SEMrush Review: wat er nodig is om uw concurrentie te verslaan

Voor degenen onder u die denken dat internet slechts een willekeurige verzameling websites, eStores en blogs is die daar zijn gedumpt voor uw leesplezier, denk nog eens goed na. Internet is, net als de echte wereld, een moordende zakelijke omgeving. Toegegeven, de gemiddelde Joe zal er gewoon in modderen, maar de echte zakenman behandelt het precies zoals het is – een wedstrijd tegen zakelijke rivalen om inkomsten.


De meeste internetburgers en zelfs kleine bedrijven lezen het nieuws en raken onder de indruk van de stappen die landen over de hele wereld ondernemen om de grensoverschrijdende handel te ondersteunen. Internet is al lang grensoverschrijdend en als u verwacht als bedrijf online te overleven, heeft u meer nodig dan alleen een korte kennis van wat de term Search Engine Optimization betekent.

SEMrush biedt een gratis proefperiode van 7 dagen aan voor zijn softwareEr is een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

In een fysieke winkel moet u punten zoals locatie en klantenverkeer beoordelen. Dat geldt ook voor een website. Het verkeer is voor het grootste deel onzichtbaar, dus u moet weten wat uw klanten aantrekt, bijvoorbeeld via zoekmachines.

Samenvatting SEMrush Review

Uitgebreide tool voor website-analyse voor online bedrijven

Naam: SEMrush

Omschrijving: SEMrush is een business intelligence-software die uitgebreid data-onderzoek biedt. U heeft deze gegevens nodig om uw concurrentie voor te zijn.

Besturingssysteem: Webgebaseerd

Toepassingscategorie: Online marketing, SEO

 • Makkelijk te gebruiken

 • Betrouwbaarheid

 • Kenmerken

 • Waar voor je geld

 • Klantenservice

Over het algemeen

4.2

Overzicht

Semrush heeft alles te maken met het op de markt brengen van uw webinhoud, maar in termen van functies gaat het nog verder dan dat. Je krijgt toegang tot bijna elke tool die je nodig hebt om met anderen te strijden om de toppositie op Google-ranglijsten.

Kom meer te weten:

 • Kennismaken met SEMrush
 • Wat biedt SEMrush?
 • SEMrush-prijzen
 • Voor wie is SEMrush?

Voordelen

 • Ongelofelijk krachtige SEO-ondersteuning
 • Krijg anders niet beschikbare informatie over concurrenten

Nadelen

 • Steile prijzen
 • Probeer SEMrush gratis
 • Vergelijk SEMrush Pricing

{
"@context": "http://schema.org",
"@type": "Beoordeling",
"itemBeoordeeld": {
"@type": "Software applicatie",
"naam": "SEMrush",
"Omschrijving": "SEMrush is een business intelligence-software die uitgebreid data-onderzoek biedt. U heeft deze gegevens nodig om uw concurrentie voor te zijn.",
"beeld": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"besturingssysteem": "Webgebaseerd",
"applicationCategory": "Online marketing, SEO"
},
"beoordeling": {
"@type": "Beoordeling",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"beste beoordeling": 5,
"worstRating": 0
},
"auteur": {
"@type": "Persoon",
"naam": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Semrush heeft alles te maken met het op de markt brengen van uw webinhoud, maar in termen van functies gaat het nog verder dan dat. Je krijgt toegang tot bijna elke tool die je nodig hebt om met anderen te strijden om de toppositie op Google-ranglijsten.

\ r \ n

Kom meer te weten:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Kennismaken met SEMrush
 • \ r \ n

 • Wat biedt SEMrush?
 • \ r \ n

 • SEMrush-prijzen
 • \ r \ n

 • Voor wie is SEMrush?
 • \ r \ n

"
}

Wat is SEMrush

SEMrush is een krachtige en veelzijdige competitieve intelligentiesuite voor online marketing, van SEO en PPC tot onderzoek naar sociale media en videoadvertenties.

Kennismaken met SEMrush

SEMrush is een van de grootste namen die er tegenwoordig zijn op het gebied van SEO. Het is compleet website analyse tool waarmee u de informatie krijgt die u nodig heeft om een ​​succesvolle website te bouwen. Daarmee bedoel ik in termen van informatie – zowel op uw eigen site als uw concurrentie.

Door uw website te optimaliseren op basis van SEO-gegevens, kunt u zoekwoorden en strategieën maken die het verkeer genereren dat u nodig heeft om te overleven.

SEMrush-bedieningspaneelJe centrale zenuwstelsel – het bedieningspaneel

Het eerste dat u tegenkomt in SEMRush is uw configuratiescherm met een overzichtsscherm. Vanaf hier, u kunt websiteverkeer en zoekwoorden bekijken, plus toegang tot andere secties. Dit brengt me bij het eerste grote item dat SEMrush behandelt, namelijk informatie.

Wat biedt SEMrush

SEMrush biedt u uitgebreide informatie over uw website en die van concurrenten.

Via SEMrush kunt u uitgebreide informatie verkrijgen, niet alleen op uw eigen site, maar van elke andere bestaande website – inclusief uw concurrentie.

U krijgt de mogelijkheid om zoekwoorden te leren, waar deze worden gerangschikt, hoeveel verkeer elk zoekwoord krijgt en zelfs de kosten van het kopen van verschillende zoekwoorden via Google.

Bovendien is een krachtige functie die SEMrush biedt trefwoordonderzoek. Voordat u zelfs maar inhoud voor uw site produceert, moet u SEMrush controleren en u kunt zien hoe populair dat zoekwoord is. Dat betekent hoe populair het is, hoe moeilijk het zal zijn om dat zoekwoord te rangschikken en zelfs te zien hoe anderen het doen in hetzelfde streven.

SEMrush - Het kennen van de backlinks van uw site is een belangrijk onderdeel van uw SEO-strategieHet kennen van de backlinks van uw site is een belangrijk onderdeel van uw SEO-strategie

Verderop is het ook van cruciaal belang om uw eigen positie in de zoekwoordrangschikking in de gaten te houden. Dit is een doorlopende taak en kan worden geautomatiseerd via SEMrush. Stel gewoon uw parameters in en u ontvangt regelmatig rapporten van het systeem.

Het laatste belangrijke aandachtspunt is dat SEMrush de tijd heeft bijgehouden en zich duidelijk onderscheidt door te weten wat Google doet op het gebied van mobiel verkeer. Dit is een relatief nieuwere dimensie die veel mensen nog steeds negeren, zelfs met de explosie van smartphoneverkeer.

Door u in staat te stellen desktop- en mobiele analyse te vergelijken, kunt u keywording op twee fronten benaderen. Optimaliseer voor beide en u bent klaar voor succes.

SEMrush-prijzen

SEMrush-plannen en prijzenNiet goedkoop, maar is het een prijs die je kunt betalen om niet te betalen?

SEMrush biedt 3 soorten plannen,

 • Pro – begint vanaf $ 99,95 per maand
 • Guru – begint vanaf $ 199,95 per maand
 • Zakelijk – begint vanaf $ 399,95 per maand

Afgezien van de analysefuncties hebben Guru- en zakelijke gebruikers toegang tot oudere database-informatie.

Er zijn momenteel meer dan 1 miljoen mensen die SEMrush gebruiken. U kunt het proberen, want u krijgt een gratis proefperiode van 7 dagen op de tool.

Conclusie

Persoonlijk vind ik dat SEMrush een beangstigend krachtige tool is die alle bedrijven die afhankelijk zijn van internet zouden moeten gebruiken. Er zijn kennisbanken in SEO, er zijn tutorials, er zijn zelfs experts die het werk voor je kunnen doen. Maar SEMrush is pure kracht binnen handbereik en maakt het werk niet al te ingewikkeld.

Het enige kleine technische probleem is een twistpunt. SEMrush begint bij US $ 99,95 per maand op het meest elementaire prijsniveau. Maar de keerzijde van die medaille is de pure kracht van wat het biedt. Persoonlijk zou mijn vraag zijn – kun je het je veroorloven om die prijs NIET te betalen?

Om te beginnen: Ontvang de gratis proefperiode van 7 dagen

FTC-openbaarmaking: BuildThis ontvangt verwijzingskosten van tools die op deze website worden vermeld. Maar de meningen zijn gebaseerd op onze ervaring en niet op hoeveel ze betalen. We richten ons op het helpen van kleine bedrijven en individuen om als bedrijf websites te bouwen. Steun ons werk en leer meer over onze verdiensten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map