Canva Review: Det beste grafiske verktøyet for ufaglærte brukere

Hva er Canva?

Canva er enda et freemium-grafikkverktøy på nett som er ekstremt enkelt å bruke og tilbyr en fjellbelastning med maler som kan hjelpe deg. Det er ment å være en rask og enkel måte å lage visuals og hjelpe de ufaglærte i magien med grafisk design.


Det er raskt og enkelt å registrere CanvaRegistreringen er rask og enkel (besøk).

Sammendrag av Canva Review

Freemium online grafikkverktøy for ufaglærte brukere

Navn: Lerret

Beskrivelse: Canva er flott å lage enkle bilder. Ofte hjelper det de ufaglærte i magien med grafisk design.

Operativsystem: Nettbasert

Søknadskategori: Grafisk design, programvare

 • Brukervennlighet

 • maler & design

 • Funksjoner

 • Valuta for pengene

 • Kundeservice

Alt i alt

4.5

Sammendrag

Canva er enkel å bruke takket være det veldig intuitive dra-og-slipp-grensesnittet. Du trenger heller ikke bekymre deg for å starte helt fra bunnen av, selv om du kan gjøre det hvis du vil. Det er massevis av maler du kan velge mellom for å jobbe med flere kategorier. Disse inkluderer infografikk, plakater og til og med visittkort.

Lære mer:

 • Er Canva virkelig gratis?
 • Min erfaring med Canva
 • Hvem er Canva designet for?

Pros

 • Freemium abonnementsmodell
 • Veldig enkel å bruke
 • Integrert med bildebank

Ulemper

 • Begrenset funksjonalitet
 • Prøv Canva gratis
 • Se fantastiske Canva-maler

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemReviewed": {
"@type": "Softwareapplication",
"Navn": "Lerret",
"beskrivelse": "Canva er flott å lage enkle bilder. Ofte hjelper det de ufaglærte i magien med grafisk design.",
"bilde": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"operativsystem": "Nettbasert",
"applicationCategory": "Grafisk design, programvare"
},
"reviewRating": {
"@type": "Vurdering",
"ratingValue": 4,5,
"Bestrating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"Navn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Canva er enkel å bruke takket være det veldig intuitive dra-og-slipp-grensesnittet. Du trenger heller ikke bekymre deg for å starte helt fra bunnen av, selv om du kan gjøre det hvis du vil. Det er massevis av maler du kan velge mellom for å jobbe med flere kategorier. Disse inkluderer infografikk, plakater og til og med visittkort.

\ R \ n

Lære mer:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Er Canva virkelig gratis?
 • \ R \ n

 • Min erfaring med Canva
 • \ R \ n

 • Hvem er Canva designet for?
 • \ R \ n

"
}

Bli kjent med Canva

Den generelle strømmen av Canva er omtrent den samme som hva som helst i sin kategori online i dag. Du registrerer deg (enten med Google+ eller en e-postadresse) og deretter bare følge brødsmulene. Canva ber deg om å velge hvilken type grafikk du prøver å lage, og deretter foreslå forskjellige malbilder.

Canva er veldig enkel å bruke, enda enklere enn Microsoft Paint.

Når du har valgt layout og mal du ønsker, kommer tilpasningen. Alt er dra og slipp, og tekst kan redigeres omtrent som tekstbokser i hvilken som helst annen programvare for grafisk design. Jeg innrømmer at det er veldig enkelt å bruke.

Det er mange oppsett å velge mellom Canva bibliotekDet er mange oppsett å velge mellom (finn ut flere maler).

Er Canva gratis?

Her kommer en liten differensiering mellom gratis og betalende brukere.

1 000 000 bilder er for betalte kontoer. Gratis kontoer er mer begrenset1 000 000 bilder er for betalte kontoer. Gratis kontoer er mer begrenset.

For de som bruker gratisversjonen, har Canva litt mer begrensede maler tilgjengelig for deg å velge mellom, og begrense samarbeidsteamet til 10 medlemmer. Enda viktigere er det at det ikke gir deg bilder i det hele tatt. Alle bilder du vil bruke, må være dine egne eller lisensiert for deg å bruke. Det vil imidlertid selge bilder til 1 dollar.

De som velger en betalt Pro-konto, vil få en 30-medlemskonto, pluss tilgang til det Canva hevder er en database med 300 000 bilder. Det kan også hjelpe deg med å endre størrelsen på designene dine. Andre høydepunkter inkluderer aksept av tilpassede skrifter, fargepaletter og muligheten til å lagre maler.

Å ja, med $ 9,95 / bruker / måned for Canva Pro, får du også prioritert støtte.

Min erfaring med Canva

Siden Canva tilbyr et alternativ å designe brosjyrer, ble jeg nysgjerrig og prøvde det. Jeg var interessert fordi utskrift av brosjyrer ofte krever filer med høyere oppløsning for at de skal vise seg fint etter utskrift. Det var godt å merke seg at når jeg først hadde testet brosjyremalen, tilbyr systemet et alternativ å laste ned filen som en utskrivbar PDF.

Det er støtte for trykte brosjyrer i CanvaDet er støtte for trykte brosjyrer (se mer Canva for arbeid).

Jeg sjekket med en designervenn av meg, og han var enig i at brosjyren var forenklet (han er tross alt en designer), men definitivt brukbar på trykk. Dette er et kritisk poeng å merke seg for de som tenker å bruke Canva som et forretningsverktøy.

Bortsett fra å laste ned kopier av det ferdige designet, kan du også dele dem direkte på Twitter eller Facebook. Du kan også sende e-post til folk fra verktøyet for å invitere dem til samarbeid i utformingen av hva du jobber med.

Konklusjon

Noen få personer jeg har kontaktet og snakket med om Canva ga meg et ganske interessant perspektiv. En av dem er en lærer, og hun nevnte at det er flott å bruke til å lage enkle bilder for å lære barna å lære. Min designervenn hadde derimot ikke noe stort å si om det bortsett fra en ting – at det ikke forbrukte de enorme ressursene som Photoshop gjør.

Jeg har vært mest forfatter eller redaktør for det meste av min profesjonelle karriere og har ganske mye erfaring med oppsett og grafikk, selv om jeg ikke produserer dem selv. På grunn av dette ble jeg fort lei av å løpe rundt i bittesmå kretser med Canva.

Selv om det er ekstremt enkelt å bruke, fant jeg ut at for den typen utdata jeg ville ha på trykk, viste det seg for forenklet. På den annen side er det flott å lage øyeblikkelig visuelt, så lenge du ikke har noe imot at du vil dele maler med sannsynligvis tusenvis av andre mennesker.

Jeg føler at dette er noe som vil være verdifullt fra en liten virksomhet eller personlig synspunkt, sannsynligvis førstnevnte mer enn sistnevnte.

Prøv gratis: Besøk Canva online

FTC Disclosure: BuildThis mottar henvisningsgebyr fra verktøy som er oppført på dette nettstedet. Men meningene er basert på vår erfaring og ikke hvor mye de betaler. Vi fokuserer på å hjelpe små bedrifter og enkeltpersoner med å bygge nettsteder som en bedrift. Vennligst støtt vårt arbeid og lær mer i vår fortjeneste avsløring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map