Topp 13 bästa Pingdomalternativ 2020 för att övervaka webbplatser

5

Det är som en mardröm när webbplatsen går ner. Din försäljning förlorades under den här driften. Det är inte bara ekonomisk förlust utan också en dålig inverkan på webbplatsens ranking. Det är därför uppetiden är mycket större än laddningstiden.


För när webbplatsen tar mer tid att ladda är den fortfarande online och en kund kan komma in på den. Dessutom finns en del av lasttiden i dina händer. Du kan minska det genom korrekt optimering. Du kan också installera olika plugins för att optimera din WordPress-webbplats.

Men driftstopp är den totala försäljningsförlusten. Här nedan nämner vi några möjliga effekter som din webbplats kan uppleva på grund av driftstopp.

Stora förluster på grund av driftstopp

försäljning

Föreställ dig hur kunder kan köpa produkten om butikens fönsterluckor är nere. På samma sätt, om en webbplats går offline, vidarebefordrar kunden till en annan webbplats och så förlorade du såväl försäljningen som kunderna.

Rykte

En webbplats som mestadels förblir under stormen av stillestånd är inte bara rankad lägre i sökmotorn utan skriver också ut en skrämmande bild framför besökarna. Och nästa gång varje besökare ser din webbplats i sökmotorn hoppar de helt enkelt över din webbplats och öppnar nästa.

Användarförväntningar

En användare förväntar sig att en webbplats laddas snabbt. Onlineanvändarna är mycket otåliga, så en drifttid och försening i laddningstid drabbas allvarligt på din webbplats. Titta här på undersökningen av Akamai vilket visar att 30% av deltagarna vill ha en webbplats för att svara inom en sekund. Och 18% vill att en webbplats ska laddas snabbt. Så du måste uppfylla användarens förväntningar.

Är drifttiden kan undvikas ?

Det första steget är hur man upptäcker driftstopp? Naturligtvis är det inte möjligt att övervaka webbplatsen 24x7x365 inte ens för de stora företagen. Det bästa du kan göra är att använda ett verktyg.

Nästa sätt att undvika driftsstopp? Tyvärr finns det inget sätt att eliminera stilleståndet helt. Det finns alltid risken för driftstopp. Men här är några steg som någon kan vidta.

Välj först ett välrenommerat och pålitligt webbhotellföretag. För detta föreslår vi A2Hosting. Det finns sällsynta fall av deras driftstopp. Företaget kan leverera drifttiden på 99,9% men ja, som vi nämner tidigare, tänk på beredskapen om drifttid.

För det andra, hålla ett öga på servrarna. För detta kan du använda ett verktyg som ett Pingdom. Detta verktyg hjälper dig att övervaka webbplatsen och skicka varningar även på telefonen via textmeddelanden. Dessutom erbjuder de gratis tjänst för att mäta sidans laddningstid.

Varför Pingdom-alternativ:

Pingdom är ett utmärkt verktyg, men det är dyrt och kommer med begränsningar. Här titta på några skäl;

 • Hög prissättning jämfört med många andra
 • Testperioden på 14 dagar behöver kreditkortsuppgifter
 • Inget gratis konto

Denna lista över Pingdom-alternativ görs genom att beakta följande faktorer:

 • Antal monitorer / kontroller
 • Intervallfrekvens varefter analysen utförs
 • Kontrolltyper (det inkluderar typen av tjänster som du kan övervaka)
 • Prissättning
 • Varningar och typer av sätt att skicka avstängningsaviseringar

Topp 13 bästa Pingdomalternativ 2020 för att övervaka webbplatsens drifttid

1. ServiceUptime

serviceoptimalt alternativ till pingdom

När vi överväger Pingdom-alternativen, hur glömmer vi att nämna ServiceUptime. Arbetet sedan 2005 övervakar tjänsten drifttiden såväl som prestanda för webbplatser, servrar och portar (DNS, nedladdningar och MySQL-servrar etc.). Serviceupptid kan utlösa ett skript med Webhook när något dåligt hände som stillestånd. Du kan sedan skicka den informationen till värdföretaget som ett bevis eller dela med dina besökare.

För närvarande erbjuder de 3-planer (Standard, Advanced och Professional). De erbjuder upp till tio olika övervakningsplatser.

I standardplanen kan du lägga till upp till 10 skärmar. Det finns 8 kontrollintervall tillgängliga, men på standardplanen kan du välja minst 3 min kontroll som gör att du kan analysera webbplatsen efter varje 3 minut.

Ärligt talat, för de större webbplatserna är detta en lång varaktighet, så vi föreslår att du väljer den avancerade planen som fortfarande kostar lägre än Pingdom Starter-planen och stöder med 2 min kontrollfrekvens. I den här planen kan du lägga till högst 20 skärmar.

En annan bekväm funktion som alla planer inkluderar är kontrollverifieringen. Du kan välja antalet fel efter vilka ServiceUptime ska varna dig efter första, andra eller tredje fel. Upp till fem alternativ ges.

De skickar varningar med både e-post och SMS. Om en webbplats har mer än en administratör och alla vill få varningen kan du enkelt lägga till flera konton och telefonnummer. De tar aldrig bort tidigare statistik så att användaren kan se alla upp- och nedgångar.

Vi ser att standardplanen innehåller vissa begränsningar som bara 5 SMS-varningar. För nästa 10 SMS måste du betala $ 2. Servicetid ger dig test och gratis konto. Ett 30-dagars provkonto kräver inget kreditkort och kan utföra 10 000 kontroller. På ett gratis konto finns det många begränsningar som att de utför kontrollen efter 60 minuter. Det är lustigt. Så du kan välja en premiumplan enligt dina krav.

Vad vi gillar:

 • Mycket låg prissättning, konfigurerbar kontrollkänslighet, låt användaren lägga till flera kontakter, tidigare statistik för livstid, gratis plan innehåller alla kontrolltyper

Vad vi inte gillar:

 • Standardkörningstestet efter 3 minuter, endast 5 SMS-varningar, 60 min kontrollperiod i ett gratispaket

Besök ServiceUptime

2. Site24x7

Site24x7 övervakningsverktyg

Det är inte fel att säga att Site24x7 är ett nära alternativ till Pingdom. Du kommer att få alla väsentliga funktioner på bara $ 9 där Pingdom erbjuder liknande funktioner på mer än $ 11. Det finns på tio språk inklusive engelska, kinesiska, franska och italienska osv.

Du kan ladda ner Site24x7-appen på Andriod, iPhone etc. så att du får omedelbara aviseringar. De erbjuder också en stationär app för att få larm om stillestånd så det behöver inte besöka postlådan dagligen.

Baserat på din målgrupp kan du välja 8 plats av 60. Du kan övervaka både Linux- och Windows-baserade servrar. Det kan övervaka massor av kontrolltyper inklusive SSL, DNS, databaser, Ping, FTP och Amazon webbtjänst, etc..

I “Standard” -planen kan du lägga till upp till 10 skärmar (webbplatser) medan affärsplanen tillåter upp till 40 webbplatser. Vi tror att verktyget kommer att vara mer praktiskt om det inkluderar skanning av skadlig programvara.

Transaktionsprocesser som registrering, betalning och utcheckning etc. är den viktiga delen av webbplatserna, särskilt för en e-handelssajt. Så det är mycket nödvändigt att övervaka att om processerna fungerar bra eller inte.

På Site24x7 kan du lägga till en syntetisk webbtransaktion som i Pingdom för att övervaka sådana processer. Varje månad ger 50 SMS / röstkreditbeviljning till användaren för att få ändringar i telefonen. De erbjuder supporttjänster via e-post och forum. Men på alla andra högre planer hjälper de kunderna via chatt och telefonsamtal.

Rapporten skickar till ditt konto enligt den valda perioden (dagligen, veckovis och månadsvis). För att förhindra falska varningar inkluderar alla planer en ny kontrollfunktion som får bekräftelsen från tre olika platser.

Företaget erbjuder 30 dagar rättegång utan att ansluta kreditkortet. Tillsammans får du också 30 dagars återbetalningspolicy för månadsabonnemang medan 45 dagar på årsabonnemanget. Vi hittade Site24x7 väl utformade verktyg med massor av funktioner som gör det överlägset jämfört med Pingdom. Och det är naturligtvis värt pengarna.

Vad vi gillar:

 • Tillåt övervakning av 10 webbplatser, 60 sek kontrollfrekvens, 30 dagars provperiod och även 30 dagars återbetalningspolicy, appar tillgängliga på både Android och iOS, massor av integrationer (Slack, Hipchat, AlarmsOne, etc.)

Vad vi inte gillar:

 • Den nya användaren kan hitta instrumentpanelen lite komplex, att lägga till ytterligare bildskärmar är dyra

Besök Site24x7

3. StatusCake

Upptäcka driftstopp med StatusCake

StatusCake är ett imponerande verktyg för att övervaka din webbplats och bästa Pingdom-alternativ. De påstår sig ha mer än 75000 användare inklusive EA och NETFLIX etc. Här utarbetar vi det som ett bra alternativ till Pingdom och värt att prova. Gränssnittet är mycket vänligt, och du behöver inte lära dig någonting. De har också en chattlinje och kunskapsbas om du har några frågor.

StatusCake debiterar mer än Pingdom, men deras plan är fri från begränsningar. En check kommer att köras efter varje minut från de 8 olika platserna. Närhelst den upptäcker driftsstopp, får den bekräftelsen från flera platser och varnar dig.

Dessutom kontrollerar de också genomsnittet. Laddningstid. Det finns ingen begränsning för antalet tester. De kör obegränsade SSL-, domän- och serverövervakningstester (Linux baser webbhotell). Medan Pingdom bara utför 10 kontroller och inte erbjuder någon chatt och bara har 6 testplatser.

Inte bara övervakning, de kör också en sökning efter viruset efter en timmes intervall på den överlägsna planen (grundläggande) medan tidsintervallet är lägre vid högre planer. Planen innehåller också 25 SMS-varningar. StatusCake skickar också varningar när din domän närmar sig utgångsdatumet.

Du kan integrera Pushover, Pushbullet, HipChat och Slack och många andra appar för att ta emot aviseringarna. Dessutom inkluderar alla premiumplaner innehållsmatchning. Hittills nämnde de inte någon historisk datapolitik, men du kan visa max 3 månader gammal analys.

Företaget erbjuder ingen återbetalningspolicy, men du kan prova StatusCake eftersom de också erbjuder en gratis plan så att du kan kontrollera tjänsternas kvalitet innan du gör ett köp. Men detta inkluderar olika begränsningar såsom testutförande efter 5 minuter och kontrollera sajten från slumpmässiga platser. Sammantaget är det här verktyget bra. Priset kan se högt ut i början men planerna är värt dina pengar.

Vad vi gillar mest:

 • Obegränsade kontroller, SSL-övervakning, Deep Virus-skanning, Supporttjänster via chattlinje

Vad vi inte gillar:

 • Kostsamt, litet antal SMS-varningar

Besök StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor bästa upptidstjänst 2017

Oavsett om du vill övervaka en webbplats eller en server, kan UptimeDoctor göra detta åt dig omedelbart. Genom att lägga till ett test kan du undersöka både Uptime och prestanda. Liksom Pingdom kan du i det här verktyget lägga till 10 skärmar (tester), men det är en betydande skillnad mellan priserna.

UptimeDoctors grundplan kostade endast $ 7,95. Och om vi säger att deras planer är lite obegränsade kommer det inte att vara fel. De erbjuder olika övervakningsfrekvenser som 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 och 60 min.

Du kan göra snabbtestet när som helst genom att välja platser runt om i världen (Asien, Europa och Nordamerika). De låter dig lägga till obegränsade kontakter även i den grundläggande planen, det här är bra när du vill lägga till mer än en kontakt för att ta emot aviseringar

Att få varningar via smartphones är ett mycket lämpligt sätt. Uptime-läkaren erbjuder obegränsade push-meddelanden på både Android och IOS med tjänster som Pushover, Push bullet och Prowl, etc..

För att undvika förlusterna måste du mäta prestandetrenderna genom att använda uppgifterna vid lagring. Det erbjuder livslängd kvarhållningsperiod. För närvarande erbjuder de 29 platser. Dessa hjälper till att eliminera falska varningar. Och när det upptäcker felet kommer det att bekräfta det felet från minst två olika platser.

Dessutom kan du också lägga till platserna från listan. Verktyget är ganska enkelt att använda, men ändå erbjuder de teknisk support och 14 dagars pengarna tillbaka-garanti.

UptimeDoctor tillhandahåller också en gratis plan som tillåter dig att lägga till 5 webbplatser eller servrar. Paketet stöder 2 SMS, 50 Push, obegränsade e-postvarningar och innehåller också obegränsade kontakter. Den utför analysen så lågt som 1 minuts intervall och håller data i lagring under ett år. Dessutom får du 14 dagars återbetalning på en premiumplan, och efter 14 dagar utfärdar de den profilerade återbetalningen.

Vad vi gillar:

 • Analysera nästan alla större protokoll som HTTP, HTTPS, portar och Ping, etc., Många platser, lagring av livslängd, pushvarningar, snabb e-svar.

Vad vi inte gillar:

 • Inga anpassade portar, inga gratis SMS-varningar men du har möjlighet att köpa; annars finns det obegränsade push- och e-postvarningar som ingår gratis.

Besök UptimeDoctor

5. Pingometer

Pingometer nära pindomalternativ

Pingometer är ett bra sätt att övervaka webbplatsen utan någon paus. De erbjuder fyra olika planer för att tillgodose individens och företagens behov. Den mycket grundläggande planen som heter LITEN och låter dig lägga till 5 skärmar. Du kan hålla ett öga på uppe & nedskärmar, genomsnittlig drifttid och medelhastighet från bara en enda instrumentbräda.

Den undersöker kontrolltyperna som HTTP, HTTPS, RUM, POP3, Transaktioner och många andra protokoll. Kom här ihåg att den lilla planen inte inkluderade SSL- och datarifiering. Antalet testplatser beror på planen du väljer t.ex. på Small plan erbjuder de tre platser medan X-large (största plan) erbjuder upp till 10 platser.

En sak som verkligen imponerade oss är Pingometer-instrumentbrädan. På detta kan du enkelt navigera till övervakning, varningar och konto. Du kan enkelt integrera din e-post, Twitter, telefonnummer och webbkrok för varningar.

Även om verktyget är enkelt och fungerar bra men ändå om du behöver hjälp, kan du göra det via e-post och telefonlinje. Begränsningen med Small-planen är att den endast tillåter en kontakt detta är acceptabelt för den enskilda webbplatsen som har en administratör. Så om du vill skicka varningar till mer än en kontakt, gå till Medium-planen.

Pingometer erbjuder ett gratis konto som låter dig kontrollera en webbplats från en amerikansk plats med en frekvens på 1 minut och även övervaka lasthastigheten. Dessutom finns olika rapporter som drifttid och responstid också tillgängliga på gratiskontot för att mäta prestandetrenderna.

Sammantaget är Pingometer ett bra verktyg med en solid panel. De erbjuder också 30 dagars pengarna tillbaka-garanti vilket är bra i fallet om du inte är nöjd efter köpet.

Vad vi gillar:

 • 24/7 övervakning, Friendly Dashboard, 30 dagars full återbetalningspolicy, Support nyckelprotokoll, Låga priser, Alert integration med Twitter och telefonnummer, etc..

Vad vi inte gillar:

 • Du kan bara lägga till en kontakt (grupp) på Small plan, bara 24 timmars kontrolllagring

Besök Pingometer

Utforska webbhotellguider:

SSD-värdar | Linux värdar | Windows Hosting | PHP-värdar | MongoDB Hosting | Tomcat Hosting

6. NodePing

Bästa övervakningsverktyg för kodningssida

Nodeping erbjuder flexibel och en kostnadseffektiv tjänst för att övervaka webbplatsens driftstid och drifttid. Inte bara webbplatser utan också många andra tjänster som POP3, IMAP4, DNS, Ping, SSL-övervakning och mycket mer.

Nodeping utför övervakningen från olika regioner (33) som täcker Nordamerika, Europa, Östasien och Latinamerika. Du kan också välja slumpmässig plats genom att välja det globala alternativet.

Startplanen passar bäst för de enskilda webbplatserna som tillåter upp till 5 skärmar och obegränsade användare. Dessutom kan ytterligare skärmar läggas till på bara $ 0,50 / monitor. Varningar kan skickas till användarna via e-post, SMS, Twitter och Pushover.

De erbjuder ett brett utbud av kontrollfrekvenser från 1 min till 1 dag. Nodning sätter verifieringskänsligheten i användarens händer. I detta kan du välja antalet omprövningar efter vilka de bekräftar drifttiden och rapporterar det.

Om du aktiverar ingen ny kontroll, finns det chanser att falska varningar, så vi föreslår att du väljer minst två omprövningar för att undvika onödiga aviseringar. Resultaten kan granskas i siffror och diagramform. Företaget erbjuder också manuellt test under fliken Diagnostic Tools som gör att du kan testa sidans laddningstid, ping, grävning och traceroute, etc..

Nodeping erbjöd ingen återbetalningspolicy, men de erbjuder testkonton för den angivna perioden (15 dagar). Du kan sjunga upp någon av planerna till och med det mest värderade paketet utan att lägga in kreditkortsuppgifterna. Deras tjänster är också betrodda av ett antal kunder inklusive Rippleit och Pureweb etc. De väl presenterade planerna gör Nodeping till ett bra Pingdom-alternativ.

Så välj en plan enligt dina krav, börja övervaka innan du drabbas av någon betydande förlust.

Vad vi gillar mest:

 • Obegränsade aviseringar inklusive SMS, Stöd nästan alla typer av protokoll och tjänster, ekonomisk prissättning, Obegränsade användare

Vad vi inte gillar:

 • Startplanen inkluderar inte API-åtkomst så det är inte bra för utvecklare annars är ett bra val

Besök Nodeping

7. UptimeRobot

billigt pingdomalternativ - UptimeRobot

Det är inte för gammal tjänst som lanserades 2010 men snart känd som en av de bästa tjänsterna för att övervaka drifttid och nu litar på mer än 360 000 användare. Om vi ​​talar om typen av tjänster är verktyget begränsat eftersom det bara övervakar drifttid medan Pingdom erbjuder upptid, verklig användarövervakning och transaktionsövervakning, etc..

Anledningen till att lista upptidstid är dess låga prissättning, noggrannhet och användarvänlighet. Om du enbart vill övervaka upptid är UptimeRobot ett betydande alternativ.

Du kan övervaka 50 webbplatser och skicka in HTTP, HTTPS, nyckelord, Ping och anpassade portar på bara ett konto. Att ställa in webbplatsen är enkelt så sätt bara URL: en, och det är det. Den observerar din webbplats från olika noder i olika kontinenter (USA, Storbritannien, Tyskland och Kanada, etc.) efter varje minut och när detekterar drifttiden de skickar varningar. Även de erbjuder lågprisplan; ändå har du 30 dagar på dig att be om full återbetalning om du inte är nöjd med servicekvaliteten.

Det som gör upptidsrobot till ett bra val är förhandsmeddelandet. Du kan välja antalet varningar för bara en driftstopp och varaktighet för drifttid varefter de informerar dig. Detta hjälper till att ignorera de små driftstopparna.

Så hur får du varningar? De erbjuder 10 gratis SMS och obegränsad e-post för att skicka driftstopp och drifttid varningar till användarna. Dessutom kan den integreras med vissa stora kanaler som Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar och webhook, etc..

Det är inte över än, UptimeRobot lagrar de senaste 1-årsdata och du kan enkelt ladda ner övervakningsloggar i Excel med bara ett enda klick. Liksom många andra företag kan du hitta ditt svar genom vanliga frågor eller bara maila dem. För närvarande erbjuder de också en gratis plan som inkluderar 50 skärmar och 5-minuters övervakningsfrekvens. Visst är deras planer värda mycket och levererar värdet.

Vad vi gillar mest:

 • Kan undersöka de 50 bildskärmarna, enkla och enkla, låga prisplaner, tillåt delning av statistik med besökare, 30 dagars återbetalningspolicy

Vad vi inte gillar:

 • Ingen mångfald av tjänster (endast driftstopp och driftstopp)

Besök UptimeRobot

8. Updown.io

updown.io gratis webbplatsövervakare

Updown.io erbjuder tjänster men i en annan stil. Istället för att köpa en plan behöver du bara köpa krediterna. Vid första anmälan får du 100 000 kredit gratis. Det bästa är att de också låter dig veta hur länge dessa krediter varar med det aktuella antalet bildskärmar och kontrollfrekvens. Och de erbjuder naturligtvis oslagbara priser. Använd kreditkort, Paypal eller Bitcoins för att köpa krediterna.

Den eleganta instrumentpanelen ger en mycket vänlig upplevelse. Sätt bara Url och välj övervakningsintervallet. Du kan också se trenderna för responstid på instrumentpanelen. Om du inte tolererar drifttiden på ens några sekunder är Updown.io åt dig.

De tillåter användaren att välja övervakningsfrekvens så låg som 30 sekunder. När vi väljer intervallet på 1 min visar de att vi kan övervaka webbplatsen i mer än två månader. Awesome yay!

Din webbplats övervakas från de 8 olika städerna på olika kontinenter. Dessutom kan du aktivera och inaktivera valfri plats med bara ett klick. Nästa anmärkningsvärda funktion är statistikpresentationerna.

När du går in på detaljer ges först upptidsstatistik och sedan responstid för varje plats med fin grafik. I slutändan kan du se de senaste sex månaders uppgifterna tillsammans med händelserna.

För varningar erbjuder de slack integration, e-post och SMS. Andra tjänster inkluderar innehållsmatchning och SSL-testning. Om du vill övervaka någon specifik textsträng är innehållsmatchning ett bra sätt som varnar dig när den inte hittade den strängen (text).

Så varför du väntar bara registrera dig nu gratis och om du registrerar dig via oss så får du 100 000 extra poäng.

Vad vi gillar mest:

 • Enkelt och billigt, 30 sek-intervall, gratis 100K-krediter för alla, bekräftelse från flera platser innan varning, snabb supporttjänster

Vad vi inte gillar:

 • Prissättningen i Euro som kan förvirra vissa kunder, SMS-varningar är kostsamma (7500 kredit / SMS)

Besök Updown

9. Uptime.com

Uptime.com

Med olika fördelar här kommer Uptime.com. Med det här verktyget kan du analysera DNS, webbserver, postservrar och skadlig programvara direkt. Den kan också utföra PING-övervakning. De erbjuder 30 platser över hela världen för testning. Företaget påstår sig ha några jätte lyckliga kunder inklusive AMD, IBM och CISCO, etc. Så vad gör dem överlägsna än Pingdom?

Uptime.com erbjuder fyra olika planer från $ 10 till $ 400. Grundplanen är väl utformad för de enskilda webbplatserna. Oavsett plan kan alla utföra analys med en minuts frekvens.

Den grundläggande planen som bäst passar de webbplatser som huvudsakligen förlitar sig på den amerikanska publiken (målgruppen i USA). Anledningen är att detta endast utför kontrollerna från de amerikanska platserna i stället för olika platser runt kontinenterna. Dessutom innehåller denna plan 50 kontroller (monitorer) medan Pingdom basic (starter) -planen bara innehåller 10 kontroller.

Tidigare data kan vara avgörande för att fatta tekniska och andra beslut. Så Uptime behåller dina senaste 4 månaders data. Dessutom gör de innehållsmatchning som letar efter en viss sträng på din webbplats, och om den strängen inte finns, kommer du att få varningen. Du kan också lägga till anpassade portar, SSL-övervakning och generera RUM-rapporter för att hålla ett öga på den genomsnittliga belastningstiden.

De stöder flera kanaler för att varna användarna om obehagliga händelser som stillestånd etc. Du får varningar via SMS, e-post, Twitter, Webhook och push-meddelande (på HipChat och Pushover, etc.). I händelse av problem kan du få hjälp via e-post eller öppna biljetten. Ett telefonnummer ges också, och för självhjälp upprätthöll de en stor kunskapsbas.

Uptime.com erbjuder inget testversion eller gratis konto, men Pingdom erbjuder 14 dagars provperiod. Med det här verktyget kan du kontrollera domänhälsan gratis. Instrumentpanelen är enkel och vänlig, och vi tror inte att en nybörjare kan möta några svårigheter.

Vad vi gillar:

 • 50 kontroller, detaljer om drifttid och belastning etc., Domänhälsodetaljer, många kanaler för varningar, 1min testhastighet, Virus & skanning av skadlig programvara, RUM-statistik

Vad vi inte gillar:

 • Endast USA-plats för testning på basplanen, enda användarkonto
 • Ser dyra ut med bara 20 kontroller
 • Premiumstöd för högre planer

Besök Uptime

10. Glada appar

Happyapps tillgänglighet och prestanda test

Att stödja ett brett utbud av kontrolltyper som webbplatser, Apps, Ping, databaser, Postgres och Sockets etc. gör HappApps lämplig för alla typer av tester. De erbjuder mer värde jämfört med Pingdom.

Den primära planen från HappyApps kommer under 10 $ medan Pingdom tar ut 11,95 dollar. Vid Pingdom tillåter de dessutom att du lägger till 10 kontroller (skärmar eller webbplatser osv.) Medan HappyApps stöder upp till 25 kontroller. Så ett utmärkt val om du har flera webbplatser.

Den korta övervakningsfrekvensen gör att du kan hålla ett öga på upptid. Så på HappyApps erbjuder de en minuts frekvens. Tillsammans med detta ges också svartidstatistik.

Du kan stänga av kontrollen när som helst. Detta är till stor hjälp när du gör något underhåll och inte vill ta emot varningar. Klicka bara på kontrollen som du lagt till och klicka sedan på flaggan som visas i övre högra sidan, och där går du den är nu i ljudläge.

Du kan bläddra i de senaste 30 dagars historien för att analysera medelvärdena. E-post är det enda sättet att kontakta dem online eller bläddra igenom hjälpcentret. Men vi tror att det inte finns något behov av hjälp eftersom en ny person lätt kan förstå hur man använder den.

Varje månad ges 20 SMS-varningar för att du får varningarna om drifttid och drifttid. Men de inkluderar obegränsade e-postvarningar. Dessutom erbjuder de också 30 dagar återbetalningspolicy.

Fortfarande, om du tvekar, prova HappyApps genom att registrera dig ett gratis konto där du kan skicka upp till 3 webbplatser för övervakning. Dessutom inkluderar den 5 min minsta frekvens, obegränsad e-postvarningar och har sju dagar historia.

Vi vet att 5 min är ett långt intervall när du specifikt vill övervaka drifttiden. Men på ett gratis konto, eftersom du kan lägga till alla typer av kontroller så det kan vara användbart att bli vänlig till deras instrumentbräda.

Vad vi gillar:

 • 25 kontroller, 1 minuts övervakning, vänlig och enkel att använda, Tillåt flera användare med roller, massor av kontrolltyper

Vad vi inte gillar:

 • Anpassad kontrolltyp tillgänglig endast på högst uppskattad plan, ingen återbetalningspolicy

Besök HappyApps

11. Host-Tracker.com

billigaste pingdomalternativ 2017

En av de främsta anledningarna till att placera Host-tracker i Pingdom-alternativlistan är dess frestande prissättning. Deras grundläggande plan är ett betydande alternativ för mindre webbplatser. Noderna finns på mer än 140 platser, och nu har de mer än 43 000 kunder. Dessutom fick företaget förtroende hos vissa jättar som Microsoft, Panasonic och Kaspersky, etc..

Enligt personlig plan kan du övervaka upp till 5 webbadresser. Deras särskiljande funktion är platserna där din webbplats övervakas. Du kan fritt välja platser genom att tänka på din målgrupp.

Det finns många tjänster som HTTP, ping, portar, certifikatutfall, databaser, CPU, HDD-övervakning och mycket mer. Men de tjänster som finns tillgängliga beror på vilken plan du väljer.

I den personliga planen utför de kontrollen efter 10 minuter. Vi vet att det verkar hög varaktighet, men för mindre webbplatser är det fortfarande ett genomförbart alternativ. Du kan lägga till 5 kontakter. Det finns ingen begränsning i antalet varningar som skickas via e-post, men SMS-varningar är begränsade till 50.

Host-tracker använder en mängd olika medel som Skype, Viber och Hangout, etc. för att informera användarna när webbplatsen går ner och upp. Längs avhandlingarna fortsätter de också att spåra responstiden.

För närvarande tar Host Tracker 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Men du kan också prenumerera på en 30-dagars provperiod eller ett gratis konto, allt är upp till dig. Om du har en större webbplats så föreslår vi att du bör välja "Affärs plan" som innehåller massor av användbara tjänster inklusive DNS-svartlistningskontroll och stöd för upp till 25 skärmar och 300 SMS-varningar.

Vad vi gillar:

 • Mycket låg prissättning, massor av kanaler (Skype, Hangout etc.) för aviseringar, massor av noder för verifierade varningar, gör övervakningen effektivare med rapporter till varje vecka till år

Vad vi inte gillar:

 • Högt övervakningsintervall i den personliga planen, saknar många funktioner som innehållsmatchning och API etc. i personlig plan.

Besök Host-Tracker

12. Portmonitor

Portövervakning av webbplatsens statuskontroll

Vill inte komma in på tjänsternas komplexitet, här är PortMonitor med låga priser. På instrumentpanelen kan du lägga till webbplatser, DNS, server och anpassade portar. Instrumentpanelen fortsätter att uppdateras automatiskt så att de senaste detaljerna presenteras. Den visar statusen för uppetid och responstid för de senaste 24 timmarna, 7 dagarna och 30 dagarna.

PortMonitor erbjuder 6 förberedda planer med olika specifikationer också om du behöver en anpassad plan kan du göra det via kontaktforum. De två första planerna kostar lågt om vi jämför dem med Pingdoms grundläggande plan.

Det första paketet inkluderar 10 monitorer medan det andra planet 20 monitorer. Den automatiska körningen utförs efter 1 minut för att mäta huruvida din webbplats har drifttid eller drifttid och vad är responstiden.

Du kan få varningar via två sätt e-post och Pushover. Gå till inställningsfliken på panelen och välj sedan e-postmeddelanden för e-postvarningar. Och för att få varningarna på en smartphone behöver du bara konfigurera fliken Pushover.

Dessutom kan du visa rapporterna och händelsen när som helst, och även de skickar e-postrapporter varje vecka och månad. För utvecklare erbjuder de REST API som möjliggör enkel integrering av portmonitor med en webbplats och app osv.

Ändå, om du inte är övertygad, kan du prova deras gratis konto som är det bästa sättet att mäta servicekvaliteten. Den täcker maximalt 2 bildskärmar, 60 sek minuters övervakningsfrekvens, e-post- och pushvarningar osv.

Vad vi gillar:

 • Låga priser, obegränsad e-post och Push-aviseringar, 1 år tidigare data vid lagring, 1 min kontrollfrekvens, Tillåt flera kontakter, Verifiering innan felhändelsen skapas

Vad vi inte gillar:

 • Inga SMS-varningar. Om de tillåter integration av Twitter och Hangout kommer det att vara mer praktiskt

Besök PortMonitor

13. R apidspi ke

Rapidspike-alternativ till pingdom

Du kanske tycker att de är kostsamma, och ja de är. Anledningen till att verka dem är att du får många lösningar på en plats. Hur har en webbansvarig en större webbplats och mindre tid att fokusera på övervakningstjänsterna genom att växla mellan olika instrumentpaneler? Här spelar RapidSpike.

Det erbjuder ett intervall på 1 till 60 minuter, valet är ditt. Den professionella planen kan delas mellan fem användare och låter dig lägga till obegränsade bildskärmar. Det här är bra när du arbetar i en grupp.

Den övervakar webbplatser, servrar, portar, SSL, SEO-statistik och mycket mer. När du har lagt till bildskärmen kan du till och med spåra de specifika sidorna på din webbplats. Varje månad ges 25 SMS / röstsamtalskrediter. Dessutom kan du konfigurera Slack and, Webhooks och Pager för att ta emot varningar.

Rapidspike erbjuder också avancerad övervakning inklusive WHOIS och SSL och visar deras utgång och annan statistik. Om Google svartlistar din webbplats på grund av skadliga skäl, söker Google på ditt webbplatsmärke med ett varningstecken så att besökarna får varningar när de försöker komma in och därför kan de inte besöka din webbplats.

Rapidspike övervakar Googles Safe Browsing-lista och skickar varningar för skadlig programvara och skadligt innehåll. På bara en enda instrumentbräda kan du också övervaka din webbplats SEO med Alexa Rank, Google Analytics, Moz rank och backlink statistik.

Det är inte över; det finns fler, du kan spåra prestandan via verklig användarövervakning. De erbjuder TV-läge som presenterar livestatistiken så att du snabbt kan fånga problemen. Detta är en användbar funktion om du har en separat skärm.

Rapidspike gör den globala övervakningen, genererar grafiska rapporter och tillåter användare att konfigurera varningskänsligheten. Dessutom kan du dela statistik med andra genom att skapa en sida med allmän status. Det är mycket användbart verktyg om du har råd. Registrera dig nu och få 30 dagars rättegång.

Vad vi gillar:

 • Erbjuder obegränsade skärmar, SEO-övervakning, upptäckt av skadlig programvara, SSL & WHOIS-övervakning, integration med många verktyg, har 1 minuters intervallövervakning.

Vad vi inte gillar:

 • Hög prissättning, bombardering av tjänster kan förvirra nybörjare

Besök RapidSpike

slutsats:

Så ovan nämnde vi några av de fantastiska Pingdom-alternativen för att fortsätta spåra dina webbplatser. De flesta av företagen på listan erbjuder planer till lägre priser än Pingdom inklusive alla viktiga funktioner. Det är allt ditt val.

UptimeRobot är ett bra val eftersom det stöder olika kontrolltyper, 50 monitorer och 1 minuters testintervall. Men det är bara begränsat för att övervaka drifttiden. Å andra sidan levererar Statuscake och Rapidspike användbara funktioner men höga i prissättning.

Det bästa sättet att välja tjänst är att komma ihåg antalet faktorer som kontrollintervall, antalet bildskärmar, typer av varningar, datalagring och noderplatser. Naturligtvis är prissättning också nödvändig.

Vi ser fram emot dina tankar och berättar om din upplevelse. Finns det något bästa Pingdom-alternativ som du tycker bör listas här? Föreslå i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map