BigCommerce vs Shopify: Sammenlign priser og funksjoner

Hver e-handelsplattform er opprettet i motsetning til den neste. På nivå med din erfaring og komfort på nettet, kan det hende du trenger et alternativ som kan endre kodingen eller en som er klar til å lanseres direkte ut av esken. Shopify og BigCommerce er blant de to beste valgene for utviklingsplattformen eCommerce.


Over 1 million butikker bruker Shopify for å opprette nettstedet sitt; mens BigCommerce holder fjerdeplass i kategorien Topp 1 million nettsteder i vert løsning statistikk fra BuiltWith.

Hvis du er noen som har en liten bedrift, kan Shopify se mer tiltalende ut, men hvis du også har langsiktige planer for vekst, kan BigCommerce være mer nyttig – så la oss se på begge plattformene og sammenligne funksjonene og fordelene deres.

Raskt hopp

Sammenlign Shopify og BigCommerce på:

 • Lagre maldesign
 • Nettbutikkbygger
 • Kundeservice
 • Talenter basseng
 • Valg av app
 • popularitet
 • Priser

Hvordan fungerer BigCommerce og Shopify?

Shopify og BigCommerce er e-handelsplattformer som lar deg selge produkter (fysiske eller digitale) online. Begge nettbutikkbyggere opererer i en nettleser, noe som betyr at det ikke er noen programvare å laste ned på datamaskinen din eller webhotell å kjøpe. Du kan opprettholde butikken din hvor som helst i verden så lenge du har en internettforbindelse.

BigCommerce og Shopify butikkredaktør

Det sentrale konseptet bak begge utbyggerne er at hvem som helst kan bruke dem til å opprette en nettbutikk uten behov for å kode eller designe noe – du velger en mal fra et tilbudt utvalg, laster opp produktene du vil selge, fikser prosessen og det er du, i teorien, bra å gå.

Shopify butikkredaktørShopify store editor – Temadelen til venstre er der du tilpasser innstillingene for temaet ditt. For hver forskjellige sider har du en annen temadel der du kan endre innhold og layout.
BigCommerce store redaktørBigCommerce store redaktør – Til venstre er hovednavigeringslinjen for temainnstillingene. Du kan fullføre det meste av butikkdesign ved å bruke denne innstillingsdelen.

Det er nyttig å si at selv om du ikke trenger å ansette e-handel utviklingstjenester Når du utvikler en BigCommerce eller Shopify-butikk, er en god ide om design sammen med individuelle bilder som er tatt profesjonelt likevel avgjørende å se bort fra plattformen du til slutt velger.

Både BigCommerce og Shopify er SaaS (software as a service) verktøy. Dette innebærer at det er en kontinuerlig kostnad å bruke dem, som kan være årlig eller månedlig.

BigCommerce vs Shopify: Hvilken e-handelsplattform bør du velge?

La oss nå sammenligne Shopify og BigCommerce – hvilken som er den bedre plattformen ved å se på og sammenligne deres butikkdesign, e-handelsverktøy, kundesupport, den profesjonelle markedsplassen, apper og priser.

1. Hvilken plattform har bedre butikkmaler?

Siden folk er raske til å dømme, er det viktig å ha en attraktiv butikk, da det gir nettbutikkens troverdighet.

Shopify temaer for butikken

For dette tilfellet har Shopify temaer som er mulig noen av de mer tiltalende butikkfront-temaene i markedet nå. De er profesjonelle, elegante, moderne og friske. En av de viktigste grunnene til at varene på Shopify ser så bra ut er det faktum at de utnytter autonome designere til å utvikle design.

Shopify-tema - GrenseløstShopify-tema – Grenseløst
Shopify-tema - Debut DefaultShopify-tema – Debut Default

Så mens Shopify lager plattformen eller verktøyet, lar de profesjonelle designere gjøre planene sine. Dette betyr også at selv om du får noen temaer gratis, er mange premium som du kan kjøpe fra $ 100 til $ 180.

Se flere nettbutikkmaler av Shopify

BigCommerce butikkområder

BigCommerce har derimot forbedret seg mye i det siste da de fokuserer mer på å utvikle profesjonelle og attraktive butikkfronter for kundene. Tidligere var den dårlige kvaliteten på designene deres en ulempe, men de begynner å ta igjen Shopify-temaer. BigCommerce tilbyr deg gratis og premium temaer som varierer fra $ 145 til $ 235.

Bigcommerce-tema - Hjørnestein fetBigcommerce-tema – Hjørnestein fet
BigCommerce-tema - Fortune HighlightBigCommerce-tema – Fortune Highlight

Både Shopify og BigCommerce tilbyr deg gratis temaer og betalte temaer som er mobile responsive. Shopify tilbyr deg 10 gratis utgaver og 62 premiumemner, mens BigCommerce gir deg 10 gratis temaer og 127 premiumemner.

Se flere nettbutikkmaler av BigCommerce

Dommen: Shopify vinner

Selv om BigCommerce har flere temaer sammenlignet med Shopify, gjør temautformingen Shopify til et kutt ovenfor. Shopify-temaer er svært tilpassbare. Med et unikt sett med alternativer, kan du tilpasse temaet med et sett med parametere.

2. Hvilken plattform tilbyr bedre butikkbygger?

Shopify butikkbygger

Shopify gir deg alle de grunnleggende verktøyene for å opprette en fungerende nettbutikk. Avanserte verktøy som produktomtaler, kundeønskeliste, produktforslag osv., Må imidlertid legges til i butikken din via App Store. Noen verktøy er gratis, og noen blir betalt, og disse verktøyene blir betalt fordi outsourcede utviklere lager dem.

Shopify inviterer utviklerne til å konsolidere verktøyene sine i plattformen slik at deres klienter kan bruke disse verktøyene uten å gjøre noe av kodearbeidet. Så de ekstra pengene du betaler går stort sett til disse eksterne utviklerne. Ikke alle disse verktøyene er nødvendige, men hvis du vil utvide butikken din, kan det hende du trenger dem.

Shopify butikkbygger – Dette er stedet hvor du administrerer og sporer nettbutikken din. Fra prøvebutikken over kan du se, Shopify har en liste over funksjoner der du raskt kan lansere nettbutikken din.

BigCommerce butikkbygger

BigCommerce mulig har en av de mest uttømmende samling av verktøy blant alle de ledende nettstedbyggere for en e-handelsbutikk. De tilbyr deg verktøy som allerede er lagt til i sin månedlige plan.

Hvis du trenger flere verktøy, er BigCommerce App Store der du kan finne de avanserte verktøyene som er laget av eksterne utviklere – som Shopify. Dette er nyttig siden du ikke vet hvilke ekstra verktøy du kan trenge når bedriften starter.

BigCommerce butikkbyggerBigCommerce butikkbygger – Du kan få tilgang til de fleste av BigCommerce-funksjonene selv om du har en prøveplan. Klikk på hver seksjon for å gå et skritt videre i innstillingene.

Dommen: Slips

Det kommer virkelig an på hvordan du vil at virksomheten skal vokse. Begge byggherrer har verktøy som er nyttige i forskjellige faser av en virksomhet, så dommen er litt forvirret her.

3. Hvem har bedre kundesupport?

Både BigCommerce og Shopify tilbyr deg kundestøtte døgnet rundt gjennom forskjellige kanaler – live chat, telefon og e-post. I utgangspunktet, hvis du har spørsmål eller problemer, selv ved midnatt, kan du alltid benytte deg av teknisk support fra begge plattformene.

Det er også et samfunnsforum på Shopify og BigCommerce hvor du kan legge ut spørsmål og løsninger for andre brukere. Du kan til og med bruke denne metoden for å nå ut til supportteamene deres. Siden dette er en offentlig kanal, er behandlingstid fra støttemedlemmer vanligvis raskere.

shopify hjelpesenterShopify hjelpesenter (besøk)
BigCommerce hjelpesenter (besøk)

En hovedfordel med forumet er at du kan se på hva andre kunder (bedriftseiere som deg) gjør, problemene eller spørsmålene de har, og også noen nyttige løsninger de kan ha. Du kan til og med hente nyttige tips hvis du bruker nok tid på slike fora.

Dommen: Slips

Selv om det er uavgjort, lener jeg meg mer mot Shopify her på grunn av fellesskapet det har samlet seg gjennom årene. For nybegynnere kan Shopify være det bedre stedet å starte, ettersom de tilbyr omfattende dokumentasjon for selvhjelp sammenlignet med BigCommerce. Jeg kunne finne løsninger på problemene mine ved å besøke deres online brukerstøtte.

4. Hvem har et større talent basseng?

Shopify har en markedsplass for eksperter du kan ansette (valgfritt). Disse fagfolkene kan hjelpe deg med å ta butikken til et annet nivå, samtidig som de gir deg friheten til å ta hensyn til andre funksjoner i virksomheten din. Disse fagfolkene inkluderer utviklere, designere, markedsførere, butikkoppsett og fotografer. Shopify lister til og med deres eksperter geografisk for at du kan ansette assistanse enkelt.

Selv om du fremdeles kan få eksperter som kan hjelpe deg med å lage butikken din på BigCommerce, er ekspertene færre sammenlignet med Shopify. Så det er den minste vanskeligere å finne den rette eksperten på BigCommerce, spesielt hvis du vil ha noen som bor i nærheten av deg.

Shopify har et større basseng med fagfolk, og økosystemet ser mer avansert ut.

Fra dette synspunktet ser Shopifys økosystem for støtte mer avansert ut, men ansettelseshjelp er ikke en umiddelbar bekymring når du fortsatt starter. Å ansette hjelp er bare noe du bør tenke på når ting blir for mye for deg å ta vare på.

Dommen: Shopify vinner

Vinneren går til Shopify. Det er bare lettere å finne eksperter i Shopify i noe land enn BigCommerce.

5. Hvilken plattform har flere apper du kan legge til?

Når bedriften utvides, kan de innebygde funksjonene sannsynligvis ikke tilfredsstille dine behov. Du trenger flere verktøy for å utvide virksomheten din. Det er avanserte verktøy fra både Shopify og Bigcommerce app store for å utvide butikkens funksjonalitet.

Shopify-apper

Shopify app for fraktHandle apper for levering og oppfyllelse

Shopify tilbyr akkurat nå mer enn 1500 apper i butikken deres. Disse appene kan hjelpe deg med markedsføring og salg, integrering av sosiale medier, automatisere eller vedlikeholde ledelsesoppgaver relatert til rapportering, bokføring, kundesupport, frakt, oppfyllelse, inventar osv..

BigCommerce Apps Market

Bigcommerce-apperBigCommerce-app-markedet

Når det gjelder BigCommerce, er det bare 250 apper sammenlignet med Shopify 1500. Dette innebærer imidlertid ikke at BigCommerce er sekundær for Shopify, siden BigCommerce allerede legger til mange verktøy i sin grunnleggende plan (for eksempel sanntidsforsendelsessitater, profesjonelle rapporteringsverktøy, produktvurdering og anmeldelser, osv.). Men det innebærer at utviklernes økosystem i Shopify er mer omfattende enn BigCommerce.

Som sagt for segmentet ovenfor, det er nyttig å ha flere apper når du tenker langsiktig.

Dommen: Shopify vinner

Dommen er åpenbart Shopify igjen. Jeg velger Shopify ikke bare på grunn av antall apper, men de store utviklernes økosystem det har bygget. Du vet at det alltid er utviklere der ute for å bygge den neste funksjonen du trenger.

6. Hvilken plattform er mer populær?

Akkurat nå har Shopify mer enn 2,4 millioner brukere, inkludert historiske data, og har behandlet transaksjoner verdt mer enn 41 milliarder dollar. De tilbyr mer enn 70 tiltalende temaer på butikken som du kan velge mellom, har 1500 apper og et stort fellesskap. Bare på denne statistikken kan du se at Shopify er den mer populære.

Hvis du sjekker ut Google Trends for eCommerce-butikkbyggere, blir Shopify funnet opp av folk mye på søkemotorer sammenlignet med BigCommerce.

I følge statistikken BigCommerce registrerte mer enn 159 000 kunder med historiske data inkludert og har behandlet transaksjoner verdt 17 milliarder dollar. De tilbyr 130 temaer og 250 apper og har et mindre fellesskap av eksperter.

Vær oppmerksom på at denne statistikken er på et grunnlag av ekstremt høye nivåer, og det betyr ikke sikkert at Shopify er mer fordelaktig enn BigCommerce.

Dommen: Shopify vinner

Selv om det kan virke som en urettferdig dom, spesielt når BigCommerce hadde en senere start enn Shopify, velger jeg fortsatt sistnevnte fordi når det gjelder å ta beslutninger, velger vi vanligvis de mer populære alternativene, ikke sant?

7. BigCommerce vs Shopify: Prisene

Det er normen i teknologibransjen at du får mer ressurser hver gang du oppgraderer til en høyere plan. Denne praksisen gjelder både BigCommerce og Shopify. Med den høyere planen, vil du få mer forbedrede funksjoner og lavere gebyr.

Shopify planer med et øyeblikk

 • Basic Shopify – $ 29 / mo
 • Shopify – $ 79 / mo
 • Advance Shopify – $ 299 / mo
 • Shopify Lite – $ 9 / mo (selg på sosiale medier eller nettsted)
Shopify planer / priser
Grunnleggende Shopify
Shopify
Avansert Shopify
Månedlig pris$ 29 / mo$ 79 / mo$ 299 / mo
Personalregnskap2515
Produkterubegrensetubegrensetubegrenset
Kredittkortavgift2,9% + $ 0,302,6% + $ 0,302,4% + $ 0,30
Transaksjonsgebyrer / tredjeparts gateway2%1%0,5%
Shopify betalinger0%0%0%
Flere salgskanalerJaJaJa
GavekortJaJa
Forlatt vogngjenopprettingJaJaJa
Gratis SSL-sertifikatJaJaJa
Shopify POS-appJaJaJa
Bedrageri-analyseJaJaJa
Profesjonelle rapporterJaJa
24/7 supportJaJaJa

Besøk Shopify

BigCommerce planlegger med et øyeblikk

 • Standard – $ 29,95 / mo
 • Pluss– $ 79,95 / mo
 • Pro – $ 249,95 / mo
BigCommerce planer / priser
Standard
I tillegg til
Pro
Månedlig pris$ 29,95 / mo$ 79,95 / mo249,95 dollar / mo
Personalregnskapubegrensetubegrensetubegrenset
Produkterubegrensetubegrensetubegrenset
Salg terskel per årOpptil $ 50 000Opptil $ 150 000Opp til $ 400 000
Kredittkortavgift2,9% + $ 0,302,5% + $ 0,302,2% + $ 0,30
Ingen transaksjonsgebyr0%0%0%
Flere salgskanalerJaJaJa
Google ShoppingJaJaJa
GavekortJaJaJa
Forlatt vognsparerJaJa
Gratis HTTP-er og dedikert SSLJaJaJa
Kundegrupper og segmenteringJaJaJa
Profesjonelle rapporteringsverktøyJaJaJa
24/7 supportJaJaJa

Besøk BigCommerce

Én ting verdt å merke seg, BigCommerce tar ikke betalt for transaksjoner på tvers av alle planer. Hvilket betyr at du ikke trenger å betale et gebyr eller provisjon til BigCommerce når kunden din betaler via PayPal. På den annen side, hvis du vil ha 0% transaksjonsgebyr i Shopify, må du benytte deg av Shopify-betaling.

Dommen: Shopify vinner

Selv om begge hadde prispoeng som kan justeres etter budsjetter, foretrekker jeg Shopify her. Når det gjelder verdi for pengene, får du mer fra Shopify for det samme beløpet som er betalt.

BigCommerce vs Shopify: Hvilket er riktig for deg?

Shopify gir deg mer tiltalende temaer som er mobile-klare. De har også en stor app-butikk som du kan bruke for å forbedre butikkens funksjonalitet, og de har flere eksperter i samfunnet enn andre steder. Shopifys betalte brukere er 15 ganger mer enn for BigCommerce, som forteller at de er mer populære. Det er også tydelig at Shopify flere apputviklere, temagere og fagpersoner som kan hjelpe deg, hvis du velger Shopify.

Verktøy fra BigCommerce er litt mer uttømmende enn Shopify. Selv om BigCommerce har en utmerket samling av temaer, er Shopifys design bedre. Dessuten er ikke alle temaene fra BigCommerce mobilklare. Det er 250 apper du kan velge fra BigCommerces app store og har et begrenset utvalg av eksperter. Selv om de har færre brukere, er det viktig å merke seg at Shopify begynte tidligere (2004) enn BigCommerce (2009). Til sammen innser vi at Shopify utvider brukerbasen raskere enn BigCommerce.

Lære mer

 • Klikk her for å utforske BigCommerce online
 • Klikk her for å utforske Shopify online

Konklusjon

For å sette sammen alt er begge plattformer populære leverandører av e-handelsløsninger. Begge er kompetente og har et stort utvalg av verktøy som hjelper deg med å utvide virksomheten. Selv om Shopify ser mer attraktiv ut enn BigCommerce, og siden det ikke er noe definitivt svar, anbefaler vi at du tester dem begge ut.

Hvordan begynne med Shopify?

Det er greit å ha en risikofri tankegang. Ingen er klare til å investere i noe før de prøver det. Derfor tilbyr Shopify en 14-dagers prøveperiode. Det er helt gratis å bruke, og du trenger ikke en gang å fylle ut kredittkortinformasjonen din.

Klikk her for å registrere deg for en gratis konto hos Shopify.

Shopify RegistreringssideTrinn 1 – Angi e-postadresse og butikknavn for å starte din gratis prøveversjon fra Shopify.
Shopify Registrer degTrinn 2 – Skriv inn personlige og lagre detaljer.

Hvordan begynne med BigCommerce?

BigCommerce tilbyr en 15-dagers risikofri prøve for å oppleve plattformen selv. Det kreves ingen kredittkortdetaljer. Så du kan være veldig sikker på at det ikke belaster deg hvis du bestemte deg for ikke å fortsette etter 15 dager.

Klikk her for å registrere deg for en gratis konto hos BigCommerce.

Bigcommerce-registreringTrinn 1 – Angi e-postadresse for å starte BigCommerce-prøveperioden.
Bigcommerce-butikkenTrinn 2 – Legg inn butikknavn (du kan endre dette senere) og annen påloggingsinformasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map