Nettsteder som Fiverr (for frilansere og leiere)

Fiverr er et nettsted som lar frilansere markedsføre sine tjenester. I løpet av de siste årene har det vært en enorm vekst i frilansingsbransjen. Nye forretningsmodeller og muligheter har gitt opphav til spilleøkonomien.


På grunn av denne veksten har både frilansere og bedriftseiere som søker tjenester nå mye mer valg. Likevel betyr valg at beslutninger må tas. Enten du er frilanser for noen som søker tjenester – hvilken plattform bør du velge?

Hva er Fiverr og hvordan fungerer det?

Fiverr hjemmesideFiverr hjemmeside (besøk her)

Fiverr.com har vokst til en av verdens største markedsplasser for digitale tjenester. Den kobler kjøpere og selgere for alt fra koding til kunst. Selgere har varierende ferdigheter og kompetansenivå.

Frilansere som bruker Fiverr-plattformen kan tilby nesten alt du kan tenke deg, så lenge den kan leveres over Internett. Deres porteføljer, sitert priser og anmeldelser fra tidligere kunder er med på å selge dem til nye.

Det er gratis å registrere seg her, men du må registrere deg hos dem for å lete etter jobber eller engasjere frilansere. Nettstedet er ordnet etter kategorier av arbeid, og du kan bla gjennom det som en online katalog.

For selgere (frilansere)

Hvis du ønsker å liste opp tjenestene dine på Fiverr, må du sørge for at selgerprofilen din er fullstendig. Et godt skrevet spillejobb som beskriver tjenestene dine klart, kan ikke bare hjelpe deg med å selge spillejobben, men også unngå potensielle tvister.

Å få gode rangeringer etter leverte tjenester er et pluss, da det er synlig på profilen din. Fiverr betaler omgående for fullførte spillejobber, men tar et kutt ut av gebyret ditt. Forsikre deg om at du tar det når du noterer prisene. Plattformen betaler deg 80% (som betyr Fiverr ta 20% kutt) av hva spillejobben din selger for.

Fordelene inkluderer:

 • Gratis oppføring for dine tjenester
 • Ingen grunn til å by på jobber
 • Tips på toppen av spillepriser

For kjøpere (leietakere)

Med titusenvis av spillejobber oppført på Fiverr er det virkelig et kjøpers marked. De har også et veldig bredt spekter av spillejobber tilgjengelig, slik at du kan finne nesten hva som helst her. Prisene er transparente, og det du ser er i utgangspunktet det du betaler uten skjulte kostnader.

Ting å være klar over:

 • Billige spillejobber kan komme til en pris i kvalitet
 • Populære spillejobber kan ha vanvittige lange frister
 • En og annen con-jobb

5 Fiverr-alternativer for frilansere og leietakere

Som jeg nevnte tidligere, betyr spillejobben enda mer valg. Freelancing starter ikke og slutter med Fiverr, det er utallige Fiverr-alternativer rundt. Her er de 5 nettstedene som Fiverr å vurdere:

1. Opparbeid

Opparbeidelse - alternativ til FiverrOpparbeidet hjemmeside

Upwork er en lignende markedsplass som Fiverr, men er mer fokusert på noen felt. Her finner du tilbud som grafisk design, litteratur og nettutvikling. På samme måte tilbyr dette nettstedet fagpersoner som søker ekstra arbeid midler for å finne prosjekter, kommunisere med potensielle kunder og en trygg måte å få betalt.

Profilen din fungerer som samme formål som en generell portefølje for fremtidige arbeidsgivere, så det er viktig at du bygger en som passer. Mest av alt, annonser deg selv og arbeidet ditt ordentlig.

Hvordan fungerer upwork?

Fyll ut jobbkategorien du ønsker å passe inn, og sørg for å nevne hvilke ferdigheter du har og kompetansenivået ditt. Det er også viktig at arbeidet ditt blir gjort på sitt beste som om du ikke kan levere jobber, kontoen din kan potensielt bli stengt.

Vær imidlertid oppmerksom på at det er noen høye kostnader forbundet med jobber her. Upwork belaster omtrent 25% av gebyrene dine og topper det med en behandlingsavgift på 2,75% + mva + valutasatser. Det kan med andre ord være vanskelig å tjene til livets opphold på grunn av disse kommisjonene.

Hvis du vil vite mer, er her sammenligningen mellom Upwork og Fiverr.

Fordelene med opparbeidelse i stedet for Fiverr

For frilanser:

 • Gratis medlemskap
 • Sideinntektsutsikter
 • Betal mindre provisjoner for langsiktige kunder

For Hirer:

 • Effektiv søk og anmeldelser
 • Integrerte verktøy for samarbeid
 • Rettferdig fakturering

2. Toptal

ToptalToptal hjemmeside

Toptal er et eksklusivt nettverk av topp freelance programvareutviklere, designere, finanseksperter, produktledere i verden. Toppbedrifter ansetter Toptal frilansere som det ideelle alternativet for mange viktige prosjekter.

Bare å gå til hjemmesiden deres og klikke på “Ansett topptalent”, og registrere deg med informasjonen din, kommer du i gang. Når du legger til dine ferdigheter og tjenester, vurderer Toptal-teamet din jobbprofil og matcher deg deretter med de beste kandidatene. Etter at anmeldelsen er ferdig, kan du begynne med arbeidet.

Hvordan tjener Toptal penger?

Toptal tjener penger ved å belaste de som ønsker å engasjere frilansere. Frilansere betaler ikke noe for tjenesten. Beløpet du belaster er nøyaktig hva du får (muligens mindre bankoverføringsgebyr).

Kundene betaler en timepris som er omtrent det dobbelte av hva frilanserne ber om. Dette kan ende opp i ganske stive regninger avhengig av avgiftene det gjelder. For eksempel, hvis frilansere ber om $ 20 per time, blir leietakere belastet $ 40 per time.

Fordelene med Toptal i stedet for Fiverr

For frilanser:

 • Tilpasset stillingsprofilering
 • Enkelt brukergrensesnitt
 • Jobbe for et globalt publikum

For Hirer:

 • Begrenset ferdighetssett basseng
 • Vanligvis dyrere frilansere

3. Freelancer.com

Freelancer.comFreelancer.com hjemmeside

Freelancer.com er en markedsplass for nettsider som har hjulpet millioner av bedrifter med å finne frilansere. Hvis du vil ha arbeid av høy kvalitet innenfor et fornuftig budsjett (for både kjøpere og selgere), er Freelancer.com noe for deg.

Hva tilbyr Freelancer.com?

Nettstedet tilbyr et bredt spekter av jobbmuligheter som tekstforfatterprosjekter til webdesign og mer. Freelancere, kom i gang med å lage dine egne profiler. Liste over dine ferdigheter og kompetanse og del dine erfaringer med allmennheten. Finn deretter jobber som best passer dine ferdigheter og kompetanse. Skriv ditt beste bud, bli tildelt og tjene.

Fordelene med Freelancer.com i stedet for Fiverr

For frilanser:

 • Utallige prosjekter tilgjengelig
 • Samhandling i sanntid med kundene
 • Billig abonnementsplan

For Hirer:

 • Responsive teknisk support
 • Enkel samhandling med frilansere

4. PeoplePerHour

PeoplePerHourPeoplePerHour hjemmeside

PeoplePerHour er en annen nettbasert frilansjobbmarked som matcher forretningsbehov med talenter. Det er en ideell plattform for små bedrifter og enkeltpersoner. Mens plattformen gir deg et globalt talentbasseng på stedet, hjelper det deg også å prioritere lokale talenter i henhold til spesifikasjonene dine.

Hvordan fungerer PeoplePerHour?

Denne plattformen gir også budsjettfleksibilitet, slik at du kan angi en fast pris eller en pris per time, tilpasset dine ønsker og behov.

Fordelene med PeoplePerHour i stedet for Fiverr

For frilanser:

 • Trygge betalingsmetoder
 • Enkel samhandling med klienter
 • Del filer og dokumenter

For Hirer:

 • Lett å finne talent
 • Mange kvalifiserte kandidater
 • Brukervennlig grensesnitt

5. Guru.com

Guru.comGuru.com hjemmeside

Guru.com er en plattform for frilansere og arbeidsgivere til å samarbeide om prosjekter. Med en global rekkevidde kan en arbeidsgiver ha tilgang til et bredt spekter av porteføljer fra et omfattende utvalg av kandidater. Alt dette kan gjøres ved hjelp av et enkelt dashbord og et rent grensesnitt, noe som gjør det enklere for både frilansere og arbeidsgivere.

Hva tilbyr Guru.com?

Guru tilbyr jobber fra programmering & utvikling til skriving & oversettelsestjenester. Jobbets omfang tilbyr også mange forskjellige ferdighetssett fra juridiske tjenester til prosjektering og arkitektur. Bare delta gratis, legg ut jobber og begynn å motta tilbud.

Fordelene med Guru.com i stedet for Fiverr

For frilanser:

 • Bra støtteapparat
 • Enkelt betalingssystem

For Hirer:

 • Global gruppe av talent
 • Enkelt brukergrensesnitt
 • Velg mellom flere betalingsmetoder

Hvorfor bruke arbeidsportaler som Fiverr?

Dette er et spørsmål som er blitt stilt av meg av både frilansere og bedrifter. Motivasjonen for hver kan være forskjellig, men det er overbevisende grunner til å velge jobbportaler som Fiverr eller noen av Fiverr-konkurrentene som er nevnt over.

For arbeidssøkere betyr ikke bare at dette er spillejobben, at det er et selgers marked. Husk at du også konkurrerer med resten av arbeidssøkere i spillejobben.

Du må også vurdere om du også har tid til å anmode klienter på egen hånd. Hvis du nettopp begynner på freelancing, vet du kanskje ikke engang hvor du finner de neste jobbene dine! (Hvis du trenger hjelp, har vi listet opp ti steder hvor du kan finne legitime onlinejobber.) Selv om erfarne frilansere ofte kan overleve på egen hånd, er det ikke så lett i begynnelsen.

For bedrifter handler det hovedsakelig om det som er økonomisk fornuftig. Det er så mange små bedrifter rundt i dag som jobber med et budsjett med en sky. Det største problemet er vanligvis en svulmende lønn, så fokuser på kjernevirksomheten din og legg ut andre nettutviklingsverk eller støttearbeid.

Dette kan hjelpe deg med å løse problemer og samtidig administrere bunnlinjen lettere.

Fiverr-alternativer – endelige tanker

Gig-økonomien gir en mulighet, men det er ingen seng med roser. Frilansere kjemper hovedsakelig en oppoverbakke kamp, ​​selv om de er villige til å tilby gode tjenester til rimelige priser. Det største problemet mellom kjøpere og selgere er tillit – og det er her nettsteder som Fiverr kommer inn.

Ved å fungere som mellommann hjelper arbeidsplattformer til å gi drivstofføkonomi, og sørger for at frilansere blir betalt mens de åpner en aveny for en virksomhet. Likevel kommer alt dette ofte til en pris – noen ganger veldig bratt.

Mitt råd til frilansere er å jobbe hardt på spillejobbene dine, men prøv å bygge din egen porteføljeside. Tenk på det som planlegging for fremtiden. Lær fra nettsteder som Fiverr og bruk din erfaring med å håndtere kunder der for å administrere dine egne i fremtiden.

For bedrifter er jobbplattformer stort sett trygge å bruke, men erfarne frilansere viker ofte bort på grunn av hvor mye disse plattformene krever. Tenk på det faktum, så hvis du leter etter en ekte ekspert, kan uavhengige entreprenører være nøkkelen til problemet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map