Grammatikanmeldelse: Er grammatik værd det?

Da Grammarly først kom over min radar, var det med lidt andet i vejen for ledsagende information. Da jeg lærte, hvad det var beregnet til, krydsede frygt mit sind, da jeg forestillede mig en drakonisk skolemarmelignende figur, der politiserede mit ord.


Imidlertid er jeg både forfatter og redaktør, kan jeg helt sikkert se den fordel, det bringer til bordet i mange tilfælde. Selvom jeg ikke er helt sikker på, at dette ville passe til alle mine behov, føler jeg, at der bestemt er et marked for noget som dette.

Sammendrag af grammatisk anmeldelse

Funktionspakket skriveværktøj til professionelle, voksne voksne og studerende.

Navn: Grammarly

Beskrivelse: Grammatik er et nyttigt værktøj, der kan bruges af enhver til let at forbedre deres skrivning. Det er tilgængeligt både online og som et installerbart format, der fungerer problemfrit, mens du skriver.

Operativ system: Windows, macOS

Ansøgningskategori: Skrivning

[ Mere ]

 • Brugervenlighed

 • Funktioner

 • Værdi for pengene

 • Brugersupport

 • Nøjagtighed / pålidelighed

samlet set

4.7

Resumé

Grammarly tilbyder fleksibel løsning til hurtigt at finde og rette fejl i din skrivning. Grammarly Free tilbyder grundlæggende skriftlige korrektioner til $ 0 omkostninger; Grammarly Premium, der leveres med en hel del flere funktioner, er relativt overkommelig til $ 11,66 / mo.

Kort sagt er Grammarly meget alsidig og kan passe til en lang række målgrupper. Nogle af de nøgler, der inkluderer forretningsledere, bloggere, studerende (endda op til postgraduate studerende), unge forfattere, salgspersonale og mere.

Lær mere

 • Planer og priser
 • Gratis vs Premium
 • Kom godt i gang: Sådan bruges?

Fordele

 • Grammatik er tilgængelig overalt
 • Autokorrektur er interessant
 • Fungerer til mere end stavemåde
 • Tilpas dit ordforråd
 • Nem korrektion forslag
 • Begrænset gratis version tilgængelig

Ulemper

 • Chrome-udvidelse i beta
 • Ikke egnet til specialiseret arbejde
 • Mangler nogle gange rettelser
 • Planer & Prisfastsættelse
 • Prøv grammatik gratis

{
"@sammenhæng": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemreviewed": {
"@type": "SoftwareApplication",
"navn": "Grammarly",
"beskrivelse": "Grammatik er et nyttigt værktøj, der kan bruges af enhver til let at forbedre deres skrivning. Det er tilgængeligt både online og som et installerbart format, der fungerer problemfrit, mens du skriver. \ R \ n",
"billede": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/grammarly-review-home.jpg",
"url": "/ Go / Grammarly",
"operativ system": "Windows, macOS",
"applicationCategory": "Skrivning"
},
"reviewRating": {
"@type": "Bedømmelse",
"ratingValue": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"navn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Grammarly tilbyder fleksibel løsning til hurtigt at finde og rette fejl i din skrivning. Grammarly Free tilbyder grundlæggende skriftlige korrektioner til $ 0 omkostninger; Grammarly Premium, der leveres med en hel del flere funktioner, er relativt overkommelig til $ 11,66 / mo.

\ R \ n

Kort sagt er Grammarly meget alsidig og kan passe til en lang række målgrupper. Nogle af de nøgler, der inkluderer forretningsledere, bloggere, studerende (endda op til postgraduate studerende), unge forfattere, salgspersonale og mere.

\ R \ n

Lær mere

\ R \ n \ r \ n

  \ R \ n
 • Planer og priser
 • \ R \ n

 • Gratis vs Premium
 • \ R \ n

 • Kom godt i gang: Sådan bruges?
 • \ R \ n

\ R \ n"
}

Fordele: Hvad jeg kunne lide ved grammatik

1. Grammatik er tilgængelig (næsten) overalt

Brug af grammatik i Chrome Grammatisk arbejdede jeg med en masse tredjepartsværktøjer, som jeg fik adgang til via Chrome Writebox

Grammatik er ikke kun et online-værktøj, der giver dig mulighed for at uploade et dokument, der skal kontrolleres. Det giver en stor grad af fleksibilitet takket være dens evne til at integrere med andre applikationer. I kernen af ​​Grammarly er den originale online version. Her kan du uploade et dokument, der skal kontrolleres, eller blot oprette et online og få det kontrolleret undervejs, mens du skriver. Derudover er der også grammatik til Windows, Microsoft Office og Chrome.

Windows (eller Mac) -versionen er et lokaliseret format af Grammarly online. Dette betyder, at det stort set er den samme ting, men kan downloades til dit skrivebord. Derefter kører du det som ethvert andet program på din computer. I det væsentlige er det som et alternativ til MS Word.

Grammarly’s Office-plugin lader det arbejde i Microsoft Word og Outlook. Jeg synes, dette er et godt skridt, da der er mange af os, der hverken kan personliggøre disse applikationer personligt eller af arbejdsårsager.

Endelig har du Grammatisk Chrome-udvidelse som lader det arbejde på forskellige websteder online. Selvom f.eks. Med Google Dokumenter og andre tredjepartsapps.

Dette er langtfra et af de bredeste anvendelsesområder, som et tekstkorrektionsværktøj har set så langt, at jeg er stødt på. De fleste har en app, du er tvunget til at bruge og fungerer kun i det lille begrænsede rum.

2. Autokorrektur er interessant

Når de fleste tekstkorrektionssoftware kræver, at du kontrollerer, hvad de har markeret som forkert, er den autokorrektive funktion på Grammarly forfriskende. Det er som en massivt opskaleret version af den mobile tekst autokorrektur.

Selvom dette kommer med et par bugs (på grund af mangel på et bedre ord), er det ikke desto mindre en ny havn i en længe mobil implementering.

3. Arbejder for mere end stavemåde

Tekstkorrektion i grammatisk visning - brugerdashboard Når du skriver, vil listen over forslag til rettelser til din tekst vokse

En af de vigtigste fordele, som jeg ser i Grammarly, er, at det ikke kun fungerer til stavemåde, men også med mange andre områder. Grammatisk vurderer din skriftlige tekst baseret på et par områder – Korrekthed, klarhed, engagement og levering.

Korrekthed & Klarhed

Korrekthed er mere på den tekniske side, hvilket betyder, at det er Grammarlys fangst for ting som stave, grammatik og lignende. Klarhed har mere at gøre med at hjælpe dig med at sikre, at du ikke falder bytte for vaner som at antage, at dit publikum ved, hvad du refererer til.

Engagement

Engagement handler mere om brugeroplevelse. Hvis du f.eks. Gentager brugen af ​​et ord ofte, vil Grammarly sandsynligvis markere det for opmærksomhed under dens Engagement-klausul. Årsagen er, at for at holde dit publikum engageret, skal du bruge en række forskellige ord, selvom de har lignende betydning.

Levering

Levering hjælper dig med polering. Dette er den differentierende faktor mellem forfattere og gode forfattere. En god forfatter ved, hvordan man sætter den rigtige tone i artikler efter instinkt, og grammatisk efterligner det i levering.

Grammatik for plagiering Kontrollere

Mange af os har gjort sig skyldige i dette før – vi kopierer dele af tekst og redigerer det derefter til vores egne ord. Der er dog begået fejl i fortiden, og nogle gange har vi endda ingen idé om, hvordan vi ændrer teksten og ender med at forlade for meget af originalen i.

Vogt mod plagiering er en af ​​de vigtigste ting, som enhver forfatter har brug for – uanset dit faktiske job. Hvad Grammarly gør, er at scanne din tekst mod masser af webbaseret indhold og fortælle dig, om du har kopieret for meget.

Overvej det som en indbygget beskyttelse.

4. Tilpas dit ordforråd

For dem, der muligvis ofte skal bruge ikke-standardord i deres tekst, giver Grammarly også muligheden for at oprette en ekstra ordbog. Sandheden skal fortælles, denne funktion er tilgængelig i mange dygtige tekstbehandlere som MS Word, så det er ikke noget at virkelig råbe om.

Stadig er funktionen der, og jeg kan allerede høre ingeniører og programmerere blandt os indånde et lettelsens sukk.

5. Forslag til nem korrektion

Hvis du måske husker, så jeg i begyndelsen af ​​denne artikel en sprogkorrektionstjeneste som en streng skolemarm. Heldigvis er Grammarly slet ikke sådan. Faktisk var jeg temmelig forbløffet over de meget forenklede forslag, den fremsatte.

For den gennemsnitlige bruger ville dette være meget let at følge med og endda forstå. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at jeg føler, at Grammarly kan være godt til forskellige applikationer. Hvis du var en fungerende professionel, lad os sige, kunne du bruge det til at forbedre din skrivning på farten ved at bruge disse hurtigt korrigerbare justeringer.

Personligt synes jeg, at graden af ​​korrekthed og enkelheden i dens forklaringer gør Grammarly også velegnet som et sprogundervisningsværktøj. Overvej dette for en studerende, der måske måske har problemer med sproget;

Ved at bruge Grammarly til at udskrive andre opgaver (historie, litteratur osv.) Kunne du på samme tid forbedre dine engelskkundskaber. Naturligvis er det ikke en perfekt løsning, men det er en mulighed, hvis andre metoder har vist sig mindre vellykkede.

6. Der er en begrænset gratis version

Grammatik til Chrome er til en vis grad gratis. Dette er godt for dem, der leder efter en enkelt udvidelse, der kan håndtere grundlæggende korrektioner på en lang række webbaserede tekstredigeringsplatforme. Selvom den gratis version er meget begrænset, er funktionaliteten der stadig til nul-omkostninger.

Grammatiske planer og priser - gratis plan tilgængeligPrøv grammatik til $ 0 omkostninger.

Ulemper: Hvad jeg ikke kunne lide ved grammatik

1. Chrome-udvidelse stadig i beta

Bruges grammatisk i Google doc Grammatik spiller ikke rigtig godt med Google Dokumenter endnu, da de begge kæmper for at håndtere korrektioner.

Dette punkt, jeg må indrømme, er ikke rigtig noget ved selve Grammarly, men mere som en greb for dem, der tilmelder sig og skal betale for det lige nu. Betatilstand betyder, at der sandsynligvis stadig er fejl, der svæver rundt i Grammarly Chrome-værktøjet.

Helt ærligt, for et plugin som Grammarly til at arbejde i et så bredt miljø som Chrome (du i det væsentlige ser på kompatibilitet med hele internettet) er ikke let. I betragtning af denne udfordring fungerer Grammatik til Chrome allerede ret godt.

Under min evaluering af Chome-udvidelsen bemærkede jeg tre hovedspørgsmål, som jeg ønsker, allerede er løst. Den første er, at den endnu ikke er WordPress klar, hvilket betyder, at for bloggere skal du bruge den oprindelige app.

Det andet er, at Beta ser ud til at have problemer, der fungerer sammen med Google Docs. GDOC har sin egen stavekontrol, og jeg finder, at den kommer i konflikt med grammatik, når jeg foretager rettelser. Dette er ikke noget seriøst, men det viste sig bestemt irriterende som pokker.

Endelig har de fleste tredjepartsbaserede korrektioner, som Grammarly er aktiv på, begrænset brug. Det fungerer i en meget grundlæggende tilstand, og hvis du vil have den fulde magt af Grammarly-forslag, er du stadig nødt til at vende tilbage til det i en indstilling, som f.eks. I appen.

2. Ikke egnet til specialiseret arbejde

Når jeg siger specialiseret arbejde, henviser jeg ikke til nicheroller såsom ingeniører eller lignende, men mere i forbindelse med en rigtig redaktør. Der er mere at skrive og redigere, hvad Grammarly tilbyder på dette tidspunkt.

Ja, det er sandt, at på teknisk grundlag kan Grammarly hjælpe, især hvis en forfatter er ny og uerfaren. Når du skalerer op, taber Grammarly imidlertid erfaringerne og muligheden for at hjælpe dens forfattere er mere begrænset.

Nogle ideer om, hvad der mangler, kan være evnen til at indramme emner, sætte en vinkel på en historie og så videre. Dette er på ingen måde et alvorligt negativt, da det sandsynligvis er, at sådanne områder ikke er omfattet af Grammarlys udviklere, men blot en observation af forskellene i rollen.

3. Det mangler undertiden rettelser

Der er tidspunkter, hvor grammatik på en eller anden måde går glip af mærket

Mit største problem med Grammarly er måske, at det lejlighedsvis kan være en inkonsekvent beat. På tværs af mine test på de forskellige platforme finder jeg ud af, at form fra tid til anden det simpelthen ikke fungerer. Selvom disse forekomster er sjældne fra det, jeg har set, kan de, det går glip af, være kæmpere.

Hvis du sætter din tro på et værktøj som Grammarly, kan der være konsekvenser af at lade den gøre dens ting uden at kontrollere. Kan du afbildning af en e-mail sendt til din chef på et vigtigt projekt, der bliver fyldt med fejl?

Sådan bruges grammatik?

Grammatisk hjemmeside Du kan bruge Grammarly i Chrome. Det er gratis! (besøg)

Sådan bruges grammatik - Tilføjelse af værktøjet til forskellige platformeGrammarly Addon fungerer i større SaaS-platforme, sociale medienetværk og e-mail-tjenester.

Grammatik fungerer på to hovedmåder – som et tilføjelse på eller gennem dets oprindelige online site. Alle fungerer dog på lignende måder:

 1. Opret et nyt dokument, og start tilføjelse af tekst
 2. Når du følger med, vil Grammarly understrege ord eller sætninger, der skal rettes
 3. Understreger af forskellige farver repræsenterer forskellige kategorier af korrektioner
 4. Guider til de fremsatte forslag vises i en menu til højre for dokumentet
 5. For at foretage korrektioner kan du holde musepekeren over den understregede sætning for at se, hvad Grammarly ønsker at ændre det til.
 6. Hvis du vil acceptere ændringen, skal du blot klikke på den.

Prøv gratis: Besøg Grammarly online

Grammatiske planer og priser

Funktioner / planer
Gratis
Præmie
Forretning
AnvendelseFor enkeltpersonerFor enkeltpersonerTil hold
GrammatikJaJaJa
KonsistensJaJa
LæsbarhedJaJa
OrdforrådJaJa
Tone-detektionJaJa
Antal licenserJaJa
AdministrationspanelJaJa
Centraliseret faktureringJaJa
PrisGratis$ 11,66 / mo$ 12,50 / mo

For årlige abonnementer er Grammarly relativt overkommelig til $ 11,66 / mo. Hvis du skulle tilmelde dig kortere vilkår, er priserne ganske lidt højere. Jeg vil sige, at hvis du virkelig skulle bruge det som et værktøj, er prisen let forsvarlig til langsigtet engagement.

Betragt det som en værditilvækstoplevelse, der kan hjælpe dig ikke kun i dit arbejde, men også på et individuelt grundlag for selvudvikling. I den sammenhæng synes det årlige abonnement ikke så dyrt, gør det også?

Grammatisk gratis vs Premium

Grammatisk gratis tilbyder grundlæggende stavekontrol og en form for politiarbejde inden for områder som klarhed, engagement og levering. Premium-tilstanden dækker det, men inkluderer også andre områder. For eksempel, i teknisk korrekthed, bortset fra stavemåde og grammatik, vil Grammarly også se på flytning og konsistens i tegnsætning. Vigtigst af alt inkluderer Grammarly Premium en plagieringskontrol.

Konklusion: Er grammatisk rigtigt for dig?

I øjeblikket er du sandsynligvis klar over, at selv om Grammarly er temmelig funktionspakke, er det ikke nødvendigvis den rigtige løsning for alle. Hvis du næppe kommunikerer for arbejde, er der virkelig ikke meget point bortset fra mulig selvforbedring.

Men hvor mange af os er virkelig så isolerede, at vi ikke kan bruge noget som grammatisk? Jeg vil sige, at dette er en stærk hjælp ikke kun for professionelle, voksne voksne, men som tidligere nævnt også i uddannelsesmæssig sammenhæng.

Hvem er grammatisk god til?

Som en guide til brugere, der ikke ønsker at bruge en masse tid på at øge deres sprogfærdigheder, kan grammatik være et uvurderligt aktiv. Tilsvarende for dem, der ønsker at forbedre deres sprog, er Grammarly ligetil nok til ikke at være påtrængende, mens de giver letforståelige instruktioner.

Ovenstående gælder endda for dem, der har skrevet deres karriere, især unge forfattere. Ældre forfattere som mig har dog en tendens til at være lidt mere stædig, så du kan måske finde de ændringer Grammarly ønsker at gøre ganske irriterende til tider.

Kort sagt er Grammarly meget alsidig og kan passe til en lang række målgrupper. Nogle af de nøgler, der inkluderer forretningsledere, bloggere, studerende (endda op til postgraduate studerende), unge forfattere, salgspersonale og mere.

Prøv gratis: Besøg Grammarly online

Videregivelse: BuildThis modtager henvisningsgebyrer fra værktøjer, der er anført på dette websted. Men udtalelserne er baseret på vores erfaring og ikke hvor meget de betaler. Vi fokuserer på at hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner med at opbygge websteder som en virksomhed. Understøtt venligst vores arbejde og lær mere i vores indtjeningsoplysninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map