Canva Review: Paras graafinen työkalu ammattitaidottomalle käyttäjälle

Mikä on Canva?

Canva on jälleen yksi freemium-online-grafiikkatyökalu, jonka käyttö on erittäin helppoa ja joka tarjoaa vuoristokuorman malleja, jotka voivat auttaa sinua. Sen on tarkoitus olla nopea ja helppo tapa luoda visioita ja auttaa niitä, jotka eivät ole taitavia graafisen suunnittelun taikuudessa.


Canvan rekisteröinti on nopeaa ja helppoaRekisteröinti on nopeaa ja helppoa (vierailla).

Canvan arvosteluyhteenveto

Freemiumin online-grafiikkatyökalu ammattitaidottomille käyttäjille

Nimi: Kangas

Kuvaus: Canva on hieno luoda yksinkertaisia ​​visioita. Usein se auttaa ammattitaidottomia graafisen suunnittelun taikuudessa.

Käyttöjärjestelmä: Web-pohjainen

Sovellusluokka: Graafinen suunnittelu, Ohjelmisto

 • Helppokäyttöisyys

 • Mallit & Designs

 • ominaisuudet

 • Rahan arvo

 • Asiakaspalvelu

Yleensä ottaen

4.5

Yhteenveto

Canva on helppo käyttää erittäin intuitiivisen vedä ja pudota -käyttöliittymän ansiosta. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia aloittamisesta tyhjästä, vaikka voit tehdä niin halutessasi. Voit valita useita malleja, joiden avulla voit työskennellä useiden luokkien kanssa. Näitä ovat infografiat, julisteet ja jopa käyntikortit.

Lisätietoja:

 • Onko Canva todella ilmainen?
 • Kokemukseni Canvasta
 • Kenelle Canva on suunniteltu?

Plussat

 • Freemium-tilausmalli
 • Erittäin helppo käyttää
 • Integroitu varastossa oleva kuvapankki

Haittoja

 • Rajoitettu toiminnallisuus
 • Kokeile Canvaa ilmaiseksi
 • Katso hämmästyttävät Canva-mallit

{
"@context": "http://schema.org",
"@tyyppi": "Arvostelu",
"itemReviewed": {
"@tyyppi": "Ohjelmistosovellus",
"nimi": "Kangas",
"kuvaus": "Canva on hieno luoda yksinkertaisia ​​visioita. Usein se auttaa ammattitaidottomia graafisen suunnittelun taikuudessa.",
"kuva": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"käyttöjärjestelmä": "Web-pohjainen",
"applicationCategory": "Graafinen suunnittelu, Ohjelmisto"
},
"reviewRating": {
"@tyyppi": "luokitus",
"ratingValue": 4.5,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"kirjailija": {
"@tyyppi": "Henkilö",
"nimi": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Canva on helppo käyttää erittäin intuitiivisen vedä ja pudota -käyttöliittymän ansiosta. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia aloittamisesta tyhjästä, vaikka voit tehdä niin halutessasi. Voit valita useita malleja, joiden avulla voit työskennellä useiden luokkien kanssa. Näitä ovat infografiat, julisteet ja jopa käyntikortit.

\ R \ n

Lisätietoja:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Onko Canva todella ilmainen?
 • \ R \ n

 • Kokemukseni Canvasta
 • \ R \ n

 • Kenelle Canva on suunniteltu?
 • \ R \ n

"
}

Tutustuminen Canvaan

Canvan yleinen virtaus on suurin piirtein sama kuin mitä tahansa sen luokkaan kuuluvaa verkkoa nykyään. Kirjaudut (joko Google+: lla tai sähköpostiosoitteella) ja seuraat sitten vain leivänrumpua. Canva kehottaa sinua valitsemaan, minkä tyyppistä grafiikkaa yrität luoda, ja ehdottaa sitten sinulle erilaisia ​​mallikuvia.

Canva on erittäin helppo käyttää, jopa helpompaa kuin Microsoft Paint.

Kun olet valinnut haluamasi asettelun ja mallin, tulee mukauttaminen. Kaikki on vetäminen ja pudottaminen, ja tekstiä voidaan muokata aivan kuten tekstikenttiä millä tahansa muulla graafisen suunnittelun ohjelmistolla. Myönnän, että sitä on erittäin helppo käyttää.

Canva-kirjastosta voi valita useita asetteluitaValittavissa on monia asetteluja (lue lisää malleja).

Onko Canva ilmainen?

Tässä on pieni erottelu ilmaisten ja maksavien käyttäjien välillä.

1 000 000 kuvaa on maksettuja tilejä. Ilmaisia ​​tilejä on rajoitetummin1 000 000 kuvaa on maksettuja tilejä. Ilmaisia ​​tilejä on rajoitetummin.

Niille, jotka käyttävät ilmaista versiota, Canvalla on hieman rajoitetumpia malleja, joista voit valita, ja rajoittaa yhteistyötiimisi 10 jäseneen. Vielä tärkeämpää on, että se ei tarjoa sinulle lainkaan kuvia. Kaikkien kuvien, joita haluat käyttää, on oltava omat tai käyttöoikeuden mukaiset. Se myy sinulle kuvia kuitenkin 1 dollarilla kappaleelta.

Ne, jotka valitsevat maksetun Pro-tilin, saavat 30-jäsenisen joukkuetilin. Lisäksi pääsy Canvan väittämään on 300 000 kuvan tietokanta. Se voi myös auttaa sinua muuttamaan kuvioidesi kokoa. Muita kohokohtia ovat mukautettujen kirjasinten hyväksyminen, väripaletit ja kyky tallentaa malleja.

Voi kyllä, Canva Prolla 9,95 dollaria / käyttäjä / kuukausi saat myös ensisijaisen tuen.

Kokemukseni Canvasta

Koska Canva tarjoaa mahdollisuuden suunnitella esitteitä, minua kiinnosti ja kokeilin sitä. Olin kiinnostunut, koska esitteiden tulostaminen vaatii usein korkeamman resoluution tiedostoja, jotta ne osoittautuvat hienosti tulostuksen jälkeen. Oli hyvä huomata, että kun olen testannut esitepohjan, järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden ladata tiedosto nimellä tulostettava PDF.

Canvassa on tukea esitteillePainettuja esitteitä tuetaan (katso lisää Canvaa töistä).

Tarkistin suunnittelijaystäväni kanssa ja hän suostui siihen, että esite oli yksinkertaistettu (hän ​​on loppujen lopuksi suunnittelija), mutta ehdottomasti käyttökelpoinen painotuotteissa. Tämä on kriittinen huomionosoitus niille, jotka ajattelevat Canvan käyttöä liiketoiminnan työkaluna.

Sen lisäksi, että voit ladata valmiista mallistasi kopioita, voit jakaa ne myös suoraan Twitterissä tai Facebookissa. Voit myös lähettää sähköpostia ihmisille työkalun sisällä ja kutsua heitä yhteistyöhön työskentelysi suunnittelussa.

johtopäätös

Muutama henkilö, jonka tarkistin ja puhuin Canvasta, antoi minulle melko mielenkiintoisen näkökulman. Yksi heistä on opettaja ja hän mainitsi, että on hienoa luoda yksinkertaisia ​​visioita, joiden avulla opetetaan lapsille. Suunnittelijaystävälläni ei sitä vastoin ollut mitään hienoa sanottavaa, paitsi yksi asia – että se ei kuluttanut niitä valtavia resursseja, joita Photoshop tekee.

Minusta on ollut suurin osa ammatillisesta urastani joko kirjailija tai toimittaja ja minulla on melkoinen kokemus asetteluista ja grafiikoista, vaikka en olisi tuottanut niitä itse. Tämän vuoksi kyllästyin nopeasti juoksemiseen pienissä ympyröissä Canvan kanssa.

Vaikka se on erittäin helppokäyttöinen, huomasin, että vaadittavan tulosteen tyypiksi se osoittautui liian yksinkertaiseksi. Toisaalta se on loistava välittömien visuaalien luomiseen, kunhan et muista, että jaat malleja todennäköisesti tuhansien muiden ihmisten kanssa.

Mielestäni tämä on jotain, joka olisi arvokasta pienyrityksestä tai henkilökohtaisesta näkökulmasta, luultavasti entinen enemmän kuin jälkimmäinen.

Kokeile ilmaiseksi: Käy Canvassa verkossa

FTC-ilmoittaminen: BuildThis saa viittausmaksuja tällä verkkosivustolla luetelluista työkaluista. Mutta mielipiteet perustuvat kokemukseemme eikä siihen, kuinka paljon ne maksavat. Keskitymme auttamaan pieniä yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan verkkosivuja yritykseksi. Ole hyvä ja tue työtämme ja opi lisää ansaitsemisen ilmoittamisessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map