Constante contactbeoordeling: functies, prijzen en vergelijkingen

Er zijn tegenwoordig zoveel websites online dat als u een eCommerce-verkoper bent of zelfs iemand hoopt contact met u op te nemen en gratis informatie te verstrekken, u zich waarschijnlijk zorgen maakt. In een wereld van pushmeldingen en agressieve marketing is het van cruciaal belang om via e-mail contact te kunnen opnemen. E-mailmarketing kan een fantastische manier zijn om verkeer naar uw site te leiden als het correct wordt gedaan.


Onder een groot aantal andere beste e-mailmarketingservices is ConstantContact een naam die constant opduikt (geen woordspeling bedoeld). Afgezien van zijn kerncompetentie in e-mailmarketing, is de site ook uitgebreid met andere marketinggerelateerde services die een pluspunt zijn.

Vandaag bekijken we wat Constant Contact te bieden heeft en welke ervaring u kunt verwachten als u besluit het eens te proberen.

Overzicht van constant contactoverzicht

E-mailmarketingtool boordevol functies voor kleine bedrijven

Naam: Constant contact

Omschrijving: Constant Contact is een geautomatiseerde digitale marketingoplossing die bedrijven (en sommige individuen) helpt hun bereik te vergroten. Het zit boordevol met alles wat u ooit nodig zou hebben, van het creëren van uw outreach-inhoud tot het analyseren van resultaten.

Besturingssysteem: Webgebaseerd

Toepassingscategorie: Software voor e-mailmarketing

 • Makkelijk te gebruiken

 • Sjablonen & Ontwerp

 • Kenmerken

 • Waar voor je geld

 • Klantenservice

Over het algemeen

4.1

Overzicht

Deze zeer eenvoudige en toch uiterst wendbare tool is de perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven om hun marketingcapaciteiten te versterken. De gemakkelijk te navigeren interface is de perfecte balans tussen eenvoud en functieset. Blijf uit de buurt van al te complexe processen en werk hier in mooie, gestroomlijnde workflows.

Kom meer te weten:

 • Showcase van e-mailsjablonen
 • Constant contact versus MailChimp
 • Succesverhalen van Constant Contact
 • Opmerking van Jerry Low

Voordelen

 • Gratis proefperiode van 60 dagen
 • Gemakkelijke contactenlijst importeren
 • Indrukwekkende lijst met add-ons

Nadelen

 • Vreemd automatisch antwoordsysteem

{
"@context": "http://schema.org",
"@type": "Beoordeling",
"itemBeoordeeld": {
"@type": "Software applicatie",
"naam": "Constant contact",
"Omschrijving": "Constant Contact is een geautomatiseerde digitale marketingoplossing die bedrijven (en sommige individuen) helpt hun bereik te vergroten. Het zit boordevol met alles wat u ooit nodig zou hebben, van het creëren van uw outreach-inhoud tot het analyseren van resultaten.",
"beeld": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"besturingssysteem": "Webgebaseerd",
"applicationCategory": "Software voor e-mailmarketing"
},
"beoordeling": {
"@type": "Beoordeling",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"beste beoordeling": 5,
"worstRating": 0
},
"auteur": {
"@type": "Persoon",
"naam": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Deze zeer eenvoudige en toch uiterst wendbare tool is de perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven om hun marketingcapaciteiten te versterken. De gemakkelijk te navigeren interface is de perfecte balans tussen eenvoud en functieset. Blijf uit de buurt van al te complexe processen en werk hier in mooie, gestroomlijnde workflows.

\ r \ n

Kom meer te weten:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Showcase van e-mailsjablonen
 • \ r \ n

 • Constant contact versus MailChimp
 • \ r \ n

 • Succesverhalen van Constant Contact
 • \ r \ n

 • Opmerking van Jerry Low
 • \ r \ n

"
}

Constante contactfuncties

Houd er rekening mee dat Constant Contact zich primair richt op e-mailmarketing: zodra u een geregistreerd account heeft, kunt u een e-maillijst maken, uw contactgegevens invoeren en vervolgens uw eerste e-mail maken.

Contactgegevens zijn verplicht en voor degenen onder u die nieuw zijn in e-mailmarketing, is dit een gebied om op te letten. Veel landen hebben tegenwoordig strikte wetten met betrekking tot gegevensprivacy en persoonlijke gegevens. Houd rekening met deze wetten en zorg ervoor dat u deze naleeft voordat u marketingmails verstuurt!

1. Een lijst maken

Uw abonneelijst is het hart van uw e-mailmarketingcampagne en bestaat uit alle e-mailadressen die u wilt bereiken. Ze één voor één invoeren zou een nieuwe vorm van waanzin zijn, dus Constant Contact heeft verschillende eenvoudige manieren om uw lijst te vullen.

De snelste en gemakkelijkste methoden zijn om ze te uploaden in de vorm van een bestand, ze rechtstreeks te importeren uit een Gmail-contactenlijst of ze zelfs uit Microsoft Outlook te halen. Als u de lijst in een bestand uploadt, houd er dan rekening mee dat Constant Contact kommagescheiden waarden (CSV), Excel en platte tekst-indelingen herkent.

Elke record kan worden bewerkt en u kunt tags toewijzenZodra je dat hebt gedaan, heb je toegang tot je contactgegevens via de Contactbeheerder. Hierdoor kunt u daar informatie bewerken, maar u kunt ook toevoegen wat het systeem ‘Tags’ noemt. Ik veronderstel dat dit nuttig zou kunnen zijn bij het op een of andere manier groeperen van contacten binnen de lijsten, maar het één voor één bewerken van de records is buitengewoon vervelend.

2. Uw e-mailmarketingcampagnes uitvoeren

De visuele editor van Constant Contact is gemakkelijk te gebruikenDe visuele editor is gemakkelijk te gebruiken en sjablonen zijn er in overvloed.

Zodra u uw e-maillijst heeft uitgezocht, bent u klaar om aan een e-mailmarketingcampagne te beginnen.

Om u hierbij te helpen, heeft Constant Contact een zeer grote verzameling sjablonen om u op weg te helpen. Sterker nog, er is een visuele editor die u kunt gebruiken om al deze sjablonen aan te passen aan uw behoeften. U kunt zelfs een voorbeeld van enkele van die sjablonen bekijken voordat u zich aanmeldt voor Constant Contact.

3. E-mailsjablonen van Constant Contact

* Klik op afbeelding om te vergroten.

De standaard nieuwsbriefsjabloon van Constant ContactBasic nieuwsbriefsjabloon.

Constante e-mailsjablonen voor contact voor de Black Friday-marketingcampagneE-mailsjablonen voor de Black Friday-marketingcampagne.

E-mailsjablonen van Constant Contact voor fitnesscentra / sportscholen.E-mailsjablonen voor fitnesscentra / sportscholen.

E-mailsjablonen voor restaurants en bars.

E-mailsjablonen voor vastgoedbedrijven.

E-mailsjablonen voor kerstverkopen.

E-mailsjablonen voor conferenties.

E-mailsjablonen voor mode / boetieks.

Meer informatie: bekijk alle e-mailsjablonen bij Constant Contact.

Elk van de sjablonen bevat alle basisinformatie die nodig is om uw e-mail te laten voldoen aan de meeste standaardvoorschriften. Dit omvat het opnemen van een fysiek adres voor uw bedrijf, de verplichte afmeldlink en enkele andere nuttige informatie.

Als u uw eigen media heeft, zoals logo’s of eigen afbeeldingen, kunt u deze uploaden naar het systeem en ook gebruiken in uw nieuwsbrieven. Je hebt maximaal 2 GB opslagruimte, dus het is onwaarschijnlijk dat je binnenkort zult opraken.

Plan uw e-mails voor automatische vrijgave.

Zodra u een naam heeft gegeven, heeft bewerkt en tevreden bent met de e-mailcampagne die u heeft ontworpen, kunt u deze opslaan en deze onmiddellijk verzenden of plannen voor een latere, geautomatiseerde bezorgtijd en -datum. Constant Contact volgt Australian Western Standard Time (AWST), dus je zult moeten zet uw lokale tijd om daarna om e-mails correct in te plannen.

De enige kleine fout die ik belangrijk vond, is dat het systeem op geen enkele manier kan worden geconfigureerd om automatisch te reageren op antwoorden van gebruikers. Wat Constant Contact beschouwt als automatisch reageren, is meer een triggereffect dat op vooraf ingestelde tijden plaatsvindt om een ​​reeks e-mails vrij te geven.

4. De resultaten van uw campagnes controleren

Constant Contact providers geven direct updates over uw marketingcampagnesOntvang direct updates over uw marketingcampagnes.

Na elke campagne kunt u de resultaten ervan zien op het tabblad Rapportage.

Constant Contact heeft een gemakkelijk leesbare grafiek van uw resultaten en bevat essentiële statistieken zoals klikfrequentie en open tarieven. Als u besluit om Google Analytics te integreren, zal er meer informatie beschikbaar zijn. Afgezien van afzonderlijke campagneresultaten, kunt u uw resultaten ook afstemmen op verschillende campagnes.

5. Constant contact Apps en integraties

Er zijn honderden add-on beschikbaar op de marktplaats van Constant Contact.Er zijn honderden add-on beschikbaar op de Marketplace.

Constant Contact heeft een oogverblindende lijst van meer dan 300 apps en andere modules die u kunt integreren in uw hoofdaccount. Deze variëren van de eenvoudige e-mailimport-apps zoals voor uw Google- of Outlook-accounts tot het werken met Zoho en Azureplus voor Customer Relationship Management en Automated Lead Management en Sales Forecasting.

De apps worden vermeld op een marktplaats waar ze op dezelfde manier kunnen worden gesorteerd als WordPress-plug-ins, op naam, beoordelingen, beoordelingen of zelfs wanneer ze zijn toegevoegd. Deze apps bieden de ongekende mogelijkheid om uw e-mailmarketing enorm op te schalen.

6. Evenementenbeheer

Dit is iets dat de meeste e-mailmarketingtools nog niet echt hebben opgenomen. Als extra module voor uw account kunt u zich aanmelden voor eventmanagement in Constant Contact. Hiermee kunt u een uitnodiging voor een evenement e-mailen en de gebruiker zijn antwoorden laten invullen. Die antwoorden worden in het systeem opgeslagen en u kunt registraties rechtstreeks vanuit het dashboard volgen.

Dit is een zeer eenvoudige functie die voor veel bedrijven zo nuttig kan zijn. U kunt zelfs donaties vragen voor een bepaald evenement via de e-mail die kan linken naar een aangepaste donatiepagina. Hiervoor geldt helaas een maandelijks bedrag.

7. Aanvullende bronnen en ondersteuning

Als een van de topnamen in de e-mailmarketinggame wil Constant Contact dat u slaagt in uw campagnes. Daartoe heeft het een grote opslagplaats van online bronnen die u kunt inschakelen voor hulp. Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen in welke branche u zich bevindt en u krijgt campagne-ideeën en zelfs suggesties over welke sjablonen geschikt zijn voor uw behoeften.

Afgezien daarvan wordt het systeem ook geleverd met een kennisbank die de antwoorden bevat op veel voorkomende problemen waarmee eerdere gebruikers te maken hebben gehad. Dit omvat zowel artikelen als videozelfstudies. Als dat de problemen waarmee u wordt geconfronteerd nog steeds niet heeft opgelost, is er ook een uitgebreid ondersteuningssysteem.

Constant contact wordt geleverd met hulp van chatbot, e-mailondersteuning, een actieve gebruikersgemeenschap en directe telefoonlijnen uit de VS, Canada, Mexico en het VK. Er is nog een lijn die gesprekken vanuit andere internationale gebieden ondersteunt. Telefonische ondersteuning is niet 24/7, maar de ondersteunde tijd is genereus.

Voor degenen die echt wanhopig op zoek zijn naar hulp, biedt Constant Contact ook beperkte hulp in het weekend via zijn Twitter-account.

Constante contactprijzen

Constant contact biedt twee hoofdvarianten; E-mail en e-mail Plus. E-mail is een basisversie voor één gebruiker en staat geen e-mailautomatisering, evenementmarketing, online donaties, enquêtes en peilingen of het gebruik van kortingsbonnen toe.

Afgezien van dat, wordt al het andere op basis van een niveau geprijsd, afhankelijk van de grootte van uw e-maillijst. De prijzen variëren van de lage prijzen van 500 abonnees voor $ 20 per maand tot 50.000 abonnees voor $ 335 per maand. Degenen die nog grotere lijsten hebben, moeten deze rechtstreeks afhandelen voor prijzen.

Als u kiest voor de add-on event management-functie, wees dan bereid om minimaal $ 45 per maand extra te betalen, afhankelijk van de grootte van uw marketinglijst.

Voor nieuwe gebruikers wordt Constant Contact geleverd met een proefperiode van 60 dagen, waarin u kunt genieten van alle voordelen van een Email Plus-account. Het enige verschil is dat je tijdens je proefperiode beperkt bent tot een lijstgrootte van 100.

Constant contact versus Mail Chimp

Functies / prijzen
CTCT Basic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Gratis abonnementen?NeeNeeJa
0 – 500 abonnees$ 17,00 / maand$ 38,25 / maandVrij
Voor 2000 abonnees$ 38,25 / maand$ 59,50 / maand$ 50,00 / maand
Voor 10.000 abonnees$ 80,75 / maand$ 106,25 / maand$ 75,00 / maand
Voor 25.000 abonnees$ 191,25 / maand$ 191,25 / maand$ 150,00 / maand
Meerdere beheerdersNeeJaJa
Hittekaart met kliktrackingJaJaNee
Sms-marketingJaJaNee
Eenvoudige gebruikerssegmentatieJaJaNee
EvenementmanagementJaJaNee
Facebook / Instragram MarketingNeeNeeJa
FactureringJaJaNee
Korting voor non-profitorganisaties20 – 30% korting20 – 30% kortingNee
Gratis proefperiode60 dagen60 dagenNee
Bezoek onlineConstant contactMailChimp

* Opmerking: het gratis abonnement van MailChimp is beschikbaar voor minder dan 2.000 abonnees en 12.000 e-mails per maand

Bezoek Constant Contact

Succesverhalen

In het afgelopen decennium heeft The Vin Bin zijn expertise bewezen door klanten een verfijnde variëteit aan wijnen, ambachtelijke bieren, sterke dranken, ambachtelijke kazen en gastronomische gerechten aan te bieden. Het geesteskind van Rick Lombardi, deze speciaalzaak is van kracht tot kracht gegroeid en heeft van zijn passie een bloeiend bedrijf gemaakt.

Constant Contact is een van de tools die Rick gebruikt en hij beschouwt het als een groot deel van zijn succes. Het systeem bood hem een ​​betaalbare manier om klantrelaties op te bouwen en naar Vin Bin te brengen. Rick en vele anderen zoals hij hebben gebruik gemaakt van e-mailmarketing om hun bedrijf kracht bij te zetten en de groei te vergroten.

Meer informatie: lees succesverhalen bij Constant Contact.

Conclusie

Met meer dan 650.000 klanten die in 15 jaar zijn bediend, is Constant Contact een leider geworden in marketing voor kleine bedrijven. Ze bieden een speciale mix van vakkennis, efficiënte kerncompetentie en een sterk ondersteuningssysteem.

Persoonlijk voelt Constant Contact, na eerder een paar e-mailmarketingplatforms te hebben gebruikt, redelijk goed. Het heeft alle faciliteiten (en meer) die een professionele site zou bieden, terwijl het tegelijkertijd een vereenvoudigde gebruikersinterface heeft die niet al te intimiderend is. Als je eenmaal rekening houdt met dat solide ondersteuningssysteem, zou ik zeggen dat dit een echte winnaar is.

Opmerking van Jerry Low

Ik gebruik MailChimp voor WHSR-nieuwsbrief. Ongeveer een jaar geleden biedt Constant Contact mij een gratis account aan. Ik ben om verschillende redenen niet overgestapt:

 1. Goedkopere kosten op lange termijn – MailChimp is 5 – 10% goedkoper dan zijn concurrenten.
 2. Ik ben blij met de e-mailbouwer van MailChimp – daarom ben ik niet in de stemming om anderen uit te proberen (waarom iets repareren als het niet kapot is?).
 3. En bovenal heb ik enorme inspanningen en geld besteed om het gebruik van MailChimp onder de knie te krijgen en om mijn huidige e-mailautomatiseringssysteem op te zetten. De kosten van het overstappen wegen zwaarder dan het geld dat ik kan besparen op het gratis account.

Dat gezegd hebbende, is Constant Contact naar mijn mening gemakkelijk een van de drie beste kanshebbers op het gebied van e-mailmarketingtools.

Ze lijken op de geavanceerde versie van MailChimp.

De prijzen van Constant Contact zijn iets hoger, maar u krijgt waar u voor betaalt. Sommige marketingfuncties, zoals sms-marekting, realtime verkoopwaarschuwingen, sociale CRM, eenvoudige gebruikerssegmentatie en facturering (die u niet bij MailChimp kunt krijgen), kunnen van vitaal belang zijn voor grote bedrijfsorganisaties. Om te beginnen raad ik aan om succesverhalen te lezen op de website van Constant Contact voor meer informatie.

Meer informatie: Bezoek Constant Contact Online

Opmerking: deze recensie is voor het eerst gepubliceerd op onze zustersite Web Hosting Secret onthuld.

FTC-openbaarmaking: BuildThis ontvangt verwijzingskosten van tools die op deze website worden vermeld. Maar de meningen zijn gebaseerd op onze ervaring en niet op hoeveel ze betalen. We richten ons op het helpen van kleine bedrijven en individuen om als bedrijf websites te bouwen. Steun ons werk en leer meer over onze verdiensten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map