BigCommerce vs Shopify: Sammenlign priser og funktioner

Hver e-handelsplatform oprettes i modsætning til den næste. På niveau med din oplevelse og komfort online har du muligvis brug for en mulighed, der kan ændre kodningen eller en, der er klar til at blive lanceret direkte ud af boksen. Shopify og BigCommerce er blandt de to øverste valg for eCommerce-udviklingsplatformen.


Over 1 million butikker bruger Shopify til at oprette deres websted; mens BigCommerce holder fjerde plads i kategorien Top 1 million websteder i vært-løsning i henhold til statistik fra BuiltWith.

Hvis du er en person, der har en lille virksomhed, ser Shopify muligvis mere tiltalende ud, men hvis du også har langsigtede vækstplaner, kan BigCommerce muligvis være mere nyttig – så lad os se på begge platforme og sammenligne deres funktioner og fordele.

Hurtigt hopp

Sammenlign Shopify og BigCommerce i:

 • Gem skabelondesign
 • Online butik builder
 • Kunde support
 • Talenter pool
 • Valg af app
 • popularitet
 • Prisfastsættelse

Hvordan fungerer BigCommerce og Shopify?

Shopify og BigCommerce er e-handelsplatforme, der giver dig mulighed for at sælge produkter (fysiske eller digitale) online. Begge onlinebutikbyggere opererer i en webbrowser, hvilket indebærer, at der ikke er en software, der kan downloades på din computer eller webhosting til at købe, du kan vedligeholde din butik hvor som helst i verden, så længe du har en internetforbindelse.

BigCommerce og Shopify butikredaktør

Det centrale koncept bag begge bygherrer er, at enhver kan bruge dem til at oprette en online butik uden behov for at kode eller designe noget – du vælger en skabelon fra et tilbudt udvalg, uploader de produkter, du vil sælge, ordner din proces, og du er, i teorien, godt at gå.

Shopify butikredaktørShopify butikredaktør – Temasektionen til venstre er det sted, hvor du tilpasser indstillingerne for dit tema. For hver forskellige sider har du et andet temasektion, hvor du kan ændre indhold og layout.
BigCommerce store redaktørBigCommerce store editor – Til venstre er hovednavigeringslinjen for temaindstillingerne. Du kan gennemføre det meste af butiksdesignet ved hjælp af dette indstillingsafsnit.

Det er imidlertid nyttigt at sige, at selvom du ikke behøver at ansætte e-handelsudviklingstjenester når du udvikler en BigCommerce eller Shopify-butik, er en god idé om design sammen med individuelle billeder, der er taget professionelt, ikke desto mindre afgørende, når man ser bort fra den platform, du i sidste ende vælger.

Både BigCommerce og Shopify er SaaS (software som en service) værktøj. Dette indebærer, at der er en løbende omkostning til at bruge dem, hvilket kan være årligt eller månedligt.

BigCommerce vs Shopify: Hvilken e-handelsplatform skal du vælge?

Lad os nu sammenligne Shopify og BigCommerce – hvilken er den bedre platform ved at se på og sammenligne deres butiksdesign, e-handelsværktøjer, kundesupport, den professionelle markedsplads, apps og priser.

1. Hvilken platform har bedre butiksskabeloner?

Da folk er hurtige til at dømme, er det vigtigt at have en attraktiv butik, da det giver din online butiks troværdighed.

Shopify forretninger på forretningssiden

I dette tilfælde har Shopify temaer, der er mulige, nogle af de mere tiltalende forretninger på markedet nu. De er professionelle, elegante, moderne og friske. En af de primære årsager til, at varerne på Shopify ser så flot ud, er det faktum, at de udnytter autonome designere til at udvikle design.

Shopify-tema - ubegrænsetShopify-tema – ubegrænset
Shopify-tema - Debut defaultShopify-tema – Debut default

Så mens Shopify opretter platformen eller værktøjet, lader de professionelle designere gøre deres planer. Dette betyder også, at mens du får nogle temaer gratis, er mange premium, som du kan købe fra $ 100 til $ 180.

Se flere online butiksskabeloner fra Shopify

BigCommerce storefront-temaer

BigCommerce har på den anden side forbedret sig meget for nylig, da de fokuserer mere på at udvikle professionelle og attraktive forretninger til sine kunder. Tidligere var den dårlige kvalitet af deres design en ulempe, men de begynder at indhente Shopify-temaer. BigCommerce tilbyder dig også gratis og premium-temaer, der spænder fra $ 145 til $ 235.

Bigcommerce-tema - Hjørnestein fedBigcommerce-tema – Hjørnestein fed
BigCommerce-tema - Fortune HighlightBigCommerce-tema – Fortune Highlight

Både Shopify og BigCommerce tilbyder dig gratis temaer og betalte temaer, der er mobile-responsive. Shopify tilbyder dig 10 gratis emner og 62 premium-emner, mens BigCommerce giver dig 10 gratis temaer og 127 premium-temaer.

Se flere skabeloner online fra BigCommerce

Bedømmelse: Shopify vinder

Selvom BigCommerce har flere temaer sammenlignet med Shopify, gør temedesignet Shopify til et snit ovenfor. Shopify-temaer er meget tilpasselige. Med et unikt sæt indstillinger kan du tilpasse dit tema med et sæt parametre.

2. Hvilken platform tilbyder bedre butikbygger?

Shopify butikbygger

Shopify giver dig alle de grundlæggende værktøjer til at oprette en fungerende online butik. Imidlertid skal avancerede værktøjer som produktanmeldelser, kundeønskeliste, produktforslag osv. Føjes til din butik via App Store. Nogle værktøjer er gratis, og andre betales, og disse værktøjer betales, fordi de outsourcede udviklere opretter dem.

Shopify inviterer udviklerne til at konsolidere deres værktøjer i platformen, så deres klienter også kan bruge disse værktøjer uden at udføre noget af kodearbejdet. Så de ekstra penge, du betaler, går for det meste til disse eksterne udviklere. Ikke alle disse værktøjer er nødvendige, men hvis du vil vokse din butik, har du muligvis brug for dem.

Shopify butikbygger – Dette er stedet, hvor du administrerer og sporer din online butik. Fra prøvebutikken ovenfor kan du se, Shopify kommer med en liste over funktioner, hvor du hurtigt kan starte din online butik.

BigCommerce butik builder

BigCommerce muligt har en af ​​de mest udtømmende samling af værktøjer blandt de førende webstedsbyggere til en e-handelsbutik. De tilbyder dig værktøjer, der allerede er tilføjet i deres månedlige plan, ud af boksen.

Hvis du har brug for flere værktøjer, er BigCommerce App Store, hvor du kan finde de avancerede værktøjer, der er lavet af eksterne udviklere – som Shopify. Dette er nyttigt, da du ikke ved, hvilke ekstra værktøjer du muligvis har brug for, når din virksomhed starter.

BigCommerce butik builderBigCommerce butikbygger – Du kan få adgang til de fleste af BigCommerce-funktionerne, selvom du er på prøveplanen. Klik på hvert afsnit for at gå et trin længere ind i indstillingerne.

Bedømmelse: Slips

Det afhænger virkelig af, hvordan du vil have din virksomhed til at vokse. Begge bygherrer har værktøjer, der er nyttige i forskellige faser af en virksomhed, så dommen er lidt forvirret her.

3. Hvem har bedre kundesupport?

Både BigCommerce og Shopify tilbyder dig 24/7 kundesupport gennem forskellige kanaler – live chat, telefon og e-mail. Grundlæggende, hvis du har spørgsmål eller problemer, selv ved midnat, kan du altid benytte hjælp fra teknisk support fra begge platforme.

Der er også et fællesskabsforum på Shopify og BigCommerce, hvor du kan sende spørgsmål og løsninger til andre brugere. Du kan endda bruge denne metode til at nå ud til deres supportteam. Da dette er en offentlig kanal, er behandlingstiden fra supportmedlemmerne normalt hurtigere.

shopify HjælpShopify Hjælp (besøg)
BigCommerce-helpcenter (besøg)

En primær fordel ved forummet er, at du kan se, hvad andre kunder (forretningsejere som dig) laver, de problemer eller forespørgsler, de har, og også nogle nyttige løsninger, de kunne have. Du kan endda hente nyttige tip, hvis du bruger nok tid på sådanne fora.

Bedømmelse: Slips

Selvom det er uafgjort, hælder jeg mere mod Shopify her på grund af det samfund, det har samlet sig gennem årene. For begyndere kan Shopify muligvis være det bedre sted at starte, da de tilbyder omfattende dokumentation for selvhjælp sammenlignet med BigCommerce. Jeg var i stand til at finde løsninger på mine problemer ved at besøge deres online hjælpcenter.

4. Hvem har en større talentpool??

Shopify har en markedsplads for eksperter, du kan ansætte (valgfrit). Disse fagfolk kan hjælpe dig med at tage din butik til et andet niveau, samtidig med at du giver dig friheden til at være opmærksom på andre funktioner i din virksomhed. Disse fagfolk inkluderer udviklere, designere, marketingfolk, butiksopsætning og fotografer. Shopify lister endda deres eksperter geografisk, så du nemt kan ansætte assistance.

Selvom du stadig kan få eksperter til at hjælpe dig med at oprette din butik på BigCommerce, er eksperterne færre sammenlignet med Shopify. Så det er den mindste smule vanskeligere at finde den rigtige ekspert på BigCommerce, især hvis du vil have nogen, der bor i nærheden af ​​dig.

Shopify har en større pulje af fagfolk, og økosystemet ser mere avanceret ud.

Fra dette synspunkt ser Shopifys økosystem til support mere avanceret ud, men ansættelseshjælp er ikke en umiddelbar bekymring, når du stadig er i gang. At leje hjælp er bare noget at overveje, når ting bliver for meget for dig at tage sig af.

Bedømmelse: Shopify vinder

Vinderen går til Shopify. Det er bare lettere at finde eksperter i Shopify i ethvert land end BigCommerce.

5. Hvilken platform har flere apps, du kan tilføje?

Når din virksomhed udvides, kan de indbyggede funktioner sandsynligvis ikke imødekomme dine behov. Du har brug for flere værktøjer til at vokse din virksomhed. Der er avancerede værktøjer fra både Shopify og Bigcommerce app store for at udvide din butiks funktionalitet.

Shopify-apps

Shopify app til leveringShopify apps til levering og opfyldelse

Shopify giver dig lige nu mere end 1500 apps i deres butik. Disse apps kan hjælpe dig med marketing og salg, integration af sociale medier, automatisere eller vedligeholde ledelsesmæssige opgaver relateret til rapportering, bogføring, kundesupport, forsendelse, opfyldelse, lager osv..

BigCommerce Apps Market

Bigcommerce-appsBigCommerce apps-marked

Hvad angår BigCommerce, er der kun 250 apps sammenlignet med Shopify 1500. Dette betyder dog ikke, at BigCommerce er sekundær i forhold til Shopify, da BigCommerce allerede tilføjer mange værktøjer i deres grundlæggende plan (som f.eks. Leveringstider i realtid, professionelle rapporteringsværktøjer, produktvurdering og anmeldelser osv.). Men det betyder, at udviklernes økosystem i Shopify er mere omfattende end BigCommerce.

Som sagt for ovennævnte segment er det praktisk at have flere apps, når du tænker langsigtet.

Bedømmelse: Shopify vinder

Dommen er åbenlyst Shopify igen. Jeg vælger Shopify ikke kun på grund af antallet af apps, men de store udviklere ‘økosystem, det har bygget. Du ved, at der altid er udviklere derude, der bygger den næste funktion, du har brug for.

6. Hvilken platform er mere populær?

Lige nu har Shopify mere end 2,4 millioner brugere, inklusive historiske data og har behandlet transaktioner værd mere end 41 milliarder dollars. De tilbyder mere end 70 tiltalende temaer på forretningssiden at vælge imellem, har 1500 apps og et stort samfund. På denne statistik alene kan du se, at Shopify er den mere populære.

Hvis du tjekker Google Trends for eCommerce-butiksbyggere, bliver Shopify slået meget op af folk på søgemaskiner sammenlignet med BigCommerce.

I henhold til statistikken BigCommerce registrerede mere end 159.000 kunder med historiske data inkluderet og har behandlet transaktioner værd 17 milliarder dollars. De tilbyder 130 temaer og 250 apps og har et mindre samfund af eksperter.

Bemærk, at denne statistik er på et grundlag af ekstremt høje niveauer, og det betyder ikke med sikkerhed, at Shopify er mere fordelagtigt end BigCommerce.

Bedømmelse: Shopify vinder

Selvom det måske ser ud til at være en urimelig dom, især når BigCommerce havde en senere start end Shopify, vælger jeg stadig sidstnævnte, for når det kommer til at tage beslutninger, vælger vi normalt de mere populære muligheder, ikke?

7. BigCommerce vs Shopify: Prisfastsættelsen

Det er normen i tech-branchen, at du får flere ressourcer, hver gang du opgraderer til en højere plan. Denne praksis gælder også for BigCommerce og Shopify. Med den højere plan får du mere forbedrede funktioner og lavere gebyr.

Shopify planer med et øjeblik

 • Grundlæggende Shopify – $ 29 / mo
 • Shopify – $ 79 / mo
 • Advance Shopify – $ 299 / mo
 • Shopify Lite – $ 9 / mo (sælges på sociale medier eller hjemmeside)
Shopify planer / priser
Grundlæggende Shopify
Shopify
Avanceret Shopify
Månedlig pris$ 29 / mo$ 79 / mo$ 299 / mo
Personalekonti2515
ProdukterUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
Kreditkortgebyrer2,9% + $ 0,302,6% + $ 0,302,4% + $ 0,30
Transaktionsgebyrer / tredjeparts gateway2%1%0,5%
Shopify betalinger0%0%0%
Flere salgskanalerJaJaJa
GavekortJaJa
Forladt opsving af vognJaJaJa
Gratis SSL-certifikatJaJaJa
Shopify POS-appJaJaJa
SviganalyseJaJaJa
Professionelle rapporterJaJa
24/7 supportJaJaJa

Besøg Shopify

BigCommerce planer med et overblik

 • Standard – $ 29,95 / mo
 • Plus– $ 79,95 / mo
 • Pro – $ 249,95 / mo
BigCommerce planer / priser
Standard
Plus
Pro
Månedlig pris$ 29,95 / mo$ 79,95 / mo$ 249,95 / mo
PersonalekontiUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
ProdukterUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
Salgstærskel pr. ÅrOp til $ 50.000Op til $ 150.000Op til $ 400.000
Kreditkortgebyrer2,9% + $ 0,302,5% + $ 0,302,2% + $ 0,30
Intet transaktionsgebyr0%0%0%
Flere salgskanalerJaJaJa
Google ShoppingJaJaJa
GavekortJaJaJa
Forladt vognbesparerJaJa
Gratis HTTP’er og dedikeret SSLJaJaJa
Kundegrupper og segmenteringJaJaJa
Professionelle rapporteringsværktøjerJaJaJa
24/7 supportJaJaJa

Besøg BigCommerce

Én ting værd at bemærke, BigCommerce opkræver ikke noget for transaktioner på tværs af alle planer. Hvilket betyder, at du ikke behøver at betale et gebyr eller provision til BigCommerce, når din kunde betaler via PayPal. På den anden side, hvis du ønsker et 0% transaktionsgebyr i Shopify, skal du gøre brug af Shopify-betaling.

Bedømmelse: Shopify vinder

Selvom begge havde prispoint, der kan justeres til budgetter, foretrækker jeg Shopify her. Med hensyn til værdi for pengene får du mere fra Shopify for det samme beløb, der er betalt.

BigCommerce vs Shopify: Hvilket er det rigtige for dig?

Shopify giver dig mere tiltalende temaer, der er mobile-klar. De har også en stor app-butik, som du kan bruge til at forbedre din butiks funktionalitet, og de har flere eksperter i samfundet end andre steder. Shopifys betalte brugere er 15 gange mere end BigCommerce, som fortæller, at de er mere populære. Det er også tydeligt i, at Shopify flere appudviklere, temaskabere og fagfolk kan hjælpe dig, hvis du vælger Shopify.

Værktøjer fra BigCommerce er lidt mere udtømmende end Shopify. Selvom BigCommerce har en fremragende samling af temaer, er Shopifys design bedre. Ikke alle temaerne fra BigCommerce er klar til at være mobil. Der er 250 apps, du kan vælge fra BigCommerce’s app store og har en begrænset pulje af eksperter. Selvom de har færre brugere, er det vigtigt at bemærke, at Shopify begyndte tidligere (2004) end BigCommerce (2009). Alt i alt er vi klar over, at Shopify udvider sin brugerbase hurtigere end BigCommerce.

Lær mere

 • Klik her for at udforske BigCommerce online
 • Klik her for at udforske Shopify online

Konklusion

For at sammensætte det hele er begge platforme populære udbydere af e-handelsløsninger. Begge er kompetente og har en lang række værktøjer, der hjælper dig med at udvide din virksomhed. Selvom Shopify ser mere attraktiv ud end BigCommerce, og da der ikke er noget endeligt svar, anbefaler vi, at du tester dem begge ud.

Sådan begynder du med Shopify?

Det er okay at have en risikofri tankegang. Ingen er klar til at investere i noget, før de prøver det. Derfor tilbyder Shopify en 14-dages prøveperiode. Det er helt gratis at bruge, og du behøver ikke engang at udfylde dine kreditkortoplysninger.

Klik her for at tilmelde dig en gratis konto hos Shopify.

Shopify TilmeldingssideTrin 1 – Indtast e-mail-adresse og butiksnavn for at starte din Shopify-gratis prøveperiode.
Shopify Tilmeld digTrin # 2 – Indtast personlige oplysninger og lagre detaljer.

Sådan begynder du med BigCommerce?

BigCommerce tilbyder en 15-dages risikofri prøve for at opleve platformen selv. Der kræves ingen kreditkortoplysninger. Så du kan være meget sikker på, at det ikke opkræver dig, hvis du besluttede ikke at fortsætte efter 15 dage.

Klik her for at tilmelde dig en gratis konto hos BigCommerce.

Bigcommerce-tilmeldingTrin 1 – Indtast e-mail-adresse for at starte din BigCommerce-prøveperiode.
Bigcommerce-butikTrin 2 – Indtast butiksnavn (du kan ændre dette senere) og anden loginoplysninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map