Topp 10 bästa grammatiska alternativ 2020

7

Visste du att grammatiska fel kan påverka din blogg ranking, popularitet och din personlighet?


Även om mindre misstag inte kan ignoreras, bör artiklar med felfria artiklar vara din högsta prioritet.

För en icke-engelska talare är att identifiera och korrigera de grammatiska felen en överväldigande uppgift om inte att få hjälp av andra.

De flesta förlitar sig på MS-kontoret, men det kan vara till hjälp för stavfel inte för grammatiska och / eller andra fel. Medan Grammarly är ett avancerat verktyg med massor av funktioner, kan dess dyra planer uppmana dig att hitta ett Grammarly-alternativ.

Du kanske också vill läsa:
De bästa billigaste leverantörerna av molnhotell

Innan vi börjar bör du veta att Grammarly låter dig välja mellan brittisk / amerikansk engelska, kolla plagiering, erbjuder många skrivstilar, förslag till anrikning av ordförråd, hitta grammatik & skiljeteckenfel, och mycket mer. Läs vår djupgående grammatiska recension här.

Varför är grammatik bättre än andra?

Grammarl y är ett av de avancerade, moderna och perfekta verktygen som erbjuder flera funktioner på en plats och just nu finns det inte ett enda verktyg som är tillräckligt bra för att slå det. Även om det finns många tjänster fungerar Grammarlys avancerade algoritm som en charm och föreslår alla möjliga misstag inom några sekunder. Så ge det en PRÖV igen och njut av 7-dagars GRATIS prov.

 • Det eliminerar grammatik, stavning och skiljetecken.
 • Det föreslår relaterade ord för vanligt använda fraser / ord eller förbättrar ordförråd.
 • Kontrollera omedelbart plagiering för att undvika duplikatinnehåll.
 • Hjälper dig att förbättra meningsstrukturen med exempel.

Prova grammatik NU

Så oavsett anledning till att söka efter alternativen till Grammarly, antingen är det prissättningen eller kvaliteten eller något annat här, vi sätter ihop listan över topp 10 bästa grammatiska alternativ.

10 bästa grammatiska alternativ 2020

1. ProWritingAid

ProWritingAid är ett fantastiskt grammatikalternativ när din primära oro är prissättningen. Det är ett funktionsrikt verktyg som finns i både gratis- och premiumversioner. Du kan enkelt integrera den i din webbläsare så att för att analysera bristerna i texten när du skriver i Gmail, WordPress, Facebook och Twitter etc. Dessutom kan den enkelt integreras med MS Office och Google Docs. För utvecklare ger de också API-åtkomst så att utvecklare kan integrera den med sin app. Det finns ingen skrivbordsapp för gratis användare.

Liksom Grammarly erbjuder de många skrivstilar som allmän, affärs- och akademisk, blogginlägg osv. Du kan välja mellan USA, Storbritannien och allmän engelskspråk. Att använda ProWritingAid är helt enkelt. När du har installerat tillägget ser du en liten ikon som visas när du befinner dig i textredigeraren på någon webbplats. Håll bara muspekaren över ikonen och välj vilket alternativ du föredrar att testa för grammatik, överanvända ord, stil, klichéer och uppsägningar osv..

Om du inte vill göra någon installation, gå bara till ProWritingAid och registrera dig. Det som gör detta verktyg till ett nära alternativ till Grammarly är att det kan utföra 25 typer av tester på din text, t.ex. grammatik, pronomen, meningsstruktur & längd, övergång och vaga ord osv. Deras skrivstil är mycket effektiv när det gäller att revidera ord för att förbättra läsbarheten.

Alternativet Tesaurus markerar ord, och genom att föra muspekaren kan du välja från listan med alternativa ord. Verktyget är tillgängligt till mycket billiga priser och kostar bara $ 60 för ett årligt abonnemang medan ett livstidsabonnemang uppgår till $ 210.

Planerna stöds med en 14 dagars pengarna tillbaka-garanti. De inkluderar ingen översättare, men enligt vår uppfattning anses den inte vara en obligatorisk komponent i ett korrekturläsningsverktyg. Även om de tillhandahåller en plagieringskontroll kommer det att kosta dig ett extra belopp. ProWritingAid är ett otroligt verktyg med en lång lista med funktioner och säkert värt dina pengar.

2. WhiteSmoke

WhiteSmoke är också mycket effektivt engelska för skrivning och korrekturläsning. Det indikerar grammatik såväl som skiljetecken, stavningskontroll och förslag på skrivstil. Det är tillgängligt för alla typer av enheter inklusive Mac, Windows, webbläsare, iOS och Android, etc. Programvaran innehåller mer än 100 skrivmallar som CV, kondoleanser, tack, rapporter och omslagsbrev etc..

WhiteSmoke-översättaren bygger på statistisk maskinöversättning och visar översättningen med högsta sannolikhet för att vara korrekt. De stöder nästan 55 språk. Programmet belyser orden och genom att föra muspekaren kan du se förslagen till grammatik och skiljetecken. Den kontrollerar de 16 olika områdena i meningen som fragment, spänd, felaktig skiljetecken och dinglande modifierare, etc..

Verktyget ger en förklaring av varför ordet markeras och ger också ett exempel på hur man hanterar det ordet. Den presenterar också en omfattande lista över synonymer via ordboken som är perfekt för att bygga upp ordförråd och hitta alternativet till ett ord som används många gånger i ditt dokument. Dessutom definierar det också det valda ordet.

Med hjälp av WhiteSmoke kan du ta reda på om texten är plagierad eller inte. Det här är mycket användbart om du anställer några onlineförfattare för din webbplats. Företaget utvecklade ett tillägg som hjälper användare när de skriver i Outlook, MS Office eller andra textredigeringsrutor. WhiteSmoke påpekar misstag med rött teckensnitt (för felstavningar), grönt (för grammatik) och grått (för upprepade) ord.

En av de coola sakerna är att de tillhandahåller olika videoinlärningsstudier relaterade till Prepositioner, Help Verbs, Noun och Pronouns, etc. För hjälp kan du ringa eller skicka dem ett e-postmeddelande. WhiteSmoke kostar $ 4,16 / månad för "Grundläggande" plan och $ 6,67 / månad för "Premie" ett års prenumeration.

Företaget tillhandahåller en 48-timmars återbetalningspolicy för planer med giltighet mindre än 31 dagar medan de andra planerna inkluderar en 31 dagars återbetalningsregler. WhiteSmoke är ett imponerande verktyg för en engelsk skriftlig lösning, men de erbjuder bara en fyra dagars provperiod som är mycket begränsad. Enligt vår erfarenhet är ingefära mer kompatibla vad gäller användbarhet och tillförlitlighet än WhiteSmoke.

3. Ingefära

Ingefära är ett annat ganska lysande verktyg bland elever, lärare och bloggare på grund av dess effektiva resultat. Ingefära levererar funktioner mer bekvämt eftersom det är tillgängligt för Windows, iOS, Android, Chrome, Safari och Mac. Du kan använda Ginger korrekturläsningsverktyget när du skriver i redigeringsrutorna som WordPress eller helt enkelt gå till deras webbplats och klistra in texten. Det hjälper dig även när du använder sökfältet på webbplatser som YouTube.

Ingefära upptäcker felen mycket snabbt och belyser dem. När du håller musen över det markerade ordet ger det förslaget att korrigera det. Och om du vill godkänna alla förslag på en gång klickar du bara på “Godkänn alla”. Liksom Grammarly, i Ginger kan du också välja antingen brittiska eller amerikanska engelska.

Ingefära översätter också ditt dokument till 40 språk inklusive kinesiska, franska, urdu, hindi, arabiska och ryska. Dessutom kan du söka i definitionen av dina ord genom ordboken och omformulera dina meningar för olika strukturer. Dessutom kan du också skapa en personlig ordlista så att programmet inte visar fel för dessa ord nästa gång. Textläsare är en annan unik ingefärafunktion som är användbar för att lära sig uttal, men den är endast tillgänglig i premiumversionen.

Det finns två versioner gratis och premium. Den fria versionen saknar några egenskaper som felanalysrapport, textläsare och obegränsad grammatikontroll. Vi föreslår att du installerar deras webbläsartillägg eller skrivbord istället för att prova deras webbplats. För när du kontrollerar din text genom att klistra in på deras webbplats kommer den bara att analysera begränsade ord.

För en årlig plan debiterar Grammarly $ 11,66 / månad medan Ginger kostar $ 7,49 / månad (erbjuder 40% rabatt). Ingefära är ett av de stora grammatiska alternativen för Mac och andra användare men saknar ett plagieringsverktyg som underlättar online-utgivaren att kämpa mot dubblering. När du använder deras synonymer eller definitionsfunktion genom att högerklicka på ordet flyttas den till synonymer eller definitionsfliken istället för att visa informationen på samma flik. Det är inte ett stort problem men det verkar irriterande.

 • Grammatik vs ingefära – Vilken som är bättre?

4. Ryggraket

Den nästa på listan är Jetpack WordPress-plugin. Om du använder WordPress kanske du redan använder det här insticksprogrammet. Eftersom det här verktyget kan ge många fördelar som att spåra din webbplatstrafik, förbättra säkerheten, gratis teman och mycket mer. Dess korrekturläsningsfunktion fungerar enligt samma principer som Efter deadline. För WordPress-bloggare är det bra att ha ett korrekturläsningsverktyg i redigeraren istället för att klistra in innehållet separat i textredigeraren för det engelska checkerverktyget.

När du har installerat Jetpack ser du en ikon som den här. Börja skriva eller klistra bara in innehållet och tryck sedan på den ikonen. Det börjar skanna och markera orden med röda, gröna och blå linjer. Rött betyder att ordet är felstavat eller missbrukat; grönt visar grammatiska misstag medan blå anger antydan till skrivstilar. Dessutom ger det också förklaringen till misstagen.

Du kan konfigurera Jetpack korrekturläsningsverktyget genom att navigera Användare => Din profil. Markera bara rutorna för den funktion du vill aktivera. Huvudfunktionen inkluderar upptäckt av överanvända, komplexa, passiva röst- och wordinessfraser osv.

jetpack grammatik funktioner

Dessutom kan verktyget korrekturläsa inlägg skrivna på engelska, spanska, portugisiska, tyska och franska.

Verktyget är enkelt och du kan använda alla dess korrekturläsningsfunktioner utan att betala ens ett öre. Men det missade några viktiga funktioner. Du kan inte skriva den personliga ordlistan, och det påpekar inte de missbrukade orden som skrivits på andra språk än engelska. De låter dig inte heller välja från USA, Storbritannien och Kanadas engelska stilar. Från vår erfarenhet är det inte lika effektivt som grammatik eller ingefära men är ett värdigt gratis verktyg som kan hjälpa dig att förbättra dina grundläggande skrivfärdigheter.

5. PaperRater

PaperRater fungerar på datoralgoritmerna som kallas kärleksfullt som Grendel. För närvarande finns det ingen förlängning eller skrivbordsversionen av detta verktyg. Besök bara deras Korrekturläsare och grammatikontroll och lägg din text i rutan som visas framför dig och få rapporten. Deras system understryker orden som är felstavade eller har grammatiska problem. Bilden nedan visar PaperRater-funktionerna.

korrekturläsare Paperrater-funktioner

Eftersom det finns massor av data som publiceras varje år av online-utgivare, blir det nödvändigt att publicera originalinformationen. PaperRater erbjuder också plagieringskontrollen som Grammarly. Men i en gratisversion berättar plagieringskontrollen bara om andelen unoriginality. Du kan inte hitta de plagierade linjerna eller innehållet utan att prenumerera på en betald plan. Dessutom är den integrerad med korrekturläsarverktyget, vilket innebär att du måste klistra in texten i Plagiarism Checker separat.

De erbjuder också Vocabulary Builder. Sätt bara in ordet så presenterar de definitionen såväl som olika exempelmeningar så att du kan få idén att använda det ordet.

PaperRater liknar Grammarly, men dess gratisversion har olika begränsningar. Du kan inte importera filerna och verktyget är också begränsat till 5 sidor. Dessutom är deras korrekturläsare lite komplex. För ett premiumabonnemang, även om programvaran är billig, är den inte en ultimat lösning, och du kan inte bara lita på den.

6. Slick Skriv

Olika funktioner gör SlickWrite till ett nära alternativ till Grammarly. Använd först redaktören för att skriva eller klistra in texten. Tryck nu på kontrollen från sidofältet. Verktyget pekar på olika element från dina stycken, såsom överflödiga meningar, passiv röst, övergångsord, adverb och vanliga startord osv..

Det coola med SlickWrite är att det har flera integrerade alternativ. När du väljer ett ord visas en popup längst ner där du kan välja att hitta associerade ord och ordboken eller ordbordsdefinitionen. Dessutom innehåller det alternativ för Google och Wikipedia för att få mer information.

Läsbarheten betyder mycket eftersom en artikel som är hemsk att läsa är nästan värdelös för läsarna och / eller informationssökande. Genom att använda SlickWrites meningsstrukturfunktion kan du öka läsbarheten för din artikel. Det visar de komplexa och långa meningarna. Som författare kanske du inte är medveten om “Flow”. SlickWrite presenterar grafiska detaljer om ordlängd, meningslängd och strukturflöde så att användaren enkelt kan ändra flödeshastigheten.

Du kan konfigurera SlickWrite inom några ögonblick, bara gå till dess inställningar och markera rutorna för vilka typer av problem du vill hitta i din text. Bland de bästa egenskaperna är statistiken den bästa delen av denna webbaserade korrekturläsningsprogramvara. Den kommer att presentera en djupgående analys av ditt innehåll samt statistik över fraser och ord. Hittills kan du njuta av deras tjänster utan kostnad eftersom det för närvarande inte finns någon premiumversion.

SlickWrite är ett anmärkningsvärt verktyg som innehåller många regler som du kan aktivera eller inaktivera efter din vilja. Men detta saknar bekvämlighet. Liksom i Grammarly tillåter de en klickkorrigering där du bara måste klicka på förslaget till korrigering. Detta betyder att du kan använda Slick Writ för att bara upptäcka fel. För en icke-engelska talare föreslår vi att du provar ett verktyg som ger användarvänlighet för korrigering, t.ex. Grammarly.

 • Överväg också att läsa: Topp 10 plagieringskontroller och tjänster

7. 1Checker

När man utforskar de bästa topp-grammatikalternativen rankade 1Checker säkert en bra position på grund av sin flexibla karaktär. Du kan antingen använda onlineversionen eller installera den på dina Windows- eller Mac-enheter. Det kan integreras med Word och Outlook. Programmet fungerar på det naturliga språksystemet som är en kombination av datavetenskap och konstgjord språk.

När du klickar på “Granska” kommer det efter en tid att visa statistiken som är procentsatserna för grammatik, stavning och andra misstag. Stäng det bara och börja redigera. Verktyget belyser helt enkelt felen och presenterar tips nedan ord. De visar också förklaringen till de markerade orden på sidofältet. Om du inte vill granska alla fel klickar du bara på “Använd alla” för en automatisk korrigering.

1Checker tillhandahåller också massor av mallar relaterade till företag och kommunikation. Välj bara “Dokumentmall” och fyll sedan i de tomma ämnen som visas på vänster sida. De genererar automatiskt en fin kopia av dokumentet. 1Checker innehåller också översättaren som drivs av Google och Bing så att du snabbt kan översätta vaga ord och fraser.

Det är ett gratis program som den grammatiska gratisversionen för att upptäcka de grundläggande misstagen. Det kan vara till hjälp för att eliminera ordlighet, stavfel och strukturella förändringar. Sammantaget är det värt att använda den här programvaran eftersom den inte kostar dig något.

8. OnlineCorrection

OnlineCorrection är ett gratis online-program för att rädda dig från förlägenhet som du kan möta på grund av grammatiska och stavfel. Den analyserar ditt innehåll noggrant och listar sedan upp misstag. Att göra korrigeringar är mycket enkelt eftersom felord anges med olika färger. Verktyget innehåller också de föreslagna orden.

OnlineCorrection söker efter grammatik, stil, stavning, skiljetecken och duplicering av ord i din text. Det finns inget sätt att hitta innehållets originalitet. De erbjuder inte heller någon premiumversion av verktyget.

Tillsammans med den engelska korrigeringsfunktionen stöder OnlineCorrection också flera språk som är den bästa delen av den här kontrollen. Programvaran kan korrekturläsa all text som är skriven på tyska, franska, spanska, italienska, polska, portugisiska och ryska.

OnlineCorrection är ett enkelt verktyg för att korrekturläsa artikeln innan den publiceras eller presenteras för någon. Det kan vara ett betydande alternativ om du söker gratis grammatiska alternativ. Det finns inte heller något behov av att registrera sig, så du bör prova dem.

9. Hemingway

HemingWay fokuserar främst på att öka läsbarheten för dina inlägg. Du kan använda deras onlineversion eller ladda ner desktop-appen. Men du måste betala $ 19.99 för skrivbordsversionen. Dessutom kan den användas i WordPress eller Medium-redigeraren. De presenterar också läsbarhetsgraden.

När du klistrar in text kommer det att markera fraser med olika färger. Verktyget säger vilken mening som är svår att läsa, och den ger också förslag för att förenkla orden. Hemingway-redigeraren har också flera alternativ som rubriker, fetstil, kursiv, kulor och infogning av länkarna. Med andra sidan tillåter Grammarly-redigeraren inte användaren att infoga länkarna eller klistra in en text med hyperlänkar.

Verktyget betecknar också den passiva rösten från meningarna. Ur vår synvinkel är Hemingway inte ett effektivt verktyg för grammatiska fel.

Trots att det är ett bra verktyg för att förbättra läsbarheten för dina artiklar, var passar det? Du kan först använda något avancerat verktyg som Grammarly och sedan skicka den artikeln genom Hemingway så att din artikel inte bara kommer att vara fri från grammatiska fel utan också komponeras på ett sätt som är lättläst.

10. Reverso

Om du söker efter ett webbaserat korrekturläsningsverktyg är Reverso det för dig. De utvecklade en tillägg för Chrome-användare, men det finns ingen desktop-, Android- eller iOS-app. För att använda onlineversionen går du bara till R e verso och klistra in texten. Det kanske inte hittar förskottfel men det är bra att hitta de grundläggande misstagen.

Så, vad gör det till en liknande programvara som Grammarly? Den har en integrerad ordlista tillsammans med alternativ för konjugat och synonym. För att använda dessa, välj först all text och välj sedan alternativet. Det är bra om du inte vill öppna olika webbplatser för att hitta definitionen eller synonymer för specifika ord.

Reverso stöder flera språk vilket innebär att det kan översätta dina data till vilket språk som de stöder som tyska, franska, arabiska och ryska, etc. Om du vill förbättra dina grammatikfärdigheter, bör du besöka deras välorganiserade kunskapsbas där de ha information om tider, verb, adverb, prepositioner och många fler ämnen. De har också många ämnen om franska grammatikregler.

Du måste använda Chrome-tillägget om du står inför språkbarriärer när du läser artiklar. När du har installerat tillägget dubbelklickar du på något av orden som dykte upp på valfri webbsida för att översätta dem till de 11 olika språken. På liknande sätt kan du översätta meningar.

Enligt vår personliga erfarenhet kan detta verktyg användas för att konstruera olika meningar men för korrekturläsning kan du inte bara lita på det. Dessutom är ett litet problem med Reverso att det bara kan kontrollera 600 tecken. Så för enkel korrekturläsning och viktigast av allt om du lider av språkskillnader är det säkert meningsfullt att använda.

 • SSD Hosting
 • Topp "10" Bästa snabbaste webbhotellleverantörer
 • Topp "10" Windows Server Hosting Services
 • 10 "Bäst" Shopify alternativ för att ställa in din e-handelswebbplats

Slutsats

Enligt vår erfarenhet, ProWritingAid och Vit rök är bland de mest lovande grammatikalternativen.

Men personligen föreslår vi att du först försöker använda grammatik eftersom det är det mest avancerade verktyget som kan upptäcka 400+ enkla till avancerade grammatiska misstag och också visar sig vara bra för att förbättra ordförråd. Dessutom har den det mest vänliga gränssnittet jämfört med något av verktygen i branschen just nu.

Har du något bästa grammatikalternativ i ditt sinne? Om så är fallet, vänligen dela i kommentarerna nedan och låt oss veta vilket verktyg du använder för att korrigera skrivfel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map