FreshBooks-gennemgang: Feature-pakket Cloud Accounting

Som ejer af en lille virksomhed føler jeg, at værktøjer som FreshBooks tilbyder en meget tiltrængt livline til mange mennesker. Selvom det kan diskuteres, at grundlæggende bogføring og fakturering kan udføres på egen hånd, til prisen FreshBooks starter med – hvorfor gider at gøre det manuelt?


Som med ethvert værktøj er der stadig fordele og ulemper, så lad os tage et dybere dyb ned i FreshBooks for at se, hvad det virkelig bringer til bordet bortset fra bare tal.

Oversigt over FreshBooks anmeldelse

Feature-pakket online regnskabsværktøj til næsten alle virksomheder store og små

Navn: FreshBooks

Beskrivelse: FreshBooks er en anden i en lang række skybaserede regnskabssystemer, der sigter mod at erstatte traditionelle bogføringsmetoder. Dens bekvemmelighed og magt gør det til et ekstremt attraktivt forslag for moderne virksomheder, der ønsker at reducere omkostninger og medarbejderantal med automatisering.

Operativ system: Webbaseret

Ansøgningskategori: Regnskabssoftware

 • Brugervenlighed

 • Funktioner

 • Nøjagtighed & Pålidelighed

 • Værdi for pengene

 • Kunde support

samlet set

4.6

Resumé

FreshBooks er et meget rent designet men alligevel funktionspakket cloud-regnskabsværktøj. På trods af at det er beregnet til regnskabsføring, gør dens forenklede brugergrænseflade og klare kategoriseringer det let anvendeligt af næsten enhver.

Jeg kan nemt sige, at dette kan bruges af et bredt publikum af brugere, og at det let kan passe til virksomheder af lille til mellemstor størrelse. Hvis du er interesseret, kan de endda oprette tilpassede planer for større virksomheder efter behov.

Lær mere

 • FreshBooks planer og priser
 • Funktioner, der får FreshBooks til at skille sig ud
 • Bedømmelse: Er FreshBooks til dig?

Fordele

 • Fremragende onboarding-proces
 • Enkel GUI-drevet interface
 • Ende-til-ende-løsning
 • Høj grad af automatisering
 • Meget kompatibelt system
 • Integreres godt med bankkonti
 • Omfattende antal tilføjelser
 • Live kundesupport

Ulemper

 • Kan blive dyre hurtigt
 • Sådan sendes fakturaer
 • Holdmedlemmer koster ekstra
 • Planer og priser
 • Prøv FreshBooks gratis

{
"@sammenhæng": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemreviewed": {
"@type": "SoftwareApplication",
"navn": "FreshBooks",
"beskrivelse": "FreshBooks er en anden i en lang række skybaserede regnskabssystemer, der sigter mod at erstatte traditionelle bogføringsmetoder. Dens bekvemmelighed og magt gør det til et ekstremt attraktivt forslag for moderne virksomheder, der ønsker at reducere omkostninger og medarbejderantal med automatisering.",
"billede": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/freshbooks-review-home.jpg",
"operativ system": "Webbaseret",
"applicationCategory": "Regnskabssoftware"
},
"reviewRating": {
"@type": "Bedømmelse",
"ratingValue": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"navn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

FreshBooks er et meget rent designet men alligevel funktionspakket cloud-regnskabsværktøj. På trods af at det er beregnet til regnskabsføring, gør dens forenklede brugergrænseflade og klare kategoriseringer det let anvendeligt af næsten enhver.

\ R \ n

Jeg kan nemt sige, at dette kan bruges af et bredt publikum af brugere, og at det let kan passe til virksomheder af lille til mellemstor størrelse. Hvis du er interesseret, kan de endda oprette tilpassede planer for større virksomheder efter behov.

\ R \ n

Lær mere

\ R \ n

  \ R \ n
 • FreshBooks planer og priser
 • \ R \ n

 • Funktioner, der får FreshBooks til at skille sig ud
 • \ R \ n

 • Bedømmelse: Er FreshBooks til dig?
 • \ R \ n

"
}

Fordele: Hvad jeg kunne lide ved FreshBooks

1. Fremragende Onboarding-proces

Onboarding-processen er enkelOnboarding er så simpelt som 1, 2, 3.

Når du først tilmelder dig FreshBooks, er den første ting, du vil bemærke, hvor problemfri oplevelsen er. Når du giver din e-mail til dem, skal du bekræfte den, og derfra bringes du straks ind i deres onboarding-proces.

Besvarelse af en række spørgsmål vil hjælpe dig med at få din konto konfigureret og klar til brug. Dette hjælper FreshBooks med at etablere nogle grundlæggende elementer, såsom den valuta, du handler med, hvilke dele af systemet du bruger (fakturering, regnskab osv.) Eller endda det grundlæggende layout af dine formularer.

Oplevelsen er forfriskende, og du føler dig ikke som om du bliver stillet en masse spørgsmål uden slutmål. Dette er bestemt den strøm, du ønsker, at en ny bruger skal gennemgå.

2. Enkel, GUI-drevet interface

FreshBooks har et venligt og nemt at læse layout.Som du kan se, er layoutet venligt og nemt at læse.

Hvis du overhovedet er noget som mig og gyser, når udtrykket ‘regnskab’ nævnes, er dette et andet positivt punkt til fordel for FreshBook. Hele grænsefladen er selvfølgelig meget enkel og ligetil.

Det bedste af alt er, at det er designet til at gøre det let for folk. I stedet for et stramt, intetsigende look, som de fleste regnskabssoftware er kendt for, tager FreshBooks et, godt, friskt design. Dens pastelfarver og let læsbare skrifttyper og størrelse er så brugervenlige.

3. Løsning fra ende til ende-konti

For mange nye virksomhedsejere kan regnskab være en udfordring, selvom du har haft en kort erfaring med det. Heldigvis kan det opdeles i separate områder, der er relateret på en eller anden måde.

Hvad FreshBooks gør er at hjælpe brugerne med at se tydeligt de områder, de har brug for at arbejde på, så vil det automatisk gøre back-end-integrationen. Dette hjælper med at holde tingene enkle for brugerne, mens de samtidig leverer en omfattende regnskabspakke.

4. Høj grad af automatisering

Takket være det er et serviceorienteret system, hjælper FreshBooks meget mere med automatisering, end du måske tror. Overvej for eksempel at bruge en af ​​dens faktureringsformularer. Dette giver dig mulighed for at fakturere klienter, og alt hvad du skal gøre er at udfylde linjeposterne.

FreshBooks summerer alt sammen, hjælper dig med at sende fakturaen, holde antallet af kundefordringer osv. På udgiftssiden er det dybest set den samme ting. Udfyld linjeposter, og upload den nødvendige dokumentation som kvitteringer. Alt andet holdes automatisk styr på for dig.

I slutningen af ​​dagen, for at få et øjebliksbillede af, hvad der sker med din virksomheds økonomi, er alt hvad du skal gøre at gå over til afsnittet Rapporter og vælge, hvad du vil se.

5. FreshBooks er et meget kompatibelt system

I forretningsøkonomier er et af de mest frygtede ord overholdelse. Takket være forretnings- og regeringsforviklingerne er en stor del af begge ender dedikeret til at sikre, at alt er legitimt – hvilket betyder overholdelse.

Du vil med glæde vide, at FreshBooks er bygget til at overholde mange forskrifter, herunder Making Tax Digital (MTD), PCI, PSD2, BNPR, og mere. Det betyder, at uanset hvilket land du bor i, har du det fint med FreshBooks at håndtere dine konti.

6. Integrerer godt med bankkonti

FreshBooks integreres godt med bankkonti.Tilføjelse af din bankkonto er så simpelt som at søge og vælge.

En af de bedste funktioner ved FreshBooks er måske, at den kan oprette forbindelse direkte til din virksomheds bankkonto. Dette hjælper med at gøre det meget lettere for det at verificere (og også automatisere) meget af dine konti på egen hånd.

Du behøver ikke bruge nogen tid på alle opdatering af tal, når kontanter kommer ind eller går ud. Dette går igen tilbage til sin automatisering – hvilket mange skytjenester kan gøre. Der er dog ikke mange, der er i stand til at integrere sig med et så stort antal finansielle institutioner.

Som et godt eksempel på dette prøvede jeg at tilføje en malaysisk bankkonto (fra en national bank her) og var overrasket over, at de faktisk havde den i deres database.

7. Omfattende antal tilføjelser

Omfattende antal tilføjelserFreshBooks giver dig mulighed for at oprette forbindelse og synkronisere oplysninger på forskellige platforme.

Hvis du nogensinde har brugt nogen webbaserede tjenester, vil du indse, at mange af dem tilbyder en ‘kernetjeneste’ sammen med integrationsfunktioner, der hjælper med at udvide funktionaliteten. FreshBooks gør dette også, og du kan tilføje en masse ekstra funktioner.

Som en idé om, hvordan dette fungerer, kan du tilføje muligheden for at acceptere kreditkortbetalinger, oprette og planlægge møder og meget mere. Alt hvad du skal gøre er at finde det rigtige tilføjelse ud af de 100 eller deromkring, som FreshBooks tilbyder.

Det er let og kan vise sig at være meget nyttigt til at imødekomme dine forretningsbehov.

8. Live kundesupport

Da FreshBooks er en skybaseret service, har de central kontrol over en masse ting. Dette giver dem mulighed for at tilbyde meget effektiv kundeservice meget som andre skybaserede produkter. For eksempel kan du begynde at læse deres vidensbase for hjælp.

Hvis det ikke fungerer, skal du klikke på chat-ikonet lige inde fra din FreshBooks-konto, og du kan få vist en live chat-menu. Bed om hjælp, så modtager du! Selvom det er sandt, at det kan tage nogen tid afhængigt af deres kundebelastning i det øjeblik, vil du til sidst komme til at tale med en person, der kan hjælpe dig direkte.

Ulemper: Hvad jeg ikke kunne lide ved FreshBooks

1. Kan blive dyre hurtigt

Med en så stor liste over funktioner og ting, jeg elsker ved det, er det ikke overraskende, at FreshBooks kommer til en pris. Jeg har sammenlignet dem med et par andre skybaserede regnskabsapplikationer, og de ser ud til at være lidt i den høje ende.

Dette bliver eksponentielt værre, når din virksomhed vokser, da deres prisfastsættelse er baseret på dit antal fakturerbare kunder. Jeg føler, at det ikke er en retfærdig måde at håndtere ting på, da ikke alle virksomheder fungerer på samme måde.

For eksempel kan du køre en virksomhed, der har behov for en kontinuerlig strøm af nye klienter. Ved denne foranstaltning sprænger du forbi deres Lite-plan i let hastighed, da det kun giver mulighed for 5 fakturerbare klienter.

På den anden side trives nogle virksomheder med gentagne kunder, og det er dem, der får maksimal fordel. Faktisk kan nogle måske endda være i stand til at kyde forbi på Lite-planen i aldre uden at skulle opgradere.

2. Vejfakturaerne sendes

Eksempel på FreshBooks-faktura.Folk kaster sig bare ved at klikke på linkene i dag.

Af en eller anden grund sendes en faktura i FreshBooks ikke rigtig fakturaen. Det betyder, at der sendes en e-mail fra FreshBooks til din klient – der fortæller dem, at de har en faktura klar til visning.

Selvom det ikke er den værste måde at gøre ting på, kan jeg se, at nogle klienter er klage over at klikke på links, der kommer i en e-mail. Cybersikkerhed er en rigtig smerte i disse dage, og du ønsker ikke at skulle kalde dine klienter op ad gangen for at forsikre dem om, at det er ok at klikke på det link!

3. Teammedlemmer koster ekstra

De fleste online regnskabsplaner har en godtgørelse for hovedbrugeren plus mindst en revisor. Dette giver i det mindste virksomhedsejeren og den ansvarlige for at styre økonomier adgang til systemet.

Ja, du kan også gøre det i FreshBooks, men være parat til at betale ekstra. Den pris, du betaler ved tilmelding, er alene for dig. Enhver anden, du vil give adgang til dine konti, er et teammedlem – og koster yderligere $ 10 pr. Måned.

FreshBooks-planer og -priser

Prisstrukturen i FreshBooks er meget klar. Næsten alle de vigtige kernefunktioner er inkluderet i alle planer med et par ekstra fordele, der følger med de dyrere planer. Lite starter fra $ 15 pr. Måned, og det strækker sig hele vejen til Premium med $ 50 per måned. Der er også en mulighed for at oprette en brugerdefineret plan.

Funktioner
Lite
Plus
Præmie
Fakturerbare klienter550500
Cuztomized fakturaerUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
UdgiftsindgangeUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
ForslagIngenUbegrænsetUbegrænset
Automatiseret bankimportJaJaJa
Rapporter med dobbelt indtastningIngenJaJa
KlientbeholdereIngenJaJa
Automatiske påmindelser om forsinket betalingIngenJaJa
Avancerede betalingerIngen$ 20 / mo$ 20 / mo
Holdkammerater$ 10 / person$ 10 / person$ 10 / person
Pris$ 15 / mo$ 25 / mo$ 50 / mo

*Bemærk: FreshBooks har en rabat på op til 70% FRA. For at få den bedste præcision i priserne henvises til det officielle websted: https://www.freshbooks.com/

Hvis du planlægger at bruge FreshBooks i en lang række, hvis du vælger at betale årligt giver dig lidt rabat. Dette svarer til ca. 10% rabat på det, der ville have været din oprindelige prisfastsættelse – alt sammen selvfølgelig.

Den vigtigste ting at forstå ved FreshBooks-priser er, at hver plan angiver antallet af fakturerbare klienter, du kan administrere med systemet. Det betyder, at selv hvis du opkræver 20 kunder en pittance hver, skal du opgradere fra Lite til Plus-planen.

Det er noget at overveje seriøst, da hvor meget du betaler afhænger meget af, hvordan din virksomhed fungerer.

Bedømmelse: Er FreshBooks for mig?

Det er tid til brutal ærlighed. FreshBooks er langtfra et af de bedste skybaserede regnskabsværktøjer, jeg er stødt på i lang tid. Det er designet til og fungerer yderst godt for små virksomheder som mine.

Desværre er det en hård opfordring, da deres prisfastsættelse også er relativt høj. Jeg føler også, at den måde, de opkræver, baseret på fakturerbare klienter, er lidt af en vanskelig pille at sluge, især med Lite-planen, der kun tillader 5 kunder.

Hvem er FreshBooks designet til?

Prøv FreshBooks gratis. Du kan have ubegrænset adgang til FreshBooks i 30 dage.Prøv FreshBooks gratis. Du kan have ubegrænset adgang til FreshBooks i 30 dage. (besøg)

Så selvom FreshBooks muligvis ikke er noget for mig, kan jeg let se små til mellemstore virksomheder, der drager fordel af dette system enormt. Dette gælder især i betragtning af deres brede vifte af bankkompatibilitet såvel som en høj grad af overholdelse.

Prøv gratis Besøg FreshBooks online

Videregivelse: BuildThis modtager henvisningsgebyrer fra værktøjer, der er anført på dette websted. Men udtalelserne er baseret på vores erfaring og ikke hvor meget de betaler. Vi fokuserer på at hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner med at opbygge websteder som virksomhed. Understøtt venligst vores arbejde og lær mere i vores indtjeningsoplysninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map