Najboljše ponudbe za črna petka 2019 za mala podjetja

Črni petek je tik za vogalom in to je najboljši čas v letu, ko lahko lastniki podjetij pridobijo najboljše ponudbe. Od spletnega gostovanja do poslovnih orodij je toliko stvari, ki lahko podjetjem pomagajo, da uspevajo v tej digitalni dobi. Danes vodenje podjetja pomeni, da morate izvesti več spletnih dejavnosti, kot preprosto imeti spletno mesto, ki tam stoji.


Nekatere od teh stvari so lahko zahtevne, na primer iskanje pravih orodij, ki vam bodo v pomoč. Poglejmo nekaj najboljših, ki so na voljo v letošnjem letu, in kako jih lahko izkoristite, da se uvrstite na tekmo.

Ročno izbrane ponudbe za črni petek za lastnike malih podjetij

1. NameCheap

Namecheap črni petki popusti 2019

NameCheap je priznano ime, ki je industrija spletnega gostovanja in domenskih imen. Strankam ponuja črni petek več možnosti izbire. Prva je velika prodaja – do 97% – za registracijo najboljših domen in 27% popustov pri prenosu domen. Prav tako lahko prihranite 60% pri zasebnih e-poštnih načrtih in do 85% na SSL certifikatih.

Danes je danes prisotnost na spletu več ne le možnost, ki bi bila dobra za podjetja na vseh ravneh. Tudi če interneta ne uporabljate neposredno za prodajo, brez digitalne prisotnosti lahko izgubite pri ustvarjanju blagovne znamke in ustvarjanju potencialnih strank.

Kljub temu pa mnogi ljudje ne zavedajo se, da vam ni treba kupiti vseh izdelkov, ki jih potrebujete za spletne aktivnosti, na enem mestu. Na primer, lahko se odločite, da boste spletno gostovanje kupili od enega podjetja, vaše ime domene pa od drugega.

Razlog za to je, da imajo vsi ti izdelki elastične cene. Namecheap je eden najboljših virov za ugodne ponudbe pri imenih domen in prihranek 97% na ceni enega je lahko pomembno za majhno podjetje.

Medtem ko veliko paketov spletnega gostovanja prihaja z nekaj dodatka za ravnanje po e-pošti, ti niso vedno primerni za poslovne potrebe. Na primer, če želite pošiljati velike količine tržnih e-poštnih sporočil, bi vam bilo verjetno bolje z ločenim zasebnim gostovanjem e-pošte.

Končno je tu še SSL certificiranje. To je danes potrebno, saj se je veliko podjetij internetnih brskalnikov začelo osredotočati na varnost. Google prav tako kaznuje uvrstitve na spletnih mestih, ki nimajo SSL certifikata.

Kaj ima ponudba za NameCheap?

 • 97% brez registracije najboljših domen
 • 27% popustov na domenske prenose
 • 60% popusta za zasebne e-poštne načrte
 • Do 85% popusta SSL certifikatov

Obiščite NameCheap

2. Elementi Envato

Envato Black Friday Promo 2019

Envato Elements uporabnikom ponuja dostop do ogromne zbirke grafik, ki jih je mogoče uporabiti za poljuben namen. Zaradi tega so skorajda nujna za podjetja, zlasti tista, ki želijo z digitalnim trženjem priti do širokega občinstva.

Težava pri iskanju slike, ki jo želite uporabiti pri svojih marketinških dejavnostih, je, da predmeti, ki jih najdete v spletu, pogosto pripadajo nekomu. Če jih želite uporabiti za lastne potrebe, morate poskusiti in pridobiti pravice za tisto, kar je lahko zelo mukotrpno in stane različne zneske.

To težavo rešite tako, da se prijavite pri Envato in dostopate do njihove baze podatkov, ki vsebuje milijone datotek. Te lahko hitro in enostavno uporabite na poljuben način. Vse, kar potrebujete eno naročnino, ki jo plačujete mesečno.

Ta črni petek ponujajo popuste tako na letne kot mesečne naročnine. Mesečne cene naročnin se znižajo s 33 na mesec na 19 dolarjev na mesec, medtem ko, če letno plačujete, prihranite še več po stopnji le 14 dolarjev na mesec.

Primerjajte to z bazami podatkov o zalogah, kot so fotografije iStock, ki zaračuna 12 USD za en kredit (nekatere slike stanejo več kot 1 kredit) in si lahko ogledate, kaj lahko ukrade naročnino pri Envato.

Njihove ponudbe za Črni petek se začnejo od 12. ure dalje po AEDT 2. decembra 2019 in trajajo do 17. ure. AEDT 3. decembra 2019.

Kaj ima dogovor o Envatu?

 • 50% popusta na vse naročniške načrte

Obiščite Envato

3. A2 gostovanje v skupni rabi

A2 gostovanje Črni petek Promo 2019

Če Namecheap ta črni petek ponuja odlične ponudbe za imena domen in druge dodatke, vas A2 Hosting pokriva, če ste na trgu za skupno gostovanje. A2 gostovanje je eno izmed najboljših imen v tem podjetju in če niste zadovoljni s svojim trenutnim gostovanjem, je to odličen kraj, da se zdaj preselite.

Znižali so cene skupnih gostovanj do kosti in ti načrti se začnejo že od 1,98 dolarja. Zaradi tega so izredno cenovno ugodni. Najboljši del je, da 67-odstotna diskontna stopnja pri skupnem gostovanju velja za celoten obseg gostovanja v skupni rabi, kar pomeni, da če iščete več virov za skupno gostovanje, boste prihranili še več.

Če ste že kdaj trpeli nad slabo uspešnim spletnim gostiteljem, se s premikanjem tu zdaj ne samo, da boste prihranili denarja, ampak boste tudi poskrbeli za selitev vašega spletnega mesta. Naj vas skrbijo tehnične podrobnosti!

Uživajte v teh posebnih popustnih cenah od A2 gostovanja od 9. ure 26. novembra 2019 do 23.59. 3. decembra 2019.

Kakšen je dogovor o A2 gostovanju?

 • 67% popusta na vse načrte gostovanja v skupni rabi

Obiščite A2 gostovanje

4. Gostovanje z znanim Host VPS

ZnaneHost ponudbe za črni petek 2019

KknownHost je ponudnik storitev spletnega gostovanja v celotnem obsegu, vendar je tudi znan (oprostite punca) za odlične načrte VPS, ki jih ima. To so povečevalni obrazec navadnega skupnega gostovanja in pogosto lahko izberete, koliko želite točno glede na vire. Ti viri so tudi lahko prilagodljivi.

Če je vaše spletno mesto uspešno, se prepričajte o uporabi virov in načrtujte širitev. Skupno gostovanje, če pogosto preseda, če prekoračite porabo virov in to storite, lahko povzroči prekinitve storitev, ki vplivajo na vaše podjetje.

Zgodaj poglejte v načrte VPS, še posebej zdaj, ko KnowHost ponuja črne petke posebne ponudbe. Za kateri koli načrt VPS, s katerim se prijavite, ne dobivate samo popustov na cene, temveč tudi druge ugodnosti.

Uporaba kode kupona KHBLKFRI5030 ko se odločite za pakete Upravljavec VPS ali Upravljavec KVM Cloud, boste dobili ne le 50% popusta, ampak boste uživali tudi 30-odstotne ponavljajoče se popuste, ko pride čas za obnovo. Podvojijo tudi vaše VPS gostovalne vire, tako da boste dobili več od vsega. Kombinacija je zelo dobra dolgoročna korist pri vodenju vašega poslovnega spletnega mesta.

Pridobite te ponudbe od K PoznaHost ta črni petek, veljaven od 18. ure 22. novembra 2019 do polnoči 1. decembra 2019.

Kaj ima dogovor o KnowHost?

 • 50% popusta Upravljani VPS ali Upravljani KVM oblak
 • 30% popusta na ponavljajoče se račune

Obiščite KknownHost

5. Stalni stik

Stik Kontakt Črni petek Promo 2019

Constant Contact je eno izmed najboljših imen pri digitalnem marketingu. Imajo trden nabor funkcij, s katerimi lahko ponujajo kakršno koli veliko poslovanje, ki pokriva več področij digitalnega trženja. To sega od email marketinga do avtomatizacije marketinga. So vaše premoženje na enem mestu za digitalno trženje.

Digitalno trženje lahko podjetjem pomaga na tako veliko načinov in je močno orodje za uporabo. Nenehni stiki lahko ne samo pomagajo do vaših strank, temveč tudi ob pravem času in s pravimi ponudbami. Enostavno in hitro povečajte svojo generacijo svinca.

Uporabnikom, ki so novi v stalnem stiku, lahko v prvih treh mesecih naročnine uživate 50% popusta. Cena vaše naročnine je odvisna od števila e-poštnih naslovov, ki jih imate na svojem seznamu e-poštnih sporočil.

Pogodba velja tudi za uporabnike, ki so na brezplačnem preizkusnem programu, zato ne skrbite, tisti, ki ste, še vedno lahko dobite 50-odstotni popust v prvih treh mesecih.

Ta pogodba velja od 25. novembra 2019 do 1. decembra 2019. Če jo zamudite, vam bo prijava med 2. decembrom 2019 in 4. decembrom 2019 še vedno prihranila 40% popusta v prvih treh mesecih.

Kaj ima dogovor o nenehnem stiku?

 • 50% popusta v prvih treh mesecih naročnine

Obiščite stalni stik

6. Raketa WP

WP Rocket Black Friday Promo 2019

WP Rocket je WordPress vtičnik, zasnovan za pospešitev vaše spletne strani. S tako številnimi spletnimi mesti, ki vodijo WordPress, je danes priljubljena izbira, ki ni samo zmogljiva, ampak kot vtičnik, tudi enostavna za uporabo. Preprosto namestite iz svojega vtičnika WordPress in ga nastavite tako, da se zažene tako, kot želite.

WordPress je fantastična platforma, toda zaradi tega, kako se obnaša, je včasih tudi kanček hranjenja z viri. To bolj vpliva na poslovna mesta, ker njihova spletna mesta ne ustvarjajo samo prodaje ali ustvarjajo potencialnih strank, temveč so digitalni obraz njihove blagovne znamke.

Potrebujete spletno mesto, ki lahko deluje najbolje, da pokaže vaše podjetje v najboljših močeh, in tu je priročno orodje, kot je WP Rocket. Prav tako jo morate konfigurirati le enkrat in vaše spletno mesto se bo še dolgo izvajalo v vrhunskem stanju.

Ta črni petek lahko dobite WP Rocket s 30% popusta ne glede na to, za katero licenco se odločite. Pogodba traja od 26. novembra 2019 do 3. decembra 2019.

Kaj ima dogovor o WP Rocket?

 • 30% popusta na vse licence

Obiščite WP Rocket

Oglejte si – Izbrani ponudniki za črni petek za lastnike malih podjetij prek @BuildThis_io sporočite prijatelju

Zaključek: Shranite velike in povečajte svoje podjetje

Črni petek je pogosto najprimernejši čas za zagotovitev veliko, vendar še posebej velja za mala podjetja, ki morajo pozorno spremljati izdatke. Letošnja zbirka ponudb Črni petek, ki smo jo zbrali tukaj, pokriva številne dele digitalnega poslovanja za vas.

Za podjetja je digitalna prisotnost več kot zgolj to, da je “videti na spletu”, vendar obstaja toliko načinov, da lahko s spletnimi sredstvi spodbudite svoje podjetje.

Upoštevajte, da mnoga od teh orodij niso neobvezna, ampak potencialno služijo kot neprecenljivi načini za povečanje poslovanja. V vsakem primeru je to dobro, vendar pri strmih popustih postane še boljše. Izkoristite nižje cene in takoj povečajte svojo digitalno zmogljivost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map