SEMrush-gjennomgang: Hva som skal til for å overgå konkurransen

For de av dere som tror at Internett bare er en tilfeldig samling av nettsteder, eStores og blogger som er dumpet der for lesegleden din, tenk igjen. Internett er, som den virkelige verden, et forretningsmiljø med kuttstrupe. Riktignok vil den gjennomsnittlige Joe bare blande seg sammen i den, men den sanne forretningsmannen behandler det akkurat som det er – en konkurranse mot forretningsrival om inntekter.


De fleste netto borgere og til og med små bedrifter leser nyhetene og blir imponert over trekk landene rundt om i verden gjør for å støtte handel over landegrensene. Internett har lenge vært grenseoverskridende, og hvis du forventer å overleve på nettet som en bedrift, trenger du mer enn bare kort kunnskap om hva begrepet søkemotoroptimalisering betyr.

SEMrush tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode for programvarenDet er en 7-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig.

I en mur- og mørtelbutikk må du vurdere punkter som sted og kundetrafikk. Det gjelder også en nettside. For det meste er trafikken usynlig, så du må vite hva som vil trekke kundene dine inn – for eksempel gjennom søkemotoroppføringer.

Sammendrag av SEMrush-gjennomgang

Omfattende nettstedanalyseverktøy for online virksomheter

Navn: SEMrush

Beskrivelse: SEMrush er en programvare for forretningsintelligens som tilbyr omfattende dataforskning. Du trenger disse dataene for å overgå konkurransen.

Operativsystem: Nettbasert

Søknadskategori: Online markedsføring, SEO

 • Brukervennlighet

 • Pålitelighet

 • Funksjoner

 • Valuta for pengene

 • Kundeservice

Alt i alt

4.2

Sammendrag

Semrush handler om å hjelpe deg med å markedsføre nettinnholdet ditt, men når det gjelder funksjonssett, strekker det seg enda lenger. Du får tilgang til nesten ethvert verktøy du trenger for å kjempe med andre om topplasseringen på Google-rangering.

Lære mer:

 • Bli kjent med SEMrush
 • Hva tilbyr SEMrush?
 • SEMRush-priser
 • Hvem er SEMrush for?

Pros

 • Utrolig kraftig SEO-støtte
 • Få ellers utilgjengelig informasjon om konkurrenter

Ulemper

 • Bratte priser
 • Prøv SEMrush gratis
 • Sammenlign SEMrush-priser

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemReviewed": {
"@type": "Softwareapplication",
"Navn": "SEMrush",
"beskrivelse": "SEMrush er en programvare for forretningsintelligens som tilbyr omfattende dataforskning. Du trenger disse dataene for å overgå konkurransen.",
"bilde": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"operativsystem": "Nettbasert",
"applicationCategory": "Online markedsføring, SEO"
},
"reviewRating": {
"@type": "Vurdering",
"ratingValue": 4,20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"Bestrating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"Navn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Semrush handler om å hjelpe deg med å markedsføre nettinnholdet ditt, men når det gjelder funksjonssett, strekker det seg enda lenger. Du får tilgang til nesten ethvert verktøy du trenger for å kjempe med andre om topplasseringen på Google-rangering.

\ R \ n

Lære mer:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Bli kjent med SEMrush
 • \ R \ n

 • Hva tilbyr SEMrush?
 • \ R \ n

 • SEMRush-priser
 • \ R \ n

 • Hvem er SEMrush for?
 • \ R \ n

"
}

Hva er SEMrush

SEMrush er en kraftig og allsidig konkurransedyktig intelligens-pakke for online markedsføring, fra SEO og PPC til sosiale medier og videoannonsering..

Bli kjent med SEMrush

SEMrush er et av de største navnene der ute i dag når det gjelder SEO. Det er en komplett nettsted analyseverktøy som hjelper deg med å gi deg den informasjonen du trenger for å bygge et vellykket nettsted. Med det mener jeg informasjonsmessig – både på din egen side og i konkurransen.

Ved å optimalisere nettstedet ditt basert på SEO-data, vil du kunne lage nøkkelord og strategier som vil bringe trafikken du trenger for å overleve.

SEMRush kontrollpanelSentralnervesystemet ditt – kontrollpanelet

Det første du vil møte i SEMRush er kontrollpanelet ditt som viser et oversiktsskjermbilde. Herfra, kan du se nettstedstrafikk og nøkkelord, pluss tilgang til andre seksjoner. Dette bringer meg til det første store elementet som SEMrush dekker, som er informasjon.

Hva tilbyr SEMrush

SEMrush tilbyr deg omfattende informasjon om nettstedet ditt, samt konkurrentenes.

Gjennom SEMrush kan du få omfattende informasjon, ikke bare på ditt eget nettsted, men om hvilken som helst annen webside – inkludert konkurransen.

Du vil få muligheten til å lære søkeord, hvor de er rangert, hvilket volum av trafikk hvert søkeord får og til og med kostnadene for å kjøpe forskjellige nøkkelord gjennom Google.

I tillegg er en kraftig funksjon som SEMrush tilbyr søkeordforskning. Før du produserer noe innhold for nettstedet ditt, kan du sjekke SEMrush, og du kan fortelle hvor varmt det søkeordet er. Det betyr hvor populært det er, hvor vanskelig det vil være å rangere det nøkkelordet og til og med se hvordan andre gjør det i samme forsøk.

SEMrush - Å vite tilbakekoblinger på nettstedet er en viktig del av SEO-strategien dinÅ kjenne nettstedets tilbakekoblinger er en viktig del av SEO-strategien din

For å gå videre er det også viktig å følge med på din egen posisjon i søkeordrangering. Dette er en pågående oppgave og kan automatiseres gjennom SEMrush. Bare angi parametrene dine, så får du vanlige rapporter fra systemet.

Det siste nøkkelområdet å trekke frem er at SEMrush har holdt følge med tidene og tydelig skiller seg ut ved å vite hva Google gjør med tanke på mobiltrafikk. Dette er en relativt nyere dimensjon som mange fortsatt ignorerer, selv med eksplosjonen av smarttelefonbasert trafikk.

Ved å tillate deg å sammenligne stasjonær versus mobilanalyse, vil du kunne nærme nøkkelord på en dobbel front. Optimaliser for begge deler, så er du klar for å lykkes.

SEMRush-priser

SEMrus planer og priserIkke billig, men er det en pris du har råd til ikke å betale?

SEMrush tilbyr 3 typer planer,

 • Pro – starter fra $ 99,95 per måned
 • Guru – starter fra $ 199,95 per måned
 • Business – starter fra $ 399,95 per måned

Bortsett fra analysefunksjonene, har Guru- og Business-brukere tilgang til eldre databaseinformasjon.

Det er for tiden over 1 million mennesker som bruker SEMrush. Du kan prøve det, ettersom du får en prøveperiode på 7 dager på verktøyet.

Konklusjon

Personlig synes jeg at SEMrush er et skremmende kraftig verktøy som alle virksomheter som er avhengige av nettet bør bruke. Det er kunnskapsbaser i SEO, det er tutorials, det er til og med eksperter som kan gjøre jobben for deg. Men SEMrush er ren kraft ved fingertuppene og kompliserer ikke altfor jobben.

Det eneste lette tekniske problemet med det er et poeng av påstand. SEMrush starter på USD 99,95 per måned på det mest grunnleggende prisnivået. Likevel på baksiden av den mynten er den rene kraften til det den tilbyr. Personlig ville spørsmålet mitt være – har du råd til å IKKE betale den prisen?

Slik kommer du i gang: Få prøveperioden på 7 dager

FTC Disclosure: BuildThis mottar henvisningsgebyr fra verktøy som er oppført på dette nettstedet. Men meningene er basert på vår erfaring og ikke hvor mye de betaler. Vi fokuserer på å hjelpe små bedrifter og enkeltpersoner med å bygge nettsteder som en bedrift. Vennligst støtt vårt arbeid og lær mer i vår fortjeneste avsløring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map