AppSumo-sivustot: Löydä lisää tarjouksia AppSumo-vaihtoehdoista

AppSumo on sivusto, joka tarjoaa ohjelmistotarjouksia. Tämä digitaalinen markkinapaikka on ollut olemassa jo pitkään ja tarjoaa vain jatkuvia tarjouksia. Koska minkä tahansa tyyppinen myynti on luonteeltaan ohimenevää, voidaan olettaa, että suurin osa AppSumo-kaltaisten sivustojen tarjouksista muuttuu usein.


Vaikka AppSumo on yksi vanhimmista tämän tyyppisistä sivustoista, se ei tarkoita, että olet kiinni vain yhdessä lähteessä. Nykyään monet wannabit, jotka ovat yrittäneet seurata AppSumo-mallia – jotkut menestyneempiä kuin toiset.

Kun yhä useammat ohjelmistomarkkinat avautuvat, kuinka hyvin nämä verkkosivut pinoavat AppSumoa vastaan? Harkitaan syvemmin näihin vaihtoehtoihin ja katsotaan mitä saamme.

* Tiedotus: Tytäryhtiölinkkejä käytetään tässä viestissä. Ansaitsemme palkkion (ilman lisäkustannuksia sinulle), jos ostat linkkien kautta. Tämä auttaa kattamaan kirjoittajan ja sivuston ylläpitokustannukset.

Tietoja AppSumosta

appsumo-verkkosivustoAppSumo-kotisivu (käy täällä)

AppSumo on toiminut ohjelmistomarkkina-alalla jo melkein kymmenen vuoden ajan. Vuonna 2011 perustettu alusta on auttanut satoja kehittäjiä ja ohjelmistojen kustantajia ansaitsemaan rahaa.

Ohjelmiston elinikäiset tarjoukset ja alennukset

AppSumo tarjoaa tarjottuja joukkoja tarjoustyyppejä, joista merkittävimmät ovat elinikäiset tarjoukset. Tämä tarkoittaa, että kyseisen ohjelmiston tai palvelun ostaminen alustan kautta on kertaluonteinen kustannus ja voit käyttää sitä ikuisesti. Sen lisäksi on olemassa myös vuosittaisia ​​sopimuksia ja jopa ilmaisia ​​maksuja.

Markkinapaikkojen kasvaessa AppSumo näyttää kovenevan kovaa kilpailua vastaan. Kirjoittamishetkellä AppSumo listasi 66 kauppaa – silti melko huomattava määrä.

AppSumo SelaaNykyiset tarjoukset saatavilla AppSumossa (selaa näitä tarjouksia napsauttamalla tätä).

He jakavat saatavilla olevan ohjelmiston melko laajaan luokkaan, mutta ilmeisesti suositut alueet ovat markkinointi ja lyijyn luominen. Tietysti on myös outoja kohteita, kuten e-kirjoja ja muuta informaatiota.

Paras tapa AppSumo-sovelluksen käytössä on, että voit saada hallussaan kiinteitä tarjouksia ohjelmistoista milloin tahansa, eikä sinun tarvitse odottaa mustan perjantain tai cyber maanantaina tapahtuvaa myyntiä..

Kuka on AppSumo: Pro-bloggaajat, tytäryhtiömarkkinoijat, pienyritykset.

Käy AppSumossa

5 parasta AppSumo-vaihtoehtoa

1. StackSocial

Stacksocial-kotisivu

Jos olet etsinyt AppSumoa samanlaiseen sivustoon, kuten StackSocial, ensimmäinen reaktio olisi todennäköisesti “WOW”. StackSocial aloitti toimintansa muutama vuosi AppSumon jälkeen ja on kasvanut voimakkaasti siitä lähtien.

Stacksocial väittää, että se on ansainnut perustamisestaan ​​lähtien yli 50 miljoonaa dollaria asiakkaille, säästänyt kävijöitä yli 1,5 miljardia dollaria ja luetellut yli neljä miljoonaa kauppaa. Millä tahansa toimenpiteellä se on aika iso osa ohjelmistoja ja dollareita.

StackSocialissa on saatavana kirjaimellisesti satoja tarjouksia, ja alusta on kasvanut “vain ohjelmisto” -vaiheen ohi. Se on nyt käytännössä täydellinen verkkokauppaalusta, jolla on myös kaupat kaikesta auto-gadgeteista muotiasusteisiin.

Vaikka puristit eivät ehkä ole liian onnellinen siinä, ei oikeastaan ​​ole mitään itkevää, koska StackSocial on edelleen säilyttänyt vahvuutensa ohjelmistotarjouksissa. Pelkkä ‘VPN’ -haku nousi nopeasti yli 20 vaihtoehtoon.

StackSocial on helposti paras AppSumo-vaihtoehto, jonka olen toistaiseksi löytänyt. Itse asiassa se ylittää paljon AppSumoa tarjouksen suhteen milloin tahansa.

Kuka on StackSocial: jokainen

Käy StackSocialissa

2. Poista kauppa

Poista kotisivu

Verrattuna edellä lueteltuihin vahvoihin erääntyneisiin Dealify-tarjouksiin näyttää olevan hieman pettymys valikoima tarjouksia. Itse asiassa kun löysin sivuston, vain 6 tarjousta oli todella saatavana. Jopa ottamalla huomioon tulevat ja menevät sopimukset, alle kymmenen kaupan pitäminen koko sivustolla vaikuttaa hieman harhauttavalta.

Melko vähäisen tarjonnan lisäksi Dealify Facebook -sivulla on rajoitettu näkyvyys vain muutaman sadan seuraajan kanssa. Dealify ei oikeastaan ​​teeskennellä olevansa toisin, vaikka omistaja väittää että hän aloitti sivuston “intohimosta verkkomarkkinointiin ja kasvun hakkerointiin”.

Niiden markkinointiväli kohdistuu heihin markkinoijiin ja ”kasvun hakkereihin”, mutta katsoessani ensimmäistä esillä olevaa kauppaa, en ollut kovin vakuuttunut. Se oli tarjous salasananhallintasovelluksesta.

Kuka Dealify on: Kasvu hakkerit, markkinoijat, pienyritykset

Käy Dealify-sivustossa

3. PitchGround

PitchGround-kotisivu

Kun kauppapaikkayrityksellä on enemmän työntekijöitä kuin sillä on aktiivisia kauppoja, olisin hieman huolissani, jos olisin omistaja. Valitettavasti se on nykyinen asema, johon PitchGround näyttää löytäneen itsensä.

Löysin tämän sivuston ensimmäistä kertaa tekeessäni perustutkimusta AppSumosta – PitchGround Ad näkyi jatkuvasti Googlessa sanomalla “Voit tehdä paremmin”. Tämä tarkoittaa, että heidän markkinointitiiminsä on aktiivisesti kohdistanut AppSumo-asiakkaita. Ehkä enemmän aikaa tulisi käyttää omien käyttäjiensä tarjousten hankkimiseen.

Nopea katsaus PitchGround-sivuston läpi osoitti yhteensä 27 tarjousta – vain 5 niistä oli aktiivisia tämän artikkelin luomishetkellä. Loput merkittiin loppuunmyytyinä. Sen lisäksi sivuston kävijöille annetaan jatkuvasti merkki liittyä ilmoitusilmoituksiin erittäin ärsyttävien ponnahdusikkunoiden avulla..

Kenelle PitchGround on tarkoitettu: Pienet yritykset, markkinoijat, ammattibloggerit

Käy PitchGround-sivustossa

4. DealFuel

DealFuel-kotisivuDealFuel-kotisivu

Sen sijaan, että keskityisimme vain verkkosivustojen omistajiin tai yrityksiin, DealFuel tarjoaa laajan valikoiman erittäin hyödyllisiä monikäyttöisiä ohjelmistoja ja jopa resursseja. Joitakin esimerkkejä tästä voisi olla roskapostien puhdistaminen tietokoneille tai jopa yritystarvikkeisiin tarkoitettujen lentolehtien pakkaukset, joista osa annetaan jopa ilmaiseksi.

Sivustossa selaaminen voi viedä hetken, sillä 21 tarjousta on valittavissa. He ovat helpottaneet tätä, vaikka monella tapaa lajitella tarjolla olevat tarjoukset. Erityisen huomionarvoista on se, että DealFuelilla on erityisiä luokkia, jotka kattavat WordPressin ja laajennukset – loistava monille sivuston omistajille.

Yhdellä silmäyksellä tämä on toinen pieni operaatio, jota johtaa ydinryhmä, joka on onnistunut rakentamaan onnistuneen sivuston. Inspiroi kaikkia muita sivuston omistajia, jotka käyttävät tarjouksiaan omien sivustojen kasvattamiseen, kyllä?

Kuka on DealFuel: WordPress-sivuston omistajat, pienyritykset, säännölliset kaupanpitäjät

Käy DealFuelissa

5. Tee peili

DealMirror-kotisivuDeal Mirro kotisivu

Deal Mirror keskittyy paljon ohjelmistotarjouksiin, joiden avulla verkkosivustot kasvavat. Heillä on useita tarjouksia, jotka kattavat luokat markkinoinnista sosiaaliseen analytiikkaan. Valitettavasti kirjoitushetkellä heillä näyttää olevan rajoitetusti tarjouksia.

Vaikka löytämäni olivat melko hyödyllisiä, näyttää siltä, ​​että täällä saatavilla olevasta on vähän syvyyttä. Silti on hienoa, että he ymmärtävät uudempien sivustojen käynnistämisen vaikeudet ja ovat luoneet luokan “Tarjoukset alle 20 dollaria”.

Tässä tarjoukset tulevat myös tyytyväisyystakuu, ja he palauttavat kaikki haluamasi ostot, ilman kysymyksiä.

Kenelle peili on tarkoitettu: Pro-bloggaajat, pienet ja keskisuuret yritykset

Käy DealMirrorissa

Kuinka ohjelmistomarkkinapaikat toimivat

Toimiva malli on suhteellisen yksinkertainen.

Markkinapaikat tavoittavat kehittäjät, kustantajat tai palveluntarjoajat ja neuvottelevat ”kaupan” ehdot. Nämä kaupat ovat usein ainutlaatuisia markkinoilla, jotta voidaan luoda pakottava myyntitekijä.

Kauppapaikat hoitavat sitten kaupan tekemisen mahdollisimman houkuttelevaksi kävijöilleen. Sillä välin jokaisesta myynnistä, joka on tehnyt miehen keskelle (markkinat), tehdään leikkaus – joskus huomattava määrä.

AppSumo-esimerkkejäEsimerkki – AppSumolta löytyvät valtavat säästöt, säästät jopa 96% markkinointiohjelmistoissa, kuten Boost ja muut.

Tämä kolmikulmainen strategia hyödyttää kaikkia osapuolia. Ohjelmiston lähde saa ilmaisen markkinoille pääsyn muutoin käyttämättömään asiakassegmenttiin, ja markkinapaikka ansaitsee osan jokaisesta myynnistä. Viimeinkin ostaja saa suuren alennuksen.

Useimmat kauppapaikat toimivat myös tytäryhtiöiden kanssa, joten törmäät todennäköisesti sivustoihin, jotka tarjoavat useampaa kuin yhtä markkinoita. Tämä auttaa edelleen markkinoita laajentamaan kaikkia Internetissä.

Itse asiassa, jos olet kiinnostunut, voit itse perustaa tytäryhtiön sivuston ja hyödyntää näiden markkinoiden tarjoamia tarjouksia.

Päätelmä: ovatko kauppapaikat hyödyllisiä?

Tähän mennessä olet todennäköisesti tajunnut, että suurin osa näistä kauppasivustoista on oikeastaan ​​suunnattu verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat kasvattaa kasvua. Sisältö ja SEO ovat minkä tahansa verkkosivuston tai blogin tärkeä ydin, mutta ulottamisen laajentaminen on eri asia.

Suosittuihin ohjelmatarjousten luokkiin kuuluvat:

 • Verkkosivuston rakentaminen
 • Kurssit ja oppaat
 • SEO-hallinta
 • Myynti ja lyijyn luominen
 • Markkinointi ja tiedotus

Deal-sivustot ovat hyödyllisiä useammalla kuin yhdellä tavalla. Ensimmäinen on ilmeinen – kustannussäästö. Suurimmasta osasta näitä sivustoja löytyvät tarjoukset ovat usein ainutlaatuisia tarjouksissaan. Käytä esimerkiksi tilaisuutta ostaa elinikäinen lisenssi sovellukselle sen sijaan, että sinun olisi maksettava vuosittain toistuvia maksuja.

Toinen on hieman hienovaraisempi. Otetaan esimerkiksi tytäryhtiösivuston omistaja, joka halusi sovellusta auttaa lyijyn luomisessa. Sen lisäksi, että etsit kauppaa haluamaltasi kauppapaikalta, voit selata myös vaihtoehtoisia tarjouksia ja nähdä, voitko tavata jotain parempaa vai joka tarjoaa hyvää vastinetta rahallesi.

Muista myös, että nämä tarjoukset muuttuvat säännöllisesti, joten voit aina tarkistaa saadaksesi uusia ideoita siitä, mikä ohjelmisto voisi parhaiten toimia yrityksellesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map