Shopify vs Volusion: puolueeton arvostelu ja vertailu

Ajan myötä Shopify ja Volusion saattoivat tuntua kohdistuvan eri markkinasegmentteihin. Tähtien (tai kenties markkinointipäälliköiden) linjassa nämä kaksi verkkokauppasivuston rakentajaa ovat nyt hinnoiteltu törmäämään melkein suoraan.


Aikaisemmin Volusion on ollut suunnattu markkinoiden puoliväliin, mutta ajat ovat muuttuneet. Digitaalinen vallankumous on lisääntynyt pienimuotoisissa e-tailerissa. Koska Shopifella on jo hyvä etumatka tällä erittäin kilpailukykyisellä markkinasegmentillä, Volusion on varustettu oikealla ominaisuusjoukolla?

Shopify vs Volusion: yhdellä silmäyksellä

Tässä on Shopify vs Volusion -vertailutaulukko;

ominaisuudet
Shopify
Volusion
Suunnitelmaperustiedothenkilökohtainen
Hinta (vuositasolla)$ 26,10 / kk$ 26,10 / kk
Saatavilla ilmainen suunnitelmaEiEi
VerkkokauppaJooJoo
MonikanavainenJooJoo
POS-tukirajallinenJoo
Tuotteiden lukumääräRajoittamaton100
PerussopimusmaksuEiEi
Käy verkossaKäy ShopifessäKäy Volusionissa

Vertaa Shopify- ja Volusion -tuotteita

 • Helppokäyttöisyys
 • Tuotteiden lisääminen
 • Varastojen hallinta
 • Digitaalisten tuotteiden käsittely
 • Myyntipaikka (POS)
 • Maksujen käsittely
 • Asiakaspalvelu
 • Muut ominaisuudet

Shopify vs Volusion: Avainvertailu

1. Helppokäyttöisyys

Volusion-käyttäjän kojetaulu Volusiota ei ole helppo käyttää, ja monissa tapauksissa se on mahdotonta uusille käyttäjille ilman apua.

Olen aiemmin käyttänyt Shopifea monta kertaa, ja olen aina tuntenut käytettävissä olevan järjestelmän olevan kattava. Vielä tärkeämpää on, että kaikki alusta alkaen on erittäin käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen.

Itse asiassa uusilla käyttäjillä ei pitäisi olla mitään vaikeuksia liikkua Shopifian ympärillä, elleivät he ehkä ole koskaan aiemmin käyttäneet graafista käyttöliittymää (GUI). Koska tämän todennäköisyys on pieni, Shopifen ulkoasu on melkein lähellä ideaalia.

Toisaalta äärellisyys muistuttaa minua modernista suunnittelusta, joka on löydetty hyvin vanhan koulun navigointijärjestelmään. Se ei sinänsä ole suuri ongelma. Valitettavasti asettelu on myös vähän huonosti harkittu.

Volusion on myös paljon jäljessä Shopifesta sivustonrakennuksen ominaisuuksien tarjoamien mallien kanssa, mutta malleja on tarjolla, mutta muokattavuuden suhteen on vain vähän liikkumavaraa. Jopa yrittää muuttaa logosi edellyttää, että siirryt toiselle sivulle.

Koska tämä on pääosin verkkokauppojen rakentajien vertailu Shopifyn ja Volusionin välillä, en käsittele tarkemmin käytön helppoutta. Kehotan kuitenkin kaikkia, jotka harkitsevat Volusionia, ilmoittautumaan 14 päivän kokeiluversioon ja tarkistamaan järjestelmä itse, ennen kuin teet ostopäätöksen..

Kumpi on parempi?

Mielestäni Volusion ei ole ollenkaan helppokäyttöinen, eikä se sovellu käytettäväksi ilman, että vietetään paljon aikaa heidän dokumenttien lukemiseen ja apua pyytämiseen. Shopify on helppokäyttöisyys selvä voittaja.

Katso yksityiskohtainen Shopify-arvostelu täällä.

2. Tuotehallinta

Verkkokauppasi tuotteiden hallinta on yksi kriittisimmistä asioista verkkokauppasivustojen rakentajille. Potentiaalisille myymälöiden omistajille viettää todennäköisesti huomattavasti aikaa alussa.

2a. Tuotteiden lisääminen

Tuoteluokkien lisääminen laaja-alaisena Ponnahdusvalikot lisäävät tarpeettomia tasoja siihen, minkä pitäisi olla yksinkertainen harjoitus tuotteen lisäämisessä.

Shopifylla on erittäin virtaviivainen prosessi tuotteiden lisäämiseksi, ja melkein kaikki mitä tarvitset lisätäksesi listalle jotain hyppysissäsi. Jokainen siihen liittyvä datajoukko on järjestetty siististi omiin vyöhykkeisiin samalla sivulla.

Volusion tuotteiden käsittely on hiukan samankaltainen, paitsi että se tuo avattavat etiketit erillisiin asiaan liittyviin tietojoukkoihin (esimerkiksi perustiedot, kuvanhallinta, varastonhallinta). Jos kuitenkin kiinnität tarkempaa huomiota, jotkut valittavissa olevista muuttujista luovat ponnahdusvalikot yksityiskohtia varten. Tällä on taipumus hidastaa prosessia ja se voi olla toisinaan hieman ärsyttävää.

Kun yritin lisätä tuotteita ja muuttaa asetuksia, minulla oli edessään vähintään 3 ponnahdusikkunaa ja kaksi muuta ylimääräistä selaimen valikkovälilehteä. Shopify puolestaan ​​siirsi minut saumattomasti segmenttien sisällä muokattavani mukaan.

Siinä on myös joitain epätavallisia etikettejä, joista kaikki eivät ehkä ole perehtyneitä (jotka edellyttävät, että palaat takaisin heidän tietopohjaansa saadakseen apua jälleen). Jotkut näistä tarroista sisältävät toimittajan säännöt ja varastonhallintajärjestelmän.

Kumpi on parempi?

Tuotehallinta on paljon helpompaa ja virtaviivaisempaa Shopifessa verrattuna Volusioniin. Kummallista, että jälkimmäinen sallii vain GIF-kuvien käytön sivustolla, mikä johtaa mahdollisesti heikkolaatuisten kuvien käyttöön.

2b. Varastojen hallinta

Varastonhallinta volyymissa

Vähittäiskaupassa tuotteen ja varaston välinen suhde on selkeä ja hyvin määritelty. Tuotteet ovat myymiäsi tavaroita, ja varastot hallitaan myynnin perusteella. Hallintaprosessin tulisi olla saumaton.

Jokainen näistä osista on määritelty hyvin Shopifyssa ja Volusionissa, mutta jälkimmäinen on lisännyt tuotesivun segmenttiin niin kutsutun varastonhallintajärjestelmän. Tämä lisää aivan toisenlaisen monimutkaisuuden tason mukavuuden sijasta.

Voin varmasti nähdä idean potentiaalin, mutta kuten se tekee monien asioiden kanssa, Volusion on toteuttanut sen tavalla, joka on liian vaikea hallita useimmille ei-taitavaille ihmisille.

Kumpi on parempi?

Vaikka Volusionin järjestelmä on monimutkaisempi, varastotilaruudusta voi olla hyötyä suurille myymälöille, jotka käsittelevät suuria määriä. Silti saumattomien tehtävien, joiden pitäisi olla saumattomia, on edelleen uteliaisuutta.

2c. Digitaalisten tuotteiden käsittely

Shopify-tuotekuvaus Tuotteen digitaalisen lataamisen lisääminen on helppoa Shopifessa.

Alkuperäisesti Shopify ei käsittele digitaalisia tuotteita, mutta on lisäosa, jota voit käyttää ilmaiseksi tämän hallitsemiseksi. Asennuksen jälkeen digitaalisen tuotteen lisääminen on melkein sama kuin fyysinen – muutamalla lisävaiheella. Sinun on todella ladattava myytävä digitaalinen tuote tuotesivulle.

Pitäisikö sinun viitata tähän ohjesivun katkelmaan joka kerta, kun lisäät digitaalisen tuotteen Volusioniin?

Tässä taas Volusion on luonut hämmästyttävän monimutkaisen tavan hallita jotain, jonka ei pitäisi olla erilainen kuin normi. Sen sijaan, että sinulla olisi vain mahdollisuus lisätä sitä, Volusion vaatii sinun muistamaan monimutkainen asetusverkko, joka sinun on hallittava luokittelemaan tuote digitaaliseksi.

Kumpi on parempi?

Minulla ei ole aavistustakaan, miksi Volusion hallitsee digitaalisia latauksia tällä tavalla, eikä minulla ole halua kysyä. Riittää, kun sanon, että haluaisin mieluummin vain napsauttaa lisätäksesi kuin muistaa joukon kenttiä lisätäkseni 0.

3. Myyntipaikka (POS)

Volusion POS Volusionin POS-järjestelmää on helppo käyttää ja se toimii melkein suoraan laatikosta.

POS-järjestelmä on ehkä yksi Volusionin suurimmista säästöarmoista. Se on hyvin tiiviisti integroitu ja vaatii vain kertaluonteiset asetukset, jotta voit käynnistyä. Asetukset sisältävät joko puhtaan POS-tilan tai hybridi-toiminnon sallimisen.

Kun se on valmis, voit käyttää POS-skanneria vähittäismyyntipisteessä tilauksen tekemiseen tai sinulla voi olla myös myymäläliittymä samaan tarkoitukseen. Kummassakin tapauksessa se liittyy alkuperäiseen Volusion-kauppaan ja varastoon.

Vaikka tälläkin alueella Shopify POS antaa Volusialle rahojaan. Fyysisen ja digitaalisen POS-integroinnin lisäksi Shopify lisää ylimääräisen elementin matkapuhelimeen.

Kaupan omistajat voivat käyttää mobiilisovellusta sekä ostoihin että maksujen hyväksymiseen. Vaikka yleinen toteutus on hiukan jäljessä Volusionista, mobiili elementti on osuvampi tänä päivänä.

Kumpi on parempi?

Kutsuisin sitä POS-tuen suhteen Shopifyn ja Volusionin väliseen vetovoimaan.

4. Maksujen käsittely

Shopify-maksuja hallitaan niiden asetusosassa; sopiva, koska tämä ei todennäköisesti ole alue, jota muutetaan usein. Ole oletusarvo, PayPal on saatavana, ja voit käyttää useita kolmansien osapuolien maksupalveluntarjoajia, kuten Raita. Voit myös käyttää vaihtoehtoja manuaaliset maksutavat kuten pankkitalletukset ja maksumääräykset.

Jos kuitenkin päätät käyttää kolmannen osapuolen maksuprosessoria, sinulta veloitetaan transaktiomaksu riippuen siitä, mitä valitset käyttää.

Volusion ei veloita perusmaksutapahtumaa, mutta sinun on kirjauduttava sisään heidän omaan maksuprosessoriin käyttääksesi sitä. Tämä perii tapahtumakohtaisen maksun alkaen 2,15% joka kerta kun tilaus tehdään. Voit halutessasi käyttää myös kolmannen osapuolen maksuprosessoria, kuten Stripe tai Skrill.

Kumpi on parempi?

Käytettävyyden suhteen Shopify tekee asioista käyttäjille stressitöntä, mutta maksujen osalta he veloittavat kyseisestä etuoikeudesta. Jos myyntimäärät sivustollasi ovat suuret, kustannukset voivat nopeasti pinota Shopify-maksuista. Tällä alueella sanoisin, että verkkokauppojen omistajien on etsittävä paljon parempaa tulosta Volusionin kanssa.

5. Asiakastuki

Sekä Shopifyllä että Volusionilla on kattavat asiakastukikanavat. Voit ottaa heihin yhteyttä eri kanavien kautta, ja heillä on molemmat erittäin laaja online-tietokannat ja oppaat auttaa sinua pitkin.

Itse asiassa Volusionilla on jopa tietopohjaartikkeli kuinka ottaa heihin yhteyttä, jos tarvitset tukea.

Kumpi on parempi?

Se on tasainen laukaus näiden kahden välillä tuen suhteen.

6. Muut ominaisuudet

Volusiota voi olla vaikea käsitellä, mutta se on varmasti kattava. On olemassa monia lisäominaisuuksia, jotka tekevät siitä erotettavan Shopifyn verrattuna, kuten kyky käsitellä puhelintilauksia ja tuotteiden palautuksia (RMA).

Jos sivustosi on riittävän suuri harkitsemaan näitä alueita, Volusion on askeleen edellä Shopifea. Katson kuitenkin, että nämä palvelut eivät ole jotain mitä uusimmat tai pienimuotoiset verkkokaupat kiinnostavat paljon mahdollisesti alhaisempien volyymien takia.

Johtopäätös: Onko Volusion edelleen menemisen arvoinen?

Tähän mennessä olet todennäköisesti päättänyt, että vihaan Volusiaa ja stomping niitä. Voin vakuuttaa, että tämä ei ole totta. Itse asiassa monilla alueilla minusta tuntuu, että Volusion on suunniteltu käsittelemään verkkokauppoja, joiden liikenteen volyymi on erityisen suuri johtuen tavasta, jolla niiden vaihtoehdot on määritetty.

Kun kuitenkin tarkastellaan näiden kahden lähtötasotasuunnitelmaa ja tarkastellaan markkinasegmenttiä näillä tasoilla, joihin molemmat ovat kohdistuneet, minun on otettava huomioon yleisö. Perustasolla Volusion tarjoaa liikaa monimutkaisuutta ja vähän käyttäjäystävällisyyttä tukeakseen uutta verkkokaupan omistajaa.

Verkkokauppojensa luomisen tulisi olla asia, johon he kuluttavat vähän vaivaa – ja kattava tietokanta yksinään ei vain leikkaa sitä. Lähtötasolta katsottuna menisin Shopifyn kanssa, epäröimättä ollenkaan.

Ilmaiset kokeilut

 • Shopify – Napsauta tätä ja kokeile Shopify ilmaiseksi 14 päivän ajan (ei luottokorttia)
 • Volusion – Napsauta tätä ja kokeile Volusion ilmaiseksi 14 päivän ajan (luottokorttia ei tarvita)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map