Sucuri Security WordPress -laajennuskatsaus

Toistanut mantran ”Huomaa oma yritys” uudestaan ​​ja uudestaan ​​suurimman osan urani ajan, olen aina kehottanut yrityksiä pysymään keskittyneinä ja jättämään kapeat tarpeet asiantuntijoiden käsiin. Tänään tarkastelemme Sucuri Security WordPress -laajennusta, joka tarjoaa joukon suojausvaihtoehtoja yhdessä paketissa.


Itse Sucuri on Delawaren perustama turvayhtiö, joka on kehittynyt ajan myötä ja ylläpitää hajautettua tietoturva-asiantuntijoiden ryhmää ympäri maailmaa. Vaikka se on suhteellisen nuori turvayhtiöiden edessä, se on rakentanut uskomattoman maineen Internetissä elävien huipputeknisten yritysten keskuudessa (kuvastoin sanottuna).

Sucuri-yhteenveto

Täydellinen WordPress-suojauslaajennus

Nimi: Sucuri

Kuvaus: Sucuri on tietoturvaohjelmisto, joka suojaa verkkosivustoasi DDoS-hyökkäyksiltä tai hakkereilta. Freemium-työkalu on kuitenkin vähemmän kattava verrattuna muihin. Jotkut ominaisuudet vaativat maksun, kun taas kilpailijansa tarjoavat ilmaiseksi.

Käyttöjärjestelmä: Web-pohjainen

Sovellusluokka: Suojaus, WordPress

 • Helppokäyttöisyys

 • Luotettavuus

 • ominaisuudet

 • Rahan arvo

 • Asiakaspalvelu

Yleensä ottaen

4.1

Yhteenveto

Toisin kuin useimmat tavalliset tietoturvalaajennukset, Sucuri Security on suunniteltu kokonaisvaltaiseksi palveluksi, joka tarkoittaa, että se huolehtii sinusta ennen hyökkäystä, ja voi jopa neuvoa sinua parhaiten ratkaisemaan asiat, jos jokin menee pieleen. Sitä voi käyttää vapaasti, mutta siinä on premium-ominaisuudet niille, jotka etsivät lopullista vakuutta.

Lisätietoja:

 • Kuinka Sucuri-kovettuminen toimii?
 • Sucuri-hakkerointivaihtoehdot
 • Sucuri-hinnoittelu
 • Onko Sucuri sen arvoinen?

Plussat

 • Freemium-tilausmalli

Haittoja

 • Rajoitettu toiminnallisuus
 • Korkeat kustannukset joillekin perusominaisuuksille, kuten palomuurille
 • Lisätietoja Sucuri WP -laajennuksesta
 • Käy Sucurissa

{
"@context": "http://schema.org",
"@tyyppi": "Arvostelu",
"itemReviewed": {
"@tyyppi": "Ohjelmistosovellus",
"nimi": "Sucuri",
"kuvaus": "Sucuri on tietoturvaohjelmisto, joka suojaa verkkosivustoasi DDoS-hyökkäyksiltä tai hakkereilta. Freemium-työkalu on kuitenkin vähemmän kattava verrattuna muihin. Jotkut ominaisuudet vaativat maksun, kun taas kilpailijansa tarjoavat ilmaiseksi.",
"kuva": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sucuri-home-review.jpg",
"käyttöjärjestelmä": "Web-pohjainen",
"applicationCategory": "Suojaus, WordPress"
},
"reviewRating": {
"@tyyppi": "luokitus",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"kirjailija": {
"@tyyppi": "Henkilö",
"nimi": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Toisin kuin useimmat tavalliset tietoturvalaajennukset, Sucuri Security on suunniteltu kokonaisvaltaiseksi palveluksi, joka tarkoittaa, että se huolehtii sinusta ennen hyökkäystä, ja voi jopa neuvoa sinua parhaiten ratkaisemaan asiat, jos jokin menee pieleen. Sitä voi käyttää vapaasti, mutta siinä on premium-ominaisuudet niille, jotka etsivät lopullista vakuutta.

\ R \ n

Lisätietoja:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Kuinka Sucuri-kovettuminen toimii?
 • \ R \ n

 • Sucuri-hakkerointivaihtoehdot
 • \ R \ n

 • Sucuri-hinnoittelu
 • \ R \ n

 • Onko Sucuri sen arvoinen?
 • \ R \ n

\ R \ n

"
}

Tutustu Sucuri Security WordPress -laajennukseen

Plugin löytyy WordPress-laajennustietokannastaPlugin löytyy WordPress-laajennustietokanta.

Sucuri-laajennuksen asennus ei eroa muista WordPress-laajennuksista. Se löytyy joko haulla plugin-paneelista tai ladataan suoraan pakettina plugin-hakemistoon. Sen jälkeen se on aktivoitava ja määritettävä sitten.

Sucuri Security -sovelluksen komentokeskus on hallintapaneeli, joka antaa sinulle suuren kuvan näkymästä sivustosi tilasta. Täällä on luettelo- ja lokinäytöt, jotka kertovat sinulle kaiken siitä, mitä viime aikoina on tapahtunut, aina suosituksiin.

Sucuri on hienoa pitää verkkosivustosi turvassa hyökkäyksiltä.

Ensimmäinen asia, joka laajennus tekee, on sivustosi ydintarkistuksen tarkistus. Plugin tietää, mitä tiedostoja siellä pitäisi olla, ja niiden koostumuksia, joten vaikka olet itse tehnyt muutoksia mihin tahansa sivustotiedostoihin, kuten .httaccess, plugin näyttää hälytyksen. Se on hyvä tietää, ja jos olet varma, että olet tehnyt muutoksia, varoitukset voidaan hylätä.

Skanneri toimii päivittäin, ja voit asettaa ajoitukset toimimaan tarvittaessa. Tämä on hyödyllinen määritä ja unohda -tehtävä, joka sinun on suoritettava vain kerran.

Kuinka Sucuri-kovettuminen toimii

Sucuri-02Sucurin karkaisuvaihtoehdot auttavat poistamaan haavoittuvuuksia.

Sucurilla on oma laitteistopalomuuri, jonka avulla voit ohjata liikennettäsiSucurilla on oma laitteistopalomuuri, jonka avulla voit ohjata liikennettäsi.

Sen lisäksi, toinen suuri osa laajennuksesta on mahdollisuus kohentaa sivustoasi, mitä Sucuri kutsuu “kovettuvaksi”. Tämän avulla voit valita useista vaihtoehdoista, mitä tietoturvatasoa haluaisit tietyillä alueilla.

Haluatko esimerkiksi ohjata liikennettä Sucuri-palvelimen palomuurien kautta? Jotkut vaihtoehdot, kuten palomuuripalvelu, ovat hinnalla.

Sucuri-hosting

Huomaa kuitenkin, että monet hyvät verkkoisäntäkoneet tarjoavat jo joitain näistä palveluista jo yhteistyössä turvallisuusasiantuntijoiden kanssa.

Sucuri – kumppanuus suosittujen hosting – yritysten kanssa, kuten InMotion Hosting, A2 Hosting, GoDaddy jne.

Jos olet uusi asia tässä ja etsit silti hyviä hosting-vaihtoehtoja, tutustu kattavaan luetteloomme verkkoisäntäarvostelut ensimmäinen.

Sucuri Post hakkerointivaihtoehdot

Post hakkerointivaihtoehdot ovat myös saatavillaPost hakkerointivaihtoehdot ovat myös saatavilla

Yksi Sucuri Securityn tarjoamista ominaisuuksista erottuu ja tosiasia, että jos jo olet jo törmännyt ongelmiin, se ei mene vain “oh oh, too bad”. Lisäosassa on osa, joka tarjoaa luettelon toimenpiteistä, jotka voidaan toteuttaa, jos sinut on hakkeroitu. Voit esimerkiksi nollata suojausavaimet, salasanat tai jopa kokonaiset laajennukset.

Lisätietoja: Ota selvää, kuinka Sucuri puhdistaa WordPress-hakkeroinnin

Sucuri-hinnoittelu

Sucuri työskentelee freemium-mallilla ja tarjoaa tällä hetkellä 2 pääpalvelua,

 • Sucuri Firewall -suunnitelmat – alkavat 10 dollaria kuukaudessa
 • Sucuri-verkkosivustojen suojausalusta – alkaen 16,67 dollaria kuukaudessa

Löydät palvelut ja hinnoitteluerot täältä.

Sucuri on tällä hetkellä asennettu yli 300 000 WordPress-sivustoon, joista osa on melko vahvoja ja hyvämaineisia. Itse asiassa Yoast, yksi menestyneimmistä WordPress SEO -laajennuksista, suojaa sivustoaan Sucurilla. Joten tee iThemes ja WPBeginner.

Sucuri – Täydellinen verkkosivustojen suojaus, CDN, DDoS-suojaus.

Johtopäätös – Onko Sucuri sen arvoinen?

Ollakseni rehellinen, käydessänini Sucuri Security for WordPress -sovelluksen, tunnen henkilökohtaisesti olevani vähän hätäinen. Vaikka se on peräisin merkittävältä turvallisuusyritykseltä ja tarjoaa helppokäyttöisen tuotteen, se ei tunnu niin kattava kuin jotkut muut siellä olevat tarjoukset.

Ei ole mitään todellista wow-tekijää.

Itse asiassa jotkut suojausominaisuuksista, joita odotan hyvältä WordPress-tietoturvalaajennuksesta, puuttuvat, kuten sisäänkirjautumisten kaksifaktorinen todennus. Muut ominaisuudet, kuten palomuuri, vaativat maksun, ja Sucuri ei ole aivan halvin hinta, jonka hinnat alkavat 10 dollaria kuukaudessa. Vielä pahempaa on, että muut hyvämaineiset yritykset tarjoavat joitain näistä palveluista ilmaiseksi.

Viimeiseksi minusta tuntuu hieman epämukavalta, että tietoturvalaajennus menee niin kauan päivitysten välillä. Tarkasteluhetkellä oli kulunut 4 kuukautta siitä, kun laajennuksella oli päivitys (katso ensimmäinen kuva yllä). Vaikka tämä ei ehkä ole niin iso juttu tavallisille tavaroille, sanoisin, että tietoturvalaajennus on elinikäinen.

Vieraile lisää: Sucuri Security WordPress -laajennus

FTC-ilmoittaminen: BuildThis saa viittausmaksuja tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map