzeu el seu editor per escriure o simplement enganxar el text. Ara toqueu la comprovació des de la barra lateral. L’eina assenyalarà diversos elements dels vostres paràgrafs com ara frases redundants, veu passiva, paraules de transició, adverbis i paraules de partida comunes, etc..

El més interessant de SlickWrite és que té diverses opcions integrades. Quan seleccioneu una paraula, apareixerà una finestra emergent a la part inferior on podeu triar trobar paraules associades i el tesaurus o la definició del diccionari. A més, inclou opcions de Google i Viquipèdia per obtenir més informació.

La llegibilitat és molt important perquè un article que és terrible de llegir és gairebé inútil per als lectors i / o els que busquen informació. Si feu servir la funció d’estructura de frases de SlickWrite, podeu augmentar la llegibilitat del vostre article. Es mostren les oracions complexes i llargues. Com a escriptor, potser no és conscient del “Flux”. SlickWrite presenta detalls gràfics sobre la longitud de la paraula, la longitud de la frase i el flux estructural perquè l’usuari pugui alterar el cabal amb facilitat.

Podeu configurar SlickWrite en pocs moments, només cal que aneu a la configuració i comproveu els tipus de problemes que voleu trobar al vostre text. Entre totes les qualitats, la millor part d’aquest programari de correcció basada en web són les estadístiques. Presentarà una anàlisi agregada del contingut del vostre contingut, així com estadístiques de frases i paraules. Fins ara, podeu gaudir dels seus serveis de forma gratuïta, ja que actualment no hi ha una versió premium.

SlickWrite és una eina destacable que inclou nombroses regles que podeu activar o desactivar al vostre gust. Però això no té comoditat. Com a Grammarly, permeten una correcció d’un clic on només cal fer clic al suggeriment per a la correcció. Això significa que podeu utilitzar Slick Write només per detectar errors. Per a un parlant d’anglès no nadiu, us recomanem que proveu una eina que us faciliti l’ús per a la correcció, com ara Grammarly.

 • Tingueu en compte també la lectura: Top 10 Checkers i Plagiarism Services

7. 1Checker

En explorar les millors 10 alternatives gramaticals, 1Checker segurament es va classificar en una bona posició per la seva flexibilitat. Podeu utilitzar la versió en línia o instal·lar-la als dispositius Windows o Mac. Es pot integrar amb Word i Outlook. El programa treballa en el sistema de processament del llenguatge natural, que és una combinació d’informàtica i llenguatge artificial.

Quan feu clic a “Revisa”, passarà un temps, mostrarà les estadístiques que són els percentatges de gramàtica, ortografia i altres errors. Tanca-ho i comença a editar-lo. L’eina simplement ressalta els errors i presenta els consells que hi ha a sota de les paraules. També mostren l’explicació de les paraules marcades a la barra lateral. Si no voleu revisar tots els errors, només cal que feu clic a “Aplica tot” per a una correcció automàtica.

1Checker també proporciona tones de plantilles relacionades amb les empreses i les comunicacions. Només heu de seleccionar la “Plantilla de document” i, a continuació, empleneu els buits que apareixen a la part esquerra. Generalment generen una còpia fina del document. 1Checker també inclou el traductor que funciona amb Google i Bing per tal de poder traduir ràpidament les paraules i frases vagues.

És un programa gratuït com el de Grammarly free per detectar els errors bàsics. Pot ser útil per eliminar la definició de paraules, errors d’ortografia i canvis estructurals. En definitiva, val la pena utilitzar aquest programari ja que no costa res.

8. Correcció en línia

OnlineCorrection és un programa gratuït en línia per estalviar-vos vergonyes que pugueu fer a causa d’errors gramaticals i d’ortografia. Analitza atentament el contingut i després enumera els errors. Fer correccions és molt fàcil, ja que s’indiquen paraules equivocades amb diferents colors. L’eina també proporciona les paraules suggerides.

La cerca en línia cerca gramàtica, estil, encanteri, puntuació i duplicació de paraules al text. No hi ha manera de trobar l’originalitat dels continguts. A més, no ofereixen cap versió premium de l’eina.

Juntament amb la funció de correcció d’anglès, OnlineCorrection també admet diversos idiomes, que és la millor part d’aquest comprovant. El programari pot llegir qualsevol text escrit en alemany, francès, espanyol, italià, polonès, portuguès i rus.

OnlineCorrection és una eina senzilla per revisar l’article abans de publicar-lo o presentar-lo a qualsevol persona. Pot ser una opció considerable si busqueu alternatives gramaticals gratuïtes. A més, no cal registrar-se, per tant, heu de provar-los.

9. HemingWay

HemingWay es centra principalment en augmentar la llegibilitat de les publicacions. Podeu utilitzar la seva versió en línia o descarregar l’aplicació d’escriptori. Però heu de pagar 19,99 dòlars per la versió d’escriptori. A més, es pot utilitzar a WordPress o a l’editor mitjà. També presenten la nota de llegibilitat.

Quan enganxeu text, destacarà les frases amb diferents colors. L’eina us indica quina frase és difícil de llegir i també us proporciona els suggeriments per simplificar les paraules. L’editor de Hemingway també té diverses opcions com els encapçalaments, negreta, cursiva, vinyetes i la inserció d’enllaços, etc. Mentre que, d’altra banda, l’editor de Grammarly no permet a l’usuari inserir els enllaços ni enganxar un text amb hiperenllaços..

L’eina també denota la veu passiva de les oracions. Des del nostre punt de vista, Hemingway no és una eina efectiva per a errors gramaticals.

Tot i que, és una bona eina per millorar la llegibilitat dels vostres articles, on encaixa? Primer podeu utilitzar alguna eina avançada com Grammarly i després passar aquest article a través de Hemingway per tal que el vostre article no només estigui lliure d’errors gramaticals, sinó que també estigui compost d’una manera fàcil de llegir..

10. Reverso

Si cerqueu una eina de correcció de dades basada en web, Reverso és per a vosaltres. Van desenvolupar una extensió per als usuaris de Chrome, però no hi ha cap aplicació d’escriptori, Android o iOS. Per utilitzar la versió en línia només vés a R e verso i enganxeu el text. És possible que no trobeu els errors d’avançament, però és bo per trobar els errors bàsics.

Quin és el que el converteix en un programari similar al de Grammarly? Té un diccionari integrat junt amb opcions de conjugació i sinònims. Per utilitzar-les, seleccioneu primer tot el text i, a continuació, seleccioneu l’opció. És bo si no us agrada obrir diferents llocs per trobar la definició o sinònims de paraules concretes.

Reverso admet diversos idiomes, cosa que significa que pot traduir les vostres dades a qualsevol idioma que admetin com l’alemany, el francès, l’àrab i el rus, etc. Si voleu millorar les vostres habilitats gramaticals, haureu de visitar la seva base de coneixement ben organitzada on. tinguin informació sobre temps, verbs, adverbis, preposicions i molts més temes. També tenen nombrosos temes sobre les regles gramaticals franceses.

Per llegir articles, heu d’utilitzar l’extensió Chrome si us trobeu amb barreres d’idioma. Després d’instal·lar l’extensió, feu doble clic sobre qualsevol de les paraules que apareixen a qualsevol pàgina web per traduir-les als 11 idiomes diferents. De la mateixa manera, podeu traduir frases.

Segons la nostra experiència personal, aquesta eina es pot utilitzar per construir una varietat de frases, però per a la lectura de correccions no es pot basar en ella. D’altra banda, un petit problema amb Reverso és que només poden comprovar 600 caràcters. Així doncs, per a una correcció senzilla i el més important si pateix diferències d’idiomes, segurament té sentit utilitzar-lo.

 • SSD Hosting
 • Superior "10" Els millors proveïdors d’allotjament web més ràpids
 • Superior "10" Serveis d’allotjament del servidor Windows
 • 10 "El millor" Comprar alternatives per configurar el lloc de comerç electrònic

Conclusió

Segons la nostra experiència, ProWritingAid i WhiteSmoke són una de les alternatives gramaticals més prometedores.

Però personalment, us suggerim primer que intenteu utilitzar gramaticalment, ja que és l’eina més avançada que pot detectar més de 250 errors gramaticals avançats senzills i avançats i també resulta bona per millorar el vocabulari. A més, té la interfície més amable en comparació amb qualsevol de les eines de la indústria en aquest moment.

Teniu al vostre cap una millor alternativa gramatical? En cas afirmatiu, compartiu la secció de comentaris que hi ha a continuació i informeu-nos de quina eina utilitzeu per corregir els errors d’escriptura.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map