SEMrush-arvostelu: mitä tarvitaan kilpailun ylittämiseen

Niille teistä, jotka ajattelevat, että Internet on vain satunnainen kokoelma verkkosivustoja, verkkokauppoja ja blogeja, jotka on tuotu sinne lukemisen iloksi, ajatelkaa uudelleen. Internet, kuten todellisessa maailmassa, on kurinalainen yritysympäristö. Totta, keskimääräinen Joe vain sekoittaa sitä, mutta todellinen liikemies kohtelee sitä täsmälleen kuten se on – kilpailu liike kilpailijoista tuloja vastaan.


Suurin osa netti-asukkaista ja jopa pienyritykset lukevat uutisia ja saavat vaikutelman muutoksista, joita maat ympäri maailmaa tekevät tukeakseen rajatylittävää kauppaa. Internet on jo pitkään ollut rajat ylittävä ja jos odotat selviävän verkossa liiketoimintana, tarvitset muutakin kuin vain lyhyen tiedon hakukoneoptimoinnin käsitteen merkityksestä.

SEMrush tarjoaa ohjelmistolleen 7 päivän ilmaisen kokeilujaksonSaatavilla on 7 päivän ilmainen kokeilu.

Tiili- ja laastimyymälässä sinun on arvioitava kohteita, kuten sijainti ja asiakasliikenne. Tämä pätee myös verkkosivustoon. Liikenne on suurimmaksi osaksi näkymätöntä, joten sinun on tiedettävä, mihin asiakkaat houkuttelevat – esimerkiksi hakukoneiden luetteloiden kautta.

SEMrush-yhteenveto

Laaja verkkosivustoanalyysityökalu online-yrityksille

Nimi: SEMrush

Kuvaus: SEMrush on liiketoiminnan älykkyysohjelmisto, joka tarjoaa kattavaa datatutkimusta. Tarvitset nämä tiedot kilpailun ohittamiseen.

Käyttöjärjestelmä: Web-pohjainen

Sovellusluokka: Verkkomarkkinointi, SEO

 • Helppokäyttöisyys

 • Luotettavuus

 • ominaisuudet

 • Rahan arvo

 • Asiakaspalvelu

Yleensä ottaen

4.2

Yhteenveto

Semrush: n tarkoituksena on auttaa sinua markkinoimaan web-sisältöäsi, mutta ominaisuuksien suhteen se laajenee vielä pidemmälle. Saat pääsyn melkein mihin tahansa työkaluun, jota tarvitset taistellaksesi muiden kanssa Google-sijoitusten kärkipaikalle.

Lisätietoja:

 • SEMrushin tutustuminen
 • Mitä SEMrush tarjoaa??
 • SEMrush-hinnoittelu
 • Kenelle SEMrush on?

Plussat

 • Uskomattoman tehokas SEO-tuki
 • Hanki muuten saatavilla olevaa tietoa kilpailijoista

Haittoja

 • Jyrkät hinnat
 • Kokeile SEMrush-ohjelmaa ilmaiseksi
 • Vertaa SEMrush-hinnoittelua

{
"@context": "http://schema.org",
"@tyyppi": "Arvostelu",
"itemReviewed": {
"@tyyppi": "Ohjelmistosovellus",
"nimi": "SEMrush",
"kuvaus": "SEMrush on liiketoiminnan älykkyysohjelmisto, joka tarjoaa kattavaa datatutkimusta. Tarvitset nämä tiedot kilpailun ohittamiseen.",
"kuva": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"käyttöjärjestelmä": "Web-pohjainen",
"applicationCategory": "Verkkomarkkinointi, SEO"
},
"reviewRating": {
"@tyyppi": "luokitus",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"kirjailija": {
"@tyyppi": "Henkilö",
"nimi": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Semrush: n tarkoituksena on auttaa sinua markkinoimaan web-sisältöäsi, mutta ominaisuuksien suhteen se laajenee vielä pidemmälle. Saat pääsyn melkein mihin tahansa työkaluun, jota tarvitset taistellaksesi muiden kanssa Google-sijoitusten kärkipaikalle.

\ R \ n

Lisätietoja:

\ R \ n

  \ R \ n
 • SEMrushin tutustuminen
 • \ R \ n

 • Mitä SEMrush tarjoaa??
 • \ R \ n

 • SEMrush-hinnoittelu
 • \ R \ n

 • Kenelle SEMrush on?
 • \ R \ n

"
}

Mikä on SEMrush

SEMrush on tehokas ja monipuolinen kilpailukykyinen älykkyyspaketti verkkomarkkinointiin SEO: sta ja PPC: stä sosiaalisen median ja videomainonnan tutkimukseen.

SEMrushin tutustuminen

SEMrush on yksi suurimmista nimistä siellä tänään SEO kannalta. Se on täydellinen verkkosivustoanalyysityökalu joka auttaa antamaan sinulle tarvittavat tiedot onnistuneen verkkosivuston luomiseksi. Tarkoitan sillä tietoja – sekä omalla sivustollasi että kilpailullasi.

Optimoimalla verkkosivustosi SEO-tietojen perusteella pystyt suunnittelemaan avainsanoja ja strategioita, jotka tuovat selviytymiseen tarvittavan liikenteen.

SEMrush-ohjauspaneeliKeskushermosto – ohjauspaneeli

Ensimmäinen asia, jonka kohtaat SEMRush-ohjelmassa, on ohjauspaneeli, joka näyttää yleiskuvan. Täältä, voit tarkastella verkkosivustojen liikennettä ja avainsanoja sekä pääsyn muihin osioihin. Tämä vie minut ensimmäiseen tärkeään kohtaan, jonka SEMrush kattaa, se on tietoa.

Mitä SEMrush tarjoaa?

SEMrush tarjoaa sinulle kattavan tiedon verkkosivustostasi sekä kilpailijoiden.

SEMrushin kautta voit saada kattavaa tietoa paitsi omalta sivustoltasi, myös mistä tahansa muusta olemassa olevasta verkkosivustosta – mukaan lukien kilpailusi.

Sinulle annetaan mahdollisuus oppia avainsanoja siitä, missä ne sijoitetaan, minkä liikenteen volyymi kukin avainsana saa ja jopa eri avainsanojen ostamisen kustannukset Googlen kautta.

Lisäksi SEMrushin tarjoama tehokas ominaisuus on avainsanatutkimus. Ennen kuin edes tuotat mitään sisältöä sivustollesi, tarkista SEMrush ja voit kertoa, kuinka kuuma avainsana on. Tämä tarkoittaa sitä, kuinka suosittu se on, kuinka vaikeaa on sijoittaa kyseinen avainsana ja jopa nähdä, kuinka muut tekevät samassa pyrkimyksessä.

SEMrush - Sivustosi linkkien tuntemus on tärkeä osa SEO-strategiaasiSivustosi linkkien tuntemus on tärkeä osa SEO-strategiaasi

Jatkossakin on tärkeää pitää silmällä oma asema avainsanojen sijoituksissa. Tämä on jatkuva tehtävä, ja se voidaan automatisoida SEMrush: n kautta. Aseta vain parametrit ja saat säännöllisiä raportteja järjestelmästä.

Viimeinen tärkeä esiin nostettava seikka on, että SEMrush on pysynyt ajan tasalla ja erottuu selvästi erottamalla itsensä tietämällä, mitä Google tekee mobiililiikenne. Tämä on suhteellisen uudempi ulottuvuus, jota monet ihmiset edelleen jättävät huomioimatta, jopa älypuhelimiin perustuvan liikenteen räjähtäessä.

Antamalla sinun vertailla työpöytä- ja mobiilianalytiikkaa pystyt lähestymään avainsanojen kirjoittamista kahdella rintamalla. Optimoi molemmat, ja sinut pystytään menestymään.

SEMrush-hinnoittelu

SEMrush-suunnitelmat ja hinnoitteluEi halpaa, mutta onko se hinta, jolla sinulla on varaa olla maksamatta?

SEMrush tarjoaa 3 tyyppisiä suunnitelmia,

 • Pro – alkaa 99,95 dollarista kuukaudessa
 • Guru – alkaa 199,95 dollaria kuukaudessa
 • Liiketoiminta – alkaa 399,95 dollaria kuukaudessa

Analytiikkaominaisuuksien lisäksi guru- ja yrityskäyttäjät pääsevät käyttämään vanhoja tietokantatietoja.

SEMrushia käyttää tällä hetkellä yli miljoona ihmistä. Voit kokeilla sitä, kun saat työkalun 7 päivän ilmaisen kokeilun.

johtopäätös

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että SEMrush on pelottavan tehokas työkalu, jota kaikkien verkkoon riippuvien yritysten tulisi käyttää. SEO-järjestelmässä on tietämystä, on oppaita, on jopa asiantuntijoita, jotka voivat tehdä työn puolestasi. Mutta SEMrush on puhdasta voimaa sormenpäässäsi, eikä se vaikeuta liikaa työtä.

Ainoa pieni tekninen ongelma siinä on kiistanalainen kohta. SEMrush alkaa hinnalla 99,95 dollaria kuukaudessa sen perustasoisimmalla hinnalla. Kolikon kääntöpuolella on silti sen tarjoaman pelkät voimat. Henkilökohtaisesti kysymykseni olisi – voisitteko varaa EI maksa tätä hintaa?

Aloittaminen: Hanki 7 päivän ilmainen kokeilu

FTC-ilmoittaminen: BuildThis saa viittausmaksuja tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map