10 bästa SquareSpace-alternativ och konkurrenter 2020

2

Så du landade på den här sidan för att hämta det bästa Squarespace-alternativet som kräver minimalistiska tekniska färdigheter men erbjuder fantastisk funktionalitet.


Squarespace är en av de enklaste byggarna att använda omfattar de eleganta mallarna för onlinebutiker, bloggar och modesidor osv..

Försvunnit är de dagar då man bygger upp en webbplats sprider en röra ifrån att köpa en domän och värdplan. Du måste göra mycket arbete inklusive att hantera kodningsparametrar för att skapa ett bra utseende på din webbplats.

Men med tiden, saker blev enklare med inträdet av webbplatsbyggare – innebär nästan inget tekniskt arbete och lansera webbplatsen på bara några minuter. Squarespace är bland de bästa webbplatsbyggmjukvarorna som finns tillgängliga på marknaden.

Även om Squarespace sammanställs med ett gäng funktioner, men ingen har rätt att ta den perfekta webbplatsbyggaren. Det enda du kan få är det bästa för dig.

Så om Squarespace inte uppfyller dina krav – särskilt för e-handelswebbplatsen har de mycket begränsade betalningsportar.

Känn dig inte oroa dig eftersom det finns webbplatsbyggare som liknar Squarespace som kommer med olika funktioner du kanske inte hittar i Squarespace.

Så låt oss titta på vår samling av toppval.

10 bästa Squarespace-alternativ 2020 – pålitliga Squarespace-konkurrenter

1. Wix

Wix - bästa fyrkantiga alternativ

Wix är en av de populära webbplatsbyggarna som hjälper kunderna att bygga webbplatser nästan enkelt. Att börja med dem är superlätt, en installationsguide hjälper dig att välja mellan ADI och Wix-redigeraren.

ADI-redaktören passar bäst nybörjare eftersom det är ett mycket automatiskt sätt där de ställer några enkla frågor för att få en designad webbplats.

Wix-redigeraren är också väldigt lätt att navigera där du börjar med att välja från deras 100-tal gratis snygga mallar tillhör olika kategorier som online-butik, fotografering, resor och blogg, etc. Wix-redaktören låter dig göra ändringar i nästan alla delar av webbsidorna utan att röra med kodningen.

Du kan välja layout på webbsidan, skapa kategorier och göra olika redigeringar från verktygsfältet. Dessutom kan du helt enkelt dra elementen för att placera dem var du än vill.

Med Wix får du tillgång till deras appmarknad som kommer att ge hundratals appar med enkel installation och förbättra användbarheten kraftigt. Du kan sömlöst integrera sociala appar, marknadsföringsverktyg, chattalternativ, e-handelsappar och mycket mer.

Wix är väldigt flexibelt och inbäddningskoder är en utmärkt anläggning för killar som älskar att göra kodning. Det största problemet med Wix är att du är bunden till en mall och vid någon tidpunkt, om du känner att ändra den måste du bygga om webbplatsen.

När du handlar med onlinetjänster behöver du alltid supporttjänster från företagets tekniska experter. Tyvärr har de inte en livechattfunktion men erbjuder kundsupport på telefon och e-post. Dessutom ger de åtkomst till sina steg-för-steg-videoguider.

Du kan börja på Wix utan kostnad bara för smak. Som fri användare fick du 500 MB lagring och 1 GB bandbredd. Och när du gillar dem, uppgradera till önskad premiumplan.

De har en mängd olika planer från $ 4,50 / månad som låter dig ansluta den anpassade domänen. För att etablera en onlinebutik erbjuder de e-handelsplan till $ 8,25 / månad med mer än $ 100 värda freebies.

2. Shopify

Shopify fyrkantigt alternativ för butik

Om du söker efter Squarespace-alternativen för att lansera en onlinebutik är Shopify förmodligen det bästa stället.

Deras e-handelsfokuserade byggare underlättar komplexa jobb och vann också flera priser. De driver över 500 000 onlinebutiker. För erfarenhet kan du ta 14 dagars provkörning här.

De erbjuder nästan 100 gratis och betalda mallar för onlinebutiker. Självklart betalas de flesta av dem men de givna gratis teman är också snygga.

Den perfekta punkten med att välja Shopify är att du inte behöver slösa bort din tid på att hantera backend-inställningen eftersom det är ganska enkelt även en nybörjare kan förstå det inom kort tid.

På instrumentbrädan på din Shopify kan du hantera butikens olika möjligheter, t.ex. produkter, beställningar och rabatter, etc. De ger också insikter som konverteringsfrekvens, kundplats, upprepad kund, totala beställningar och mycket mer.

En annan sak som gör det till ett bättre val än Squarespace är tillgängligheten till 1000-tal appar som du kan använda med några klick. Navigera bara till app store från instrumentpanelen så hittar du appar angående frakt, betalningsportar, social, bokföring och lagerhantering.

De stöder 100+ betalningsportaler medan Squarespace endast begränsas till Stripe och PayPal. I likhet med Squarespace debiterar Shopify också transaktionsavgiften (varierar enligt vald plan).

Kundtjänstkanaler som livechatt, telefon och e-post är tillgängliga dygnet runt för gratis och premiumanvändare. Alternativt upprätthöll de också en tutorials-sektion och ett community-forum.

En annan fördel med att använda Shopify jämfört med Squarespace är prissättningen.

Det finns 3 olika planer som Shopify erbjuder, den mest grundläggande planen kostar $ 29 / månad och debiterar en 2% transaktionsavgift när du använder en tredjeparts betalnings gateway.

Även om det är något högre än många andra e-handelsverktyg som finns tillgängliga på marknaden, varför människor söker efter dess alternativ men deras prissättning är värd sina tjänster förutom transaktionsavgiften som kan skada lite.

3. Pixpa

Pixpa kvadratisk konkurrent

Pixpa är en allt-i-ett-plattform för kreativa proffs att skapa sin webbplats med en integrerad e-handelsbutik, kundgallerier, blogg och mycket mer.

Pixpa har blivit ett oerhört populärt alternativ till Squarespace, speciellt bland fotografer, konstnärer och designers som älskar dess övergripande kapacitet och kostnadseffektiva prisplaner..

Att skapa fantastiska webbplatser är en bris med ett stort urval av pixel-perfekta, helt anpassningsbara teman. Alla webbplatser är mobilvänliga och fungerar bra på alla enheter.

Den enkla men ändå kraftfulla, dra-och-släpp-webbplatsbyggaren erbjuder en enkel lösning för alla utan kodningskompetens för att skapa och hantera deras fullständiga online-närvaro på ett ställe. Deras supportteam finns också dygnet runt på livechatt och e-post för att hjälpa dig när du behöver hjälp.

Pixpa överträffar Squarespace ganska mycket när det gäller att visa upp, dela, sälja och leverera bilder. Gallerier i Pixpa har massor av funktioner som stöd för multimediainnehåll, 15+ gallerilayouter att välja mellan, IPTC dataimport, kraftfulla bildgalleriverktyg och mycket mer.

Du kan också skapa e-handelsgallerier för att sälja bilder som utskrifter eller nedladdningar. Den integrerade Client Galleries-plattformen låter användare effektivisera sitt arbetsflöde och dela, sälja och leverera bilder till klienter.

Du kan också skapa en fullständig, integrerad e-handelsbutik med Pixpa. Man kan börja sälja fysiska produkter, digitala produkter eller tjänster inom några minuter. Där många plattformar tar ut en avgift för varje transaktion har de inga avgifter alls för någon transaktion. Så all vinst är din.

Bäst av allt, Pixpa erbjuder allt detta till en bråkdel av priset på Squarespace med priser som börjar på bara $ 6 / månad.

Den har funktioner, kostnadseffektiva prisplaner och 24 x 7-stöd gör det till den föredragna plattformen för annonsmaterial och småföretag runt om i världen.

Fortfarande, förvirrad att avgöra om du ska välja det? Oroa dig inte, det finns en 15 dagars gratisversion på plats också, fortsätt och prova.

4. Duda

duda instrumentbräda

Duda är en annan stor Squarespace-konkurrent med en rimlig prissättningstruktur. Din webbplats fungerar smidigt med maximal drifttid eftersom Amazon molnstruktur används av Duda för värdinnehåll.

Duda webbplatsbyggare är tillgänglig att använda sedan 2010 och en trevlig lösning för dem som saknar teknisk kunskap och andra webbplatshanteringsfärdigheter. Den har integrerade funktioner för säkerhetskopiering, SEO och analys.

Webbplatsutvecklingstiden reduceras dramatiskt med deras drag-and-drop-funktion. Du kan lägga till objekt på din webbplats med enkla musklick.

Till skillnad från Squarespace tillhandahåller Duda massor av widgets tillgängliga, t.ex. en knapp, lägga till text, nya inlägg och sökfält etc. 100+ teckensnitt stöds av deras verktyg.

Dra bara det önskade elementet och släpp det på webbsidan där du vill. Personligen tyckte vi att det var bekvämare att använda än Squarespace.

Med Duda kan du när som helst göra ändringar i webbplatsdesignen. Du kan använda videor och bilder som bakgrund och utformade en vacker webbsida.

Dessutom gör deras innehållsimportfunktion dig möjlighet att importera från den befintliga webbplatsen utan att gräva in i tekniskt arbete.

Du kan till och med välja en annan layout för mobil, surfplatta och skrivbord. Dessutom är anpassning av webbplatser inte mer problem för nybörjare som att lägga till popup-fönster, meddelandefält, ringa oss och regler om öppettider osv..

Duda presenterade en eCommerce-butiksbyggare med sitt verktyg. Navigera bara för att lagra funktioner i sidofältet där du kan hantera försäljning, produkter och kampanjer.

Dessutom kan frakt, skatter, fakturor, betalningsmetoder och många andra inställningar konfigureras enkelt.

Du kan se och göra ändringar för en specifik plattform som stationär, mobil och surfplatta. Gratis användare kan komma åt guider och community support medan betalda användare också får hjälp dygnet runt på livechatt och 18 timmar / dygn telefonstöd.

Innan de köper ger de den bästa möjligheten genom att erbjuda ett gratis konto istället för ett prov på några dagar. I en gratisversion kan du också använda deras e-handelsfunktioner i viss mån.

De betalade planerna börjar från $ 7,13 / månad vid prenumeration på årsbasis och inkluderar en anpassad domän, HTTPS, backup och utvecklarläge. Jämfört med Squarespace debiterar Duda ingen transaktionsavgift istället för att de täcker antalet produkter i varje paket.

5. Weebly

väldigt liknar kvadratområdet

Mängden funktioner, väl utformade mallar och stor användbarhet gör Weebly till ett bra alternativ till Squarespace.

Arbetar sedan 2007 och ger nu mer än 40 miljoner företagare som använder Weebly. Skönheten med denna webbplatsbyggare att du kan hantera webbplatsen med Android-, iPhone- och iPad-enheter också.

När du har valt mallen landar du i deras redaktör. Deras webbplatsredaktör är väldigt enkel och du kommer att vänja dig snart även om du aldrig provat en byggare tidigare. Det fungerar mycket smidigt allt du bara behöver för att dra elementet.

Du kan ändra färg, teckensnitt eller till och med hela temat utan att hicka. För utvecklare integrerar de ett mycket bekvämt CSS / HTML-redigeringsläge som visar de olika delarna av temat som rubrik, stilar och tillgångar osv. Vilket gör att snabb navigering.

Varje sida på din webbplats kan lätt anpassas och har ett integrerat SEO-verktyg för att förbättra sökmotorns synlighet på webbplatsen. Det finns massor av element i byggaren som hjälper till att skriva ett blogginlägg och bygga webbsidor.

Till exempel vill du skapa en “Kontakta oss” -sida, allt du behöver göra är att skapa sidan och dra “kontaktformulär” -elementet från sidofältet. Appmarknaden innehåller hundratals appar som gör den till den mest kraftfulla konkurrenten till Squarespace än något annat byggverktyg.

Weebly är tillräckligt bra för att bygga en onlinebutik. Den elegant designade instrumentpanelen är praktisk när det gäller att lägga till produkter, presentkort, kuponger osv.

Du kan utföra och övervaka beställningarna såväl som övergivna vagnar. Det finns också många funktioner som krävs för att driva eStore.

De underhåller förmodligen alla kanaler för att hjälpa sina kunder som livechatt, e-post, community-plats och ett brett utbud av guider och videor. Telefonsupport är tillgängligt för användare av “Pro” och “Business”. Den största nackdelen med Weebly är att det finns begränsade alternativ för redigering av mallar.

För en testkörning kan du starta som en fri användare under deras underdomän och 500 MB lagring. De delade upp planerna som “för webbplatser” och “för webbutik”. Så för en webbplats varierar planen $ 8 / mo till $ 25 / mo när den betalas årligen.

Den grundläggande planen innehåller ett gratis domännamn, $ 100 AdWords och obegränsad lagring. För “onlinebutik” -plan är Weebly en lite kostsam lösning eftersom de tar ut en 3% transaktionsavgift och begränsade produkter på de två första planerna. Paketen börjar från $ 8 till $ 38 / mo.

Den tredje planen kostar $ 25 / mo (lägre än Shopify basic) och tillåter obegränsade produkter, SSL-certifikat och ingen transaktionsavgift. Så du kan prova Wix eller gå till Shopify-alternativ här.

6. WooCommerce

WooCommerce - byggnadsalternativ för nätbutiker till kvadratområdet

WooCommerce är ett WordPress-plugin och betraktas som ett starkt alternativ till Squarespace när det gäller kontroll och prissättning. WordPress är ett CMS som används för att skapa en webbplats eller blogg. Både WooCommerce och WordPress är gratis att använda och erbjuder den bästa lösningen för att etablera en onlinebutik.

Den enda nackdelen som vissa nybörjare kan möta är det tekniska arbetet som handlar om att köpa ett domännamn, webbhotell, installera CMS, SSL-certifikat och sedan hantera dem alla.

Men sådana saker ger dig också mer kontroll. Lyckligtvis nu gör webbhotellföretag sådana saker mycket enklare och du kan få alla ingredienser på en plats. Dessutom erbjuder vissa till och med förinstallerade CMS samt WooCommerce.

WooCommerce är en ledande mjukvara som används av nästan 28% onlinebutiker. När du har installerat insticksprogrammet kommer en guide att guida dig att ställa in alla nödvändiga steg i butiken.

Det finns inte en lista med teman men du får gratis fantastiskt standardtyp “Storefront”. Det finns några barnteman också. Dessutom kan du använda vilket tema som helst från tredje part om du vill att WooCommerce är kompatibelt med alla.

De gratis och betalda förlängningarna är skönheten i WooCommerce. Fler tillägg är tillgängliga att installera än någon annan plattform. Du hittar hundratals tillägg på instrumentpanelen under fliken WooCommerce. Det finns massor av betalningsportar som band, PayPal och Square osv.

WooCommerce är gratis och du får full kontroll över plugin. Och om du står inför något problem har de en bred kunskapsbas såväl som videohandledning.

För att prata med sina experter skicka bara in en biljett så hjälper de dig bäst. Det är det äkta kostnadseffektiva Squarespace-alternativet med fler funktioner. Allt du behöver bara välja en kompatibel webbhotellleverantör för WooCommerce för smidig drift.

7. BigCommerce

BigCommerce för fyrkantalternativ 2017

Laddar med massor av funktioner BigCommerce tillhandahåller en lösning för att lansera e-handelswebutiken. Det är ett värdigt alternativ till Squarespace och mycket liknar Shopify butiksbyggare. De möjliggör enkel integration för att visa upp dina produkter på Amazon, Facebook, eBay och sömlöst med många POS-programvara, etc. så att du kan öka konverteringsgraden.

De erbjuder ett antal avancerade redigeringsfunktioner i dina händer. Dessutom finns det också en massiv lista med responsiva gratis och betalda teman där var och en har massor av redigeringsalternativ. J

ust navigera till fliken “Storefront” i sidofältet på instrumentpanelen där du kan redigera tematets olika perspektiv såväl som hela designen.

Du kan komma åt alla funktioner direkt från backend för att utföra uppgifterna som att lägga till produkter, hantera beställningar och kunder osv. Dessutom ställer du in kassaprocessen, presentförpackning, exporterar ett tredje part tema, livechatt och massor av andra också inkluderad.

Dessutom låter deras app-butik dig använda mångfalden av funktioner relaterade till marknadsföring, betalningar, redovisning, övervakningsverktyg och mycket mer.

Till skillnad från Squarespace, det finns ingen transaktionsavgift som Bigcommerce lägger på någon plan. De hjälper kunden via livechatt, telefon och e-post. Dessutom kan du titta på deras guider. BigCommerce University bär massor av videor eller ställer en fråga i communityforumet.

Mångfalden av tillgängliga planer varierar från $ 29,95 till $ 249,95 / mo. Även om grundplanen verkar kostsam men detta är ganska lägre än Squarespace.

Dessutom finns det fler betalningsportar som gör att du kan lista din butik på de större marknadsplatserna. Ett dedikerat SSL-certifikat tillhandahöll också alla planer för säkra transaktioner. Sammantaget är BigCommerce mycket bättre än Squarespace för att bygga en onlinebutik.

8. Jimdo

Jimdo webbplatsbyggare

Jimdo är inte så långt rik när det gäller mallar som Squarespace, men användarvänligheten, prissättningen och ett rikligt lager av widgets gör Jimdo till ett nära alternativ till Squarespace.

Det bästa är att de låter dig fungera från sin mobilapp som är tillgänglig för Android- och iOS-användare. Det är en perfekt lösning för frilansare och affärssidor.

Jimdo erbjuder två sätt, Jimdo Dolphin och redaktör. Dolphin skapar webbplatsen i en vind där de ställer ett antal frågor, och på några minuter gör din webbplats redo att gå live.

Det inbyggda SEO-verktyget för mjukvaran kan förbättra synligheten för onlinebutiken såväl som delsidor så att fler kunder kan köra till din webbplats.

Du kan göra ändringar i mallens stilar, bakgrund eller om du vill förbättra utvecklingsfärdigheterna, bara spela med HTML och CSS.

Jimdo-byggaren erbjuder funktioner för att starta en helt funktionell e-butik. Du kan lägga till stripe och Paypal etc. för att acceptera betalningar. Dessutom är orderhantering, inventering och att skapa rabatter superlätt. Och viktigast av allt tar de ingen transaktionsavgift.

En stor fördel med Jimdo jämfört med Squarespace är tillgängligheten av widgets som du kan lägga till på din webbplats för mer funktionalitet.

Verktyg för e-handel, webbplatser, kommunikationsverktyg och mycket mer är borta bara några klick. För kundsupport erbjuder de tyvärr inte telefonstöd. I händelse av problem kan du få experthjälp via e-post eller DIY-guider.

För närvarande finns det två premiumplaner att välja mellan. Den första planen kostar $ 7,50 per månad för ett årligt prenumeration. Du får ett gratis domännamn, 5 GB lagring, 10 GB bandbredd och tillvägagångssätt för grundläggande butiksfunktioner (15 produkter).

Till skillnad från de flesta byggare har Jimdo ett e-postkonto med den grundläggande planen. För större projekt kan du prenumerera på deras $ 20 / månad-plan som innehåller obegränsad lagring & bandbredd, obegränsad produkter och prioriterat stöd.

9. Slående

Slående enkla alternativ till kvadratområdet

Slående är på språng när man söker Squarespace-konkurrenten. Med sitt förenklade gränssnitt blir det enkelt att bygga och hantera webbplatsen.

Du kan ta en rundtur i deras tjänster som en gratis användare där du väljer från nästan 25 teman och sedan kommer en redaktör framför dig. Enligt vår åsikt är Strikingly mer lämpad för att skapa webbplatser med en sida och fantastiska webbsidor.

Jämfört med Squarespace, håller påfallande en appbutik som är begränsad till några appar. Vissa verktyg som redan integrerats av dem som SEO, Google analytics, samarbeten och sociala medier osv.

Om du vet lite om kodning kan du lägga till anpassade koder. Allt du behöver göra är att bara öppna “inställningarna” och ändra inställningarna som dina krav.

Som ett enkelt verktyg tillåter det bara att du ändrar teckensnitt eller hela mallen. Du kan också ändra layouter och bakgrund för webbplatsen. Dessutom finns det ett antal animationseffekter för sidobakgrund, rullning och svävlänkar.

Det mycket begränsade antalet redigeringsalternativ och få integrationer kan bli en flaskhals för dig när du försöker starta en e-handel butik på slående. Så att sakna mångfald av funktioner i Slående kommer inte att göra det till rätt val för en onlinebutik.

Med det sagt är Strikingly inte den bästa webbplatsbyggaren om du vill skapa en komplex webbplats. Men det är säkert värdigt och bekvämare att använda än Squarespace när man letar efter personliga och affärsbyggande webbplatsbyggare med underbara färdiga design..

Många byggare i branschen släpper chattstödet medan du på ett slående sätt känner dig fri på grund av livechatt, forum, e-post, videohandledning och guider.

Under deras underdomän kan du ställa in ett gratis konto som ger en begränsning av vissa funktioner med 5 GB bandbredd. För närvarande finns det två premiumplaner, den första kostar $ 8 medan den andra $ 16.

Den andra planen innehåller exklusiva funktioner som app store-åtkomst, inbäddning av HTML / CSS / JavaScript, mobil action och olika teckensnitt. Dessutom håller den obegränsad bandbredd. Båda har en gratis domän och 14 dagars återbetalningsgaranti vid årlig fakturering.

10. Volusion

Volusion - bättre än kvadratområdet för butik

Söker du på webbplatsbyggaren som Squarespace som innehåller omfattande uppsättningar funktioner för en onlinebutik? Sedan kommer Volusion. Med drag-and-drop-funktionen tar det ingen tid att bygga en fantastisk butik. De påstår sig hjälpa till att öka försäljningen på nästan 26 miljarder dollar hittills.

För närvarande erbjuder Volusion 11 gratis och 38 betalda imponerande mallar och du kan ta en bil från deras byggare med 14 dagars provkonto. Deras praktiska instrumentbräda låter dig aldrig förvirra och hjälpa dig att hantera beställningar, kunder och lager osv. Felfritt. Dessutom kommer de också att vägleda för första gången.

Volusion underlättar marknadsföringen med sina integrerade verktyg. Bläddra bara till fliken “Marknadsföring” som gör att du kan sälja på Amazon, Facebook och eBay osv. Dessutom kan du designa kuponger och dagens affärer för att locka fler kunder. Det finns också SEO-alternativ samt en webbplatskarta-generator för korrekt genomsökning och indexering.

En annan stor sak är att Volusion inte tar ut någon procentsats av transaktioner. Betalningsportarna som Authorize.net, Skrill och Stripe, etc. är gratis tillgängliga. Det finns ingen appmarknad för att utöka butiksfunktionerna istället de integrerade nästan alla verktyg vilket ger dig mer tid att fokusera på butiken.

Kundvårdstjänster ges via livechatt, telefon och e-post. Vidare upprätthöll de en omfattande kunskapsbas för självhjälp.

För att tillgodose behoven hos olika kunder utformade de olika paket. Planerna börjar från $ 15 till $ 135 / månad med olika specifikationer. Den första “Mini” -planen låter dig publicera upp till 100 produkter och 1 GB bandbredd. Du måste också betala för SSL. Så när du plockar upp någon av Volusion-tjänsterna förutser du dina framtida behov noggrant.

11. WebFlow

webbflödes webbplats skapare

Webflow är ett annat verktyg som liknar Squarespace men erbjuder mer anpassningsbarhet. Innan du investerar kan du börja med ett gratis konto.

Det kommer att ta nästan en timme att bekanta sig med deras instrumentbräda som laddas upp med funktioner. Programvaran som är utformad på ett sådant sätt att leverera maximal anpassningsbarhet utan att röra koderna.

För att lägga till element som text, bilder, videor, kolumner och mycket mer måste du bara dra det och släppa på önskad plats. Redigeringsalternativ är den bästa delen av denna programvara.

Klicka bara på något av elementet så ser du massor av alternativ på höger sida. Dessutom kan du ställa in triggerbaserade åtgärder. Plattformen stöder bara några integrationer som Google maps, analytics och sociala medier.

Även om det finns WebFlow-redigering som är enkelt och med noll kodningskompetens kan du forma webbplatsen som du vill, men för dem som har kodningskunskaper kan du ändra javascript-, HTML- och CSS-koder sömlöst.

WebFlow ger dig möjlighet att växla mellan olika vyer som skrivbord, surfplatta och mobil. Inte bara detta utan också att göra ändringar på specifika enheter är också mycket praktiskt. Det är det bästa sättet att designa responsiva webbplatser.

Om du förvirrad när du tog turnén till backend-inställningar, måste du titta på videokurserna som presenteras i kunskapsbasen. Dessutom tillhandahålls e-postsupport, communityforum och många guider av dem.

Den stora nackdelen med WebFlow att det saknar e-handelsfunktioner. Redaktören fokuserar på att bara bygga upp informativa webbplatser / bloggar.

WebFlows gratis plan ger begränsad tillgång till deras funktioner. Premiumplanerna börjar från $ 12 / månad och tillåter 25 000 månatliga besök. Det innehåller också obegränsade säkerhetskopior, SSL-certifikat och CDN.

Enligt vår synvinkel är deras prissättning högre än andra konkurrenter som Wix, Duda och Weebly. Men hög flexibilitet, CMS-funktioner och rikliga redigeringsverktyg gör det till ett potentiellt val för frilansare, designers och företag.

Så, vilket är det bästa alternativet till Squarespace?

Som vi nämnde tidigare i vår artikel att det inte finns någon som ska kallas “Bäst” måste du hålla dina behov prioriterade och sedan välja från de ovannämnda Squarespace-konkurrenterna. Du hittar de billigare, lättanvända och funktionsrika tjänsterna.

Enligt vår erfarenhet, Shopify är det bästa valet för onlinebutiker och för att skapa enkla webbplatser Wix är ett utmärkt urval.

Så, för rätt verktyg som passar dina behov och krav, kontrollera funktionerna i alla tjänster vi nämnde innan du fattar något beslut.

Låt oss veta ditt val och erfarenhet med alla Squarespace-alternativ genom kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map