Canva Review: Det bedste grafiske værktøj til ufaglært bruger

Hvad er Canva?

Canva er endnu et freemium-online grafikværktøj, der er ekstremt nemt at bruge og tilbyder en bjergbelastning af skabeloner, der kan hjælpe dig. Det skal være en hurtig og nem måde at skabe visuals og hjælpe dem, der er ufaglærte i den magiske grafiske design.


Det er hurtigt og nemt at registrere CanvaRegistrering er hurtig og nem (besøg).

Resumé af Canva-gennemgang

Freemium online grafikværktøj til ufaglærte brugere

Navn: Canva

Beskrivelse: Canva er fantastisk at skabe enkle visuals. Ofte hjælper det dem, der er ufaglærte i den magiske grafiske design.

Operativ system: Webbaseret

Ansøgningskategori: Grafisk design, software

 • Brugervenlighed

 • Skabeloner & Design

 • Funktioner

 • Værdi for pengene

 • Kunde support

samlet set

4.5

Resumé

Canva er let at bruge takket være sin meget intuitive træk-og-slip-grænseflade. Du behøver heller ikke at bekymre dig om at starte fra bunden, selvom du kan gøre det, hvis du vil. Der er et væld af skabeloner, du kan vælge imellem for at arbejde med flere kategorier. Disse inkluderer infografik, plakater og endda visitkort.

Lær mere:

 • Er Canva virkelig gratis?
 • Min oplevelse med Canva
 • Hvem er Canva designet til?

Fordele

 • Freemium-abonnementsmodel
 • Meget enkel at bruge
 • Integreret med stock foto billedbank

Ulemper

 • Begrænset funktionalitet
 • Prøv Canva gratis
 • Se fantastiske Canva-skabeloner

{
"@sammenhæng": "http://schema.org",
"@type": "Anmeldelse",
"itemreviewed": {
"@type": "SoftwareApplication",
"navn": "Canva",
"beskrivelse": "Canva er fantastisk at skabe enkle visuals. Ofte hjælper det dem, der er ufaglærte i den magiske grafiske design.",
"billede": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"operativ system": "Webbaseret",
"applicationCategory": "Grafisk design, software"
},
"reviewRating": {
"@type": "Bedømmelse",
"ratingValue": 4,5,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"forfatter": {
"@type": "Person",
"navn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Canva er let at bruge takket være sin meget intuitive træk-og-slip-grænseflade. Du behøver heller ikke at bekymre dig om at starte fra bunden, selvom du kan gøre det, hvis du vil. Der er et væld af skabeloner, du kan vælge imellem for at arbejde med flere kategorier. Disse inkluderer infografik, plakater og endda visitkort.

\ R \ n

Lær mere:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Er Canva virkelig gratis?
 • \ R \ n

 • Min oplevelse med Canva
 • \ R \ n

 • Hvem er Canva designet til?
 • \ R \ n

"
}

Lær Canva at kende

Den generelle strøm af Canva er stort set den samme som noget i sin kategori online i dag. Du tilmelder dig (enten med Google+ eller en e-mail-adresse) og derefter bare følge brødkrummene. Canva vil bede dig om at vælge, hvilken type grafik du prøver at oprette og derefter foreslå forskellige skabelonbilleder til dig.

Canva er meget nem at bruge, endnu lettere end Microsoft Paint.

Når du har valgt det layout og skabelon, du gerne vil, kommer tilpasningen. Alt er træk og slip, og tekst kan redigeres meget som tekstbokse i enhver anden grafisk designsoftware. Jeg må indrømme, det er meget nemt at bruge.

Der er mange layouts at vælge imellem Canva bibliotekDer er mange layouts at vælge imellem (find ud af flere skabeloner).

Er Canva gratis?

Her kommer en lille forskel mellem gratis og betalende brugere.

1.000.000 billeder er til betalte konti. Gratis konti er mere begrænsetDe 1.000.000 billeder er til betalte konti. Gratis konti er mere begrænset.

For dem, der bruger den gratis version, har Canva lidt mere begrænsede skabeloner til rådighed for dig at vælge imellem og begrænse dit samarbejdet til 10 medlemmer. Endnu vigtigere er, at det overhovedet ikke tilbyder dig nogen billeder. Alle billeder, du vil bruge, skal være dine egne eller licenseret for dig at bruge. Det vil dog sælge dig billeder til $ 1 et stykke.

De, der vælger en betalt Pro-konto, får en 30-medlem teamkonto, plus adgang til, hvad Canva hævder, er en database med 300.000 billeder. Det kan også hjælpe dig med at ændre størrelsen på dine designs. Andre højdepunkter inkluderer accept af tilpassede skrifttyper, farvepaletter og muligheden for at gemme skabeloner.

Å ja, med $ 9,95 / bruger / måned for Canva Pro, får du også prioriteret support.

Min oplevelse med Canva

Da Canva tilbyder en mulighed for at designe brochurer, blev jeg nysgerrig og prøvede det. Jeg var interesseret, fordi udskrivning af brochurer ofte kræver filer i højere opløsning for at de skal vise sig pænt efter udskrivning. Det var godt at bemærke, at når jeg først havde testet brochureskabelonen, tilbyder systemet en mulighed for at downloade filen som en udskrivbar PDF.

Der er support til trykte brochurer i CanvaDer er support til trykte brochurer (se mere Canva for arbejde).

Jeg tjekede med en designerven af ​​mig, og han var enig i, at brochuren var forenklet (han er trods alt en designer), men bestemt anvendelig i tryk. Dette er et kritisk punkt at bemærke for dem, der tænker på at bruge Canva som et forretningsværktøj.

Bortset fra at downloade kopier af dit færdige design, kan du også dele dem direkte på Twitter eller Facebook. Du kan også e-maile folk fra værktøjet for at invitere dem til samarbejde i design af hvad du end arbejder på.

Konklusion

Et par mennesker, som jeg tjekede med og talte med om Canva, gav mig et ganske interessant perspektiv. En af dem er en lærer, og hun nævnte, at det er dejligt at bruge til at skabe enkle visuals til at hjælpe børnene med. Min designer-ven havde på den anden side intet stort at sige om det bortset fra én ting – at det ikke forbrugte de enorme ressourcer, Photoshop gør.

For det meste har jeg enten været forfatter eller redaktør i det meste af min professionelle karriere og har en hel del erfaring med layout og grafik, selvom jeg ikke producerer dem selv. På grund af dette blev jeg hurtigt kede af at løbe rundt i små cirkler med Canva.

Selvom det er utroligt nemt at bruge, fandt jeg, at det for den type output, jeg havde brug for på tryk, viste sig at være for forenklet. På den anden side er det dejligt at skabe øjeblikkelig visuals, så længe du ikke har noget imod, at du vil dele skabeloner med sandsynligvis tusinder af andre mennesker.

Jeg føler, at dette er noget, der ville være værdifuldt fra en lille forretning eller personlig synspunkt, sandsynligvis førstnævnte mere end sidstnævnte.

Prøv gratis: Besøg Canva online

FTC-afsløring: BuildThis modtager henvisningsgebyrer fra værktøjer, der er anført på dette websted. Men udtalelserne er baseret på vores erfaring og ikke hvor meget de betaler. Vi fokuserer på at hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner med at opbygge websteder som en virksomhed. Understøtt venligst vores arbejde og lær mere i vores indtjeningsoplysninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map