10 bästa Shopify-alternativ och konkurrenter för dina e-handelswebbplatser

0

Shopify är en bekväm men inte en ultimat lösning och om du av någon anledning söker efter Shopify-alternativ så landade du på rätt plats.


Det är en av de mest populära mjukvarorna för webbplatsbyggare för e-handelswebbplatser som inte bara ger det enklaste sättet och kombinationen av kraftfulla verktyg utan också kräver en mycket minimal mängd tekniska färdigheter.

Shopify stöder massor av betalningsportar och tillägg för att förbättra användbarheten. Men det betyder inte att det bäst passar allas behov.

Om du inte är säker på Shopify kan du dessutom prova dem genom att registrera dig gratis 14-dagars rättegång.

På grund av de olika produkterna varierar behoven från person till person. Så det finns chanser att du inte får en funktion från Shopify du verkligen vill ha.

Så här presenterar vi det bästa alternativet till Shopify inklusive en omfattande översyn av varje.

Vissa av ersättarna är värd där de flesta av de tekniska aspekterna som hanteras av företaget men de kan skilja sig åt från Shopify.

Medan få är självvärda där det mesta kontroll- och tekniska arbetet kvarstår i dina händer, som att köpa en värd, installera programvara, implementera SSL och bära uppdateringar, etc..

Om Shopify-priset stänger av dig verkar en självhostad lösning vara mer potential.

Bästa Shopify-alternativet 2019

2020: s bästa Shopify-alternativ och konkurrenter för e-handelswebbplatser och butiker

BigCommerce

BigCommerce är en välrenommerad e-handelsplattform som upptar en betydande marknadsandel. Du behöver inte vara teknisk kunnig eller anställa en utvecklare.

Dess en värdplattform vilket innebär att BigCommerce tekniska team tar hand om webbhotell, SSL, säkerhetsuppdateringar och andra uppdateringar.

Dessutom kan du peka din domän som köpts från annan domänregistrator eller bara köpa på BigCommerce för att bli av med det tekniska arbetet.

Från och med två personer nu har de hundratals anställda. Och så långt de underlättade mer än 8 miljarder dollar försäljare.

Liksom Shopify har BigCommerce också lätt att använda styrelsen. Om du någonsin använder WordPress-instrumentpanelen tror jag att du inte kommer att stöta på problem med att hantera teman och andra inställningar.

Ärligt talat är det superlätt om du har någon tidigare erfarenhet eller inte.

BigCommerce-instrumentpanelen

Bigcommerce fick fler funktioner i sin hink än Shopify. De ger en 15 dagars provperiod för en provkörning. Det finns gott om gratis och betalda teman med många anpassningsbara alternativ.

Om du håller undan de grundläggande funktionerna relaterade till produkter, betalningsgrindar, teman och appar, etc. kan du nå de avancerade inställningarna som kassa, presentförpackning, spårning av affiliate, lager och beställningsmeddelande också.

Gissa vad Shopify tar ut en avgift på 2% för varje transaktion. Det enda sättet att undvika detta är att använda deras interna betalningsmetod. På den andra sidan stöder BigCommerce offline, online och digitala betalningsmetoder och du är fri att använda alla betalningsportar.

bigcommerce betalningsportar

Du kan närma dig fler appar gratis som MailChimp medan Shopify erbjuder massor av appar men de flesta av dem är taggade med några extra kostnader.

bigcommerce-alternativ att shoppa

Ur prisperspektivet tar båda företagen nästan ut liknande avgifter. Shopify debiterar 29 $ för den grundläggande planen samtidigt som du bara tillåter två personalkonto.

Å andra sidan stöder BigCommerce obegränsat personalkonto, integration med Amazon & eBay, obegränsade produkter, gratis dedikerad SSL för $ 29,95 / månad.

Båda erbjuder support 24 dygnet runt livechatt för snabb hjälp. Dessutom är communityforum, guider och dokumentation mycket användbar för att lära sig och felsöka.

Volusion

Volusion är en erfaren deltagare i e-handelsbranschen som arbetar sedan 1999 och är en av de bästa Shopify-konkurrenterna. De korsar över 180 000 kunder. Volusion erbjuder en rad planer för att möta alla typer av kunder.

Det är en värdplattform som innebär att du kommer att få alla saker från dem för att ta din butik framför allmänheten. Du kan börja en gratis turné med 14 dagars provperiod.

De erbjuder imponerande gratis design för en butik. Du kan göra många ändringar genom att redigera även om du inte har tekniska färdigheter. Allt är synligt i deras WYSIWYG-redigerare och vi är säkra på att du aldrig kommer att gå vilse.

För att öka din försäljningssiffror tillåter de det integreras med eBay, Amazon och Facebook, etc. Dessutom presenterar de olika användbara analyser på instrumentpanelen.

volusjonsalternativ till shopify instrumentpanelen

Även om det inte finns så många betalningsportar som Shopify men alla stödda betalningssystem på Volusion är gratis medan Shopify tar ut 2% transaktionsavgift som kommer att sänka dina vinster.

Du behöver inte installera tillägget eftersom det går ut med allt du behöver. Du vill spåra ROI, förbättra SEO, skapa rabatter eller vill ställa in en CRM? Alla är förbyggda. Det finns en lista med funktioner som ingår i varje plan

funktioner för volusionsplaner

Utbudet av planer gör Volusion till ett överkomligt och smart val. Men du måste vara försiktig när du väljer planen eftersom de täcker antalet produkter som på “Mini” planerar att du kan sälja upp till 100 produkter. Dessutom innehåller planen 1 GB bandbredd och säker kassa.

Medan du går vidare till större planer får du sälja fler produkter och telefonstöd. Varje plan har några unika funktioner.

volusion shopify konkurrenter

“Rättegång” till “Mini” paketanvändare kan få hjälp genom att skicka ett e-postmeddelande eller öppna chatten. Men andra användare kan också kontakta dem på telefonen. Dessutom har de åtagit sig att tillhandahålla stödtjänster på prioriterad nivå till “pro-” och “premium” -planinnehavare.

Grundligt kan du få hjälp dygnet runt, oavsett vilken typ av användare du är. Volusions olika planers tillgänglighet gör att du kan välja planen efter dina behov. Dessutom gör många handelsteman, enkel användbarhet och flexibel anpassning värt alla dina utgifter.

Squarespace

Squarespace är en webbhotell som bygger mjukvara som erbjuder dra och släpp möjlighet att bygga upp onlinebutiken, bloggen och webbplatserna. De utformade exklusiva paket för e-handelsanvändare. Liksom Shopify får du en intuitiv backendpanel för att hantera alla butiksutsikter.

squarespace shopify alternativ

Även om Squarespace inte omfattar så många funktioner som Shopify men de innehåller alla kärnfunktioner för att få ditt företag från marken.

Med nollkodningskompetens kan du bygga upp en iögonfallande butik genom att använda från deras olika gratis teman. De hjälper dig att skapa en mobiloptimerad webbplats som blir obligatorisk på grund av omfattande användning av smartphones.

Planprissättningen för e-handel butik startar från $ 26 / månad och med en årlig prenumeration får du ett gratis domännamn. Det finns ingen begränsning för antalet produkter du kan registrera dig på din webbplats. Och viktigast av allt är du fri från alla transaktionsavgifter. Rabatter, beställningar, kunder och lager etc. är lätt hanterbara.

Istället för att installera tillägg kommer Squarespace med inbyggda funktioner som betalningar, kassa, kundkonto, bokföring, frakt och skatt, etc. Dessutom finns det integrerade alternativ som att aktivera SSL och förbättra SEO.

För närvarande stöder de bara PayPal och Stripe. Så med Squarespace får du inte så mycket mångfald av funktioner som i BigCommerce och LemonStand utan får tillräckligt med verktyg för att fungera fritt. Det är därför vi föreslår att du testar deras kostnadsfria provperiod.

Har du problem med att hantera något problem? Squarespace erbjuder gemenskapsstöd och en omfattande kunskapsbas. Fortfarande, om du står inför ett problem, skicka ett e-postmeddelande eller öppna livechatt med deras tekniska agent.

SquareSpace supporttjänster

Så om du vill ha en enkel lösning där det inte är nödvändigt att installera tillägg eller röra med tekniskt arbete, skulle Squarespace vara bra att gå.

LemonStand

Om prissättning är det främsta problemet som stänger dig från Shopify, är LemonStand en bra Shopify-konkurrent. Lemonstand grundades tillbaka 2010 och erbjuder en robust e-handelslösning för små, medelstora och stora företag. Om du redan har Shopify, Magento eller BigCommerce-butik kan du migrera på LemonStand-servrar sömlöst.

Den enorma fördelen som följer med Lemonstand är anpassningsbarheten. Du kan göra betydande förändringar på butiksområdet på egen hand (behöver kodningskompetens) eller ha råd med utvecklaren och designern.

För en demo överlämnar de 14-dagars provkonto precis som Shopify. De tillhandahåller helt sinnesfrid miljö genom att erbjuda en teknisk röra gratis själv värd plattform.

När du har registrerat dig kommer du att upptäcka en väldesignad WYSIWYG-redigerare med en mycket uppenbar lista över funktioner.

lemonstand kontrollpanel

De erbjuder inte så många integrationer som Shopify men de ger säkert de användbara dem tillsammans med 95+ betalningsportar.

lemonstand-appar och betalningssystem

Hittills erbjuder de 15 teman i sin inventering. Alla teman är öppen källkod och är fria att använda. Naturligtvis kräver en avancerad anpassningsnivå att utveckla färdigheter, men du kan enkelt ändra färger, logotyp och favicon etc..

LemonStand-paket börjar från $ 19 / månad. Alla planer innehåller kärnfunktioner som obegränsade produkter, personalkonto, lagring och bandbredd.

Dessutom finns det ingen transaktionsavgift för att använda betalningsporten. Funktionerna angående SEO, Global CDN, HTTPS, anpassningsbar utcheckning och mycket mer ingår oavsett plan.

shoppa alternativ 2017-2018

Det enda du bryr dig om är antalet beställningar som starter (grundläggande) plan tillåter dig att behandla 75 beställningar per månad. Så välj en plan som förutser din framtida tillväxt.

Hjälp ges till kunden via livechatt och e-postmeddelanden. Supporttjänsterna är vänliga och deras svar är förvånansvärt snabbt även i e-postmeddelanden. Dessutom upprätthåller de relevant dokumentation där du kan hitta dina svar.

Även om den mest grundläggande planen är ganska prisvärd med begränsade beställningar, men nästa plan kostar dig betydligt. Sammantaget kommer många funktioner ur lådan när man köper LemonStand, varför det är en värdig investering.

WooCommerce + WordPress.org [själv värd]

WooCommerce är en ledande e-handelsplattform som driver mer än 30% butiker (dvs. täcker större delen av marknadsandelen än någon annan).

Egentligen är det ett plugin som installerades på WordPress CMS och ger dig bättre kontroll och flexibilitet. Dessutom är det en öppen källa så att du kan förvandla den till dina behov genom att fråga din utvecklare.

Det kan kallas a gratis Shopify-alternativ eftersom de inte debiterar dig något för deras programvara eller transaktionsavgift. Allt du behöver köpa en domän namn och a pålitlig WooCommerce värd.

Du kan få dem båda från en enda leverantör för att begränsa ditt tekniska arbete. Vi rekommenderar starkt att du försöker Siteground för en stabil, säker och användarvänlig upplevelse.

siteground shopify alternativ Indien

En fråga kan dyka upp, eftersom det är en lösning som är själv värd så det kan kräva massor av teknisk kunskap och kan förvirra nybörjare. Personligen är vi inte tekniska kunniga killar och enligt vår erfarenhet är det oerhört enkelt att använda.

Bestäm domänen, registrera din plan på SiteGround och ge dig lite tid att göra dig redo för ditt konto. Efter det använder du ett klick på installationsprogrammet från deras givna cPanel för att installera WordPress.

Installera nu WooCommerce-plugin, och det är allt. Med bara ett klick kan du dessutom aktivera Låt oss kryptera SSL tillhandahålls gratis av SiteGround.

WooCommerce är mycket rik på tillägg för att lägga till fler funktioner. Hundratals tillägg finns tillgängliga relaterade till leveransmetoder, marknadsföring, betalningsmetoder och redovisning osv.

woocommerce shopify alternativ reddit

Plugin kommer med ett gratis mycket responsivt tema med namnet “Storefront”. Det finns också några gratis barn teman. Allt du kan hantera från fliken WooCommerce som visas i WordPress-instrumentpanelen.

Den totala kostnaden för att få en domän och ett värdpaket är särskilt mycket lägre även från Shopifys grundläggande plan. Dessutom kan du sälja så många produkter och låta dig använda offline-, online- och digitala betalningsmetoder.

Facebook-integrationen gör din Facebook-sida till en bra butik för att effektivt öka konverteringsgraden. De ger inte livechatsupport.

Du kan skicka e-post till dem, titta på deras steg-för-steg-videoguider och läsa igenom deras tutorials. Så om du söker en ekonomisk men en komplett lösning är WooCommerce ett iögonfallande övervägande.

Wix

Wix är en djup och stadigt växande plattform för att skapa en professionell närvaro på nätet. Grundades 2006 nu är de det hantera över 110 miljoner användare.

De många snygga mallarna, ett stort antal appar och mycket anpassningsbara temalternativ gör det till ett av de mycket nära alternativen till Shopify. Så bekanta dig med deras tjänster antingen genom att använda gratis eller prisvärda betalda planer.

Wix erbjuder två sätt att skapa din webbplats. ADI är det snabba sättet som tar dig med på en turné efter när du besvarade den serie frågor om din butik du vill ställa in. Medan den andra metoden kallas Wix editor erbjuder mer anpassning och kontroll, börja med att välja från 100-tal mallar.

wix webbplatser som shopify

Förutom mallarna skapade Wix en stor butik som innehåller 280+ appar relaterade till varje kategori.

Att bädda in livechatt, sociala medieintegrationer, betalningsportar eller skapa kuponger kan allt göras genom att bara installera de enkla tilläggena.

Vidare kan du bädda in HTML-koder, lägga till ljuslådor, olika knappstilar och rutor för att skräddarsy butiken enligt dina krav.

Wix shopify alternativ 2018

Wix levererar sina tjänster till mycket otroliga priser. Och deras prissättningsstruktur gör det möjligt för dem att få en fördel över Shopify. Planerna börjar från $ 4,50 / månad med mycket begränsade funktioner som 1 GB bandbredd och 500 MB lagring. Den här planen tillåter dig också att ansluta den anpassade domänen. Så detta är precis som en mycket personlig eller testplan.

För vissa seriösa affärer måste du välja en större plan. Du kan bara skapa en onlinebutik på ”E-handel” och “VIP” planer. De e-handelsplan kostar bara $ 16,50 / mån med 10 GB bandbredd och 20 GB lagring.

Det innehåller också några freebies som gratis domännamn och vissa betalade appar. Medan deras högsta “VIP” planen kostar dig fortfarande lägre ($ 24,50 / mo) än Shopify och tillåter obegränsad trafik.

Wix är utformad på ett sådant sätt att leverera maximal användbarhet även för nykomlingarna. Dessutom har de steg för steg handledning och video guider för bättre förståelse.

För närvarande erbjuder de inte livechatt men för teknisk support kan du skicka ett e-postmeddelande till dem. Så oavsett om du har den tidigare kunskapen eller inte kommer Wix inte att göra dig besviken med dess rikliga funktioner, unika design och överkomliga priser.

Magento [själv värd]

Magento är en annan ledande e-handelsplattform som grundades 2007. Med full av användbara funktioner ombord är plattformen ett bra val när man tittar på Shopify-alternativet.

Du kan gissa deras servicekompetens eftersom de litar på världsberömda varumärken som King Burger, Tom Dixon och Ncare, etc..

Magento finns i både gratis och betald version. Deras betalda version visas med en moln-värd struktur och förvandlar ditt eCommerce-val till verkligen ett extravagant val eller till och med av överkomliga priser.

Medan öppen källkod Magento (även community-utgåva) är gratis att ladda ner. Men du behöver en domän och en värdplan för att köra open source-versionen.

Som vi tidigare nämnde är SiteGround en mycket vänlig värd för e-handelslösningar. Dessutom tillhandahåller de SSD-värd, Magento optimerad server, och 24-timmars omedelbar kundsupport. Det finns flera andra unika funktioner:

Siteground webbhotell för Magento

När du har hanterat tekniska situationer är det otroligt enkelt och roligt att använda Magento-programvaran. En fin snygg panel kräver bara din lilla kurva och där går du.

Att lägga till produkter är lika enkelt som i andra e-handelsplattformar. Du kan göra många saker som gör det till ett kraftfullt verktyg för att skapa kuponger, skicka önskelistor, spara kundvagn när en kund lämnar utan att köpa, olika SEO-verktyg, hantera fysiska och digitala produkter, nästan 46 betalningsportar och mer än du tror att Shopify kan göra.

magento bästa shopify alternativ

Magentos öppen källkod är kostnadsfri och debiterade inte någon transaktionsavgift. Men till skillnad från Shopify, dyker Magento inte upp med gratis teman utan bara standardtypen. Du kan antingen köpa en från Magento-marknaden eller från tredjepartsutvecklare.

Även om vår rekommenderade värd för Magento är “SiteGround” som ger några gratis mallar. Och naturligtvis hittar du massor av gratis och premiumförlängning på deras marknadsplats för att lägga till fler funktioner. Om du behöver hjälp med att besöka resursavsnittet på deras webbplats, användarhandböcker och teknisk dokumentation.

Innan du bestämmer dig för Magento, vill vi nämna att det är en tillförlitlig lösning endast för tekniska kunniga killar annars kommer du att sluta med mycket slöseri med tid. Eller så kommer du att anställa en utvecklare som så småningom kommer att öka dina utgifter.

Vad vi vill säga att om du inte är teknisk kunnig eller bara kommer att starta, vill starta en onlinebutik snabbt måste du prova ett annat alternativ som Bigcommerce.

BigCartel

BigCartel är också en trevlig lösning att titta på när du söker efter tjänster som liknar Shopify. Det blir ett mycket potentiellt val när du vill starta en individuell nivåbutik eftersom den finns högsta plan kan sälja upp till 300 produkter. Denna fantastiska byggare började sin resa 2005.

Olika tillägg är ett utmärkt sätt att lägga till fler funktioner för att förbättra butikens användbarhet. I likhet med Shopify stöder BigCartel dig också att göra flera appintegrationer.

bigcartel apps kategorier shopify alternativ

En bra och lätt att navigera design är en kritisk del av varje webbutik. BigCartel erbjuder 12+ gratis teman med många anpassningsbara alternativ. Med bara klick kan du göra stora förändringar i det tillämpade temat. Dessutom kan en utvecklare göra full kodanpassning på någon av de betalade planerna.

Det ser ut som att Shopify bara är den e-handeln som vi hittills har upplevt som tar ut transaktionsavgift för att använda betalningsmetoder från tredje part. Å andra sidan, BigCartel stöder för närvarande Apple Pay, PayPal, Square och stripe medan ingen kostar någon transaktionsavgift.

BigCartel antar ett unikt tillvägagångssätt och istället för att erbjuda provperioden tillhandahåller de ett kostnadsfritt livskonto tillsammans med de betalda planerna. Men den fria planen är endast begränsad till fem produkter och erbjuder ingen lagerspårning antingen analyser.

Dessutom får du inte peka en anpassad domän. De betalade planerna är huvudsakligen kategoriserade efter antalet produkter du kan sälja. Det mest grundläggande planpriset $ 9,99 / mo där du kan publicera 25 produkter. Så om du behöver göra några seriösa affärer, måste du köpa en premiumplan som också ger dig massor av andra användbara funktioner.

bigcartel planerar funktioner

BigCartels hjälpcenter har mycket användbara tutorials som leder dig till hur du använder programvaran. Du hittar guider för varje ämne, grundläggande för att gå vidare. Dessutom har de chatt- och e-postalternativ om du vill prata med deras tekniska agenter. Så om du tror att din butik förblir begränsad till 300 produkter är det värt att prova. Eftersom det finns tillgång till en liten plan kan du dessutom starta från en mindre plan för att spara på kostnader.

PrestaShop [Själv värd]

Prestashop är en gratis plattform som låter dig sälja ett obegränsat antal produkter utan att debitera några transaktionskostnader och ett nära Shopify-alternativ.

I allmänhet kan vi säga att det är gratis men verkligen måste du köpa en domän och webbhotell för att driva en butik genom detta precis som Magento eller WooCommerce plugin.

På andra sidan har de också en värd version som använder 1&1 värd (billig WordPress-värdleverantör).

Eftersom det är värd för egen värd kan det vara problematiskt för vissa nybörjare att installera det. Men personligen försökte vi det, och det finns inget att förvirra på. Vi föreslår att du tar självhotande beslut genom att prenumerera på en plan med mer värdefull webbhotell än 1&1.

Vi nämner redan Siteground där du kan få värdpaket såväl som domän och så länkar de båda för att minimera ditt arbete. Du kommer att få nollproblem när du installerar och mycket fler fördelar.

sitegroundalternativ att shoppa

Prestashop är en flerspråkig plattform som stöder 25 språk därmed bistå i internationell försäljning. De lägger 600+ funktioner i dina händer som obegränsade produkter, produktattribut, presentförpackning, flera valutor och övergivna vagndetaljer, etc. Efter installationen ser du ett demokonto som är bra att titta på hur detaljerna finns på PrestaShop.

prestashop backend inställningar shopify alternativ

Plattformen kommer endast med ett förinstallerat tema. För fler teman kan du besöka deras marknadsplats eller så kan du ansöka köpta från tredje part. PrestaShop erbjuder otaliga moduler för butikförbättring. Men tyvärr är det bara ett fåtal som är gratis.

På grund av öppen källkod kan en oberoende utvecklare hjälpa dig att göra ändringar enligt ditt krav. PrestaShop upprätthåller ett communityforum, guider, utbildning, dokumentation och videohandledning också. De har en telefonlinje för allmän hjälp. För teknisk experthjälp måste du köpa deras supportplan som skapar ett stort hål i fickan.

Slutsats – Vad är det bästa alternativet att Shopify?

Shopify är en häpnadsväckande lösning för webbplatser med online shopping men tack vare “race for excellence” eftersom det finns alternativ tillgängliga i staden med out-of-the-box-funktioner och särskilt prisvärda priser. Vi hoppas att de ovan nämnda bästa Shopify-alternativen hjälper dig att hitta den som matchar dina behov.

Eftersom det finns två typer av alternativ, värd och Egenvärd. Den Hosted-plattformen BigCommerce är ett bra val för nybörjare, medan om du har några tekniska färdigheter kan du enkelt använda en självhostad som WooCommerce som erbjuder mer kontroll över resurserna och mycket lätt att använda.

En liten begränsning kommer med de flesta av den värd lösningen är frånvaron av anpassad e-post skapande. Nästan alla värdplattformar gillar Shopify, BigCommerce, och Volusion, etc. erbjuder inte anpassat e-postkonto alls eller bara i de högre planerna. Ett anpassat e-postkonto hamnar med ditt butiksnamn / domännamn och ser mer professionell ut.

Så det är verkligen de bästa Shopify-alternativen med pålitliga tjänster. Pröva bara eftersom de flesta erbjuder ett testkonto och låt oss veta ditt val i kommentaravsnittet nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map