Nettsteder som AppSumo: Finn flere tilbud i AppSumo-alternativer

AppSumo er et nettsted som tilbyr avtaler om programvare. Denne digitale markedsplassen har eksistert i lang tid nå og tilbyr bare løpende avtaler. Siden salg av enhver type er forbigående, kan du forvente at de fleste tilbudene på nettsteder som AppSumo ofte endres.


Selv om AppSumo er et av de eldste nettstedene av denne art som eksisterer, betyr ikke det at du bare sitter fast med en kilde. I dag er det mange wannabes som har prøvd å følge opp AppSumo-modellen – noen mer vellykkede enn andre.

Når et økende antall programvaremarkeder dukker opp, hvor godt stabler disse nettstedene mot AppSumo? La oss ta et dypere dykk i disse alternativene og se hva vi får til.

* Avsløring: Tilknyttede lenker brukes i dette innlegget. Vi tjener en provisjon (uten ekstra kostnad for deg) hvis du kjøper gjennom koblingene våre. Dette bidrar til å dekke kostnadene for skribent og nettsteddrift.

Om AppSumo

appsumo nettstedAppSumo hjemmeside (besøk her)

AppSumo har vært i programvaremarkedsbransjen i nesten et tiår nå. Denne plattformen ble grunnlagt tilbake i 2011 og har hjulpet hundrevis av utviklere og programvareutgivere med å tjene biter av penger.

Levetid for programvare og rabatter

Det er en rekke tilbudstyper som tilbys via AppSumo, hvorav de mest bemerkelsesverdige er livet avtaler. Dette betyr at det å kjøpe den programvaren eller tjenesten via plattformen er en engangsutgift, og du kan bruke den for alltid. Bortsett fra det er det også årlige tilbud og til og med freebies.

Med det økende antall markedsplasser ser det ut til at AppSumo har gått opp mot hard konkurranse. I skrivende stund noterte AppSumo 66 avtaler – fremdeles et ganske betydelig beløp.

AppSumo Bla gjennomGjeldende tilbud tilgjengelig på AppSumo (klikk her for å bla gjennom disse tilbudene).

De deler programvaren som er tilgjengelig i et ganske bredt spekter av kategorier, men tilsynelatende er de mer populære områdene innen markedsføring og blygenerering. Det er selvfølgelig de rare tingene som kommer ut av og til, for eksempel e-bøker og annet informasjonsmateriell.

Det beste med å bruke AppSumo er at du når som helst kan få tak i solide avtaler på programvare og ikke trenger å vente på et Black Friday- eller Cyber ​​Monday-salg.

Hvem er AppSumo for: Pro bloggere, tilknyttede markedsførere, små bedrifter.

Besøk AppSumo

5 beste AppSumo-alternativer

1. StackSocial

Stacksocial hjemmeside

Hvis du har sett på AppSumo til et lignende nettsted som StackSocial, vil din første reaksjon sannsynligvis være “WOW”. StackSocial startet opp noen år etter AppSumo og har vokst kraftig siden den gang.

Siden tiden da de startet opp, hevder Stacksocial at det har tjent over 50 millioner dollar for kunder, spart besøkende over 1,5 milliarder dollar og notert over fire millioner avtaler. Med alle tiltak som er en ganske stor del av programvare og dollar.

Det er bokstavelig talt hundrevis av tilbud tilgjengelig på StackSocial, og plattformen har vokst seg forbi scenen ‘bare programvare’. Det er nå praktisk talt en full e-handelsplattform som også har avtaler om alt fra auto-dingser til motetilbehør.

Selv om purister kanskje ikke er så glade for det, er det egentlig ikke noe å gråte over siden StackSocial fortsatt har opprettholdt sin styrke i kjerneprogramvaretilbud. Et raskt søk etter ‘VPN’ alene hentet mer enn 20 alternativer å velge mellom.

StackSocial er lett det beste AppSumo-alternativet jeg hittil har funnet. Faktisk overgår det langt AppSumo når det gjelder hva som tilbys til enhver tid.

Hvem er StackSocial for: alle

Besøk StackSocial

2. Deal

Dealify hjemmeside

Sammenlignet med de kraftige forfallene som er oppført ovenfor, ser Dealify ut til å ha litt av et skuffende tilbud. Da jeg traff siden, var faktisk bare 6 avtaler tilgjengelig. Selv om du tar hensyn til avtaler som kommer og går, virker det å ha mindre enn ti avtaler på hele nettstedet, det virker litt forskrekkende.

Bortsett fra deres ganske magre tilbud, har Dealify Facebook-siden også begrenset eksponering med bare noen få hundre følgere. Dealify later ikke egentlig til å være noe annet, med eier hevder at han startet nettstedet av “lidenskap for online markedsføring og veksthacking.”

Markedsføringshøyden deres er rettet mot markedsførere og ‘veksthakkere’, men når jeg så på den første avtalen som ble vist, var jeg ikke veldig overbevist. Det var et tilbud på et passordhåndteringsprogram.

Hvem Dealify er for: Vekst hackere, markedsførere, små bedrifter

Besøk Dealify

3. PitchGround

PitchGround hjemmeside

Når et markedsselskap har mer ansatte enn antall tilbud det har vært aktivt, ville jeg være litt bekymret for om jeg var eier. Dessverre er det den nåværende posisjonen som PitchGround ser ut til å ha funnet seg i.

Jeg fant dette nettstedet først da jeg gjorde grunnleggende undersøkelser om AppSumo – PitchGround-annonsen dukket stadig opp på Google og sa “Du kunne gjøre det bedre”. Dette betyr at deres markedsteam aktivt er rettet mot AppSumo-kunder. Kanskje mer tid bør brukes på å skaffe tilbud til egne brukere.

Et raskt blikk gjennom nettstedet PitchGround viste til sammen 27 avtaler – bare 5 av dem var aktive på det tidspunktet denne artikkelen ble opprettet. Resten ble merket som ‘utsolgt’. Bortsett fra det, blir besøkende på nettstedet stadig grevling med å melde seg på avtalevarslene sine via en serie veldig irriterende pop-ups.

Hvem PitchGround er for: Små bedrifter, markedsførere, probloggere

Besøk PitchGround

4. DealFuel

DealFuel hjemmesideDealFuel hjemmeside

I stedet for kun å fokusere på eiere eller bedrifter på nettstedet, tilbyr DealFuel et bredt spekter av svært nyttig flerbruksprogramvare og til og med ressurser. Noen eksempler på dette vil være Junk Cleaners for PC, eller til og med pakker med løpesedler til forretningsbruk, hvorav noen til og med blir gitt bort gratis.

Med 21 sider med tilbud å velge mellom, kan det ta deg en stund å bla gjennom nettstedet. De har gjort dette enklere med flere måter å sortere gjennom tilbudene som tilbys. Spesielt oppmerksom er at DealFuel har spesielle kategorier som dekker WordPress og plugins – bra for mange nettstedseiere der ute.

På et øyeblikk er dette en annen liten operasjon drevet av en kjernegruppe mennesker som har klart å bygge et vellykket nettsted. Inspirerende for alle andre nettstedseiere som bruker tilbudene sine for å utvide sine egne nettsteder, ja?

Hvem er DealFuel for: WordPress-nettstedseiere, små bedrifter, vanlige tilbudssøkere

Besøk DealFuel

5. Deal Mirror

DealMirror hjemmesideDeal Mirro Hjemmeside

Deal Mirror er veldig fokusert på avtaler for programvare som hjelper nettsteder å vokse. De har en rekke tilbud som dekker kategorier fra markedsføring til sosial analyse. Dessverre ser det ut til at de i skrivende stund har begrensede tilbud.

Selv om de jeg fant var ganske nyttige, ser det ut til å være litt mangel på dybde i hva som er tilgjengelig her. Likevel er det fint at de forstår vanskeligheten med nyere nettsteder å starte opp og har laget en kategori merket “Tilbud under $ 20”.

Tilbud her kommer også med en tilfredshetsgaranti, og de vil tilbakebetale alle kjøp du ønsker, uten spørsmål.

Hvem Deal Mirror er til: Pro bloggere, små til mellomstore bedrifter

Besøk DealMirror

Hvordan programvaremarkedsplasser fungerer

Arbeidsmodellen er relativt enkel.

Markedsplasser nå ut til utviklere, utgivere eller tjenesteleverandører og forhandler om betingelsene for en ‘avtale’. Disse tilbudene er ofte unike for markedet for å skape en overbevisende salgsfaktor.

Markedsplasser påtar seg deretter jobben med å gjøre avtalen så attraktiv som mulig for de besøkende. I mellomtiden tar for hvert salg som er gjort mannen i midten (markedsplassen) et kutt – noen ganger et betydelig beløp.

AppSumo-eksemplerEksempel – Store besparelser funnet hos AppSumo, spar opptil 96% i markedsføringsprogramvare som Boost og andre.

Denne tre hjørne strategien fordeler alle involverte. Kilden til programvaren får fri markedsadgang til et ellers uutnyttet kundesegment og markedet tjener en del av hvert salg. Til slutt får kjøperen en god rabattert avtale.

De fleste markedsplasser jobber også med tilknyttede selskaper, slik at du sannsynligvis vil komme over nettsteder som tilbyr avtaler som spenner over mer enn en markedsplass. Dette hjelper markedsplassene videre med å utvide hver på Internett.

Faktisk, hvis du er interessert, kan du selv starte opp et tilknyttet nettsted og utnytte tilbudene som tilbys av disse markedene.

Konklusjon: Er avtale markedsplasser nyttige?

Nå har du sannsynligvis innsett at flertallet av disse tilbudssidene faktisk er rettet mot eiere av nettsteder som ønsker å utvide veksten. Innhold og SEO er den viktige kjernen i ethvert nettsted eller blogg, men å utvide rekkevidden er en annen sak.

Populære kategorier for programvare tilbud inkluderer:

 • Nettstedsbygging
 • Kurs og guider
 • SEO Management
 • Salg og Lead Generation
 • Markedsføring og oppsøkende

Deal nettsteder er nyttige på flere måter enn en. Den første er åpenbar – besparelser i kostnader. Tilbud som finnes på de fleste av disse nettstedene er ofte unike i tilbudet. Benytt for eksempel muligheten til å kjøpe livstidslisens for en søknad i stedet for å måtte betale årlige gjentagelsesgebyrer.

Det andre er litt mer subtilt. La oss ta saken om en tilknyttet nettstedseier som ønsket en applikasjon som hjelp til generering av bly. Bortsett fra å se etter en avtale for det du ønsker på en markedsplass, kan du også bla gjennom alternative tilbud for å se om du kan komme over noe bedre eller som gir god valuta for pengene.

Husk også på nytt at disse avtalene endres regelmessig, slik at du alltid kan komme tilbake for å få nye ideer om hvilken programvare som kanskje fungerer best for bedriften din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map