FreshBooks gjennomgang: Funksjonspakket Cloud Accounting

Som eier av en liten bedrift føler jeg at verktøy som FreshBooks tilbyr en mye nødvendig livline for mange mennesker. Selv om det kan diskuteres at grunnleggende regnskap og fakturering kan gjøres på egen hånd, til prisen FreshBooks starter med – hvorfor bry deg om å gjøre det manuelt?


Likevel, som med alle verktøy, er det fordeler og ulemper, så la oss ta et dypere dykk ned i FreshBooks for å se hva det virkelig bringer til bordet bortsett fra bare tall.

FreshBooks gjennomgangsoversikt

Funksjonspakket online regnskapsverktøy for nesten alle små og store bedrifter

Navn: Freshbooks

Beskrivelse: FreshBooks er en annen i en lang rekke skybaserte regnskapssystemer som har som mål å erstatte tradisjonelle bokføringsmetoder. Bekvemmeligheten og kraften gjør det til et ekstremt attraktivt forslag for moderne virksomheter som ønsker å redusere omkostningene og antall ansatte med automatisering.

Operativsystem: Nettbasert

Søknadskategori: Regnskapsprogram

 • Brukervennlighet

 • Funksjoner

 • nøyaktighet & Pålitelighet

 • Valuta for pengene

 • Kundeservice

Alt i alt

4.6

Sammendrag

FreshBooks er et veldig rent designet, men allikevel fullpakket skyregnskapsverktøy. Til tross for at det er ment for regnskap, gjør det forenklede brukergrensesnittet og de tydelige kategoriseringene det lett brukbart av nesten hvem som helst.

Jeg kan lett si at dette kan brukes av et bredt publikum av brukere, og at det lett kan passe til bedrifter av liten til mellomstor størrelse. Hvis du er interessert, kan de til og med lage tilpassede planer for større selskaper på forespørsel.

Lære mer

 • FreshBooks planer og priser
 • Funksjoner som gjør at FreshBooks skiller seg ut
 • Dommen: Er FreshBooks for deg?

Pros

 • Utmerket onboarding prosess
 • Enkelt GUI-drevet grensesnitt
 • End-to-end-kontoløsning
 • Høy grad av automatisering
 • Meget kompatibelt system
 • Integrerer godt med bankkontoer
 • Omfattende antall tilleggsprogrammer
 • Live kundesupport

Ulemper

 • Kan bli dyrt raskt
 • Måten fakturaer blir sendt på
 • Teammedlemmer koster ekstra
 • Planer og priser
 • Prøv FreshBooks gratis

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemReviewed": {
"@type": "Softwareapplication",
"Navn": "Freshbooks",
"beskrivelse": "FreshBooks er en annen i en lang rekke skybaserte regnskapssystemer som har som mål å erstatte tradisjonelle bokføringsmetoder. Bekvemmeligheten og kraften gjør det til et ekstremt attraktivt forslag for moderne virksomheter som ønsker å redusere omkostningene og antall ansatte med automatisering.",
"bilde": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/freshbooks-review-home.jpg",
"operativsystem": "Nettbasert",
"applicationCategory": "Regnskapsprogram"
},
"reviewRating": {
"@type": "Vurdering",
"ratingValue": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"Bestrating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"Navn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

FreshBooks er et veldig rent designet, men allikevel fullpakket skyregnskapsverktøy. Til tross for at det er ment for regnskap, gjør det forenklede brukergrensesnittet og de tydelige kategoriseringene det lett brukbart av nesten hvem som helst.

\ R \ n

Jeg kan lett si at dette kan brukes av et bredt publikum av brukere, og at det lett kan passe til bedrifter av liten til mellomstor størrelse. Hvis du er interessert, kan de til og med lage tilpassede planer for større selskaper på forespørsel.

\ R \ n

Lære mer

\ R \ n

  \ R \ n
 • FreshBooks planer og priser
 • \ R \ n

 • Funksjoner som gjør at FreshBooks skiller seg ut
 • \ R \ n

 • Dommen: Er FreshBooks for deg?
 • \ R \ n

"
}

Fordeler: Det jeg likte med FreshBooks

1. Utmerket Onboarding-prosess

Onboarding-prosessen er enkelOnboarding er så enkelt som 1, 2, 3.

Når du først registrerer deg med FreshBooks, er det første du vil legge merke til hvor sømløs opplevelsen er. Når du gir e-posten din til dem, må du bekrefte den, og derfra blir du umiddelbart ført inn i ombordprosessen deres.

Svar på en serie spørsmål vil hjelpe deg med å få kontoen din konfigurert og klar til bruk. Dette hjelper FreshBooks med å etablere noen grunnleggende elementer, for eksempel valutaen du handler i, hvilke deler av systemet du bruker (fakturering, regnskap osv.) Eller til og med den grunnleggende utformingen av skjemaene..

Opplevelsen er forfriskende, og du føler deg ikke som om du blir stilt en rekke spørsmål uten endemål. Dette er definitivt flyten du vil at en ny bruker skal gjennom.

2. Enkelt, GUI-drevet grensesnitt

FreshBooks har en vennlig og lettlest layout.Som du ser, er oppsettet vennlig og lettlest.

Hvis du i det hele tatt er noe som meg og gyser når begrepet ‘regnskap’ blir nevnt, er dette nok et positivt poeng til fordel for FreshBook. Hele grensesnittet er selvfølgelig veldig enkelt og greit.

Det beste av alt er at det er laget for å gjøre det enkelt for folk. I stedet for et stramt, intetsigende utseende som de fleste regnskapsprogrammer er kjent for, tar FreshBooks en, vel, fersk design. Pastellfargene og lett leselige skrifttypene og størrelsen er så brukervennlige.

3. Løsning fra ende til ende

For mange nye bedriftseiere kan regnskap være en utfordring selv om du har hatt litt kort erfaring med det. Heldigvis kan det deles inn i separate områder som er relatert på noen måte.

Hva FreshBooks gjør er å hjelpe brukerne til å se tydelig områdene de trenger å jobbe med, så vil det gjøre back-end-integrasjonen automatisk. Dette hjelper til med å holde ting enkelt for brukere, samtidig som du gir en omfattende regnskapspakke.

4. Høy grad av automatisering

Takket være at det er et serviceorientert system, hjelper FreshBooks mye mer med automatisering enn du kanskje tror. Du kan for eksempel vurdere å bruke et av faktureringsskjemaene. Dette lar deg fakturere klienter, og alt du trenger å gjøre er å fylle ut ordrelinjene.

FreshBooks vil sammenstille alt, hjelpe deg med å sende fakturaen, beholde antallet av kundefordringer og så videre. På utgiftssiden er det i utgangspunktet det samme. Fyll ut ordrelinjer og last opp nødvendig dokumentasjon som kvitteringer. Alt annet blir automatisk holdt oversikt for deg.

På slutten av dagen, for å få et øyeblikksbilde av hva som skjer med selskapets økonomi, er alt du trenger å gjøre å gå over til rapporteringsdelen og velge hva du vil vise.

5. FreshBooks er et system som er veldig kompatibelt

I forretningsøkonomi er ett av de mest fryktede ordene etterlevelse. Takket være det vanskelige med næringsliv og myndigheter, er en stor del av begge ender dedikert til å sørge for at alt er legitimt – noe som betyr samsvar.

Du vil gjerne vite at FreshBooks er bygget for å være i samsvar med mange forskrifter, inkludert Making Tax Digital (MTD), PCI, PSD2, GDPR, og mer. Dette betyr at uansett hvilket land du bor i, vil du ha det bra med FreshBooks å håndtere kontoene dine.

6. Integrerer godt med bankkontoer

FreshBooks integreres godt med bankkontoer.Å legge til bankkontoen din er så enkelt som å søke og velge.

Kanskje en av de beste funksjonene i FreshBooks er at den kan koble seg direkte til firmaets bankkonto. Dette hjelper deg med å gjøre det mye enklere for den å verifisere (og også automatisere) mye av kontoene dine på egen hånd.

Du trenger ikke å bruke tid på å oppdatere tall når kontanter kommer inn eller går ut. Dette går igjen til automatiseringen – noe mange skytjenester kan gjøre. Imidlertid er det ikke mange som klarer å integrere seg med et så stort antall finansinstitusjoner.

Som et godt eksempel på dette prøvde jeg å legge til en malaysisk bankkonto (fra en innenlandsk bank her) og ble overrasket over at de faktisk hadde den i databasen sin.

7. Omfattende antall tilleggsprogrammer

Omfattende antall tilleggsprogrammerFreshBooks lar deg koble til og synkronisere informasjon på forskjellige plattformer.

Hvis du noen gang har brukt nettbaserte tjenester, vil du innse at mange av dem tilbyr en ‘kjernetjeneste’ sammen med integrasjonsfunksjoner som hjelper til med å utvide funksjonaliteten. FreshBooks gjør dette også, og du kan legge til mange ekstra funksjoner.

Som en ide om hvordan dette fungerer, kan du legge til muligheten til å godta betaling med kredittkort, sette opp og planlegge møter og mye mer. Alt du trenger å gjøre er å finne det rette tillegget ut av de 100 eller så FreshBooks tilbyr.

Det er enkelt og kan vise seg å være ganske nyttig når det gjelder å tilpasse forretningsbehovene dine.

8. Live Kundesupport

Siden FreshBooks er en skybasert tjeneste, har de sentral kontroll over mange ting. Dette lar dem tilby veldig effektiv kundeservice omtrent som andre skybaserte produkter. For eksempel kan du begynne å lese kunnskapsbasen deres for å få hjelp.

Hvis det ikke fungerer, klikker du på chat-ikonet rett fra FreshBooks-kontoen din, og du kan få frem en live-chat-meny. Be om hjelp så skal du motta! Selv om det er sant at det kan ta litt tid avhengig av kundebelastningen i det øyeblikket, vil du til slutt snakke med noen som kan hjelpe deg direkte.

Ulemper: Det jeg ikke likte med FreshBooks

1. Kan bli dyrt raskt

Med en så flott liste over funksjoner og ting jeg elsker med det, er det ikke overraskende at FreshBooks koster noe. Jeg har sammenlignet dem med noen få andre skybaserte regnskapsapplikasjoner, og de ser ut til å være på høykant.

Dette blir eksponentielt verre etter hvert som bedriften din vokser siden prisene deres er basert på antall fakturerbare kunder. Jeg føler at det ikke er en ganske god måte å håndtere ting på, siden ikke alle virksomheter jobber på samme måte.

For eksempel kan du drive en virksomhet som trenger en kontinuerlig strøm av nye klienter. Ved dette tiltaket vil du blåse forbi Lite-planen deres i lett hastighet, siden den bare gir mulighet for 5 fakturerbare klienter..

På den annen side trives noen virksomheter med gjentatte kunder, og det er de som vil oppnå maksimal utbytte. Faktisk kan noen til og med være i stand til å komme til kyst på Lite-planen i evigheter uten å måtte oppgradere.

2. Måtefakturaene sendes

Eksempel på FreshBooks-faktura.Folk gleder seg over å bare klikke på lenker i dag.

Av en eller annen grunn sender det ikke egentlig fakturaen å sende en faktura i FreshBooks. Dette betyr at det sendes en e-post fra FreshBooks til klienten din – og forteller dem at de har en faktura klar til visning.

Selv om det ikke er den verste måten å gjøre ting på, kan jeg se at noen klienter er lei av å klikke på lenker som kommer i en e-post. Cybersecurity er en virkelig smerte i disse dager, og du vil ikke være nødt til å ringe opp kundene dine én for én for å forsikre dem om at det er ok å klikke på den!

3. Teammedlemmer koster ekstra

De fleste online regnskapsplaner vil ha en godtgjørelse for hovedbrukeren pluss minst en regnskapsfører. Dette lar i det minste bedriftseieren og den ansvarlige for å administrere økonomien få tilgang til systemet.

Ja, du kan gjøre det i FreshBooks også, men vær forberedt på å betale ekstra. Prisen du betaler ved påmelding er bare for deg. Alle andre du vil gi tilgang til kontoene dine er et teammedlem – og koster ytterligere $ 10 per måned.

FreshBooks planer og priser

Prisstrukturen i FreshBooks er veldig tydelig. Nesten alle viktige kjernefunksjoner er inkludert i alle planer, med noen få ekstra fordeler som følger med de dyrere planene. Lite starter fra $ 15 per måned og som strekker seg helt til Premium på $ 50 per måned. Det er også et alternativ å lage en tilpasset plan.

Funksjoner
Lite
I tillegg til
Premium
Fakturerbare kunder550500
Cuztomized fakturaerubegrensetubegrensetubegrenset
Utgiftsoppføringerubegrensetubegrensetubegrenset
forslagNeiubegrensetubegrenset
Automatisert bankimportJaJaJa
Rapporter med dobbeltoppføringNeiJaJa
KlientbehandlereNeiJaJa
Automatiserte påminnelser om forsinket betalingNeiJaJa
Avanserte betalingerNei$ 20 / mo$ 20 / mo
Lag medlemmer$ 10 / person$ 10 / person$ 10 / person
Pris$ 15 / mo$ 25 / mo$ 50 / mo

*Merk: FreshBooks har en rabatt på opptil 70% AVSLAG. For den beste nøyaktigheten i prisingen, vennligst se den offisielle hjemmesiden: https://www.freshbooks.com/

Hvis du planlegger å bruke FreshBooks i en lang strekning, vil du velge å betale årlig for å gi deg litt rabatt. Dette utgjør rundt 10% avslag på det som hadde vært din opprinnelige pris – selvfølgelig alle betalte foran.

Det viktigste å forstå om FreshBooks-priser er at hver plan angir antall fakturerbare klienter du kan administrere med systemet. Dette betyr at selv om du belaster 20 kunder en pittance hver, må du oppgradere fra Lite til Plus-planen.

Det er noe du bør vurdere på alvor, siden hvor mye du betaler vil avhenge mye av hvordan bedriften din fungerer.

Dommen: Er FreshBooks for meg?

Det er på tide med brutal ærlighet. FreshBooks er uten tvil et av de beste skybaserte regnskapsverktøyene jeg har kommet over på lang tid. Den er designet for og fungerer ekstremt bra for små bedrifter som min.

Dessverre er det en tøff samtale siden prisene deres er relativt høye også. Jeg føler at måten de betaler basert på fakturerbare klienter er litt av en vanskelig pille å svelge, spesielt med Lite-planen som bare tillater 5 kunder.

Hvem er FreshBooks designet for?

Prøv FreshBooks gratis. Du kan ha ubegrenset tilgang til FreshBooks i 30 dager.Prøv FreshBooks gratis. Du kan ha ubegrenset tilgang til FreshBooks i 30 dager. (besøk)

Så selv om FreshBooks kanskje ikke er noe for meg, kan jeg lett se små til mellomstore bedrifter som drar fordel av dette systemet enormt. Dette gjelder spesielt gitt deres brede spekter av bankkompatibilitet så vel som en høy grad av etterlevelse.

Prøv gratis Besøk FreshBooks online

Offentliggjøring: BuildThis mottar henvisningsgebyr fra verktøy som er oppført på dette nettstedet. Men meningene er basert på vår erfaring og ikke hvor mye de betaler. Vi fokuserer på å hjelpe små bedrifter og enkeltpersoner med å bygge nettsteder som en bedrift. Vennligst støtt vårt arbeid og lær mer i vår fortjeneste avsløring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map