Websteder som Fiverr (for freelancere og lejere)

Fiverr er et sted, der tillader freelancere at markedsføre deres tjenester. I de sidste par år har der været en enorm vækst i freelancing-industrien. Nye forretningsmodeller og muligheder har givet anledning til koncernen.


På grund af denne vækst har både freelancere og forretningsejere, der søger tjenester, nu meget mere valg. Alligevel betyder valg, at beslutninger skal træffes. Uanset om du er freelancer for nogen, der søger tjenester – hvilken platform skal du vælge?

Hvad er Fiverr, og hvordan fungerer det?

Fiverr hjemmesideFiverr hjemmeside (Besøg her)

Fiverr.com er vokset til en af ​​verdens største markedspladser for digitale tjenester. Det forbinder købere og sælgere til alt fra kodning til kunst. Sælgere har forskellige kvalifikationer og ekspertiseniveau.

Freelancere, der bruger Fiverr-platformen, kan tilbyde næsten alt, hvad man kan forestille sig, så længe det kan leveres via Internettet. Deres porteføljer, citerede priser og anmeldelser fra tidligere kunder hjælper med at sælge dem til nye.

Tilmelding her er gratis, men du er nødt til at registrere dig hos dem for at søge job eller engagere deres freelancere. Webstedet er arrangeret efter kategorier af arbejde, og du kan gennemse det som et online katalog.

For sælgere (freelancere)

Hvis du søger at liste dine tjenester på Fiverr, skal du sørge for, at din sælgerprofil er komplet. Et velskrevet optræden, der beskriver dine tjenester klart, kan ikke bare hjælpe dig med at sælge optræden, men også undgå potentielle tvister.

At få gode ratings efter dine leverede tjenester er et plus, da det er synligt på din profil. Fiverr betaler øjeblikkeligt for færdige optrædener, men tager et køb af dit gebyr. Sørg for, at du indregner det, når du angiver dine priser. Platformen betaler dig 80% (hvilket betyder Fiverr tage 20% nedskæring) af hvad din optræde sælger til.

Fordelene inkluderer:

 • Gratis liste over dine tjenester
 • Ingen grund til at byde på job
 • Tip til toppen af ​​spillepriser

For købere (lejere)

Med titusinder af optrædener noteret på Fiverr er det virkelig købers marked. De har også en meget bred vifte af spillejobs, så du kan finde næsten alt her. Priserne er gennemsigtige, og hvad du ser er dybest set, hvad du betaler uden skjulte omkostninger.

Ting at være opmærksom på:

 • Billige optrædener kan komme til en pris i kvalitet
 • Populære spil kan have vanvittige lange frister
 • Lejlighedsvis con job

5 Fiverr-alternativer til freelancere og lejere

Som jeg tidligere har nævnt, betyder koncertøkonomien endnu mere valg. Freelancing starter ikke og slutter med Fiverr, der er utallige Fiverr-alternativer omkring. Her er de 5 steder som Fiverr at overveje:

1. Oparbejdning

Oparbejde - alternativ til FiverrOparbejdet hjemmeside

Oparbejde er en lignende markedsplads som Fiverr, men er mere fokuseret på nogle områder. Her finder du tilbud som grafisk design, litteratur og webudvikling. På samme måde tilbyder dette websted fagfolk, der søger ekstra arbejde, midlerne til at finde projekter, kommunikere med potentielle kunder og en sikker måde at få betalt.

Din profil fungerer som det samme formål som en generel portefølje for fremtidige arbejdsgivere, så det er vigtigt, at du bygger en, der er passende. Annoncér dig selv og dit arbejde ordentligt.

Hvordan fungerer upwork?

Udfyld den jobkategori, du ønsker at passe ind i, og sørg for at nævne, hvilke færdigheder du har og dit niveau af ekspertise. Det er også vigtigt, at dit arbejde udføres bedst, som om du ikke kan levere job, din konto muligvis kan lukkes.

Vær dog opmærksom på, at der er nogle høje omkostninger forbundet med job her. Upwork opkræver omkring 25% af dine gebyrer og topper det med et behandlingsgebyr på 2,75% + moms + valutakurser. Med andre ord kan det være svært at tjene til livets ophold på grund af disse provisioner.

Hvis du vil vide mere, er her sammenligningen mellem Upwork og Fiverr her.

Fordelene ved oparbejdning i stedet for Fiverr

For freelancer:

 • Gratis medlemskab
 • Sideindkomstudsigter
 • Betal mindre provision for langsigtede klienter

For lejer:

 • Effektiv søgning og anmeldelser
 • Integrerede værktøjer til samarbejde
 • Fair fakturaer

2. Toptal

ToptalToptal hjemmeside

Toptal er et eksklusivt netværk af top freelance softwareudviklere, designere, finanseksperter, produktledere i verden. Topfirmaer ansætter Toptal freelancere som deres ideelle mulighed for mange vigtige projekter.

Bare at gå til deres hjemmeside og klikke på “Ansæt top talent”, og tilmelde dig dine detaljer, kommer i gang. Når du tilføjer dine evner og tjenester, gennemgår Toptal-teamet din jobprofil og matcher dig derefter med de bedste kandidater. Når din gennemgang er udført, kan du starte med arbejde.

Hvordan tjener Toptal penge?

Toptal tjener penge ved at opkræve dem, der søger at engagere sine freelancere. Freelancere betaler ikke noget for tjenesten. Det beløb, du opkræver, er nøjagtigt det, du får (muligvis mindre bankoverførselsgebyrer).

Kunder betaler en timepris, der er cirka det dobbelte af, hvad freelancerne beder om. Dette kan ende i temmelig stive regninger afhængigt af de involverede gebyrer. For eksempel, hvis freelancere beder om $ 20 i timen, bliver lejere opkrævet $ 40 per time.

Fordelene ved Toptal i stedet for Fiverr

For freelancer:

 • Tilpasset jobprofilering
 • Enkel brugergrænseflade
 • Arbejd for et globalt publikum

For lejer:

 • Begrænset færdighed sæt pool
 • Generelt dyrere freelancere

3. Freelancer.com

Freelancer.comFreelancer.com hjemmeside

Freelancer.com er en crowddsourcing-webside, der har hjulpet millioner af virksomheder med at finde freelancere. Hvis du ønsker arbejde af høj kvalitet inden for et rimeligt budget (for både købere og sælgere), er Freelancer.com for dig.

Hvad tilbyder Freelancer.com?

Webstedet tilbyder en bred vifte af jobmuligheder såsom tekstforfatterprojekter til webdesign og mere. Freelancere, kom i gang ved at oprette dine egne profiler. Liste over dine evner og ekspertise, og del dine oplevelser med offentligheden. Find derefter job, der bedst passer til dine færdigheder og ekspertise. Skriv dit bedste bud, få tildelt og tjen.

Fordelene ved Freelancer.com i stedet for Fiverr

For freelancer:

 • Utallige tilgængelige projekter
 • Realtid interaktion med kunder
 • Billig abonnementsplan

For lejer:

 • Responsiv teknologisk support
 • Nem interaktion med freelancere

4. PeoplePerHour

PeopleperhourPeoplePerHour hjemmeside

PeoplePerHour er en anden webbaseret freelance jobmarked, der matcher forretningsbehov med talenter. Det er en ideel platform for små virksomheder og enkeltpersoner. Mens platformen giver dig en global talentpool på stedet, hjælper den dig også med at prioritere lokale talenter i henhold til dine specifikationer.

Hvordan fungerer PeoplePerHour?

Denne platform giver også budgetfleksibilitet, så du kan indstille en fast pris eller en pris pr. Time, skræddersyet til dine ønsker og behov.

Fordelene ved PeoplePerHour i stedet for Fiverr

For freelancer:

 • Sikker betalingsmetoder
 • Nem interaktion med klienter
 • Del filer og dokumenter

For lejer:

 • Let at finde talent
 • Mange kvalificerede kandidater
 • Brugervenlig grænseflade

5. Guru.com

Guru.comGuru.com hjemmeside

Guru.com er en platform for freelancere og arbejdsgivere til at samarbejde om projekter. Med en global rækkevidde kan en arbejdsgiver have adgang til en lang række porteføljer fra en omfattende pool af kandidater. Alt dette kan gøres ved hjælp af et simpelt dashboard og et rent interface, hvilket gør det lettere for både freelancere og arbejdsgivere.

Hvad tilbyder Guru.com?

Guru tilbyder job fra programmering & udvikling til skrivning & oversættelsestjenester. Dets jobomfang tilbyder også mange forskellige kvalifikationssæt fra juridiske tjenester til teknik og arkitektur. Blot medlem af gratis, post job og begynde at modtage tilbud.

Fordelene ved Guru.com i stedet for Fiverr

For freelancer:

 • Godt supportteam
 • Nem betalingssystem

For lejer:

 • Global gruppe af talent
 • Enkel brugergrænseflade
 • Vælg mellem flere betalingsmetoder

Hvorfor bruge arbejdsportaler som Fiverr?

Dette er et spørgsmål, der er blevet stillet til mig af mange, både freelancere og virksomheder. Motivationen for hver kan være anderledes, men der er overbevisende grunde til at vælge jobportaler som Fiverr eller en af ​​Fiverr-konkurrenterne, der er anført ovenfor.

For jobsøgende betyder det ikke bare, at dette er koncernens økonomi, at det er et sælgers marked. Husk, at du også konkurrerer med resten af ​​jobsøgende i spillejobsøkonomien.

Du skal også overveje, om du også har tid til at anmode kunder selv. Hvis du lige er begyndt at freelancing, ved du måske ikke engang, hvor du kan finde dine næste job! (Hvis du har brug for hjælp, har vi anført 10 steder, hvor du kan finde legitime onlinejob.) Mens erfarne freelancere ofte kan overleve på egen hånd, er det ikke så let i starten.

For virksomheder handler det hovedsageligt om, hvad der giver mening. Der er så mange små virksomheder rundt omkring i dag, der arbejder med et skudbudgetbudget. Det største problem er normalt en svulmende lønningsliste, så fokus på din kernevirksomhed og outsource andre webudviklingsarbejder eller understøttende job.

Dette kan hjælpe dig med at løse problemer, mens du samtidig styrer din bundlinje lettere.

Fiverr-alternativer – endelige tanker

Gig-økonomien giver en mulighed, men det er ingen seng med roser. Freelancere kæmper hovedsageligt en op ad bakke, selvom de er villige til at tilbyde fremragende tjenester til rimelige priser. Det største problem mellem købere og sælgere er tillid – og det er her websteder som Fiverr kommer ind.

Ved at fungere som mellemmand hjælper arbejdsplatforme med at skabe drivhusøkonomi, hvilket sikrer, at freelancere bliver betalt, mens virksomhederne åbner en tvistemulighed. Alligevel kommer alt dette ofte til en pris – sommetider meget stejlt.

Mit råd til freelancere er at arbejde hårdt på dine optrædener, men prøv at opbygge din egen porteføljeside. Tænk på det som planlægning for fremtiden. Lær fra websteder som Fiverr, og brug din oplevelse med at handle med klienter der for at administrere dine egne i fremtiden.

For virksomheder er jobplatforme for det meste sikre at bruge, men erfarne freelancere skyder ofte væk på grund af hvor meget disse platforme opkræver. Overvej det faktum, så hvis du leder efter en rigtig ekspert, kan uafhængige entreprenører muligvis være nøglen til dit problem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map