Grammarly Review: Onko grammarly sen arvoinen?

Kun Grammarly törmäsi ensin tutkalleni, se oli vain vähän muuta tapa lähettää tietoa. Kun sain tietää, mihin se oli tarkoitettu, pelko ravitti mieltäni kuvitellessani drakonista koululeimamaista hahmoa, joka valvoi jokaista sanaani.


Koska olen sekä kirjoittaja että toimittaja, voin kuitenkin varmasti nähdä sen edut, joita se tuo pöytään monissa tapauksissa. Vaikka en ole täysin varma siitä, että tämä sopisi kaikkiin tarpeihini, tunnen, että jokaiselle tällaiselle on ehdottomasti markkinat.

Grammarly Review Summary

Monipuolinen kirjoitustyökalu ammattilaisille työskenteleville aikuisille ja opiskelijoille.

Nimi: Grammarly

Kuvaus: Kielioppi on hyödyllinen työkalu, jota kuka tahansa voi käyttää helposti parantamaan kirjoitustaan. Se on saatavana sekä verkossa että asennettavana muodossa, joka toimii saumattomasti kirjoittaessasi.

Käyttöjärjestelmä: Windows, macOS

Sovellusluokka: Kirjoittaminen

[Lisää]

 • Helppokäyttöisyys

 • ominaisuudet

 • Rahan arvo

 • Käyttäjätuki

 • Tarkkuus / luotettavuus

Yleensä ottaen

4.7

Yhteenveto

Grammarly tarjoaa joustavan ratkaisun kirjoitusvirheiden löytämiseen ja korjaamiseen nopeasti. Grammarly Free tarjoaa kirjoituskorjaukset 0 dollarilla; Grammarly Premium, joka sisältää paljon enemmän ominaisuuksia, on suhteellisen edullinen hintaan 11,66 dollaria kuukaudessa.

Lyhyesti sanottuna, kielioppi on erittäin monipuolinen ja sopii monenlaiselle yleisölle. Joihinkin tärkeimpiin kuuluisivat yritysjohtajat, bloggaajat, opiskelijat (jopa jatko-opiskelijoihin asti), nuoret kirjoittajat, myyntihenkilökunta ja muut.

Lisätietoja

 • Suunnitelmat ja hinnoittelu
 • Ilmainen vs. Premium
 • Aloittaminen: Kuinka käyttää?

Plussat

 • Kielioppi on saatavilla kaikkialla
 • Automaattinen korjaus on mielenkiintoinen
 • Toimii enemmän kuin oikeinkirjoituksen
 • Muokkaa sanastoa
 • Helppo korjausehdotus
 • Rajoitettu ilmainen versio saatavilla

Haittoja

 • Chromen laajennus beetaversiona
 • Ei sovellu erikoistyöhön
 • Joskus puuttuu korjauksia
 • suunnitelmat & hinnoittelu
 • Kokeile kielioppia ilmaiseksi

{
"@context": "http://schema.org",
"@tyyppi": "Arvostelu",
"itemReviewed": {
"@tyyppi": "Ohjelmistosovellus",
"nimi": "Grammarly",
"kuvaus": "Kielioppi on hyödyllinen työkalu, jota kuka tahansa voi käyttää helposti parantamaan kirjoitustaan. Se on saatavana sekä verkossa että asennettavana muodossa, joka toimii saumattomasti kirjoitettaessa. \ R \ n",
"kuva": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/grammarly-review-home.jpg",
"url": "/ Go / grammarly",
"käyttöjärjestelmä": "Windows, macOS",
"applicationCategory": "Kirjoittaminen"
},
"reviewRating": {
"@tyyppi": "luokitus",
"ratingValue": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"kirjailija": {
"@tyyppi": "Henkilö",
"nimi": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Grammarly tarjoaa joustavan ratkaisun kirjoitusvirheiden löytämiseen ja korjaamiseen nopeasti. Grammarly Free tarjoaa kirjoituskorjaukset 0 dollarilla; Grammarly Premium, joka sisältää paljon enemmän ominaisuuksia, on suhteellisen edullinen hintaan 11,66 dollaria kuukaudessa.

\ R \ n

Lyhyesti sanottuna, kielioppi on erittäin monipuolinen ja sopii monenlaiselle yleisölle. Joihinkin tärkeimpiin kuuluisivat yritysjohtajat, bloggaajat, opiskelijat (jopa jatko-opiskelijoihin asti), nuoret kirjoittajat, myyntihenkilökunta ja muut.

\ R \ n

Lisätietoja

\ R \ n \ r \ n

  \ R \ n
 • Suunnitelmat ja hinnoittelu
 • \ R \ n

 • Ilmainen vs. Premium
 • \ R \ n

 • Aloittaminen: Kuinka käyttää?
 • \ R \ n

\ R \ n"
}

Plussat: Mitä pidin kieliopeista

1. Kielioppi on saatavana (melkein) kaikkialta

Grammarlyn käyttäminen Chromessa Kielioppi työskenteli monien kolmansien osapuolien työkalujen kanssa, joihin pääsin Chromen kautta, kuten Writebox

Grammarly ei ole vain online-työkalu, jonka avulla voit lähettää tarkistettavan asiakirjan. Se tarjoaa paljon joustavuutta, koska sen kyky integroitua muihin sovelluksiin. Grammarlyn ytimessä on alkuperäinen online-versio. Täällä voit lähettää tarkistettavan asiakirjan tai luoda sen yksinkertaisesti verkossa ja saada sen tarkistamaan lennossa kirjoittaessasi. Tämän lisäksi on myös kielioppi Windowsille, Microsoft Officelle ja Chromelle.

Windows (tai Mac) -versio on lokalisoitu kieliopin online-muoto. Tämä tarkoittaa, että se on olennaisesti sama asia, mutta ladattava työpöydälle. Suoritat sitten sitä kuten mitä tahansa muuta tietokoneesi ohjelmaa. Pohjimmiltaan se on kuin vaihtoehto MS Wordille.

Grammarlyn Office-laajennus antaa sen toimia Microsoft Wordissa ja Outlookissa. Mielestäni tämä on suuri askel, koska monet meistä eivät voi osallistua näihin sovelluksiin joko henkilökohtaisesti tai työstä johtuvista syistä.

Viimeinkin sinulla on Grammarly Chrome-laajennus jonka avulla sen voi toimia useilla verkkosivustoilla. Vaikka esimerkiksi Google-dokumenttien ja muiden kolmansien osapuolien sovellusten kanssa.

Tämä on ylivoimaisesti yksi laajimmista laajuuksista, jota tekstinkorjaustyökalu on katsonut toistaiseksi, kun olen törmännyt tähän. Suurimmalla osalla on sovellus, jota sinun on pakko käyttää, ja se toimii vain siinä vähän rajoitetussa tilassa.

2. Automaattinen korjaus on mielenkiintoinen

Koska useimmat tekstinkorjausohjelmat vaativat tarkistamaan, mitä ne on merkitty virheellisiksi, Grammarlyn automaattinen korjausominaisuus on virkistävä. Se on kuin massiivisesti muokattu versio mobiilitekstin automaattikorjauksesta.

Vaikka tässä on muutamia virheitä (paremman sanan puutteesta), se on kuitenkin uusi portti pitkäaikaisesta mobiilisovelluksesta.

3. toimii enemmän kuin oikeinkirjoitus

Tekstin korjaus kielioppina - käyttäjän kojelaudanäkymässä Kirjoittaessasi tekstiluettelojen korjausehdotusten luettelo kasvaa

Yksi keskeisistä eduista, jotka näen kielioppissa, on, että se toimii paitsi oikeinkirjoituksen lisäksi myös monilla muilla aloilla. Grammarly arvioi kirjoitettua tekstiä muutaman alueen – oikeellisuuden, selkeyden, sitoutumisen ja toimituksen – perusteella.

oikeellisuutta & selkeys

Oikeellisuus on enemmän teknisellä puolella, mikä tarkoittaa, että kieliopin päätepiste muun muassa oikeinkirjoituksen, kieliopin ja vastaavien suhteen. Selkeys liittyy enemmän siihen, että autat varmistamaan, että et joudu tapoihin, kuten olettamalla, että yleisö tietää, mihin viitat..

Sitoumus

Sitoutuminen käsittelee enemmän käyttäjäkokemusta. Jos esimerkiksi toistat sanan käytön usein, Grammarly todennäköisesti merkitsee sitä huomion kiinnittämislausekkeessaan. Syynä on, että pitääksesi yleisösi kiinni, sinun on käytettävä erilaisia ​​sanoja, vaikka niillä olisi samanlainen merkitys.

Toimitus

Toimitus auttaa sinua kiillotuksessa. Tämä on erottava tekijä kirjoittajien ja hyvien kirjoittajien välillä. Hyvä kirjoittaja osaa asettaa oikean sävyn artikkeleille vaiston mukaan, ja kielioppi jäljittelee sitä toimituksessa.

Kielioppi plagiointia varten Tarkistaa

Monet meistä ovat olleet syyllisiä tähän aiemmin – kopioimme tekstin palat ja muokkaamme sen sitten omiksi sanoiksi. Aikaisemmin on kuitenkin tehty virheitä, ja joskus meillä ei edes ole aavistustakaan siitä, kuinka muuttaa tekstiä ja lopulta jättää liian suuri osa alkuperäisestä.

Plagiointia vastaan ​​suojaaminen on yksi tärkeimmistä asioista, joka kirjoittajan on tehtävä – riippumatta todellisesta työstäsi. Mitä kielioppi tekee, se skannaa tekstiäsi verrattuna tonniin Web-pohjaista sisältöä ja antaa sinun tietää, jos olet kopioinut liikaa.

Pidä sitä sisäänrakennettuna suojauksena.

4. Muokkaa sanastoa

Niille, jotka saattavat joutua käyttämään tekstissä usein epätyypillisiä sanoja, Grammarly antaa myös mahdollisuuden luoda ylimääräinen sanakirja. Totta puhuen, tämä ominaisuus on saatavana monissa kykenevissä tekstinkäsittelyohjelmissa, kuten MS Word, joten ei ole jotain, josta todella huutaa.

Silti ominaisuus on olemassa, ja voin jo kuulla, että insinöörit ja ohjelmoijat keskuudessamme hengittävät helpotusta.

5. Helppo korjausehdotus

Jos muistatte, kuvittelin tämän artikkelin alussa kielenkorjauspalvelua kuin perän koulumerkkiä. Onneksi kielioppi ei ole lainkaan sellainen. Itse asiassa olin hämmästynyt sen tekemistä erittäin yksinkertaistetuista ehdotuksista.

Tavalliselle käyttäjälle tämä olisi erittäin helppo seurata ja jopa ymmärtää. Tämä on yksi keskeisistä syistä, miksi mielestäni kielioppi voi olla hyvä erilaisiin sovelluksiin. Jos olisit työskentelevä ammattilainen, sanoisin, että voit käyttää sitä parantamaan kirjoittamista lennossa hyödyntämällä näitä nopeasti korjattavia säätöjä.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että sen selitysten oikeellisuus ja yksinkertaisuus tekevät kieliopin sopivan myös kielenopetusvälineeksi. Harkitse tätä opiskelijalle, jolla saattaa olla kieliongelmia;

Käyttämällä kielioppia kirjoittaaksesi muita tehtäviä (historia, kirjallisuus jne.), Voit samalla parantaa englanninkielen taitojasi. Tietenkin, se ei ole täydellinen ratkaisu, mutta se on vaihtoehto, jos muut menetelmät ovat osoittautuneet vähemmän onnistuneiksi.

6. On olemassa rajoitettu ilmainen versio

Grammarly for Chrome on jossain määrin ilmainen. Tämä on hieno niille, jotka etsivät yhtä laajennusta, joka pystyy käsittelemään peruskorjauksia monilla web-pohjaisilla tekstinkäsittelyalustoilla. Vaikka ilmainen versio on erittäin rajallinen, toiminnallisuus on silti olemassa ilman kustannuksia.

Kielisuunnitelmat ja hinnoittelu - ilmainen suunnitelma saatavillaKokeile kielioppia 0 dollarilla.

Miinukset: Mitä en pitänyt kieliopeista

1. Chromen laajennus edelleen beetaversiona

Käytetään kielioppia Google-asiakirjassa Grammarly ei pelaa oikeasti Google-dokumenteilla vielä, koska ne molemmat kamppailevat korjatakseen korjauksia.

Tämä kohta, joka minun on tunnustettava, ei ole oikeastaan ​​asia itse kieliopeesta, vaan pikemminkin rappua niille, jotka kirjautuvat ja joutuvat maksamaan siitä nyt. Beeta-tila tarkoittaa, että Grammarly Chrome -työkalun ympärillä on todennäköisesti edelleen virheitä.

Oikeasti, Grammarlyn kaltaisen laajennuksen toimiminen yhtä laajassa ympäristössä kuin Chrome (olet lähinnä yhteensopivuus koko Internetin kanssa) ei ole helppoa. Kun otetaan huomioon tämä haaste, Grammarly for Chrome toimii jo melko hyvin.

Arvioidessani Chome-laajennusta huomasin kolme pääasiaa, jotka haluan, että ne on jo korjattu. Ensimmäinen on, että WordPress ei ole vielä valmis, mikä tarkoittaa, että bloggaajien on käytettävä natiivisovellusta.

Toinen asia on, että Beeta näyttää aiheuttavan ongelmia yhteistyössä Google-dokumenttien kanssa. GDOC: lla on oma oikeinkirjoituksen tarkistin, ja mielestäni sen on ristiriidassa Grammarlyn kanssa korjauksia tehtäessä. Tämä ei ole mitään vakavaa, mutta se osoittautui varmasti ärsyttäväksi.

Viimeinkin useimmilla kolmansien osapuolten tekemillä korjauksilla, joissa Grammarly on aktiivinen, on rajoitettu käyttö. Se toimii hyvin perustilassa ja jos haluat Grammarly-ehdotusten täyden hyödyn, sinun on silti palattava siihen alkuperäisessä ympäristössä, kuten sovelluksessa.

2. Ei sovellu erikoistyöhön

Kun sanon erikoistunutta työtä, en tarkoita niche-rooleja, kuten Engineers tai vastaavia, vaan enemmän todellisen toimittajan yhteydessä. Kirjoittamiseen ja muokkaamiseen on enemmän kuin mitä Grammarly tarjoaa tällä hetkellä.

Kyllä, on totta, että kielioppi voi teknisesti auttaa, varsinkin jos kirjoittaja on uusi ja kokematon. Suurentuessasi kielioppi kuitenkin menettää kokemuksen ja kyky auttaa kirjoittajia on rajoitetumpi.

Joitakin ideoita siitä, mitä puuttuu, voi olla kyky kehyttää aiheita, kohdistaa näkökulma tarinaan ja niin edelleen. Tämä ei suinkaan ole vakava kielteinen asia, koska todennäköisesti tällaiset alueet eivät kuulu Grammarlyn kehittäjien piiriin, vaan vain havainto roolieroista.

3. Joskus puuttuu korjauksia

Toisinaan kielioppi jotenkin ohittaa merkin

Ehkä suurin ongelmasi kieliopin suhteen on, että se voi olla epäjohdonmukainen lyönti satunnaisesti. Erilaisilla alustoilla testeissäni havaitsen, että muodollinen ajoittain se yksinkertaisesti ei toimi. Vaikka nämä tapaukset ovat harvinaisia ​​mitä olen nähnyt, ne, joita se kaipaa, voivat olla räpylät.

Jos laitat uskoosi Grammarlyn kaltaiseen työkaluun, saattaa olla seurauksia, jos annat sen tehdä asian asian tarkistamatta. Pystytkö kuvaamaan pomollesi lähetetyn sähköpostiviestin, jossa tärkeä projekti on täynnä virheitä?

Kuinka käyttää kielioppia?

Kielen kotisivu Voit käyttää Grammarlya Chromessa. Se on ilmainen! (vierailla)

Kuinka käyttää kielioppia - työkalun lisääminen eri alustoilleGrammarly Addon toimii tärkeimmissä SaaS-alustoissa, sosiaalisen median verkkoissa ja sähköpostipalveluissa.

Grammarly toimii kahdella tavalla – lisäyksenä omalla verkkosivustollaan tai sen kautta. Kaikki toimivat kuitenkin samalla tavalla:

 1. Luo uusi asiakirja ja aloita tekstin lisääminen
 2. Kun kuljet pitkin, kielioppi korostaa sanoja tai lauseita, jotka on korjattava
 3. Eri värien alleviivat edustavat korjausryhmiä
 4. Tehtyjen ehdotusten oppaat näkyvät valikossa asiakirjan oikealla puolella
 5. Jos haluat tehdä korjauksia, siirrä hiiri alleviivatun lauseen päälle nähdäksesi mitä Grammarly haluaa muuttaa sen.
 6. Jos haluat hyväksyä muutoksen, napsauta sitä vain.

Kokeile ilmaiseksi: Käy Grammarlyssa verkossa

Kielioppisuunnitelmat ja hinnoittelu

Ominaisuudet / Suunnitelmat
Vapaa
palkkio
liiketoiminta
KäyttöYksilöilleYksilöilleJoukkueelle
KielioppiJooJooJoo
johdonmukaisuusJooJoo
luettavuusJooJoo
sanastoJooJoo
Äänen tunnistusJooJoo
Lisenssien lukumääräJooJoo
Ylläpitäjän paneeliJooJoo
Keskitetty laskutusJooJoo
HintaVapaa$ 11.66 / mo$ 12,50 / kk

Vuotuisten tilausten osalta Grammarly on suhteellisen edullinen hintaan 11,66 dollaria kuukaudessa. Jos kirjaudut lyhyemmiksi ehdoiksi, hinnat ovat melko korkeammat. Sanoisin, että jos käyttäisit sitä todella työkaluna, hinta on helposti perusteltavissa pitkäaikaiselle sitoutumiselle.

Pidä sitä lisäarvoa koskevana kokemuksena, joka voi auttaa sinua paitsi työssäsi, myös yksilöllisesti itsensä kehittämisessä. Tässä yhteydessä vuotuinen liittymä ei vaikuta siltä, ​​että se olisi niin kallista, mutta tekee sen?

Grammarly Free vs Premium

Grammarly free tarjoaa oikeinkirjoituksen tarkistuksen ja jonkin verran poliisitoimintaa selvyyden, sitoutumisen ja toimituksen aloilla. Premium-tila kattaa sen, mutta sisältää myös muut alueet. Esimerkiksi teknisessä oikeellisuudessa, oikeinkirjoituksen ja kieliopin lisäksi, Grammarly tarkastelee myös välimerkkejä. Tärkeintä on, että Grammarly Premium sisältää plagioinnin checkerin.

Johtopäätös: Onko kielioppi oikein sinulle?

Nyt olet todennäköisesti huomannut, että vaikka kielioppi on melko monipuolinen, se ei välttämättä ole oikea ratkaisu kaikille. Jos tuskin kommunikoit työtä varten, mahdollisesta itsensä parantamisesta ei todellakaan ole paljon syytä.

Kuitenkin kuinka moni meistä todella on niin eristyksissä, että emme voi käyttää jotain kielioppia? Sanoisin, että tämä on vahva hyöty paitsi ammattitaitoisille aikuisille, kuten myös aiemmin mainittiin, myös koulutusyhteistyössä.

Kuka on kieliopillisesti hyvä?

Oppaana käyttäjille, jotka eivät halua viettää paljon aikaa kielitaidon kasvattamiseen, kielioppi voi osoittautua korvaamatuksi hyödyksi. Samoin niille, jotka haluavat parantaa kieltään, kielioppi on riittävän suoraviivainen, jotta se ei häiritsisi samalla antaen helposti ymmärrettäviä ohjeita.

Edellä oleva koskee jopa niitä, jotka ovat kirjoittaneet uransa, etenkin nuoria kirjailijoita. Minun kaltaiset vanhemmat kirjoittajat ovat kuitenkin yleensä hieman itsepäisempiä, joten saatat löytää muutoksia, joita Grammarly haluaa tehdä ajoittain ärsyttäväksi.

Lyhyesti sanottuna, kielioppi on erittäin monipuolinen ja sopii monenlaiselle yleisölle. Joihinkin tärkeimpiin kuuluisivat yritysjohtajat, bloggaajat, opiskelijat (jopa jatko-opiskelijoihin asti), nuoret kirjoittajat, myyntihenkilökunta ja muut.

Kokeile ilmaiseksi: Käy Grammarlyssa verkossa

Ilmoittaminen: BuildThis saa viittausmaksuja tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map