Shopify vs Volusion: The Unbiast Review and Comparison

Over tid kan Shopify og Volusion virke rettet mot forskjellige markedssegmenter. I en justering av stjernene (eller kanskje markedsføringsansvarlige), har disse to eCommerce nettstedsbyggerne nå blitt priset for å komme sammen nesten direkte.


I det siste har Volusion vært rettet mot midten av slutten av markedet, men tidene har endret seg. Den digitale revolusjonen har hatt en økning i småskala e-Tailers. Med at Shopify har en allerede sunn ledelse i dette svært konkurransedyktige markedssegmentet, er Volusion utstyrt med riktig funksjonssett?

Shopify vs Volusion: In A Glance

Her er sammenligningstabellen Shopify vs Volusion;

Funksjoner
Shopify
Volusion
PlanGrunnleggendePersonlig
Pris (årlig basis)$ 26.10 / mo$ 26.10 / mo
Gratis plan tilgjengeligNeiNei
Online-butikkJaJa
FlerkanalsJaJa
POS-støtteBegrensetJa
Antall produkterubegrenset100
BasistransaksjonsgebyrNeiNei
Besøk onlineBesøk ShopifyBesøk Volusion

Sammenlign Shopify og Volusion i

 • Brukervennlighet
 • Legge til produkter
 • Lagerkontroll
 • Håndtering av digitale produkter
 • Salgssted (POS)
 • Betalinger behandlingen
 • Kundeservice
 • Andre funksjoner

Shopify vs Volusion: The Key Comparison

1. Brukervennlighet

Volusion User Dashboard Volusjon er ikke enkel å bruke og i mange tilfeller umulig for nye brukere uten hjelp.

Etter å ha brukt Shopify mange ganger tidligere, har jeg alltid følt at systemet som er tilgjengelig der, er omfattende. Enda viktigere er at alt fra grunnen av er ekstremt brukervennlig og intuitivt.

Faktisk bør nye brukere ikke ha noen problemer med å jobbe seg rundt Shopify med mindre de kanskje aldri har brukt et grafisk brukergrensesnitt (GUI) før. Gitt den lave sannsynligheten for det, er Shopifys layout nesten nær idealet.

Volusjon på den annen side minner meg om et moderne design som er klappet på et veldig gammelt skoles navigasjonssystem. I seg selv er det ikke et stort problem. Dessverre er oppsettet også litt lite gjennomtenkt.

Volusion henger også langt etter Shopify når det gjelder mulighetene for sitebuilder, med maler som tilbys, men lite spillerom når det gjelder tilpassing. Selv å prøve å endre logoen, krever at du går til en annen side.

Gitt at dette hovedsakelig er en sammenligning av nettbutikkbyggere mellom Shopify og Volusion, vil jeg ikke gå nærmere inn på hva brukervennligheten er. Imidlertid oppfordrer jeg alle som vurderer Volusion til å registrere seg for sin 14-dagers prøveperiode og sjekke ut systemet selv før du tar en kjøpsbeslutning.

Som er bedre?

Jeg føler ikke at Volusion er lett å bruke i det hele tatt, og at den heller ikke egner seg til bruk uten omfattende tid brukt på å lese dokumentasjonen og be om hjelp. Shopify er en klar vinner når det gjelder brukervennlighet.

Sjekk ut vår detaljerte Shopify-anmeldelse her.

2. Produktledelse

Å administrere varene for nettbutikken din er en av de mest kritiske aspektene ved eCommerce-byggherrer. For potensielle butikkeiere er det her du sannsynligvis vil bruke betydelige mengder tid i begynnelsen.

2a. Legge til produkter

Legger til produktkategorier i volusjon Pop-up-menyer legger unødvendige nivåer til det som bør være en enkel øvelse i å legge til et produkt.

Shopify har en veldig strømlinjeformet prosess for å legge til produkter, med nesten alt du trenger å legge til for å liste noe rett ved fingertuppene. Hvert sett med relatert data er organisert pent i sine egne soner på samme side.

Produkthåndteringen til Volusion er litt lik, bortsett fra at den introduserer nedtrekksetiketter for å skille sett med relatert data (f.eks. Grunnleggende informasjon, bildestyring, varelagerkontroll). Imidlertid, hvis du følger nærmere, vil noen av de valgbare variablene lage popup-menyer for mer detaljering. Dette har en tendens til å bremse prosessen og kan til tider være litt irriterende.

Da jeg eksperimenterte med å legge til produkter og endre innstillinger, ble jeg konfrontert med ikke mindre enn tre popup-vinduer og ytterligere to ekstra nettlesermeny-faner opprettet! Shopify overførte meg i mellomtiden sømløst innenfor segmenter avhengig av hva jeg redigerte.

Den har også noen uvanlige etiketter som ikke alle kanskje er kjent med (som krever at du drar tilbake til deres kunnskapsbase for hjelp enda en gang). Noen av disse merkelappene inkluderer leverandørregler og varekontrollnett.

Som er bedre?

Produktstyring er mye enklere og strømlinjeformet i Shopify sammenlignet med Volusion. Merkelig nok tillater sistnevnte også bare GIF-bilder for bruk på nettstedet, noe som potensielt kan resultere i bruk av bilder av lav kvalitet.

2b. Lagerkontroll

Beholdningskontroll i volusjon

I detaljhandelen er forholdet mellom produkt og lager tydelig og godt definert. Produkter er varer du selger, og varebeholdningen administreres basert på salg. Styringsprosessen skal være sømløs.

Hver av disse seksjonene er definert godt i Shopify og Volusion, men sistnevnte har lagt til det den kaller et Inventory Control Grid i et segment på produktsiden. Dette tilfører et helt annet nivå av kompleksitet i stedet for bekvemmelighet.

Jeg kan absolutt se potensialet i ideen, men som det gjør med mange ting, har Volusion implementert den på en måte for vanskelig for de fleste ikke-teknisk kunnskapsrike mennesker å administrere.

Som er bedre?

Selv om Volusions system er mer komplekst, kan lagernettet være nyttig for store butikker som håndterer store volumer. Likevel forblir den kompliserte oppgaven som bør være sømløs en nysgjerrighet.

2c. Håndtering av digitale produkter

Shopify produktbeskrivelse Det er enkelt å legge til en digital nedlasting for et produkt i Shopify.

I utgangspunktet takler Shopify ikke digitale produkter, men det er et tillegg du kan bruke gratis til å administrere dette. Etter å ha installert det, er å legge til et digitalt produkt nesten det samme som et fysisk – med noen få ekstra trinn. Du må faktisk laste opp det digitale produktet som skal selges på produktsiden.

Må du henvise til denne hjelpesidebiten hver gang du legger et digitalt produkt til Volusion?

Også her har Volusion skapt en oppsiktsvekkende kompleks måte å håndtere noe som ikke skal være annerledes enn normen. I stedet for bare å ha et alternativ til å legge det til, krever Volusion at du husker et komplekst nett med innstillinger du trenger for å kunne klassifisere et produkt som digitalt.

Som er bedre?

Jeg aner ikke hvorfor Volusion klarer digitale nedlastinger på denne måten og har ikke noe ønske om å spørre. Nok å si, jeg vil mye heller bare klikke for å legge til enn å huske en haug felt for å legge ‘0’ til.

3. Salgssted (POS)

Volusjon POS POS-systemet til Volusion er enkelt å bruke og fungerer nesten rett ut av boksen.

POS-systemet er kanskje en av de største sparegradene for Volusion. Den er veldig tett integrert og krever bare engangsinnstillinger for at du skal kunne løpe. Innstillingene innebærer enten å aktivere ren POS-modus eller en hybrid.

Når det er gjort, kan du bruke en POS-skanner i et utsalgssted for ordreinnføring, eller du kan også ha et butikkgrensesnitt der for samme formål. Uansett knytter den seg inn i din Volusion-butikk og lagerbeholdning.

Selv på dette området gir Shopify POS imidlertid Volusion et løp for pengene. I tillegg til standard POS-integrasjon mellom fysisk og digital, legger Shopify til et ekstra element i – mobil.

Det gjør det mulig for butikkeiere å benytte seg av en mobilapp både for kjøpsoppføringer så vel som for betalingsaksept. Mens den generelle implementeringen ligger litt etter Volusion, er mobilelementet mer aktuelt i dag.

Som er bedre?

Jeg vil kalle det uavgjort mellom Shopify og Volusion når det gjelder POS-støtte.

4. Betalingsbehandling

Shopify-betalinger administreres i innstillingsdelen; hensiktsmessig siden dette sannsynligvis ikke vil være et område som ofte endres. Vær standard, PayPal er tilgjengelig, pluss at du kan benytte deg av en rekke tredjeparts betalingsleverandører som Stripe. Det er også alternativer for deg å benytte deg av manuelle betalingsmetoder som bankinnskudd og postanvisninger.

Hvis du bestemmer deg for å bruke en tredjeparts betalingsbehandler, vil du bli belastet et transaksjonsgebyr avhengig av hvilken du velger å bruke.

Volusion krever ikke et grunnleggende transaksjonsgebyr, men du må registrere deg med sin egen betalingsprosessor for å bruke det. Dette belaster et gebyr per transaksjon starter fra 2,15% hver gang en bestilling gjøres. Hvis du ønsker det, kan du også velge å bruke en tredjeparts betalingsprosessor som Stripe eller Skrill.

Som er bedre?

Når det gjelder brukbarhet, gjør Shopify igjen ting stressfrie for brukere, men når det gjelder betalinger betaler de for det privilegiet. Hvis du har et høyt salgsvolum på nettstedet ditt, kan kostnadene raskt stables på Shopify-betalinger. På dette området vil jeg si at eiere av nettbutikker må se mot en mye bedre bunnlinje med Volusion.

5. Kundestøtte

Både Shopify og Volusion har omfattende kundesupportkanaler. Du kan kontakte dem via forskjellige kanaler, og de har begge veldig omfattende online kunnskapsbaser og guider for å hjelpe deg.

Faktisk har Volusion til og med en kunnskapsbase-artikkel om hvordan du kan komme i kontakt med dem hvis du trenger støtte.

Som er bedre?

Det er et jevnt skuddveksling mellom de to når det gjelder støtte.

6. Andre funksjoner

Volusjon kan være vanskelig å håndtere, men det er absolutt omfattende. Det er en rekke ekstrautstyr som gjør at den skiller seg ut i forhold til Shopify, for eksempel muligheten til å håndtere telefonbestillinger og retur av produkter (RMA).

Hvis nettstedet ditt er stort nok til å vurdere disse områdene, er Volusion et skritt foran Shopify. Imidlertid føler jeg at disse fasilitetene ikke er noe de fleste nye eller mindre tids nettbutikker ville være veldig interessert i på grunn av potensielt lavere volum.

Konklusjon: Er fortsatt verdighet å gå?

Nå har du sannsynligvis bestemt deg for at jeg hater Volusion og stamper på dem. Jeg kan forsikre deg om at dette ikke stemmer. Faktisk føler jeg på mange områder at Volusion er designet for å håndtere nettbutikker som har spesielt større volum i trafikken på grunn av måten de har konfigurert sine alternativer på.

Når jeg ser på inngangsplanene for disse to side om side og vurderer markedssegmentet på disse nivåene som begge retter seg mot, må jeg ta hensyn til publikum. På et inngangsnivå tilbyr Volusion for mye kompleksitet og lite brukervennlighet til å støtte den nye eieren av nettbutikker.

Å opprette nettbutikkene deres burde være noe de bruker lite krefter på – og en omfattende database alene vil ikke kutte den. Fra et inngangsperspektiv ville jeg gå med Shopify, uten å nøle i det hele tatt.

Gratis prøvelser

 • Shopify – Klikk her for å prøve Shopify gratis i 14 dager (ingen kredittkort)
 • Volusion – Klikk her for å prøve Volusion gratis i 14 dager (ikke noe kredittkort nødvendig)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map