Sivustot, kuten Fiverr (freelancereille ja vuokralaisille)

Fiverr on sivusto, jonka avulla freelancerit voivat markkinoida palveluitaan. Muutaman viime vuoden aikana freelancer-teollisuus on kasvanut valtavasti. Uudet liiketoimintamallit ja mahdollisuudet ovat johtaneet keikkatalouteen.


Kasvun takia sekä freelancereilla että palveluita hakevilla yritysomistajilla on nyt paljon enemmän valinnanvaraa. Valinta tarkoittaa kuitenkin sitä, että päätökset on tehtävä. Olitpa freelancerina joku palveluita hakeva – minkä alustan tulisi valita?

Mikä on Fiverr ja kuinka se toimii?

Fiverrin kotisivuFiverrin kotisivu (käy täällä)

Fiverr.com on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista digitaalisten palveluiden markkinoista. Se yhdistää ostajia ja myyjiä kaikkea koodauksesta taiteeseen. Myyjillä on vaihtelevat taidot ja asiantuntemustaso.

Fiverr-alustaa käyttävät freelancerit voivat tarjota melkein mitä tahansa kuviteltavissa olevaa, kunhan se toimitetaan Internetissä. Heidän salkunsa, noteeratut hinnat ja entisten asiakkaiden arvostelut auttavat myymään heitä uusille.

Täällä ilmoittautuminen on ilmaista, mutta sinun on rekisteröidyttävä heidän kanssaan etsiäkseen työpaikkoja tai harjoittaa heidän freelancereitaan. Sivusto on järjestetty työryhmittäin ja voit selata sitä kuin online-luetteloa.

Myyjille (freelancereille)

Jos haluat listata palvelusi Fiverrissä, varmista, että myyjäprofiilisi on täydellinen. Hyvin kirjoitettu keikatarjous, joka kuvaa palvelusi selvästi, ei voi vain auttaa keikan myymisessä, vaan myös välttää mahdolliset kiistat.

Hyvien arvioiden saaminen tarjoamiesi palvelujen jälkeen on plus, sillä se näkyy profiilissasi. Fiverr maksaa nopeasti suoritetuista keikoista, mutta ottaa pois palkkion. Varmista, että otat sen huomioon, kun listat hintoja. Alusta maksaa sinulle 80% (mikä tarkoittaa Fiverr ottaa 20% leikkauksen) siitä, mihin keikka myy.

Etuja ovat:

 • Palveluidesi ilmainen listaus
 • Työpaikkoja ei tarvitse tehdä
 • Vinkkejä keikkahintojen päälle

Ostajille

Fiverrissä on kymmeniä tuhansia keikkoja, ja se on todellakin ostajan markkinat. Heillä on myös tarjolla erittäin laaja valikoima keikkoja, joten täältä löydät melkein mitä tahansa. Hinnat ovat avoimia, ja näet periaatteessa sen, mitä maksat ilman piileviä kuluja.

Hyvä tietää:

 • Halvat keikat saattavat olla kustannuksiltaan laadukkaita
 • Suosituilla keikoilla voi olla hulluja pitkiä määräaikoja
 • Satunnainen con työ

5 Fiverr-vaihtoehtoa freelancereille ja vuokralaisille

Kuten aiemmin mainitsin, keikkatalous tarkoittaa kuitenkin vielä enemmän valinnanvaraa. Freelancerinti ei ala eikä päädy Fiverrillä, ympärillä on lukemattomia Fiverr-vaihtoehtoja. Tässä on 5 Fiverrin kaltaista sivustoa, jotka tulee harkita:

1. Upwork

Upwork - Vaihtoehto FiverrilleUpwork-kotisivu

Upwork on samanlainen markkinapaikka kuin Fiverr, mutta on keskittynyt enemmän tietyille aloille. Täältä löydät tarjouksia, kuten graafisen suunnittelun, kirjallisuuden ja web-kehityksen. Samoin tämä sivusto tarjoaa ylimääräistä työtä hakeville ammattilaisille keinoja löytää projekteja, kommunikoida potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja turvallisen tavan saada palkkaa.

Profiilisi palvelee samaa tarkoitusta kuin yleinen salkku tuleville työnantajille, joten on välttämätöntä, että rakennat sopivan. Ennen kaikkea mainosta itsesi ja työsi oikein.

Kuinka Upwork toimii??

Täytä ammattiluokka, johon haluat sopia, ja muista mainita, mitä taidot sinulla on ja asiantuntemustasi. On myös tärkeää, että työsi tehdään parhaimmillaan, koska jos et voi toimittaa töitä, tilisi voidaan mahdollisesti sulkea.

Ota kuitenkin huomioon, että töihin liittyy joitain korkeita kustannuksia. Upwork veloittaa noin 25% palkkioistasi ja ylittää sen 2,75% käsittelymaksulla + alv + valuuttakurssit. Toisin sanoen saattaa olla vaikeaa ansaita täällä elantonsa näiden komission ansiosta.

Jos haluat tietää enemmän, tässä on Headwork-vertailu Upwork: n ja Fiverrin välillä.

Upworkin edut Fiverrin sijasta

Freelancerille:

 • Ilmainen jäsenyys
 • Sivutulonäkymät
 • Maksa vähemmän palkkioita pitkäaikaisilta asiakkailta

Palkkaajille:

 • Tehokas haku ja arvostelut
 • Integroidut työkalut yhteistyöhön
 • Reilu laskutus

2. Toptal

ToptalToptal kotisivu

Toptal on yksinoikeudella toimiva freelance-ohjelmistokehittäjien, suunnittelijoiden, finanssiasiantuntijoiden ja tuotepäälliköiden verkosto maailmassa. Parhaat yritykset palkkaavat Toptal-freelancereita ihanteellisena vaihtoehtona monille tärkeille hankkeille.

Menemällä vain heidän verkkosivustoon ja napsauttamalla ”Palkkaa parhaat kyvyt” ja kirjautumalla tietoihisi. Kun lisäät taitojasi ja palveluitasi, Toptal-tiimi tarkistaa työprofiilisi ja sopii sitten parhaisiin ehdokkaisiin. Kun arvostelu on valmis, voit aloittaa työstä.

Kuinka Toptal ansaitsee rahaa?

Toptal ansaitsee rahaa veloittamalla niitä, jotka yrittävät sitoutua freelancereihin. Freelancerit eivät itse maksa mitään palvelulle. Laskutettava summa on tarkalleen mitä saat (mahdollisesti vähemmän pankkisiirtomaksuja).

Asiakkaat maksavat tuntihinnan, joka on noin kaksinkertainen freelancereiden pyytämään. Tämä voi päätyä melko jäykkiin laskuihin liittyvistä maksuista riippuen. Esimerkiksi, jos freelancerit pyytävät 20 dollaria tunnissa, vuokralaisilta veloitetaan 40 dollaria tunnissa.

Toptalin edut Fiverrin sijasta

Freelancerille:

 • Muokattu työn profilointi
 • Yksinkertainen käyttöliittymä
 • Työ globaalille yleisölle

Palkkaajille:

 • Rajoitettu osaamisalue
 • Yleensä kalliimpia freelancereita

3. Freelancer.com

Freelancer.comFreelancer.com-kotisivu

Freelancer.com on joukkotarjousmarkkinoiden verkkosivusto, joka on auttanut miljoonia yrityksiä löytämään freelancereita. Jos haluat laadukasta työtä kohtuullisen budjetin puitteissa (sekä ostajille että myyjille), niin Freelancer.com on sinua varten.

Mitä Freelancer.com tarjoaa?

Verkkosivusto tarjoaa laajan valikoiman työmahdollisuuksia, kuten tekstisuunnitteluhankkeita web-suunnitteluun ja paljon muuta. Freelancerit, aloita tekemällä omia profiileja. Luettele taitosi ja asiantuntemuksesi ja jaa kokemuksiasi suurelle yleisölle. Löydä sitten taitosi ja asiantuntemuksesi parhaiten vastaava työpaikka. Kirjoita paras tarjouksesi, saat palkinnon ja ansaitse.

Freelancer.com: n edut Fiverrin sijaan

Freelancerille:

 • Lukemattomia hankkeita saatavilla
 • Reaaliaikainen vuorovaikutus asiakkaiden kanssa
 • Halpa liittymissuunnitelma

Palkkaajille:

 • Responsiivinen tekninen tuki
 • Helppo vuorovaikutus freelancereiden kanssa

4. PeoplePerHour

PeopleperhourPeoplePerHour-kotisivu

PeoplePerHour on toinen verkkopohjainen freelance-työmarkkinapaikka, joka vastaa liiketoiminnan tarpeita kykyjen kanssa. Se on ihanteellinen alusta pienille yrityksille ja yksityishenkilöille. Vaikka foorumi antaa sinulle maailmanlaajuisen kykypohjan paikan päällä, se auttaa myös sinua priorisoimaan paikalliset kyvyt teknisesi tietojen mukaan.

Kuinka PeoplePerHour toimii?

Tämä alusta tarjoaa myös budjetin joustavuuden, jonka avulla voit asettaa kiinteän hinnan tai tuntihinnan, joka on räätälöity toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

PeoplePerHour -sovelluksen edut Fiverrin sijaan

Freelancerille:

 • Turvalliset maksutavat
 • Helppo vuorovaikutus asiakkaiden kanssa
 • Jaa tiedostoja ja asiakirjoja

Palkkaajille:

 • Helppo löytää kykyjä
 • Monet pätevät ehdokkaat
 • Helppo käyttöliittymä

5. Guru.com

Guru.comGuru.com-kotisivu

Guru.com on alusta freelancereille ja työnantajille yhteistyöhön hankkeissa. Globaalilla laajuudella työnantajalla on pääsy laajaan valikoimaan salkkuja laajasta ehdokasjoukosta. Tämä kaikki voidaan tehdä käyttämällä yksinkertaista kojetaulua ja puhdasta käyttöliittymää, mikä on helpompaa sekä freelancereille että työnantajille.

Mitä Guru.com tarjoaa?

Guru tarjoaa töitä ohjelmoinnista & kehittäminen kirjoittamiseen & käännöspalvelut. Sen työalue tarjoaa myös monia erilaisia ​​taitoja oikeudellisista palveluista tekniikkaan ja arkkitehtuuriin. Liity vain ilmaiseksi, lähetä töitä ja ala vastaanottaa tarjouksia.

Guru.com-palvelun edut Fiverrin sijaan

Freelancerille:

 • Hyvä tukitiimi
 • Helppo maksujärjestelmä

Palkkaajille:

 • Globaali ryhmä kykyjä
 • Yksinkertainen käyttöliittymä
 • Valitse useista maksutavoista

Miksi käyttää työportaaleja, kuten Fiverr?

Tämä on kysymys, jonka monet ovat kysyneet minulta, niin freelancereilta kuin yrityksiltäkin. Kummankin motivaatio voi olla erilainen, mutta on pakottavia syitä valita työportaalit, kuten Fiverr tai mikä tahansa yllä luetelluista Fiverr-kilpailijoista..

Työnhakijoille vain se, että tämä on keikkatalous, ei tarkoita, että kyseessä on myyjän markkinat. Muista, että kilpailet myös muiden keikkaiden talouden työnhakijoiden kanssa.

Sinun on myös pohdittava, onko sinulla aikaa myös pyytää asiakkaita itse. Jos olet vasta aloittamassa freelanceria, et ehkä edes tiedä mistä löydät seuraavat työt! (Jos tarvitset apua, olemme luetteloineet 10 paikkaa, joista voit löytää laillisia online-töitä.) Vaikka kokenut freelancerit voivat usein selviytyä yksinään, alussa se ei ole niin helppoa..

Yrityksille se koskee lähinnä sitä, mikä on rahallisesti järkevää. Nykyään ympärillä on niin paljon pieniä yrityksiä, jotka työskentelevät kengännauhan budjetilla. Suurin ongelma on yleensä pullollaan oleva palkanlasku, joten keskity ydinliiketoimintaasi ja ulkoista muut web-kehitystyöt tai tukityöt.

Tämä voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelmia ja hallitsemaan samalla tulostasi helpommin.

Fiverr-vaihtoehdot – lopulliset ajatukset

Keikkatalous tarjoaa mahdollisuuden, mutta se ei ole ruusupeti. Freelancerit taistelevat pääasiassa ylämäkeen, vaikka he olisivat valmiita tarjoamaan erinomaisia ​​palveluja kohtuulliseen hintaan. Suurin kysymys ostajien ja myyjien välillä on luottamus – ja siihen kohtaan Fiverrin kaltaiset verkkosivut tulevat sisään.

Välittäjänä toimimalla työympäristöt auttavat lisäämään keikkataloutta ja varmistavat, että freelancereille maksetaan palkkaa samalla, kun avataan riidanratkaisu yrityksille. Silti kaikki tämä saa usein aikaan hinnan – joskus erittäin jyrkän.

Neuvoni freelancereille on työskennellä ahkerasti keikoillasi, mutta yrittää rakentaa oma salkusivustosi. Ajattele sitä tulevaisuuden suunnitteluna. Opi Fiverrin kaltaisilta sivustoilta ja hyödynnä kokemuksiasi, jotka koskettavat siellä toimivia asiakkaita hallitaksesi omaasi tulevaisuudessa.

Yrityksille työympäristöjä on useimmiten turvallista käyttää, mutta kokenut freelancerit usein välttyvät siitä, kuinka paljon nämä alustat veloittavat. Harkitse tätä tosiasiaa, joten jos etsit todellista asiantuntijaa, riippumattomat urakoitsijat voivat olla avain ongelmaasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map