7 bästa webbplatsbyggare-programvaror 2020 – Bygg en fantastisk anpassningsdesignplats

0

Vad! Fick inte önskad design för din drömplats?


Känner inte till kodningen men vill bygga din egen design?

Vill inte spendera enorma pengar på kodarna eller webbplatsdesignarna?

Här är en lösning på alla dina frågor. Försök bara att bygga en webbplats för att bygga din egen designade webbplats.

I allmänhet finns det två sätt att skapa en webbplats. Antingen kan du gå igenom ett komplext sätt och lära dig att koda. För det andra, hitta WYSIWYG-redigeraren som gör webbdesign enormt enkelt. De flesta av byggare erbjuder drag-and-drop-funktion där du lägger sakerna på en tom duk eller förkonstruerade mallar.

Fördelar med webbplatsbyggare

 • Du kan få alla saker på en plats som domän, webbhotell och byggare, etc. och det bästa är att det inte krävs några installationer alls och det bästa är att det inte krävs några installationer alls
 • Behöver inga utvecklare
 • Kostnadsbesparande eftersom du inte behöver betala kostnaden för design och underhåll.
 • Gott om attraktiva mallar och element är tillgängliga att välja mellan.
 • Nästan allt byggmjukvaran stöder dra och släpp och så vidare …

Men det verkliga problemet är att vilken är rätt applikation för webbplatsdesign? Det finns många webbplatsbyggare som påstår sig vara de bästa i branschen. Så det här är platsen där vi kan hjälpa dig att plocka upp den bästa.

Oavsett om du söker för att skapa en företagswebbplats, personlig blogg eller en butik, här är några av de förstklassiga programvarorna för webbplatsbyggare.

Bästa webbplatsbyggare 2020 – ett sätt att bli direkt online

Wix [Gratis + betalt]

wix webbsajtbyggare

Wix är en av de ledande gratis webbplatsbyggarna som erbjuder massor av premade mallar relaterade till Blogg, Business, E-handel och mode, etc. Förutom premiumversionen erbjuder de gratis tillgång så att du kan smaka på dem innan du investerar.

Genom att skapa ett konto erbjuder Wix två lägen för redigering som är ADI och Wix Editor. Båda har identiska egenskaper men deras arbetsstil är något annorlunda.

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) är ett automatiskt sätt att skapa webbplatsen. Det är ett snabbt sätt, de ställer bara några enkla frågor innan de skapar den slutliga designen. Varje del av webbplatsen kan anpassas. Du kan ändra tema, färger, teckensnitt, sidhuvud och mycket mer. Dessutom låter de dig lägga till animationer till element för att göra en mer attraktiv webbsida.

Å andra sidan ger Wix Editor också stor användarupplevelse. Det börjar med att välja en förlagd mall. Det finns 100-tal mallar att välja mellan. När du har valt mallen laddas redigeringsgränssnittet. Det erbjuder enkel drag-and-drop-funktion, och du kan lägga till textrutor, reglage, knappar, kontaktforum, sociala knappar och nyhetsbrev, etc. Du kan till och med ändra inläggspositionerna. Egentligen kan du anpassa allt som visas på skärmen.

Wix erbjuder en appmarknad som hjälper dig att förbättra din webbplats. Det finns massor av appar för att lägga till sökfältet, kommentera, chatta, skype-knappen, automatiserad e-post, marknadsföring och analysverktyg. Dessutom, om du vill skapa en onlinebutik, är Wix en bra lösning eftersom de erbjuder många relevanta appar som integrering av recensioner, samtalsknapp, PayPal, fakturor, valutakonverterare och prissättningstabeller.

Vill du ha mer, låter de dig också infoga koder, HTML-koder och lägga till Flash-filer (SWF). Dessutom har Wix en steg-för-steg-guide för att förbättra SEO. Supporttjänster tillhandahålls genom att skicka in biljetter och kunskapsbasen.

Prissättning: Det finns inget behov av att köpa en separat webbhotellplan. Wix planerar att prissätta börjar från $ 4,50 / månad som inkluderar 1 GB bandbredd, 500 MB lagring. Du behöver bara köpa ett domännamn och peka på din WIX-webbplats. Förutom den mest grundläggande planen erbjuder alla andra gratis domännamn. De stöder 14 dagars återbetalningspolicy.

DUDA [Gratis + betalt]

duda webbplats byggmjukvara

Duda är ganska uppenbar när det gäller användbarhet och imponerar användarna genom dess responsiva mönster och massor av funktioner. Det lanserades 2010 och står nu bland de bästa webbplatsbyggarna genom att driva webbhotell med Amazon molntjänster. Orsakar noll nivå av förvirring, välj bara en mall från deras förlagda modeller och börja redigera.

Vid första anblicken kommer du att inse att det är ganska enkelt att använda. När som helst kan du få skrivbords-, mobil- och surfplattavisning med bara ett klick. Duda kommer inte att hålla dig med bara deras byggare så om du har utvecklat färdigheter kan du spela med CSS och HTML-koder fritt.

Förutom de enastående redigeringsalternativen kan du redigera mallen för alla specifika enheter (mobil, stationär och surfplatta), så att du kan utforma den mest lyhörd webbplats som är avgörande för kunder / besökares upplevelse och sökmotorer. En annan anmärkningsvärd sak som till skillnad från de flesta byggare där ute, kan Duda integrera med Google Analytics för att presentera djupgående trafikstatistik.

Det finns många widgets / element att lägga till i inlägg / sida, till exempel knappar, kolumner, ikoner, sociala, sökfält, Facebook & Disqus kommentarsystem och mycket mer. De stöder över 100 typsnitt. Varje widget kan anpassas i stilar, dimensioner osv. Och även med några kan du lägga till animationer och specialeffekter som pop-up och Anchor.

Duda-webbplatsbyggarens anpassningsfunktioner gör det till ett fantastiskt verktyg. I “Anpassa” genom att klicka på några klick kan du ställa in popups, kampanjrabatter, återvändande besökarvarningar, öppettider, specialevenemang och många andra coola saker. Du kan också skapa en anpassad händelse också. Dessa händelser visar sig vara mycket användbara för att engagera kunder.

Med Duda är det enkelt att etablera och hantera en e-handelssajt där du kontrollerar funktionerna relaterade till försäljning, kampanjer, produkter och betalningar. För Pro-användare ger Duda hjälp via livechatt och telefon. De fria användarna kan bläddra igenom sina guider och hjälpsamma artiklar.

Prissättning: Gratis plan är det bästa sättet att uppleva Duda. När du bestämde dig för en betald plan börjar Business plus på $ 14,25 / mo. Du kan också ta ett livstidsabonnemang för affär + plan i 299 $. Planen innehåller ett anpassat domännamn, SSL, säkerhetskopiering av webbplatser och krom push-aviseringar. Dessutom, för e-handel användarföretag plus plan kan du lägga till upp till 10 produkter. Dessutom stöder det PayPal, Stripe och Global Gateway för betalningar.

Weebly [Gratis + betalt]

weebly webbplats byggare

Weebly i en annan WYSIWYG-webbplatsskapare som grundades 2007 erbjuder en välpackad plattform för att utveckla en webbplats. Weebly erbjuder hundratals mallar för portföljer, e-handel och personliga webbplatser. Den flexibla karaktären hos denna gratis webbplatsbyggare tillåter dig att integrera tredjepartsappar.

Med Weebly kan du antingen starta som en fri användare med ett underdomän eller starta din professionella webbplats under ett anpassat domännamn. Det är ganska enkelt och synligt att skapa ett nytt inlägg, kontrollera kommentarer, komma åt sidorna och webbplatsinställningarna. Liksom Wix kan du dra och släppa alla element genom att klicka på redigeringsalternativen.

Det mest exceptionella med Weebly är användbarheten. Det ger en trevlig upplevelse för den nya användaren som aldrig använde en webbplatsbyggare-programvara tidigare. Det finns många element som text, bild, bildspel, karta, prissättningstabell, videoklipp, kontaktforum, inbäddning av HTML och mycket mer. Vidare lägger de också butiksalternativ som kassaprocess, PayPal-integration, beställningar och frakt etc. i dina händer.

Om du inte hittar något i Weebly-redigeraren, gå sedan och leta i deras appmarknad som har både gratis- och premiumappar. Och för att göra saker enklare för användarna klassificerade de applikationerna som e-handel, marknadsföring, SEO, webbplatsstatistik, social och kommunikation. Efter att du har skapat ett inlägg, glöm inte att visa “inläggsalternativ” som låter dig skriva den titel och beskrivning du vill visa i sökmotorn. Dessutom kan du schemalägga, aktivera / inaktivera kommentarer och lägga till inlägg i önskad kategori.

Weebly behåller ett hjälpcenter som låter dig ringa eller maila dem när du möter problem. Dessutom är livechat tillgängligt från 06:00 till 18:00 Pacific Time (mån-fre) och 08:00 till 17:00 Pacific Time (lör-sön). Du kan leta igenom deras community och guider för lösningar. Sammantaget är det en utmärkt, intuitiv webbplatsbyggare och värt att prova.

Prissättning: De lägst betalda planerna kostar bara $ 8 / månad med ett gratis domännamn. Dessutom obegränsad lagring, $ 100 Google-marknadsföringskrediter och tillgång till avancerad webbplatsstatistik. Den grundläggande planen innehåller också några e-handelsfunktioner som kassaprocess och lägga till upp till 10 produkter. Så först bedöma dina krav och välj sedan en plan.

Squarespace [Trial + Paid]

squarespace site designer

Squarespace är en annan finaste mjukvara för webbplatsbyggare som tillgodoser hundratals eleganta mallar relaterade till varje kategori som webbutik, blogg, fotografering och resor etc. Du kan prova deras tjänster fritt i 14 dagar. Och när du räknar ut att det är den du söker så gå till ett premiumabonnemang.

Det är mycket enkelt att installera en webbplats på Squarespace. Skapa bara kontot, välj din mall, svara på serien med frågor och där går du. Att skapa navigeringar och sidor är ganska enkelt. Du kan ändra designen när som helst via deras redaktör. Genom att flytta musen över alla element i temat visas dessutom redigeringsalternativ.

På Squarespace är vissa coola funktioner lättillgängliga. Som med bara några få klick kan du visa meddelandefältet och mobilinformationsfältet. Squarespace presenterar flera trafikstatistik för webbplatser så att du kan övervaka besökaren djupt. De tillhandahåller informationen om trafikkällor, populärt innehåll och sökmotorsfrågor osv.

Även om mallarna inte är lika anpassningsbara som Wix men du fick tillgång till alla väsentliga alternativ med en snygg och ren instrumentpanel. För en del avancerad anpassning tillåter de dig att lägga till anpassade CSS-koder. Squarespace har förbyggda alternativ för SEO, marknadsföring och säkerhet. Här behöver du bara öppna inställningarna och fylla de fält som krävs för att dessa saker ska fungera bra. Du kan göra URL-mappning, 404-sidars design, social delning och anslutning av e-posttjänster och mer.

Naturligtvis behöver du hjälp i den besvärliga situationen och med Squarespace får du den via direkt livechatt (måndag till fredag ​​kl. 16–30 Eastern Time), e-post, guider, videor och kunskapsbas. Dessutom har de community forum också.

Prissättning: Squarespace hjälper kunden att få rätt val av plan genom att kategorisera webbplatser och paket med e-handel. Planen börjar från $ 12 / månad med obegränsad värd och bandbredd. Det innehåller gratis domännamn och SSL-certifikat.

Den e-handelsoptimerade basplanen kostar dig $ 26 / månad som inkluderar en gratis domännamnregistrering, obegränsade produkter, SSL, rabatter, skatt och orderkontroll, etc..

Shopify [Trial + Paid]

shopify för att skapa e-handel butik

Om du någonsin drömmer om att skapa en e-handel butik men sluta på grund av dess komplexitet är här den direkta lösningen som kommer i form av Shopify. De har nästan 500 000 aktiva butiker på sin plattform. För utvärderingsändamål kan du initiera med 14-dagars testkonto. Mer än 100 gratis och betalda mallar ges att välja mellan.

Shopify erbjuder en extrem nivå av anpassning där du kan forma de förlagda teman som du vill. Dessutom kan användaren också ladda upp sina egna mallar. Men om du vill gå längre än detta tillåter Shopify dig att infoga / ändra CSS- och HTML-koderna. Butiken är vänlig för mobiltelefoner och kunden kan göra betalningar via Android-lön och iOS-betalning osv.

Det är superlätt att hantera butiken. Som för att lägga till produkter navigerar du bara till fliken Produkter i redigeraren och lägger till senaste information. Du kan spåra och kontrollera kundbeställningarna och överge kontrollen under fliken “Beställningar”. För att öka försäljningen kan du designa rabatter. Dessutom presenterar verktyget olika analyser som totala beställningar, konverteringsfrekvens, enhet som används av en kund, upprepa kund, plats, trafikkälla och många andra.

För att förbättra butiken erbjuder Shopify utökad app-butik som innehåller över 1000 gratis och betalda applikationer som hänvisas till försäljning, marknadsföring, sociala medier, lager och frakt osv. Och tack vare deras flexibilitet som gör det möjligt att lägga till olika försäljningskanaler. Ovanpå Shopify-appen “försäljningsstället” kan du använda Android, iPad eller iPhone och ha uppsättningar med andra funktioner.

Shopify erbjuder 24/7 supporttjänster gratis för premiumanvändare. Du kan ge kontakt via samtal, Live Chat, e-post eller skicka en tweet. Vid livechatt kan de fria användarna behöva vänta länge, men för betalda användare är deras tjänster ganska anständiga. Shopify är ganska på förhand men ändå om du förvirrar kolla in massor av guider i deras hjälpcenter.

Prissättning: För närvarande har Shopify tre paket. Den mycket grundläggande planen börjar från $ 29. I denna plan kommer 2% transaktionsavgift att debiteras om du använder tredje parts betalningsport medan det inte finns någon avgift om Shopify-betalningar används av dig. Dessutom innehåller den obegränsad lagring, bandbredd och produkter. Planen innehåller en gratis SSL för säkrade transaktioner. Dessutom kan du skapa blogg tillsammans med butiken.

Websitebuilder [Gratis + betalt]

wesitebuilder webbplatsskapare

Websitebuilder är ett stabilt val att starta, inte bara för att det är lätt att förstå utan också ger tusentals färdiga mallar. Allt du behöver göra bara välja en design och börja polera. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, du kommer inte att förvirra att se redigeringspanelen även vid första anblicken eftersom den är ganska tydlig och väl utformad. Du kan göra ändringarna i webbplatsens bakgrund, färger och teckensnitt etc. genom att gå till designfliken.

Först kan du dra elementen vart du vill i webbplatsområdet. Därefter, genom att klicka på elementet, visas ett litet redigeringsfönster som innehåller olika redigeringsalternativ som att ändra mönster, stilar, positioner och dimensioner osv. Dessutom kan du lägga till animering till ett visst element eller på hela webbplatsen om du vill. Ändra storleken på objekten är verkligen bekvämt eftersom nu istället för att skriva dimensioner kan du bara öka eller minska storleken med en musmarkör.

Byggmästaren eliminerar rättvis behovet av kodningskompetens eftersom det finns ett omfattande utbud av element att lägga till i inlägg och sidor. Som för bara en knapp, det finns nästan 6 mönster. Förutom att det finns många andra användbara element som sociala, rutor, kontaktforum, HTML / sida inbäddning, Google maps, nyhetsbrev, lägga till videor och olika former, etc..

WebsiteBuilder är kompatibel med många andra appar för SEO, Analytics, Sociala och intäktsgenerering. Du kan integrera Bing- och Googles webbansvariga verktyg sömlöst. De inkluderar också sökordstäthet, webbplatskartgenerator och AdSense-integration. Webbplatsbyggaren är inte bara begränsad till att skapa webbplatser. Du kan bygga en slående eCommerce-butik med den. Tänk på att alla integrationer och butiksfunktioner är tillgängliga för premiumanvändare. Men den fria användaren kan njuta av sin gratis webbplatsbyggare obegränsat.

Att ha ett expertstödsteam är mycket nödvändigt när du arbetar online. Så WebsiteBuilder erbjuder hjälp via e-post och telefonsamtal. Dessutom innehåller kunskapsbasen omfattande artiklar om redaktören, SEO, domäner och sociala medier. Sammantaget är det en fantastisk webbplatsbyggare som har ett rikt redigeringsalternativ och många mallar.

Prissättning: De lägsta premiumplanerna börjar från $ 5,99 / månad inklusive gratis domännamn och reklamkredit. Planen tillåter integrering av SEO och marknadsföringsverktyg också. Observera här att den inte tillåter den anpassade e-postadressen. För anpassade e-postkonton måste du prenumerera på deras affärsplanabonnemang. De erbjuder en separat plan för användare av e-handel som kostar $ 11,99 / månad med gratis domän, prioritetsnivå support och anpassade e-postadresser.

Ucraft [Trail + Paid]

ucraft webbplatsbyggare programvara

Sist men inte minst tillhandahåller Ucraft den snabba lösningen för att bygga webbplatsen eller målsidorna. 14-dagars testkonto tillgängligt för alla för att testa kvaliteten. De erbjuder en massiv lista med mallar att välja mellan. Dessutom drivs deras hosting av Googles molnhotellplattform för att säkerställa maximal tillgänglighet och du behöver inte bry dig om bandbreddbegränsningar.

Webbsidan är uppdelad i separata block med anpassningsbara alternativ och för att göra en iögonfallande design. Ucraft erbjuder olika element som att lägga till stycken, rubriker, knappar, videor och timer för nedräkning, etc. De har också en språkväxlingsfunktion. Dessutom kan du integrera Instagram-, SoundCloud- och Twitter-flöde.

Ucraft-instrumentpanelen ger tillgång till olika funktioner inklusive SEO-chef, domäner och lägg till teammedlemmar. Dessutom tillhandahåller de ett verktyg för logotyptillverkare. Och från den här panelen kan du lägga till kategorier och hantera de olika utsikterna för inlägg och sidor. De stöder ett antal appar-integrationer inklusive Zendesk-chatt, Google Analytics och hotjar osv.

Med byggaren kan du lägga till specialeffekter till dina sidelement. Ucraft erbjuder ett designerverktyg med en extra kostnad på bara $ 2,99 / för alltid. Det är ett Photoshop-inspirerat verktyg som kan redigera layout, stilar, typografi och redigering av UI-kit. Enligt vår erfarenhet räcker den enkla redigeringspanelen, ett brett utbud av mallar, många och Google Cloud-support för att stå bland de bästa programvarorna för webbplatsbyggare.

En chattikon visas alltid på skärmen där du startar en konversation med Ucraft-medlemmar för hjälp. Det är lite långsamt som i allmänhet får du svaret om några timmar. Dessutom har de ett supportcenter som är fullt av guider i nästan alla ämnen.

Prissättning: För premiumabonnemang börjar Ucraft från $ 8 / månad. Du kan skapa obegränsade webbsidor. Plus artiklar, SEO och flerspråkiga appar finns också tillgängliga. Prissättningen går betydligt lägre om du betalade för hela året vilket bara kostar $ 77. Det årliga paketet innehåller 1 gratis domännamn. Och på bara $ 149 får du livstidstillgång till Ucraft.

Slutsats

Sammantaget är den bästa webbplatsbyggmjukvaran ett bra sätt att skapa en webbplats eller e-handelsbutiker. Du behöver inte lära dig att koda eftersom en WYSIWYG-byggare arbetar med dra och släpp-principen. Byggmästarna sparar inte bara tidsspararen utan sparar också dina kostnader för att skapa en anpassad design från utvecklare.

Eftersom webbplatsbyggmetsföretaget hanterar nästan allt så kan du fokusera på att bygga webbplatsen istället för att hantera server och andra tekniska aspekter.

Alla ovannämnda byggare är enkla och ger en mycket användarvänlig upplevelse.

Så vilken är den bästa programvaran för webbplatsbyggare?

Valet av webbplatsbyggare beror på dina krav. Vi rekommenderar Wix för att skapa webbplatser. Det fick hundratals mallar och en rik appmarknad. Dessutom är deras ADI-läge ett utmärkt val att starta för nybörjare.

För att ställa in en e-handelswebbplats, Vi föreslår att du försöker Shopify eftersom det gör det mycket lättare att driva en butik även om du har noll tidigare erfarenhet.

Och för mode, resor och fotografibloggar, Squarespace erbjuder ganska relevanta och fantastiska mallar med dra och släpp-redigering.

Så vilken du väljer?

Har du använt någon som nämnts ovan?

Vi ser fram emot dina värdefulla kommentarer och om du har någon annan olöst fråga angående webbplatsbyggare kan du gärna fråga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map