Shopify vs Ecwid: Hvilken platform er bedst for dig?

Med næsten 11% markedsandel i en ekstremt konkurrencepræget branche er Shopify et navn, som mange ville have hørt om. I betragtning af at der i et head-to-head af Shopify vs Ecwid, er der en chance for, at sidstnævnte kan komme ud på toppen?


Ecwid har også meget omfattende produktfunktioner og er rettet mod dem, der med større lethed ønsker at oprette en eCommerce-butik. Det har også en gratis plan, som Shopify ikke gør. For at udjævne tingene tager vi et kig på lignende priser mellem Shopify og Ecwid.

Shopify vs Ecwid: Kort overblik

I tilfælde af at du har travlt, er Shopify vs Ecwid sammenligningstabellen nedenfor;

Funktioner
Shopify
Ecwid
PlanGrundlæggendeForretning
Pris (årlig basis)$ 26,10 / mo$ 29,17 / mo
Gratis plan tilgængeligIngenJa
Online butikJaJa
Multi-kanalJaJa
POS SupportLimitedIngen
Antal produkterUbegrænset2.500
BasetransaktionsgebyrIngenIngen
Besøg onlineBesøg ShopifyBesøg Ecwid

Sammenlign Ecwid og Shopify på:

 • Brugervenligheden
 • Tilføjelse og styring af produkter
 • Produktgrænser
 • Support til digitale produkter
 • Salgsstedet
 • Behandling af betalinger
 • Forladt håndtering af vogne
 • Kunde support

Shopify vs Ecwid: The Head-to-Head sammenligning

Shopify og Ecwid er begge e-handelssitebygere og kan sammenlignes på mange måder. Lad os se på nogle af de vigtige funktioner, som udbydere som dette bør strømline:

1. Brugervenlighed

Shopify builder interface Shopify builder interface

Ecwid builder interfaceEcwid builder interface

En af de primære årsager til, at nogen ville betale over $ 20 om måneden for at være vært for et websted, er, at Shopify og Ecwid er udviklet omkring webstedsbyggere. Dette betyder, at næsten enhver med nogle basale internetfærdigheder hurtigt kan opbygge et funktionelt e-handelswebsted – ingen kodning kræves.

På grund af dette kan betydningen af, hvor let deres systemer er at bruge ikke undervurderes. Begge disse webstedsbyggere tilbyder brugerne en træk-og-slip-oplevelse. Forudsætningen er enkel – på den ene side har du en navigationslinje med værktøjer og på den anden side et lærred at arbejde på.

Med hensyn til udseende har Shopifys webstedsbygger en meget skarp, professionel fornemmelse. Dette står i kontrast til de store sektionsstyringer, Ecwid har. Men for brugbarhed føles sidstnævnte meget lettere at bruge for begyndere.

Shopify har også en tendens til at bruge noget af sin egen jargon, f.eks. ‘Samlinger’, der kan tage nogle at vænne sig til.

Da begge disse bygherrer er beregnet til hurtig udvikling, tillader de ikke et stort udvalg af tilpasninger i forhold til selv at opbygge et websted. Begge tilbyder dog lige nok fleksibilitet til, at du kan tilpasse grundlæggende udseende.

Naturligvis kan baggrunde og lignende erstattes med dine egne personlige billeder for at gøre dine websteder unikt til dig. Med hensyn til omfanget af tilpasning udskiller Shopify Ecwid lidt – kun en lille smule.

Hvilken er bedre?

Shopify er lidt sværere at navigere og bruge, men tilbyder flere indstillinger i design. Ecwid er på den anden side mere brugervenlig, især for dem, der er nye for webstedsbyggere.

Lær mere om vores omfattende Shopify-gennemgang her.

2. Produktstyring

Rediger SEO-indstillinger på individuelle produkter i Ecwid

2a. Tilføjelse og styring

Håndtering af produkter er en integreret del af online butiksbyggere, og heldigvis har både Shopify og Ecwid meget dygtige systemer.

For Shopify er produktsider alle lineære, hvilket betyder, at hver eneste mulighed, du kan ændre om dem, findes på en enkelt sammenhængende side. Dette er naturligvis opdelt i logiske segmenter som produktdetaljer, lager, priser, forsendelse og mere.

For Ecwid opdeles produktsider i faner, hvor hver fane håndterer et individuelt bekymringsområde. Nogle af fanerne er dog lidt underligt navngivne, f.eks. Attributter og filer. Førstnævnte er til sælgeradministration, sidstnævnte til håndtering af digitale produkter.

Et område, hvor Ecwid kommer fremad inden for produktstyring, er muligheden for også at håndtere SEO direkte for det relaterede produkt. Du kan indstille (og endda forhåndsvise) nogle områder som søgeudseende og metabeskrivelser. Disse funktioner er tilgængelige på alle betalte planer.

Hvilken er bedre?

Selvom Shopifys produktstyring er en smule lettere (og klarere) at håndtere, vil jeg sige, at SEO-mulighederne, der tilbydes af Ecwid, uanset om de måtte være, fører min præference på den måde.

2b. Produktgrænser

Der er ingen tvivl om, at Shopify er mere generøs over, hvor mange produkter du kan spille vært for – det er ubegrænset for alle planer. Ecwid begrænser dig baseret på den plan, du er på, idet den gratis plan kun understøtter 10 produkter.

I en lige sammenligning mellem Shopifys grundlæggende plan og Ecwids forretningsplan hæver sidstnævnte ante til et meget generøst niveau og giver dig mulighed for at gemme op til 2.500 produkter. Dette lyder muligvis meget, men husk, at hvert produkt er en enkelt SKU.

For ubegrænsede produkter på Ecwid bliver du nødt til at opdatere din plan til Ubegrænset, der går for $ 82,50 pr. Måned på en årlig betalingsbasis.

Hvilken er bedre?

Hænder ned Shopify på denne.

2c. Support til digitale produkter

Begge de planer, vi ser på, tillader salg af digitale varer som musik, video og mere. For at styre dette skal du bruge en tilføjelsesapp på Shopify og det begrænser dig til digitale produktstørrelser på 5 GB.

Ecwid giver dig mulighed for at håndtere digitale produkter indfødte plus er mere generøs med filstørrelser, hvilket giver op til 25 GB.

Hvilken er bedre?

Med hensyn til håndtering ville et oprindeligt system normalt vinde, men Shopify har en stærk stall af add-on-apps, der er fremragende. Dette ville se dem mere eller mindre nakke og nakke på digital produktstyring.

3. Salgssted (POS)

Shopify har et formidabelt POS-system, der giver dig mulighed for at integrere digital med fysisk salg.

Hvis du har både en fysisk butik og en digital butik, kan det at være et system, der er integreret, være uvurderligt for virksomheden. Dette segment er et af højdepunkterne i Shopify, og hvad der gør, at det normalt skiller sig ud fra andre eCommerce-webstedsbyggere.

Shopify tilbyder en hel del funktionalitet med hensyn til POS og endda deres Shopify Basic-plan kan gøre brug af deres POS-app. Appen giver dig mulighed for at sælge fra ethvert sted og endda integrere en kortlæser til at acceptere betalinger.

Beholdning og ordrer strømline, selvom den grundlæggende plan mangler avancerede funktioner såsom support til dedikeret POS-hardware. Stadig kan du sælge fra en kombineret pulje af produkter problemfrit og holde præcist oversigt over din beholdning.

Hvilken er bedre?

Ecwid har POS-integration, men dette er kun til deres ubegrænsede planer. På grund af dette og ekspertisen i Shopify POS-systemet vinder det hænderne ned.

4. Betalinger

Ecwid integrerer tilmeldingen af ​​tredjepartsbetalinger under sit eget brandparaply.

4a. Behandling af betalinger

Både Shopify og Ecwid fungerer med en bred vifte af betalingsprocessorer, men kun Shopify har en oprindelig version, du kan bruge – Shop Pay. Bortset fra det fungerer alt andet med eksterne betalingsprocessorer som Stribe, PayPal, og så videre.

Shopifys Shop Pay er kun tilgængelig i en håndfuld lande så det er meget sandsynligt, at du i sidste ende bliver nødt til at gøre brug af en anden betalingsprocessor. Det er ret ligetil, selvom du bliver nødt til at oprette en konto med disse udbydere for at bruge dem. Dette skal dog gøres på egen hånd, og oplysningerne fra disse betalingsudbydere skal derefter indtastes i Shopify.

Hvor Ecwid adskiller sig fra hinanden, er, at den ikke har en indbygget betalingsprocessor som Shop Pay, og den forsøger at gøre integration af tredjepartsbetalinger lettere. Valg af en betalingsprocessor åbner et direkte link til dette websted med en registreringsside under mærket Ecwid.

Hvilken er bedre?

Selvom Shopify har kanten med sin egen indbyggede betalingsprocessor, foretrækker jeg den problemfri integration, Ecwid har med tredjepartsudbydere.

4b. Forladt håndtering af indkøbskurv

Hvis du nogensinde har brugt et e-handelssystem og forladt dit køb uafsluttet – har du sandsynligvis fået påmindelses-e-mails fra dem. Det er forladt håndtering af vogne og noget, du vil have til din egen butik.

Denne enkle metode til at nå ud for at prøve at genvinde et muligvis mistet salg er uvurderlig for e-handelshandlere og kan hjælpe dig med at gøre en forskel for din bundlinje. Både Shopify- og Ecwid-planerne, vi ser på, inkluderer forladte gendannelsesfunktioner som en del af aftalen.

Begge leverandører tilbyder også lignende funktionalitet, hvor du kan opsætte påmindelser (for dig selv), tilpasse og sende e-mails manuelt eller konfigurere automatiske e-mails baseret på skabeloner.

Hvilken er bedre?

Disse er omkring det samme og giver en tiltrængt funktion. Shopify stiller imidlertid tilbagebetalt vogninddrivelse til rådighed for alle planer, mens planer, der er lavere end Business on Ecwid, ikke får dette.

Både Shopify og Ecwid giver dig mulighed for nemt at sende forladte e-mails med gendannelse af vogn, men Shopify har uden tvivl en smule kant her, simpelthen fordi den giver funktionen til et lavere prispunkt – som med POS er denne funktion inkluderet i alle Shopify-planer, endda 9 $ ‘Lite’ -planen. Ecwid-brugere skal have en $ 35 + -plan eller højere for at kunne benytte den.

5. Kundesupport

Både Shopify og Ecwid tilbyder omfattende kundesupport enten via e-mail eller live chat. Ecwid tillader det komme i kontakt via et telefonopkald men den måde, de har implementeret dette på, er kompliceret og efter min mening simpelthen ikke værd at besværet.

Hvilken er bedre?

Det er en jævn indsats på begge sider.

Konklusion: Hvem vinder i Shopify vs Ecwid?

Som du kan se, er mange af de funktioner, som disse to kan prale af, faktisk meget ens. I sidste ende koger det ned til et spørgsmål om individuel præference for, hvordan du vil have dem til at tilbyde funktionaliteten, ikke om den er inkluderet eller ej.

Personligt foretrækker jeg brugeroplevelsen af ​​Ecwid, men Shopify har også nogle meget attraktive områder, især i deres POS-integrationssystem. For dagens marked kan denne bro, der tillader detailhandlere at håndtere både digital og fysisk, være uvurderlig.

Gratis forsøg

 • Shopify – Klik her for at prøve Shopify gratis i 14 dage (intet kreditkort)
 • Ecwid– Klik her for at prøve Ecwid
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map