Konstant kontaktanmeldelse: Funktioner, priser og sammenligninger

Der er så mange websteder online i dag, at hvis du var en e-handelsforhandler eller endda nogen, der håber på at nå ud og give gratis information, ville du sandsynligvis have ret til at bekymre dig. I en verden med push-meddelelser og aggressiv marketing er det vigtigt at kunne nå ud via e-mail. E-mail-marketing kan være en fantastisk måde at få trafik til dit websted, hvis det gøres korrekt.


Blandt en række andre bedste e-mail-marketingtjenester er ConstantContact et navn, der konstant kommer op (ingen ordspil beregnet). Bortset fra sin kernekompetence inden for e-mail-marketing, har webstedet også udvidet til at omfatte andre marketing-relaterede tjenester, der er et plus.

I dag skal vi se på, hvad Constant Contact tilbyder, og den oplevelse, du kan forvente, hvis du beslutter at give det en chance.

Resumé af konstant kontaktanmeldelse

Funktionspakket e-mail-marketingværktøj til små virksomheder

Navn: Konstant kontakt

Beskrivelse: Constant Contact er en automatiseret digital marketingløsning, der hjælper virksomheder (og nogle enkeltpersoner) med at udvide deres rækkevidde. Det er udstyret med alt, hvad du nogensinde har brug for, fra at oprette dit opsøgende indhold til at analysere resultater.

Operativ system: Webbaseret

Ansøgningskategori: E-mail marketing software

 • Brugervenlighed

 • Skabeloner & Design

 • Funktioner

 • Værdi for pengene

 • Kunde support

samlet set

4.1

Resumé

Dette meget enkle og alligevel ekstremt smidige værktøj er den perfekte løsning for små til mellemstore virksomheder at øge deres markedsføringsevne. Dets let navigerbare interface er den perfekte balance mellem enkelhed plus funktionssæt. Hold dig væk fra alt for komplekse processer og arbejd i pæne, strømlinede arbejdsgange her.

Lær mere:

 • Showcase af e-mail skabeloner
 • Konstant kontakt vs MailChimp
 • Konstante kontaktsucceshistorier
 • Jerry Low’s note

Fordele

 • Gratis prøveperiode på 60 dage
 • Nem kontaktlisteimport
 • Imponerende liste over tilføjelser

Ulemper

 • Mærkeligt autosvar-system

{
"@sammenhæng": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemreviewed": {
"@type": "SoftwareApplication",
"navn": "Konstant kontakt",
"beskrivelse": "Constant Contact er en automatiseret digital marketingløsning, der hjælper virksomheder (og nogle enkeltpersoner) med at udvide deres rækkevidde. Det er udstyret med alt, hvad du nogensinde har brug for, fra at oprette dit opsøgende indhold til at analysere resultater.",
"billede": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"operativ system": "Webbaseret",
"applicationCategory": "E-mail marketing software"
},
"reviewRating": {
"@type": "Bedømmelse",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"navn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Dette meget enkle og alligevel ekstremt smidige værktøj er den perfekte løsning for små til mellemstore virksomheder at øge deres markedsføringsevne. Dets let navigerbare interface er den perfekte balance mellem enkelhed plus funktionssæt. Hold dig væk fra alt for komplekse processer og arbejd i pæne, strømlinede arbejdsgange her.

\ R \ n

Lær mere:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Showcase af e-mail skabeloner
 • \ R \ n

 • Konstant kontakt vs MailChimp
 • \ R \ n

 • Konstante kontaktsucceshistorier
 • \ R \ n

 • Jerry Low’s note
 • \ R \ n

"
}

Konstante kontaktfunktioner

Husk, at Constant Kontakts primære fokus er inden for e-mail-marketing, når du først har registreret en konto, har du mulighed for at oprette en e-mail-liste, indtaste dine kontaktoplysninger og derefter oprette din første e-mail.

Kontaktoplysninger er obligatoriske, og for dem af jer, der er nye inden for e-mail-marketing, er dette et område at bemærke. Mange lande har i dag strenge love om databeskyttelse og personlige data. Vær opmærksom på disse love og sørg for, at du overholder dem, før du sender nogen markedsførings-e-mails!

1. Oprettelse af en liste

Din abonnentliste er hjertet i din e-mail-marketingkampagne og består af alle de e-mail-adresser, du vil nå ud til. At indtaste dem én ad gangen ville være en ny form for sindssyge, så Constant Contact har flere nemme måder at udfylde din liste.

De hurtigste og nemmeste metoder er at uploade dem i form af en fil, importere dem direkte fra en Gmail-kontaktliste eller endda udpakke dem fra Microsoft Outlook. Hvis du uploader listen i en fil, skal du være opmærksom på, at konstant kontakt genkender kommaseparerede værdier (CSV), Excel og almindelig tekstformater.

Hver post er redigerbar, og du kan tildele tagsNår du har gjort det, kan du få adgang til dine kontaktposter via Contact Manager. Dette giver dig mulighed for at redigere oplysninger der, men giver dig også mulighed for at tilføje, hvad systemet kalder ‘tags’. Jeg formoder, at dette kunne være nyttigt i en eller anden måde at gruppere kontakter på listerne, men at redigere posterne ad gangen er ekstremt trættende.

2. Kør dine e-mail-marketingkampagner

Den visuelle editor til konstant kontakt er nem at brugeDen visuelle editor er let at bruge, og skabeloner er rigelige.

Når du har sorteret din e-mail-liste, er du klar til at gå i gang med en e-mail-marketingkampagne.

For at hjælpe dig med denne konstante kontakt har et meget stort arkiv af skabeloner til at komme i gang. Endnu bedre er der en visuel editor, som du kan bruge til at ændre en af ​​disse skabeloner, så de passer til dine behov. Faktisk kan du få et eksempel på nogle af disse skabeloner, før du tilmelder dig konstant kontakt.

3. E-mail-skabeloner med konstant kontakt

* Klik på billedet for at forstørre det.

Den grundlæggende konstante kontakt-nyhedsbrevskabelonGrundlæggende nyhedsbrevskabelon.

Konstante kontakt-e-mail-skabeloner til Black Friday-marketingkampagnenE-mail-skabeloner til Black Friday-marketingkampagnen.

Konstante e-mail-skabeloner til fitnesscentre / fitnesscentre.E-mail-skabeloner til fitnesscentre / fitnesscentre.

E-mail-skabeloner til restauranter og barer.

E-mail-skabeloner til ejendomsvirksomheder.

E-mail-skabeloner til julesalg.

E-mail-skabeloner til konferencer.

E-mail-skabeloner til mode / butikker.

Lær mere: Se alle e-mail-skabeloner på Constant Contact.

Hver af skabelonerne indeholder alle de grundlæggende oplysninger, der er nødvendige for din e-mail for at overholde de fleste standardbestemmelser. Dette inkluderer medtagelse af en fysisk adresse til din virksomhed, det obligatoriske afmeldingslink samt nogle andre nyttige oplysninger.

Hvis du har dine egne medier såsom logoer eller proprietære billeder, kan disse uploades til systemet og også bruges i dine nyhedsbreve. Du har tilladt op til 2 GB lagerplads, så det er usandsynligt, at du løber tør når som helst snart.

Planlæg dine e-mails til automatisk frigivelse.

Når du har navngivet, redigeret og er tilfreds med den e-mail-kampagne, du har designet, kan du gemme den og enten sende den med det samme eller planlægge den til en senere, automatisk leveringstid og -dato. Konstant kontakt følger Australian Western Standard Time (AWST), så du bliver nødt til det konverter din lokal tid efter at planlægge e-mails korrekt.

Den ene svage fejl, som jeg følte mig vigtig, er, at der ikke ser ud til at være nogen måde, hvorpå systemet kunne konfigureres til automatisk at reagere på brugersvar. Hvad konstant kontakt betragter som auto-svar, ligner mere en trigger-effekt, der sker på forudindstillede tidspunkter for at frigive en række e-mails.

4. Kontrol af resultaterne af dine kampagner

Konstant kontaktudbydere opdaterer øjeblikkeligt dine marketingkampagnerFå øjeblikkelige opdateringer om dine marketingkampagner.

Efter enhver kampagne kan du se resultaterne af den under fanen Rapportering.

Constant Contact har en letlæselig graf over dine resultater og inkluderer vitale statistikker såsom klikfrekvens og åbne priser. Hvis du beslutter at integrere Google Analytics, vil flere oplysninger være tilgængelige. Bortset fra resultater af enkelt kampagne, kan du også matche dine resultater på tværs af forskellige kampagner.

5. Konstante kontakt-apps og -integrationer

Der er hundreder af tilføjelser tilgængelige på Constant Contact's Marketplace.Der er hundreder af tilføjelser tilgængelige på Marketplace.

Constant Contact har en åbne liste med over 300 apps og andre moduler, som du kan integrere i din hovedkonto. Disse spænder fra de enkle e-mail-import-apps, som f.eks. Til dine Google- eller Outlook-konti, helt til at arbejde med Zoho og Azureplus til styring af kundeforhold og automatiseret Lead Management og salgsprognoser.

Apps vises på en markedsplads, hvor de kan sorteres på lignende måde som WordPress-plug-ins, efter navn, ratings, anmeldelser eller endda når de blev tilføjet. Disse apps tilbyder den enestående evne til at enorme opskalere din e-mail-marketing.

6. Begivenhedsstyring

Dette er noget, som de fleste e-mail-marketingværktøjer ikke rigtig har inkluderet endnu. Som et ekstra modul til din konto kan du tilmelde dig event management i Constant Contact. Dette giver dig mulighed for at e-maile en begivenhedsinvitation og få brugeren til at udfylde deres svar. Disse svar indgives i systemet, og du kan spore registreringer lige fra Dashboardets komfort.

Dette er en meget enkel funktion, der kan være så nyttig for mange virksomheder. Faktisk kan du endda anmode om donationer til en bestemt begivenhed via den e-mail, der kan linke til en brugerdefineret donationsside. Desværre er der et ekstra månedligt gebyr for dette.

7. Yderligere ressourcer og support

Som et af de øverste navne i e-mail-marketingspelet ønsker Constant Contact, at du skal have succes med dine kampagner. Med henblik herpå har det et stort lager af online ressourcer, som du kan anmode om hjælp. Alt hvad du skal gøre er at vælge, hvilken branche du er i, og du får kampagneideer og endda forslag til, hvilke skabeloner der passer til dine behov.

Bortset fra det kommer systemet også med en videnbase, der indeholder svarene på mange almindelige problemer, som tidligere brugere har stødt på. Dette inkluderer både artikler såvel som videotutorials. Hvis det stadig ikke har løst de problemer, du står overfor, er der også et omfattende supportsystem.

Konstant kontakt leveres med chatbot-hjælp, e-mail-support, et aktivt brugerfællesskab samt telefonlinjer med direkte opkald fra USA, Canada, Mexico og Storbritannien. Der er en anden linje, der understøtter opkald fra andre internationale områder. Telefonstøtte er ikke 24/7, men den understøttede tid er generøs.

For dem, der virkelig er desperate efter hjælp, tilbyder Constant Contact også begrænset hjælp i weekenderne via sin Twitter-konto.

Konstant kontaktpriser

Konstant kontakt tilbyder to hovedvarianter; E-mail og e-mail Plus. E-mail er en grundlæggende enkeltbrugerversion og tillader ikke e-mail-automatisering, begivenhedsmarkedsføring, online-donationer, undersøgelser og afstemninger eller brug af kuponer.

Bortset fra det, er alt andet prisfastsat på niveau, afhængigt af størrelsen på din e-mail-liste. Priserne spænder fra den lave ende af 500 abonnenter til $ 20 per måned hele vejen til 50.000 abonnenter til $ 335 per måned. De, der har endnu større lister, skal håndtere dem direkte til prissætning.

Hvis du vælger add-on event management-funktionen, skal du være parat til at betale yderligere $ 45 pr. Måned mindst afhængigt af størrelsen på din marketingliste.

For nye brugere har Constant Contact en prøveperiode på 60 dage, hvor du kan nyde alle fordelene ved en Email Plus-konto. Den eneste forskel er, at du er begrænset til en listestørrelse på 100 i din prøveperiode.

Konstant kontakt vs mailchimpans

Funktioner / priser
CTCT Basic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Gratis planer?IngenIngenJa
0 – 500 abonnenter$ 17,00 / mo$ 38,25 / moGratis
For 2.000 abonnenter$ 38,25 / mo$ 59,50 / mo$ 50,00 / mo
For 10.000 abonnenter$ 80,75 / mo$ 106,25 / mo$ 75,00 / mo
For 25.000 abonnenter$ 191,25 / mo$ 191,25 / mo$ 150,00 / mo
Flere administratorerIngenJaJa
Klik-tracking Heat MapJaJaIngen
SMS-marketingJaJaIngen
Nem brugersegmenteringJaJaIngen
BegivenhedsstyringJaJaIngen
Facebook / Instragram MarketingIngenIngenJa
FaktureringJaJaIngen
Nonprofits rabat20 – 30% rabat20 – 30% rabatIngen
Gratis prøveversion60 dage60 dageIngen
Besøg onlineKonstant kontaktMailChimp

* Bemærk: MailChimp-fri plan er tilgængelig for under 2.000 abonnenter og 12.000 e-mails pr. Måned

Besøg konstant kontakt

Succeshistorier

I det sidste årti har The Vin Bin bevist sin ekspertise ved at tilbyde kunderne et sofistikeret udvalg af vin, håndværksøl, spiritus, håndværksost og gourmetmad. Rick Lombardis hjernehoved, denne specialbutik er vokset fra styrke til styrke og har gjort hans lidenskab til en blomstrende forretning.

Konstant kontakt har været et af værktøjerne, som Rick bruger, og han krediterer det med at være en stor del af hans succes. Systemet tilbød ham en overkommelig måde at opbygge kundeforhold og bringe dem til Vin Bin. Rick og mange andre som ham har benyttet sig af e-mail-marketing for at styrke deres forretning og øge væksten.

Lær mere: Læs succeshistorier på Constant Contact.

Konklusion

Med mere end 650.000 kunder betjent over 15 år er Constant Contact blevet førende inden for markedsføring af små virksomheder. De tilbyder en speciel blanding af ekspertviden, effektiv kernekompetence såvel som et stærkt supportsystem.

Når jeg har brugt et par e-mail-marketingplatforme før, føles Constant Contact ret godt. Det har alle de faciliteter (og mere), som et professionelt websted vil tilbyde, samtidig med at det har en forenklet brugergrænseflade, der ikke alt for skræmmer. Når du først deltager i det solide supportsystem, vil jeg sige, at dette er en rigtig vinder.

Jerry Low’s note

Jeg bruger MailChimp til WHSR-nyhedsbrev. For cirka et år siden tilbyder Constant Contact mig en gratis konto. Jeg skiftede ikke på grund af flere grunde:

 1. Billigere omkostninger på lang sigt – MailChimp er 5 – 10% billigere end sine konkurrenter.
 2. Jeg er tilfreds med MailChimp e-mail-builder – Derfor er jeg ikke i humør til at prøve andre (hvorfor rette noget, når det ikke er ødelagt?).
 3. Og mest af alt har jeg brugt enorme anstrengelser og penge på at mestre brugen af ​​MailChimp og til at konfigurere mit nuværende e-mail-automatiseringssystem. Omkostningerne ved at skifte udvægt af de penge, jeg kan spare fra den gratis konto.

Når det er sagt, er Constant Contact, efter min mening, let en af ​​de tre største deltagere i e-mail-marketingværktøjer.

De er som den avancerede version af MailChimp.

Constant Kontakts priser er lidt højere, men du får det, du betaler for. Nogle markedsføringsfunktioner, såsom SMS-markering, salgsalarmer i realtid, social CRM, let brugersegmentering og fakturering (som du ikke kan få på MailChimp), kan være afgørende for den store forretningsorganisation. Til at begynde med anbefaler jeg at læse succeshistorier på Constant Kontakts websted for at lære mere.

Lær mere: Besøg Constant Contact Online

Bemærk: Denne anmeldelse blev først offentliggjort på vores søstersite Webhemmelighedshemmelighed afsløret.

FTC-afsløring: BuildThis modtager henvisningsgebyrer fra værktøjer, der er anført på dette websted. Men udtalelserne er baseret på vores erfaring og ikke hvor meget de betaler. Vi fokuserer på at hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner med at opbygge websteder som en virksomhed. Understøtt venligst vores arbejde og lær mere i vores indtjeningsoplysninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map