SEMrush-gennemgang: Hvad det kræver at løbe over for din konkurrence

For dem af jer, der mener, at Internettet kun er en tilfældig samling af websteder, eStores og blogs der er dumpet der for din læseglæde, skal du tænke igen. Internettet er ligesom den virkelige verden et afskåret forretningsmiljø. Det er sandt, at den gennemsnitlige Joe simpelthen vil blande sig sammen i den, men den ægte forretningsmand behandler det nøjagtigt som det er – en konkurrence mod erhvervsrivaler om indtægter.


De fleste netborgere og endda små virksomheder læser nyhederne og bliver imponeret over de træk, lande rundt om i verden gør for at støtte grænseoverskridende handel. Internettet har længe været grænseoverskridende, og hvis du forventer at overleve online som en virksomhed, har du brug for mere end bare kort viden om, hvad udtrykket Search Engine Optimization betyder.

SEMrush tilbyder en 7-dages gratis prøveversion af sin softwareDer er en 7-dages gratis prøveversion tilgængelig.

I en mur- og mørtelforretning skal du vurdere punkter som placering og kundetrafik. Det gælder også et websted. For det meste er trafikken usynlig, så du er nødt til at vide, hvad der trækker dine kunder ind – f.eks. Gennem søgemaskinelister.

SEMrush-gennemgangsoversigt

Omfattende webstedsanalyseværktøj til online virksomheder

Navn: SEMrush

Beskrivelse: SEMrush er en business intelligence-software, der tilbyder omfattende dataforskning. Du har brug for disse data for at overstige din konkurrence.

Operativ system: Webbaseret

Ansøgningskategori: Online marketing, SEO

 • Brugervenlighed

 • Pålidelighed

 • Funktioner

 • Værdi for pengene

 • Kunde support

samlet set

4.2

Resumé

Semrush handler om at hjælpe dig med at markedsføre dit webindhold, men med hensyn til funktionssæt strækker det sig yderligere end det. Du får adgang til næsten ethvert værktøj, du har brug for for at kæmpe med andre om toppladsen på Google-placeringer.

Lær mere:

 • Lær SEMrush at kende
 • Hvad tilbyder SEMrush?
 • SEM-prisfastsættelse
 • Hvem er SEMrush for?

Fordele

 • Utroligt kraftfuld SEO-support
 • Få ellers utilgængelige oplysninger om konkurrenter

Ulemper

 • Stejle priser
 • Prøv SEMrush gratis
 • Sammenlign SEMrush-priser

{
"@sammenhæng": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemreviewed": {
"@type": "SoftwareApplication",
"navn": "SEMrush",
"beskrivelse": "SEMrush er en business intelligence-software, der tilbyder omfattende dataforskning. Du har brug for disse data for at overstige din konkurrence.",
"billede": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"operativ system": "Webbaseret",
"applicationCategory": "Online marketing, SEO"
},
"reviewRating": {
"@type": "Bedømmelse",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"navn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Semrush handler om at hjælpe dig med at markedsføre dit webindhold, men med hensyn til funktionssæt strækker det sig yderligere end det. Du får adgang til næsten ethvert værktøj, du har brug for for at kæmpe med andre om toppladsen på Google-placeringer.

\ R \ n

Lær mere:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Lær SEMrush at kende
 • \ R \ n

 • Hvad tilbyder SEMrush?
 • \ R \ n

 • SEM-prisfastsættelse
 • \ R \ n

 • Hvem er SEMrush for?
 • \ R \ n

"
}

Hvad er SEMrush

SEMrush er en kraftfuld og alsidig konkurrencedygtig efterretningssuite til online marketing, fra SEO og PPC til sociale medier og videoannonceringsforskning.

Lær SEMrush at kende

SEMrush er et af de største navne derude i dag med hensyn til SEO. Det er en komplet websted analyse værktøj der hjælper med at give dig de oplysninger, du har brug for for at opbygge et vellykket websted. Med det mener jeg med hensyn til information – både på dit eget websted såvel som din konkurrence.

Ved at optimere dit websted baseret på SEO-data vil du være i stand til at udarbejde søgeord og strategier, der bringer den trafik, du har brug for, for at overleve.

SEM skyl kontrolpanelDit centrale nervesystem – kontrolpanelet

Den første ting, du vil støde på i SEMRush, er dit kontrolpanel, der viser en oversigtsskærm. Herfra, kan du se webstedstrafik og nøgleord plus adgang til andre sektioner. Dette bringer mig til det første store emne, som SEMrush dækker, hvilket er information.

Hvad tilbyder SEMrush

SEMrush tilbyder dig omfattende information om dit websted såvel som konkurrenters.

Gennem SEMrush kan du få omfattende information ikke kun på dit eget sted, men om ethvert andet eksisterende websted – inklusive din konkurrence.

Du får muligheden for at lære nøgleord, hvor disse rangeres, hvilken trafikmængde hvert søgeord får og endda omkostningerne ved at købe forskellige søgeord via Google.

Derudover er en stærk funktion, som SEMrush tilbyder, søgeordsundersøgelse. Inden du selv producerer noget indhold til dit websted, skal du tjekke på SEMrush, og du kan se, hvor varmt det nøgleord er. Det betyder, hvor populært det er, hvor svært det vil være at rangordne det nøgleord og endda se, hvordan andre klarer sig i den samme bestræbelse.

SEMrush - At kende dine websteds backlinks er en vigtig del af din SEO-strategiAt kende dit websteds backlinks er en vigtig del af din SEO-strategi

Når du går videre, er det også vigtigt at holde øje med din egen position i søgeordsrangeringer. Dette er en løbende opgave og kan automatiseres gennem SEMrush. Angiv blot dine parametre, så får du regelmæssige rapporter fra systemet.

Det sidste nøgleområde, der skal fremhæves, er, at SEMrush har holdt trit med tidspunkterne og klart adskiller sig ved at vide, hvad Google gør med hensyn til mobil trafik. Dette er en relativt nyere dimension, som mange mennesker stadig ignorerer, selv med eksplosionen af ​​smartphone-baseret trafik.

Ved at give dig mulighed for at sammenligne desktop kontra mobilanalyse, vil du være i stand til at nærme nøgleord på en dobbelt front. Optimer til begge, og du er klar til succes.

SEMRush-prissætning

SEM planlægning og prisfastsættelseIkke billig, men er det en pris, du har råd til ikke at betale?

SEMrush tilbyder 3 typer planer,

 • Pro – starter fra $ 99,95 pr. Måned
 • Guru – starter fra $ 199,95 pr. Måned
 • Forretning – starter fra $ 399,95 pr. Måned

Bortset fra analysefunktionerne har Guru- og Business-brugere adgang til ældre databaseoplysninger.

Der er i øjeblikket over 1 million mennesker, der bruger SEMrush. Du kan prøve det, da du får en prøveperiode på 7 dage på værktøjet.

Konklusion

Personligt finder jeg ud af, at SEMrush er et skræmmende kraftfuldt værktøj, som alle virksomheder, der er afhængige af nettet, skal bruge. Der er vidensbaser i SEO, der er tutorials, der er endda eksperter, der kan gøre jobbet for dig. Men SEMrush er ren kraft ved hånden og komplicerer ikke alt for meget jobbet.

Det eneste lette tekniske problem med det er et pointer. SEMrush starter ved US $ 99,95 pr. Måned på det mest basale prisniveau. På den anden side af denne mønt er den rigtige styrke, hvad den tilbyder. Personligt ville mit spørgsmål være – har du råd til IKKE at betale denne pris?

Sådan kommer du i gang: Få den gratis prøveperiode på 7 dage

FTC-afsløring: BuildThis modtager henvisningsgebyrer fra værktøjer, der er anført på dette websted. Men udtalelserne er baseret på vores erfaring og ikke hvor meget de betaler. Vi fokuserer på at hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner med at opbygge websteder som en virksomhed. Understøtt venligst vores arbejde og lær mere i vores indtjeningsoplysninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map