BigCommerce vs Shopify: Hinnoittelu ja ominaisuudet verrattu

Jokainen verkkokauppaalusta luodaan toisin kuin seuraava. Verkkokokemuksesi ja -mukavuuden tasolla saatat tarvita lisälaitetta, joka voi muuttaa koodausta, tai vaihtoehdon, joka on valmis käynnistämään suoraan laatikosta. Shopify ja BigCommerce ovat kaksi tärkeintä vaihtoehtoa verkkokaupan kehitysalustalle.


Yli miljoona liikettä käyttää Shopifea sivuston luomiseen; kun taas BigCommerce pitää neljäs sija – miljoonan suosituimman sivuston luokassa isännöidyissä ratkaisuissa tilastot BuiltWithiltä.

Jos sinulla on pieni yritys, Shopify voi näyttää houkuttelevammalta, mutta jos sinulla on myös pitkän aikavälin kasvusuunnitelmia, BigCommerce saattaa olla hyödyllisempi – katsotkaamme siis molempia alustoja ja vertaile niiden ominaisuuksia ja etuja.

Pikahyppy

Vertaa Shopifea ja BigCommercea:

 • Tallenna mallipohjat
 • Verkkokaupan rakentaja
 • Asiakaspalvelu
 • Lahjakkuus-allas
 • Sovelluksen valinnat
 • Suosio
 • hinnoittelu

Kuinka BigCommerce ja Shopify toimivat?

Shopify ja BigCommerce ovat verkkokauppialustoja, joiden avulla voit myydä (fyysisiä tai digitaalisia) tuotteita verkossa. Molemmat verkkokauppojen rakentajat toimivat verkkoselaimessa, mikä tarkoittaa, että tietokoneellasi ei ole ladattavaa ohjelmistoa tai web-hosting-palvelua ostaakseen. Voit ylläpitää myymälääsi mistä päin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on Internet-yhteys.

BigCommerce- ja Shopify-kauppaeditori

Molempien rakentajien keskeinen ajatus on, että kuka tahansa voi käyttää niitä verkkokaupan luomiseen ilman, että sinun tarvitsee koodata tai suunnitella mitään – valitset mallin tarjotusta valinnasta, lataat myytävät tuotteet, korjaat prosessisi ja olet, teoriassa hyvä mennä.

Shopify-myymälätoimittajaShopify-myymäläeditori – Vasemmalla olevassa teemaosassa voit mukauttaa teeman asetuksia. Jokaisella eri sivulla on oma teemaosasto, jossa voit muokata sisältöä ja asettelua.
BigCommerce-kauppaeditoriBigCommerce-kauppaeditori – vasemmalla on teema-asetusten tärkein navigointipalkki. Voit suorittaa suurimman osan myymälän suunnittelusta itse käyttämällä tätä asetusosaa.

On kuitenkin hyödyllistä sanoa, että vaikka sinun ei tarvitse palkata Verkkokaupan kehityspalvelut BigCommerce- tai Shopify-kauppaa kehitettäessä hyvä idea suunnittelusta sekä ammattimaisesti otetuista yksittäisistä kuvista ovat kuitenkin ratkaisevia valitsemasi alustan huomioimatta jättämisessä.

Sekä BigCommerce että Shopify ovat SaaS (ohjelmisto palveluna) -työkaluja. Tämä tarkoittaa, että niiden käyttämisestä on jatkuvia kustannuksia, jotka voivat olla vuosittain tai kuukausittain.

BigCommerce vs Shopify: Minkä verkkokauppaympäristön sinun pitäisi valita?

Nyt verrataan nyt Shopifea ja BigCommercea – mikä on parempi foorumi tarkastelemalla ja vertaamalla kauppojen suunnittelua, verkkokaupan työkaluja, asiakastukea, ammatillista markkinoita, sovelluksia ja hinnoittelua.

1. Missä ympäristössä on paremmat myymälämallit?

Koska ihmiset arvioivat nopeasti, houkutteleva myymälä on tärkeä, koska se antaa verkkokaupallesi uskottavuuden.

Shopify myymäläteemoja

Tällöin Shopifylla on teemoja, jotka ovat mahdollisia markkinoiden houkuttelevimmista myymäläteemoista. Ne ovat ammattimaisia, tyylikkäitä, moderneja ja raikkaita. Yksi tärkeimmistä syistä Shopify-tuotteiden niin upealta näyttämiltä tavaroilta on se, että ne hyödyntävät itsenäisiä suunnittelijoita suunnittelun kehittämisessä.

Shopify-teema - RajatonShopify-teema – Rajaton
Shopify-teema - Debyytti oletusShopify-teema – Debyytti oletus

Joten kun Shopify luo alustan tai työkalun, he antavat ammattisuunnittelijoiden tehdä suunnitelmansa. Tämä tarkoittaa myös, että vaikka saat joitain teemoja ilmaiseksi, monet ovat palkkioita, jotka voit ostaa 100–180 dollaria.

Katso lisää Shopify-verkkokauppojen malleja

BigCommerce-myymäläteemoja

Toisaalta BigCommerce on parantunut paljon viime aikoina, kun ne keskittyvät enemmän ammattimaisten ja houkuttelevien myymälöiden kehittämiseen asiakkailleen. Aikaisemmin heidän haasteidensa huono laatu oli haittapuoli, mutta he alkavat kiinni Shopify-teemoista. Myös BigCommerce tarjoaa sinulle ilmaisia ​​ja premium-teemoja, jotka vaihtelevat välillä 145–235 dollaria.

Suurkaupan teema - Cornerstone BoldSuurkaupan teema – Cornerstone Bold
BigCommerce-teema - Fortune HighlightBigCommerce-teema – Fortune Highlight

Sekä Shopify että BigCommerce tarjoavat sinulle ilmaisia ​​teemoja ja maksettuja teemoja, jotka reagoivat mobiililaitteisiin. Shopify tarjoaa sinulle 10 ilmaista ja 62 premium-numeroa, kun taas BigCommerce tarjoaa sinulle 10 ilmaista ja 127 premium-teemaa.

Katso lisää BigCommerce-verkkokauppojen malleja

Tuomio: Shopify voittaa

Vaikka BigCommerce-teemoilla on enemmän teemoja kuin Shopifydissä, teemoittelu tekee Shopifyn leikkauksen yllä. Shopify-teemat ovat helposti muokattavissa. Ainutlaatuisella vaihtoehdolla voit mukauttaa teeman joukolla parametreja.

2. Mikä alusta tarjoaa paremman myymälärakentajan?

Shopify-myymälärakentaja

Shopify tarjoaa sinulle kaikki perustyökalut toimivan verkkokaupan luomiseen. Edistyneet työkalut, kuten tuotearvostelut, asiakastoivelista, tuotesehdotukset jne., On kuitenkin lisättävä kauppaan App Storen kautta. Jotkut työkalut ovat ilmaisia, ja osa maksetaan, ja nämä työkalut maksetaan, koska ulkoistettujen kehittäjien on luotava ne.

Shopify kehottaa kehittäjiä yhdistämään työkalunsa alustaan, jotta heidän asiakkaansa voivat käyttää myös näitä työkaluja tekemättä mitään koodityötä. Joten maksamasi ylimääräinen raha menee lähinnä näille ulkoisille kehittäjille. Kaikki nämä työkalut eivät ole välttämättömiä, mutta jos haluat kasvattaa myymälääsi, saatat tarvita niitä.

Shopify-myymälän rakentaja – Tässä on paikka, jossa hallitset ja seuraat verkkokauppaa. Yllä olevasta kokeilukaupasta näet, että Shopify sisältää luettelon toiminnoista, joilla voit käynnistää verkkokaupan nopeasti.

BigCommerce-myymälärakentaja

BigCommerce-mahdollinen on yksi tyhjimmistä työkalukokoelmat kaikkien verkkokaupan johtavien verkkosivustojen rakentajien joukossa. Ne tarjoavat sinulle työkaluja, jotka on jo lisätty kuukausisuunnitelmaan.

Jos tarvitset lisää työkaluja, BigCommerce App Storesta löydät ne edistyneet työkalut, joita ulkoiset kehittäjät ovat tehneet, kuten Shopify. Tämä on hyödyllistä, koska et tiedä mitä ylimääräisiä työkaluja tarvitset, kun yrityksesi aloittaa.

BigCommerce-myymälärakentajaBigCommerce-myymälärakentaja – Voit käyttää useimpia BigCommerce-toimintoja, vaikka olisitkin kokeilusuunnitelmassa. Napsauta kutakin osaa siirtyäksesi askeleen eteenpäin asetuksiin.

Tuomio: Tie

Se todella riippuu siitä, kuinka haluat yrityksesi kasvavan. Molemmilla rakennusten valmistajilla on työkaluja, jotka ovat hyödyllisiä liiketoiminnan eri vaiheissa, joten tuomio on tässä hieman sekoittunut.

3. Kenellä on parempi asiakastuki?

Sekä BigCommerce että Shopify tarjoaa sinulle ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea eri kanavien kautta – live chat, puhelin ja sähköposti. Periaatteessa, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, jopa keskiyöllä, voit aina käyttää apua molempien alustojen teknisen tuen kautta.

Shopify- ja BigCommerce-palveluissa on myös yhteisöfoorumi, jossa voit lähettää kysymyksiä ja ratkaisuja muille käyttäjille. Voit jopa käyttää tätä menetelmää tavoittaaksesi heidän tukitiiminsä. Koska tämä on julkinen kanava, tukijäsenten läpimenoaika on yleensä nopeampi.

shopify-ohjekeskusShopify-ohjekeskus (vierailla)
BigCommerce-ohjekeskus (vierailla)

Foorumin ensisijainen etu on, että voit katsella, mitä muut asiakkaat (sinä kuin yritysomistajat) tekevät, heidän ongelmiaan tai kyselyitään ja myös hyödyllisiä ratkaisuja, joita heillä voisi olla. Voit jopa poimia hyödyllisiä vinkkejä, jos vietät tarpeeksi aikaa tällaisille foorumeille.

Tuomio: Tie

Vaikka se onkin tasapaino, nojaudun enemmän Shopifyn suuntaan täällä sen yhteisöllisyyden vuoksi, jonka se on kerännyt vuosien varrella. Aloittelijoille Shopify saattaa olla parempi paikka aloittaa, koska ne tarjoavat kattavan omatoimisen dokumentaation verrattuna BigCommerce-palveluun. Pystyin löytämään ratkaisuja ongelmiini käymällä heidän online-ohjekeskuksessa.

4. Kenellä on suurempi lahjakkuuspohja?

Shopifellä on asiantuntijamarkkina, jonka voit vuokrata (valinnainen). Nämä ammattilaiset voivat auttaa sinua siirtämään liikkeesi toiselle tasolle antaen sinulle vapauden kiinnittää huomiota liiketoiminnan muihin ominaisuuksiin. Näitä ammattilaisia ​​ovat kehittäjät, suunnittelijat, markkinoijat, myymäläasennus ja valokuvaajat. Shopify jopa luettelee heidän asiantuntijansa maantieteellisesti, jotta voit palkata apua helposti.

Vaikka voit silti hankkia asiantuntijoita kaupan luomiseen BigCommercessa, asiantuntijoita on vähemmän kuin Shopififissa. Joten on vähän vaikeampaa löytää oikea asiantuntija BigCommerce-palvelusta, varsinkin jos haluat jonkun, joka asuu lähelläsi.

Shopifella on suurempi ammattilaisten ryhmä ja ekosysteemi näyttää edistyneemmältä.

Tästä näkökulmasta Shopifyn tukijärjestelmä näyttää edistyneemmältä, mutta vuokrausapu ei ole välitön huolenaihe, kun olet vielä aloittamassa. Apua palkkaamalla on vain harkittava asia, kun asiat tulevat liikaa huolehtimaan.

Tuomio: Shopify voittaa

Voittaja menee Shopifylle. On vain helpompaa löytää asiantuntijoita Shopifesta missä tahansa maassa kuin BigCommerce.

5. Missä ympäristössä on enemmän sovelluksia, joita voit lisätä?

Kun yrityksesi laajenee, sisäänrakennetut ominaisuudet eivät todennäköisesti vastaa tarpeitasi. Tarvitset lisää työkaluja kasvattaaksesi yritystäsi. Sekä Shopify- että Bigcommerce-sovelluskaupasta on edistyneitä työkaluja, jotka laajentavat myymälän toimintoja.

Shopify-sovellukset

Shopify-sovellus toimitusta vartenShopify-sovellukset lähettämistä ja toteuttamista varten

Tällä hetkellä Shopify tarjoaa sinulle kaupassaan yli 1500 sovellusta. Nämä sovellukset voivat auttaa sinua markkinoinnissa ja myynnissä, sosiaalisen median integroinnissa, automatisoimaan tai ylläpitämään raportointiin, kirjanpitoon, asiakastukeen, lähetystoimintaan, toteutukseen, inventointiin jne. Liittyviä johtamistehtäviä..

BigCommerce-sovellusmarkkinat

Bigcommerce-sovelluksetBigCommerce-sovellusmarkkinat

BigCommercessa on vain 250 sovellusta verrattuna Shopify 1500: een. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että BigCommerce olisi toissijainen Shopifyn kanssa, koska BigCommerce lisää jo perussuunnitelmaansa monia työkaluja (kuten reaaliaikaiset lähetyslainaukset, ammatilliset raportointityökalut, tuotearvostelu ja arvostelut jne.). Mutta se tarkoittaa, että Shopifyn kehittäjien ekosysteemi on laajempi kuin BigCommerce.

Kuten yllä olevasta segmentistä sanottiin, enemmän sovelluksia on kätevä, kun ajattelet pitkäaikaista ajattelua.

Tuomio: Shopify voittaa

Tuomio on ilmeisesti jälleen Shopify. Valitsen Shopifyn pelkästään sovellusten lukumäärän vuoksi, mutta sen rakentaman suuren kehittäjien ekosysteemin vuoksi. Tiedät, että siellä on aina kehittäjiä rakentamaan seuraava tarvitsemasi toiminto.

6. Mikä alusta on suositumpi?

Tällä hetkellä Shopify on yli 2,4 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien historialliset tiedot, ja se on käsitellyt enemmän kuin 41 miljardia dollaria. Ne tarjoavat yli 70 houkuttelevaa myymäläteemaa, joista voi valita, 1500 sovellusta ja laaja yhteisö. Pelkästään näistä tilastoista voit nähdä, että Shopify on suosituin.

Jos tarkistat Google Trendsin verkkokaupan rakentajille, ihmiset etsivät Shopifea paljon hakukoneissa verrattuna BigCommerce-palveluun.

Tilastojen mukaan BigCommerce kirjasi yli 159 000 asiakasta joiden historialliset tiedot ovat mukana ja jotka ovat käsitelleet tapahtumia 17 miljardia dollaria. He tarjoavat 130 teemaa ja 250 sovellusta, ja heillä on pienempi asiantuntijayhteisö.

Huomaa, että nämä tilastot perustuvat erittäin korkeaan tasoon, eikä se tarkoita varmasti, että Shopify on hyödyllisempi kuin BigCommerce.

Tuomio: Shopify voittaa

Vaikka se saattaa tuntua kohtuuttomalta tuomiolta, varsinkin kun BigCommerce aloitti myöhemmin kuin Shopify, valitsen silti jälkimmäisen, koska päätöksenteossa valitsemme yleensä suositummat vaihtoehdot, oikea?

7. BigCommerce vs Shopify: Hinnoittelu

Teknologiateollisuudessa on normaali, että saat enemmän resursseja päivittäessäsi korkeampaan suunnitelmaan. Tämä käytäntö koskee sekä BigCommercea että Shopifea. Korkeammalla suunnitelmalla saat entistä parempia toimintoja ja pienemmän maksun.

Shopify suunnitelmat yhdellä silmäyksellä

 • Basic Shopify – 29 dollaria kuukaudessa
 • Shopify – 79 dollaria kuukaudessa
 • Advance Shopify – 299 dollaria kuukaudessa
 • Shopify Lite – 9 dollaria kuukaudessa (myy sosiaalisessa mediassa tai verkkosivustolla)
Shopify-suunnitelmat / hinnat
Perus Shopify
Shopify
Advanced Shopify
Kuukauden hinta29 dollaria kuukaudessa79 dollaria kuukaudessa299 dollaria kuukaudessa
Henkilöstön tilit2515
TuotteetRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Luottokorttimaksut2,9% + 0,30 dollaria2,6% + 0,30 dollaria2,4% + 0,30 dollaria
Kauppamaksut / Kolmannen osapuolen yhdyskäytävä2%1%0,5%
Shopify maksut0%0%0%
Useita myyntikanaviaJooJooJoo
LahjakortitJooJoo
Hylätty ostoskorin palautusJooJooJoo
Ilmainen SSL-varmenneJooJooJoo
Shopify POS -sovellusJooJooJoo
PetosanalyysiJooJooJoo
Ammatilliset raportitJooJoo
24/7 tukiJooJooJoo

Käy Shopifessä

BigCommerce-suunnitelmat yhdellä silmäyksellä

 • Vakio – 29,95 dollaria kuukaudessa
 • Plus – 79,95 dollaria kuukaudessa
 • Pro – 249,95 dollaria kuukaudessa
BigCommerce-suunnitelmat / hinnat
standardi
Plus
ammattilainen
Kuukauden hinta29,95 dollaria kuukaudessa79,95 dollaria kuukaudessa249,95 dollaria kuukaudessa
Henkilöstön tilitRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
TuotteetRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Myyntiraja vuodessaEnintään 50 000 dollariaJopa 150 000 dollariaJopa 400 000 dollaria
Luottokorttimaksut2,9% + 0,30 dollaria2,5% + 0,30 dollaria2,2% + 0,30 dollaria
Ei transaktiomaksu0%0%0%
Useita myyntikanaviaJooJooJoo
Google ShoppingJooJooJoo
LahjakortitJooJooJoo
Hylätty ostoskorisäästäjäJooJoo
Ilmaiset HTTP: t ja omistettu SSLJooJooJoo
Asiakasryhmät ja segmentointiJooJooJoo
Ammattimaiset raportointityökalutJooJooJoo
24/7 tukiJooJooJoo

Käy BigCommerce-sivustossa

Yksi huomionarvoinen asia, BigCommerce ei veloita kaikista suunnitelmien mukaisista tapahtumista. Eli sinun ei tarvitse maksaa palkkiota tai palkkioita BigCommerce-palvelulle, kun asiakas maksaa PayPalin kautta. Toisaalta, jos haluat 0%: n transaktiomaksun Shopifesta, sinun on käytettävä Shopify-maksua.

Tuomio: Shopify voittaa

Vaikka molemmilla oli hintapisteitä, joita voidaan säätää budjeteihin, pidän parempana täällä Shopifea. Vastinetta rahalle saat Shopifiestta enemmän saman summan maksamasta summasta.

BigCommerce vs Shopify: Mikä sopii sinulle?

Shopify tarjoaa sinulle houkuttelevammat teemat, jotka ovat mobiilivalmiita. Heillä on myös suuri sovellusliike, jota voit käyttää kaupan toimivuuden parantamiseen, ja heillä on enemmän asiantuntijoita yhteisössä kuin missään muualla. Shopifyn maksetut käyttäjät ovat 15 kertaa enemmän kuin BigCommerce, mikä kertoo heidän olevan suosittuja. On myös selvää, että Shopify lisää sovelluskehittäjiä, teeman luojaita ja ammattilaisia ​​auttamaan sinua, jos valitset Shopifyn.

BigCommerce-työkalut ovat hieman tyhjempiä kuin Shopify. Vaikka BigCommercella on erinomainen kokoelma teemoja, Shopifyn suunnittelu on parempi. Kaikkia BigCommerce-teemoja ei myöskään ole mobiilivalmiita. Valittavana on 250 sovellusta BigCommerce-sovelluskaupasta, ja sillä on rajoitettu määrä asiantuntijoita. Vaikka heillä on vähemmän käyttäjiä, on tärkeää huomata, että Shopify aloitti aikaisemmin (2004) kuin BigCommerce (2009). Ymmärrämme kaiken kaikkiaan, että Shopify laajentaa käyttäjäpohjaaan nopeammin kuin BigCommerce.

Lue lisää

 • Napsauta tätä ja tutustu BigCommerce-verkkoon
 • Napsauta tätä ja tutustu Shopify-verkkoon

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan, molemmat alustat ovat suosittuja verkkokaupan ratkaisujen tarjoajia. Molemmat ovat päteviä ja niillä on laaja valikoima työkaluja, jotka auttavat sinua laajentamaan yritystäsi. Vaikka Shopify näyttää houkuttelevammalta kuin BigCommerce, ja koska lopullista vastausta ei ole, suosittelemme, että testaat ne molemmat.

Kuinka aloittaa Shopifyn kanssa?

On hyvä, että sinulla on riskitön ajattelutapa. Kukaan ei ole valmis investoimaan johonkin ennen kuin yrittää. Siksi Shopify tarjoaa 14 päivän kokeilujakson. Sen käyttö on täysin ilmaista, eikä sinun tarvitse edes täyttää luottokorttitietojasi.

Napsauta tätä, jos haluat kirjautua ilmaiseksi Shopify-tilille.

Shopify-rekisteröintisivuVaihe # 1 – Kirjoita sähköpostiosoite ja myymälän nimi aloittaaksesi Shopify-ilmaisen kokeilujakson.
Shopify RekisteröidyVaihe 2 – syötä henkilökohtaiset ja tallennustiedot.

Kuinka aloittaa BigCommerce-palvelusta?

BigCommerce tarjoaa 15 päivän riskitöntä kokeilua alustan kokeilemiseksi itse. Luottokorttitietoja ei vaadita. Joten voit olla erittäin varma, että se ei veloita sinua, jos päätät olla jatkamatta 15 päivän kuluttua.

Napsauttamalla tätä voit kirjautua ilmaiseksi tiliisi BigCommercessa.

bigcommerce-kirjautumisenVaihe # 1 – Anna sähköpostiosoite aloittaaksesi BigCommerce-kokeilusi.
bigcommerce-storeVaihe 2 – Syötä myymälän nimi (voit muuttaa tämän myöhemmin) ja muut kirjautumistiedot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map