Konstant kontaktanmeldelse: Funksjoner, priser og sammenligninger

Det er så mange nettsteder på nettet i dag at hvis du var en e-handelsforhandler eller til og med noen som håper å nå ut og gi gratis informasjon, ville du sannsynligvis ha rett til å bekymre deg. I en verden med pushvarsler og aggressiv markedsføring er det å være i stand til å nå ut via e-post er avgjørende. E-postmarkedsføring kan være en fantastisk måte å drive trafikk til nettstedet ditt hvis det gjøres riktig.


Blandt en rekke andre beste e-postmarkedsføringstjenester er ConstantContact et navn som kommer opp stadig (ingen ordspill ment). Bortsett fra sin kjernekompetanse innen e-postmarkedsføring, har nettstedet også utvidet til å omfatte andre markedsføringsrelaterte tjenester som er et pluss.

I dag skal vi se på hva Constant Contact tilbyr og opplevelsen du kan forvente deg hvis du bestemmer deg for å gi den en gang.

Sammendrag av konstant kontaktanmeldelse

Funksjonspakket e-postmarkedsføringsverktøy for små bedrifter

Navn: Konstant kontakt

Beskrivelse: Constant Contact er en automatisert digital markedsføringsløsning som hjelper bedrifter (og noen enkeltpersoner) å utvide rekkevidden. Den er utstyrt med alt du trenger noen gang, fra å lage det oppsøkende innholdet til å analysere resultatene.

Operativsystem: Nettbasert

Søknadskategori: Programvare for markedsføring via e-post

 • Brukervennlighet

 • maler & Design

 • Funksjoner

 • Valuta for pengene

 • Kundeservice

Alt i alt

4.1

Sammendrag

Dette veldig enkle og likevel ekstremt smidige verktøyet er den perfekte løsningen for små til mellomstore bedrifter å øke markedsføringsevnen. Det lett navigerbare grensesnittet er den perfekte balansen mellom enkelhet og funksjonssett. Hold deg unna altfor komplekse prosesser og jobb i fine, strømlinjeformede arbeidsflyter her.

Lære mer:

 • Utstillingsvindu med e-postmaler
 • Konstant kontakt vs MailChimp
 • Konstant Kontakt suksesshistorier
 • Jerry Low’s Note

Pros

 • Gratis prøveperiode på 60 dager
 • Enkel kontaktlisteimport
 • Imponerende liste over tillegg

Ulemper

 • Merkelig autosvar-system

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemReviewed": {
"@type": "Softwareapplication",
"Navn": "Konstant kontakt",
"beskrivelse": "Constant Contact er en automatisert digital markedsføringsløsning som hjelper bedrifter (og noen enkeltpersoner) å utvide rekkevidden. Den er utstyrt med alt du trenger noen gang, fra å lage det oppsøkende innholdet til å analysere resultatene.",
"bilde": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"operativsystem": "Nettbasert",
"applicationCategory": "Programvare for markedsføring via e-post"
},
"reviewRating": {
"@type": "Vurdering",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"Bestrating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"Navn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Dette veldig enkle og likevel ekstremt smidige verktøyet er den perfekte løsningen for små til mellomstore bedrifter å øke markedsføringsevnen. Det lett navigerbare grensesnittet er den perfekte balansen mellom enkelhet og funksjonssett. Hold deg unna altfor komplekse prosesser og jobb i fine, strømlinjeformede arbeidsflyter her.

\ R \ n

Lære mer:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Utstillingsvindu med e-postmaler
 • \ R \ n

 • Konstant kontakt vs MailChimp
 • \ R \ n

 • Konstant Kontakt suksesshistorier
 • \ R \ n

 • Jerry Low’s Note
 • \ R \ n

"
}

Konstante kontaktfunksjoner

Husk at Constant Kontakts hovedfokus er innen markedsføring via e-post. Når du har registrert en konto, har du muligheten til å opprette en e-postliste, oppgi kontaktinformasjonen din og deretter opprette din første e-post.

Kontaktinformasjon er obligatorisk, og for de av dere som er nye på e-postmarkedsføring, er dette et område å merke seg. Mange land har i dag strenge lover angående personvern og personopplysninger. Vær oppmerksom på disse lovene og sørg for at du overholder dem før du sender ut markedsførings-e-poster!

1. Opprette en liste

Abonnentlisten din er hjertet i din e-postmarkedsføringskampanje og består av alle e-postadressene du vil nå ut til. Å legge dem inn en om gangen ville være en ny form for sinnssykdom, så Constant Contact har flere enkle måter å fylle listen på.

De raskeste og enkleste metodene er å laste dem opp i form av en fil, importere dem direkte fra en Gmail-kontaktliste eller til og med trekke dem ut fra Microsoft Outlook. Hvis du laster opp listen i en fil, må du være oppmerksom på at konstant kontakt gjenkjenner kommaseparerte verdier (CSV), Excel og ren tekstformat.

Hver post er redigerbar, og du kan tilordne taggerNår du har gjort det, kan du få tilgang til kontaktpostene dine via Contact Manager. Dette lar deg redigere informasjon der, men lar deg også legge til det systemet kaller ‘Tagger’. Jeg antar at dette kan være nyttig når du på en eller annen måte grupperer kontakter i listene, men å redigere postene en om gangen er ekstremt kjedelig.

2. Kjøre kampanjer via e-post

Konstant kontakt visuell redaktør er enkel å brukeDen visuelle redigereren er enkel å bruke og malene er rikelig.

Når du har sortert e-postlisten din, er du klar til å starte en e-postmarkedsføringskampanje.

For å hjelpe deg i denne konstante kontakten har et veldig stort arkiv av maler for å komme i gang. Enda bedre, det er en visuell redaktør som du kan bruke til å endre noen av disse malene slik at de passer dine behov. Du kan faktisk få en forhåndsvisning av noen av disse malene før du registrerer deg for Constant Contact.

3. E-postmaler med konstant kontakt

* Klikk på bildet for å forstørre det.

Den grunnleggende malen for konstant kontaktGrunnleggende nyhetsbrevmal.

Konstant e-postmaler for kontakt med Black Friday-kampanjenE-postmaler for Black Friday-kampanjen.

Konstant e-postmaler for treningssentre / treningssentre.E-postmaler for treningssentre / treningssentre.

E-postmaler for restauranter og barer.

E-postmaler for eiendomsbedrifter.

E-postmaler for julesalg.

E-postmaler for konferanser.

E-postmaler for moter / butikker.

Lær mer: Se alle e-postmaler på Constant Contact.

Hver av malene inneholder all grunnleggende informasjon som er nødvendig for din e-post for å overholde de fleste standardbestemmelser. Dette inkluderer inkludering av en fysisk adresse for virksomheten din, den obligatoriske avmeldingslenken samt annen nyttig informasjon.

Hvis du har egne medier som logoer eller proprietære bilder, kan de lastes opp til systemet og brukes i nyhetsbrevene dine. Du har lov til opptil 2 GB lagringsplass, så det er usannsynlig at du vil gå tom når som helst.

Planlegg e-postene dine for automatisk utgivelse.

Når du har navngitt, redigert og er fornøyd med e-postkampanjen du har designet, kan du lagre den og enten sende den umiddelbart eller planlegge den for en senere, automatisert leveringstid og dato. Konstant kontakt følger Australian Western Standard Time (AWST), så du må gjøre det konvertere din lokale tid følge det for å planlegge e-post riktig.

Den ene svake feilen som jeg følte meg viktig, er at det ikke ser ut til å være noen måte systemet kan konfigureres til å automatisk svare på brukersvar. Hva Constant Contact anser som auto-respond, ligner mer på en triggereffekt som skjer på forhåndsinnstilte tidspunkt for å gi ut en serie e-poster.

4. Kontroller resultatene av kampanjene dine

Kontakter med kontinuerlig kontakt leverandører umiddelbart om markedsføringskampanjerFå umiddelbare oppdateringer om markedsføringskampanjene dine.

Etter en kampanje kan du se resultatene av den under Rapportering-fanen.

Constant Contact har en lettlest graf over resultatene og inkluderer viktig statistikk som klikkfrekvens og åpne priser. Hvis du bestemmer deg for å integrere Google Analytics, vil mer informasjon være tilgjengelig. Bortsett fra resultatene fra en enkelt kampanje, kan du også matche resultatene på tvers av forskjellige kampanjer.

5. Kontakter og apper for kontinuerlig kontakt

Det er hundrevis av tilleggsutstyr tilgjengelig på Constant Contact's Marketplace.Det er hundrevis av tilleggsprogrammer tilgjengelig på Marketplace.

Constant Contact har en øyeåpende liste med over 300 apper og andre moduler som du kan integrere i hovedkontoen din. Disse spenner fra enkle e-postimport-apper, for eksempel for Google- eller Outlook-kontoer, helt til samarbeid med Zoho og Azureplus for kundeforholdsstyring og automatisert ledelse og salgsprognoser.

Appene er oppført på en markedsplass hvor de kan sorteres på lignende måte som WordPress-plugins, etter navn, rangeringer, anmeldelser eller til og med når de ble lagt til. Disse appene tilbyr den enestående muligheten til å enorme opp e-postmarkedsføringen din.

6. Event Management

Dette er noe de fleste markedsføringsverktøyene for e-poster ikke egentlig har inkludert ennå. Som en tilleggsmodul til kontoen din kan du registrere deg for eventstyring i Constant Contact. Dette lar deg sende en invitasjon til en hendelse og få brukeren til å fylle ut svarene sine. Disse svarene blir arkivert i systemet, og du kan spore registreringer rett fra Dashboardets komfort.

Dette er en veldig enkel funksjon som kan være så nyttig for mange bedrifter. Faktisk kan du til og med anmode donasjoner for en viss hendelse via e-posten som kan lenke til en tilpasset donasjonsside. Dessverre er det en ekstra månedlig avgift for dette.

7. Ytterligere ressurser og støtte

Som et av de beste navnene i e-postmarkedsføringsspillet, ønsker Constant Contact at du skal lykkes med kampanjene dine. For det formål har den et stort lager av online ressurser som du kan be om hjelp. Alt du trenger å gjøre er å velge hvilken bransje du er i, og du vil få kampanjeideer og til og med forslag til hvilke maler som passer for dine behov.

Bortsett fra at systemet også har et kunnskapsgrunnlag som inneholder svarene på mange vanlige problemer som tidligere brukere har møtt. Dette inkluderer både artikler og videoopplæringer. Hvis det fremdeles ikke har løst hvilke problemer du står overfor, er det også et omfattende støttesystem.

Konstant kontakt kommer med chatbot-hjelp, e-poststøtte, et aktivt brukerfellesskap samt telefonlinjer med direkte anrop fra USA, Canada, Mexico og Storbritannia. Det er en annen linje som støtter samtaler fra andre internasjonale områder. Telefonstøtte er ikke 24/7, men den støttede tiden er generøs.

For de som virkelig er desperate etter hjelp, tilbyr Constant Contact også begrenset hjelp i helgene via sin Twitter-konto.

Konstant kontaktpriser

Konstant kontakt tilbyr to hovedvarianter; E-post og e-post pluss. E-post er en enkel versjon av en bruker og tillater ikke automatisering av e-post, markedsføring av arrangementer, donasjoner på nettet, undersøkelser og avstemninger eller bruk av kuponger.

Bortsett fra det, er alt annet priset på nivå, avhengig av størrelsen på e-postlisten din. Prisene varierer fra den lave enden av 500 abonnenter til $ 20 per måned helt til 50 000 abonnenter til $ 335 per måned. De som har enda større lister, må takle dem direkte for priser.

Hvis du velger add-on event management-funksjonen, kan du være forberedt på å betale ytterligere $ 45 per måned minst, avhengig av størrelsen på markedsføringslisten din.

For nye brukere har Constant Contact en prøveperiode på 60 dager, der du kan glede deg over alle fordelene med en Email Plus-konto. Den eneste forskjellen er at du er begrenset til en listestørrelse på 100 i løpet av prøveperioden.

Konstant kontakt vs Mail sjimpanse

Funksjoner / priser
CTCT Basic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Gratis planer?NeiNeiJa
0 – 500 abonnenter$ 17.00 / mo$ 38.25 / moGratis
For 2000 abonnenter$ 38.25 / mo$ 59.50 / mo$ 50.00 / mo
For 10.000 abonnenter$ 80.75 / mo$ 106,25 / mnd$ 75.00 / mo
For 25.000 abonnenter$ 191,25 / mnd$ 191,25 / mnd$ 150.00 / mnd
Flere administratorerNeiJaJa
Klikk-sporing Heat MapJaJaNei
SMS-markedsføringJaJaNei
Enkel brukersegmenteringJaJaNei
Event ManagementJaJaNei
Facebook / Instragram MarkedsføringNeiNeiJa
faktureringJaJaNei
Ideell rabatt20 – 30% avslag20 – 30% avslagNei
Gratis prøveperiode60 dager60 dagerNei
Besøk onlineKonstant kontaktMailChimp

* Merk: MailChimp gratis plan er tilgjengelig for under 2 000 abonnenter og 12 000 e-poster per måned

Besøk Constant Contact

Suksesshistorier

Det siste tiåret har The Vin Bin bevist sin ekspertise ved å tilby kundene et sofistikert utvalg av viner, håndverksøl, brennevin, håndverksost og gourmetmat. Rick Lombardis hovedkjede, denne spesialforretningen har vokst fra styrke til styrke og har gjort lidenskapen hans til en blomstrende virksomhet.

Constant Contact har vært et av verktøyene som Rick bruker, og han krediterer det med å være en stor del av suksessen. Systemet tilbød ham en rimelig måte å bygge kundeforhold på, og bringe dem til Vin Bin. Rick og mange andre som ham har benyttet seg av markedsføring via e-post for å styrke virksomheten og øke veksten.

Lær mer: Les suksesshistorier på Constant Contact.

Konklusjon

Med mer enn 650 000 kunder betjent over 15 år, har Constant Contact blitt ledende innen markedsføring av små bedrifter. De tilbyr en spesiell blanding av ekspertkunnskap, effektiv kjernekompetanse samt sterkt støttesystem.

Etter å ha brukt noen få markedsføringsplattformer via e-post tidligere, føles Constant Contact ganske bra. Den har alle fasiliteter (og mer) som et profesjonelt nettsted vil tilby, samtidig som det har et forenklet brukergrensesnitt som ikke blir altfor skremt. Når du har deltatt i det solide støttesystemet, vil jeg si at dette er en virkelig vinner.

Jerry Low’s Note

Jeg bruker MailChimp til WHSR-nyhetsbrev. For omtrent ett år siden tilbyr Constant Contact meg en gratis konto. Jeg byttet ikke av flere grunner:

 1. Billigere kostnader på lang sikt – MailChimp er 5 – 10% billigere enn konkurrentene.
 2. Jeg er fornøyd med MailChimp e-postbyggere – Derfor er jeg ikke i humør til å prøve ut andre (hvorfor fikse noe når det ikke er ødelagt?).
 3. Og mest av alt har jeg brukt enorme krefter og penger på å mestre bruken av MailChimp og å konfigurere mitt nåværende e-postsystem. Kostnaden for å bytte utvekten av pengene jeg kan spare fra gratiskontoen.

Når det er sagt, er Constant Contact, etter min mening, lett en av de tre største utfordrerne innen verktøy for markedsføring via e-post.

De er som den avanserte versjonen av MailChimp.

Constant Kontakts priser er litt høyere, men du får det du betaler for. Noen markedsføringsfunksjoner, for eksempel SMS-markering, salgsvarsler i sanntid, sosial CRM, enkel brukersegmentering og fakturering (som du ikke kan få på MailChimp), kan være avgjørende for organisasjoner i store bedrifter. Til å begynne med anbefaler jeg å lese suksesshistorier på Constant Kontakts nettsted for å lære mer.

Lær mer: Besøk Constant Contact Online

Merk: Denne anmeldelsen ble først publisert på vår søsterside Web Hosting Secret avslørt.

FTC Disclosure: BuildThis mottar henvisningsgebyr fra verktøy som er oppført på dette nettstedet. Men meningene er basert på vår erfaring og ikke hvor mye de betaler. Vi fokuserer på å hjelpe små bedrifter og enkeltpersoner med å bygge nettsteder som en bedrift. Vennligst støtt vårt arbeid og lær mer i vår fortjeneste avsløring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map