Shopify vs Volusion: Den uberettigede gennemgang og sammenligning

Over tid kan Shopify og Volusion have virket rettet mod forskellige markedssegmenter. I en sammenligning af stjernerne (eller måske marketingledere) er disse to eCommerce-webstedsbyggere nu blevet prissat til at sammenstøde næsten direkte.


Tidligere har Volusion været rettet mod midten af ​​slutningen af ​​markedet, men tiderne har ændret sig. Den digitale revolution har oplevet en stigning i småskala e-Tailers. Idet Shopify har en allerede sund føring i dette meget konkurrencedygtige markedssegment, er Volusion udstyret med det rigtige featuresæt?

Shopify vs Volusion: Kort overblik

Her er sammenligningstabellen Shopify vs Volusion;

Funktioner
Shopify
Volusion
PlanGrundlæggendePersonlig
Pris (årlig basis)$ 26,10 / mo$ 26,10 / mo
Gratis plan tilgængeligIngenIngen
Online butikJaJa
Multi-kanalJaJa
POS SupportLimitedJa
Antal produkterUbegrænset100
BasetransaktionsgebyrIngenIngen
Besøg onlineBesøg ShopifyBesøg Volusion

Sammenlign Shopify og Volusion i

 • Brugervenlighed
 • Tilføjelse af produkter
 • Inventar kontrol
 • Håndtering af digitale produkter
 • Salgssted (POS)
 • Behandling af betalinger
 • Kunde support
 • Andre funktioner

Shopify vs Volusion: The Key Comparison

1. Brugervenlighed

Volusion Bruger Dashboard Volusion er ikke let at bruge og i mange tilfælde umuligt for nye brugere uden hjælp.

Efter at have brugt Shopify mange gange i fortiden, har jeg altid følt, at det system, der er til rådighed der, er omfattende. Mere vigtigt er, at alt fra bunden er ekstremt brugervenligt og intuitivt.

Faktisk bør nye brugere slet ikke have svært ved at arbejde sig omkring Shopify, medmindre de måske aldrig har brugt en grafisk brugergrænseflade før. I betragtning af den lave sandsynlighed for dette er Shopifys layout næsten tæt på det ideelle.

Volusion på den anden side minder mig om et moderne design, der er klappet på et meget old-school navigationssystem. I sig selv er det ikke et stort problem. Desværre er layoutet også lidt dårligt gennemtænkt.

Volusion hænger også langt bag efter Shopify med hensyn til dens sitebuilder-kapaciteter, med tilbudte skabeloner, men lidt spillerum med hensyn til tilpasning. Selv hvis du prøver at ændre dit logo, skal du gå til en anden side.

I betragtning af at dette hovedsageligt er en sammenligning af online-butiksbyggere mellem Shopify og Volusion, vil jeg ikke gå nærmere ind på hvad brugervenligheden er. Jeg opfordrer dog alle, der overvejer Volusion til at tilmelde sig deres 14-dages prøveperiode og tjek systemet selv, inden du træffer en købsbeslutning.

Hvilken er bedre?

Jeg føler ikke, at Volusion overhovedet er let at bruge, og at den heller ikke er egnet til brug uden lang tid brugt på at læse deres dokumentation og bede om hjælp. Shopify er en klar vinder med hensyn til brugervenlighed.

Se vores detaljerede Shopify-gennemgang her.

2. Produktstyring

Håndtering af emnerne til din online butik er en af ​​de mest kritiske aspekter af eCommerce-webstedsbyggere. For potentielle butikkejere er det her, du sandsynligvis vil bruge betydelige mængder tid i begyndelsen.

2a. Tilføjelse af produkter

Tilføjelse af produktkategorier i volusion Pop-up-menuer tilføjer unødvendige niveauer til, hvad der burde være en simpel øvelse i tilføjelse af et produkt.

Shopify har en meget strømlinet proces til tilføjelse af produkter, med næsten alt hvad du har brug for at tilføje for at liste noget lige ved hånden. Hvert sæt relaterede data er organiseret pænt i deres egne zoner på den samme side.

Volusions produkthåndtering er lidt ens, bortset fra at den introducerer dropdown-etiketter til separate sæt relaterede data (f.eks. Grundlæggende Info, Billedstyring, Beholdningskontrol). Hvis du imidlertid er nærmere opmærksom, vil nogle af de valgte variabler oprette pop-up-menuer til større detaljer. Dette har en tendens til at bremse processen og kan til tider være lidt irriterende.

Da jeg eksperimenterede med at tilføje produkter og ændre indstillinger, blev jeg konfronteret med ikke mindre end 3 pop-ups og yderligere to ekstra browsermenu-faner oprettet! Shopify overførte mig i mellemtiden problemfrit inden for segmenter afhængigt af hvad jeg redigerede.

Det har også nogle usædvanlige etiketter, som ikke alle måske er bekendt med (kræver, at du går tilbage til deres vidensbase for hjælp endnu en gang). Nogle af disse etiketter inkluderer leverandørregler og lagerstyringsnet.

Hvilken er bedre?

Produktstyring er meget enklere og strømlinet i Shopify sammenlignet med Volusion. Mærkeligt nok tillader sidstnævnte også kun GIF-billeder til brug på webstedet, hvilket potentielt resulterer i brug af billeder i lav kvalitet.

2b. Inventar kontrol

Beholdningskontrol i volusion

I detailhandlen er forholdet mellem produkt og lager klar og veldefineret. Produkter er varer, du sælger, og lagerbeholdningen styres baseret på salg. Styringsprocessen skal være problemfri.

Hver af disse sektioner er defineret godt i Shopify og Volusion, men sidstnævnte har tilføjet det, det kalder et Inventory Control Grid inden for et segment på produktsiden. Dette tilføjer et helt andet niveau af kompleksitet i stedet for bekvemmelighed.

Jeg kan bestemt se idéens potentiale, men som det gør med mange ting, har Volusion implementeret den på en måde, der er for vanskelig for de fleste ikke-teknisk kyndige mennesker til at styre.

Hvilken er bedre?

Selvom Volusions system er mere komplekst, kan lagernettet være nyttigt til store butikker, der håndterer store mængder. Alligevel forbliver den store kompleksitet af opgaver, der bør være sømløse, en nysgerrighed.

2c. Håndtering af digitale produkter

Shopify produktbeskrivelse Det er nemt at tilføje en digital download til et produkt i Shopify.

Butik håndterer Shopify ikke digitale produkter, men der er en tilføjelse, du kan bruge gratis til at styre dette. Efter installationen er tilføjelse af et digitalt produkt næsten det samme som et fysisk – med et par ekstra trin. Du skal faktisk uploade det digitale produkt, der skal sælges på produktsiden.

Har du brug for at henvise til dette hjælpesidestykker, hver gang du tilføjer et digitalt produkt til Volusion?

Også her har Volusion skabt en forbløffende kompleks måde at styre noget, der ikke skal være anderledes end normen. I stedet for blot at have en mulighed for at tilføje det, kræver Volusion, at du husker et komplekst web af indstillinger, du har brug for for at kunne klassificere et produkt som digitalt.

Hvilken er bedre?

Jeg har ingen idé om, hvorfor Volusion administrerer digitale downloads på denne måde og har ikke noget ønske om at spørge. Det er tilstrækkeligt at sige, jeg ville meget hellere bare klikke for at tilføje end huske en masse felter for at føje ‘0’ til.

3. Salgssted (POS)

Volusion POS Volusions POS-system er let at bruge og fungerer næsten lige ud af boksen.

POS-systemet er måske en af ​​de største besparende grader af Volusion. Det er meget tæt integreret og kræver kun engangsindstillinger for at du kan køre. Indstillingerne involverer enten aktivering af ren POS-tilstand eller en hybrid.

Når det er gjort, kan du bruge en POS-scanner i en detailforretning til ordreindgang, eller du kan også have en butiksgrænseflade der til samme formål. Uanset hvad, binder det ind i din Volusion-butik og lagerbeholdning.

Selv på dette område giver Shopify POS imidlertid Volusion et løb for sine penge. Ud over standard POS-integrationen mellem fysisk og digital tilføjer Shopify et ekstra element i – mobil.

Det giver butikkejere mulighed for at gøre brug af en mobilapp både til købsposter samt til betalingsaccept. Mens den samlede implementering hænger lidt bag Volusion, er det mobile element mere relevant i denne dag og alder.

Hvilken er bedre?

Jeg vil kalde det uafgjort mellem Shopify og Volusion med hensyn til POS-support.

4. Behandling af betalinger

Shopify-betalinger administreres i deres indstillingsafdeling; passende, da dette sandsynligvis ikke vil være et område, der ofte ændres. Vær standard, PayPal er tilgængeligt, plus du kan bruge en række tredjepartsudbydere af betaling, f.eks Stribe. Der er også muligheder for dig at gøre brug af manuelle betalingsmetoder som bankindskud og postanvisninger.

Hvis du imidlertid beslutter at bruge en tredjeparts betalingsprocessor, debiteres du et transaktionsgebyr afhængigt af hvilket du vælger at bruge.

Volusion opkræver ikke et grundlæggende transaktionsgebyr, men du skal tilmelde dig deres egen betalingsprocessor for at bruge det. Dette opkræver et gebyr pr. Transaktion startende fra 2,15% hver gang en ordre foretages. Hvis du ønsker det, kan du også vælge at bruge en tredjeparts betalingsprocessor såsom Stripe eller Skrill.

Hvilken er bedre?

Med hensyn til brugbarhed gør Shopify igen tingene stressfrie for brugerne, men når det drejer sig om betalinger, opkræver de det privilegium. Hvis du har et stort salgsmængde på dit websted, kan omkostningerne hurtigt stables på Shopify-betalinger. På dette område vil jeg sige, at ejere af onlinebutikker skal se mod en meget bedre bundlinje med Volusion.

5. Kundesupport

Både Shopify og Volusion har omfattende kundesupportkanaler. Du kan kontakte dem via forskellige kanaler, og de har begge meget omfattende online videnbaser og vejledninger at hjælpe dig med.

Faktisk har Volusion endda en vidensbasisartikel om, hvordan du kommer i kontakt med dem, hvis du har brug for støtte.

Hvilken er bedre?

Det er en jævn shootout mellem de to med hensyn til støtte.

6. Andre funktioner

Volusion kan være svært at håndtere, men det er bestemt omfattende. Der er en række ekstramateriale, der gør det skiller sig ud i sammenligning med Shopify, såsom muligheden for at håndtere telefonbestillinger og produktreturer (RMA’er).

Hvis dit websted er stort nok til at overveje disse områder, er Volusion et skridt foran Shopify. Jeg føler dog, at disse faciliteter ikke er noget, de fleste nye eller mindre tidsprodukter, der er meget interesserede i, skyldes potentielt lavere mængder.

Konklusion: Er det stadig værd at gå?

I øjeblikket har du sandsynligvis bestemt dig for, at jeg hader Volusion og går på dem. Jeg kan forsikre dig om, at dette ikke stemmer. Faktisk føler jeg på mange områder, at Volusion er designet til at håndtere onlinebutikker, der specifikt har større mængde trafik på grund af den måde, de har konfigureret deres muligheder på.

Men når jeg ser på indgangsplanerne for disse to side om side og overvejer markedssegmentet på disse niveauer, som begge er målrettet, er jeg nødt til at overveje publikum. På et indgangsniveau tilbyder Volusion for meget kompleksitet og lidt brugervenlighed til at understøtte den nye ejer af online butikker.

At oprette deres onlinebutikker burde være noget, de bruger lidt indsats på – og en omfattende database alene vil bare ikke skære ned på den. Fra et indgangsperspektiv ville jeg gå med Shopify, uden tøven overhovedet.

Gratis forsøg

 • Shopify – Klik her for at prøve Shopify gratis i 14 dage (intet kreditkort)
 • Volusion – Klik her for at prøve Volusion gratis i 14 dage (intet kreditkort nødvendigt)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map