FreshBooks Review: Ominaisuuksiin pakattu Cloud Accounting

Pienyrityksen omistajana tunnen, että FreshBooksin kaltaiset työkalut tarjoavat kaivatun pelastusköyden monille ihmisille. Vaikka voi olla kiistanalaista, että kirjanpito ja laskutus voidaan tehdä itse, hintaan FreshBooks alkaa – miksi vaivautua tekemään se manuaalisesti?


Kuten muillakin työkaluilla, on silti etuja ja haittoja, joten tutkitaan syvemmin FreshBooksissa nähdäksemme, mitä se todella tuo taulukkoon lukuun ottamatta vain numeroita.

FreshBooks-arvosteluyhteenveto

Ominaisuuksiin pakattu online-kirjanpitotyökalu melkein kaikille isoille ja pienille yrityksille

Nimi: FreshBooks

Kuvaus: FreshBooks on toinen pitkä pilvipohjaisten kirjanpitojärjestelmien rivi, jonka tarkoituksena on korvata perinteiset kirjanpitomenetelmät. Sen mukavuus ja teho tekevät siitä erittäin houkuttelevan tarjouksen nykyaikaisille yrityksille, jotka haluavat vähentää yleiskustannuksia ja henkilöstömäärää automatisoinnin avulla.

Käyttöjärjestelmä: Web-pohjainen

Sovellusluokka: Kirjanpito-ohjelmisto

 • Helppokäyttöisyys

 • ominaisuudet

 • tarkkuus & Luotettavuus

 • Rahan arvo

 • Asiakaspalvelu

Yleensä ottaen

4.6

Yhteenveto

FreshBooks on erittäin siististi suunniteltu, mutta ominaisuuksiin pakattu pilvilaskentatyökalu. Siitä huolimatta, että se on tarkoitettu kirjanpitoon, yksinkertaistetun käyttöliittymän ja selkeiden luokittelujen ansiosta sitä on helppo käyttää lähes kaikilla.

Voin helposti sanoa, että sitä voi käyttää suuri joukko käyttäjiä ja että se sopii helposti pienille ja keskisuurille yrityksille. Jos olet kiinnostunut, he voivat jopa luoda räätälöityjä suunnitelmia suuremmille yrityksille pyynnöstä.

Lisätietoja

 • FreshBooks-suunnitelmat ja hinnoittelu
 • Ominaisuudet, jotka tekevät FreshBooksista erottuvan
 • Tuomio: Onko FreshBooks sinulle?

Plussat

 • Erinomainen aluksella tapahtuva prosessi
 • Yksinkertainen GUI-pohjainen käyttöliittymä
 • End-to-end-tiliratkaisu
 • Korkea automaatio
 • Erittäin yhteensopiva järjestelmä
 • Integroituu hyvin pankkitileihin
 • Laaja määrä lisäosia
 • Live-asiakastuki

Haittoja

 • Voi kallista nopeasti
 • Laskujen lähetystapa
 • Joukkueen jäsenet maksavat ylimääräisen
 • Suunnitelmat ja hinnoittelu
 • Kokeile FreshBooksia ilmaiseksi

{
"@context": "http://schema.org",
"@tyyppi": "Arvostelu",
"itemReviewed": {
"@tyyppi": "Ohjelmistosovellus",
"nimi": "FreshBooks",
"kuvaus": "FreshBooks on toinen pitkä pilvipohjaisten kirjanpitojärjestelmien rivi, jonka tarkoituksena on korvata perinteiset kirjanpitomenetelmät. Sen mukavuus ja teho tekevät siitä erittäin houkuttelevan tarjouksen nykyaikaisille yrityksille, jotka haluavat vähentää yleiskustannuksia ja henkilöstömäärää automatisoinnin avulla.",
"kuva": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/freshbooks-review-home.jpg",
"käyttöjärjestelmä": "Web-pohjainen",
"applicationCategory": "Kirjanpito-ohjelmisto"
},
"reviewRating": {
"@tyyppi": "luokitus",
"ratingValue": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"kirjailija": {
"@tyyppi": "Henkilö",
"nimi": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

FreshBooks on erittäin siististi suunniteltu, mutta ominaisuuksiin pakattu pilvilaskentatyökalu. Siitä huolimatta, että se on tarkoitettu kirjanpitoon, yksinkertaistetun käyttöliittymän ja selkeiden luokittelujen ansiosta sitä on helppo käyttää lähes kaikilla.

\ R \ n

Voin helposti sanoa, että sitä voi käyttää suuri joukko käyttäjiä ja että se sopii helposti pienille ja keskisuurille yrityksille. Jos olet kiinnostunut, he voivat jopa luoda räätälöityjä suunnitelmia suuremmille yrityksille pyynnöstä.

\ R \ n

Lisätietoja

\ R \ n

  \ R \ n
 • FreshBooks-suunnitelmat ja hinnoittelu
 • \ R \ n

 • Ominaisuudet, jotka tekevät FreshBooksista erottuvan
 • \ R \ n

 • Tuomio: Onko FreshBooks sinulle?
 • \ R \ n

"
}

Plussat: Mitä pidin FreshBooksista

1. Erinomainen onboard-prosessi

Ajoneuvoon asettamisen prosessi on yksinkertainenAjoneuvoon asettaminen on yhtä helppoa kuin 1, 2, 3.

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran FreshBooksiin, huomaa ensin, kuinka saumaton kokemus on. Kun lähetät heille sähköpostisi, sinun on vahvistettava se ja sieltä sinut tuodaan heti heidän sisäänpääsyprosessiin.

Kysymyksiin vastaaminen auttaa sinua tilisi perustamisessa ja käyttövalmiudessa. Tämä auttaa FreshBooksia määrittämään joitain perusteita, kuten valuutta, jolla tehingit, käyttämiäsi järjestelmän osia (laskutus, kirjanpito jne.) Tai jopa lomakkeiden perusasettelut.

Kokemus on virkistävä, etkä tunne kuin sinulta kysytään joukko kysymyksiä ilman lopputavoitetta näkyvissä. Tämä on ehdottomasti virtaus, jonka haluat uuden käyttäjän käyvän läpi.

2. Yksinkertainen, käyttöliittymälähtöinen käyttöliittymä

FreshBooksilla on ystävällinen ja helppo lukea asettelu.Kuten näette, asettelu on ystävällinen ja helppo lukea.

Jos olet jotain kuin minä ja horiskelemme, kun termi “kirjanpito” mainitaan, tämä on jälleen yksi positiivinen kohta FreshBookin hyväksi. Koko käyttöliittymä on tietysti hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen.

Mikä parasta, se on suunniteltu helpottamaan ihmisiä. Karkean ilmeisen sijasta, josta useimmat kirjanpito-ohjelmistot tunnetaan, FreshBooks on ottanut hyvin, raikkaan suunnittelun. Sen pastellivärit ja helposti luettavat kirjasintyypit ja koko ovat niin käyttäjäystävällisiä.

3. Tilien kokonaisratkaisu

Monille uusille yritysomistajille kirjanpito voi olla haaste, vaikka sinulla olisikin ollut vähän kokemusta siitä. Onneksi se voidaan jakaa erillisiin alueisiin, jotka liittyvät jollain tavalla.

Mitä FreshBooks tekee, on auttaa käyttäjiä näkemään selvästi alueet, joissa heidän on työskenneltävä, niin se suorittaa taustajärjestelmän integroinnin automaattisesti. Tämä auttaa pitämään asiat yksinkertaisina käyttäjien kanssa ja tarjoamaan samalla kattavan kirjanpitopaketin.

4. Automaation korkea aste

Palvelukeskeisen järjestelmän ansiosta FreshBooks auttaa automatisoinnissa paljon enemmän kuin luuletkaan. Harkitse esimerkiksi jonkin sen laskutusmuodon käyttöä. Tämän avulla voit laskuttaa asiakkaita, ja sinun tarvitsee vain täyttää rivikohdat.

FreshBooks kokoaa kaiken, auttaa lähettämään laskun, pitämään myyntisaamisten määrää ja niin edelleen. Menopuolella se on periaatteessa sama asia. Täytä rivikohdat ja lähetä tarvittavat asiakirjat, kuten kuitit. Kaikkia muita seurataan automaattisesti sinulle.

Päivän lopussa saat tilannekuvan yrityksen talouden kehityksestä, sinun tarvitsee vain siirtyä Raportit-osioon ja valita mitä haluat katsoa.

5. FreshBooks on erittäin yhteensopiva järjestelmä

Yrittäjyydessä liiketoiminnan rahoituksessa yksi pelätyimmistä sanoista on noudattaminen. Yritysten ja hallituksen monimutkaisuuksien ansiosta suuri osa molemmista päistä on omistettu varmistamaan, että kaikki on laillista – mikä tarkoittaa noudattamista.

Sinulla on ilo tietää, että FreshBooks on rakennettu noudattamaan monia säännöksiä, mukaan lukien Verotuksen tekeminen digitaaliseksi (MTD), PCI, PSD2, GDPR, ja lisää. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, missä maassa asut, saat hienoa käyttää FreshBooksia tilien käsittelemiseen.

6. Integroituu hyvin pankkitileihin

FreshBooks integroituu hyvin pankkitileihin.Pankkitilisi lisääminen on yhtä helppoa kuin etsiminen ja valitseminen.

Ehkä yksi FreshBooksin parhaista ominaisuuksista on, että se voi muodostaa yhteyden suoraan yrityksen pankkitilille. Tämän avulla on paljon helpompaa tarkistaa (ja myös automatisoida) suuri osa tilisi yksin.

Sinun ei tarvitse kuluttaa mitään aikaa päivittää lukuja, kun käteistä tulee tai menee ulos. Tämä palaa jälleen automaatioonsa – mitä monet pilvipalvelut voivat tehdä. Ei kuitenkaan ole monia, jotka kykenevät integroitumaan niin monen rahoituslaitoksen kanssa.

Hyvänä esimerkkinä tästä yritin lisätä malesialaisen pankkitilin (kotimaisesta pankista) ja yllättyin siitä, että heillä oli se tosiasiassa tietokannassa..

7. Laaja määrä lisäosia

Laaja määrä lisäosiaFreshBooks antaa sinun yhdistää ja synkronoida tietoja eri käyttöympäristöjen välillä.

Jos olet koskaan käyttänyt web-pohjaisia ​​palveluita, huomaat, että monet niistä tarjoavat ydinpalvelun ja integrointiominaisuudet, jotka auttavat laajentamaan toimintoja. FreshBooks tekee tämän myös ja voit lisätä tonnia lisäominaisuuksia.

Ideana siitä, miten tämä toimii, voit lisätä kykyyn hyväksyä luottokorttimaksuja, perustaa ja ajoittaa kokouksia ja paljon muuta. Sinun tarvitsee vain löytää oikea lisäosa sadasta tai niin, että FreshBooks tarjoaa.

Se on helppoa ja voi osoittautua erittäin hyödylliseksi yrityksesi tarpeiden täyttämisessä.

8. Live-asiakastuki

Koska FreshBooks on pilvipohjainen palvelu, heillä on keskitetty hallinta monista asioista. Tämän avulla he voivat tarjota erittäin tehokasta asiakaspalvelua aivan kuten muutkin pilvipohjaiset tuotteet. Voit esimerkiksi aloittaa lukemalla heidän tietokantaansa apua.

Jos tämä ei auta, napsauta chat-kuvaketta heti FreshBooks-tilisi sisällä ja voit tuoda esiin live-chat-valikon. Pyydä apua ja saat! Vaikka on totta, että se voi viedä jonkin aikaa asiakkaan kuormituksesta riippuen, saat lopulta puhua jonkun kanssa, joka voi auttaa sinua suoraan.

Miinukset: En pitänyt FreshBooksista

1. Voi saada kalliiksi nopeasti

Koska sinulla on niin suuri luettelo ominaisuuksista ja asioista, joita rakastan, ei ole yllättävää, että FreshBooks tulee kustannuksin. Olen verrannut niitä muihin pilvipohjaisiin kirjanpitosovelluksiin ja ne näyttävät olevan vähän kalliimpia.

Tämä pahenee eksponentiaalisesti yrityksesi kasvaessa, koska heidän hinnoittelu perustuu laskutettavien asiakkaidesi määrään. Mielestäni tämä ei ole aivan oikeudenmukainen tapa käsitellä asioita, koska kaikki yritykset eivät toimi samalla tavalla.

Voit esimerkiksi johtaa yritystä, joka tarvitsee jatkuvaa uusien asiakkaiden virtaa, tällä toimenpiteellä voit räjäyttää heidän Lite-suunnitelmansa pienellä nopeudella, koska se sallii vain 5 laskutettavan asiakkaan.

Toisaalta jotkut yritykset menestyvät toistuvien asiakkaiden parissa, ja nämä ovat niistä, jotka saavat suurimman hyödyn. Itse asiassa jotkut saattavat jopa pystyä pääsemään Lite-suunnitelmaan ikävuosina tarvitsematta päivittää.

2. Tavat laskut lähetetään

Esimerkki FreshBooks-laskusta.Ihmiset ovat ikäviä napsauttamalla linkkejä nykyään.

Jostain syystä laskun lähettäminen FreshBooksissa ei oikeastaan ​​lähetä laskua. Tämä tarkoittaa, että FreshBooks lähettää sähköpostisi asiakkaallesi – kertoo, että heillä on lasku valmis tarkastettavaksi.

Vaikka se ei ole pahin tapa tehdä asioita, voin nähdä, että jotkut asiakkaat ovat hymyileviä napsauttamalla linkkejä, jotka tulevat sähköpostissa. Kyberturvallisuus on todellinen kipu nykyään, ja sinun ei tarvitse joutua soittamaan asiakkaitasi kerrallaan varmistaaksesi heille, että on OK napsauttaa tätä linkkiä!

3. Joukkueen jäsenet maksavat ylimääräiset

Useimmissa online-kirjanpitosuunnitelmissa on alennus pääkäyttäjälle ja ainakin yhdelle kirjanpitäjälle. Ainakin yrityksen omistaja ja taloudenhoidosta vastaava henkilö pääsevät järjestelmään.

Kyllä, voit tehdä sen myös FreshBooksissa, mutta olla valmis maksamaan ylimääräistä. Hinta, jonka maksat ilmoittautumisen yhteydessä, on sinulle yksin. Jokainen muu, jonka haluat antaa pääsyn tilillesi, on joukkueen jäsen – ja maksaa ylimääräisen 10 dollaria kuukaudessa.

FreshBooks-suunnitelmat ja hinnoittelu

FreshBooksin hintarakenne on erittäin selkeä. Lähes kaikki tärkeät ydinominaisuudet sisältyvät kaikkiin suunnitelmiin, ja muutamia lisäetuja, jotka tulevat kalliimpien suunnitelmien mukana. Lite alkaa 15 dollarista kuukaudessa, ja se ulottuu aina Premium-hintaan 50 dollarilla kuukaudessa. On myös mahdollisuus luoda mukautettu suunnitelma.

ominaisuudet
Lite
Plus
palkkio
Laskutettavat asiakkaat550500
Cuztomisoidut laskutRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Kulut merkinnätRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
ehdotuksetEiRajoittamatonRajoittamaton
Automatisoitu pankkituontiJooJooJoo
Tupla-merkintätiliraportitEiJooJoo
AsiakaspidättäjätEiJooJoo
Automatisoidut maksuviivästyksetEiJooJoo
EnnakkomaksutEi$ 20 / mo$ 20 / mo
Ryhmän jäsenet$ 10 / person$ 10 / person$ 10 / person
Hinta$ 15 / mo$ 25 / mo$ 50 / mo

*Merkintä: FreshBooksilla on alennus jopa 70%. Paras tarkkuus hinnoittelussa on virallisella verkkosivustolla: https://www.freshbooks.com/

Jos aiot käyttää FreshBooksia pitkään, maksat vuosittain maksamalla sinulle vähän alennusta. Tämä on noin 10% alempi kuin mikä olisi ollut alkuperäinen hinnoittelu – tietysti kaikki etukäteen maksettu.

Tärkein asia FreshBooks-hinnoittelussa on, että kukin suunnitelma asettaa laskutettavien asiakkaiden määrän, joita voit hallita järjestelmän avulla. Tämä tarkoittaa, että vaikka laskutat 20 asiakkaalta kullakin pittancellä, sinun on päivitettävä Lite-paketista Plus-suunnitelmaan.

Tätä on harkittava vakavasti, koska kuinka paljon maksat, riippuu suuresti yrityksen toiminnasta.

Tuomio: Onko FreshBooks for Me?

On aika julmalle rehellisyydelle. FreshBooks on ylivoimaisesti yksi parhaista pilvipohjaisista kirjanpitotyökaluista, joita olen törmännyt pitkään. Se on suunniteltu ja toimii erittäin hyvin pienille yrityksille kuten minun.

Valitettavasti se on vaikea kutsu, koska myös niiden hinnoittelu on suhteellisen korkea. Minusta tuntuu myös, että laskutettavien asiakkaiden perusteella veloitus on hieman vaikea pilleri niellä, varsinkin kun Lite-suunnitelma sallii vain viiden asiakkaan.

Kuka on FreshBooks suunniteltu?

Kokeile FreshBooksia ilmaiseksi. Voit saada rajoittamattoman pääsyn FreshBooksiin 30 päivän ajan.Kokeile FreshBooksia ilmaiseksi. Voit saada rajoittamattoman pääsyn FreshBooksiin 30 päivän ajan. (vierailla)

Joten vaikka FreshBooks ei ehkä ole minua varten, voin helposti nähdä pienten ja keskisuurten yritysten hyötyvän tästä järjestelmästä valtavasti. Tämä on erityisen totta ottaen huomioon niiden laaja valikoima pankkien yhteensopivuutta ja korkea vaatimustenmukaisuus.

Kokeile ilmaiseksi: Käy FreshBooksissa verkossa

Ilmoittaminen: BuildThis saa viittausmaksuja tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map