Websteder som AppSumo: Find flere tilbud i AppSumo-alternativer

AppSumo er et websted, der tilbyder tilbud på software. Denne digitale markedsplads har eksisteret i lang tid nu og tilbyder kun løbende tilbud. Da salg af enhver art er kortvarig, kan du forvente, at de fleste af tilbudene på websteder som AppSumo ofte ændres.


Selvom AppSumo er et af de ældste sider af denne art, der eksisterer, betyder det ikke, at du sidder fast med kun en kilde. I dag er der mange wannabes, der har forsøgt at følge op på AppSumo-modellen – nogle mere succesrige end andre.

Når et voksende antal softwaremarkeder dukker op, hvor godt stak disse websteder sammen med AppSumo? Lad os tage en dybere dyb ind i disse muligheder og se, hvad vi får.

* Videregivelse: Affilierede links bruges i dette indlæg. Vi tjener en provision (uden ekstra omkostninger for dig), hvis du køber gennem vores links. Dette hjælper med at dække vores forfatter- og webstedets driftsomkostninger.

Om AppSumo

appsumo webstedAppSumo hjemmeside (besøg her)

AppSumo har været i softwaremarkedsbranchen i næsten et årti. Grundlagt i 2011 har denne platform hjulpet hundreder af udviklere og softwareudgivere med at tjene bunker af penge.

Softwaretidens tilbud og rabatter

Der er en række tilbudstyper, der tilbydes via AppSumo, hvoraf de mest bemærkelsesværdige er levetiden handler. Det betyder, at det er en engangsudgift at købe denne software eller service via platformen, og du kan bruge den for evigt. Bortset fra det er der også årlige tilbud og endda freebies.

Med det stigende antal markedspladser ser AppSumo ud til at have været i strid med hård konkurrence. I skrivende stund noterede AppSumo 66 tilbud – stadig et ret betydeligt beløb.

AppSumo GennemseAktuelle tilbud tilgængelige på AppSumo (klik her for at gennemse disse tilbud).

De deler den tilgængelige software i en ganske bred vifte af kategorier, men tilsyneladende er de mere populære områder inden for marketing og blygenerering. Der er selvfølgelig de mærkelige genstande ud til lejlighedsvis som e-bøger og andet informationsmateriale.

Det bedste ved at bruge AppSumo er, at du til enhver tid kan få fat i solide tilbud på software og ikke behøver at vente på et Black Friday- eller Cyber ​​Monday-salg.

Hvem er AppSumo til: Pro bloggere, tilknyttede marketingfolk, små virksomheder.

Besøg AppSumo

5 bedste AppSumo-alternativer

1. StackSocial

Stacksocial hjemmeside

Hvis du er gået efter at kigge på AppSumo til et lignende sted som StackSocial, ville din første reaktion sandsynligvis være “WOW”. StackSocial startede et par år efter AppSumo og er vokset kraftigt siden da.

Siden det tidspunkt, de startede, hævder Stacksocial, at det har tjent over 50 millioner dollars for kunder, gemt besøgende over 1,5 milliarder dollars og noteret over fire millioner tilbud. Ved enhver foranstaltning, der er et temmelig stort stykke software og dollars.

Der er bogstaveligt talt hundreder af tilbud tilgængelige på StackSocial, og platformen er vokset forbi scenen ‘bare software’. Det er nu praktisk talt en komplet e-handelsplatform, der også har aftaler om alt fra auto-gadgets til mode-tilbehør.

Mens purister muligvis ikke er for glade for det, er der ikke rigtig noget at græde over, da StackSocial stadig har fastholdt sin styrke i kernesoftware-tilbud. En hurtig søgning efter ‘VPN’ alene bragte mere end 20 muligheder at vælge imellem.

StackSocial er let det bedste AppSumo-alternativ, jeg har fundet til dato. Faktisk overgår det langt AppSumo med hensyn til hvad der tilbydes på et givet tidspunkt.

Hvem er StackSocial for: Alle sammen

Besøg StackSocial

2. Dealify

Dealify hjemmeside

Sammenlignet med de kraftige forfald, der er anført ovenfor, ser Dealify ud til at have lidt af en skuffende vifte af tilbud. Faktisk, da jeg ramte webstedet, var der faktisk kun 6 tilbud tilgængelige. Selv hvis man tager højde for tilbud, der kommer og går, synes mindre end ti tilbud på hele webstedet at være en smule modbydelig.

Bortset fra deres ret dårlige tilbud har Dealify Facebook-siden også begrænset eksponering med kun et par hundrede følgere. Dealify foregiver ikke rigtig at være ellers, med ejer hævder at han startede webstedet ud fra “lidenskab for online marketing og væksthacker.”

Deres markedsføringstale målretter dem mod marketingfolk og ‘væksthacker’, men når jeg så på den første aftale, der blev vist, var jeg ikke meget overbevist. Det var et tilbud på en adgangskodestyringsapplikation.

Hvem Dealify er til: Vækst hackere, marketingfolk, små virksomheder

Besøg Dealify

3. PitchGround

PitchGround-hjemmeside

Når en markedspladsvirksomhed har mere personale end antallet af tilbud, den har aktivt, ville jeg være lidt bekymret for, om jeg var ejer. Desværre er det den aktuelle position, som PitchGround ser ud til at have fundet sig i.

Jeg fandt først dette websted, da jeg lavede nogle grundlæggende undersøgelser om AppSumo – PitchGround-annoncen blev konstant vist på Google og sagde “Du kunne gøre det bedre”. Dette betyder, at deres marketingteam aktivt er rettet mod AppSumo-kunder. Måske skal vi bruge mere tid på at købe tilbud til deres egne brugere.

Et hurtigt blik gennem PitchGround-webstedet viste i alt 27 tilbud – kun 5 af dem var aktive på det tidspunkt, denne artikel blev oprettet. Resten var markeret som ‘udsolgt’. Bortset fra det, bliver besøgende på webstedet konstant badger med at tilmelde sig deres aftaleunderretninger via en række meget irriterende pop-ups.

Hvem PitchGround er til: Små virksomheder, marketingfolk, pro-bloggere

Besøg PitchGround

4. DealFuel

DealFuel hjemmesideDealFuel hjemmeside

I stedet for kun at fokusere på webstedsejere eller virksomheder tilbyder DealFuel en bred vifte af meget nyttig multifunktionssoftware og endda ressourcer. Nogle eksempler på dette ville være Junk Cleaners til pc’er eller endda pakker med flyere til forretningsbrug, hvoraf nogle endda gives væk gratis.

Med 21 sider med tilbud at vælge imellem kan browsing på webstedet tage dig et stykke tid. De har dog gjort det lettere med flere måder at sortere gennem de tilbud, der tilbydes. Af særlig bemærkning er, at DealFuel har specielle kategorier, der dækker WordPress og plugins – fantastisk til mange webstedsejere derude.

Kort overblik er dette en anden lille operation, der drives af en kernegruppe mennesker, der har formået at opbygge et vellykket sted. Inspirerende for alle andre webstedsejere, der bruger deres tilbud til at vokse deres egne websteder, ja?

Hvem er DealFuel til: WordPress-siteejere, små virksomheder, almindelige deal-seekers

Besøg DealFuel

5. Deal Mirror

DealMirror hjemmesideDeal Mirro hjemmeside

Deal Mirror er meget fokuseret på tilbud til software, der hjælper websteder med at vokse. De har en række tilbud, der dækker kategorier, der spænder fra markedsføring til social analyse. Desværre ser de ud til at have begrænset tilbud på tidspunktet for skrivningen.

Selvom dem, jeg fandt, var temmelig nyttige, ser det ud til at være en lille mangel på dybde i, hvad der er tilgængeligt her. Alligevel er det rart, at de forstår vanskelighederne ved nyere websteder, der starter, og har oprettet en kategori mærket “Tilbud under $ 20”.

Tilbud her kommer også med en tilfredshedsgaranti, og de refunderer de ønskede køb uden spørgsmål.

Hvem handler Mirror er til: Pro bloggere, små til mellemstore virksomheder

Besøg DealMirror

Sådan fungerer softwaremarkeder

Arbejdsmodellen er relativt enkel.

Markedspladser når ud til udviklere, udgivere eller tjenesteudbydere og forhandler betingelserne for en ‘deal’. Disse tilbud er ofte unikke for markedet for at skabe en overbevisende salgsfaktor.

Markedspladser påtager sig derefter jobbet med at gøre aftalen så attraktiv som muligt for sine besøgende. I mellemtiden kræver det for hvert salg, der er gjort, at manden i midten (markedspladsen) er skåret – nogle gange et betydeligt beløb.

AppSumo-eksemplerEksempel – Kæmpe besparelser, der findes hos AppSumo, spar op til 96% i marketing software som Boost og andre.

Denne tre hjørne strategi fordele alle involverede. Kilden til softwaren får fri markedsadgang til et ellers uudnyttet kundesegment, og markedet tjener en del af hvert salg. Endelig får køberen en stor rabat.

De fleste aftale markedspladser fungerer også med tilknyttede virksomheder, så du sandsynligvis vil støde på websteder, der tilbyder tilbud, der spænder over mere end en markedsplads. Dette hjælper yderligere markedspladserne med at udvide hver på Internettet.

Faktisk, hvis du er interesseret, kan du selv starte et tilknyttet websted og udnytte de tilbud, som disse markedspladser tilbyder.

Konklusion: Er markedspladser nyttige?

I øjeblikket har du sandsynligvis indset, at størstedelen af ​​disse aftalesider faktisk er rettet mod webstedsejere, der ønsker at udvide væksten. Indhold og SEO er den vitale kerne i ethvert websted eller blog, men at udvide opsøgende er en anden sag.

Populære kategorier for softwareaftaler inkluderer:

 • Webstedsbygning
 • Kurser og vejledninger
 • SEO Management
 • Salg og Lead Generation
 • Marketing og opsøgende

Deal-websteder er nyttige på flere måder end én. Den første er indlysende – besparelser i omkostninger. Tilbud, der findes på størstedelen af ​​disse websteder, er ofte unikke i deres tilbud. Tag for eksempel muligheden for at købe en livstidslicens til en ansøgning snarere end at skulle betale årlige tilbagevendende gebyrer.

Den anden er lidt mere subtil. Lad os tage sagen om en tilknyttet webstedsejer, der ønskede noget program til at hjælpe med leadgenerering. Bortset fra at lede efter et tilbud til det, du ønsker på en markedsplads, kan du også gennemse alternative tilbud for at se, om du kan støde på noget bedre, eller som giver en god værdi for dine penge.

Husk også igen, at disse tilbud ændres regelmæssigt, så du altid kan tjekke tilbage for at få nye ideer til, hvilken software der bedst fungerer for din virksomhed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map