De beste nettbutikkbyggere for nybegynnere og småbedrifter i 2020

* Oppdateringer: Oppdaterte priser og funksjoner oppdatert for 2020; lagt til FAQ-seksjonen.


Online detaljomsetning over hele kloden utgjør 2,3 billioner dollar i 2017 og inntektene i 2021 er anslått til å vokse til 4,88 billioner dollar (kilde). I 2019 utgjør e-handel mer enn 13% av alle detaljhandelsinntekter over hele verden.

Online detaljhandel er mega enormt.

Du går glipp av (mye!) Hvis bedriften ikke har utvidet rekkevidden på nettet.

Med ankomsten av nettbutikkbyggere har det aldri vært enklere å opprette en nettbutikk – selv om du bare er en nybegynner uten opplevelse av nettutvikling.

Det er en rekke flotte e-handelsbyggere som er tilpasset nybegynnere som bare vil ha en enkel og fungerende nettbutikk. Vi har begrenset det til de fem beste som passer bra for alle nybegynnere eller småbedrifter med begrenset budsjett.

Med et blikk: Sammenlign de beste nettbutikkbyggere

Sammenlign funksjoner og gjennomgang av nettbutikkbyggerpriser i tabellen nedenfor.

Funksjoner
Shopify
BigCommerce
Volusion
Wix
Weebly
Zyro
Apper og temaer1200+ apper & 100+ temaer470+ apper & 110+ temaer70+ apper & 40+ temaer260+ apper & 500+ temaer270+ apper & 50+ temaerIngen apper & 11 temaer
BrukerstøtteE-post, live chat & telefone-post & telefonLive chat & telefone-postE-post, live chat & telefonLive chat & e-post
Transaksjonsgebyr0,5 – 2,0%0%0%2,9%++2,9%++0%
Payment Gateways100+ Payment Gateways WorldWide60+ Payment Gateways WorldWideAuthroize.net, Digital River, FirePay, PayPal Pro, StripeGodta større kredittkortStripe, Square, PayPal Express, Authorize.netUkjent
Beste plan for liten BizGrunnleggende – $ 29 / moPluss – $ 29,95 / moPersonlig – $ 29 / moVIP – $ 35 / moVirksomhet – $ 25 / moe-handel – $ 14.99 / mo
Hva du fårUbegrensede produkter og lagring med forhånds e-handelsfunksjonerUbegrenset produkter og båndbredde. Opptil $ 150 000 online salg per år10.000 produkter med 10 GB båndbredde. Prioritetsstøtte20 GB lagring og ubegrenset båndbredde med nyttige funksjonerUbegrensede produkter med funksjoner å selge på nettetListe opp til 100 produkter
Egnet forSeriøs e-handelseier som ser etter de beste jack-of-all-trades.Nettbutikk i alle størrelser basert på inntekter; de beste alternativene til Shopify.Liten eller individuell selger som vil selge fysiske produkterEksisterende Wix-bruker som ønsker å oppgradere nettstedet sitt for å bli en nettbutikk.Brukere som ønsker en enkel og billig nettbutikk på hjemmesiden sin.Starter e-handel nettsteder
BesøkShopify.comBigCommerce.comVolusion.comWix.comWeebly.comZyro.com

Topprangerte nettbutikkbyggere – Gjennomgå funksjoner & Priser

1. BigCommerce

BigCommerce Online Store Builder - Essential PlanBigCommerce – Prøv BigCommerce gratis i 15 dager (ikke noe kredittkort nødvendig), klikk her.

Enten du er en seriøs bedriftseier eller bare en nybegynner, tilbyr BigCommerce massevis av funksjoner som er super brukervennlige. Det viktige å merke seg er at nettstedet deres kan være litt forvirrende for nye besøkende.

På grunn av dybden i funksjoner som BigCommerce har, kan den imøtekomme et enormt spekter av brukere. De delte produktlinjene sine i to store segmenter – Enterprise og Essentials. Med mindre du driver et selskap med flere milliarder dollar, er sjansen større for at du vil se på delen Essentials.

BigCommerce Essentials tilbyr brukere en alt-i-ett-plattform som hjelper deg i alle ledd fra registrering til drift av nettstedet ditt. Fra startfrie maler som hjelper deg med design til andre omfattende funksjoner som flerkanalsalg, markedsføringsverktøy og mer – BigCommerce Essentials har alt.

De har også veldig omfattende støtte, og dette kan utnyttes på flere måter enn ett. Bortsett fra de vanlige hjelpekanalene, kan du også dra nytte av deres on-demand-kurs som hjelper deg å lære det viktigste du kan utvide nettstedet ditt.

Du kan prøve dem med en 15-dagers gratis prøveperiode uten kredittkort.

Les detalj BigCommerce anmeldelse her.

BigCommerce viktige funksjoner

 • Valg av bredt tema – Bygg en vakker nettbutikk med enkelt å tilpasse tema
 • Selg overalt – Integrer med eBay, Amazon, Facebook, Square, Google Shopping og mer
 • Frakt- og avgiftsstøtte – Beregn forsendelses- og avgiftssatser automatisk
 • Omfattende analyseverktøy – Innebygd butikkanalyse og integrere med Google Analytics; eksporter salgsdata og produktdata i CSV- eller XML-format
 • Dropshipping-evner – Ulike apper tilgjengelig for dropshipping-virksomhet
 • Beste SEO-evner – Solide SEO-funksjoner og support
 • Ingen transaksjonsgebyrer i alle planer – Selg og tjen mer med BigCommerce

BigCommerce-priser

 • Standard – $ 29,95 månedlig
 • BigCommerce Plus – $ 79,95 månedlig
 • Pro – $ 299,95 månedlig

2. Shopify

Shopify e-handelsplattform - bygg og utvid virksomheten din onlineShopify – Prøv Shopify gratis i 14 dager (ingen kredittkort kreves), klikk her.

One-stop-løsningen for alle bedriftseiere, Shopify, er løsningen for deg som vil drive en e-handelsbutikk på deres hjemmeside. Shopify gir deg tilgang til sin nettbutikkbygger som lar deg bygge nettstedet ditt akkurat slik du vil ha det.

Ved å bruke forhåndsbygde Shopify-maler er det ganske enkelt å opprette en e-handelsbutikk. Du kan velge mellom over hundre forskjellige maler. Alle de profesjonelle malene er mobilvennlige.

De inkluderer til og med en rekke funksjoner som SEO, markedsføringsressurser, integrering av sosiale medier, sikre handlevogner og til og med støtte over 100 betalingsportaler. Hvis du trenger ekstra funksjoner for å utvide butikken din, kan du velge passende tillegg fra Shopify app store – kommer med både gratis og betalt.

Hvis nettbutikken din er basert i USA eller Canada, kan du bruke Shopify-betaling og fraktløsningen. Shopify-betaling er fullt integrert med butikken din. Du trenger ikke å betale noe transaksjonsgebyr. Ellers vil du belaste opptil 2% transaksjonsgebyr for hvert salg.

Lær mer – les vår grundige gjennomgang på Shopify.

Shopify viktige funksjoner

 • Skalerbarhet – Kraftig nettbutikkbygger for små og store bedrifter
 • Selg overalt – Integrer med Amazon, Facebook, Instagram og mer
 • Innebygd design foran butikken – 100+ profesjonelle maler for e-handelsnettsteder (gratis & premium)
 • Shopify salgssted – Unify offline butikk og salg på nettet
 • Shopify Payment – Godta betaling med kredittkort uten tredjepartskontoer
 • Fraktstøtte – beregne forsendelsespriser automatisk og skriv ut USPS-forsendelsesetiketter
 • Shopify Business Name Generator – Velg det opprinnelige bedriftsnavnet ved hjelp av automatisert verktøy
 • Exchange Marketplace – Kjøp, selg eller overfør Shopify-butikken enkelt
 • Største apper og samfunnsstøtte – Shopify støttes av et stort fellesskap av uavhengige utviklere; Shopify App Store er fullpakket med mange nyttige tillegg

Shopify Priser

 • Shopify Lite – $ 9 Månedlig (begrensede funksjoner)
 • Grunnleggende Shopify-plan – $ 29 per måned
 • Shopify – 79 dollar månedlig
 • Advanced Shopify – 299 dollar månedlig

3. Volusjon

VolusionVolusjon – Prøv 14 dager gratis (ingen kredittkort kreves), klikk her.

For de som ønsker å bygge en nettbutikk som ser jevn og ren ut, tilbyr Volusion alle verktøyene som er best egnet for å bygge en visuelt attraktiv e-handel som ikke er altfor flash-tung.

Mange aspekter av Volusions nettbyggingsverktøy kan justeres for å hjelpe deg med å selge alle slags produkter, men designen deres er rettet mot å selge fysiske varer.

Et eCommerce-nettsted bygget med Volusion lar kunder enkelt navigere i butikken din og bla gjennom alle produkter du selger med letthet.

Volusion viktige funksjoner

 • Betalingsstøtte – Godta betaling med kredittkort via Stripe, Authorize.net og mer.
 • Produktside – Tiltalende produktpresentasjonsside med zoomfunksjon og bildegalleri
 • Forlatt vognfunksjon – Gjenvinner mer salg
 • Brukervurderinger – La brukerne vurdere og vurdere produktene dine
 • Mobilvennlig – Alle nettsteder og nettbutikker er optimalisert for mobilbrukere

Priser for volusjon

 • Personlig – $ 29 månedlig
 • Profesjonell – $ 79 månedlig
 • Business – 299 dollar månedlig

4. Wix

Wix hjemmeside - nettsted og e-handel byggherreWix Stores – Klikk her for å prøve gratis.

Wix har over 154 millioner registrerte brukere i 190 land og de fortsetter å vokse raskt. For bedrifter som ønsker å starte i det små i e-handelsverdenen, er Wix en flott nettbyggingsløsning da du kan ha et nettsted klart om noen minutter.

Noe av det gode med Wix er at de imøtekommer de som har null kunnskap om å starte et nettsted. Fra å tilby maler til valg av skrifter, skjenker de deg all hjelpen du trenger for å ha et nettsted.

Mens Wix er mer kjent for et generelt nettsted, har de også et robust eCommerce-verktøy for bygging av nettsteder som er ganske kraftig.

Les vår grundige Wix-anmeldelse her.

Wix lagrer viktige funksjoner

 • Enkel å bruke redaktør – Bygg butikken din med dra-og-slipp-verktøy
 • Wix Logo Maker – Design tilpasset logo som samsvarer med merkevaren din
 • Business Name Generator – Velg et originalt og minneverdig navn for bedriften
 • Mobilvennlig – Alle nettsteder og nettbutikker er optimalisert for mobilbrukere
 • Blogging tilgjengelig – Legg til bloggfunksjoner på e-handelssiden din enkelt
 • Nettbutikkmaler – Mer enn 500 tilpassbare maler i Wix Stores

Wix Stores Priser

 • Business Unlimited – $ 17 månedlig
 • Business Unlimited – $ 25 månedlig
 • Business VIP – $ 35 månedlig

5. Weebly

Weebly nettbutikkWeebly Online Store – Klikk her for å prøve gratis.

Weebly tilbyr en kraftig plattform for å bygge et nettsted, men er fremdeles rimelig for bedrifter som akkurat er i gang. Ved siden av Wix er Weebly ganske lik med tanke på funksjonene de tilbyr.

Noen av de flotte funksjonene de tilbyr er muligheten til å la kunden søke og filtrere etter produkter de ønsker på nettstedet ditt.

Men selvfølgelig er Weeblys største fordel prisene deres. Og til 12 dollar for den laveste e-handelsplanen, er det definitivt enklere og mindre smertefullt på lommeboken din å ha et e-handelsnettsted.

Les vår inngående Weebly-anmeldelse her.

Weebly nettbutikk Nøkkelfunksjoner

 • Rimelig – den billigste nettbutikkbyggeren i markedet, start på bare $ 12 / month
 • Auto skattekalkulator – Mulighet for å sette opp avgiftssatser for kundens beliggenhet
 • Betalingsstøtte – Godta betaling via leverandører av torget eller tredjepart
 • Enkel butikkstyring – Lagerstyringsverktøy med varemerker og firkantede gavekort
 • God SEO støtte SEO verktøy for å forbedre nettstedets og produktets synlighet

Weebly-priser

 • Pro – $ 12 månedlig
 • Business – $ 25 månedlig
 • Business Plus – 38 dollar månedlig

6. Zyro

Zyro Online Store – Begynn å bygge din nettbutikk gratis.

Zyros mål er å gjøre nettstedsbygging lett tilgjengelig for massene, og dette inkluderer nettbutikker. Deres doble evne betyr at nye brukere har en progresjon, selv når de starter med gratisplanene sine – og senere kan oppgradere for å kommersialisere nettstedene sine. 

Det skal imidlertid bemerkes at denne enkelheten kan være et tveegget sverd. For brukere som er erfarne veteraner fra e-handel, kan du finne det som er tilgjengelig her en smule restriktiv. Hvis du imidlertid er ny, vil du sannsynligvis tilpasse deg med letthet.

Å være en ny tjeneste, det er småproblemer, men Zyro-teamet har jobbet hardt for å løse problemer. Alt du trenger er å komme i kontakt med dem, og deres støtte vil takle resten.

I alle fall, med en evig prøvekonto, hva kan gå galt?

Zyro viktige funksjoner:

 • Enkel å bruke nettbutikkbygger
 • Forhåndsdesignede maler
 • Nyttige forretningsverktøy som logoprodusent inkludert
 • SEO-optimaliserte nettsteder
 • Ingen transaksjonsgebyrer belastet
 • Støtte for flere kanaler

Pris fra Zyro:

 • e-handel – $ 14.99 månedlig
 • e-handel + – 21,99 dollar månedlig

Er en nettbutikkbygger riktig for deg?

Mer enn 40% av nettsteder på en hostet løsning i BuiltWiths Topp 1 000 000 nettsteder bruker nettbutikkbygger: Shopify, Shopify Plus og BigCommerce (kilde: BuiltWith).

En eCommerce eller nettbutikkbygger er en programvare som er designet for å tilby en komplett løsning for deg å bygge et nettsted og selge på nettet.

Programvaren gjør det tunge løftet ved å sette opp en nettbutikk som oppretting av nettsteder, oppsett av butikk foran, lagerberegning, beregning av forsendelsesavgift, lagerstyring, salgsrapportering, integrasjon av betalingsgateway, design av butikkfront, osv. slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

En nettbutikkbygger er vanligvis egnet for ikke-teknikere og ekspertene. Alt du trenger er å lære å bruke disse forhåndsprogrammerte funksjonene – akkurat som å bruke MS Words eller en WYSIWYG webredigerer.

Som alle gode ting i livet, har imidlertid nettbutikkbyggere en rimelig andel av ulempene.

La oss se på fordeler og ulemper ved å bruke en nettbutikkbygger:

Fordeler med Nettbutikkbygger

Vanlige fordeler med å bruke en nettbutikkbygger inkluderer:

 • Ingen koding nødvendig – Opprett og rediger nettbutikken din enkelt ved hjelp av en dra-og-slipp-redigerer. Til sammenligning trenger du avanserte ferdigheter på nettet for å bygge en nettbutikk fra bunnen av ved hjelp av åpen kildekode-løsning (dvs. PrestaShop eller Magento nettsted)
 • Teknisk support etter salg – Plattformer som BigCommerce og Shopify kommer med omfattende ettersalgssupport, hjelp er (vanligvis) bare en e-post unna.
 • Ferdig, vakkert designet butikkfront (se noen av de beste gratis malene her)
 • Bli beskyttet med innebygde sikkerhetsfunksjoner og delte SSL-sertifikater
 • Utvikle din virksomhet på flere kanaler og plattformer enkelt (Facebook, Instagram, Pinterest, Amazon, etc)
 • Få enkelt betalt i forskjellige valutaer via flere betalingsportaler
 • Noen butikkbyggere lar deg administrere både online og offline salg på ett sted (dvs. Shopify Pos)
 • Pågående nettstedstøtte (inkludert oppgradering av sikkerhet og programvare) uten ekstra kostnader

Ulemper ved nettbutikkbygger

Vanlige ulemper med å bruke en nettbutikkbygger inkluderer

 • Senke virksomhetsmarginen – Mange nettbutikkbyggere krever transaksjonsgebyr per salg (dvs. Shopify-gebyr 0,5 – 2,0%)
 • Noen nettbutikkbyggere har SEO-problemer (URL-struktur, tilgang til tilgang osv.) Som du ikke kan fikse
 • Butikkenes liv og død, avhengig av plattform. Hvis plattformen går ut av drift, gjør butikken din også

Hvordan velge: Hvilken eCommerce Website Builder passer for deg?

Det finnes en rekke nettbutikkbyggere som er tilgjengelige på internett, og å velge riktig plattform for deg, avhenger av hva du og din virksomhet virkelig trenger av det.

Det er litt som å handle bil. Hovedhensikten med det er å få deg fra punkt A til B, men det er mer med det når du prøver å velge en. Med en nettbutikkplattform er hovedhensikten å vise produktet du selger, legge det i en handlekurv og gi deg penger. Men akkurat som å kjøpe en bil, er det mer med det.

Når det gjelder å velge den beste eCommerce-nettstedbyggeren for bedriften din, bør følgende faktorer vurderes på forhånd:

1. Hva er budsjettet?

Budsjettet ditt vil avgjøre hva du har råd til å få. Hvis du har et større budsjett, kan du få en større bil. Det samme gjelder nettbutikker og e-handelsalternativer. Et større budsjett vil garantert gi deg mer interessante plattformer som tilbyr mer innebygde funksjoner. De rimelige, derimot, vil være mer enkle og greie.

 • Butikkbygger uten transaksjonsgebyrer: BigCommerce, Volusion
 • Billigste butikkbygger: Weebly

2. Brukervennlighet?

Når du ser etter en nettbutikkbygger, må du forstå forskjellen mellom noe som fungerer og noe å være brukervennlig. Enkelte utbyggere vil fokusere på design fremfor funksjoner eller omvendt. Hvis du ikke har noe imot å gå gjennom gjennomganger og brukerhåndbøker, vil du kanskje ha flere funksjoner og alternativer. Noen vil kanskje ha en enkel og grei design over obskure funksjoner.

 • Mest forretningsvennlig butikkbygger: Shopify, BigCommerce

3. Trenger du ekstra støtte?

Å ha støtte er alltid bra, spesielt når du kan ringe noen for å få hjelp. Dessverre kan det også koste penger. Noen kan ha det bra med å ha standardisert hjelp eller ved å gjøre alt selv, hvis du trenger ekstra hjelp, kan det være lurt å vurdere å ha en utvikler på holderen.

 • Butikkbygger med best support community: Shopify

4. Trenger du offline salg / inventar?

Med eCommerce-plattformer vil du kunne administrere bestillinger og varebeholdning. Noen plattformer lar deg imidlertid synkronisere det med offline-salg også. Du kan til og med bruke noen som et offline bestillingssystem slik at varebeholdningen / betalingen sømløst kan fungere mellom online og offline butikk.

 • Butikkbygger med innebygd POS-system: Shopify

5. Hva er de grunnleggende funksjonene i nettbutikken?

En god nettbutikkbygger bør tilby de grunnleggende funksjonene du trenger for et e-handelssted, for eksempel SSL-sertifikater, handlekurvfunksjoner, SEO-funksjoner på nettet, salgs- og lagerrapportering, gjenoppretting av kort og plugins for transaksjoner. Noen vil tilby flere funksjoner og plugins, men avveininga betyr at du må håndtere et mer komplisert grensesnitt.

 • Nettbutikkbygger med de beste funksjonene: BigCommerce

Ofte stilte spørsmål på e-handelsbyggere

Kan jeg bruke mitt eget domene med nettbutikkbygger?

Ja, du kan gjøre det med de fleste nettbutikkbyggere. Alle de fem plattformene som vi anbefaler i denne artikkelen, tillater brukere å enkelt koble domenenavnet sitt.

Må jeg kjøpe spesielle SSL-sertifikater for nettbutikken min?

De fleste nettbutikkbyggere har et gratis delt SSL-sertifikat – det kreves derfor ingen ekstra kostnad eller arbeid fra slutten. Du kan imidlertid kjøpe og installere ditt private SSL-sertifikat for butikken din. Å ha et SSL-sertifikat er viktig for ikke bare kundenes online sikkerhet, men også for din Google-rangering. Google har uttalt det klart HTTPS-kryptering er et rangeringssignal i august 2014.

Hvor mye transaksjonsgebyr trenger jeg å betale til nettbutikkbygger?

Ikke alle nettbutikkbyggere krever transaksjonsgebyr – BigCommerce krever for eksempel ikke transaksjonsgebyr i alle planene sine. Imidlertid, hvis de gjør det, varierer gebyrene vanligvis fra 0,5% – 3% – avhengig av planen du bruker.

Her er to eksempler:

Shopify transaksjonsgebyrer
Basic Shopify: 0 – 2% for eksterne betalingsportaler
Shopify: 0 – 1% for eksterne betalingsportaler
Advanced Shopify: 0 – 0.5% for eksterne betalingsportaler

For bruk av alle større kredittkort (Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover og Diners Club debet- og kredittkort), må du konfigurere det ved å gå til godta kredittkortseksjonen og velge Shopify-betalinger.

Avgift for weebly-transaksjoner
Weebly legger til en serviceavgift på 2,9% + transaksjonsgebyr på 0,30 dollar for Stripe, Authorize.net og PayPal. På start- og proplanene deres belaster Weebly ytterligere 3%, men du kan velge forretningsplan for å unngå tilleggsavgiften.

Bør jeg i stedet bruke en gratis eCommerce-byggherre?

Nei. Vi anbefaler ikke å bruke en gratis byggherre av e-handel, ettersom det pleier å være veldig grunnleggende. Når det gjelder bygging av en eCommerce-webside, får du det du betaler for, og ofte tid, det du betaler for er muligheten til å bruke verktøy og funksjoner som er nødvendige for en nettbutikk.

Hva er en drop-shipping nettbutikk?

Dropshipping er en forretningsmodell der du kan selge fysiske produkter uten å ha med deg de faktiske varene. Når det er en bestilling fra kunder, trenger butikkeierne bare å kontakte leverandøren. Bestillingen blir deretter sendt av leverandøren til kundene direkte. Ta en titt på vår nylige casestudie og lær hvordan du kan starte en dropshipping-virksomhet ved hjelp av Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map