Sites zoals AppSumo: vind meer deals in AppSumo-alternatieven

AppSumo is een site die deals over software aanbiedt. Deze digitale marktplaats bestaat al een lange tijd en biedt alleen doorlopende deals. Aangezien alle soorten verkopen van voorbijgaande aard zijn, kunt u verwachten dat de meeste deals op sites zoals AppSumo regelmatig zullen veranderen.


Hoewel AppSumo een van de oudste sites van deze aard is, betekent dit niet dat je maar met één bron vastzit. Tegenwoordig zijn er veel wannabes die hebben geprobeerd het AppSumo-model op te volgen – sommige zijn succesvoller dan andere.

Hoe goed scoren deze websites met AppSumo nu er een groeiend aantal softwaremarkten opduikt? Laten we dieper ingaan op deze opties en kijken wat we krijgen.

* Openbaarmaking: affiliate links worden gebruikt in dit bericht. We verdienen een commissie (zonder extra kosten voor u) als u via onze links koopt. Dit helpt onze exploitatiekosten voor schrijver en site te dekken.

Over AppSumo

appsumo websiteAppSumo Homepage (bezoek hier)

AppSumo is al bijna een decennium actief in de softwaremarkt. Dit platform, opgericht in 2011, heeft honderden ontwikkelaars en software-uitgevers geholpen om flink wat geld te verdienen.

Software-levenslange deals en kortingen

Er worden een aantal dealtypes aangeboden via AppSumo, waarvan de meest opvallende zijn de levenslange deals. Dit betekent dat het kopen van die software of service via het platform een ​​eenmalige uitgave is en dat u deze voor altijd kunt gebruiken. Afgezien daarvan zijn er ook jaarlijkse deals en zelfs freebies.

Met het groeiend aantal marktplaatsen lijkt AppSumo de concurrentie aan te gaan. Op het moment van schrijven vermeldde AppSumo 66 deals – nog steeds een vrij aanzienlijk bedrag.

AppSumo BladerenActuele aanbiedingen beschikbaar bij AppSumo (klik hier om door deze deals te bladeren).

Ze verdelen de beschikbare software in een vrij breed scala van categorieën, maar blijkbaar zijn de meer populaire gebieden marketing en leadgeneratie. Er zijn natuurlijk af en toe vreemde items zoals eBooks en ander informatief materiaal.

Het beste van het gebruik van AppSumo is dat u op elk moment solide deals over software kunt krijgen en niet hoeft te wachten op een Black Friday- of Cyber ​​Monday-uitverkoop.

Voor wie is AppSumo: Professionele bloggers, affiliate marketeers, kleine bedrijven.

Bezoek AppSumo

5 Beste AppSumo-alternatieven

1. StackSocial

Stacksocial-startpagina

Als je AppSumo naar een vergelijkbare site als StackSocial hebt bekeken, zou je eerste reactie waarschijnlijk “WOW” zijn. StackSocial is een paar jaar na AppSumo opgestart en groeit sindsdien sterk.

Sinds de start ervan beweert Stacksocial dat het meer dan $ 50 miljoen heeft verdiend voor klanten, bezoekers meer dan $ 1,5 miljard heeft bespaard en meer dan vier miljoen deals heeft genoteerd. Met elke maat is dat een behoorlijk groot stuk software en dollars.

Er zijn letterlijk honderden deals beschikbaar op StackSocial en het platform is voorbij de fase van ‘alleen software’ gekomen. Het is nu praktisch een volledig e-commerceplatform dat ook deals heeft voor alles, van autogadgets tot modeaccessoires.

Hoewel puristen daar misschien niet zo blij mee zijn, is er niet echt iets om over te huilen, aangezien StackSocial nog steeds sterk is in het kernsoftwareaanbod. Een snelle zoekopdracht naar ‘VPN’ alleen al bracht meer dan 20 opties naar voren om uit te kiezen.

StackSocial is gemakkelijk het beste AppSumo-alternatief dat ik tot nu toe heb gevonden. In feite overtreft het AppSumo ver in termen van wat er op elk moment wordt aangeboden.

Voor wie is StackSocial: Iedereen

Bezoek StackSocial

2. Dealify

Dealify-startpagina

In vergelijking met de krachtige due die hierboven is vermeld, lijkt Dealify een beetje een teleurstellend aanbod aan deals te hebben. Toen ik op de site kwam, waren er eigenlijk maar zes deals beschikbaar. Zelfs als we rekening houden met deals die komen en gaan, lijkt het een beetje onaangenaam om minder dan tien deals op de hele site te hebben.

Afgezien van hun nogal magere aanbod, heeft de Dealify Facebook-pagina ook een beperkte bekendheid met slechts een paar honderd volgers. Dealify doet echter niet echt alsof het anders is, met de eigenaar beweert dat hij de site begon uit “passie voor online marketing en groeihacking”.

Hun marketingpitch richt zich op marketeers en ‘growth hackers’, maar toen ik naar de eerste deal keek, was ik niet erg overtuigd. Het was een aanbieding op een wachtwoordbeheerapplicatie.

Voor wie is Dealify bedoeld: Growth hackers, marketeers, kleine bedrijven

Bezoek Dealify

3. PitchGround

PitchGround Homepagina

Als een marktplaatsbedrijf meer personeel heeft dan het aantal deals dat het heeft, zou ik me een beetje zorgen maken als ik de eigenaar was. Helaas is dat de huidige positie waarin PitchGround zich lijkt te bevinden.

Ik vond deze site voor het eerst toen ik wat basisonderzoek deed naar AppSumo – de PitchGround-advertentie verscheen constant op Google en zei: “Je zou het beter kunnen doen”. Dit betekent dat hun marketingteam zich actief richt op AppSumo-klanten. Misschien moet er meer tijd worden besteed aan het vinden van deals voor hun eigen gebruikers.

Een snelle blik op de PitchGround-site toonde in totaal 27 deals – waarvan er slechts 5 actief waren op het moment dat dit artikel werd gemaakt. De rest werd gemarkeerd als ‘uitverkocht’. Afgezien daarvan worden bezoekers van de site voortdurend lastiggevallen om zich aan te melden voor hun dealmeldingen via een reeks zeer vervelende pop-ups.

Voor wie is PitchGround: Kleine bedrijven, marketeers, professionele bloggers

Bezoek PitchGround

4. DealFuel

DealFuel-startpaginaDealFuel-startpagina

In plaats van zich alleen te richten op website-eigenaren of bedrijven, biedt DealFuel een breed scala aan zeer nuttige multifunctionele software en zelfs bronnen. Enkele voorbeelden hiervan zijn Junk Cleaners voor pc’s of zelfs pakketten met folders voor zakelijk gebruik, waarvan sommige zelfs gratis worden weggegeven.

Met 21 pagina’s met deals om uit te kiezen, kan het even duren voordat u door de site bladert. Ze hebben dit echter gemakkelijker gemaakt met meerdere manieren om de aangeboden deals te sorteren. Bijzonder is dat DealFuel speciale categorieën heeft voor WordPress en plug-ins – geweldig voor veel site-eigenaren.

In één oogopslag is dit weer een kleine operatie die wordt uitgevoerd door een kerngroep van mensen die erin geslaagd is een succesvolle site te bouwen. Inspirerend voor andere site-eigenaren die hun deals gebruiken om hun eigen sites te laten groeien, ja?

Voor wie is DealFuel: WordPress-site-eigenaren, kleine bedrijven, regelmatige dealzoekers

Bezoek DealFuel

5. Deal Mirror

DealMirror-startpaginaDeal Mirro Homepagina

Deal Mirror is erg gericht op deals voor software om websites te helpen groeien. Ze hebben een aantal aanbiedingen die categorieën omvatten, variërend van marketing tot sociale analyse. Helaas lijken ze op het moment van schrijven beperkte aanbiedingen te hebben.

Hoewel degenen die ik vond redelijk nuttig waren, lijkt er een beetje gebrek aan diepte te zijn in wat hier beschikbaar is. Toch is het leuk dat ze de moeilijkheden van het opstarten van nieuwere sites begrijpen en een categorie hebben gemaakt met het label ‘Deals onder $ 20’.

Deals komen hier ook met een Tevredenheidsgarantie, en ze zullen alle aankopen die u wilt terugbetalen, zonder vragen te stellen.

Who Deal Mirror is voor: Pro-bloggers, kleine tot middelgrote bedrijven

Bezoek DealMirror

Hoe softwaremarktplaatsen werken

Het werkmodel is relatief eenvoudig.

Marktplaatsen nemen contact op met ontwikkelaars, uitgevers of serviceproviders en onderhandelen over de voorwaarden van een ‘deal’. Deze deals zijn vaak uniek voor de markt om een ​​aantrekkelijke verkoopfactor te creëren.

Marketplaces nemen vervolgens de taak op zich om de deal zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor haar bezoekers. Ondertussen, voor elke verkoop die de man in het midden (de marktplaats) heeft gemaakt, krijgt hij een korting – soms een aanzienlijk bedrag.

AppSumo-voorbeeldenVoorbeeld – Enorme besparingen gevonden bij AppSumo, bespaar tot 96% in marketingsoftware zoals Boost en anderen.

Deze drie-hoekige strategie komt alle betrokkenen ten goede. De bron van de software krijgt vrije markttoegang tot een anders onaangesproken klantensegment en de markt verdient een deel van elke verkoop. Ten slotte krijgt de koper een geweldige korting.

De meeste deal-marktplaatsen werken ook met gelieerde ondernemingen, dus u zult waarschijnlijk sites tegenkomen die deals aanbieden die zich uitstrekken over meer dan één marktplaats. Dit helpt de marktplaatsen verder elk over het internet uit te breiden.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u zelfs zelf een affiliate-site starten en profiteren van de deals die door deze marktplaatsen worden aangeboden.

Conclusie: zijn dealmarktplaatsen nuttig?

Inmiddels heeft u zich waarschijnlijk gerealiseerd dat de meeste van deze dealsites eigenlijk zijn gericht op website-eigenaren die de groei willen uitbreiden. Inhoud en SEO zijn de essentiële kern van elke website of blog, maar het uitbreiden van bereik is een andere zaak.

Populaire categorieën voor software-deals zijn onder meer:

 • Website bouwen
 • Cursussen en gidsen
 • SEO-beheer
 • Verkoop en leadgeneratie
 • Marketing en outreach

Dealwebsites zijn op meer dan één manier nuttig. De eerste is duidelijk: kostenbesparing. Deals op de meeste van deze sites zijn vaak uniek in hun aanbod. Maak bijvoorbeeld van de gelegenheid gebruik om een ​​levenslange licentie voor een applicatie te kopen in plaats van jaarlijks terugkerende kosten te moeten betalen.

De tweede is iets subtieler. Laten we het voorbeeld nemen van een aangesloten site-eigenaar die een applicatie wilde om te helpen bij het genereren van leads. Afgezien van het zoeken naar een deal voor wat u op een marktplaats wilt, kunt u ook door alternatieve aanbiedingen bladeren om te zien of u iets beters kunt tegenkomen of dat waar voor uw geld biedt.

Houd er ook rekening mee dat deze deals regelmatig veranderen, dus u kunt altijd terugkomen om nieuwe ideeën op te doen over welke software het beste bij uw bedrijf past.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map