Pysyvä yhteyshenkilökatsaus: Ominaisuudet, hinnoittelu ja vertailut

Verkossa on tänään niin paljon verkkosivustoja, että jos olisit verkkokaupan jälleenmyyjä tai edes joku toivoisi tavoittaa ja tarjota ilmaista tietoa, olet todennäköisesti oikeassa huolestunut. Push-ilmoitusten ja aggressiivisen markkinoinnin maailmassa on kriittisen tärkeää saada tavoittaminen sähköpostitse. Sähköpostimarkkinointi voi olla loistava tapa ohjata liikennettä sivustoosi, jos se tehdään oikein.


Yksi joukosta muita parhaita sähköpostimarkkinointipalveluita ConstantContact on nimi, jota esiintyy jatkuvasti (ei pun tarkoitettu). Sen lisäksi, että se on ydinosaamista sähköpostimarkkinoinnista, se on laajentunut kattamaan myös muut markkinointiin liittyvät palvelut, jotka ovat plus.

Tänään tarkastelemme sitä, mitä Constant Contact tarjoaa ja kokemuksia, joita voit odottaa, jos päätät antaa sen mennä.

Yhteenveto jatkuvasta kontaktista

Ominaisuuksiin pakattu sähköpostimarkkinointityökalu pienyrityksille

Nimi: Jatkuva yhteyshenkilö

Kuvaus: Constant Contact on automaattinen digitaalisen markkinoinnin ratkaisu, joka auttaa yrityksiä (ja joitain henkilöitä) laajentamaan tavoitettavuuttaan. Se on varustettu kaikella, mitä ikinä tarvitset, informaatiosisällön luomisesta tulosten analysointiin.

Käyttöjärjestelmä: Web-pohjainen

Sovellusluokka: Sähköpostimarkkinointiohjelmisto

 • Helppokäyttöisyys

 • Mallit & Design

 • ominaisuudet

 • Rahan arvo

 • Asiakaspalvelu

Yleensä ottaen

4.1

Yhteenveto

Tämä hyvin yksinkertainen ja silti erittäin ketterä työkalu on täydellinen ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille markkinoida markkinointikykyään. Sen helposti navigoitava käyttöliittymä on täydellinen tasapaino yksinkertaisuudelle ja ominaisuusjoukolle. Pysy kaukana liian monimutkaisista prosesseista ja työskentele mukavilla, virtaviivaisilla työnkulkuilla täällä.

Lisätietoja:

 • Esittely sähköpostipohjista
 • Jatkuva yhteys vs. MailChimp
 • Jatkuvan kontaktin menestystarinat
 • Jerry Lowin huomautus

Plussat

 • Ilmainen 60 päivän kokeiluperiodi
 • Helppo yhteystietojen tuonti
 • Vaikuttava luettelo lisäosista

Haittoja

 • Outo automaattinen vastausjärjestelmä

{
"@context": "http://schema.org",
"@tyyppi": "Arvostelu",
"itemReviewed": {
"@tyyppi": "Ohjelmistosovellus",
"nimi": "Jatkuva yhteyshenkilö",
"kuvaus": "Constant Contact on automaattinen digitaalisen markkinoinnin ratkaisu, joka auttaa yrityksiä (ja joitain henkilöitä) laajentamaan tavoitettavuuttaan. Se on varustettu kaikella, mitä ikinä tarvitset, informaatiosisällön luomisesta tulosten analysointiin.",
"kuva": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"käyttöjärjestelmä": "Web-pohjainen",
"applicationCategory": "Sähköpostimarkkinointiohjelmisto"
},
"reviewRating": {
"@tyyppi": "luokitus",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"kirjailija": {
"@tyyppi": "Henkilö",
"nimi": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Tämä hyvin yksinkertainen ja silti erittäin ketterä työkalu on täydellinen ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille markkinoida markkinointikykyään. Sen helposti navigoitava käyttöliittymä on täydellinen tasapaino yksinkertaisuudelle ja ominaisuusjoukolle. Pysy kaukana liian monimutkaisista prosesseista ja työskentele mukavilla, virtaviivaisilla työnkulkuilla täällä.

\ R \ n

Lisätietoja:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Esittely sähköpostipohjista
 • \ R \ n

 • Jatkuva yhteys vs. MailChimp
 • \ R \ n

 • Jatkuvan kontaktin menestystarinat
 • \ R \ n

 • Jerry Lowin huomautus
 • \ R \ n

"
}

Vakioyhteysominaisuudet

Pitäen mielessä, että jatkuvan kontaktin painopiste on sähköpostimarkkinoinnissa, kun olet rekisteröinyt tilin, sinulla on mahdollisuus luoda sähköpostiluettelo, kirjoittaa yhteystietosi ja luoda sitten ensimmäinen sähköpostiosoite.

Yhteystiedot ovat pakollisia, ja niille teistä, jotka ovat uusia sähköpostimarkkinoinnissa, tämä on huomioitava alue. Monissa maissa on nykyään tiukat lait, jotka koskevat tietosuojaa ja henkilötietoja. Ole tietoinen näistä laeista ja varmista, että noudatat niitä ennen markkinointiviestien lähettämistä!

1. Luettelon luominen

Tilaajaluettelosi on sähköpostimarkkinointikampanjasi ydin ja koostuu kaikista sähköpostiosoitteista, joihin haluat tavoittaa. Niiden syöttäminen kerrallaan olisi uusi hulluuden muoto, joten Pysyvällä Kontaktilla on useita helppoja tapoja täyttää luettelosi.

Nopein ja helpoin tapa on ladata ne tiedostona, tuoda ne suoraan Gmail-yhteystietoluettelosta tai jopa purkaa ne Microsoft Outlookista. Jos lataat luetteloa tiedostona, huomaa, että vakioyhteys tunnistaa pilkuilla erotetut arvot (CSV), Excel- ja selkeät tekstimuodot.

Jokainen tietue on muokattavissa ja voit määrittää tunnisteetKun olet valmis, voit käyttää yhteystietojasi yhteyshenkilön kautta. Tämän avulla voit muokata tietoja siellä, mutta voit myös lisätä, mitä järjestelmä kutsuu Tunnisteiksi. Oletan, että tästä voisi olla hyötyä ryhmittelemällä jollain tavalla yhteystietoja luetteloihin, mutta tietueiden muokkaaminen kerrallaan on erittäin työlästä.

2. Sähköpostimarkkinointikampanjoidesi järjestäminen

Constant Contact -näkymäeditori on helppo käyttääVisuaalinen editori on helppo käyttää ja malleja on runsaasti.

Kun olet saanut sähköpostiluettelosi selvitettyä, olet valmis aloittamaan sähköpostimarkkinointikampanjan.

Auttaaksesi sinua tässä jatkuvassa kontaktissa on erittäin suuri mallivarasto aloittamiseksi. Vielä parempi, on visuaalinen editori, jonka avulla voit muokata mitä tahansa näistä malleista tarpeitasi vastaaviksi. Itse asiassa voit saada esikatselun joistakin näistä malleista ennen kuin kirjaudut vakituiseen yhteyshenkilöön.

3. Vakioyhteyden sähköpostimallit

* Napsauta kuvaa suurentaaksesi.

Pysyvän yhteystiedotteen uutiskirjepohjaUutiskirjeen perusmalli.

Pysyvien sähköpostiosoitteiden mallit Black Friday -markkinointikampanjalleSähköpostimallit Black Friday -kampanjaan.

Jatkuvien yhteyshenkilöiden sähköpostimallit kuntokeskuksille / kuntosaleille.Sähköpostimallit kuntokeskuksille / kuntosaleille.

Ravintoloiden ja baarien sähköpostimallit.

Kiinteistöyritysten sähköpostimallit.

Sähköpostimallit joulumyynnistä.

Konferenssien sähköpostimallit.

Sähköpostimallit muodoille / putiikkeille.

Lisätietoja: Katso kaikki sähköpostimallit Constant Contact -sivustolla.

Jokainen malli sisältää kaikki perustiedot, joita sähköpostiisi tarvitaan useimpien standardisääntöjen noudattamiseksi. Tähän sisältyy yrityksen fyysisen osoitteen, pakollisen tilauksen linkki ja joitain muita hyödyllisiä tietoja.

Jos sinulla on omat mediasi, kuten logot tai omat kuvat, ne voidaan ladata järjestelmään ja käyttää myös uutiskirjeissäsi. Sinulle on sallittu korkeintaan 2 Gt tallennustilaa, joten on epätodennäköistä, että loppuu milloin tahansa pian.

Ajoittakaa sähköpostisi automaattiseen julkaisuun.

Kun olet nimetty, muokattu ja olet tyytyväinen suunnittelemaasi sähköpostikampanjaan, voit tallentaa sen ja joko lähettää sen heti tai ajoittaa sen myöhempää, automaattista toimitusaikaa ja -päivää varten. Jatkuva yhteys seuraa Australian lännen normaaliaikaa (AWST), joten sinun on tehtävä muunna paikallinen aika sen jälkeen ajoittaa sähköpostit oikein.

Ainoa pieni virhe, jonka piti tärkeänä, on, että järjestelmällä ei näytä olevan mitään keinoa, jolla järjestelmää voitaisiin konfiguroida vastaamaan automaattisesti käyttäjän vastauksiin. Pysyvän kontaktin mielestä automaattinen vastaus on enemmän kuin laukaiseva vaikutus, joka tapahtuu ennalta asetettuina aikoina vapauttamaan sähköpostisarja.

4. Kampanjoiden tulosten tarkistaminen

Pysyvän palvelun tarjoajat päivittävät välittömästi markkinointikampanjasiHanki välittömiä päivityksiä markkinointikampanjoistasi.

Minkä tahansa kampanjan jälkeen voit nähdä sen tulokset Raportointi-välilehdessä.

Jatkuva yhteyshenkilö on helposti luettavissa oleva kaavio tuloksistasi ja sisältää tärkeät tilastotiedot, kuten napsautussuhteet ja avoimet hinnat. Jos päätät integroida Google Analyticsin, lisätietoja on saatavana. Yksittäisten kampanjatulosten lisäksi voit yhdistää tulokset eri kampanjoihin.

5. Jatkuva yhteyssovellukset ja integraatiot

Pysyvien yhteyshenkilöiden markkinapaikalla on saatavana satoja lisäosia.Markkinapaikalla on saatavana satoja lisäosia.

Pysyvällä yhteyshenkilöllä on silmiin avautuva luettelo yli 300 sovelluksesta ja muusta moduulista, jotka voit integroida päätilillesi. Ne vaihtelevat yksinkertaisista sähköpostin tuontisovelluksista, kuten Google- tai Outlook-tilillesi, aina Zoho- ja Azureplus-sovellusten kanssa työskentelemiseen asiakassuhteiden hallinnassa sekä automatisoidussa lyijynhallinnassa ja myynnin ennustamisessa.

Sovellukset on lueteltu kauppapaikassa, missä ne voidaan lajitella samalla tavalla kuin WordPress-laajennuksia nimen, luokituksen, arvostelujen tai jopa silloin, kun ne lisättiin. Nämä sovellukset tarjoavat ennennäkemättömän kyvyn laajentaa sähköpostimarkkinointiasi huomattavasti.

6. Tapahtumien hallinta

Tätä ei useimpiin sähköpostimarkkinointityökaluihin ole vielä sisällytetty. Tilisi lisämoduulina voit kirjautua tapahtumien hallintaan Pysyvässä kontaktissa. Tämän avulla voit lähettää tapahtumakutsun sähköpostitse ja pyytää käyttäjää täyttämään vastauksensa. Nämä vastaukset tallennetaan järjestelmään ja voit seurata rekisteröintejä suoraan hallintapaneelin mukavuudesta.

Tämä on hyvin yksinkertainen ominaisuus, josta voi olla hyötyä monille yrityksille. Itse asiassa voit jopa pyytää lahjoituksia tietylle tapahtumalle sähköpostitse, joka voi linkittää mukautettuihin lahjoitussivuille. Valitettavasti tästä on lisätty kuukausimaksu.

7. Lisäresurssit ja tuki

Yhtenä sähköpostimarkkinointipelin suosituimmista nimistä Constant Contact haluaa sinun menestyvän kampanjoissasi. Tätä varten sillä on suuri online-resurssien säilytystila, johon voit pyytää apua. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on valita alan ala, jolla olet, ja saat kampanjaideoita ja jopa ehdotuksia siitä, mitkä mallit sopisivat tarpeisiisi..

Sen lisäksi järjestelmässä on myös tietokanta, joka sisältää vastaukset moniin yleisiin ongelmiin, joita aiemmat käyttäjät ovat kohdanneet. Tämä sisältää sekä artikkeleita että video-oppaita. Jos ongelma ei vieläkään ole ratkennut, on olemassa laaja tukijärjestelmä.

Jatkuvaan yhteydenpitoon kuuluu chatbot-ohjeita, sähköpostituki, aktiivinen käyttäjäyhteisö sekä suorat puhelinlinjat Yhdysvalloista, Kanadasta, Meksikosta ja Isosta-Britanniasta. On toinen linja, joka tukee puheluita muilta kansainvälisiltä alueilta. Puhelintuki ei ole vuorokauden ympäri, mutta tuettu aika on runsas.

Constant Contact tarjoaa rajoitetusti apua viikonloppuisin Twitter-tilinsä kautta niille, jotka todella haluavat apua.

Jatkuvien kontaktien hinnoittelu

Jatkuva yhteys tarjoaa kaksi päävaihtoehtoa; Email and Email Plus. Sähköposti on yhden käyttäjän perusversio, eikä se salli sähköpostien automatisointia, tapahtumamarkkinointia, online-lahjoituksia, tutkimuksia ja kyselyjä tai kuponkien käyttöä..

Sen lisäksi kaikki muu on hinnoiteltu porrastetusti sähköpostiluettelosi koon mukaan. Hinnat vaihtelevat 500 tilaajan alhaisimmasta hinnasta 20 dollarilla kuukaudessa aina 50 000 tilaajaan hintaan 335 dollaria kuukaudessa. Niiden, joilla on vielä suurempia luetteloita, on käsiteltävä niitä suoraan hinnoittelua varten.

Jos valitset lisätapahtumien hallintaominaisuuden, ole valmis maksamaan vähintään 45 dollaria kuukaudessa vähintään markkinointiluettelosi koosta riippuen.

Uusille käyttäjille Constant Contact tarjoaa 60 päivän kokeilujakson, jonka aikana voit nauttia kaikista Email Plus -tilin eduista. Ainoa ero on, että olet rajoitettu luettelon kokoon 100 kokeilujakson aikana.

Jatkuva yhteys vs. postimpanssi

Ominaisuudet / hinnoittelu
CTCT Basic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Ilmaiset suunnitelmat?EiEiJoo
0 – 500 tilaajaa$ 17,00 / kk$ 38,25 / kkVapaa
2 000 tilaajalle$ 38,25 / kk$ +59,50 / kk$ 50.00 / mo
10 000 tilaajalle$ 80,75 / kk$ +106,25 / kk$ 75,00 / kk
25 000 tilaajalle$ 191,25 / kk$ 191,25 / kk$ 150.00 / kk
Useita järjestelmänvalvojiaEiJooJoo
Napsautusseuranta Heat MapJooJooEi
SMS-markkinointiJooJooEi
Helppo käyttäjien segmentointiJooJooEi
TapahtumahallintaJooJooEi
Facebook / Instragram-markkinointiEiEiJoo
laskutusJooJooEi
Voittoa tavoittelematon alennus20–30% alennus20–30% alennusEi
Ilmainen kokeilu60 päivää60 päivääEi
Käy verkossaJatkuva yhteyshenkilöMailChimp

* Huomaa: MailChimp-ilmainen paketti on saatavana alle 2 000 tilaajalle ja 12 000 sähköpostille kuukaudessa

Käy vakioyhteydessä

Menestystarinat

The Vin Bin on viimeisen vuosikymmenen ajan todistanut asiantuntemustaan ​​tarjoamalla asiakkailleen hienostuneen valikoiman viinejä, käsityöoluja, väkeviä alkoholijuomia, käsityöjuustoja ja gourmet-ruokia. Rick Lombardin aivorikkaus, tämä erikoiskauppa on kasvanut vahvuudesta toiseen ja tehnyt hänen intohimonsa menestyväksi liiketoiminnaksi.

Pysyvä yhteyshenkilö on ollut yksi työkaluista, jota Rick käyttää, ja hän uskoo sen olevan suuri osa menestystä. Järjestelmä tarjosi hänelle edullisen tavan rakentaa asiakassuhteita ja viedä ne Vin Binille. Rick ja monet muut hänet ovat hyödyntäneet sähköpostimarkkinointia lisätäkseen liiketoimintaansa ja kasvattaakseen kasvuaan.

Lisätietoja: Lue menestystarinoita Constant Contact -sivustolla.

johtopäätös

Constant Contactista on tullut johtaja pienyritysten markkinoinnissa, sillä se on palvellut yli 650 000 asiakasta 15 vuoden aikana. Ne tarjoavat erityisen sekoituksen asiantuntevaa tietoa, tehokasta ydinosaamista ja vahvaa tukijärjestelmää.

Henkilökohtaisesti, kun olen käyttänyt muutamaa sähköpostimarkkinointiympäristöä, Constant Contact tuntuu aika hyvältä. Sillä on kaikki palvelut (ja enemmän), joita ammattimainen sivusto tarjoaisi, samalla kun sillä on yksinkertaistettu käyttöliittymä, joka ei ole liian pelottava. Kun olet ottanut huomioon tuon kiinteän tukijärjestelmän, sanoisin, että tämä on todellinen voittaja.

Jerry Lowin huomautus

Käytän WHC-uutiskirjeen MailChimp-sovellusta. Noin vuosi sitten Constant Contact tarjoaa minulle ilmaisen tilin. En vaihtunut useista syistä:

 1. Halvemmat kustannukset pitkällä aikavälillä – MailChimp on 5 – 10% halvempi kuin kilpailijansa.
 2. Olen tyytyväinen MailChimp-sähköpostinmuodostajaan – en siis ole mielessäni kokeilla muita (miksi korjata jotain, kun se ei ole rikki?).
 3. Ja ennen kaikkea olen käyttänyt valtavia ponnisteluja ja rahaa hallitsemaan MailChimp-järjestelmän käyttöä ja määrittämään nykyisen sähköposti-automaatiojärjestelmäni. Rahat, jotka voin säästää ilmaiselta tililtä, ​​vaihtamisen kustannukset.

Tästä huolimatta Constant Contact on mielestäni helposti yksi kolmesta suurimmasta kilpailijastä sähköpostimarkkinointityökaluissa.

Ne ovat kuin edistyksellinen MailChimp-versio.

Constant Contactin hinta on hieman korkeampi, mutta saat mitä maksat. Jotkut markkinointiominaisuudet, kuten tekstiviestien poisto, reaaliaikaiset myyntihälytykset, sosiaalinen CRM, helppo käyttäjien segmentointi ja laskutus (joita et voi saada MailChimpissä), voivat olla tärkeitä suurten yritysten organisaatiolle. Ensinnäkin suosittelen lukemaan menestystarinoita Constant Contactin sivustolta oppiaksesi lisää.

Lisätietoja: Käy Vakioyhteys-verkossa

Huomaa: Tämä arvostelu julkaistiin ensimmäisen kerran sisarussivustollamme Web-hosting-salaisuus paljastettu.

FTC-ilmoittaminen: BuildThis saa viittausmaksuja tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map