Najboljših 10 najboljših registratorjev domene 2020 [Namig: # 2 je noro poceni]

4

Osnovne potrebe za spletno gostovanje so spletno gostovanje in ime domene. Ta seznam najboljših ponudnikov spletnega gostovanja vam pomaga, da v proračunu izberete kakovostne storitve gostovanja glede na vaše potrebe.


Torej ste se odločili, da začnete blog ali spletno mesto in iščete najboljšega registra registra domene?
Brez dvoma so na voljo številni registratorji domen, toda kateri je zanesljiv in zanesljiv? Torej se odločimo, da bomo ta seznam pripravili ob upoštevanju spodnjih dejavnikov;

Hitra navigacija

Dejavniki, ki jih je treba upoštevati pred izbiro registratorja domene

 • Akreditacija ICANN: Registrarji bi morali biti ICANN (Mednarodna korporacija za dodeljena imena in številke) akreditirana. Ta organizacija upravlja z vsemi domenami, ki ste jih kupili od podjetja. Torej, obvezno bi moralo biti registrar akreditiran pri ICANN.
 • Podporne storitve: Še ena zelo pomembna stvar, ki jo morate preveriti v registru domene, ali ponuja storitve podpore 24/7? In kakšni so njihovi kanali za pomoč strankam? (Preveriti je treba, ali nudijo tehnično podporo prek Live Chat, Ticketing, podporo po e-pošti in telefonski klic)
 • Ugled: Kakšen ugled imajo? So na splošno dobro znano podjetje? Prevara družba ne samo zapravlja svoj denar, ampak tudi škoduje vašemu podjetju / bloggingu. Zato je zelo pomembno izbrati podjetje, ki nudi dober ugled in verodostojnost.
 • Freebies: Ponudba brezplačnih ponudb je odličen način za privabljanje strank. Po našem mnenju so zastonj dobri, vendar bi morali biti dragoceni, ker nihče ne želi sranje, kajne? Obstaja nekaj podjetij, ki ponujajo brezplačno zasebnost domene.
 • Prenos domene: včasih lahko zaradi nekaterih razlogov, kot so visoke stopnje obnavljanja, prenesete svoje ime domene na drugega registrarja. Pred izbiro katerega koli podjetja, ki prodaja domeno, morate preveriti, kakšne so njihove pristojbine za prenos. Najboljši registracijski domeni običajno ne zahtevajo nobenih pristojbin, kot sta NameCheap in GoDaddy.
 • Varnost: Registrar bi moral biti zanesljiv glede varnosti in razpoložljivosti. Preverite, ali zaupajo obstoječim uporabnikom? Z lahkoto najdete ocene uporabnikov o katerem koli registratorju domen.
 • Nadzorna plošča: To je eden najpomembnejših dejavnikov pri izbiri registrarja domene. Preprosta uporaba nadzorne plošče olajša nastavitev domene in tako prihrani veliko vašega časa, ki ga lahko uporabite pri drugih pomembnih stvareh. Jasno, gladko in hitro nadzorno ploščo je zelo enostavno za krmarjenje.
 • Pristojbe za obnovo: Spletne družbe, kot so spletno gostovanje in ponudniki domenskih imen, novim kupcem običajno ponudijo velik popust ob prvem nakupu. In nekateri med obnavljanjem zahtevajo več kot običajne pristojbine. Torej morate preveriti pogoje obnavljanja in pristojbine, da se izognete višjim stopnjam obnavljanja.

Nekatera podjetja ponujajo izključno registracijo domenskih imen, večina podjetij pa ponuja tako domene kot spletno gostovanje. Prednosti, ki jih dobite pri nakupu spletnih izdelkov (domene in gostovanja) pri istem ponudniku, je, da vam jih ni treba navajati (Spreminjanje nastavitev DNS) in večino časa dobite brezplačno ime domene z naročnino načrta gostovanja. Ne kažejte, da je usmerjanje domene s spletnim gostovanjem težavna naloga. Samo prosite svojega registrarja, naj to stori za vas, z veseljem vam bodo pomagali.

Če menimo, da denar v vašem primeru ni pomemben, je naročilo obeh storitev istega podjetja v redu. Če pa se želite znebiti višjih obnov, potem kupite domensko ime in spletno gostovanje pri različnih podjetjih.

Zakaj?

Ker po naših izkušnjah ponudniki spletnega gostovanja zahtevajo višjo ceno obnove domenskih imen in tudi paket gostovanja. Z izbiro podjetja, ki je osnovna dejavnost prodaje domenskih imen, lahko prihranite pomemben denar. Na primer; Če želite obnoviti ime domene s programom BlueHost, morate plačati približno 15 USD na leto, vendar NameCheap zahteva le 10,69 USD / leto.

Zdaj pa se pogovorimo o najbolj zanesljivih in najboljših registratorjih domen za nakup imen domen.

Top 10 najboljših registratorjev domen 2020 za zanesljive in kakovostne storitve

Po poglobljeni analizi in primerjavi cen ter funkcij smo prišli do naslednjega seznama najboljših registratorjev domen?

1. NameCheap

namecheap top registrator domene

NameCheap stoji med najcenejšimi ponudniki storitev domene in gostovanja. Imeti domeno z njimi je bila prijetna izkušnja. Podjetje je začelo leta 2001 hitro raste in zdaj je pod njihovim upravljanjem več kot 7 milijonov domen. V preteklosti, ko se pojavljata SOPA in PIPA (računi proti uporabniški svobodi), NameCheap zagovarja širšo javnost. To je res lepo. Сігналы абмеркавання

Kjer večina podjetij privabi svoje kupce z nizko uvodno ceno, NameCheap ponuja tudi nekaj ekskluzivnih uvodnih cen za nakup domenskih imen in načrte spletnega gostovanja z poceni obnovitvami.

Že za 10,69 $ lahko kupite domeno .Com z enoletno BREZPLAČNO naročnino na WhoisGuard. Ko se domena izteče, jo lahko obnovite, kar stane le 10,69 USD. WhoisGuard lahko obnovite tudi za 2,88 USD.

Ker se primeri vdorov iz dneva v dan povečujejo, je potrebno, da vsako podjetje, ki deluje na spletu, podatke svojih strank zavaruje s SSL certifikatom. Za to NameCheap ponudite certifikat PositiveSSL v vrednosti 9,00 USD / leto.

Skupaj z vsemi temi NameCheap ponuja tudi rešitve za spletno gostovanje. Najosnovnejši načrt gostovanja stane le 9,88 USD / leto, kjer lahko gostite 3 spletne strani. Podjetje ima več podatkovnih centrov za zagotavljanje zanesljivega spletnega gostovanja. Izberete lahko podatkovni center ZDA ali podatkovni center Združenega kraljestva. Ne samo to, ponujajo gostiteljske strežnike na ravni podjetij s ponudbo gostovanja SSD. Poleg tega lahko začnete tudi svoje lastno podjetje za gostovanje, tako da odprete račun prodajalca pri njih.

NameCheap ponuja storitve tehnične podpore prek skupnih kanalov, kot so Vstopnice, e-poštni naslovi in ​​Live Chat. In brez oklevanja lahko rečemo, da so na voljo vsakič, ko jih kontaktiramo preko Live Chat-a. Rešitve lahko najdete tudi prek velike zaloge znanja. Telefonske podpore ni. Ali želite kupiti gostovanje ali ne, vendar je po naših izkušnjah NameCheap najboljši registrator domene. Priporočamo ga brez dvoma.

Obiščite NameCheap

2. iPage

ipage

Tu je še en registrator domene, ki strankam služi od leta 1998. Poleg tega je na njihovih strežnikih gostovalo več kot milijon spletnih strani. Po našem mnenju ponujajo veliko storitev gostovanja za uporabnike, ki potrebujejo gostovanje po zelo poceni cenah. Večino časa je na voljo z obilnimi popusti, ki zelo znižujejo cene. iPage upravlja EIG; vplivna poslovna skupina.

Torej, če želite izključno kupiti ime domene, potem bo to stalo 8,99 USD / leto. Če želite omogočiti zasebnost domene, morate plačati 9,99 USD / leto posebej.

Ob nakupu načrta spletnega gostovanja dobite BREZPLAČNO ime domene in vas stane le 24 dolarjev na leto. Ni super cenejše? In imate dovoljenje za namestitev neomejenih spletnih mest. Če ne zadovoljite njihove kakovosti storitev, prosimo, da v 30 dneh zahtevate vračilo. Vaš denar bodo vrnili brez kakršnega koli vprašanja.

Podjetje ponuja veliko brezplačnih ponudb, kot so Sitelock, varnostna orodja, 1 GB shranjevanje v oblaku in ustvarjalec spletnih mest itd. Družba brezplačno da tudi posojila za 200 USD, kar je super za oglaševanje vaših novo ustanovljenih spletnih mest v Googlu in Bing oglaševanju..

Imena domen imajo čisto nadzorno ploščo, ki omogoča enostavno upravljanje. Zato ne skrbite, če imate ponudnike gostovanja in domen. Lahko jih razmnožite. Podjetje ponuja tudi razširljive možnosti, kot so VPS in namenski gostovalni načrti. Odlična izbira je, če želite gostovati v majhnih projektih in z majhnim proračunom.

Ko gre za podporo strankam, nam lahko pomagate. Ne glede na to, kakšen je dan in od kod pripadaš. Pokličite jih ali odprite klepet v živo za hitro pomoč. Vozovnico oddate tudi, če se vam ne mudi. iPage vzdržuje center za pomoč z ogromnimi koristnimi informacijami, povezanimi s spletnim gostovanjem, domenami, oblikovanjem vodnikov za upravljanje spletnih strani in računov.

Obiščite iPage

3. G oDadd y

godaddy največji registrator domene

To podjetje je bilo ustanovljeno leta 1997 in je leta 1999 nastalo ime GoDaddy. Z več kot 5000 zaposlenimi in 14+ milijoni strank lahko uganite, kako veliki in profesionalni so? GoDaddy znan kot največji registrator domene. In da, saj je približno 63 milijonov domen pod njihovim upravljanjem. Ponujajo veliko različnih spletnih izdelkov, ki so povezani z domenami, gostovanjem, e-poštnimi sporočili, varnostjo in spletnim trženjem itd.

GoDaddy ima zelo široko paleto razširitev domen. Domena .com je na voljo le za 2,99 USD za prvo leto. Če želite, da zaščita zasebnosti skriva vaše pomembne podatke, kot so ime, e-poštni naslovi, fizični naslov in telefonska številka itd., Morate plačati 7,99 USD na leto. Ko gre za obnovo, boste morda šokirani, ko boste videli, da morate plačati 14,99 USD. Višji je od NameCheap-a.

Zaradi varnosti ponujajo SSL certifikate, začne se od 55,99 USD / leto. To je resnično več kot v mnogih drugih podjetjih, poceni SSL lahko kupite od drugih gostiteljev. Po drugi strani pa ponujajo tudi storitve gostovanja, ki se začnejo že od 3,99 USD / mesec.

Na zelo osnovnem načrtu (Gospodarstvo) boste dobili 1 brezplačno domeno. Gosti lahko eno spletno mesto in shrani veliko količino podatkov (100 GB prostora za shranjevanje). Poleg tega ni dovoljeno omejiti števila dovoljenih obiskovalcev / mesec. Brez dvoma je GoDaddy eden najboljših registratorjev domen, toda za spletno gostovanje ga zaradi nizko kakovostnih storitev nikoli ne priporočamo. Priporočamo, da sledite top 10 najboljšim ponudnikom spletnih gostovanj.

Ne glede na to, ali gre za domeno ali spletno gostovanje, je podpora strankam vedno najpomembnejši dejavnik, ki ga morate upoštevati. Čeprav v primeru domene registratorja ne potrebujete veliko, je vsekakor zelo pomemben dejavnik. Nekateri podporni kanali so na voljo 24 ur dnevno kot telefon in e-poštna sporočila. Klepet v živo je na voljo samo v določenih urah. Tako kot v primeru domen tudi kupec ni potreboval podpornih storitev zelo pogosto, zato bo v redu. Ali pa je predlog, da so njihove storitve veliko za nakup imena domene.

Obiščite GoDaddy

4. BlueHost

bluehost poceni registrator domene

BlueHost ne potrebuje predstavitve, skoraj vsi vedo svoje ime. Ni važno, ali ste bloger ali razvijalec ali potrebujete njihove storitve za spletno mesto za e-trgovino, ki zadovoljujejo vse vrste uporabnikov. Strankam začnejo služiti od leta 2003. Priporočamo jih ne samo mi in najboljši blogerji, ampak ga priporoča tudi WordPress.org. Torej, če želite zgraditi spletno mesto z WordPress platformo, bi bil BlueHost odlična izbira za zanesljive storitve gostovanja.

Ko kupite spletno gostovanje pri njih, BlueHost ponuja brezplačno ime domene. Torej, če iščete najvišjega registra registra domene, potem boste seveda morali spletno gostovanje, če želite spletno povezati. Zakaj torej zapraviti dodaten peni za registracijo domene, ko lahko dobite BREZPLAČNO. Torej, ne zapravljajte priložnosti in na enem mestu zgrabite brezplačno domeno s poceni gostovanjem. Podjetje ponuja različne storitve gostovanja, kot so skupne storitve, storitve v oblaku, namenske storitve, WooCommerce in Upravljani WordPress itd.

Pod njihovim upravljanjem gostuje več kot 2 milijona spletnih mest in iz dneva v dan narašča. Lahko kupite 1 spletno mesto in shranite do 50 GB podatkov in 5 e-poštnih računov z nakupom osnovnega načrta. Ponujajo cPanel za upravljanje, ki je tradicionalna programska oprema za upravljanje vašega računa za gostovanje.

Če si lahko privoščite, poskusite izbrati načrt “Plus”, ki je dobro opremljen paket in dovolite neomejeno število strani. Načrt vključuje tudi neomejeno shranjevanje, pasovno širino, račune e-poštnih sporočil in brezplačne kredite za iskalnike v višini 200 USD.

Vsi načrti imajo vgrajeno možnost CDN, ki za aktiviranje storitve potrebuje nekaj klopov. CDN je odlična storitev za hitro nalaganje spletnega mesta. BlueHost omogoča takojšnjo pomoč strankam. Za to je vedno na voljo klepet v živo. Poleg tega podjetje vzdržuje tudi sistem vozovnic in telefonsko številko. Če torej želite začeti poklicno, je BlueHost zanesljiv ponudnik tako za domenska imena kot za gostovanje.

Obiščite BlueHost

5. InMotion

najboljše gostovanje in domena z inmotionom

InMotion je zaradi izjemnih podpornih storitev in bogatih načrtov eden izmed odličnih ponudnikov gostovanja. Pogosto opazite, da večina gostujočih podjetij zagotavlja klepet v živo, telefon, vstopnice in e-poštna sporočila za pomoč svojim strankam. Toda prizadevna ekipa InMotion nadaljuje in vzdržuje Skype linijo. Ne glede na kanal, ki ga želite uporabiti, so na voljo ves dan. Prav tako se lahko naučite sami, tako da iščete informacije iz baze znanja, ki jo vzdržujete na njihovem spletnem mestu.

Ko gre za storitve domen, ponujajo domeno v 14,99 USD na leto. Če želite skriti svoje osebne podatke, se naročite na WHOIS zasebnost, ki stane samo 9,99 USD. Da, nekatera podjetja ponujajo domeno po nizkih cenah, vendar je InMotion zelo zaupljiv in dobro znan ponudnik gostovanja WordPress. Imajo tudi A + oceno BBB.

Podjetje ponuja tudi široko paleto možnosti gostovanja. Načrti gostovanja InMotion so pogosto na voljo s popusti in s pomočjo naše EKSKLUZIVNE povezave lahko prihranite do 43% popusta na poslovnem načrtu.

Zelo osnovni načrt, imenovan »Zaženi«, kjer lahko gostite 2 domeni, kar je kot nalašč za omejene proračunske uporabnike. Ta pogodba vključuje vse bistvene funkcije, kot so namestitveni program CMS z enim klikom, največja hitrostna cona, svoboda odprtokodnih platform in varnostno kopiranje podatkov itd. Poleg tega za oglaševanje na spletnem mestu ponujajo vse načrte, vključno z 250 USD oglaševalskim kreditom.

Druga impresivna lastnost je varno vračanje nazaj. Če se novejša različica aplikacije ni ustrezno odzvala in je pokazala nestabilno vedenje, vam lahko s to funkcijo varno prestavite nazaj na prejšnjo različico.

InMotion je naredil tudi poseben načrt za uporabnike WordPressa. Če torej radi uporabljate WordPress kot mi, je odlična izbira gostovanja WordPress, ki vključuje vnaprej nameščen WordPress. Poleg tega je na voljo po isti ceni kot deljeno gostovanje. Podjetje je zelo prepričano v kakovost svojih storitev in zato zagotavlja 90-dnevno garancijo vračila denarja. Zdi se, da gre za skupno naložbo brez tveganja. Zagotovo so njihove storitve precejšnje, zato kupite načrt gostovanja in pridobite eno brezplačno domeno.

Obiščite gostovanje InMotion

6. 1 a n1

1 in 1 nizka uvodna področja

Iščete poceni gostovanje in registrator domen WordPress z nizkimi uvodnimi cenami; tu je 1and1, odličen registrator domene z gostinskimi rešitvami. Na voljo je na tone razširitev domen in lahko celo izberete glede na svojo nišo ali posel, kot je .restaurant.

Ponujajo brezplačne razširitve domen, kot so “.info” in “.website” itd. In če potrebujete domeno “.com”, potem prvo leto zaračunajo le 0,99 USD. Podjetje ponuja več funkcij skupaj z domeno .com, vključno z enim brezplačnim računom e-pošte, dodatkom WhoIs in zaklepanjem domene itd..

Ne samo v domenah, temveč tudi v široki kategoriji izdelkov. Ti izdelki so povezani s spletnim gostovanjem, oblikovalcem spletnih strani in predlog, e-trgovino, trženjem in izdelki MS itd. Izberete lahko gostovanje z ustvarjalcem spletnih strani in oblikujete svojo predlogo ali gostovanje na osnovi cPanela. Osnovni načrt “Neomejeno”, ki ponuja veliko virov. V enem samem računu lahko gostite neomejene domene, saj vključuje neomejeno shranjevanje. Ta načrt vključuje tudi SSL potrdilo.

Na "Neomejeno" načrt, lahko ustvarite 20 baz podatkov. V načrt je vključena tudi 1 brezplačna domena. Torej, če ste se odločili, da od njih kupite gostovanje, potem domene ni treba kupiti, saj ponujajo brezplačno domeno tudi z zelo osnovnim načrtom. Iskreno, njihovega gostovanja ne priporočamo večjim projektom. Lahko pa gostite majhne projekte z manjšim številom obiskovalcev. Poleg tega zagotavljajo 40-dnevno obdobje vračila.

Podjetje trdi, da ponuja storitve podpore 24/7. Toda razen telefonskega klica ni nobenega podpornega kanala. Da, telefonski klic je hiter način za interakcijo. Toda ljudem, ki morda niso dobri v angleškem govoru ali zunaj ZDA, je težava pri pomoči. Zato ne pozabite, preden se prijavite v njihove storitve. 1and1 je prav tako ohranil nabor uporabnih člankov, povezanih s spletnim gostovanjem, domenskimi imeni, SSL in e-poštnimi storitvami itd..

Obiščite 1 in 1

7. HostGator

registrator najboljših domen hostgator 2019

Od leta 2002 si HostGator ne vzame preveč časa in se je hitro uveljavil kot eden najboljših ponudnikov spletnega gostovanja. Zdaj gostijo več kot 8000k domen. Registracija domene s HostGatorjem je zelo preprosta. Namesto da bi bombardirali prodajne ponudbe, je postopek zelo preprost, kupec pa ve, kaj namerava kupiti. Lastno domeno boste dobili v roku 13 dolarjev. Prav tako podpirajo zaklepanje domene, da se prepreči nepooblaščen prenos. Zasebnost domene je na voljo po razmeroma nizki ceni v primerjavi z mnogimi drugimi podjetji.

Izkušamo njihovo skupno gostovanje in ga še vedno uporabljamo, super so. Pred kratkim smo se prijavili za storitev WordPress, ki je neverjetno hitra in gladka. Na voljo so 3 skupni načrti gostovanja. Dobili boste neomejeno pasovno širino, baze podatkov MySQL in e-poštne račune. Na voljo so tudi številne skripte, ki jih lahko brez težav namestite. HostGator ponuja 100 USD Googlovega in 100 USD Bing tržnega kredita. Tu ne pozabite, da za Google najprej morate porabiti 25 USD, če želite izkoristiti teh 100 USD.

HostGator ponuja 45-dnevno politiko vračila. Dolgo je obdobje in dovolj za testiranje storitev. Poleg tega je tudi nad industrijskim obdobjem. Poleg deljenega gostovanja obstajajo tudi druge vrste gostovanja po razmeroma nizkih cenah, kot so Cloud, VPS in namensko itd.

Poleg tega za zaščito spletnega mesta potrebujete varnostno kopijo podatkov, tako podjetje ponuja CodeGuard storitve, ki stanejo 1,67 USD na mesec. Na splošno ponujajo dragoceno gostovanje z 99,9-odstotno garancijo za produkcijo, 45-dnevno politiko vračila, namestitev z enim klikom, predloge spletnih strani. Ali ni popoln za samo 3,95 USD na mesec?

Podpora je na voljo 24/7/365 z brezplačno številko. Obstaja tudi sistem za klepet in vstopnice v živo za lažjo uporabo strank. Za vizualno pomoč ponujajo brezplačen dostop do ton video vadnic. Poleg tega ta poceni registrator domene in gostiteljsko podjetje prav tako oblikujejo forum, na katerem lahko komunicirate z drugimi člani. Torej, če potrebujete vse rešitve na enem mestu, potem so najboljša možnost.

Obiščite HostGator

8. Registrirajte se

register.com najboljši registrator 2019

Register.com je eden najstarejših ponudnikov spletnih storitev in najboljši registrator domen. V industriji so od leta 1994. Zdaj je približno 2 milijona domen pod njihovim vodstvom in stotine tisoč zadovoljnih strank, ki ga uporabljajo. Zato smo jih imenovali kot enega najboljših registratorjev domen.

Podjetje ponuja skoraj 50 različnih izdelkov, vključno z domeno, gostovanjem, trženjem e-pošte in SSL itd. Itd. Postopek nakazila je tako preprost, samo vnesite želeno ime spletnega mesta in kliknite dodaj v košarico in nato izpolnite podatke o plačilu. In je končano. Zdaj bodo takoj pripravili vaše ime domene. Večerja je enostavno.

Trenutno so razširitve .com in .net na voljo le za 0,50 USD. Precej poceni kaj! Presenečeni boste, ko boste videli, da bodo za obnovo domene že naslednje leto zaračunali 35 dolarjev. Torej, če potrebujete domeno za eno leto, potem register.com je super. Naslednji trik, ki ga lahko uporabite, je, da kupite domeno in ko bo potekel, jo nato prenesite na drugega poceni registratorja domene, kot je NameCheap. Na ta način lahko izkoristite njihov promocijski popust in se tudi rešite pred visokimi podaljški.

WHOIS zaščito lahko vključite tudi za samo 10 dolarjev. Če ne morete obnoviti domene iz kakršnega koli razloga, jo bodo zavarovali 1 leto. Če želite tudi nekaj premijskega imena, ga lahko brskate po kategorijah in dodate ključno besedo v razdelku o premijskih domenah.

Izdelke, povezane z blogi in e-trgovino, lahko tudi kupite. Če potrebujete samo gostovanje po e-pošti, potem lahko to storite in sami naredite svoj račun po meri. Register.com ponuja bogate funkcije, ki gostijo 300 GB pomnilnika in neomejeno pasovno širino, vendar njihovo gostovanje nismo priporočili. Poleg tega je v njihovem najosnovnejšem načrtu namenilo tudi 20 GB za shranjevanje e-pošte. Na voljo so tako načrti gostovanja, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows in Linux. Ponujajo tudi uvodni paket za samo 1,96 USD / mesečno, vključno z domeno in gostovanjem.

Poleg tega so storitve 24/7 podpore in pogosta vprašanja vedno v veliko pomoč. Izberite telefon in jih pokličite ali pa samo pošljite e-pošto. Vzdrževali so različne linije za gostovanje, prodajo, zaračunavanje in tehnično podporo. Poleg tega lahko za stike uporabite tudi brezplačne telefonske številke v ZDA in Kanadi. Veliko stvari se lahko naučite tudi iz nasvetov in vaj, ki jih delijo z njimi v razdelku baze znanja.

 • Top 10 najboljših storitev spletnega gostovanja leta 2019
 • Najboljši najboljši poceni gostovanje WordPress 2019

Obiščite register

9. DreamHost

Cene najnovejših domen Dreamhost

DreamHost ne ponuja le najboljše rešitve za gostovanje v WordPressu, ampak je znan tudi kot najboljši registrator domene. Ime spletnega mesta prihaja v samo 13,95 USD in enako stopnjo obnavljanja. Nakup domene od DreamHosta vključuje tudi brezplačno zasebnost Domene, da vas zaščiti pred zlonamernimi dejanji. Ustvarite lahko številne poddomene.

Trenutno ponujajo več kot 350 razširitev domen, vključno z .com, informacijami in .org itd. Obstajajo tri možnosti obnove, kot so »samodejno«, »ročno« in »vprašaj me«. Tudi za zaščito domene imate možnost zakleniti svojo domeno, kar prepreči nepooblaščen prenos.

DreamHost ponuja skupno, upravljano WordPress, namensko in VPS gostovanje ter trdi, da gostuje skoraj 1,5 milijona spletnih strani in blogov v upravljanju. Na voljo je skupno gostovanje v višini 7,95 USD z namestitvenim programom z enim klikom, ki omogoča tekočo namestitev skriptov. Za začetek so nekoliko drage, vendar lahko gostite neomejeno spletno mesto, prostor za shranjevanje in pasovno širino. Načrti gostovanja podpirajo šifriranje in s klikom lahko aktivirate SSL / TLS certifikat, ki lahko pomaga pri razvrstitvi iskalnikov..

Podatki, shranjeni na diskih SSD, zmanjšajo čas nalaganja strani in izboljšajo splošno delovanje spletnega mesta. Načrti za gostovanje vključujejo enostavno integracijo CloudFlare z avtomatskim pregledovanjem zlonamerne programske opreme. Edinstvene stvari, ki jih ponujajo, so garancija za vračilo denarja. Morda boste slišali približno 15 dni in 30 dni garancije za vračilo denarja. Toda DreamHost prihaja z 97-dnevnim obdobjem sledenja. To je precej veliko obdobje.

Podjetje ima trenutno lastno skupino za podporo strankam in ponuja prilagojeno nadzorno ploščo za upravljanje funkcij gostovanja. Na njih se lahko obrnete preko primarnih kanalov (e-poštni naslovi, telefon in klepet v živo itd.) Ter tudi prek Twitterja.

Interna podporna ekipa pomeni, da podporno osebje najame od samega podjetja. In ekipa jasno ve, kako pomagati strankam in odpraviti njihove težave. Prav tako se lahko v prostem času veliko naučite iz njihove baze znanja. Ponujajo vrsto dragih storitev, a po našem mnenju so storitve vredne.

Obiščite DreamHost

10. Name.com

poceni in najboljši registrator domene

To podjetje, pooblaščeno za ICANN, začne delovati od leta 2003. Name.com vzdržuje velik katalog izdelkov. Ponujajo spletno gostovanje, e-pošto, domene, SSL, orodje za izdelavo spletnih strani in še veliko več digitalnih izdelkov. Morda niso ponudniki nizkih stroškov, vendar je tukaj na tem seznamu naš cilj opisati najboljše registratorje domen. Niso pa preveč drage, ime lahko kupite za samo 12,99 USD. Ne samo to, če domena, povezana z vašimi ključnimi besedami, ni na voljo, lahko preverite njihove podatke o poteku domene.

Ker je SSL ključnega pomena zlasti za spletna mesta za e-trgovino, je varnostni protokol za varovanje strankinih informacij. Lahko ga enostavno omogočite z nekaj kliki in to bo stalo 8,49 USD na leto. Za zaščito svojih osebnih podatkov boste morda potrebovali WhoisGuard, ki bo stal 4,99 USD. Z porabo le nekaj dolarjev vam zagotavljajo varen način spleta. Postopek je precej preprost in čist, samo poiščite ime, dodajte v košarico in izpolnite podatke o plačilu, ki so v njem.

Oglejmo si malo pregledovanja njihovih storitev gostovanja. V načrtu gostovanja je na voljo brezplačen SSL certifikat in 100 GB pasovne širine. Omogočajo vam ustvarjanje 10 baz podatkov MySQL in shranjevanje 10 GB podatkov na njihove strežnike za 4,99 USD / mesec. ko se naročite vsaj za eno leto. Poleg tega lahko vzpostavite neomejene račune FTP.

Ponujajo tudi možnost prednameščenih skriptov (50+). Druge funkcije vključujejo brezplačno varnostno kopiranje, skeniranje neželene pošte, posredovanje in več kot 100 e-poštnih računov. Tudi vaša naložba je varna v skladu s tridesetdnevno politiko vračila.

Ponujajo tudi SEO in gostovanje povezanih izdelkov. S pomočjo SEO mentorja vam bodo zagotovili ključne informacije konkurentov in predlog za povečanje prepoznavnosti vašega spletnega mesta. Žal ni na voljo namenskega klepeta v živo. Lahko pa se obrnete na njih s pomočjo Facebooka in Twitterja itd. Za več name.com je vzdrževal dobro upravljano bazo znanja. Nismo ljubitelj njihovih gostovalnih storitev, toda za registracijo domene je name.com velika možnost.Сігналы абмеркавання

Obisk imena

Hitri nasveti za pripravo najboljšega imena domene

Če iščete samo ime domene, potem priporočamo NameCheap, ker so njihove cene precej nižje od ostalih in vključujejo tudi različne uporabne brezplačne izdelke. Torej, naredimo to.

Imate v mislih ime in želite kupiti, kaj pa, če ni na voljo? Torej nikoli ni odvisno od enega samega imena. Tu upoštevajte naslednje predloge.

Niša / tema: Kakšna je vaša niša (tema)? Nato razmislite o besedah, povezanih z vašo temo. Na primer, če je vaša tema povezana s hrano, potem je dobro kuhanje, kača itd. Tema Na primer, kaj menite o foodgeek.com in recepeshub.com? Ustrezno ime domene je prvi dober vtis za obiskovalce. Če nimate pojma, potem lahko uporabite generator imen Shopify in BusinessNameGenerator.

Možnosti razširitve: predlagamo, da izberete ime, ki zajema polje. Na primer, če kupite domeno recepthub.com in jo boste v prihodnosti lahko uporabljali tudi za skupno rabo receptov.

Nepomembno: poskusite izbrati ime, ki ga je enostavno napisati. Poleg tega je nepogrešljivo ime tudi zelo potrebno. Ne uporabljajte napačnih črkovanj kot oblačil za oblačila, ker je težko komu to povedati.

Številke: Lahko zmedejo uporabnike in tudi naredijo grdo. Zamislite si ime-012.com. To je težko.

Kratek: ime domene z dolžino od 3 do 4 besed skoraj ni več. In kaj sedaj? Samo poskusite izbrati čim krajše ime. Ime s skoraj 10 do 12 znaki je odlično, kolikor je enostavno govoriti in pisati.

Razširitev: Na voljo je veliko razširitev, na primer .com, .org, .info. Predlagamo, da izberete .com, ker je razširitev, ki se najpogosteje uporablja. Poleg tega, če želite ciljati na občinstvo v določeni državi, kot je Anglija, potem uporabite .uk bi bilo super, ker bodo tudi nekateri iskalniki razvrščali korist.

Namig: poskusite se izogniti preverjanju razpoložljivosti domenskih imen na spletu, ko se takrat ne želite registrirati. Ker so redki primeri, ko podjetje kupi ime, vam ga nato prodajte. Zato izbiramo najbolj cenjena podjetja, vendar si kljub temu želimo, da ste dejavni v tej perspektivi.

Če upoštevate zgornje smernice, lahko dobite odlično ime domene.

Kako kupiti domeno

S seznama lahko izberete katerega koli registrarja domen, saj nam je ljubše NameCheap, da se lažje seznanite s postopkom nakupa domen. Če boste izbrali drugo podjetje, ne skrbite, saj ima skoraj ves registrator domene podoben postopek.

Pojdite na Name poceni in nato zapišite ime domene, ki ga želite kupiti

kako kupiti domeno na imenjaku

Po tem vam bodo pokazali, ali je domena na voljo ali ne. Poleg tega prikažejo tudi številne predloge drugih imen domen z različnimi razširitvami. Zdaj kliknite ikono Dodaj košarico. Oglejte si spodnjo sliko za vizualno pomoč.

dodajte ime domene v košarico

Hkrati lahko na desni strani zaslona vidite tabelo stroškov. Samo kliknite na "Poglej košarico" gumb. Tukaj ne potrebujete ničesar drugega.

cena izbrane domene

Nato boste videli trajanje, za katero želite kupiti ime domene. Trajanje je obdobje, po katerem poteče vaše ime domene. Vse je v višini vašega proračuna in če si lahko privoščite, potem kupite za daljše obdobje. Na primer, naročamo se za 3 leta. Večje trajanje lahko prihrani nekaj denarja.

Možnost samodejne obnove vam da tudi podjetje za samodejno obnovo vaše domene.

Tukaj upoštevajte, da morate za uspešno obnovo shraniti znesek na povezanem bančnem računu; sicer vam pošiljajo različna opozorila.

Omogočamo tudi WhoisGuard, ki je prvo leto brezplačen, v naslednjem pa zaračunajo zelo majhen znesek. Če ga želite obnoviti po enem letu, potem je na voljo tudi možnost samodejne obnove.

WhoisGuard

WhoisGuard je dodatek domene, ki ščiti vaše zasebne podatke, kot so ime, telefonska številka, naslov, e-poštni naslov itd.

Zakaj varovati informacije

Ker če zaščitnega sloja niste omogočili, potem vsi vidijo vaše osebne podatke. Tako bi morali omogočiti, da se zaščiti pred neželeno pošto in hekerji, če si jih lahko privoščite. Vendar upoštevajte, da ni potreben dodatek.

Ko izberete trajanje in druge možnosti, kliknite “Potrdi naročilo".

ime z varovanko zasebnosti

Zdaj vas prosijo, da ustvarite račun. Tako enostavno preprosto izpolnite obvezna polja in to je to. Račun bo pomagal spremljati različne dejavnike, na primer seznam domen in poteče domeno itd.

Po ustvarjanju računa bo pred vami prišla stran s kontaktnimi podatki, ki bo zahtevala, da izpolnite podatke, kot so naslov, mesto, provinca, poštna številka in telefonska številka itd..

Ko izpolnite podrobnosti, kliknite na “Nadaljuj”. Na naslednjih straneh bodo prikazane različne informacije Nič posebnega ni, le poglejte ga in nato nadaljujte.

Naslednja je izbira načina plačila. NameCheap ponuja 3 načine za plačilo nakupov. Izberite način plačila in nato pritisnite »Nadaljuj«.

kako plačati denar za domeno

Po tem boste na desni strani videli majhno škatlico. Kliknite gumb “Paypal” in tam se odpravite. Preusmerila se bo na vašo stran PayPal, kjer morate preprosto vnesti podatke za prijavo, in to je to.

izvedite plačilo s PayPal-om

Za obdelavo naročila bodo potrebovali nekaj sekund. In narejeno je ime domene. Namecheap ponuja tudi live chat med petjem. Zato se lahko v primeru neprijetnosti pogovorite z njimi. So precej hitri.

Ko se domene prijavite ob nakupu spletnega gostovanja od NameCheap, vam ni treba povezati domene in gostovanja, ker bo podjetje to samodejno storilo namesto vas. Ko pa kupite domeno in gostujete pri drugem podjetju, da se izognete visokim stopnjam obnove.

Ko se pri nakupu spletnega gostovanja prijavite za domeno, vam domene in gostovanja ni treba povezati, ker bo podjetje to samodejno storilo namesto vas. Ko pa kupujete domeno in gostujete pri različnih podjetjih, da se izognete visokim stopnjam obnavljanja, jih morate povezati, to se imenuje kazanje na domeno.

Kako usmeriti domeno na gostovanje

 • To je veliko lažje kot vaše razmišljanje. Ko kupite domeno, vam podjetje podeli nadzorno ploščo za upravljanje domene. Če ne veste, kje je nadzorna plošča, morate preveriti svoja e-poštna sporočila, ki jih je poslal registrator domene. Ali pa le pojdite na spletno mesto svojega registrarja domene in zapojte.
 • Ko se prijavite na nadzorno ploščo domene, nato vstopi na zavihek Domain / Domain list.
 • Po tem kliknite gumb Manage v bližini domene, ki jo želite povezati na gostovanje

kako usmeriti domeno na gostovanje

Zdaj se pomaknite navzdol, dokler ne najdete razdelka »Name Server«. Nato kliknite puščico in izberite »Po meri«.

Zdaj morate postaviti “Name Server 1” in “Name Server 2”.

prilepite dns v nameservers

Če želite dobiti »Name Server 1 in 2«, ponovno preverite svoj e-poštni račun. Toda v tem trenutku odprite e-poštno sporočilo, ki ga je poslalo gostiteljsko podjetje. Če pa tam niste našli imena strežnika, se prijavite na nadzorno ploščo gostovanja ali se obrnite na podjetje za gostovanje.

· Ko se prijavite na nadzorno ploščo gostovanja / nadzorno ploščo, potem poiščite “podatke o računu”, ki so večinoma navedeni na stranski vrstici.

Imeniški strežniki so videti nekako spodaj

ns1.bluehost.com

Ns2.bluehost.com

Prosimo, uporabite imeniški strežnik, ki vam ga je dal ponudnik gostovanja.

 • Zdaj kopirajte imeniške strežnike in jih prilepite v razdelek »Name Server«, ki je prikazan na zgornji sliki.
 • Po tem shranite spremembe. Zdaj bo trajalo 4 do 48 ur, da v celoti razširite svoje spletno gostovanje in ime domene.
 • In to je to.

Mislimo, da je zdaj jasno, kako kupiti domeno in jo nato povezati s spletnim gostovanjem. Kljub temu, če se z vami nekaj nejasnega obrnete na nas.

Zaključek – Torej, kaj je najboljši registrator domene?

Torej, to je seznam najboljših registratorjev domenskih imen, toda kakšna so naša osebna priporočila? Po našem mnenju, če potrebujete samo domeno, je NameCheap odličen registrator domen, saj ponujajo domene po ugodnih cenah, cena obnove pa je tudi smiselna. Obnova SSL in WhoisGuard je prav tako zelo poceni.

Če pa iščete spletno gostovanje, vključno z domenskim imenom, pojdite na BlueHost, saj ga podpira tudi WordPress.org. So cenovno ugodni in kakovostni ponudniki gostovanja WordPress in dobite BREZPLAČNO ime domene.

Torej, to so naši predlogi, zdaj je na vrsti, da izberete glede na proračun in zahteve. In če ste že preizkusili koga, prosimo, da delite, kateri je najboljši registrator domene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map